Polska - Belgia
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
czupakabra
-
czupakabra
Beti pisze:taa jest ciśnienie, bo na 47 tyś, tylko 18 tyś mogli kupić (nie boję sie użyć tego słowa) normalni kibiceKiju pisze:wiec pewnie 80% kibiców bedzie z wąsami,trąbkami z biletami od zakladów pracymanolo_pb pisze:Rozmawiałem we wtorek z Markiem Szczerbowskim ( dyrektor Stadionu Śląskiego ) . Szczerze przyznał, że na 99% nie będzie biletów w wolnej sprzedaży. Ewidentnie PZPN dał d***.![]()
swoja droga dawno chyba nie bylo takiego cisnienia na bilety.![]()
reszta poszła nie wiadomo gdzie i nie wiadomo do kogo
podzwoniłam i ani kopalnie, ani duże zakłady pracy, ani nawet urząd miasta nie ma żadnych biletów!
na stadionie będziemy mieli pełne trybuny, ale pikników...
nawet nie chce myśleć jak będzie wyglądał doping
18 tys. bylo na kupbilet. a pozostale 29 tys. od 8 do 11 pazdziernika poszlo w zbiorowej sprzedazy telefonicznej w pzpn-ie. i penwie czesc, jakies 5-8 tys poszlo do sponsorow i do jakichs fabryk kopalni itp. tak ze nie koniecznie bedzie az tak bardzo piknikowo bo te 20 tys w sprzedazy telefonciznej rownie dobrze mogli kumaci kupowac. podsumowujac nie ma juz bieltow i nie bedzie. "kibicow" z allegro najsprawiedliwiej bylo by zbutowac. PzDr
A gdzie sprzedaż bezpośrednia m.in. w okręgowych związkach, która miała rozpocząć się z dniem 5 listopada? Z mojej strony pytanie czysto retoryczne. A ta sprzedaż zbiorowa toczupakabra pisze:18 tys. bylo na kupbilet. a pozostale 29 tys. od 8 do 11 pazdziernika poszlo w zbiorowej sprzedazy telefonicznej w pzpn-ie. i penwie czesc, jakies 5-8 tys poszlo do sponsorow i do jakichs fabryk kopalni itp. tak ze nie koniecznie bedzie az tak bardzo piknikowo bo te 20 tys w sprzedazy telefonciznej rownie dobrze mogli kumaci kupowac. podsumowujac nie ma juz bieltow i nie bedzie. "kibicow" z allegro najsprawiedliwiej bylo by zbutowac. PzDr
-
Wielbiciel_Karoliny
-
czupakabra
http://pzpn.kupbilet.pl/index.php?f538= ... &f134=f121&JokoBoy pisze:Nie mogę znaleźć tam nigdzie tego komunikatu:/czupakabra pisze:KOMUNIKAT z kupbilet.pl :
Planowany termin wysyłki opłaconych biletów: 07.11-11.11.
tu macie link. wchodzisz na sprzedaz Polska-Belgia i tam na dole pisze o tej wysylce. PzDr bez odbioru
To co sie stało z tymi biletami to tragedia..!!, ale na szczeście Vipowskie free wejściówki są załatwione i mecz se obejże..przykro mi że nie wszyscy mieli równy dostęp do kupna biletów i niektórzy nie zobaczą tego ciekawego meczu...ale obiecuję że zaraz po przyjściu z meczu rzuce jakaś krótką relacje z trybun Vipowskich i boiska pod względem Piłkarskim i kibicowskim
do zobaczenia na meczu !:D
-
czupakabra
kurier ci do domu przywozi koperte. a jak cie nie ma to nie wiem ale oni przewaznie dzwonia i sie umawiaja na godzine odbioru mniej wiecej. poprostu w tych ndaich trzeba czekac na przesylke i tyle. a ja mam takei pytanko bo do meczu juz 3 tygodnie tylko, interesuje mnie trasa DWORZEC KAT. GŁ ---- STADION. jak ja najszybciej pokonac??? ile tam jest km jakby na piechte sie wybrac???
pieszo troszkę jest.... z tego co ja zawsze byłem w Chorzowie na kadrze to z Katowic kursowały specjalne tramwaje na stadion "S"czupakabra pisze:kurier ci do domu przywozi koperte. a jak cie nie ma to nie wiem ale oni przewaznie dzwonia i sie umawiaja na godzine odbioru mniej wiecej. poprostu w tych ndaich trzeba czekac na przesylke i tyle. a ja mam takei pytanko bo do meczu juz 3 tygodnie tylko, interesuje mnie trasa DWORZEC KAT. GŁ ---- STADION. jak ja najszybciej pokonac??? ile tam jest km jakby na piechte sie wybrac???
wystarczy, że jak zejdziesz z estakady to pójdziesz w prawo wzdłuż torów tramwajowych aż dojdziesz do katowickiego rynku..stamtąd albo właśnie specjalnymi tramwajami albo tramwajami 6 lub 41 jadącymi w stronę Chorzowa,Bytomia (kilka przystanków)
czupakabra pisze:kurier ci do domu przywozi koperte. a jak cie nie ma to nie wiem ale oni przewaznie dzwonia i sie umawiaja na godzine odbioru mniej wiecej. poprostu w tych ndaich trzeba czekac na przesylke i tyle. a ja mam takei pytanko bo do meczu juz 3 tygodnie tylko, interesuje mnie trasa DWORZEC KAT. GŁ ---- STADION. jak ja najszybciej pokonac??? ile tam jest km jakby na piechte sie wybrac???
Co do trasy Dworzec - Stadion to najlepiej chyba tramwajem. Pieszo jest daleko i raczej nie będzie Ci się chciało iść. Tak przynajmniej jechałem na Polska-Portugalia. Pozdro!
Wychodzisz z dworca na estakade, schodzisz z niej i wsiadasz w tramwaj nr. 11, jedzie pod sam stadion... ew. idziesz w prawo na Rynek i stamtad masz tramwaje 6 i 41 rowniez jadące do miejsca docelowego. Piechty jest spory hektar, tramwajem jest 10 przystankow.czupakabra pisze:kurier ci do domu przywozi koperte. a jak cie nie ma to nie wiem ale oni przewaznie dzwonia i sie umawiaja na godzine odbioru mniej wiecej. poprostu w tych ndaich trzeba czekac na przesylke i tyle. a ja mam takei pytanko bo do meczu juz 3 tygodnie tylko, interesuje mnie trasa DWORZEC KAT. GŁ ---- STADION. jak ja najszybciej pokonac??? ile tam jest km jakby na piechte sie wybrac???
Tak jak kolega pisał można baną tzn. tramwajem, albo autobusami które po przejściu ok. 200m stoją na dworcu autobusowymtakie jak 820, 830, 840, ale polecam tramwaje 11, 6, 41 lub 23 , lepiej jechać samemu niż z ta całą "chołotą"czupakabra pisze:kurier ci do domu przywozi koperte. a jak cie nie ma to nie wiem ale oni przewaznie dzwonia i sie umawiaja na godzine odbioru mniej wiecej. poprostu w tych ndaich trzeba czekac na przesylke i tyle. a ja mam takei pytanko bo do meczu juz 3 tygodnie tylko, interesuje mnie trasa DWORZEC KAT. GŁ ---- STADION. jak ja najszybciej pokonac??? ile tam jest km jakby na piechte sie wybrac???
-
8_cud_świata
-
TYLKO DYSKOBOLIA
-
czupakabra
Do meczu jeszcze tylko 2 tygodnie, wiec moze warto zastanowic sie nad sprawą kibicowania, wszysycy wiemy ze sporej liczbie prawdziwych kibicow a nie widzow nie udalo sie kupic biletow, ale myslycie ze doping bedzie tak jak ostatnio od 40 do 35 sektora najwikeszy? moze sponsorzy jakas kartoniade albo baloniade zorganizuja w koncu mecz jest o wysoka stawke, a po meczu miejmy nadzieje idziemy gdzies swietowac:) pzdr sektor 39!
kurier powinien do Ciebie zadzwonic i sie formalnie pyta gdzie Pan jest za ile min Pan bedzie w domu lub ewentualnie gdzie podjechac we wskazane miejsce przykladowo jak jestes w pracy. Ogolnie to nie bedzie problemu.TYLKO DYSKOBOLIA pisze:takie pytanie z innej beczki...jezeli w dniu dostawy biletu nie bedzie u mnie nikogo w domu,to po jakim czasie typ przywiezie mi ta paczuszke jak sie z nim skontaktuje o ile wogole zostawi mi awizo?
Pozdrawiam.
-
8_cud_świata
Pytalem sie kolesi co sprzedaja bilety na allegro. I tak jeden typ chcial za bilet o wartosci 100 zł - 400 zł, drugi typ bilet wart 60 - 260 i trzeci 100 zł- 200 zł. I ludzie na pewno to kupią.seba1944 pisze:orintuje sie po ile mniej więcej, chodzą bilety "na lewo" ? nie zebym chciał swój sprzedać, ale pytam z ciekawości bo zainteresowanie meczem jest ogromne, więc i ceny pewnie tez
http://www.allegro.pl/item263029862_bil ... elgia.html8_cud_świata pisze:Pytalem sie kolesi co sprzedaja bilety na allegro. I tak jeden typ chcial za bilet o wartosci 100 zł - 400 zł, drugi typ bilet wart 60 - 260 i trzeci 100 zł- 200 zł. I ludzie na pewno to kupią.seba1944 pisze:orintuje sie po ile mniej więcej, chodzą bilety "na lewo" ? nie zebym chciał swój sprzedać, ale pytam z ciekawości bo zainteresowanie meczem jest ogromne, więc i ceny pewnie tez
przehuj
-
szczena_uns
- Kontakt:
-
zwykly_kibic
-
czupakabra