Komentarze 2.11 - 4.11 2007r

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

uwazny czytelnik

Post autor: uwazny czytelnik »

wg mnie to koszulki na trybunie tory daly kozacki efekt, ogolnie uwazam ze nasza oprawa byla spoko i z jajem (bastion prawicy np. i wolne miasto). subiektywna ocena- czytaj jestem z Arki, jestem ciekwy jak w ocenie obiektywnych obserwatorow...
iparts.pl
majcher

Post autor: majcher »

Dodam jeszcze, że fajny pomysł z tymi szalikami Lechii - Władcy Północy oraz flagą 300.
(L)olek

Post autor: (L)olek »

My nie jesteśmy "ci gorsi", bo my jesteśmy bracia
Znów - podobnie jak w przypadku opisania przez Ciebie sytuacji z Rawy - ustawiasz się wygodnie jak wiatr zawieje. Mnie to ziębi, ani grzeje, ale trudno nie zauważyć Twojego przesadnie dużego zainteresowanie tym co się u nas dzieje. Mogę się tylko domyślić skąd to się bierze. Socho się zmienia na lepsze, a ja swoje przeżyłem i pamiętam czasy, kiedy nie było tak kolorowo. Chyba wiesz co mam na myśli. Jak ktoś kiedyś powiedział, wszystko płynie. Fajnie że w dobrym kierunku. To mój ostatni wpis w tym temacie, bo i tak został dostatecznie rozmyty.
MB_1

Post autor: MB_1 »

Derby, derby i po derbach, oby następne w I lidze i adekwatną do rangi spotkania ilością kibiców gości.

A tu coś dla arkowców cieszących się z odwrotnie puszczonej u nas sektorówki.

Obrazek

co powiecie o tym ?
malek3

Post autor: malek3 »

A jesli chodzi o doping i ultras to dwa swiaty .
WidzeW_1910

Post autor: WidzeW_1910 »

Derby Północy lepsze w Gdyni. Wedlug mnie Arka zajebiscie chociaz Lechia takze nie ma powodu do wstydu. Oprawa kozacka, flagowisko tez niczego sobie. Szkoda ze obie ekipy nie mogly sie stawic w porownywalnych liczbach.
Nie chce mi sie walkowac jeszcze raz tematu hymnu spiewanego przez Lks na derbach, ale moze wspomne poraz ostatni. Gwizdalismy bo myslelismy ze spiewacie jedna ze swoich piesni. Ja dowiedzialem sie ze spiewaliscie hymn dopiero po meczu, wykonanie to wy zawsze mieliscie pierwsza klasa..... Jaki doping taka slyszalnosc..
Co do meczu w stolicy. Ze wszystkimi druzynami jak gracie to najpierw zaczynacie od hymnu Polski? to prosze nie piszcie ze nie bylo prowokacji. Sprawa gwizdow Ruchu raczej nie wzbudza w nas aplauzu co jest chyba oczywiste. Tyle w temacie
TomaszAG

Post autor: TomaszAG »

gits pisze:doping Arki w dzisiejszym meczu najwyzej sredni,dopiero w ostatnich dziesieciu minutach jak strzelili bramke sie rozspiewali.Beczka byla jak im wlasny hymn nie wyszedl pomylili slowa.Ostro cisnieniowali sie jak Lechia wywiesila flage wladcy polnocy.Ogolnie w dwumeczu derby zdecydowanie na korzysc Lechii
Z choinki się urwałeś? Dlaczego niby zdecydoowanie? Piłkarsko dostałiście, kibicowko dostaliście :roll: Chyba, że WP z czasów Króla Artura dalej będziesz cisnął :lol:
Grupa trzymająca Władzię

Post autor: Grupa trzymająca Władzię »

Kto był na Ejsmonda 10 lat temu i dziś na Olimpijskiej może mieć podobne zdanie do mojego że dziś z derbów mamy tylko średniej jakości kopaninę...
No nic.
Po(L)ak
Kontakt:

Post autor: Po(L)ak »

Ruch gwizdał na hymnie, Ruch walił teksty typu "liżcie nam d***" itd. ale to jeszcze nic! otóz przybysze z Chorzowa śpiwają w WARSZAWIE taki oto znany powszechnie tekst: "Co to za miasto, co to za wieś, ani podupczyć, ani co zjeść" :lol: Robiliście wszystko żeby nas wkurwic tymczasem udało się Wam jedynie nas rozśmieszyć :D

Żeby nie było - z naszej strony też niepotrzebne bluzgi, za dużo osób dało się sprowokować... Ale co innego przekroczyć granice dobrego smaku, a co innego granice absurdu :P
Patton

Post autor: Patton »

Hmm nie czarujmy sie - nie palamy do siebie miloscia :shock: Wiec obustronne "uprzejmosci" byly wiecej niz pewne. Kolejny numer z hymnem, ktory za kazdym razem podsumujemy w ten sposob. :wink: Ciekawe, czy z Jaga tez go zaspiewacie... 8)
RedArmy

Post autor: RedArmy »

A mnie nadal śmieszy to Wasze : "Wyginam Ciało Śmiało ..." :lol: Wy tez potraficie Rozbawic kibiców Przyjezdnych . 8)
majcher

Post autor: majcher »

A tak w ogóle, to niech wielcy patrioci z Ł3, zajmą sie ortografią w ojczystym języku, bo słowo Ruch, na rucha, to się nijak odmienia. :lol:
zwierzak
Kontakt:

Post autor: zwierzak »

Ilu kibiców Odry w Gliwicach?
RobertAG

Post autor: RobertAG »

Derby i po derbach.
Bylo nie bylo Arka wygrała i to sie liczy.
Doping dobry,oprawa rewelka.
Teraz betonki szukaja winnych a to sedzia to a to sedzia tamto.
Niestety Lechio jeszcze troche musisz pograć w piłke by wygrać derby.

Obrazek
Ostatnio zmieniony 05.11.2007, 11:00 przez RobertAG, łącznie zmieniany 1 raz.
tomo

Post autor: tomo »

RedArmy pisze:A mnie nadal śmieszy to Wasze : "Wyginam Ciało Śmiało ..." :lol: Wy tez potraficie Rozbawic kibiców Przyjezdnych . 8)
My to śmiertelnie poważnie śpiewamy.. :roll:
Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii »

gits pisze: 4. ultras to wogole nie macie start do Gdyni
nie no nie mamy do was startu jestescie czolowka Polski w ultras :lol:
akurat ten punkt - coz porownujac to co Lechia zrobila w Gdansku i to co zrobila Arka w Gdyni tylko najbardziej zapatrzony w swoja bande i nieobiektywny fan Lechii moze cos takiego napisac.. Arka zrobila jak na ten sezon jedna z lepszych opraw w kraju, jedynie GKS Katowice na Motorze zrobil cos lepszego, powiem tak : na udowodnienie slow ze w jakikolwiek sposob macie podejscie do Arki w dziedzinie ultras daj mi choc jedno zdjecie, obojetnie z jakiego sezonu na ktorym prezentujecie sie lepiej niz oni na tych derbach. pozdrawiam.
ruch1920
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: ruch1920 »

Legia chciala zablysnac z hymnem ale my juz to przerabialismy z innymi ekipami wiec nie zaskoczyliscie :D
Nędzna prowokacja kazdy ino czekal az zaczniecie hymn spiewac hahaha najpierw był śmiech potem gwizdy bo kto spiewa hymn na meczu swojej druzyny klubowej
malek3

Dobra dopoki w Gdyni nie bedzie normalny stadion za 3 lata?
To nie bedzie opraw no oprocz tej na derby bo byla zajebista.
radzionnu

Post autor: radzionnu »

Pewnie o kims zapomnialem.niech mi tu ktorys w koncu napisze co te spiewanie hymnu ma na celu.bo ja naprawde nie wiem.jak z was sa tacy patrioci to zrobcie ogolnopolska akcje by na kazdym meczu grano hymn.wtedy nikt sie nie bedzie czepial.aha sorki za odp w 2 postach ale pisze posta z telefonu i mam ograniczona liczbe znakow na post:-)
R76-Grzyb

Post autor: R76-Grzyb »

I kolejna kolejka za nami

Bardzo dobra liczba Lecha w Białym, oprawa Jagi dla mnie jakaś taka dziwna, nie podoba mi się

W zajebistej liczbie Ruch wybrał się do Warszawy, z tym hymnem to śmierdzi prowokacją na kilometr. Podejrzewam, że Legia doskonale wiedziała jaka będzie reakcja Ruchu, chociaż przyznam, że to gwizdanie też mi się nie podoba

Wisła w Łodzi wypadła mocno średnio, Łks też nie najlepiej, ale w sumie mieli ten protest, a poza tym ich ostatnie wyniki też raczej ludzi na trybuny nie napędzają

Nasza liczba w Sosnowcu (Wodzisławiu) w sumie też słaba

Co do derbów, to przede wszystkim zajebista oprawa Arki, mocno mnie zaskoczyli, oczywiście na +. Pokazali się dużo lepiej niż Lechia u siebie. Gości ciężko ocenić, jak na tą liczbe to w sumie pokazali się dobrze (aczkolwiek motyw z "Władcami..." jest już nudny). Ogólnie to moim zdaniem siła Lechii opiera się głownie na dobrej chuligance i niezłej frekwencji, i tyle, w kwestii dopingu i opraw są naprawde bardzo daleko za krajową czołówką. Arka wydaje mi się ekipą bardziej kompletną (chociaż chuligańsko mocna odstają od Lechii)

Takie moje zdanie.
malek3

Jesli ktos mysli ze Arka odstaje chuligansko od Lechi to gratuluje :) sczegolnie po wydarzeniach poderbowych.
radzionnu

Post autor: radzionnu »

Droid:nie odpowiedziales mi na pytanie:chce wiedziec czemu ma sluzyc te spiewanie hymnu na naszych meczach. Herubin:chcesz bojkotu?i co nie bedziesz chodzil na mecze z udzialem ruchu?nie bedziecie jezdzic na cicha?i co dalej?co chcesz tym osiagnac?bo wydaje mi sie ze ruch bedzie miec gdzies wasz bojkot jak i spiewanie hymnu.aha nie wiem czy lks u nas bedzie.jak tak to niech zaspiewaja hymn.-:-P
Mmm

Post autor: Mmm »

...
Ostatnio zmieniony 05.11.2007, 13:38 przez Mmm, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiju

Post autor: Kiju »

Podsumowujac,swietna liczba Lecha w Białymstku-naprawde konkretny wyjazd.

Dobra liczba Ruchu na Legii.

Bardzo przecietna liczba Wisły na ŁKSie-komplety u siebie,lider,niesamowita passa pilkarzy a tuta taka skromna liczba(jak na taka ekipe),dodatkowo fekwencja gospodarzy-3000 na mezu z liderem... :roll:

Nadal swietna frekwencja w Zabrzu.

Derby Trojmiatsa-w sumie nie bylo zle.
krzysiek_AG

Post autor: krzysiek_AG »

http://pl.youtube.com/watch?v=WDwFCnD2LzE&NR=1
http://pl.youtube.com/watch?v=y_Rg1x3n25s&NR=1
Dwa filmiki z meczu...
Nie wydaje mi się żeby ktoś mylił słowa Roty,co najwyżej,było śpiewane trochę za szybko.
malytgb

Post autor: malytgb »

takk legia niby wszystko was tak śmieszyło a co chwile tu piszescie swoje kompleksy . naRa
Ksg1983
Kontakt:

Post autor: Ksg1983 »

BURBERRY pisze:ile Gwardii na derbach?
Pozdr.
20
Kiju

Post autor: Kiju »

OnionLP pisze::"zrobimy z wami, to co Wisła zrobiła z Marim"???

ehhh.... :?

kazda prowokacja ma swoje granice.
Q

Post autor: Q »

Co dokładnie pisze na tym transparencie Arki ?

http://wlad.t-net.com.pl/~lesmach/Dario ... oprawa.jpg
krzysiek_AG

Post autor: krzysiek_AG »

Q pisze:Co dokładnie pisze na tym transparencie Arki ?

http://wlad.t-net.com.pl/~lesmach/Dario ... oprawa.jpg
A w płomieniach zamiast liści będą palić się lechiści.
PF

Post autor: PF »

ku*** Ruch, koniec polemiki na temat hymnu!!!
bs

Post autor: bs »

Moim zdaniem gwizdanie nie było na hymn tylko na sam fakt jego śpiewania jako dezaprobata za niepotrzebną napinke.A pewnie obojętnie jak by się kibice Ruchu nie zachowali i tak było by kilka stron głupawych uwag zapewne tych samych ludzi.
;>

Post autor: ;> »

R76-Grzyb pisze:W zajebistej liczbie Ruch wybrał się do Warszawy, z tym hymnem to śmierdzi prowokacją na kilometr. Podejrzewam, że Legia doskonale wiedziała jaka będzie reakcja Ruchu, chociaż przyznam, że to gwizdanie też mi się nie podoba
Zajebista liczba? :shock: Zajebista liczba byłaby gdyby Ruch do Warszawy pojechał powyżej 1500 a tak to liczba jest co najwyżej dobra (zważywszy na to, że była Niedziela). Ale rozumiem sztama to trzeba pochwalić...
Zablokowany