Wczoraj w TVPInfo było gadane na temat co można wnosić. Nie można trąbek, bębnów (rzekomo mialy być w nich wnoszone race), piszczałek, barw klubowych, Transparentow (?), butelek plastikowych i szklanych noi oczywiście piro. A i ma pojawić się nowość na Śląskim, czytniki kodów kreskowych z biletów. Bramy od 16.30 otwarte chyba. Z tego co pamietam na poprzednich meczach nie bylo problemow z wchodzeniem (chyba, że kupowalo sie bilet to był problem), sprawnie i płynnie.
Reggie pisze:Jak jest z wnoszeniem flag na kijach na Śląskim?
Możliwe?
lampart pisze:Witam, Panowie ma ktos wejsciowki na sektor 1? Ponoc góra sektora jest przeznaczona dla osob niepełnosprawnych?! ;/
Jakie ekipy tam będą??
lampart pisze:Witam, Panowie ma ktos wejsciowki na sektor 1? Ponoc góra sektora jest przeznaczona dla osob niepełnosprawnych?! ;/
Jakie ekipy tam będą??
PYTANKO: Z dworca PKP Katowice na S.Śląski ile tak mniej wiecej się idzie na nogach?
Jak już ktoś napisał najlepiej tramwajem 6 i 41...z dworca jak zejdziesz z estakady (tej nad dworcem autobusowym) to dawaj w prawo..wzdłuż torów tramwajowych..150 m i dojdziesz do rynku..stamtąd beda jeździły owe tramwaje..jak byłem na Polska-Węgry to śmigały stamtąd tez spectramwaje "S" pod same bramy stadionu
Dzikson! pisze:Ma ktos sektor 2. ?
Mysle ze przy pikniku na naszym sektorze bedzie mozliwosc sie wbic na Sektor 36-39 ?!
Pozdrawiam
możliwość jest zawsze..na rozpoczęcie meczu jest to raczej niemożliwe ale po 20minutach bądź w przeriw mozna sie zakrecic i wbić gdzieś
P.S. Ja z ziomkami siedze w 1 g
Ostatnio zmieniony 13.11.2007, 19:46 przez kawa1984, łącznie zmieniany 1 raz.
na nogach nie idz, szkoda czasu tramwaje pod sam stadion jezdza. nie martwcie sie tez na zapas o doping bynajmniej na sektorach znajdujacych sie na lukach. mysle ze tam powinno byc ok. nas na 1 sektorze bedzie "pare" osob, innych tez wiec damy rade
ale zaluje, ze nie bedzie mi dane tam byc... panowie kombinujcie z ta Rota... za kazdym razem jak ja slyszalem w Kielcach to przechodzily mnie ciary.. a co dopiero przy 40 tysiacach ludzi... czuje, ze doping bedzie miazga w sobote.. bo co jak co ale Polaków stac na to miazdzcie dopingiem, pozdro!
miejmy nadzieje ze duzo kumatych dostalo bilety przez net i przez zamowianie grupowe i faktycznie bedziemy miazdżyć! wczoraj w tvp widzialem jak Śląski zasypalo. miejmy nadzieje ze nam do odsnieza:D do soboty! Zagotujemy coś w "Kotle Czarownic" Pzdr sektor 39!
Pytanie do osób, które kiedyś już zasiadały na Śląskim na sektorze 1, jaka jest widoczność stamtąd? Jakieś zdjęcia lub coś w tym stylu ktoś posiada?
Do zobaczenia w sobotę, sektor 1 da radę
Jako ze byłem na stadionie śląskim i byłem na łukach ale nie na meczu i widoczność nie bedzie za ciekawa ponieważ łuki są zbyt pochylone i widocznośc nie bedezie zadowalająca ale najważniejsze tam być i to przeżyć. Własnie w sobote spełni sie moje marzenie bo zawsze chciałem usłyszeć Mazurka Dąbrowskiego na Śląskim
ja siedziałem dwa razy w sektorze 37..jest on z ukosa i widoczność bramki przy sektorze spoko nawet..ale bramka po przeciwnej stronie boiska to juz za c**** się piłkarzy nie rozpoznaje
teraz siedzimy w 1..jest on typowo za bramką więc z widocznoscią może byc jeszcze gorzej..obaczymy ..jak coś to zmienie sektor w czasie meczu
co do odśpiewania roty to mam pewną propozycję:
otóż sektor(y), który będzie zapodawał pieśni...najlepiej niech w czasie krótkiego przestoju, bądź momentu ciszy..przygotuje do tego innych..chodzi mi aby chwilę przestoju lub ciszy wykorzystac i krzyknąć:
CA-ŁY STADION ŚPIE-WA ROTE x 3
wtedy każdy sie przygotuje i mam nadzieje odśpiewamy ja wszyscy i równo
Panowie, jade z Krakowa do Chorzowa pierwszy raz. Jak mysilcie, o ktorej mam wyjechac ?. Planuje gdzies o 16. Wydaje mi sie, ze nawet przy korkach powinienem dac rade na 19 byc pod stadionem, a wczesniej (ze wzgledu na pogode) to mi sie nie usmiecha wchodzic.
dynek pisze:Panowie, jade z Krakowa do Chorzowa pierwszy raz. Jak mysilcie, o ktorej mam wyjechac ?. Planuje gdzies o 16. Wydaje mi sie, ze nawet przy korkach powinienem dac rade na 19 byc pod stadionem, a wczesniej (ze wzgledu na pogode) to mi sie nie usmiecha wchodzic.
my jedziemy z Krakowa o 12.38:)
w pociagu lapiemy odpowiedni klimat
a na miejscu trzeba bedzie cos zjesc i dalej sie rozgrzewac