Kibicowska Warszawa

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

cpcasual

Re: Kibicowska Warszawa

Post autor: cpcasual »

Widać, że jesteś mocny zawodnik. Aż się boje odpisać, żebyś mi bardziej nie pocisnal. Jednak powiem wam tryglodyci po podstawówce, że nie możecie mnie obrazić bo jesteście jak pchły dla mnie.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
iparts.pl
Krystianek_94

Post autor: Krystianek_94 »

Szkatuła na wolności.
cpcasual

To teraz na wywiad do Haniora i mięśniaka
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
tak tylko pytam

Post autor: tak tylko pytam »

Ie_suiveur pisze: 10.04.2026, 21:06
Sklej już tą piz.dę obsr.ańcu pierd.olony
Salowy_Choroszcz

Post autor: Salowy_Choroszcz »

cpcasual pisze: 14.04.2026, 09:19 Widać, że jesteś mocny zawodnik. Aż się boje odpisać, żebyś mi bardziej nie pocisnal. Jednak powiem wam tryglodyci po podstawówce, że nie możecie mnie obrazić bo jesteście jak pchły dla mnie.
Jesteś zwykłym c***** do obszczania chujozo zwykła z magazynu
OoO Biały Honor Biała Duma
DZnr1

Post autor: DZnr1 »

stara widzewiara pisze: 10.04.2026, 17:16 "Dozo", tu psychicznie chora rura z internetu, pierdolę te swoje koszerne kocopoły, a "hanka" nagrywała z frajerem dla nas bajki, ale teraz będzie nadawała dalej ze mną, bo ty i twoi koledzy na razie tylko poradzili mojemu "mięśniakowi", żeby nie promował naszej koleżanki z "t97". Skończ z tym pojebanym pajacem. Nie umiałam ci ubliżać, ale skoro się wcześniej tu 'zjebałam' do ciebie, to się ciągnę, a stanika to już nie noszę jak Wraga i mi cycki lecą do czulentu. Aha, wytłumacz, jak to tam jest, że ex-"hanior" pokazuje zdjęcie w 'zajebanej' z grobu "K" chuście z symbolem '(TB)95', bo według ciebie był tylko w "turystach 97". Tatuaż "t-cośtam" też ta kůrwa mogła sobie zrobić kolcem i napis "tu69". No, w ogóle wy to fajnie macie, że nikt tej kłamczuchy nie potwierdził, kto co robił itd. Inaczej jak nasze destroyedsy 1996.
Kończę, bo szkoda prądu, a jest w cenie.
Zanim ostatecznie "pociągniesz kichę" na swoje inne konto ..., to rozwiąż zagadkę dla żydowskich, czerWonych 'kůrew': Znajdź 9 różnic / odróżniających szczegółów na obydwu zdjęciach ... z waszymi idolkami na twoim ... tiktok-u! ;)

Obrazek
Obrazek

myJewTwo pisze: 10.04.2026, 21:44 Od tyłu nasz marek stał się youtube-rem na pełny etat z mossadu i będzie wrzucał nam dwa odcinki talmudu na tydzień. Będzie śmiesznie (może nie w Warszawie), ale jednak śmiesznie dla żyda. :)
Pomożesz swojej siostrze po ... sza7E czyli tej powyżej, czy ... wolisz przybliżyć losy widzewskich 'rozjebunD' z bandy dEhAwU2000, które "przysiadły sobie" na ... organie ścigania, które też przed zŁOTĄ, gEBE7Sową itp. "poszły wam w ... ormo", więc nie znalazły się na poniższej, eŁKaeSiackiej ... liście ... Schillera? :)

Obrazek

stara widzewiara pisze: 11.04.2026, 08:02
Stopper pisze: 11.04.2026, 00:13 No, właśnie, my się z tych farmazonów śmiejemy (pisałem tu już - wytrzymałem aż jeden odcinek). Każdy znający realia tamtych czasów bez cienia wątpliwości znajdzie własne powody do śmiechu. A naiwne widzewiaki itp. nieogarnięci konfidenci z soszialami ... Cóż, śmiech na sali wandali. :)

PS No, i 'je6ać' wszystkich konfidentów, ale najwyraźniej nie przez kabel, czy tam bezprzewodowe 5G. :)
Skoro się tak wszyscy z tego śmiejecie, to po co twoi koledzy podjechali autem we 3-trzech do "mięsnej", "masy", "hanki" i tzw. zośki? Z rozmowy jakoś nie wynikało, że jest tamtym do śmiechu, dopiero po ich odejściu waszych obsrańce udawały kotów.

Z ciekawością przesłuchałam sporo tych ich wypocin m.in. z wyjazdu na reprę do Norwegii i gdybym była kibicem Legii, a zwłaszcza będąc uczestniczką tamtych wydarzeń, to by mi akurat do śmiechu nie było, bo łep wali kojarzonymi nazwiskami, ksywkami, oszukuje, "kto co był", co niby robił, kto chodził i rzekomo 25 lat temu okradał pętaków np. na promie, nawet, kto jakąś jak ja babę wyruchał. Zawsze byliście hermetycznym środowiskiem i nie chcieliście, by cokolwiek wypływało w eter, a tu spaślaki się rozkręcają i za chwilę cała małoPolska będzie z wypiekami słuchała o wielu waszych akcjach since-fiction, wyjazdach itd., gdzie ex-"haniora" z "t97" w ogóle nie było.
Faktycznie, i ja jestem śmieszna. :)
stara widzewiara pisze: 11.04.2026, 08:35 "Stppper", i napiszę jeszcze, że było u nas śmiesznie, jak "hanior" się kłamliwie 'rozjebał", przez co paru twoich kolegów połozył na lata. Przecież on tylko farmazony opowiadał "psom i prorokowi", stąd tyle uniewinnień u was w szeregach.
Jesteś najlepszym przykŁadem na to, że ... "kobieta zmienną jest", a nie tylko ... prąd, który zapewne kradniesz pod sąsiadów? 8]

Traffic2 pisze: 13.04.2026, 09:04
pcp.anal pisze: 13.04.2026, 08:53 Tak, "Kaczy - Proceder" zerżnął nas wszystkie, a później zawinął się z "Bonusem RPK" i Arkiem Wrzoskiem. Na sam koniec wpadłam jednak z haniorem i uciekłyśmy z Warsawy jak szmaciury.
Chyba nie was wszystkie aż w dwóch kondomach, tylko ciebie, gałganie, ciebie, albo twoją cnotliwą "kobitę'. Ewentualnie - matkę swoich dzieci.
Nie paś(cie) tej upośledzonej trollic(y itp.), niech ... zdechnie/ą z głodu ... atencji, OK? :(

krystianek_9,4 pisze: 14.04.2026, 23:01 "Szkatuła" - na wolności.
Obrazek
Obrazek

W domu - już od piątku, ale go jeszcze sąd nie ... przeprosił. :D

PS
Obrazek
8)
Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila »

Jak to jest być konfidentem?Wystarczy spytać dozola.
cpcasual

Dyzio obudził się po lekach i zaraz idzie pęto opierdalac kaczemu i bonusowi agd. Hanior dzisiaj znowu was będzie wyjaśniał, cioty obsrane. Może ze szkatuła teraz nie będziecie się bali jechać robić porządku z mięśniakiem bo narazie to kupka przed dwoma grubasami 😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
DZnr1

sPruta.torba pisze: 15.04.2026, 18:43
pcp.anal pisze: 15.04.2026, 18:55
DZnr1 pisze: 15.04.2026, 18:00
[...]

Zanim ostatecznie "pociągniesz kichę" na swoje inne konto ..., to rozwiąż zagadkę dla żydowskich, czerWonych 'kůrew': Znajdź 9 różnic / odróżniających szczegółów na obydwu zdjęciach ... z waszymi idolkami na twoim ... tiktok-u! ;)

Obrazek
Obrazek

[...]

Pomożesz swojej siostrze po ... sza7E czyli tej powyżej, czy ... wolisz przybliżyć losy widzewskich 'rozjebunD' z bandy dEhAwU2000, które "przysiadły sobie" na ... organie ścigania, które też przed zŁOTĄ, gEBE7Sową itp. "poszły wam w ... ormo", więc nie znalazły się na poniższej, eŁKaeSiackiej ... liście ... Schillera? :)

Obrazek

[...]

Jesteś najlepszym przykŁadem na to, że ... "kobieta zmienną jest", a nie tylko ... prąd, który zapewne kradniesz pod sąsiadów? 8]

[...]

Nie paś(cie) tej upośledzonej trollic(y itp.), niech ... zdechnie/ą z głodu ... atencji, OK? :(

[...]

Obrazek
Obrazek

W domu - już od piątku, ale go jeszcze sąd nie ... przeprosił. :D

PS
Obrazek
8)
DoZo, obudziłam się po lekach i zaraz idę pęto opierdalać, ale nie "Kaczemu" i "Bonusowi', a "haniorowi", który dzisiaj znowu będzie mnie wypychał jak ciotę obsraną. Może, ta szmata teraz nie będzie się bała hiv/aids i jechać zrobić porządnie i mięśniakowi, bo na razie to u mnie kupka i lewatywa przed dwoma grubasami na dwa baty. 😅
Jak to jest być konfidentem? Wystarczy spytać dżonsona.
Czyli jedno mamy wyjaśnione, a co z pozostałymi żyDowskimi "konfiurami" w 'destrojeds1996', podzielisz się z nami swoją wiedzą, "nocna ćmo"? 8]

"(...) Dane statystyczne pokazują, że żydówki stanowiły około 30 proc. prostytutek tylko w większych miastach i ośrodkach przemysłowych, m.in. w Łodzi, Krakowie, Warszawie.'
[„Wyuzdane córy izraela” - wizerunki żydowskich bohaterek w wybranych dramatach jidysz]

I jak to jest, po 'shoah', a następnie trwającej (dotąd) okupacji przez zsrr/rosję, potem - upa-inę polskich Kresów, jest was nie 30% prostytutek w RP, a ... rzekomo "pół Polski"? Policzyłyście się z resztą sojuszu "wpÎerw+", ruchlo rotsztajn?! 8[
Stachu Wirażka

Post autor: Stachu Wirażka »

Myślicie,że Szkatuła pokaże tedkom 95 jak powinno się robić porządki z konfidentami?
Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila »

) Dane statystyczne pokazują, że żydówki stanowiły około 30 proc. prostytutek"..... W Polsce mówimy po prostu legionistki.
anonXprzybysz

Post autor: anonXprzybysz »

Która dzielnica/osiedle Warszawy na Legii jest najmocniejsza? Biorąc pod uwagę całość działalności, liczebność itp. Pozdrawiam
BylismyTu

Post autor: BylismyTu »

Podobno Legia nie wypowiada się w internecie
https://x.com/i/status/2044461643157914025
Sensi_

Post autor: Sensi_ »

Weź ochłoń.
DZnr1

Re: Kibicowska Warszawa oraz żydki z rts-u itp.

stanik widzewiaka pisze: 15.04.2026, 20:43
DZnr1 pisze: 15.04.2026, 18:00
stara widzewiara pisze: 10.04.2026, 17:16 "Dozo", tu psychicznie chora rura z internetu, pierdolę te swoje koszerne kocopoły, a "hanka" nagrywała z frajerem dla nas bajki, ale teraz będzie nadawała dalej ze mną, bo ty i twoi koledzy na razie tylko poradzili mojemu "mięśniakowi", żeby nie promował naszej koleżanki z "t97". Skończ z tym pojebanym pajacem. Nie umiałam ci ubliżać, ale skoro się wcześniej tu 'zjebałam' do ciebie, to się ciągnę, a stanika to już nie noszę jak Wraga i mi cycki lecą do czulentu. Aha, wytłumacz, jak to tam jest, że ex-"hanior" pokazuje zdjęcie w 'zajebanej' z grobu "K" chuście z symbolem '(TB)95', bo według ciebie był tylko w "turystach 97". Tatuaż "t-cośtam" też ta kůrwa mogła sobie zrobić kolcem i napis "tu69". No, w ogóle wy to fajnie macie, że nikt tej kłamczuchy nie potwierdził, kto co robił itd. Inaczej jak nasze destroyedsy 1996.
Kończę, bo szkoda prądu, a jest w cenie.

Obrazek
Obrazek

myJewTwo pisze: 10.04.2026, 21:44 Od tyłu nasz marek stał się youtube-rem na pełny etat z mossadu i będzie wrzucał nam dwa odcinki talmudu na tydzień. Będzie śmiesznie (może nie w Warszawie), ale jednak śmiesznie dla żyda. :)
Pomożesz swojej siostrze po ... sza7E czyli tej powyżej, czy ... wolisz przybliżyć losy widzewskich 'rozjebunD' z bandy dEhAwU2000, które "przysiadły sobie" ... na organie ścigania, które też przed ... zŁOTĄ, gEBE7Sową itp. "poszły wam w ... ormo", więc nie znalazły się na poniższej, eŁKaeSiackiej ... liście ... Schillera? :)

Obrazek

stara widzewiara pisze: 11.04.2026, 08:02
Skoro się tak wszyscy z tego śmiejecie, to po co twoi koledzy podjechali autem we 3-trzech do "mięsnej", "masy", "hanki" i tzw. zośki? Z rozmowy jakoś nie wynikało, że jest tamtym do śmiechu, dopiero po ich odejściu waszych obsrańce udawały kotów.

Z ciekawością przesłuchałam sporo tych ich wypocin m.in. z wyjazdu na reprę do Norwegii i gdybym była kibicem Legii, a zwłaszcza będąc uczestniczką tamtych wydarzeń, to by mi akurat do śmiechu nie było, bo łep wali kojarzonymi nazwiskami, ksywkami, oszukuje, "kto co był", co niby robił, kto chodził i rzekomo 25 lat temu okradał pętaków np. na promie, nawet, kto jakąś jak ja babę wyruchał. Zawsze byliście hermetycznym środowiskiem i nie chcieliście, by cokolwiek wypływało w eter, a tu spaślaki się rozkręcają i za chwilę cała małoPolska będzie z wypiekami słuchała o wielu waszych akcjach since-fiction, wyjazdach itd., gdzie ex-"haniora" z "t97" w ogóle nie było.
Faktycznie, i ja jestem śmieszna. :)
stara widzewiara pisze: 11.04.2026, 08:35 "Stppper", i napiszę jeszcze, że było u nas śmiesznie, jak "hanior" się kłamliwie 'rozjebał", przez co paru twoich kolegów połozył na lata. Przecież on tylko farmazony opowiadał "psom i prorokowi", stąd tyle uniewinnień u was w szeregach.

Traffic2 pisze: 13.04.2026, 09:04
Chyba nie was wszystkie aż w dwóch kondomach, tylko ciebie, gałganie, ciebie, albo twoją cnotliwą "kobitę'. Ewentualnie - matkę swoich dzieci.

krystianek_9,4 pisze: 14.04.2026, 23:01 "Szkatuła" - na wolności.
Obrazek
Obrazek

Jest w domu już od piątku, ale go jeszcze sąd nie ... przeprosił. :D

PS
Obrazek
8)
Myślicie, że "Szkatuła" pokaże "deskom 1996", jak powinno się robić porządki z widzewskimi konfidentkami?
Jak znowu się tu "przyciągłaś", to sama też daj przykład i zacznij od ... zalewskiej ze Zgierza.

sPruta.torba pisze: 15.04.2026, 21:01
DZnr1 pisze: 15.04.2026, 20:40
sPruta.torba pisze: 15.04.2026, 18:43
Jak to jest być konfidentem? Wystarczy spytać dżonsona.
Czyli jedno mamy wyjaśnione, a co z pozostałymi żyDowskimi "konfiurami" w 'destrojeds1996', podzielisz się z nami swoją wiedzą, "nocna ćmo"? 8]

"(...) Dane statystyczne pokazują, że żydówki stanowiły około 30 proc. prostytutek tylko w większych miastach i ośrodkach przemysłowych, m.in. w Łodzi, Krakowie, Warszawie."
[„Wyuzdane córy izraela” - wizerunki żydowskich bohaterek w wybranych dramatach jidysz]

I jak to jest, po 'shoah', a następnie trwającej (dotąd) okupacji przez zsrr/rosję, potem - upa-inę polskich Kresów, jest was nie 30% prostytutek w RP, a ... rzekomo "pół Polski"? Policzyłyście się z resztą sojuszu "wpÎerw+", ruchlo rotsztajn?! 8[
We wiosce mówimy na stołeczny fankub rts-u po prostu prostytutki.
Obrazek

A my podobnie, ale ... wulgarniej.
cpcasual

Dyzio, stary pedofilu spod przedszkola, nie rób bajzlu w temacie tylko weź leki i do spania. O 14 obiad i godzina lekcji informatyki to poedytujesz posty i może nauczysz się czegoś nowego.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Stachu Wirażka

dozolik podaj na priv numer telefonu,zajadę ci z 50 euro blikiem.To tyle ile wyciągasz miesięcznie od admina za pisanie tych twoich kacapołów.E-receptę też możesz wyslać,wykupię ci kilka opakowań olanzapiny.Lek trochę zredukuje urojenia i halucynacje.Trzeba sobie pomagać mordo.
Nutsu

Post autor: Nutsu »

chce isc na mecz Legia-Widzew jako kibic Widzewa, ktory sektor wybrac zeby w miare neutralnie bylo bo pewnie caly stadion za Legia a ja nie mam zamiaru skakac i sie cieszyc po golu Legii (ktorego mam nadzieje ze nie bedzie), pytam powaznie..
cpcasual

Musisz się dowiedzieć gdzie kaczy proceder z ekipą pedałów stoi. Obok bonus agd też bywa groźny a i wrzosek celebryta może już wrócił z meczu Bayernu. Jeszcze siexa, tępy cweluch z kanału sportowego powinien być gdzieś obok. Jak już ich namierzysz to tam możesz iść, jak masz pieniądze to ci pęto opierdolą po kolei jeszcze
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Krystianek_94

Post autor: Krystianek_94 »

cpcasual pisze: 17.04.2026, 06:33 Musisz się dowiedzieć gdzie kaczy proceder z ekipą pedałów stoi. Obok bonus agd też bywa groźny a i wrzosek celebryta może już wrócił z meczu Bayernu. Jeszcze siexa, tępy cweluch z kanału sportowego powinien być gdzieś obok. Jak już ich namierzysz to tam możesz iść, jak masz pieniądze to ci pęto opierdolą po kolei jeszcze
A Maksiu Kruszynka z kim stoi?
katanaczio

Post autor: katanaczio »

Stachu Wirażka pisze: 15.04.2026, 20:43 Myślicie,że Szkatuła pokaże tedkom 95 jak powinno się robić porządki z konfidentami?
Nie on, ale jakby wyskoczył Bukaciak to kilka osób może częściej musiałoby się oglądać za siebie. Na ich szczęście za szybko to nie nastąpi.
cpcasual

Bukaciaka nigdy nie wypuszczą raczej.

Kruszynka stoi z Dyziem nad flagą tb i edytują posty w przerwie meczu. Tak swoją drogą to wczoraj dyzio jak poszedł spać po lekach to jeszcze się nie obudził. Możliwe, że został przypięty pasami i zaaplikowali mu zastrzyk w przestrzeloną już d***
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
leonidas88

Post autor: leonidas88 »

Casual.. a może zamiast pokazywać jaki jesteś groźny, jak bardzo pomiatasz chuliganami Legii(wolałem jak byłeś Finem z Bałkanów) to opisalbyś swoje przygody na wyjazdowym i awanturniczym szlaku? Może w końcu byś się pochwalił, jaki klub posiada takich bandziorów jak Ty?
Stachu Wirażka

Ten casual to jakiś 15 latek i to w dodatku niedorozwinięty.Jakby Wrzoska albo Siexę zobaczył na ulicy to grzecznie by powiedział dzień dobry a potem wymienił pampersa.
yalla

Post autor: yalla »

Krystianek_94 pisze: 17.04.2026, 08:36
cpcasual pisze: 17.04.2026, 06:33 Musisz się dowiedzieć gdzie kaczy proceder z ekipą pedałów stoi. Obok bonus agd też bywa groźny a i wrzosek celebryta może już wrócił z meczu Bayernu. Jeszcze siexa, tępy cweluch z kanału sportowego powinien być gdzieś obok. Jak już ich namierzysz to tam możesz iść, jak masz pieniądze to ci pęto opierdolą po kolei jeszcze
A Maksiu Kruszynka z kim stoi?
Dajcie już spokój Kruszynie. Sam w wywiadzie na youtube powiedział że jest już od jakiegoś czasu zwykłym, przeciętnym kibicem na Legii i nie jest w ekipie.

Tymczasem "kibice sukcesów" na Legii, którzy rzekomo chodzą na Łazienkowską tylko dla wyników, robią kolejny soldout na mecz z Zagłębiem Lubin, gdzie zespół walczy o utrzymanie.
Baryła90s

Post autor: Baryła90s »

Niesamowite, wykupili 29 tysięcy biletów w dwumilionowej metropolii, gratulacje.
Jan Barbados

Post autor: Jan Barbados »

No tak, a z Bedonia gdzie jest 180 mieszkańców na mecz czerwonych parówek jedzie 30, czyli jedna szósta, a takich Bedoniów w woj. łódzkim jest 500 i to Ci imponuje.
yalla

Post autor: yalla »

Baryła90s pisze: 17.04.2026, 15:07 Niesamowite, wykupili 29 tysięcy biletów w dwumilionowej metropolii, gratulacje.
Świetne rozumowanie - idąc taką drogą logiki to Real Madryt powinien mieć stadion na jakieś 700 000 osób i co mecz komplet. Prawie 30 000 osób na meczu w Polsce, gdzie liga jest daleko poza TOP10 na kontynencie, to fajny rezultat.
cpcasual

Bardzo chętnie siexa lub inny pedał może mnie połamać, żeby k******* skończyły w kryminale gdzie jest miejsce dla tych patusow. Ale myślę, że Hanior z mięśniakiem mnie uratują.

Ja jeździłem na szombierki bytom razem z redaktorem naczelnym 😅 TMK, zwanym ulanym Michasiem. Także miałem wiele przygód na wyjazdach tramwajowych
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Baryła90s

Jan Barbados pisze: 17.04.2026, 15:14 No tak, a z Bedonia gdzie jest 180 mieszkańców na mecz czerwonych parówek jedzie 30, czyli jedna szósta, a takich Bedoniów w woj. łódzkim jest 500 i to Ci imponuje.
Myślę że Legia nie potrzebuje adwokata, a co do posta wyżej, to powinna być norma, jak np. w Poznaniu.
Jan Barbados

Baryła90s pisze: 17.04.2026, 16:15
Jan Barbados pisze: 17.04.2026, 15:14 No tak, a z Bedonia gdzie jest 180 mieszkańców na mecz czerwonych parówek jedzie 30, czyli jedna szósta, a takich Bedoniów w woj. łódzkim jest 500 i to Ci imponuje.
Myślę że Legia nie potrzebuje adwokata, a co do posta wyżej, to powinna być norma, jak np. w Poznaniu.
Myślę, że chociaż nie przyznajesz się skąd jesteś, to ciągłe jątrzenie dotyczące np. "terenów spornych" Lecha i Zawiszy czy ŁKS albo teraz Legii dobrze pokazuje skąd. I akurat nie reprezentujecie sobą niczego poza wkładami do tych 15-17 tys. koszulek (w tym przypadku kibicowskich z karnetami w kieszonkach).
Baryła90s

Gdzie ja chłopie coś pisałem o jakichś spornych terenach Łksu?
Jan Barbados

Może nie pisałeś, ale o tym pomyślałeś i to już jest kurvva skandaliczne.
Baryła90s

😂😂🤦
dee facto

Post autor: dee facto »

Janek won do tematu łódzkiego swoją drogą to wstyd że tak zasłużony klub jak ŁKS na mecze u siebie w tym sezonie ściąga od 4300 do 8500 widzów(jedyny wyjątek to mecz z Ruchem 10800).
Krasa

Post autor: Krasa »

Przygłupy z ległej pochwalcie się kolejnym ''osiągnieciem'' jak dorosłe chłopy w trzech atakują 15 latka i malują mu L na plecach :)
RozsadnychuItaj88

Post autor: RozsadnychuItaj88 »

Zacznijmy od tego kto normalny pozwala 15-latkowi nosić barwy Polonii po Warszawie? Jakby postanowił skakać na główkę z 1. piętra to też byś mu pozwolił psycholu?
czehulov

Post autor: czehulov »

Ultras Enigma czy inna Wiara z Kamiennej wrzuca posty do neta jak ich młodzież niszczy legijne grafy i taguje wrzuty KSP. Jest akcja to jest reakcja. Ile wy macie lat? Małolaci złapały innego małolata i tyle.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
winer

Post autor: winer »

czehulov pisze: 21.04.2026, 08:07 Ultras Enigma czy inna Wiara z Kamiennej wrzuca posty do neta jak ich młodzież niszczy legijne grafy i taguje wrzuty KSP. Jest akcja to jest reakcja. Ile wy macie lat? Małolaci złapały innego małolata i tyle.
Małolaci ? Rozbój na małoletnim , dwójka zostaje aresztowana , czyżby najstarszy złożył obszerne wyjaśnienia i się rozjebał na koleszków ?

https://miejskireporter.pl/naznaczyli-1 ... -9H_lrnfdA
Krasa

Post autor: Krasa »

czehulov pisze: 21.04.2026, 08:07 Małolaci złapały innego małolata i tyle.
ty o nicku z czeczeni łap prpagandzisto ! ''Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali trzech pseudokibiców w wieku 35, 27 i 18 lat. Mężczyźni brutalnie zaatakowali młodego sympatyka jednej z warszawskiej drużyn. Sprejem, na ciele i ubraniu 15-latka namalowali symbol swojej drużyny i zabrali mu plecak''. Fajnych macie małolatów hahah fajo przestań kłamać !
ODPOWIEDZ