sprawdzam pare razy dziennie ale ni ch...a ;/ eh trzeba czekacK87 pisze:Sprawdź na mailu czy masz wiadomość że bilety zostały wysłane. Ja dostałem, termin dostawy pocztą 1-3 dni.szakal pisze:ku*** a u mnie ciagle "W przygotowaniu do dystrybucji"
Polska - Belgia
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Stawowa chujawa i knajpy niezbyt dlugo otwarte, City Pub chujnia, Fun City tez, a Bob to spelunamortus pisze:W Chorzowie to wątpie, raczej w Katowicach. A miejsc jest kilka, m.in. ulica Stawowa przy dworcu, szereg knajpek, City Pub tez blisko dworca, atmosfera fajna, jest tez Bob, Fun City w Silesia City Center ew. przy sprzyjającej pogodzie w parku przy stadionie na Filipinkach badz na jakis ogrodkach piwnych..VT pisze:Gdzie w Katowicach/Chorzowie mozna się pobawic? Chodzi mi o jakas fajną miejscówkę (nie dyskoteka) do której można się wybrać większą grupą i świętować- miejmy nadzieję- awans do ME. Liczę również na to, że nie wszyscy po wygranym meczu rozjadą się od razu do domu
Najlepiej w parku w Róży, troche zimno, ale zajebiscie, tani browar, na wolnym ogniu kiełbachy, zaraz obok pizzeria, dobre i w miare niedrogie zarcie.
Ewentualnie za Pl. Wolnosci (centrum Katowic) na Gliwickiej i bocznych. W sumie 5 knajp otwartych do rana (zwlaszcza LongMan), Źródło i Chata tez dają rade, choc wielkie nie są.
Barto pisze:Zapraszamy do Chorzowa pobawić..zawsze jest fajna atmosfera na mieście i dzielnicach jak repra gra u nas;):D...szczególnie na plac Hutnika albo Wolności..
Tak tylko nie wziales pod uwagę tego, ze ludziom pewnie nie bedzie sie chcialo szukac knajp nie wiadomo gdzie i bedą sie lokalizowac w okolicach stadionu badz dworca ew. SCC. Moim zdaniem to co wymienilem jest godne polecenia.Inter pisze:Stawowa chujawa i knajpy niezbyt dlugo otwarte, City Pub chujnia, Fun City tez, a Bob to spelunamortus pisze:W Chorzowie to wątpie, raczej w Katowicach. A miejsc jest kilka, m.in. ulica Stawowa przy dworcu, szereg knajpek, City Pub tez blisko dworca, atmosfera fajna, jest tez Bob, Fun City w Silesia City Center ew. przy sprzyjającej pogodzie w parku przy stadionie na Filipinkach badz na jakis ogrodkach piwnych..VT pisze:Gdzie w Katowicach/Chorzowie mozna się pobawic? Chodzi mi o jakas fajną miejscówkę (nie dyskoteka) do której można się wybrać większą grupą i świętować- miejmy nadzieję- awans do ME. Liczę również na to, że nie wszyscy po wygranym meczu rozjadą się od razu do domu
Najlepiej w parku w Róży, troche zimno, ale zajebiscie, tani browar, na wolnym ogniu kiełbachy, zaraz obok pizzeria, dobre i w miare niedrogie zarcie.
Ewentualnie za Pl. Wolnosci (centrum Katowic) na Gliwickiej i bocznych. W sumie 5 knajp otwartych do rana (zwlaszcza LongMan), Źródło i Chata tez dają rade, choc wielkie nie są.
Barto pisze:Zapraszamy do Chorzowa pobawić..zawsze jest fajna atmosfera na mieście i dzielnicach jak repra gra u nas;):D...szczególnie na plac Hutnika albo Wolności..![]()
co do drugiej czesci posta to sie z tobą Inter zgadzam
Nie zrozumieliśmy się :P Mecz oglądam na Sląskim a chodziło mi o to gdzie PO meczu można się bawić. Widzę, że kilka propozycji już padło. Mam nadzieję, ze gdzieś uda się pobawić do rana wraz z innymi reprezentacyjnymi fanatykami ;)Bogdan Adamiec pisze:tylko lepiej zgłoś rezerwacje wczesniej bo według wszystkich znaków na niebie i ziemi to w dniu meczu raczej nie pooglądasz nigdzie...ja chyba skocze do City Rock.Dobre żarcie i kelnerki fajne
Róża i owa pizzeria są obok stadionu, a na Gliwicką z dworca jest 10 minut z buta...mortus pisze: Tak tylko nie wziales pod uwagę tego, ze ludziom pewnie nie bedzie sie chcialo szukac knajp nie wiadomo gdzie i bedą sie lokalizowac w okolicach stadionu badz dworca ew. SCC. Moim zdaniem to co wymienilem jest godne polecenia.
Pozdrawiam
-
zwykly_kibic
przeglądałem allegro i natrafilem na cos takiego:
http://allegro.pl/item266944990_bilet_n ... elgia.html
chyba w miare normalnie
http://allegro.pl/item266944990_bilet_n ... elgia.html
chyba w miare normalnie
Ten koles chce 500zl za sztuke... No wiec ja mam takie pytanie , czy ktos z was ma jakis bilet do sprzedania ? Moze komus cos wypadlo i nie moze sie zjawic ? A jesli nie to teraz w druga strone... szukam ludzi , ktorzy byliby chetni na bilet sektor 39 za 240-250zl . To najtansza oferta jaka znalazlem na allegro wiec prosze mnie tutaj nie j**** ze chce sprzedawac drogo bilety , po prostu potrzebuje kilku osob zeby bylo "taniej" .
edit : najlepiej jesli beda to osoby z Bytomia lub okolic , zebysmy sie mogli trafic i pozalatwiac wszystko .
edit : najlepiej jesli beda to osoby z Bytomia lub okolic , zebysmy sie mogli trafic i pozalatwiac wszystko .
-
Michal-Hamburg
seba1944, wszystkie aukcje, to aukcje prywatne...
edit : Trafiło się jedno kup teraz, bez zaznaczenia że jest to aukcja prywatna, no i kupiłem bilet za 1zł. I jak to jest, gość musi mi go teraz oddać za złotówkę? Niżej link do aukcji.
http://allegro.pl/item267079283_polska_ ... lskie.html
edit : Trafiło się jedno kup teraz, bez zaznaczenia że jest to aukcja prywatna, no i kupiłem bilet za 1zł. I jak to jest, gość musi mi go teraz oddać za złotówkę? Niżej link do aukcji.
Tak, musi. Tyle, ze w praktyce napewno nie bedzie chcial Ci go za tyle sprzedac, a dochodzac swoich praw w sadzie napewno nie zdarzysz tego zalatwic do 17.11.Variat pisze:
-
Bogdan Adamiec
-
Polonia1909
- Kontakt:
Dla zainteresowanych znalazłem bilety na allegro mozna sobie sprawdzic http://allegro.pl/item266935615_bilety_ ... tnie_.html
-
malenstwo_01
Wczoraj dzwonilem... 300zl sztukaPolonia1909 pisze:Dla zainteresowanych znalazłem bilety na allegro mozna sobie sprawdzic http://allegro.pl/item266935615_bilety_ ... tnie_.html
Bileciki już przyszły
Swoją drogą dziwie się dlaczego teraz taki wielki szum na bilety jest ? Przecież każdy szanujący się kibic mógł wcześniej spokojnie je kupić ( na kup bilet do nominału 100 zł były przez chyba tydzień)
A teraz 2 tyg przed meczem się pobudzili że zdało by się mecz zobaczyć. Nie kieruje tych słów do wszystkich, bo rozumie że niejeden poprostu nie dał rady a dla wszystkich innych niech będzie sroga nauczka
Swoją drogą dziwie się dlaczego teraz taki wielki szum na bilety jest ? Przecież każdy szanujący się kibic mógł wcześniej spokojnie je kupić ( na kup bilet do nominału 100 zł były przez chyba tydzień)
A teraz 2 tyg przed meczem się pobudzili że zdało by się mecz zobaczyć. Nie kieruje tych słów do wszystkich, bo rozumie że niejeden poprostu nie dał rady a dla wszystkich innych niech będzie sroga nauczka
-
delegat fifa
własnie macie strone,gdzie mozna sledzic przesylke z poczty biletow ? bo kurde mialem 5 zamowien 4 przyszly kurierem juz dawno a na jednym sie jeblem i dalem nie wiem czemu dostawe poczta i czekam mam nr listu itp ale gdzie sprawdzic??vince pisze:wysłali do mnie bilety poczta w środe i jeszcze nie doszły ehhhhh
jakieś nie pewne info masz, bilety na kup bilet były zaledwie kilka dni to raz, dwa to to że nie każdy może sobie pozwolić w ciągu miesiąca na kupno biletu skoro nie ma jeszcze wypłaty, czy jego rodzice.Walker pisze:Swoją drogą dziwie się dlaczego teraz taki wielki szum na bilety jest ? Przecież każdy szanujący się kibic mógł wcześniej spokojnie je kupić ( na kup bilet do nominału 100 zł były przez chyba tydzień)
Trzy: nie każdy mieszka w Oświęcimiu i ma tak blisko jak Ty do Chorzowa a co za tym idzie nie musi wydać drugie tyle za dojazd na mecz.
Więc takie komentarze zachowaj sobie dla siebie "szanujący sie kibicu".
jakieś nie pewne info masz, bilety na kup bilet były zaledwie kilka dni to raz, dwa to to że nie każdy może sobie pozwolić w ciągu miesiąca na kupno biletu skoro nie ma jeszcze wypłaty, czy jego rodzice.
Trzy: nie każdy mieszka w Oświęcimiu i ma tak blisko jak Ty do Chorzowa a co za tym idzie nie musi wydać drugie tyle za dojazd na mecz.
Więc takie komentarze zachowaj sobie dla siebie "szanujący sie kibicu".
Po pierwsze te twoje pare dni to tydzień. Napewno tyle gdyż śledziłem sprzedaż na bieżąco
Po drugie
Radze ponownie przeczytać ze zrozumieniem mojego postaNie kieruje tych słów do wszystkich, bo rozumie że niejeden poprostu nie dał rady
Po trzecie (z tego co pamiętam jesteś z Gdańska bo już raz coś do mnie pisałeś) wogóle nie rozumie co ma kupno biletu do odległości?? To chyba tym bardziej powinno Ci zależeć na jak najtańszym zakupie
-
kaczmarOKS
Zauważyłem. że póki co dywagacje dotyczą głównie cen na Allegro oraz tego czy sprzedawanie tam biletów jest fair. Może czas najwyższy zająć się sprawami związanymi z dopingiem? Z tego co pamiętam na Portugalii prowadził sektor 39 wraz z sąsiednimi, chociaż nie wszystkie pozostałe się im podporządkowywały. Była również akcja rozdawania tekstu Roty na karteczkach. Niestety jej śpiewanie wyszło znacznie lepiej w Kielcach na Armeni. Dobrze byłoby również przenieść na Śląski przeciągane "Polska" zapodawane naprzemiennie przez dwie strony stadionu.
-
pawel_bytom
oj źle pamiętasz nie 39 tylko 36 :]
z tego co wiem teraz też dużo konkretnych ekip ma bilety w 36
nie wiem czy to prawda ale czytałem, że zakaz wnoszenia bębnów
co do Roty sam ją rozdawałem :} nie wiem czy jest sens powtarzac akcję bo jednak jest to nie do ogarnięcia
(w Kielcach z Rotą wyszło (mneij ludz ale i tak jak jedne sektory kończyly śpiewać drugie zaczynały) i jak dla mnie masakra)
z tego co wiem teraz też dużo konkretnych ekip ma bilety w 36
nie wiem czy to prawda ale czytałem, że zakaz wnoszenia bębnów
co do Roty sam ją rozdawałem :} nie wiem czy jest sens powtarzac akcję bo jednak jest to nie do ogarnięcia
(w Kielcach z Rotą wyszło (mneij ludz ale i tak jak jedne sektory kończyly śpiewać drugie zaczynały) i jak dla mnie masakra)
-
KYLIMANDŻARO
-
pawel_bytom
-
kaczmarOKS