Co do transparentu, który wisiał w pierwszej połowie na Górce, to szczur do którego był skierowany nie może pokazać się w Gdyni. A teraz, kiedy w klubie jest coraz lepiej, atmosfera którą tworzymy przybliża nas do awansu. Ta ku*** próbuje za wszelką cenę z niezrozumiałych nam przyczyn działać w internecie na niekorzyść nas wszystkich. Do tego przed meczem wydzwania po ludziach i straszy, że kibice na Torach, na H16 mają zostać nie wiadomo dlaczego pobici. Informujemy, że te pseudo gadżety, które sprowadza z Chin, a kasuje jak za najlepszej jakości materiały nie będą tolerowane na naszych trybunach. Zero tolerancji dla tej k**** szczur
Legendarni kibole
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
le_suiveur
Re: Legendarni kibole
https://pbs.twimg.com/media/GHW9XiEXoAA ... ame=medium
Odświeżam temat bo wczoraj trafiłem przypadkiem na wywiad ze Śledziem z CHWM i był temat Motoru w nim.
Groszek dalej aktywny na Motorze ? Dalej ma do powiedzenia w BM czy już pałeczka przekazana ? Oby się mu wiodło w życiu bo jako chuligan to szacunek u ludzi miał
Groszek dalej aktywny na Motorze ? Dalej ma do powiedzenia w BM czy już pałeczka przekazana ? Oby się mu wiodło w życiu bo jako chuligan to szacunek u ludzi miał
-
le_suiveur
https://www.youtube.com/watch?v=USUZvVd ... emnaStrefa
Bonus odwiedził jedną z bardziej znanych postaci na GieKSie... na końcu odcinka typ kupił od niego koszulkę Legii
Bonus odwiedził jedną z bardziej znanych postaci na GieKSie... na końcu odcinka typ kupił od niego koszulkę Legii
-
factoryproject
I co to ma wspólnego z legendami kibicowskimi ?le_suiveur pisze: 07.09.2025, 22:16 https://www.youtube.com/watch?v=USUZvVd ... emnaStrefa
Znany bo pobił radnego , czy za to że go oprawili? Bo ani jedno ani drugie zachowanie nie powinno chyba dawać mu statusu legendy...
chłopaki jeszcze działają?Stary Wyjazdowicz pisze: 07.04.2018, 08:41Takie osoby jak Szmata ...Czoper. Josek. Kowal czy Alex to jeszcze dzialaja czy juz kibicowska emeryturaDoktor pisze: 01.04.2018, 23:49 w 2001 roku zaden z wyzej wymienionych sie nie udzielal oprocz Maxia ktory jezdzil na wyjazdy czasami
O Szmacie słuch zaginął,nie wyjaśnione sprawy tutaj ma...,Czoper jest młodszy niestety starszy śp,Alex jest a Kowal to zależy który...z ciekawostek to w niedziele odszedł też znany kibic na Motorze śp.Pipa
-
Korfanciorz
Na Górniku na miano żywych legend zasługują dawni młynowi - "Mały" i "Bobo". W obecnych czasach brakuje takiego bezkompromisowego sposobu prowadzenia dopingu. Ten pierwszy przez kilkanaście lat prowadził doping z wielką pasją, niebywałą energią i oryginalną charyzmą, a w starciach hooligans nigdy się nie cofał. Mały wzrostem, wielki duchem. Z nieżyjących kibiców, to nie można zapominać o nieodżałowanym Panu Stanisławie Sętkowskim "Leon", który dzielnie bronił barw Górnika, otoczony kibicami Piasta, na ich stadionie. Na derbach Górnik - Piast doczekał się z tego powodu oprawy :)
ZABRZAŃSCY GÓRNICY - TRÓJKOLOROWI ŻABOLE Z TORCIDY
-
zabarsking
Z Małym dosłownie kilka razy w życiu miałem styczność, ale od gościa bije szczerość i normalność. Widać po nim starą szkołę kibicowania. Nie wywyższa się i nie zadziera nosa jak ci wszyscy śmieszni współcześni "kumaci".Korfanciorz pisze: 28.06.2026, 13:22 Na Górniku na miano żywych legend zasługują dawni młynowi - "Mały" i "Bobo". W obecnych czasach brakuje takiego bezkompromisowego sposobu prowadzenia dopingu. Ten pierwszy przez kilkanaście lat prowadził doping z wielką pasją, niebywałą energią i oryginalną charyzmą, a w starciach hooligans nigdy się nie cofał. Mały wzrostem, wielki duchem. Z nieżyjących kibiców, to nie można zapominać o nieodżałowanym Panu Stanisławie Sętkowskim "Leon", który dzielnie bronił barw Górnika, otoczony kibicami Piasta, na ich stadionie. Na derbach Górnik - Piast doczekał się z tego powodu oprawy :)
Mimo że czasem mieliśmy różne zdania na ten czy inny temat to dla Małego olbrzymi szacunek. A czy taki "były" gniazdowy to bym nie powiedział. Nadal go widać. 🙂💪
Mały dalej jeździ na wyjazdy mecze domowe. Bobo ostatnio trochę chorował, ale już wraca do zdrowia.zabarsking pisze: 29.06.2026, 16:23Z Małym dosłownie kilka razy w życiu miałem styczność, ale od gościa bije szczerość i normalność. Widać po nim starą szkołę kibicowania. Nie wywyższa się i nie zadziera nosa jak ci wszyscy śmieszni współcześni "kumaci".Korfanciorz pisze: 28.06.2026, 13:22 Na Górniku na miano żywych legend zasługują dawni młynowi - "Mały" i "Bobo". W obecnych czasach brakuje takiego bezkompromisowego sposobu prowadzenia dopingu. Ten pierwszy przez kilkanaście lat prowadził doping z wielką pasją, niebywałą energią i oryginalną charyzmą, a w starciach hooligans nigdy się nie cofał. Mały wzrostem, wielki duchem. Z nieżyjących kibiców, to nie można zapominać o nieodżałowanym Panu Stanisławie Sętkowskim "Leon", który dzielnie bronił barw Górnika, otoczony kibicami Piasta, na ich stadionie. Na derbach Górnik - Piast doczekał się z tego powodu oprawy :)
Mimo że czasem mieliśmy różne zdania na ten czy inny temat to dla Małego olbrzymi szacunek. A czy taki "były" gniazdowy to bym nie powiedział. Nadal go widać. 🙂💪
Fac Fideli Sis Fidelis
To jeszcze napiszcie jak ten Mały został potraktowany przez Marę i jego przydupasów, których dalej wam się nie udało pogonić z trybun
-
zabarsking
Ja po pierwsze nie jestem żadnym kumatym, po drugie mieszkam 500 km od Śląska, po trzecie nie wiem, jak został potraktowany przez Marę, bo nie jestem w temacie, wreszcie po czwarte - miałem i nadal mam w d**** Marę i całą resztę kumatych gangusów, nie integruję się z bydłem.Parti1000 pisze: 30.06.2026, 10:04 To jeszcze napiszcie jak ten Mały został potraktowany przez Marę i jego przydupasów, których dalej wam się nie udało pogonić z trybun
Napisałem tylko, że szanuję Małego. I zdania nie zmieniłem.