Podobno jeździsz na mecze Górnika , prawda?Braun2025 pisze: 06.03.2026, 21:01Nie jestem z żadnej ekipy. Wyśmiewam "nowych chuliganów". Mam już za dużo lat na te wasze "ekipy"Parti1000 pisze: 06.03.2026, 19:47A ty idioto czasem nie jesteś z ekipy która wyskoczyła ze sprzętem jak Piast i Jastrzębie im wjechali na obóz. I to było już po Radłowie i ustaleniach tych prawilniaków co teraz współpracują z służbami i prezesami by nie wpuszczać kibiców gościBraun2025 pisze: 06.03.2026, 15:07 Ludzie piszący że Śląskowi nie przeszkadzał sprzęt przez tyle lat. Nikomu nie przeszkadzał skoro krakowskie ekipy się na to zgodziły sytuacja jest całkiem inna, że Wisła wyskoczyła z tym sprzętem do ekipy spoza Krakowa. Brawo Śląsk. Wisła będzie mogła wchodzić tylko trzeba wyjść jak mężczyzna na pięści do BKS
Komentarze / FotoVideo / Relacje 06-09.03.2026
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Znajomybienia
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 06-09.03.2026
-
Porto.Tekila
W ostatnich latach to raczej kojarzyli się z tym że na tych nowoczesnych stadionach też można stracić flagę.Jordan22 pisze: 06.03.2026, 21:28to ja dorzucę pytanie.........jakas poważna akcja Śląska była w ostatnich latach. bo mam wrażenie ze jada na opini sprzed lat.Całe miasto ich a gdzie im poziomem do Lecha czy Łks Legii czy duzo mniejszych ekipLIPTON18 pisze: 06.03.2026, 21:21 Powie mi ktoś, co się stało na przestrzeni lat z ekipą Śląska? Lata temu dobra honorowa ekipa, obecnie? Jakaś aktywność? Tworzenie gadżetów i jechanie przyśpiewkami o akcji sprzed 12 lat na mniejszą od siebie ekipę to szczyt ambicji? Co by nie mówić pod względem organizacji, opraw zmiana o 180* bo prezentują się bardzo dobrze u siebie i na wyjazdach, oprawy naprawdę bardzo dobre co kiedyś było nie do pomyślenia bo pod tym względem to było kiepsko. Bywały mecze, że młyn wyglądał tragicznie czy na Oporowskiej czy parę lat temu jeszcze na nowym, pod tym względem widać, że odrobili lekcje i jest swego rodzaju "moda na Śląsk". Trochę zalatuje hipokryzją sytuacją z Wisła, przez tyle lat zgody było ok, nagle przeciwko nożownikom? Jakoś nie przekłada sie to wszystko na jakość chuligańską.
-
turms_gorski
Całe miasto dla Śląska? Centrum, wschód i północ to żużlowa Sparta. Siłą Śląska są obecnie wierne fan kluby przyległych miast powiatowych.
Fan Cluby to na pewno duża siła, ale z tym centrum, północą i żużlem to mocno poleciałeś. Na Spartę chodzą ludzie z całego Wrocławia, kibice Śląska, pikniki itd. Kibice Sparty też latają na Śląsk. Podobna sytuacja jak z Wybrzeżem w Gdańsku.
-
Znajomybienia
Nie dawno czekali dobrą bandą na Górnik jadący do nich ,ale pomylili trasy.Jordan22 pisze: 06.03.2026, 21:28to ja dorzucę pytanie.........jakas poważna akcja Śląska była w ostatnich latach. bo mam wrażenie ze jada na opini sprzed lat.Całe miasto ich a gdzie im poziomem do Lecha czy Łks Legii czy duzo mniejszych ekipLIPTON18 pisze: 06.03.2026, 21:21 Powie mi ktoś, co się stało na przestrzeni lat z ekipą Śląska? Lata temu dobra honorowa ekipa, obecnie? Jakaś aktywność? Tworzenie gadżetów i jechanie przyśpiewkami o akcji sprzed 12 lat na mniejszą od siebie ekipę to szczyt ambicji? Co by nie mówić pod względem organizacji, opraw zmiana o 180* bo prezentują się bardzo dobrze u siebie i na wyjazdach, oprawy naprawdę bardzo dobre co kiedyś było nie do pomyślenia bo pod tym względem to było kiepsko. Bywały mecze, że młyn wyglądał tragicznie czy na Oporowskiej czy parę lat temu jeszcze na nowym, pod tym względem widać, że odrobili lekcje i jest swego rodzaju "moda na Śląsk". Trochę zalatuje hipokryzją sytuacją z Wisła, przez tyle lat zgody było ok, nagle przeciwko nożownikom? Jakoś nie przekłada sie to wszystko na jakość chuligańską.
Zabawnie się czyta te posty patrząc, że ta sama Wisła dostała wsparcie od biało-bełkitnej cześci Rzymu po sytuacji w Radłowie, a sama sytuacja z bojkotami i grożnymi transparentami w bardziej kumatych miejscach w Europie poprostu ludzi rozbawiła.
Polskie ekipy to już od lat się kompromitują w wielu aspektach.
Polskie ekipy to już od lat się kompromitują w wielu aspektach.
Jaki Górnik? Tylko nie mów, że Wałbrzych, bo po raz kolejny pomyślę, że ktoś ma ambicję na niskim poziomie. Łódź ma mniej mieszkańców niż Wrocław a ma dwie bardzo mocne ekipy w mieście, już nie mówiąc o Gdyni czy Sosnowcu o wiele mniejsze miasta a wyraźnie aktywniejsze i mocniejsze od Śląska. Po prostu patrząc na miasto Wrocław i całą aglomerację to jakość Śląska pozostawia wiele do życzenia.Znajomybienia pisze: 06.03.2026, 21:56Nie dawno czekali dobrą bandą na Górnik jadący do nich ,ale pomylili trasy.Jordan22 pisze: 06.03.2026, 21:28to ja dorzucę pytanie.........jakas poważna akcja Śląska była w ostatnich latach. bo mam wrażenie ze jada na opini sprzed lat.Całe miasto ich a gdzie im poziomem do Lecha czy Łks Legii czy duzo mniejszych ekipLIPTON18 pisze: 06.03.2026, 21:21 Powie mi ktoś, co się stało na przestrzeni lat z ekipą Śląska? Lata temu dobra honorowa ekipa, obecnie? Jakaś aktywność? Tworzenie gadżetów i jechanie przyśpiewkami o akcji sprzed 12 lat na mniejszą od siebie ekipę to szczyt ambicji? Co by nie mówić pod względem organizacji, opraw zmiana o 180* bo prezentują się bardzo dobrze u siebie i na wyjazdach, oprawy naprawdę bardzo dobre co kiedyś było nie do pomyślenia bo pod tym względem to było kiepsko. Bywały mecze, że młyn wyglądał tragicznie czy na Oporowskiej czy parę lat temu jeszcze na nowym, pod tym względem widać, że odrobili lekcje i jest swego rodzaju "moda na Śląsk". Trochę zalatuje hipokryzją sytuacją z Wisła, przez tyle lat zgody było ok, nagle przeciwko nożownikom? Jakoś nie przekłada sie to wszystko na jakość chuligańską.
-
Znajomybienia
Zabrze, akurat mieli rocznicę swojej chuligańskiej grupy.LIPTON18 pisze: 06.03.2026, 22:12Jaki Górnik? Tylko nie mów, że Wałbrzych, bo po raz kolejny pomyślę, że ktoś ma ambicję na niskim poziomie. Łódź ma mniej mieszkańców niż Wrocław a ma dwie bardzo mocne ekipy w mieście, już nie mówiąc o Gdyni czy Sosnowcu o wiele mniejsze miasta a wyraźnie aktywniejsze i mocniejsze od Śląska. Po prostu patrząc na miasto Wrocław i całą aglomerację to jakość Śląska pozostawia wiele do życzenia.Znajomybienia pisze: 06.03.2026, 21:56Nie dawno czekali dobrą bandą na Górnik jadący do nich ,ale pomylili trasy.Jordan22 pisze: 06.03.2026, 21:28
to ja dorzucę pytanie.........jakas poważna akcja Śląska była w ostatnich latach. bo mam wrażenie ze jada na opini sprzed lat.Całe miasto ich a gdzie im poziomem do Lecha czy Łks Legii czy duzo mniejszych ekip
Nie od dziś wiadomo że w pewnych miastach zachodnie Polski więcej do gadania mają ukry bądź lewary. Wrocław jest miastem mocno pogrążonym przez jednych i mocniej drugich. Ważne że $$$ sie zgadza i Krzychu Ibisz wciąż uśmiechnięty .LIPTON18 pisze: 06.03.2026, 22:12Jaki Górnik? Tylko nie mów, że Wałbrzych, bo po raz kolejny pomyślę, że ktoś ma ambicję na niskim poziomie. Łódź ma mniej mieszkańców niż Wrocław a ma dwie bardzo mocne ekipy w mieście, już nie mówiąc o Gdyni czy Sosnowcu o wiele mniejsze miasta a wyraźnie aktywniejsze i mocniejsze od Śląska. Po prostu patrząc na miasto Wrocław i całą aglomerację to jakość Śląska pozostawia wiele do życzenia.Znajomybienia pisze: 06.03.2026, 21:56Nie dawno czekali dobrą bandą na Górnik jadący do nich ,ale pomylili trasy.Jordan22 pisze: 06.03.2026, 21:28
to ja dorzucę pytanie.........jakas poważna akcja Śląska była w ostatnich latach. bo mam wrażenie ze jada na opini sprzed lat.Całe miasto ich a gdzie im poziomem do Lecha czy Łks Legii czy duzo mniejszych ekip
-
Stanisława Worcella
Warto również zaznaczyć że każde święto narodowe i ważna rocznica o poległych, bądź Bohaterach jest we Wrocławiu obchodzona z pamięcią, szacunkiem i organizacją środowiska kibiców Śląska Wrocław tutaj zawsze na Plus.LIPTON18 pisze: 06.03.2026, 21:21 Powie mi ktoś, co się stało na przestrzeni lat z ekipą Śląska? Lata temu dobra honorowa ekipa, obecnie? Jakaś aktywność? Tworzenie gadżetów i jechanie przyśpiewkami o akcji sprzed 12 lat na mniejszą od siebie ekipę to szczyt ambicji? Co by nie mówić pod względem organizacji, opraw zmiana o 180* bo prezentują się bardzo dobrze u siebie i na wyjazdach, oprawy naprawdę bardzo dobre co kiedyś było nie do pomyślenia bo pod tym względem to było kiepsko. Bywały mecze, że młyn wyglądał tragicznie czy na Oporowskiej czy parę lat temu jeszcze na nowym, pod tym względem widać, że odrobili lekcje i jest swego rodzaju "moda na Śląsk". Trochę zalatuje hipokryzją sytuacją z Wisła, przez tyle lat zgody było ok, nagle przeciwko nożownikom? Jakoś nie przekłada sie to wszystko na jakość chuligańską.
Żyjąc w ciągłym stresie na ulicznym marginesie najwygodniej śmigać w dresie.
Kiedyś dawno temu jeździłem. W tym sezonie zaliczyłem jeden mecz.Znajomybienia pisze: 06.03.2026, 21:38Podobno jeździsz na mecze Górnika , prawda?Braun2025 pisze: 06.03.2026, 21:01Nie jestem z żadnej ekipy. Wyśmiewam "nowych chuliganów". Mam już za dużo lat na te wasze "ekipy"Parti1000 pisze: 06.03.2026, 19:47
A ty idioto czasem nie jesteś z ekipy która wyskoczyła ze sprzętem jak Piast i Jastrzębie im wjechali na obóz. I to było już po Radłowie i ustaleniach tych prawilniaków co teraz współpracują z służbami i prezesami by nie wpuszczać kibiców gości
-
factoryproject
Wiesz że wydarzenia te dzieli 7 lat to raz.ŚWH pisze: 06.03.2026, 21:37 Zaatakowali Polaków w Marsylii pomimo wiadomych ustaleń. Po drodze obwieścili, że z ekipami z Polski biją się tylko i wyłącznie na ręce. Zagłębie i Bielsko powiedziało sprawdzam i jak to się skończyło każdy wie. Wyskoczyli z całym arsenałem pomimo wcześniej danego słowa. Gdyby nie wcześniejsze oświadczenie Wisły pewnie nikt by ich nie chciał sprawdzać i nie doszłoby do tragedii. Mieli okazję zakończyć bojkot wychodząc do lasu i nie skorzystali z okazji, ich sprawa. Każda inna ekipa zostałaby we Wrocławiu wpuszczona.
Dwa było to oświadczenie WSH,a nie osób obecnych w Rodłowie.
Zagłebie tego dnia się po prostu przeliczyło i tyle, bo nie wierzę że naprawdę myśleli że tam nie będzie sprzętu (zresztą kto go teraz nie wozi).
Po stażu na forum widać że nie masz 15 lat więc nie będę Ci tłumaczył pewnych rzeczy.
Stało się jak się stało. Mieli okazje zakończyć bojkot nie zakończyli.To w mojej skromnej opinii błąd.
Mam tylko takie pytanie do ogółu. Wiadomo że na trybunach rządzi "ekipa". Czy ona liczy 10 czy 20 czy 100 osób zawsze jest to odsetek z całości młyna czy wyjazdowiczów. Wytłumaczcie mi jedno. Jest masa osób ( faceci 40+,dziewczyny, małolaci) która dalej jeździ na wyjazdy, chce po prostu obejrzeć mecz. A Wielki Śląsk, który lata tolerował sprzęt, teraz ma z tym wielki problem. Wiem że po zerwaniu zgody, sytuacja na linii Kraków - Wrocław zmieniła się o 180 stopni, ale to co się dzieje w związku z tym meczem naprawdę pokazuje w jakim kierunku idzie cała kibicowska Polska.
Tego chcecie tak serio ? Chyba nie o to w tym wszystkim chodzi...
P.S. Zawsze bylem za tym żeby goście byli na meczu,a mecz derbowy bez przyjezdnych w ogóle nie cieszył, jak widać czasy się zmieniają...Niestety.
I tak bez końca. WSH wywrócili zgody swojego klubu do góry kołami. Do dzisiaj od ich decyzji nic się nie zmieniło (a nawet poszło to dalej w obranym przez nich kierunku). Raz więc takie myślenie "działa", a raz - niezupełnie.factoryproject pisze: 07.03.2026, 06:37 Dwa było to oświadczenie WSH,a nie osób obecnych w Rodłowie.
Piszecie to na tym forum już kolejny rok. Nie zmienia to faktu, że dla wielu osób w Polsce to najwyraźniej nie jest "i tyle". I to jest właśnie - tyle.
Przecież dalej jesteś za tym, czyli się nie zmieniły ;) A serio - nie pamiętasz albo nie wiesz o różnych rzeczach, ktore miały miejsce w okresie, który dzisiaj jest wspominany z nostalgią. Wtedy nie było to tak medialne, ale do rozkminienia np. po transparentach.factoryproject pisze: 07.03.2026, 06:37 P.S. Zawsze bylem za tym żeby goście byli na meczu,a mecz derbowy bez przyjezdnych w ogóle nie cieszył, jak widać czasy się zmieniają...Niestety.
Całe miasto dla Śląska? Centrum, wschód i północ to żużlowa Sparta. Siłą Śląska są obecnie wierne fan kluby przyległych miast powiatowych
Ty kolego wiesz ogólnie o czym piszesz? Jaka Sparta? Jakie centrum,wschód i północ? Żużel we Wrocławiu ma swój świat i zero wpływu na to co się dzieje na Śląsku.
-
Stachu Wirażka
Ludzie kochani nie róbcie z sosnowiczan i bielszczan imbecyli jak również k**** z logiki.Pojechali po flagi wiadomo na jaki teren.Więcej nie będe pisał bo ci co mają mózgi to zrozumieją o co mi chodzi.
Z ludzi zasad z Wrocławia jest po prostu beka bo współpracując z zarządem klubu a co za tym idzie również klaszcząc służbom i milicji którzy mają spokój bo nie muszą zabezpieczać meczu myśleli że zrobią na złość wiśle a meczu nie będzie i ich klub straci w c*** siana z biletów a dodatkowo wkurwienie wśród 90% kibiców bo czekali na taki mecz od dawna.Na trybunach spokojnie z 22-25 tysięcy by było więc hajsu od c**** poleciało w pizdu.
j**** sprzęciarzy z Krakowa ale beka z takich płaczków i hipokrytów jak ''ludzie zasad'' jest nieziemska.
Z ludzi zasad z Wrocławia jest po prostu beka bo współpracując z zarządem klubu a co za tym idzie również klaszcząc służbom i milicji którzy mają spokój bo nie muszą zabezpieczać meczu myśleli że zrobią na złość wiśle a meczu nie będzie i ich klub straci w c*** siana z biletów a dodatkowo wkurwienie wśród 90% kibiców bo czekali na taki mecz od dawna.Na trybunach spokojnie z 22-25 tysięcy by było więc hajsu od c**** poleciało w pizdu.
j**** sprzęciarzy z Krakowa ale beka z takich płaczków i hipokrytów jak ''ludzie zasad'' jest nieziemska.
Ja Wam tylko przypomnę nasz transparent w stronę sąsiadki przed derbami. "Derby bez pasiastych dam? Takie derby w d**** mam". Pomimo ofiar i nienawiści, mecz bez gości jest słabszym meczem. Dobrze patrzeć na porażkę przeciwników na własnym terenie. No ale obsrańcom i menelom z ukraińskiego Wrocławia daleko do takiej postawy.

Cały cyrk trwa przez chłopa w sile wieku co zerwał się o trzeciej nad ranem żeby jechać pokroić flagi na teren gdzie bawią się ostrymi narzędiami, jeszcze strzelając sobie niestety samobója racą... No gdzie ja żyję.
-
w miare kumaty
Rozumiem, że jeśli za czasów WSH zostały uszyte jakieś flagi, które oni zapewne ze sobą wozili, to jak teraz je Wisła straci, to nie mają żadnej wartości, bo przecież uszyte były ponad 7 lat temu i nie przez osoby obecne teraz na trybunach?factoryproject pisze: 07.03.2026, 06:37Wiesz że wydarzenia te dzieli 7 lat to raz.ŚWH pisze: 06.03.2026, 21:37 Zaatakowali Polaków w Marsylii pomimo wiadomych ustaleń. Po drodze obwieścili, że z ekipami z Polski biją się tylko i wyłącznie na ręce. Zagłębie i Bielsko powiedziało sprawdzam i jak to się skończyło każdy wie. Wyskoczyli z całym arsenałem pomimo wcześniej danego słowa. Gdyby nie wcześniejsze oświadczenie Wisły pewnie nikt by ich nie chciał sprawdzać i nie doszłoby do tragedii. Mieli okazję zakończyć bojkot wychodząc do lasu i nie skorzystali z okazji, ich sprawa. Każda inna ekipa zostałaby we Wrocławiu wpuszczona.
Dwa było to oświadczenie WSH,a nie osób obecnych w Rodłowie.
Świetna logika. Dodaj jeszcze, że to WSH zrobiło zgody z Ruchem i Widzewem, wiec teraz Wisła nie ma żadnych zgód.
STAL MIELEC vs GKS Tychy (6 marca 2026) OPRAWA STALI
https://www.youtube.com/watch?v=pL6UlSM14bA
https://www.youtube.com/watch?v=pL6UlSM14bA
http://www.youtube.com/user/czarni
Najlepsze że wszyscy się śmiali z tych oświadczeń, że nikt się z nimi umawiał nie będzie bo im nie ufa, no ale wjazd bez zapowiedzi to nie jest to samo.
GKS TYCHY w Mielcu
https://youtu.be/Bhkbcopn3sU
https://youtu.be/Bhkbcopn3sU
http://www.youtube.com/user/czarni
To jest właśnie upadek zasad kibicowskich w Naszym Kraju. Policja jest zła, bluzgasz po niej, brzydzisz sie nia w imię zasad po czym biegniesz na komendę zeby ta nie wpuściła kibiców przeciwnej drużyny. A tu ta sama policja robi zonk i daje pstryczek w nos i mówi ze nie ma nic przeciwko.ImperatorMistrz pisze: 06.03.2026, 21:37 Śląska na komendzie błagał policję aby nie wpuszczała bandziorow z Wisły i nawet juz tam ich wyśmiali.
hipokryzja i upadek zasad po całosci.
Po awansie do Widzewa do ekstraklasy klub nie chciał ich wpuścić we Wrocławiu, wydali nawet komunikat.Tel pisze: 07.03.2026, 09:19 Ja Wam tylko przypomnę nasz transparent w stronę sąsiadki przed derbami. "Derby bez pasiastych dam? Takie derby w d**** mam". Pomimo ofiar i nienawiści, mecz bez gości jest słabszym meczem. Dobrze patrzeć na porażkę przeciwników na własnym terenie. No ale obsrańcom i menelom z ukraińskiego Wrocławia daleko do takiej postawy.
Jak myślisz, dzięki komu weszli na mecz?
W razie awansu do eklapy, Wisła nie będzie wchodziła na większość stadionów, ciekawe czy też tak będą rzucali walkowerami.
Co do tego, że "to WSH wydawało oświadczenie o bójkach na pięści, a nie my" - zgody z Widzewem i Ruchem też do kasacji? To też robili sharksi.
Policja = piłka nożna dla kibiców, pora umierać.Jordan22 pisze: 07.03.2026, 12:54To jest właśnie upadek zasad kibicowskich w Naszym Kraju. Policja jest zła, bluzgasz po niej, brzydzisz sie nia w imię zasad po czym biegniesz na komendę zeby ta nie wpuściła kibiców przeciwnej drużyny. A tu ta sama policja robi zonk i daje pstryczek w nos i mówi ze nie ma nic przeciwko.ImperatorMistrz pisze: 06.03.2026, 21:37 Śląska na komendzie błagał policję aby nie wpuszczała bandziorow z Wisły i nawet juz tam ich wyśmiali.
hipokryzja i upadek zasad po całosci.
-
niemowmutego
Slask wymusza na klubie wspolprace z policją, by Wisła nie mogła wejść na sektor, topka h Zaglebie z kolejnym groznym transparentem, za to nie potrafiace odegrac sie za kolege. Wy naprawde nie widzicie do jakiego kabaretu doprowadziliscie?
-
Sebastian75
Ślask wymusza nie róbcie kabaretu Wiślackie pajace.niemowmutego pisze: 07.03.2026, 14:53 Slask wymusza na klubie wspolprace z policją, by Wisła nie mogła wejść na sektor, topka h Zaglebie z kolejnym groznym transparentem, za to nie potrafiace odegrac sie za kolege. Wy naprawde nie widzicie do jakiego kabaretu doprowadziliscie?
Wisla od poczatku nadaje na WKS prokuratura,psiarnia itd .
-
jakisyf1997
To pokaż mi ekipę teraz co jest ze bez sprzętu jedzie? Chodzi o ekipa samochodowa!
-
Mareczek86
Od pewnego czasu mam wrażenie, że większość ludzi zatraciło to co w tym wszystkim najważniejsze. Zrobiły się dwa obozy, Wrwe i anty wrwe. Cokolwiek zrobią ci pierwsi to są j***** w internecie na prawo i lewo, ale jak druga strona odpierdoli krzywa akcje to sprawa zamiatana pod dywan.
haha jaki cyrk, te klauny normalnie trenują na murawie.;).
Przewidzę wam przyszłość - Wisła BĘDZIE wpuszczana a wy będziecie udawać że was nie ma na stadionie. Proponuje protest. Dopóki Wisła będzie na trybunach, 'kumacze' rezygnują z pojawiania się na stadionie przez cały czas.
Przewidzę wam przyszłość - Wisła BĘDZIE wpuszczana a wy będziecie udawać że was nie ma na stadionie. Proponuje protest. Dopóki Wisła będzie na trybunach, 'kumacze' rezygnują z pojawiania się na stadionie przez cały czas.
-
Znajomybienia
Przypomnę że to Ci pierwsi zrobili przewrót, przypomnę że to Ci pierwsi byli żądni krwi. Jak się skończyło każdy wie.Mareczek86 pisze: 07.03.2026, 16:36 Od pewnego czasu mam wrażenie, że większość ludzi zatraciło to co w tym wszystkim najważniejsze. Zrobiły się dwa obozy, Wrwe i anty wrwe. Cokolwiek zrobią ci pierwsi to są j***** w internecie na prawo i lewo, ale jak druga strona odpierdoli krzywa akcje to sprawa zamiatana pod dywan.
PS. Bez sensu są te zakazy dla Wiślackich psów, powinni wchodzić wszędzie. A kto chce to powinni ich na trasie atakować ,aż sami zdechną.
-
factoryproject
Wszystkie flagi z rekinem czy to osiedlowe czy ogólne przestały przecież być wywieszane i na Reymonta i na wyjazdach więc komu i gdzie chcesz je skroić ?w miare kumaty pisze: 07.03.2026, 09:38 Rozumiem, że jeśli za czasów WSH zostały uszyte jakieś flagi, które oni zapewne ze sobą wozili, to jak teraz je Wisła straci, to nie mają żadnej wartości, bo przecież uszyte były ponad 7 lat temu i nie przez osoby obecne teraz na trybunach?
Świetna logika. Dodaj jeszcze, że to WSH zrobiło zgody z Ruchem i Widzewem, wiec teraz Wisła nie ma żadnych zgód.
Co do zakładania zgód a pisania oświadczeń. Dla mnie oświadczenie jest dla całej Polski, a zgody dotyczą samych zainteresowanych. Zatem gdyby Ruchowi i WIdzewowi zależało na zerwaniu zgody z Wisłą po wydarzeniach w Rodlowie to by ją zerwali. Proste.
Jest takie mądre zdanie:
Wrogów zsyła nam los, przyjaciół wybieramy sobie sami...
P.S. Punkt widzenia zawsze należy od punktu siedzenia i każda ze stron ma swoje argumenty.
Korona Kielce - Bruk-Bet Termalica Nieciecza , 07.03.2026
https://www.youtube.com/watch?v=ol5w0u-mMuA
https://www.youtube.com/watch?v=ol5w0u-mMuA
Hutnik dziś na sektorze Sandecjii.
-
tak tylko pytam
Co do Wisły.Czy jakiś wiślak mógłby podać dokładną datę zakończenia ostatniego przez Was układu ?
A to też mają zabić? Idź się leczyć człowiekuniemowmutego pisze: 07.03.2026, 14:53 Slask wymusza na klubie wspolprace z policją, by Wisła nie mogła wejść na sektor, topka h Zaglebie z kolejnym groznym transparentem, za to nie potrafiace odegrac sie za kolege. Wy naprawde nie widzicie do jakiego kabaretu doprowadziliscie?
Czy to prawda ze guru wiślaków Krakowski "Harry potter" nawet prosil o pomoc stowarzyszenie "Nigdy więcej" co dalej moze poprosicie tam na reymonta o pomoc Omzrik albo inne lewackie instytucje w walce ze zlymi kibolami z Wrocławia i innych ekip hehe
-
Dżolo Rypandolo
Największe jaja to by były gdyby "żydzi" w przyszłym sezonie zbojkotowali derby na "psiarni" :)) wtedy oficjalnie można zamknąć scenę kibicowską w PL.Znajomybienia pisze: 07.03.2026, 17:12Przypomnę że to Ci pierwsi zrobili przewrót, przypomnę że to Ci pierwsi byli żądni krwi. Jak się skończyło każdy wie.Mareczek86 pisze: 07.03.2026, 16:36 Od pewnego czasu mam wrażenie, że większość ludzi zatraciło to co w tym wszystkim najważniejsze. Zrobiły się dwa obozy, Wrwe i anty wrwe. Cokolwiek zrobią ci pierwsi to są j***** w internecie na prawo i lewo, ale jak druga strona odpierdoli krzywa akcje to sprawa zamiatana pod dywan.
PS. Bez sensu są te zakazy dla Wiślackich psów, powinni wchodzić wszędzie. A kto chce to powinni ich na trasie atakować ,aż sami zdechną.