[link]
chyba w miare normalnie

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Tak, musi. Tyle, ze w praktyce napewno nie bedzie chcial Ci go za tyle sprzedac, a dochodzac swoich praw w sadzie napewno nie zdarzysz tego zalatwic do 17.11.Variat pisze:
edit : Trafiło się jedno kup teraz, bez zaznaczenia że jest to aukcja prywatna, no i kupiłem bilet za 1zł. I jak to jest, gość musi mi go teraz oddać za złotówkę? Niżej link do aukcji.
[link]
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
...troche ogłady i kultury osobistej młody człowieku!Green LG pisze:Kuźwa ja już się nie mogę doczekać a Wy pierdzielicie trzy po trzy. Wszystko przygotowane. To bedzie święto! Wyjebiemy Belgów na 3:0 i pozamiatane. Do zobaczenie na Śląskim. A gdy znowu bedzie ktoś buczeć to j**** z buta bez ceregieli! Do zobacznia!
tak jest. jesli jest Kup Teraz za 60 pln to tyle ma kosztowac. sa ludzie, ktorzy czaja sie na takich. byly przypadki, ze ludzie motor wygrywali za smieszne pieniadze bo gosc nie dal ceny minimalnej (po rozprawach sadowych oczywiscie). ale fakt jest faktem, ze da sie..:1909:. pisze:ale wy jesteście nieporadni ja wylicytowałem za tyle ile było typ mi napisal ze należy sie 3 krotność tej sumy odpisałem mu ze moze mnie w dupe pocałować i jak mu przebieg aukcji nie odpowiada to zawsze możemy wyjaśnić to u administratorów allegro i bileciki już ma w domu
PS nie dawajcie zarabiać tym pedała co powykupywali po 10 biletów i teraz myślą ze interes życia zrobią
własnie macie strone,gdzie mozna sledzic przesylke z poczty biletow ? bo kurde mialem 5 zamowien 4 przyszly kurierem juz dawno a na jednym sie jeblem i dalem nie wiem czemu dostawe poczta i czekam mam nr listu itp ale gdzie sprawdzic??vince pisze:wysłali do mnie bilety poczta w środe i jeszcze nie doszły ehhhhh
jakieś nie pewne info masz, bilety na kup bilet były zaledwie kilka dni to raz, dwa to to że nie każdy może sobie pozwolić w ciągu miesiąca na kupno biletu skoro nie ma jeszcze wypłaty, czy jego rodzice.Walker pisze:Swoją drogą dziwie się dlaczego teraz taki wielki szum na bilety jest ? Przecież każdy szanujący się kibic mógł wcześniej spokojnie je kupić ( na kup bilet do nominału 100 zł były przez chyba tydzień)
jakieś nie pewne info masz, bilety na kup bilet były zaledwie kilka dni to raz, dwa to to że nie każdy może sobie pozwolić w ciągu miesiąca na kupno biletu skoro nie ma jeszcze wypłaty, czy jego rodzice.
Trzy: nie każdy mieszka w Oświęcimiu i ma tak blisko jak Ty do Chorzowa a co za tym idzie nie musi wydać drugie tyle za dojazd na mecz.
Więc takie komentarze zachowaj sobie dla siebie "szanujący sie kibicu".
Radze ponownie przeczytać ze zrozumieniem mojego postaNie kieruje tych słów do wszystkich, bo rozumie że niejeden poprostu nie dał rady
stary, co Ty ku.... porównujesz jakiś koncert czegoś tam do meczu naszej reprezentacji...Kolorowy Sweter pisze:koles niedawno dosyc dobrze wytłumaczył mi to napinanie z tym ze " ten kto sprzedaje drozej to c*** itp. " Bo wyobrazcie sobie sytuacje ze nagle wpada wam w rece bilet na koncert np. Rammstein, wiecie ze jest zajebisty popyt i ludzie sa gotowi dac za to niezłą kase , was to w c*** nie interesuje, to co sprzedajecie go za 40 zł ( jesli np tyle kosztował), a inni gonia go za 200 , 300zł na allegro? I juz widze jak ku*** ktos sie tym nie interesuje i nie chce zarobic pewnej wiekszej kasy , tylko jest super uczciwy i goni go fanatykom zespołu za 4 dychy...
A swoja racje dalej zachowuje , trzeba było uwaznie sledzic sprzedaz a nie teraz płakac, skoro tak bardzo komus zalezy na meczach kadry to mogl siedziec i wyczekiwac przed kompem ( lub nawet powiezyc to komus) jak ja i pewnie w c*** innych osob. Dało rade. Tak rozumiem ze nie wszyscy mogli, ale o chyba w ekstremalnych przypadkach.
Do mnie bilety dotarły dzis, cisnienie rosnie bedzie wyjebanie. Pojedziemy Belgów 3:0 , a Pani Edycie tez zycze ogłady, bo kadra gra dobrze , a Belgia wyjebista padaczke wiec nie widze przeszkód by wygrac...
... niech twoje życzenie stanie sie faktem! jak dobrze pójdzie to znajde sie na śląskim ale zawsze oprócz optymista trzeba być realistą DOZOBACZENIA na miejscu!Kolorowy Sweter pisze: Do mnie bilety dotarły dzis, cisnienie rosnie bedzie wyjebanie. Pojedziemy Belgów 3:0 , a Pani Edycie tez zycze ogłady, bo kadra gra dobrze , a Belgia wyjebista padaczke wiec nie widze przeszkód by wygrac...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości