Piastoholik do kogo dzwoniłeś? PZPN?Piastoholik pisze:Wczoraj dostałem meila, że rozpoczeli wysyłke i wciągu dwóch dni dojdą. Dzisiaj sam do nich zadzwoniłem i sie umówiłem na dana godzinę. Radzę wam dzwonić wcześniej i sie umawiać.

Polska - Belgia
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- ban
-
-
-
-
A do mnie doszły wczoraj. Zastali mnie wieczorem w domu. Nie dzwonili...dynek pisze:Do mnie jeszcze bilety nie doszly. Wybralem kuriera. Jesl ito jest siodemka to moge miec obawy. Nigdy do mnie nie zadzwonili, zawsze przyjezdzali jak bylem w pracy, a potem mieli pretensje. Najgorszy kurier ever.
Ale jak odbierałem bilety na FIN - POL to dzwonili przed

Różnie to bywa - bilety już mam i to jest najważniejsze

STOMIL OLSZTYN
http://stomil.olsztyn.pl
http://stomil.olsztyn.pl
-
-
-
-
-
-
W Chorzowie to wątpie, raczej w Katowicach. A miejsc jest kilka, m.in. ulica Stawowa przy dworcu, szereg knajpek, City Pub tez blisko dworca, atmosfera fajna, jest tez Bob, Fun City w Silesia City Center ew. przy sprzyjającej pogodzie w parku przy stadionie na Filipinkach badz na jakis ogrodkach piwnych..VT pisze:Gdzie w Katowicach/Chorzowie mozna się pobawic? Chodzi mi o jakas fajną miejscówkę (nie dyskoteka) do której można się wybrać większą grupą i świętować- miejmy nadzieję- awans do ME. Liczę również na to, że nie wszyscy po wygranym meczu rozjadą się od razu do domu
-
-
-
A filipinki w parku to gdzie są jak nie w Chorzowie !!?? Zapraszamy do Chorzowa pobawić..zawsze jest fajna atmosfera na mieście i dzielnicach jak repra gra u nas;):D...szczególnie na plac Hutnika albo Wolności..więcej knajp i pubów oraz dyskotek jest niż w Kato !!! Zaprasamy !!mortus pisze:W Chorzowie to wątpie, raczej w Katowicach. A miejsc jest kilka, m.in. ulica Stawowa przy dworcu, szereg knajpek, City Pub tez blisko dworca, atmosfera fajna, jest tez Bob, Fun City w Silesia City Center ew. przy sprzyjającej pogodzie w parku przy stadionie na Filipinkach badz na jakis ogrodkach piwnych..VT pisze:Gdzie w Katowicach/Chorzowie mozna się pobawic? Chodzi mi o jakas fajną miejscówkę (nie dyskoteka) do której można się wybrać większą grupą i świętować- miejmy nadzieję- awans do ME. Liczę również na to, że nie wszyscy po wygranym meczu rozjadą się od razu do domu
Dzisiaj jesteśmy Tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice
-
sprawdzam pare razy dziennie ale ni ch...a ;/ eh trzeba czekacK87 pisze:Sprawdź na mailu czy masz wiadomość że bilety zostały wysłane. Ja dostałem, termin dostawy pocztą 1-3 dni.szakal pisze:ku*** a u mnie ciagle "W przygotowaniu do dystrybucji"

RKS RADOMSKO TRADYCJA KTóRA PRZETRWA KONIEC ŚWIATA
TO TRZEBA PRZEŻYĆ ŻEBY TO ZROZUMIEĆ ABY W TO UWIERZYĆ !
TO TRZEBA PRZEŻYĆ ŻEBY TO ZROZUMIEĆ ABY W TO UWIERZYĆ !
-
Stawowa chujawa i knajpy niezbyt dlugo otwarte, City Pub chujnia, Fun City tez, a Bob to spelunamortus pisze:W Chorzowie to wątpie, raczej w Katowicach. A miejsc jest kilka, m.in. ulica Stawowa przy dworcu, szereg knajpek, City Pub tez blisko dworca, atmosfera fajna, jest tez Bob, Fun City w Silesia City Center ew. przy sprzyjającej pogodzie w parku przy stadionie na Filipinkach badz na jakis ogrodkach piwnych..VT pisze:Gdzie w Katowicach/Chorzowie mozna się pobawic? Chodzi mi o jakas fajną miejscówkę (nie dyskoteka) do której można się wybrać większą grupą i świętować- miejmy nadzieję- awans do ME. Liczę również na to, że nie wszyscy po wygranym meczu rozjadą się od razu do domu

Najlepiej w parku w Róży, troche zimno, ale zajebiscie, tani browar, na wolnym ogniu kiełbachy, zaraz obok pizzeria, dobre i w miare niedrogie zarcie.
Ewentualnie za Pl. Wolnosci (centrum Katowic) na Gliwickiej i bocznych. W sumie 5 knajp otwartych do rana (zwlaszcza LongMan), Źródło i Chata tez dają rade, choc wielkie nie są.
Barto pisze:Zapraszamy do Chorzowa pobawić..zawsze jest fajna atmosfera na mieście i dzielnicach jak repra gra u nas;):D...szczególnie na plac Hutnika albo Wolności..

http://slowfoot.pl/
-
Tak tylko nie wziales pod uwagę tego, ze ludziom pewnie nie bedzie sie chcialo szukac knajp nie wiadomo gdzie i bedą sie lokalizowac w okolicach stadionu badz dworca ew. SCC. Moim zdaniem to co wymienilem jest godne polecenia.Inter pisze:Stawowa chujawa i knajpy niezbyt dlugo otwarte, City Pub chujnia, Fun City tez, a Bob to spelunamortus pisze:W Chorzowie to wątpie, raczej w Katowicach. A miejsc jest kilka, m.in. ulica Stawowa przy dworcu, szereg knajpek, City Pub tez blisko dworca, atmosfera fajna, jest tez Bob, Fun City w Silesia City Center ew. przy sprzyjającej pogodzie w parku przy stadionie na Filipinkach badz na jakis ogrodkach piwnych..VT pisze:Gdzie w Katowicach/Chorzowie mozna się pobawic? Chodzi mi o jakas fajną miejscówkę (nie dyskoteka) do której można się wybrać większą grupą i świętować- miejmy nadzieję- awans do ME. Liczę również na to, że nie wszyscy po wygranym meczu rozjadą się od razu do domu
Najlepiej w parku w Róży, troche zimno, ale zajebiscie, tani browar, na wolnym ogniu kiełbachy, zaraz obok pizzeria, dobre i w miare niedrogie zarcie.
Ewentualnie za Pl. Wolnosci (centrum Katowic) na Gliwickiej i bocznych. W sumie 5 knajp otwartych do rana (zwlaszcza LongMan), Źródło i Chata tez dają rade, choc wielkie nie są.
Barto pisze:Zapraszamy do Chorzowa pobawić..zawsze jest fajna atmosfera na mieście i dzielnicach jak repra gra u nas;):D...szczególnie na plac Hutnika albo Wolności..![]()
co do drugiej czesci posta to sie z tobą Inter zgadzam

-
Nie zrozumieliśmy się :P Mecz oglądam na Sląskim a chodziło mi o to gdzie PO meczu można się bawić. Widzę, że kilka propozycji już padło. Mam nadzieję, ze gdzieś uda się pobawić do rana wraz z innymi reprezentacyjnymi fanatykami ;)Bogdan Adamiec pisze:tylko lepiej zgłoś rezerwacje wczesniej bo według wszystkich znaków na niebie i ziemi to w dniu meczu raczej nie pooglądasz nigdzie...ja chyba skocze do City Rock.Dobre żarcie i kelnerki fajne
-
Róża i owa pizzeria są obok stadionu, a na Gliwicką z dworca jest 10 minut z buta...mortus pisze: Tak tylko nie wziales pod uwagę tego, ze ludziom pewnie nie bedzie sie chcialo szukac knajp nie wiadomo gdzie i bedą sie lokalizowac w okolicach stadionu badz dworca ew. SCC. Moim zdaniem to co wymienilem jest godne polecenia.
Pozdrawiam
http://slowfoot.pl/