Polska - Belgia

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

levy

Post autor: levy »

o ''motyla noga'' widzę że jestem wielkim szczęśliwcem który jest w posiadaniu 5 biletów co prawda po 60pln na sektor 2D, ale jak patrzę na niektóre wpisy to mógłbym deal roku zrobić... ale ja chcę tam być...
iparts.pl
czupakabra

Post autor: czupakabra »

to ja moglbym chyba deal 10 lecia zrobic bo mam 14 biletow :D ale ja i moja ekipa tez chcemy tam byc i nie po to zeby sobie posiedziec i "poogladac". moze te niecale 20 tys z kupbilet pociagnie to jakos ale jak bedzie prawie 30 tys. piknikow... ehhh/ PzDr sektor 39!
kawa1984

Post autor: kawa1984 »

donkey pisze:pilnie poszukuje 4 biletów o nominale 100zł.Płace 1200zł za wszystko.priv
gościu..a Ty kilka stron wyżej sprzedawałeś bilet..krzyknąłeś 250...a teraz chcesz kupić nagle 4?? dziwne..wydaje mi się, że sobie chcesz zarobić trochę na kibicach więc spadówa na allegro
Berki

Post autor: Berki »

potrzebuje 4-5 biletów na najtańsze sektory (40 zł)
nie moge za wiele zaoferować za te bilety, licze na jakiegoś uczciwego kibica!
oferty na PW!
właściwie to zadowolą mnie nawet 1-2 bilety!
Walker

Post autor: Walker »

Jest jeszcze jakas szansa zeby dostac bilety z normalnej sprzedazy?? Beda gdzies jeszcze sprzedawane??
Listkiewicz na Stadionie Dziesięciolecia będzie sprzedawał :lol:
czupakabra

Beti pisze:
Kiju pisze:
manolo_pb pisze:Rozmawiałem we wtorek z Markiem Szczerbowskim ( dyrektor Stadionu Śląskiego ) . Szczerze przyznał, że na 99% nie będzie biletów w wolnej sprzedaży. Ewidentnie PZPN dał d***.
wiec pewnie 80% kibiców bedzie z wąsami,trąbkami z biletami od zakladów pracy 8)

swoja droga dawno chyba nie bylo takiego cisnienia na bilety.
taa jest ciśnienie, bo na 47 tyś, tylko 18 tyś mogli kupić (nie boję sie użyć tego słowa) normalni kibice :x

reszta poszła nie wiadomo gdzie i nie wiadomo do kogo
podzwoniłam i ani kopalnie, ani duże zakłady pracy, ani nawet urząd miasta nie ma żadnych biletów!

na stadionie będziemy mieli pełne trybuny, ale pikników...
nawet nie chce myśleć jak będzie wyglądał doping :shock:

18 tys. bylo na kupbilet. a pozostale 29 tys. od 8 do 11 pazdziernika poszlo w zbiorowej sprzedazy telefonicznej w pzpn-ie. i penwie czesc, jakies 5-8 tys poszlo do sponsorow i do jakichs fabryk kopalni itp. tak ze nie koniecznie bedzie az tak bardzo piknikowo bo te 20 tys w sprzedazy telefonciznej rownie dobrze mogli kumaci kupowac. podsumowujac nie ma juz bieltow i nie bedzie. "kibicow" z allegro najsprawiedliwiej bylo by zbutowac. PzDr
viceroy

Post autor: viceroy »

dajcie juz spokoj z tymi kopalniami bo zygac sie chce na slasku prawie juz niema zadnych kopalni ktore by normalnie funkcjonowaly moze sie myle nie wiem , zreszta pryzjedziecie to zobaczycie pozdrawiam:)P bedzie ciekawie nawet bardzo i mysle ze sie zdziwicie:)
Zi@@M

Post autor: Zi@@M »

Tak czy siak pzpn nas wychujal
Jakby ktos mial bilety w przystepnej cenie to PM!
Fuler
Kontakt:

Post autor: Fuler »

czupakabra pisze:18 tys. bylo na kupbilet. a pozostale 29 tys. od 8 do 11 pazdziernika poszlo w zbiorowej sprzedazy telefonicznej w pzpn-ie. i penwie czesc, jakies 5-8 tys poszlo do sponsorow i do jakichs fabryk kopalni itp. tak ze nie koniecznie bedzie az tak bardzo piknikowo bo te 20 tys w sprzedazy telefonciznej rownie dobrze mogli kumaci kupowac. podsumowujac nie ma juz bieltow i nie bedzie. "kibicow" z allegro najsprawiedliwiej bylo by zbutowac. PzDr
A gdzie sprzedaż bezpośrednia m.in. w okręgowych związkach, która miała rozpocząć się z dniem 5 listopada? Z mojej strony pytanie czysto retoryczne. A ta sprzedaż zbiorowa to :roll:
Wielbiciel_Karoliny

Post autor: Wielbiciel_Karoliny »

mam do sprzedania 2 bilety po 60zł propozycje na pw
JokoBoy

Post autor: JokoBoy »

czupakabra pisze:KOMUNIKAT z kupbilet.pl :

Planowany termin wysyłki opłaconych biletów: 07.11-11.11.
Nie mogę znaleźć tam nigdzie tego komunikatu:/
czupakabra

JokoBoy pisze:
czupakabra pisze:KOMUNIKAT z kupbilet.pl :

Planowany termin wysyłki opłaconych biletów: 07.11-11.11.
Nie mogę znaleźć tam nigdzie tego komunikatu:/
http://pzpn.kupbilet.pl/index.php?f538= ... &f134=f121&

tu macie link. wchodzisz na sprzedaz Polska-Belgia i tam na dole pisze o tej wysylce. PzDr bez odbioru
Barto

Post autor: Barto »

To co sie stało z tymi biletami to tragedia..!!, ale na szczeście Vipowskie free wejściówki są załatwione i mecz se obejże..przykro mi że nie wszyscy mieli równy dostęp do kupna biletów i niektórzy nie zobaczą tego ciekawego meczu...ale obiecuję że zaraz po przyjściu z meczu rzuce jakaś krótką relacje z trybun Vipowskich i boiska pod względem Piłkarskim i kibicowskim :) do zobaczenia na meczu !:D
Napoleon

Post autor: Napoleon »

Pytanie do tych którzy nie po raz pierwszy zamawiają bilety. Ile czasu od dnia wysłania idzie lisa wartościowy? I czy jeśli go nie odbiore za pierwszym razem to zostawiają jakieś awizo czy wraca z powrotem do nadawcy? To samo tyczy się przesyłki kurierskiej?
czupakabra

kurier ci do domu przywozi koperte. a jak cie nie ma to nie wiem ale oni przewaznie dzwonia i sie umawiaja na godzine odbioru mniej wiecej. poprostu w tych ndaich trzeba czekac na przesylke i tyle. a ja mam takei pytanko bo do meczu juz 3 tygodnie tylko, interesuje mnie trasa DWORZEC KAT. GŁ ---- STADION. jak ja najszybciej pokonac??? ile tam jest km jakby na piechte sie wybrac???
kawa1984

Post autor: kawa1984 »

czupakabra pisze:kurier ci do domu przywozi koperte. a jak cie nie ma to nie wiem ale oni przewaznie dzwonia i sie umawiaja na godzine odbioru mniej wiecej. poprostu w tych ndaich trzeba czekac na przesylke i tyle. a ja mam takei pytanko bo do meczu juz 3 tygodnie tylko, interesuje mnie trasa DWORZEC KAT. GŁ ---- STADION. jak ja najszybciej pokonac??? ile tam jest km jakby na piechte sie wybrac???
pieszo troszkę jest.... z tego co ja zawsze byłem w Chorzowie na kadrze to z Katowic kursowały specjalne tramwaje na stadion "S"

wystarczy, że jak zejdziesz z estakady to pójdziesz w prawo wzdłuż torów tramwajowych aż dojdziesz do katowickiego rynku..stamtąd albo właśnie specjalnymi tramwajami albo tramwajami 6 lub 41 jadącymi w stronę Chorzowa,Bytomia (kilka przystanków)
KaeS

Post autor: KaeS »

czupakabra pisze:kurier ci do domu przywozi koperte. a jak cie nie ma to nie wiem ale oni przewaznie dzwonia i sie umawiaja na godzine odbioru mniej wiecej. poprostu w tych ndaich trzeba czekac na przesylke i tyle. a ja mam takei pytanko bo do meczu juz 3 tygodnie tylko, interesuje mnie trasa DWORZEC KAT. GŁ ---- STADION. jak ja najszybciej pokonac??? ile tam jest km jakby na piechte sie wybrac???

Co do trasy Dworzec - Stadion to najlepiej chyba tramwajem. Pieszo jest daleko i raczej nie będzie Ci się chciało iść. Tak przynajmniej jechałem na Polska-Portugalia. Pozdro!
mzksiak

Post autor: mzksiak »

bez pzresady, nie ma wcale az tak daleko, wiem bo sprawdzalem , dojscie z pkp na slaski zajelo mi jakies 50 minut, jak bedzie ladna pogoda to spacerek wskazany:)
JokoBoy

kawa1984 pisze:spec-tramwaje
:lol: :lol: :lol:

Zajebiście to brzmii. :lol:
Ja tam tez jestem za dojściem na piechotkę, piwko po drodze można zrobić...niejedno:)
mortus

Post autor: mortus »

Wychodzisz z dworca na estakade, schodzisz z niej i wsiadasz w tramwaj nr. 11, jedzie pod sam stadion... ew. idziesz w prawo na Rynek i stamtad masz tramwaje 6 i 41 rowniez jadące do miejsca docelowego. Piechty jest spory hektar, tramwajem jest 10 przystankow.
ajjj

Post autor: ajjj »

Mecz rozpocznie się o 20.30....

http://www.pzpn.pl/reprezentacje.php?inf=13421
Barto

Post autor: Barto »

Tak jak kolega pisał można baną tzn. tramwajem, albo autobusami które po przejściu ok. 200m stoją na dworcu autobusowymtakie jak 820, 830, 840, ale polecam tramwaje 11, 6, 41 lub 23 , lepiej jechać samemu niż z ta całą "chołotą" ;) do zobaczenia na meczu aha idzie sie ok 1,5 godz, sam szedłem po pijaku raz-nie radze !!
K@MELEON

Post autor: K@MELEON »

Jak ktoś ma do odsprzedania bilet to prosze pisać na pw.
maldini

Post autor: maldini »

Ja oczywiście uwazam ze POLSKA wygra z Belgia i stad moije pytanie gdzie bedziemy swietowac 8) historyczny awans do ME .
Mam nadzieje ze wiekszasc osob nie rozjedzie sie do domow po meczu tak jak to mialo miejsce w Lizbonie
8_cud_świata

Post autor: 8_cud_świata »

Kupie 3-4 bilety o nominale do 100zł włącznie. Cena do ustalenia. Prv
Chris1964

Post autor: Chris1964 »

jest jakaś szansa ze 5listopada bedzie mozna nabyc w kasach jakies zwroty biletow od sponsorow ? :roll:
JokoBoy

maldini pisze:Ja oczywiście uwazam ze POLSKA wygra z Belgia i stad moije pytanie gdzie bedziemy swietowac 8) historyczny awans do ME .
Mam nadzieje ze wiekszasc osob nie rozjedzie sie do domow po meczu tak jak to mialo miejsce w Lizbonie
E no, wycieczki zakładowe zawijają odrazu do domu... :lol:
TYLKO DYSKOBOLIA

Post autor: TYLKO DYSKOBOLIA »

takie pytanie z innej beczki...jezeli w dniu dostawy biletu nie bedzie u mnie nikogo w domu,to po jakim czasie typ przywiezie mi ta paczuszke jak sie z nim skontaktuje o ile wogole zostawi mi awizo :lol: ?
czupakabra

Do meczu jeszcze tylko 2 tygodnie, wiec moze warto zastanowic sie nad sprawą kibicowania, wszysycy wiemy ze sporej liczbie prawdziwych kibicow a nie widzow nie udalo sie kupic biletow, ale myslycie ze doping bedzie tak jak ostatnio od 40 do 35 sektora najwikeszy? moze sponsorzy jakas kartoniade albo baloniade zorganizuja w koncu mecz jest o wysoka stawke, a po meczu miejmy nadzieje idziemy gdzies swietowac:) pzdr sektor 39!
FCG
Kontakt:

Post autor: FCG »

pytanie mam... warte jest jechanie w "ciemno" na zasadzie jakoś to będzie bo to będzie mój kolejny mecz na sponatnie tylko ze jak przed wczesniejszym zastanawiałem się jeden dzień to teraz mam na to 2 tygodnie :lol: :lol:
seba1944

Post autor: seba1944 »

orintuje sie po ile mniej więcej, chodzą bilety "na lewo" ? nie zebym chciał swój sprzedać, ale pytam z ciekawości bo zainteresowanie meczem jest ogromne, więc i ceny pewnie tez
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

TYLKO DYSKOBOLIA pisze:takie pytanie z innej beczki...jezeli w dniu dostawy biletu nie bedzie u mnie nikogo w domu,to po jakim czasie typ przywiezie mi ta paczuszke jak sie z nim skontaktuje o ile wogole zostawi mi awizo :lol: ?
kurier powinien do Ciebie zadzwonic i sie formalnie pyta gdzie Pan jest za ile min Pan bedzie w domu lub ewentualnie gdzie podjechac we wskazane miejsce przykladowo jak jestes w pracy. Ogolnie to nie bedzie problemu.
Pozdrawiam.
8_cud_świata

Post autor: 8_cud_świata »

seba1944 pisze:orintuje sie po ile mniej więcej, chodzą bilety "na lewo" ? nie zebym chciał swój sprzedać, ale pytam z ciekawości bo zainteresowanie meczem jest ogromne, więc i ceny pewnie tez
Pytalem sie kolesi co sprzedaja bilety na allegro. I tak jeden typ chcial za bilet o wartosci 100 zł - 400 zł, drugi typ bilet wart 60 - 260 i trzeci 100 zł- 200 zł. I ludzie na pewno to kupią.
Rondel
Post autor: Rondel »

widze wszyscy jada na ten znienawidzony Slask na szpil... ;)
a tak na serio to kupie bilet, bo w kasach nie bedzie....
seba1944

Post autor: seba1944 »

8_cud_świata pisze:
seba1944 pisze:orintuje sie po ile mniej więcej, chodzą bilety "na lewo" ? nie zebym chciał swój sprzedać, ale pytam z ciekawości bo zainteresowanie meczem jest ogromne, więc i ceny pewnie tez
Pytalem sie kolesi co sprzedaja bilety na allegro. I tak jeden typ chcial za bilet o wartosci 100 zł - 400 zł, drugi typ bilet wart 60 - 260 i trzeci 100 zł- 200 zł. I ludzie na pewno to kupią.
http://www.allegro.pl/item263029862_bil ... elgia.html
przehuj :shock: :lol:
szczena_uns
Kontakt:

Post autor: szczena_uns »

ja praktycznie jak bylem na slaskim to kupowalem bilety u konikow i na polska - anglia ostatnio udalo mi sie kupic bilet warty 100 zł za 60 zł , tylko ze to bylo mega szczescie bo bylo 5 minut do gwizdka
i kolo na sile sie chcial go pozbyc
zwykly_kibic

Post autor: zwykly_kibic »

a ja na temat ;) Od jutra zaczynaja się wysyłki biletów
czupakabra

chyba od 7 listopada wysylki, wiec od srody a nie od jutra.
Di Pablo

Post autor: Di Pablo »

jaja beda jak bilety nie dotra do kogos na czas... ;) nie chce krakac 8)
ODPOWIEDZ