Polska - Belgia
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
To przeszło najśmielsze oczekiwania organizatorów. Prawie ćwierć miliona osób chciało zobaczyć mecz Polska - Belgia 17 listopada na Stadionie Śląskim. Od poniedziałku rozpocznie się dystrybucja biletów na decydujące dla biało-czerwonych spotkanie. Śląski Związek Piłki Nożnej został zasypany zamówieniami. O ich całkowitej realizacji nie ma mowy.
"Trudno oszacować dokładną liczbę kibiców, którzy chcą zobaczyć mecz z Belgią. Jako działacz nie pamiętam takiego zainteresowania. Przypominają mi się czasy, kiedy w latach 60. wielki Górnik Zabrze grał na Śląskim z Austrią Wiedeń czy Romą, a na trybunach było ponad 100 tysięcy kibiców" - mówi "Faktowi" Rudolf Bugdoł, prezes ŚZPN.
Mecz z Belgią w Chorzowie zobaczy na Stadionie Śląskim 44 900 fanów. Będą to prawdziwi szczęśliwcy, bo bilety w cenie od 40 do 300 zł rozeszły się błyskawicznie. "Gdyby stadion miał pojemność 80 tysięcy czy więcej, to komplet byłby murowany. Cieszmy się jednak, że mamy choć jeden taki Stadion Śląski. Jest opluwany przez wielu, ale przynajmniej wejdzie na niego kilkadziesiąt tysięcy kibiców" - podkreśla prezes Bugdoł.
"Trudno oszacować dokładną liczbę kibiców, którzy chcą zobaczyć mecz z Belgią. Jako działacz nie pamiętam takiego zainteresowania. Przypominają mi się czasy, kiedy w latach 60. wielki Górnik Zabrze grał na Śląskim z Austrią Wiedeń czy Romą, a na trybunach było ponad 100 tysięcy kibiców" - mówi "Faktowi" Rudolf Bugdoł, prezes ŚZPN.
Mecz z Belgią w Chorzowie zobaczy na Stadionie Śląskim 44 900 fanów. Będą to prawdziwi szczęśliwcy, bo bilety w cenie od 40 do 300 zł rozeszły się błyskawicznie. "Gdyby stadion miał pojemność 80 tysięcy czy więcej, to komplet byłby murowany. Cieszmy się jednak, że mamy choć jeden taki Stadion Śląski. Jest opluwany przez wielu, ale przynajmniej wejdzie na niego kilkadziesiąt tysięcy kibiców" - podkreśla prezes Bugdoł.
Chyba bilety na kupbilet.pl rzucili jakieś bo oblężenie systemu
Osoby zainteresowane zakupem biletów na Polska-Belgia
zapraszamy tutaj - pzpn.kupbilet.pl
Przerwa techniczna, przepraszamy.
Zapraszamy za kilka godzin.
Prosimy o cierpliwość i zrozumienie.
Prosimy nie odświeżać strony.
Po wejściu do systemu możesz w nim przebywać maksymalnie 20minut lub wykazać
maksymalnie 3 minuty bezczynności. Po tym czasie zostaniesz usunięty z systemu.
Miejsca umieszczone w koszyku bez logowania będą zachowane przez ok. 2h, a po zalogowaniu przez ok 12h
-
czupakabra
Di Pablo pisze:jaja beda jak bilety nie dotra do kogos na czas... nie chce krakac
- jak nie dotra jak dotra...a nawet jesli by tak mialo byc( odpukac w puste lub nie malowane ) to przeciez jest mozliwosc odebrania tych biletow pod stadionem za nie wielka oplata plus odpowiedzenie na pytanie ktore Ci zadadza dotyczace zamowienionego biletu.Bynajmniej tak bylo na mecz w Kielcach.
-
zwykly_kibic
-
Kolorowy Sweter
-
Piastoholik
-
piekne lata 90-te...
-
Kuzyn Kopek
- ban
-
Piastoholik
niekumaty, najpierw wejdź na www.siodemka.com , wejdź na kontakt i dzwoń do swojego województwa, oni ci już podają jakieś namiary
-
Emilozo_OKS
A do mnie doszły wczoraj. Zastali mnie wieczorem w domu. Nie dzwonili...dynek pisze:Do mnie jeszcze bilety nie doszly. Wybralem kuriera. Jesl ito jest siodemka to moge miec obawy. Nigdy do mnie nie zadzwonili, zawsze przyjezdzali jak bylem w pracy, a potem mieli pretensje. Najgorszy kurier ever.
Ale jak odbierałem bilety na FIN - POL to dzwonili przed
Różnie to bywa - bilety już mam i to jest najważniejsze
-
czupakabra
-
penetrator
-
Sandomierz(L)
- Kontakt:
http://allegro.pl/item266615229_zapalni ... atis_.html
to jest przechuj
do zobaczenia za 10 dni na sektorze 39
-
czupakabra
W Chorzowie to wątpie, raczej w Katowicach. A miejsc jest kilka, m.in. ulica Stawowa przy dworcu, szereg knajpek, City Pub tez blisko dworca, atmosfera fajna, jest tez Bob, Fun City w Silesia City Center ew. przy sprzyjającej pogodzie w parku przy stadionie na Filipinkach badz na jakis ogrodkach piwnych..VT pisze:Gdzie w Katowicach/Chorzowie mozna się pobawic? Chodzi mi o jakas fajną miejscówkę (nie dyskoteka) do której można się wybrać większą grupą i świętować- miejmy nadzieję- awans do ME. Liczę również na to, że nie wszyscy po wygranym meczu rozjadą się od razu do domu
-
Bogdan Adamiec
-
czupakabra
A filipinki w parku to gdzie są jak nie w Chorzowie !!?? Zapraszamy do Chorzowa pobawić..zawsze jest fajna atmosfera na mieście i dzielnicach jak repra gra u nas;):D...szczególnie na plac Hutnika albo Wolności..więcej knajp i pubów oraz dyskotek jest niż w Kato !!! Zaprasamy !!mortus pisze:W Chorzowie to wątpie, raczej w Katowicach. A miejsc jest kilka, m.in. ulica Stawowa przy dworcu, szereg knajpek, City Pub tez blisko dworca, atmosfera fajna, jest tez Bob, Fun City w Silesia City Center ew. przy sprzyjającej pogodzie w parku przy stadionie na Filipinkach badz na jakis ogrodkach piwnych..VT pisze:Gdzie w Katowicach/Chorzowie mozna się pobawic? Chodzi mi o jakas fajną miejscówkę (nie dyskoteka) do której można się wybrać większą grupą i świętować- miejmy nadzieję- awans do ME. Liczę również na to, że nie wszyscy po wygranym meczu rozjadą się od razu do domu