TMK

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

kbls

Re: TMK

Post autor: kbls »

Busta pisze: 29.03.2026, 18:56
Oldfreak pisze: 28.03.2026, 13:38 Jak TMK przestanie się ukazywać to będziecie płakać.Zostaną wam kibice.net
20 zł na miesiąc za jedyne kibicowskie pisemko.Naprawde fortuna...
Aktualnie czytam ostatni numer.Wywiad jak zwykle na koniec.
Jakos 80 % kibicow juz dawno olało gazetke TMK i jakos żyją . Ja ostatni numer kupilem z 7 lat temu a zbierałem ziny i TMK od 95r. Jest za drogo i tyle wszystko tez jest na necie.
80% kibiców olewa też stare zasady, olewa hierarchię, olewa wszystko, co nie jest biznesem, olewa własną starszyznę, olewa własną historię, tożsamość, olewa ultras, bo to nieopłacalne i generalnie olewa ruch kibicowski. Ale na PPV z jakiejś patogali zawsze pieniążek znajdzie.

Dajta spokój, aż się musiałem zalogować chyba po 5 latach, plemplem, trzymaj się, jeszcze paru dinozaurów zostało, chociaż kolega chyba przeszacował, że aż 20%, prędzej 2%. :)
iparts.pl
leniwiec

Post autor: leniwiec »

Jak chłop pisze tu że zrezygnował z kupna miesięcznika bo za drogo <szok>. 20 zł na jedyny taki produkt w kraju to za drogo to sorry. Czy dla kogoś normalnego ma znaczenie czy wyda miesięcznie 7,5 czy 20 zł ? Nie ogarniam tego ;)

Plemplem rób swoją robotę jak najdłużej, to jest historia która już się nigdy najprawdopodobniej nie powtórzy. Mam wszystkie numery od samego początku, łącznie z nr 0. Masę innych starych zinów czy fotek. Na łożu śmierci przekaże wszystko swojej córce. I jestem z tego dumny, bo wiem że ona to uszanuje lepiej niż obecne pokolenie działające na trybunach. I jak dorośnie postara się zrozumieć jakiego świra miał jej ojciec ;)

PS sam od lat byłem jednym z piszących relacje to TMK.
Oden2

Post autor: Oden2 »

20 zł to jest śmiesznie niska cena, za to ile trudu kosztuje wydawanie takiego pisma
Gablota

Post autor: Gablota »

Ja uważam że nawet 25 ziko się znajdzie na TMK
ziomal1910

Post autor: ziomal1910 »

Niedługo będzie i 25...
cpcasual

Post autor: cpcasual »

Nie cena jest problem, co to jest teraz 20 zł miesięcznie 😅 problemem jest poza wywiadami treść i jaranie się gówno ekipami i wiele innych. Również mam wszystkie numery poza trzecim więc mam jeba.... prawo się wypowiedzieć chyba
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Stadionowy

Post autor: Stadionowy »

Ja tam uważam że TMK powinno być droższe i grubsze ;)

Ale fajnie że komuś to chce się jeszcze ciągnąć w śmiesznej cenie podstawowe info, pamiątki, wywiady, kronika sceny kibicowskiej.
.szakal.

Post autor: .szakal. »

Busta pisze: 29.03.2026, 18:56 Jest za drogo i tyle wszystko tez jest na necie.
Serio?😮

Wywiady robią robotę 👍🏻
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

cpcasual pisze: 30.03.2026, 17:23 Nie cena jest problem, co to jest teraz 20 zł miesięcznie 😅 problemem jest poza wywiadami treść i jaranie się gówno ekipami i wiele innych. Również mam wszystkie numery poza trzecim więc mam jeba.... prawo się wypowiedzieć chyba
Wiadomo że nie ma tej treści chuligańskiej co na poczatku lat 2000.Pamiętam te opisy i fotki z bliska,twarzówki Gryfa Słupsk.Bałtyku czy Zagłębia Lubin i wielu innych.Typowo chuligańskie ekipy.Teraz nie jest mozliwe wstawianie takich fotek.Opisy też nie takie typowo zinowe.Ale czasy się zmieniły.Uzbieraj materiał na 80 stronową gazetę czy prawie książkę,jak niewiele się dzieje.A wywiady naprawdę fajnie sie czyta,15-20 stron fajnego tekstu.Np GKM z ostatniego numeru
Ie_suiveur

Post autor: Ie_suiveur »

cpcasual=suomi=katanaczio=navijaci88 pisze: 30.03.2026, 17:23 Nie cena jest problem, co to jest teraz 20 zł miesięcznie 😅 problemem jest poza wywiadami treść i jaranie się gówno ekipami i wiele innych. Również mam wszystkie numery poza trzecim więc mam jeba.... prawo się wypowiedzieć chyba
To na mecze nie chodzisz i nie kibicujesz, ale zbierasz i kupujesz każdy numer TMK? 😀
scania

Post autor: scania »

Cześć. Szukam nr TMK bodajże wrzesień 2004. Opis plus foto z meczu Widzew-Ruch (2:1). Może ktoś jeszcze posiada? Pozdro.
cpcasual

Ie_suiveur pisze: 03.04.2026, 01:06
cpcasual=suomi=katanaczio=navijaci88 pisze: 30.03.2026, 17:23 Nie cena jest problem, co to jest teraz 20 zł miesięcznie 😅 problemem jest poza wywiadami treść i jaranie się gówno ekipami i wiele innych. Również mam wszystkie numery poza trzecim więc mam jeba.... prawo się wypowiedzieć chyba
To na mecze nie chodzisz i nie kibicujesz, ale zbierasz i kupujesz każdy numer TMK? 😀
Jak jeździłem to matkę na zielonej szkole już ci ruchali w pięciu więc japa tam i do budy.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Ie_suiveur

Post autor: Ie_suiveur »

cpcasual=suomi=katanaczio=navijaci88 pisze: 03.04.2026, 05:27
Jak jeździłem po swojej zdechłej matce na zielonej szkole już mnie ruchali w pięciu w japę tam i do budy.
Czyli nikomu nie kibicujesz, nie jeździsz na mecze, ale zbierasz TMK i co weekend przeżywasz to, co się dzieje na polskich stadionach co weekend 😀
APU

Post autor: APU »

Ie_suiveur pisze: 03.04.2026, 07:50
cpcasual=suomi=katanaczio=navijaci88 pisze: 03.04.2026, 05:27

Jak jeździłem po swojej zdechłej matce na zielonej szkole już mnie ruchali w pięciu w japę tam i do budy.
Czyli nikomu nie kibicujesz, nie jeździsz na mecze, ale zbierasz TMK i co weekend przeżywasz to, co się dzieje na polskich stadionach co weekend 😀
Z tego co pamiętam to Ty też.
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

kiedys_bezrobotny pisze: 25.03.2026, 09:12 Kilka słów ode mnie odnośnie opisu aktywnych ekip z Warmińsko-Mazurskiego. Rozczarował mnie merytoryczny poziom artykułu.
Zabrakło mi tam takich ekip jak Sokół Ostróda, DKS Dobre Miasto, wspomniany już wcześniej Motor Lubawa, Mazur Pisz czy Syrena Młynary...
Olimpia Miłki i Iskra Narzym??? Naprawdę?
Kolejna sprawa... na Warmii Olsztyn kompletnie nic się nie dzieje- były ze dwa, trzy mecze z "kinder młynem".
Wrzucenie fotki Mazura Ełk z flagą anty nazi- serio... nie bylo nic lepszego??
Nie przypominam sobie aby Olimpia Elbląg kiedykolwiek wykroiła StomilOlsztyn z flagi.

Szkoda, że tak słabiutko zostało to opisane. Nie krytykuje, wyraziłem jedynie swoje zdanie.
TMK 113.Luty 2011

Taka ciekawostka Przeskakujemy więc do 2000 roku.W związku z tym,że w stolicy Mazur panował wtedy klimat lewactwa i anarchii,młyn tworzyli głównie miejscowi punki.To właśnie wtedy powstała flaga "antynazi",która za kadencji obecnej ekipy skończyła swój żywot...na śmietniku :)
tikwath

Post autor: tikwath »

Polowa kwietnia a tu cisza.
Z kim wywiad w tym miesiacu?
Kruszon

Post autor: Kruszon »

tikwath pisze: 15.04.2026, 22:21 Polowa kwietnia a tu cisza.
Nie będzie już tutaj zapowiedzi bo pojechali redaktorowi i stwierdził, że jak nie pasuje to żeby nie kupować a jak Tobie pasuje to szukaj po 25 dniu miesiąca w korupterze lub empik.
yalla

Post autor: yalla »

tikwath pisze: 15.04.2026, 22:21 Polowa kwietnia a tu cisza.
Redaktor naczelny po sporej krytyce (w większości konstruktywnej) swojego widzi-mi-się województwa warmińsko-mazurskiego, zamiast przyznać się do kilku błędów, wziąć na klatę, to się obraził i tu już go nie ma.
plemplem81

Post autor: plemplem81 »

tikwath pisze: 15.04.2026, 22:21Z kim wywiad w tym miesiącu?
Obrazek

"TO MY KIBICE" NR 4 (293)
KWIECIEŃ 2026 ROKU

W NUMERZE:

Fotoreportaże z 39 meczów:
Kuopion Palloseura-Lech Poznań
Jagiellonia Białystok-ACF Fiorentina
ACF Fiorentina-Jagiellonia Białystok
ACF Fiorentina-Raków Częstochowa
Górnik Zabrze-Pogoń Szczecin
Jagiellonia Białystok-Radomiak Radom
Korona Kielce-Lech Poznań
Arka Gdynia-Lechia Gdańsk
Pogoń Szczecin-Widzew Łódź
GKS Katowice-Górnik Zabrze
Motor Lublin-Korona Kielce
Jagiellonia Białystok-Legia Warszawa
Lech Poznań-Raków Częstochowa
Piast Gliwice-Zagłębie Lubin
Widzew Łódź-Lech Poznań
Legia Warszawa-Cracovia
Wisła Płock-Arka Gdynia
Górnik Zabrze-Raków Częstochowa
Zagłębie Lubin-Lech Poznań
Wisła Kraków-Wieczysta Kraków
Ruch Chorzów-Polonia Warszawa
Miedź Legnica-Chrobry Głogów
Śląsk Wrocław-Odra Opole
Stal Rzeszów-Ruch Chorzów
Śląsk Wrocław-Chrobry Głogów
Stal Mielec-GKS Tychy
Górnik Łęczna-Wieczysta Kraków
GKS Tychy-Śląsk Wrocław
Sandecja Nowy Sącz-GKS Jastrzębie
Sandecja Nowy Sącz-Hutnik Kraków
Hutnik Kraków-Podbeskidzie Bielsko-Biała
Olimpia Grudziądz-Zagłębie Sosnowiec
Elana Toruń-Pogoń Nowe Skalmierzyce
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski-Naprzód Jędrzejów
Star Starachowice-Siarka Tarnobrzeg
PKS Wołów-Rokita Brzeg Dolny
GKS Katowice-Widzew Łódź
Zawisza Bydgoszcz-Chojniczanka Chojnice
Avia Świdnik-Raków Częstochowa

Jedziemy dalej z rubryką Aktywne ekipy. W tym miesiącu przedstawione zostało województwo podlaskie. Mimo skromnej ilości reprezentantów, którzy nie składają broni i działają na scenie w północno-wschodniej Polsce, na nudę niektóre ekipy narzekać tam nie mogą. Wśród tych, którzy żyją jest 16 załóg. Jeśli potrafisz je wszystkie wymienić bez zaglądania do kwietniowego numeru „TMK”, jesteś mocarny. Jeśli nie, nie przejmuj się – serwujemy ich opis i przybliżamy choć trochę każdą z tych scen kibicowskich, nawet choćby była najmniejsza i przez wielkich traktowana machnięciem ręki. My natomiast machamy na tych, którzy mają takie podejście.
W części poświęconej wywiadowi udało nam się przeprowadzić rozmowę z kibolami AZS-u Podlasie Biała Podlaska. Biało-zielona załoga z województwa lubelskiego to w ostatnich latach jedna z najjaśniej świecących gwiazd świadczących, że ciężka praca najczęściej przekuwa się w progres działalności. Jeśli potrafisz sobie przypomnieć wielkość młyna fanatyków z Białej Podlaskiej sprzed 20 lat, wiesz doskonale, o czym mowa w poprzednim zdaniu. Fanatycy stanowiący najsilniejszy fan club Legii Warszawa powrócili wspomnieniami do rywalizacji ze wszystkimi okolicznymi ekipami, skupiając się w szczególności na rywalizacji z chuliganami Orląt Radzyń Podlaski. Trochę miejsca fani AZS-u Podlasie poświęcili również wybitnie ciekawemu tematowi ich rywalizacji w mieście z wrogiem, który w pewnym momencie stanowił wielkie zagrożenie, a ze sceną kibicowską nie miał nic wspólnego.

Etatowo w numerze stałe pozycje:

- „To i owo na bojowo”
- „Old School” GKS Bełchatów i Pogoń Lębork
- „Odchamiacz”
Obrazek
Jeden3Jeden2

Post autor: Jeden3Jeden2 »

Jest już w salonach TMK ?
.szakal.

Tak
plemplem81

Post autor: plemplem81 »

ziomal1910 pisze: 28.03.2026, 17:35Gosciu kto mnie wyjasnil cos ci sie pojebalo parówo.zobacz cienki bolku ile osob toobie jedzie po rajtach...az mi cie szkodz...
Wyjaśnił cię chłopak z ekipy Staru Starachowice zaraz po wywiadzie z tą ekipą (w tym wywiadzie brał czołowy udział), gdy napisałeś jakiś bełkot na tym przezacnym forum. Kazał ciebie koncertowo olać, bo jesteś starym petem, który chooja ma na Starze do gadania. Drugi raz ci o tym piszę i potwierdza to tylko zdanie chłopaków ze Staru, że demencja starcza zaczyna cię dopadać na ostro.
yalla pisze: 28.03.2026, 23:37Poleciałeś z jakąś teorią "aktywnych i wymarłych ekip", która jest tak pokręcona że ciężko ją zrozumieć.
Taką przyjąłem metodę myślenia, jaką przedstawiłem w artykule przewodnim do działu Aktywne ekipy i metodologii już nie można zmienić. Uważam niezmiennie, że krzywdzące byłoby ujęcie ekipy dwukrotnie - w poczecie grup wymarłych i później aktywnych. Motor Lubawa - to, że ożyli - świetnie. Tylko z tego się cieszyć. Ale w chwili pisania tekstu o wymarłych, byli zdechli od lat. Nic tam się nie działo. I spełniali wszelkie kryteria opisywania w dziale ekip już nieistniejących (na tamten czas).
yalla pisze: 28.03.2026, 23:37Błękitni Orneta są cięci już na pewne tematy, ale czy oleją Cię i TMK czy siądą do sprostowania to już ich sprawa.
Na jakie? Na to, że opisałem ich, iż historycznie Olimpia Elbląg była ich kosą? A było inaczej? Mam zakłamywać historię, żeby nie wyciągać prawdy? O historii kibiców Mazura Ełk nie miałem pisać w kontekście flagi "Antynazi"? Przecież to jakaś chora hipokryzja.
Tu masz jak było między Błękitnymi a Olimpią:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wskażesz fragment o Błękitnych Orneta w opisie Aktywnych ekip, gdzie znajduje się jakiekolwiek przekłamanie?
Busta pisze: 29.03.2026, 18:56Jakos 80 % kibicow juz dawno olało gazetke TMK i jakos żyją.
Zdecydowanie przeceniasz ilość tych, którzy od pisma odwrócili się. Ten procent jest znacznie niższy.
Busta pisze: 29.03.2026, 18:56Jest za drogo i tyle wszystko tez jest na necie.
No pewnie. Wszystko znajdziesz w necie, szczególnie wywiady będące sercem pisma. Nie kupujesz od 7 lat. Czyli tyle, ile ukazują się wywiady robione na żywo. "Trochę" cię ominęło.
yalla pisze: 16.04.2026, 22:25Redaktor naczelny po sporej krytyce (w większości konstruktywnej) swojego widzi-mi-się województwa warmińsko-mazurskiego, zamiast przyznać się do kilku błędów, wziąć na klatę
To teraz trzymajmy się faktów. Gdzie są miejsca na wcześniejszej stronie tego wątku większości konstruktywnej krytyki? Odnośnie do załogi Drwęcy Nowe Miasto Lubawskie - zdania nie zmienię. Masz inne - masz do niego prawo. Ja ich oceniam z perspektywy odległości, Ty żyjesz bliżej. Masz świadomość, ile ekip działa dla pozoru, czasem nawet dla pstrykniętego zdjęcia? Jest tego trochę. Poczekaj na wywiad chłopaków z Hetmana Włoszczowa - tam wyjdzie dopiero ciekawy wątek. Oczywiście może to być tylko ich punkt widzenia, ale rzuca światło na kwestię honorowości działania.
Gdyby wyciągać każdej ekipie brudy, które znają najczęściej tylko najbliżsi wrogowie, to wiesz, że nie znajdziesz na scenie kibicowskiej ani jednej grupy w pełni przestrzegającej reguł i zasad?
Obrazek
cpcasual

Podziwiam gruby że podniecasz się jakimiś błękitnymi orneta czy hetmanem Włoszczowa. Niesamowity łeb z ciebie
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
ziomal1910

plemplem81 pisze: 22.04.2026, 21:38
ziomal1910 pisze: 28.03.2026, 17:35Gosciu kto mnie wyjasnil cos ci sie pojebalo parówo.zobacz cienki bolku ile osob toobie jedzie po rajtach...az mi cie szkodz...
Wyjaśnił cię chłopak z ekipy Staru Starachowice zaraz po wywiadzie z tą ekipą (w tym wywiadzie brał czołowy udział), gdy napisałeś jakiś bełkot na tym przezacnym forum. Kazał ciebie koncertowo olać, bo jesteś starym petem, który chooja ma na Starze do gadania. Drugi raz ci o tym piszę i potwierdza to tylko zdanie chłopaków ze Staru, że demencja starcza zaczyna cię dopadać na ostro.
yalla pisze: 28.03.2026, 23:37Poleciałeś z jakąś teorią "aktywnych i wymarłych ekip", która jest tak pokręcona że ciężko ją zrozumieć.
Taką przyjąłem metodę myślenia, jaką przedstawiłem w artykule przewodnim do działu Aktywne ekipy i metodologii już nie można zmienić. Uważam niezmiennie, że krzywdzące byłoby ujęcie ekipy dwukrotnie - w poczecie grup wymarłych i później aktywnych. Motor Lubawa - to, że ożyli - świetnie. Tylko z tego się cieszyć. Ale w chwili pisania tekstu o wymarłych, byli zdechli od lat. Nic tam się nie działo. I spełniali wszelkie kryteria opisywania w dziale ekip już nieistniejących (na tamten czas).
yalla pisze: 28.03.2026, 23:37Błękitni Orneta są cięci już na pewne tematy, ale czy oleją Cię i TMK czy siądą do sprostowania to już ich sprawa.
Na jakie? Na to, że opisałem ich, iż historycznie Olimpia Elbląg była ich kosą? A było inaczej? Mam zakłamywać historię, żeby nie wyciągać prawdy? O historii kibiców Mazura Ełk nie miałem pisać w kontekście flagi "Antynazi"? Przecież to jakaś chora hipokryzja.
Tu masz jak było między Błękitnymi a Olimpią:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wskażesz fragment o Błękitnych Orneta w opisie Aktywnych ekip, gdzie znajduje się jakiekolwiek przekłamanie?
Busta pisze: 29.03.2026, 18:56Jakos 80 % kibicow juz dawno olało gazetke TMK i jakos żyją.
Zdecydowanie przeceniasz ilość tych, którzy od pisma odwrócili się. Ten procent jest znacznie niższy.
Busta pisze: 29.03.2026, 18:56Jest za drogo i tyle wszystko tez jest na necie.
No pewnie. Wszystko znajdziesz w necie, szczególnie wywiady będące sercem pisma. Nie kupujesz od 7 lat. Czyli tyle, ile ukazują się wywiady robione na żywo. "Trochę" cię ominęło.
yalla pisze: 16.04.2026, 22:25Redaktor naczelny po sporej krytyce (w większości konstruktywnej) swojego widzi-mi-się województwa warmińsko-mazurskiego, zamiast przyznać się do kilku błędów, wziąć na klatę
To teraz trzymajmy się faktów. Gdzie są miejsca na wcześniejszej stronie tego wątku większości konstruktywnej krytyki? Odnośnie do załogi Drwęcy Nowe Miasto Lubawskie - zdania nie zmienię. Masz inne - masz do niego prawo. Ja ich oceniam z perspektywy odległości, Ty żyjesz bliżej. Masz świadomość, ile ekip działa dla pozoru, czasem nawet dla pstrykniętego zdjęcia? Jest tego trochę. Poczekaj na wywiad chłopaków z Hetmana Włoszczowa - tam wyjdzie dopiero ciekawy wątek. Oczywiście może to być tylko ich punkt widzenia, ale rzuca światło na kwestię honorowości działania.
Gdyby wyciągać każdej ekipie brudy, które znają najczęściej tylko najbliżsi wrogowie, to wiesz, że nie znajdziesz na scenie kibicowskiej ani jednej grupy w pełni przestrzegającej reguł i zasad?
Pecie j***** to tobie jadą jak chcą za krótki jestes nikogo ze Staru nie znasz albo jakies dzieci takze sie nie napinaj
ziomal1910

Plemplem kiepie jak masz jakis problem to na priv a nie na ogolnopolskie forum
ze stadionu

Post autor: ze stadionu »

Nikogo ze Staru nie zna ale dali mu wywiad .Ty jesteś przytrzymany w huuj
yalla

Spokojnie, w następnym TMK będzie opis województwa kujawsko-pomorskiego, którego miałem okazję już widzieć wzór, to dopiero będą hity i farmazony :D A co do Twojej wypowiedzi plemplem81 to w wolnej chwili się odniosę.
Sebastian75

Post autor: Sebastian75 »

Gdzie teraz idzie kupic TMK ? Kiedys bylo u mnie w budce z prasa a teraz nie ma tylko EMPIK ?
ziomal1910

ze stadionu pisze: 23.04.2026, 17:39 Nikogo ze Staru nie zna ale dali mu wywiad .Ty jesteś przytrzymany w huuj
c*** ci do tego sprawa ciebie nie dotyczy
patriota85

Post autor: patriota85 »

plemplem81 pisze: 22.04.2026, 21:38 Poczekaj na wywiad chłopaków z Hetmana Włoszczowa - tam wyjdzie dopiero ciekawy wątek.
Ja pierdolę powiedz, że żartujesz.Zrobiłeś wywiad z "ekipą", która w swojej historii miała dłużej zawieszoną działalność, niż była obecna na scenie ?

Może lepiej odpuść ten temat aktywne ekipy, bo w połączeniu z wymarłymi ekipa średnio Ci to wyszło.
cpcasual

Mnie zastanawia jaką bekę musiała mieć taka Cracovia która przyszła na wywiad. Wchodzą a tutaj spocony grubas z jakimiś notatkami i wycinkami z zinów z 1990 roku, gdzie każdy wie jak te opisy wtedy wyglądały 😅 Aż dziw bierze, że poważne ekipy dają wywiady w ogóle. Jakieś cioty z Drwęcy czy innej Włoszczowej to się nie dziwie
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
yalla

Małe sprostowanie do TMK+ z flasha zagranicznego i Włoch (sporządzone przez "England")

Genoa CFC - Inter - na mieście awanturę kręciło głównie Napoli, z mniejszym udziałem Genoi. Napoli i Genoa wrócili do zgody po kilku latach przerwy. Napoli "napalone' było na Inter, ale Inter był zamknięty w klatce pod stadionem - kto był na tym stadionie ten wie jak wygląda ta klatka, niemalże jak prawdziwa fosa, ze względów ukształtowania "natury" obok :) Inter próbował się przedostać i pospinał się lekko z policją, Napoli próbowało podbić, ale oprócz jakiejś tam wymiany pojedynczych rzeczy z daleka do niczego nie doszło, gdyż policja skutecznie odgrodziła obie strony. Zniszczenia na mieście dokonało Napoli, w trakcie walki ze służbami, a nie Inter.
hoolsik

Post autor: hoolsik »

Co będzie w najnowszym numerze?
bywalec_stadionów

Post autor: bywalec_stadionów »

hoolsik pisze: 09.05.2026, 18:51 Co będzie w najnowszym numerze?
https://tomykibice.pl/to-my-kibice-nr-5-294-maj-2026/

Tutaj opis.
..::1952::..

Post autor: ..::1952::.. »

Nic ciekawego.
yalla

..::1952::.. pisze: 10.05.2026, 07:09
Nic ciekawego.
no nie wiem, bo jeżeli Naczelny po krytyce opisy war-maz. poprawił warsztat i opisze rzetelnie całe woj. mazowieckie, to będzie to ciekwsze niż niejeden wywiad.
cpcasual

A wywiad z kim? Kamax Kańczuga? Słyszałem że w 96 wystawiali stały młyn w ilości 14 osób, dokładnie to czytałem w opiniotwórczym zinie z tamtych lat 😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
tak tylko pytam

Post autor: tak tylko pytam »

cpcasual pisze: 10.05.2026, 15:28 A wywiad z kim? Kamax Kańczuga? Słyszałem że w 96 wystawiali stały młyn w ilości 14 osób, dokładnie to czytałem w opiniotwórczym zinie z tamtych lat 😅
Blisko byłeś.Kolejna "potężna" i "poważna" ekipa Goplania Inowrocław.X lat ich na scenie nie było.Wrócili, zaliczyli 3 wyjazdy i już trzeba było wywiad robić.Widać, że z tych poważniejszych ekip w Polsce kto miał dać wywiad, to dał, a reszta ma wyjebane.Więc trzeba robić wywiady z Hetmanem Włoszczowa, Goplanią Inowrocław, czy ekipami, które są fan clubami.
cpcasual

Najlepsze było jak grubas frajer podbijał z dwa lata jak nie więcej do Murzyna z Gieksy o wywiad i został olany jak pet.

Ja chciałbym widzieć kulisy wywiadu z Cracovią jak grubas tam pojechał 😅😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
.szakal.

Wy macie coś z głowami...
ODPOWIEDZ