Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
OloRadomski96
Re: Kibicowska Warszawa
Dzisiaj odpalam wyprzedaż garażową trafionych legijnych fantów po jęczących łysych kabanach spod znaku 88
-
extremalny_korbelis
A swoją drogą, czy Polonia miała jakieś ekipy, na linii legijn3j Zachodniej Koalicji? Pruszków, Milanówek, Grodzisk i wszystkie pomniejsze miasteczka po drodze?
-
OloRadomski96
Kabany z Ł3 jojczą, ale karawana jedzie dalej. Teraz przerwa w mojej pracy, zamówię sobie zaraz chłodny napój w Costa, a wieczorem chyba trzeba będzie poszerzyć kolekcję fantów do wyprzedaży garażowej. Już jeden był taki co tu się napinał na forum, ale chyba finalnie poszedł po rozum do głowy. Pozdr.
-
OloRadomski96
Nie spodziewałbym się żadnego innego "pocisku" po kimś takim. Już ładnie się przedstawiłeś wszystkim swoim nickiem. Zakładam, że jesteś też beneficjentem tzw. renty alkoholowej i miłośnikiem systemu kaucyjnego. Więcej dobrej energii na co dzień wysyłam dla ciebie. Pozdr.
-
fiestaamericana
Mój ranking prujących się przez neta polonistek to jednak halinka i długo, długo nikt...
czytający książkii byłby na drugim miejscu ale nie chce się przyznać komu kibicuje.
czytający książkii byłby na drugim miejscu ale nie chce się przyznać komu kibicuje.
-
OloRadomski96
Kumaci wiedzą co w trawie piszczy.
-
OloRadomski96
Pitu, pitu młody. Opowieści z mchu i paproci. Pozdr. :D
No dokładnie, fajnie się podsumowałeś.
Ja właśnie przed meczem KSP-Ruch zrobiłem sobie spacer pod stadionem KSP, obwieszony 3-ma szalikami Legii i w dwóch koszulkach, nawet skarpetki miałem w barwach Legii, i nikt nawet mnie nie zaczepił. Potem przyleciało po mnie UFO.
Ktoś tu pytał czy były przerzuty z KSP na (L). Co do pewnego jegomościa tu opisywanego tu, grającego kiedyś w juniorach KSP, to jakoś nie ma fot z jego wizerunkiem na Kamyku czy Ł3, a fotorelacji to Polonia ma od 2000+ masę na swoich stronach. Myślę, że aferzyści szybko by go zlokalizowali na zdjęciach, skojarzyli gdzie z nimi był, ale tu nic, lipa.
Co do pytania, czy ktoś z KSP przerzucił się na (L), to nie znam takiego przypadku, natomiast były dosyć nieprzypadkowe postacie z Muranowa z KSP, które wojowały sobie z Legią w czasach szkolnych i nastoletnich, ale potem jak chcieli pójść w miasto i "miasto" to w sekundę odcinali się od KSP. Pytani na śmiechy "a z tą Polonią to co tam?" często padały odpowiedzi "aaa wiesz, fajnie było, coś się działo, nudy nie było" i tyle. Po prostu kminiąc pewne tematy potrafili odstawić piłkę nożną i przeszłość w sekundę, dla "wyższych celów".
-
OloRadomski96
Ja akurat jestem prawdopodobnie jednym z niewielu obecnie zorientowanych w realiach. Większość ludzie co wyrwali sztachetę w latach 90. i przeżywają do dziś. Są też niespełnieni wyjazdowicze jak leonidas który tam może na jakimś wyjeździe all inclusive był jak uciułał ojro. Warszawa jest jaka jest. Jest sport, są interesy i inne tego typu sprawy. Trochę się zmienia układ sił, nieuniknione. Wszystko czas pokaże. KSP się fajnie trzyma i grupka krzykaczy z internetu tego nie zmieni. Myślę, że w przypadku tzw. spotkania na mieście nikt by nie burknął nawet, że mam na sobie barwy Polonii. Ale wiadomo w internecie mogą sobie chłopaki trochę ulać goryczki. Pozdr.
-
WieszWięcej
Żeby rozkminić młyn Polonii to nie trzeba nawet wychodzić z domu - TVP Sport daje takie twarzówki, że wystarczy printscreen.
Mecz bez wzajemnych wrzutów?
Było wspólnie odśpiewane LTSK?
Mecz bez wzajemnych wrzutów?
Było wspólnie odśpiewane LTSK?
-
HalaMadrid06
Gdzie gra Legia II i czy wpuszcza kibicow gosci?
-
gitnawolnosci
OloRadomski96 to niejaki szachowy mentor. Jakiś napinacz założył konto z jego danymi by uprzykrzyć mu życie. Marna prowokacja
-
lubię czytać książki
Ruch pozdrawiał Pogoń?
-
łajdaczyna
Chyba chodziło Ci o dawno rozbitą/nieistniejącą ekipę Crazy Group 01'.
Nie widzę nic dziwnego w tych zdjęciach, KSP próbuje wepchać się do koalicji WRWE, więc słodzą wszystkim jak mogą.
Nie widzę nic dziwnego w tych zdjęciach, KSP próbuje wepchać się do koalicji WRWE, więc słodzą wszystkim jak mogą.
-
młodzieżowy
Polonia równie w siłę, czy to się komuś podoba czy nie
Jak Polonia się dopcha do WRWE to wiadomo, że czysto "biznesowo". Słaby Radomiak Legii nie wystarczy na rosnącą koalicje
-
extremalny_korbelis
Ale co oni by mieli wnieść do WRWEP?
-
leonidas88
Piwa z Biedry no i kanapki z ogórkiem..
-
nie ściemniam
Gość ze złotym Rolexem mógłby cię kupić a ty tu o kanapkach i piwach z biedry.Kiedyś najlepsze klimaty i goszczenie zgód to były wina browary żarcie co kto miał to skombinował ewentualnie szło się gdzieś do budy na kurczaka z rożna hamburgera. 2 kraty browara, kilka butelek wódki zioło jakieś dupeczki się skołowało i był dobry melanż.Innym razem gdzieś do baru na osiedlu albo dyskotekę i każdy był zadowolony.
Dziś w główkach się pojebało więc musi być najlepszy klub w mieście szampan i kawior, whisky eksluzywne d**** z onlyfansa i koks.Choć może też przesadzam bo to się tyczy biznesmenów z ekip a normalne chłopaki z osiedla to dalej jeszcze melanżują w starym stylu choć wiadomo że win już nikt nie chleje i nie je kanapek bo co to za problem zamówić pizzę czy kebsa.
Dziś w główkach się pojebało więc musi być najlepszy klub w mieście szampan i kawior, whisky eksluzywne d**** z onlyfansa i koks.Choć może też przesadzam bo to się tyczy biznesmenów z ekip a normalne chłopaki z osiedla to dalej jeszcze melanżują w starym stylu choć wiadomo że win już nikt nie chleje i nie je kanapek bo co to za problem zamówić pizzę czy kebsa.
-
Stachu Wirażka
-
lubię czytać książki
A co Olimpia wnosi do zgody z Zagłębiem i Legią?
-
łajdaczyna
Teren do dragów. A Polonia może zaoferować Harnasie w piwnicy
Podaj argumenty za tym przemawiające. Bo na dziś nie są nawet 1/5 ekipy którą mieli w latach 2000+
Ja cie, Stachu ale emocje! Śpisz w nocy?
-
89piotrekski
Ile Polonii w Siedlcach?
Pytanie z innej beczki. W amatorskim filmie „Jestem zły” dostępnym na YouTube, głównymi bohaterami są dzieci z Warszawskiej Pragi. W którymś ujęciu widać, że jeden z chłopców ma na sobie koszulkę z legią. Pytanie czy ktoś kojarzy bohaterów tej produkcji i czy byli aktywnymi kibicami na legii?
-
fiestaamericana
Pytanie z innej beczki. Ile pktów w lidze hools jest za pisanie Legia małą literą?
-
Spaacerowicz
Odpowie ktoś?
0 - zakaz mieli za spalenie flagi
-
Stachu Wirażka
Czekasz z niecierpliwością na wywiad, więc nie śmieszkuj.
-
Spaacerowicz
Dzięki.
-
CelticBhoy
To "złote" cudo na baterię ma tyle wspólnego z rolexami, że ma wskazówki i pokazuje czas..
To jest niewiarygodne, że ktoś po zdjęciu twierdzi że facet ma oryginalnego Rolexa i kupę szmalu i to stanowi podstawę do interesów z WRWE. Przecież nawet początkująca osoba pasjonująca się zegarkami stwierdzi po przybliżeniu że to turecka podróbka, średniej jakości.
-
CelticBhoy
Nawet nie podróba - to żadnego rolka nie przypomina w najmniejszym stopniu. Stawiam na kwarcowego Carribean Joe za góra trzy stówy. Ale widać, że chłop się postarał, bo dokupił bransoletkę pod kolor ;)
Byłoby mi głupio, że piszę nie na temat, ale tu w sumie połowa postów jest "o czymś innym".
Byłoby mi głupio, że piszę nie na temat, ale tu w sumie połowa postów jest "o czymś innym".
Skąd taka informacja? Dasz link?

https://zapodaj.net/plik-Mk8QfwBPXP