Komentarze 2.11 - 4.11 2007r
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
uwazny czytelnik
Znów - podobnie jak w przypadku opisania przez Ciebie sytuacji z Rawy - ustawiasz się wygodnie jak wiatr zawieje. Mnie to ziębi, ani grzeje, ale trudno nie zauważyć Twojego przesadnie dużego zainteresowanie tym co się u nas dzieje. Mogę się tylko domyślić skąd to się bierze. Socho się zmienia na lepsze, a ja swoje przeżyłem i pamiętam czasy, kiedy nie było tak kolorowo. Chyba wiesz co mam na myśli. Jak ktoś kiedyś powiedział, wszystko płynie. Fajnie że w dobrym kierunku. To mój ostatni wpis w tym temacie, bo i tak został dostatecznie rozmyty.My nie jesteśmy "ci gorsi", bo my jesteśmy bracia
-
WidzeW_1910
Derby Północy lepsze w Gdyni. Wedlug mnie Arka zajebiscie chociaz Lechia takze nie ma powodu do wstydu. Oprawa kozacka, flagowisko tez niczego sobie. Szkoda ze obie ekipy nie mogly sie stawic w porownywalnych liczbach.
Nie chce mi sie walkowac jeszcze raz tematu hymnu spiewanego przez Lks na derbach, ale moze wspomne poraz ostatni. Gwizdalismy bo myslelismy ze spiewacie jedna ze swoich piesni. Ja dowiedzialem sie ze spiewaliscie hymn dopiero po meczu, wykonanie to wy zawsze mieliscie pierwsza klasa..... Jaki doping taka slyszalnosc..
Co do meczu w stolicy. Ze wszystkimi druzynami jak gracie to najpierw zaczynacie od hymnu Polski? to prosze nie piszcie ze nie bylo prowokacji. Sprawa gwizdow Ruchu raczej nie wzbudza w nas aplauzu co jest chyba oczywiste. Tyle w temacie
Nie chce mi sie walkowac jeszcze raz tematu hymnu spiewanego przez Lks na derbach, ale moze wspomne poraz ostatni. Gwizdalismy bo myslelismy ze spiewacie jedna ze swoich piesni. Ja dowiedzialem sie ze spiewaliscie hymn dopiero po meczu, wykonanie to wy zawsze mieliscie pierwsza klasa..... Jaki doping taka slyszalnosc..
Co do meczu w stolicy. Ze wszystkimi druzynami jak gracie to najpierw zaczynacie od hymnu Polski? to prosze nie piszcie ze nie bylo prowokacji. Sprawa gwizdow Ruchu raczej nie wzbudza w nas aplauzu co jest chyba oczywiste. Tyle w temacie
Z choinki się urwałeś? Dlaczego niby zdecydoowanie? Piłkarsko dostałiście, kibicowko dostaliściegits pisze:doping Arki w dzisiejszym meczu najwyzej sredni,dopiero w ostatnich dziesieciu minutach jak strzelili bramke sie rozspiewali.Beczka byla jak im wlasny hymn nie wyszedl pomylili slowa.Ostro cisnieniowali sie jak Lechia wywiesila flage wladcy polnocy.Ogolnie w dwumeczu derby zdecydowanie na korzysc Lechii
-
Grupa trzymająca Władzię
Ruch gwizdał na hymnie, Ruch walił teksty typu "liżcie nam d***" itd. ale to jeszcze nic! otóz przybysze z Chorzowa śpiwają w WARSZAWIE taki oto znany powszechnie tekst: "Co to za miasto, co to za wieś, ani podupczyć, ani co zjeść"
Robiliście wszystko żeby nas wkurwic tymczasem udało się Wam jedynie nas rozśmieszyć
Żeby nie było - z naszej strony też niepotrzebne bluzgi, za dużo osób dało się sprowokować... Ale co innego przekroczyć granice dobrego smaku, a co innego granice absurdu
Żeby nie było - z naszej strony też niepotrzebne bluzgi, za dużo osób dało się sprowokować... Ale co innego przekroczyć granice dobrego smaku, a co innego granice absurdu
-
RobertAG
Derby i po derbach.
Bylo nie bylo Arka wygrała i to sie liczy.
Doping dobry,oprawa rewelka.
Teraz betonki szukaja winnych a to sedzia to a to sedzia tamto.
Niestety Lechio jeszcze troche musisz pograć w piłke by wygrać derby.

Bylo nie bylo Arka wygrała i to sie liczy.
Doping dobry,oprawa rewelka.
Teraz betonki szukaja winnych a to sedzia to a to sedzia tamto.
Niestety Lechio jeszcze troche musisz pograć w piłke by wygrać derby.

Ostatnio zmieniony 05.11.2007, 11:00 przez RobertAG, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tomo
-
Fan_Gwardii
akurat ten punkt - coz porownujac to co Lechia zrobila w Gdansku i to co zrobila Arka w Gdyni tylko najbardziej zapatrzony w swoja bande i nieobiektywny fan Lechii moze cos takiego napisac.. Arka zrobila jak na ten sezon jedna z lepszych opraw w kraju, jedynie GKS Katowice na Motorze zrobil cos lepszego, powiem tak : na udowodnienie slow ze w jakikolwiek sposob macie podejscie do Arki w dziedzinie ultras daj mi choc jedno zdjecie, obojetnie z jakiego sezonu na ktorym prezentujecie sie lepiej niz oni na tych derbach. pozdrawiam.gits pisze: 4. ultras to wogole nie macie start do Gdyni
nie no nie mamy do was startu jestescie czolowka Polski w ultras![]()
-
malek3
Pewnie o kims zapomnialem.niech mi tu ktorys w koncu napisze co te spiewanie hymnu ma na celu.bo ja naprawde nie wiem.jak z was sa tacy patrioci to zrobcie ogolnopolska akcje by na kazdym meczu grano hymn.wtedy nikt sie nie bedzie czepial.aha sorki za odp w 2 postach ale pisze posta z telefonu i mam ograniczona liczbe znakow na post:-)
I kolejna kolejka za nami
Bardzo dobra liczba Lecha w Białym, oprawa Jagi dla mnie jakaś taka dziwna, nie podoba mi się
W zajebistej liczbie Ruch wybrał się do Warszawy, z tym hymnem to śmierdzi prowokacją na kilometr. Podejrzewam, że Legia doskonale wiedziała jaka będzie reakcja Ruchu, chociaż przyznam, że to gwizdanie też mi się nie podoba
Wisła w Łodzi wypadła mocno średnio, Łks też nie najlepiej, ale w sumie mieli ten protest, a poza tym ich ostatnie wyniki też raczej ludzi na trybuny nie napędzają
Nasza liczba w Sosnowcu (Wodzisławiu) w sumie też słaba
Co do derbów, to przede wszystkim zajebista oprawa Arki, mocno mnie zaskoczyli, oczywiście na +. Pokazali się dużo lepiej niż Lechia u siebie. Gości ciężko ocenić, jak na tą liczbe to w sumie pokazali się dobrze (aczkolwiek motyw z "Władcami..." jest już nudny). Ogólnie to moim zdaniem siła Lechii opiera się głownie na dobrej chuligance i niezłej frekwencji, i tyle, w kwestii dopingu i opraw są naprawde bardzo daleko za krajową czołówką. Arka wydaje mi się ekipą bardziej kompletną (chociaż chuligańsko mocna odstają od Lechii)
Takie moje zdanie.
Bardzo dobra liczba Lecha w Białym, oprawa Jagi dla mnie jakaś taka dziwna, nie podoba mi się
W zajebistej liczbie Ruch wybrał się do Warszawy, z tym hymnem to śmierdzi prowokacją na kilometr. Podejrzewam, że Legia doskonale wiedziała jaka będzie reakcja Ruchu, chociaż przyznam, że to gwizdanie też mi się nie podoba
Wisła w Łodzi wypadła mocno średnio, Łks też nie najlepiej, ale w sumie mieli ten protest, a poza tym ich ostatnie wyniki też raczej ludzi na trybuny nie napędzają
Nasza liczba w Sosnowcu (Wodzisławiu) w sumie też słaba
Co do derbów, to przede wszystkim zajebista oprawa Arki, mocno mnie zaskoczyli, oczywiście na +. Pokazali się dużo lepiej niż Lechia u siebie. Gości ciężko ocenić, jak na tą liczbe to w sumie pokazali się dobrze (aczkolwiek motyw z "Władcami..." jest już nudny). Ogólnie to moim zdaniem siła Lechii opiera się głownie na dobrej chuligance i niezłej frekwencji, i tyle, w kwestii dopingu i opraw są naprawde bardzo daleko za krajową czołówką. Arka wydaje mi się ekipą bardziej kompletną (chociaż chuligańsko mocna odstają od Lechii)
Takie moje zdanie.
-
malek3
Droid:nie odpowiedziales mi na pytanie:chce wiedziec czemu ma sluzyc te spiewanie hymnu na naszych meczach. Herubin:chcesz bojkotu?i co nie bedziesz chodzil na mecze z udzialem ruchu?nie bedziecie jezdzic na cicha?i co dalej?co chcesz tym osiagnac?bo wydaje mi sie ze ruch bedzie miec gdzies wasz bojkot jak i spiewanie hymnu.aha nie wiem czy lks u nas bedzie.jak tak to niech zaspiewaja hymn.-:-P
Podsumowujac,swietna liczba Lecha w Białymstku-naprawde konkretny wyjazd.
Dobra liczba Ruchu na Legii.
Bardzo przecietna liczba Wisły na ŁKSie-komplety u siebie,lider,niesamowita passa pilkarzy a tuta taka skromna liczba(jak na taka ekipe),dodatkowo fekwencja gospodarzy-3000 na mezu z liderem...
Nadal swietna frekwencja w Zabrzu.
Derby Trojmiatsa-w sumie nie bylo zle.
Dobra liczba Ruchu na Legii.
Bardzo przecietna liczba Wisły na ŁKSie-komplety u siebie,lider,niesamowita passa pilkarzy a tuta taka skromna liczba(jak na taka ekipe),dodatkowo fekwencja gospodarzy-3000 na mezu z liderem...
Nadal swietna frekwencja w Zabrzu.
Derby Trojmiatsa-w sumie nie bylo zle.
-
krzysiek_AG
http://pl.youtube.com/watch?v=WDwFCnD2LzE&NR=1
http://pl.youtube.com/watch?v=y_Rg1x3n25s&NR=1
Dwa filmiki z meczu...
Nie wydaje mi się żeby ktoś mylił słowa Roty,co najwyżej,było śpiewane trochę za szybko.
http://pl.youtube.com/watch?v=y_Rg1x3n25s&NR=1
Dwa filmiki z meczu...
Nie wydaje mi się żeby ktoś mylił słowa Roty,co najwyżej,było śpiewane trochę za szybko.
-
malytgb
-
Q
Co dokładnie pisze na tym transparencie Arki ?
http://wlad.t-net.com.pl/~lesmach/Dario ... oprawa.jpg
-
krzysiek_AG
A w płomieniach zamiast liści będą palić się lechiści.Q pisze:Co dokładnie pisze na tym transparencie Arki ?
Zajebista liczba?R76-Grzyb pisze:W zajebistej liczbie Ruch wybrał się do Warszawy, z tym hymnem to śmierdzi prowokacją na kilometr. Podejrzewam, że Legia doskonale wiedziała jaka będzie reakcja Ruchu, chociaż przyznam, że to gwizdanie też mi się nie podoba