Że ciebie ruro pedofilska jeszcze nikt nie skasowałKrasa pisze: 21.04.2026, 11:34ty o nicku z czeczeni łap prpagandzisto ! ''Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali trzech pseudokibiców w wieku 35, 27 i 18 lat. Mężczyźni brutalnie zaatakowali młodego sympatyka jednej z warszawskiej drużyn. Sprejem, na ciele i ubraniu 15-latka namalowali symbol swojej drużyny i zabrali mu plecak''. Fajnych macie małolatów hahah fajo przestań kłamać !
Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Salowy_Choroszcz
Re: Kibicowska Warszawa
OoO Biały Honor Biała Duma
-
Stachu Wirażka
Już się znalazły jakieś dwa frajery co bronią innych frajerów napadających na dzieci.Jaką kurwą trzeba być,żeby mając 27 i 35 lat napadać na 15 latków?Jeszcze ten szczyl 18 letni pół biedy ale te dwa stare chuje to skrajne skurwienie.
I taka ku*** jak czehulov jeszcze będzie ściemniał że to małolaci byli a inna ku*** rozsądnychultaj to popiera bo Polonia zamalowała grafy Legii.No to kurewko bez honoru stań teraz pod szkołą podstawową i napierdalaj 10 latków bo wam ktoś grafy zamalował.Co za ku*** zjeby się tu wpisują.
Troglodyta hanior jest z was dumny śmieci jebane.
I taka ku*** jak czehulov jeszcze będzie ściemniał że to małolaci byli a inna ku*** rozsądnychultaj to popiera bo Polonia zamalowała grafy Legii.No to kurewko bez honoru stań teraz pod szkołą podstawową i napierdalaj 10 latków bo wam ktoś grafy zamalował.Co za ku*** zjeby się tu wpisują.
Czekamy na oświadczenie wrzoska i kaczego procedera c****
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Internetowe kondony z kibice.net jak zwykle mają dużo do powiedzenia na podstawie artykułów z onetow i innych szmir.
Oho, przyszło kurwisko, kolega dozola. Od razu widać, że kumaty bo zarzuca słowo klucz KONDON. Najprawdopodobniej grypsujący na wolności który gardzi haniorem i trzyma się mocno zasad. Typowy przykład gdy ojciec pedofil wchodził do wanny razem z wujkiem i później sam staje się taki sam wystając o 14 pod przedszkolami. Uważajcie na niego
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Bo interpretacja słowa „nastolatek” może być różna, zależy jaka opcja pasuje :) jak działają to jest młoda, perspektywiczna, ambitna… ale jak się trzeba liczyć z konsekwencjami działania to już interpretacja tej młodzieży zmienia sie diametralnie.WF. pisze: 21.04.2026, 14:47 Internetowe kondony z kibice.net jak zwykle mają dużo do powiedzenia na podstawie artykułów z onetow i innych szmir.
weź to jeszcze raz napisz, bo nie wiadomo co tam nafafluniłeśStachu Wirażka pisze: 21.04.2026, 14:20 Już się znalazły jakieś dwa frajery co bronią innych frajerów napadających na dzieci.Jaką kurwą trzeba być,żeby mając 27 i 35 lat napadać na 15 latków?Jeszcze ten szczyl 18 letni pół biedy ale te dwa stare chuje to skrajne skurwienie.
Uważaj żeby ciebie bita pało nie skasowano :)Salowy_Choroszcz pisze: 21.04.2026, 13:30Że ciebie ruro pedofilska jeszcze nikt nie skasowałKrasa pisze: 21.04.2026, 11:34ty o nicku z czeczeni łap prpagandzisto ! ''Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali trzech pseudokibiców w wieku 35, 27 i 18 lat. Mężczyźni brutalnie zaatakowali młodego sympatyka jednej z warszawskiej drużyn. Sprejem, na ciele i ubraniu 15-latka namalowali symbol swojej drużyny i zabrali mu plecak''. Fajnych macie małolatów hahah fajo przestań kłamać !
-
Stachu Wirażka
Dokładnie.Czehulov to dobrze rozkminił z tymi małolatami ale tak naprawdę to sami Poloniści przebrani za Legionistów napadli na tego 15latka.Wszystko po to,żeby onet to podchwycił i uderzył w was.To wszystko mistyfikacja zorganizowana przez kibiców Polonii,policji,tvnu i onetu ale prawda prędzej czy później wyjdzie na jaw.WF. pisze: 21.04.2026, 14:47 Internetowe kondony z kibice.net jak zwykle mają dużo do powiedzenia na podstawie artykułów z onetow i innych szmir.
Z haniorem podobnie.To nie on tylko podstawiony typ a głos jest podłożony przez AI.
Nie wiem gdzie się chowaliście ale jak dla was dziwne jest obicie 15 latka który eweidentnie chciał sie pobawić w kibicowanie, to może trzeba zadać pytanie nie gdzie, tylko kiedy. Przecież to wiek licealny, gdzie powroty z obitą mordką kiedyś były normalne jak siusiu rano
*tak, ze starszymi też się napierdlało :)
*tak, ze starszymi też się napierdlało :)
-
Jan Barbados
Ale że mu się chciało jeszcze w wieku 15 lat kozaczyć, w tym wieku to już praca, rodzina, dzieci.
-
BillHodges
Czekamy na oświadczenie twojej mamy, gnój latał i niszczył graffiti pod przykryciem nocy. enigma i inne pedaly z kamiennej wrzucały to z podnieceniem na sociale, że znowu zniszczyli graffiti Legii. Jak przyszło co do czego to gnój puścił kleksa, na komendzie zafalowały mu rajtuzy i teraz jest wielkim bohaterem na konwiktorskiej. Takie macie właśnie „zasady”, rozjebać się na komendzie i do domu… a Legia znowu zła bo małolata popryskali sprejem 🤡🍿
-
lubię czytać książki
a tutaj mówią, że z psami zaczął współpracować typ z TBBillHodges pisze: 21.04.2026, 22:31Czekamy na oświadczenie twojej mamy, gnój latał i niszczył graffiti pod przykryciem nocy. enigma i inne pedaly z kamiennej wrzucały to z podnieceniem na sociale, że znowu zniszczyli graffiti Legii. Jak przyszło co do czego to gnój puścił kleksa, na komendzie zafalowały mu rajtuzy i teraz jest wielkim bohaterem na konwiktorskiej. Takie macie właśnie „zasady”, rozjebać się na komendzie i do domu… a Legia znowu zła bo małolata popryskali sprejem 🤡🍿
https://www.facebook.com/reel/4337261876531303
HAHA to teraz to odszczekaj bo kleksa puścił najstarszy wasz ''hools'' ... strzelił z ucha i go puścili do domu oto charakterna legła :) ps. nie jestem z Warszawy :)BillHodges pisze: 21.04.2026, 22:31Jak przyszło co do czego to gnój puścił kleksa, na komendzie zafalowały mu rajtuzy i teraz jest wielkim bohaterem na konwiktorskiej. Takie macie właśnie „zasady”, rozjebać się na komendzie i do domu… a Legia znowu zła bo małolata popryskali sprejem 🤡🍿
-
Stachu Wirażka
Sensi nie wiem w jakiej patologii się chowałeś ale dla normalnych ludzi,dla normalnych ludzi,kibiców,chuliganów z zasadami obicie 15 latka przez typów w wieku 27 i 35 lat to kurestwo.Pominąłem tego 18 latka bo pewnie nikt by nie miał pretensji gdyby trzech 18 latków z Legii uczestniczyło w tym ale że 35 letni typ gania za dziećmi a wy to jeszcze bronicie to pokazuje że jesteście zwykłymi frajerami.Przesuńcie granice i zacznijcie ganiać za 10 latkami frajerzy.
thebill hodges od kiedy to przy samym stadionie Polonii są legijne grafy?Nie jestem z Warszawy,nigdy w okolicy stadionu Ksp nie byłem to może o czymś nie wiem.Piszcie dalej i ośmieszajcie się dalej.
thebill hodges od kiedy to przy samym stadionie Polonii są legijne grafy?Nie jestem z Warszawy,nigdy w okolicy stadionu Ksp nie byłem to może o czymś nie wiem.Piszcie dalej i ośmieszajcie się dalej.
-
BillHodges
lubię czytać książki pisze: 21.04.2026, 23:19a tutaj mówią, że z psami zaczął współpracować typ z TBBillHodges pisze: 21.04.2026, 22:31Czekamy na oświadczenie twojej mamy, gnój latał i niszczył graffiti pod przykryciem nocy. enigma i inne pedaly z kamiennej wrzucały to z podnieceniem na sociale, że znowu zniszczyli graffiti Legii. Jak przyszło co do czego to gnój puścił kleksa, na komendzie zafalowały mu rajtuzy i teraz jest wielkim bohaterem na konwiktorskiej. Takie macie właśnie „zasady”, rozjebać się na komendzie i do domu… a Legia znowu zła bo małolata popryskali sprejem 🤡🍿
https://www.facebook.com/reel/4337261876531303
Hahahaha bo tak w polsacie powiedzieli to napewno tak było bo to bardzo rzetelne źródło, sprawdź jeszcze co słychać w komentarzach na onecie i już będziesz wiedział wszystko 🤡
-
BillHodges
Stachu Wirażka pisze: 22.04.2026, 06:11 Sensi nie wiem w jakiej patologii się chowałeś ale dla normalnych ludzi,dla normalnych ludzi,kibiców,chuliganów z zasadami obicie 15 latka przez typów w wieku 27 i 35 lat to kurestwo.Pominąłem tego 18 latka bo pewnie nikt by nie miał pretensji gdyby trzech 18 latków z Legii uczestniczyło w tym ale że 35 letni typ gania za dziećmi a wy to jeszcze bronicie to pokazuje że jesteście zwykłymi frajerami.Przesuńcie granice i zacznijcie ganiać za 10 latkami frajerzy.
Od kiedy przy samym stadionie polonii są Legijne grafy ? Wpadnij na Muranów i zobacz, że praktycznie wszędzie są wrzuty (L). Nie wiem to się wypowiem 🤡 frajerem to jesteś ty, bo nawet psy powiedziały, że temu małolatowi włos nie spadł z głowy !!! Jakby podobna sytuacja miała miejsce w Krakowie i małolata by pocięli maczetami to połowa tego forum co teraz płaczę by waliło pod to gruchę 😂
pomyliłeś fora.Stachu Wirażka pisze: 22.04.2026, 06:11 Sensi nie wiem w jakiej patologii się chowałeś ale dla normalnych ludzi,dla normalnych ludzi,kibiców,chuliganów z zasadami obicie 15 latka przez typów w wieku 27 i 35 lat to kurestwo.Pominąłem tego 18 latka bo pewnie nikt by nie miał pretensji gdyby trzech 18 latków z Legii uczestniczyło w tym ale że 35 letni typ gania za dziećmi a wy to jeszcze bronicie to pokazuje że jesteście zwykłymi frajerami.Przesuńcie granice i zacznijcie ganiać za 10 latkami frajerzy.
-
BillHodges
Krasa pisze: 22.04.2026, 06:05HAHA to teraz to odszczekaj bo kleksa puścił najstarszy wasz ''hools'' ... strzelił z ucha i go puścili do domu oto charakterna legła :) ps. nie jestem z Warszawy :)BillHodges pisze: 21.04.2026, 22:31Jak przyszło co do czego to gnój puścił kleksa, na komendzie zafalowały mu rajtuzy i teraz jest wielkim bohaterem na konwiktorskiej. Takie macie właśnie „zasady”, rozjebać się na komendzie i do domu… a Legia znowu zła bo małolata popryskali sprejem 🤡🍿
Nie jesteś niby z Warszawy ale najwięcej szczekasz w wątku warszawskim 🤣 jesteś taką parówą bitą, że czerpiesz swoją główną wiedzę od dziennikarskich zer i policji i na tym bazujesz. Jak mówisz, że ktoś się rojebal to wrzuć papiery a nie pomawiasz i szczekasz parowozie ….
No wpadnij. Tak jest tyle tych bohomazów, że turyści myślą, że to jakieś pobliże Łazienkowskiej 😂BillHodges pisze: 22.04.2026, 09:12
Od kiedy przy samym stadionie polonii są Legijne grafy ? Wpadnij na Muranów i zobacz, że praktycznie wszędzie są wrzuty (L). Nie wiem to się wypowiem 🤡 frajerem to jesteś ty, bo nawet psy powiedziały, że temu małolatowi włos nie spadł z głowy !!! Jakby podobna sytuacja miała miejsce w Krakowie i małolata by pocięli maczetami to połowa tego forum co teraz płaczę by waliło pod to gruchę 😂
A Legia cóż, to ekipa z zasadami, i charakterna jak nikt. Mogli tego małolata pociąć, zabić, a oni tylko pogrozili palcem i mały sobie poszedł.
U nich taka retoryka jak u stalina, który w kontekście poszukiwań zaginionych polskich oficerów (zamordowanych później w Katyniu), powiedział podczas rozmowy z gen. Władysławem Andersem w grudniu 1941, że Polacy „uciekli do Mandżurii”.
-
Stadionowy
Polonia od jakiegoś czasu wysyła na grafy małolatów (nie tylko Polaków )
Ostatnio dwóch dało się psom złapać 15 i 16 lat
https://tustolica.pl/warszawa-srodmiesc ... owej_93507
Jakiś czas temu wstawiali foto przestrzelonych grafów z kilku miesięcy (na ulicach był wtedy śnieg , a foto z zieloną trawą) z info że to zrobili w ostatnim czasie...jakoś trzeba morale budować
Muranów w większość w Legijnych wrzutach
Ci bardziej ogarnięci już tyle razy w łeb dostali że szukają gdzie popadnie "mięsa armatniego "
Jakiś czas temu wstawiali foto przestrzelonych grafów z kilku miesięcy (na ulicach był wtedy śnieg , a foto z zieloną trawą) z info że to zrobili w ostatnim czasie...jakoś trzeba morale budować
Ci bardziej ogarnięci już tyle razy w łeb dostali że szukają gdzie popadnie "mięsa armatniego "
-
BillHodges
Hal9000 pisze: 22.04.2026, 12:12No wpadnij. Tak jest tyle tych bohomazów, że turyści myślą, że to jakieś pobliże Łazienkowskiej 😂BillHodges pisze: 22.04.2026, 09:12
A Legia cóż, to ekipa z zasadami, i charakterna jak nikt. Mogli tego małolata pociąć, zabić, a oni tylko pogrozili palcem i mały sobie poszedł.
U nich taka retoryka jak u stalina, który w kontekście poszukiwań zaginionych polskich oficerów (zamordowanych później w Katyniu), powiedział podczas rozmowy z gen. Władysławem Andersem w grudniu 1941, że Polacy „uciekli do Mandżurii”.
polonia najbadziej charakterni z charakternych, ostatni Mohikanie z zasadami, duma stolicy 🤣 wysyłacie gnojów, dzieci i inne nieświadome pokemony żeby zniszczyli wrzuty Legii to jest podnieta i wielkie hura w waszych szeregach. Jak któryś zostanie złapany to już wielkie oburzenie bo przecież to małolaty 😂
Co do bohomazów to weź się nie ośmieszaj bo te wysrywy które wrzucacie na enigmę to są na poziomie dzieci z 3 klasy ze szkoły specjalnej 🤡 Wystarczy wejść na profil kibiców Legii z Muranowa i zobaczyć, że jest bardzo dużo graffiti Legijnego na tym osiedlu w tym również w bardzo bliskiej odległości od waszego kurwidołka, jedyne na co was stać to wysyłać tam małolatów z instrukcją jak później się rozjebać na komendzie. Od lat u was nic się nie zmienia 😉
Patrzcie jak to jest. Legijne grafitti wymagające czasu nie spotyka się z zainteresowaniem mundurowych, choć niszczy te same elewacje, a czynione mimochodem grafy małolatów są ścigane i monitorowane przez służby.Stadionowy pisze: 22.04.2026, 12:43 Polonia od jakiegoś czasu wysyła na grafy małolatów (nie tylko Polaków )
Tam teź macie ludzi?
-
extremalny_korbelis
Niedługo wywiad u Mięśniaka 😜
Skarżyć nie wolno, kapować nie wolno, ODEGRAĆ SIĘ WOLNO!
W sytuacji z oznaczeniem małolata - w końcu nowoczesny klimat sociali - to nie komenda go ścigała, tylko odwrotnie. Pamiętamy przecież, że skrót KSP zobowiązuje. A co do zainteresowania... Cóż, zamiast uczyć młodych sprzedaży, wypadałoby raczej zadbać o szkolenia z BHP.Hal9000 pisze: 22.04.2026, 14:36 Patrzcie jak to jest. Legijne grafitti wymagające czasu nie spotyka się z zainteresowaniem mundurowych, choć niszczy te same elewacje, a czynione mimochodem grafy małolatów są ścigane i monitorowane przez służby.
Tam teź macie ludzi?
Wszystkie te sytuacje są bezpośrednim skutkiem puszczenia nieopierzonych młodych z puszkami, by był materiał na fejsa. No i jest.Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali dwóch nieletnich, którzy namalowali graffiti na elewacji jednego z bloków przy ul. Wałowej. Świadek zdarzenia nagrał moment dewastacji i poinformował funkcjonariuszy o dwóch młodych osobach niszczących ścianę budynku.
Tak, tak mów mi jeszcze.Stpne pisze: 22.04.2026, 15:27W sytuacji z oznaczeniem małolata - w końcu nowoczesny klimat sociali - to nie komenda go ścigała, tylko odwrotnie. Pamiętamy przecież, że skrót KSP zobowiązuje. A co do zainteresowania... Cóż, zamiast uczyć młodych sprzedaży, wypadałoby raczej zadbać o szkolenia z BHP.Hal9000 pisze: 22.04.2026, 14:36 Patrzcie jak to jest. Legijne grafitti wymagające czasu nie spotyka się z zainteresowaniem mundurowych, choć niszczy te same elewacje, a czynione mimochodem grafy małolatów są ścigane i monitorowane przez służby.
Tam teź macie ludzi?
Wszystkie te sytuacje są bezpośrednim skutkiem puszczenia nieopierzonych młodych z puszkami, by był materiał na fejsa. No i jest.Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali dwóch nieletnich, którzy namalowali graffiti na elewacji jednego z bloków przy ul. Wałowej. Świadek zdarzenia nagrał moment dewastacji i poinformował funkcjonariuszy o dwóch młodych osobach niszczących ścianę budynku.
-
Jan Barbados
Nienawidzę Legii, ale wy polonistki jednak macie te konfidencję w genach, jprdl, pędem i jeszcze szybciej w stronę Widzewa, bo to dla was właściwy kierunek.Hal9000 pisze: 22.04.2026, 14:36 Patrzcie jak to jest. Legijne grafitti wymagające czasu nie spotyka się z zainteresowaniem mundurowych, choć niszczy te same elewacje
Tam teź macie ludzi?
Tylko co taki Widzew miałby z polonii? Przecież oni gościli zgody w mieszkaniach lub piwnicy. Nie mają nawet jednej swojej ulicy w Warszawie. Ksp to jest poziom Podbeskidzia i nic więcej, tamci też żyją tylko w piwnicy
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
Jan Barbados
Nie mają wielkich oczekiwań, bo sami w trosce o bezpieczeństwo zgodowiczów przyjmują ich w ładnym miasteczku z XIII-wieczną historią i spokojną atmosferą - Zgierzu.
-
Stachu Wirażka
Patrząc na to co tu piszą Legioniści to temat można uznać za zamknięty.Nikt z nich nie widzi niczego złego w tym co się stało,wręcz są tą akcją zachwyceni.Tak jak pisałem,teraz czas na łapanie 10 latków za to,że rozklejali vlepki anty legijne.
Jak 15-latek jest dość dorosły na zamazywanie grafów, to jest też dość dorosły żeby dostać prztyczka w nos. A jak ktoś uważa inaczej, to niech szuka kolegów na forum gazeta pl czy na jakieś grupie dla starych bab na fejsbuku
To bądź konsekwentny i uznaj temat za zamknięty. Piszesz tu o nas same bzdury. Poza tobą nikt nie wie po co. Zajmij się swoim klubem, udziałem w kibicowskich klimatach i ciesz się tym zamiast wylewać kubły żółci na obcych ludzi, bo coś wyczytałeś w necie albo zobaczyłeś na yt.Stachu Wirażka pisze: 22.04.2026, 19:43 Patrząc na to co tu piszą Legioniści to temat można uznać za zamknięty.Nikt z nich nie widzi niczego złego w tym co się stało,wręcz są tą akcją zachwyceni.Tak jak pisałem,teraz czas na łapanie 10 latków za to,że rozklejali vlepki anty legijne.
Rozczaruje Cie, temat dopiero sie rozkręca...
.... jak Wasz pączuś na jutubie :)
:) No to napisz nam tu, co takiego się "rozkręca"? :)
-
BillHodges
Ale ty jesteś niedojebem społecznym to tak się śmiać chce 😂🍿 Obecnie w Warszawie jest mnóstwo graffiti Legijnych i wszystkie to są prace legalne zrobione za pozwoleniem właścicieli ścian, także twoi ukochani mundurowi mogą sobie jedynie ruszać skórką, polonia nie ma żadnego graffiti w Warszawie. Ani legalnego ani nielegalnego więc możesz sobie zajebac baranka w ścianę. polonistkom zostaje wysyłanie 15 letnich pokemonów do zamalowywania a potem walenie konia na Facebooku enigmy 😂 sami sobie strzelacie w podpiździe jak co miesiąc, jak co rok jak od lat. Konfidenci z k6, wejdźcie sobie na ten funpage enigmy i zobaczcie czym oni się chwalą, a potem płacz że jakiegoś Muminka ktoś pomalował farba 😂😂😂 ten dzieciak to chyba syn tego hal997cwelHal9000 pisze: 22.04.2026, 14:36Patrzcie jak to jest. Legijne grafitti wymagające czasu nie spotyka się z zainteresowaniem mundurowych, choć niszczy te same elewacje, a czynione mimochodem grafy małolatów są ścigane i monitorowane przez służby.Stadionowy pisze: 22.04.2026, 12:43 Polonia od jakiegoś czasu wysyła na grafy małolatów (nie tylko Polaków )
Tam teź macie ludzi?
-
DennisWise
Pączuś na youtube ma fantazję, sprzedawał na tony kokainę, rozjebał na ustawkach czołówkę LG ze słynnego TVN show wspomaganą dodatkowo Spartakiem Moskwa, na reprezentacji nigdy nie s********* (tutaj pełna zgoda bo jak koledzy pouciekali to i tak by nie dał rady biegać), pogonił starych i przejął stadion, nosił kosę ale nigdy honorowo nie używał. La cabaret.maystero pisze: 22.04.2026, 21:48 Rozczaruje Cie, temat dopiero sie rozkręca...
A do wszystkich co płaczą tutaj że jakiemuś 15 latkowi namalowali L na garderobie. W czasach pączusia by mu zabrali buty, czapkę (nawet jakby miał na niej napis Slalom Ski) oczywiście wszystkie drobne, wybili ze dwa zęby a na koniec jakby mu się nie fartło musiał by odbyć stosunek oralny albo co gorsza analny z jakimś pączusiem. Jakby się fartło pewnie by go zmusili tylko do paru kradzieży ewentualnie do prostytuowania się na centralnym. Oczywiście Maras wam tego we filmikach nie powie bo mu kanał zablokują i nie dostanie złotego przycisku za milion subskrybentów.
Ależ oczywiście..BillHodges pisze: 22.04.2026, 22:09 😂🍿 Obecnie w Warszawie jest mnóstwo graffiti Legijnych i wszystkie to są prace legalne zrobione za pozwoleniem właścicieli ścian,
GDDKIA dała wam zgodę, spółdzielnie mieszkaniowe też abyście bazgrolili na elewacjach bloków, pomalowanych skrzynek (np. gazowych, teletechnicznych) też bez liku bo tak chcieli monterzy i pewnie usłużny trzaskowski i jego formacja co buduje Polonii stadion od 20 lat też wam dał zgodę na malowanie po mieście gdzie popadnie. Bo że policja i straż miejska wam takà zgodę dali to już od dawna wiemy, a pewni jesteśmy od kilku ostatnich dni, bo na tym forum już się tym chwalicie.
Oszczędź nam tych waszych patologicznych zachowań.DennisWise pisze: 23.04.2026, 01:46 wybili ze dwa zęby a na koniec jakby mu się nie fartło musiał by odbyć stosunek oralny albo co gorsza analny z jakimś pączusiem. Jakby się fartło pewnie by go zmusili tylko do paru kradzieży ewentualnie do prostytuowania się na centralnym. Oczywiście Maras wam tego we filmikach nie powie bo mu kanał zablokują i nie dostanie złotego przycisku za milion subskrybentów.
Ja j**** ale ty jestes psychik i schizofrenikHal9000 pisze: 23.04.2026, 06:17Ależ oczywiście..BillHodges pisze: 22.04.2026, 22:09 😂🍿 Obecnie w Warszawie jest mnóstwo graffiti Legijnych i wszystkie to są prace legalne zrobione za pozwoleniem właścicieli ścian,
GDDKIA dała wam zgodę, spółdzielnie mieszkaniowe też abyście bazgrolili na elewacjach bloków, pomalowanych skrzynek (np. gazowych, teletechnicznych) też bez liku bo tak chcieli monterzy i pewnie usłużny trzaskowski i jego formacja co buduje Polonii stadion od 20 lat też wam dał zgodę na malowanie po mieście gdzie popadnie. Bo że policja i straż miejska wam takà zgodę dali to już od dawna wiemy, a pewni jesteśmy od kilku ostatnich dni, bo na tym forum już się tym chwalicie.