Komentarze / FotoVideo / Relacje 06-09.03.2026
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Zawsze z fasonem
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 06-09.03.2026
"Honorowe? A jakie to ma znaczenie" i kolejne "to nie ja ustalałem te zasady" i kolejne fajne, którego nie znałem "równowaga w świecie kibicowskim". Dzięki za twój elaborat, ale sam fakt, że mimo że sprawdziłeś kiedy założyłem konto, i mimo wszystko wysnułeś wniosek, że jestem 12latkiem,, każe mi domniemywać, że jto nie powinienem się "wylogowywać do życia". Może to od tych słoików. Albo smogu. Nie wiem, nie oceniam, pozdrawiam mimo wszystko, dużo zdrowia!
Nie jestem za Wisłą ale dla ich Prezesa szacunek. Odpowiadając na wcześniejszy komentarz to nie mają nie wiadomo jakiej przewagi punktowej
Nie jestem kumaty

Bóg mi świadkiem, już miałem wpisaną w poście taką żartobliwą teorię, że stary ci założył konto 4 lata wcześniej, a potem kotłował twoją matkę 3 lata, póki się nie udało. Ale pomyślałem sobie: skasuję po co będę go rozpraszał niepotrzebną napinką, zburzy się i nie odpisze nic na temat. No ale udało ci się. :D Udało ci się wziąć na serio dość zwykłą i niewinną uwagę, mającą wskazać na to, że dziecinnie rozumujesz. :D Gratulacje.Zawsze z fasonem pisze: 05.03.2026, 21:14 "Honorowe? A jakie to ma znaczenie" i kolejne "to nie ja ustalałem te zasady" i kolejne fajne, którego nie znałem "równowaga w świecie kibicowskim". Dzięki za twój elaborat, ale sam fakt, że mimo że sprawdziłeś kiedy założyłem konto, i mimo wszystko wysnułeś wniosek, że jestem 12latkiem,, każe mi domniemywać, że jto nie powinienem się "wylogowywać do życia". Może to od tych słoików. Albo smogu. Nie wiem, nie oceniam, pozdrawiam mimo wszystko, dużo zdrowia!
-
TadzioNorek
Przyklepac dożywotnie zakazy stadionowe dla tzw kumatych którzy są odpowiedzialni lub współodpowiedzialni za niewpuszczanie Wisły na sektor gości. I to nie tylko chodzi o Śląska tylko o większość klubów które w porozumieniu z "kumatymi" nie chce wpuszczać Wisły. j**** was kumacze , jesteście rakiem na polskiej scenie kibicowskiej, niszczycie ruch kibicowski przez wasze chore układy i interesy. Nie dość że psiarnia,rząd i PZPN dokręcili śrubę i mało co się dzieje na polskich stadionach to jeszcze wy dokładacie do pieca gdzie to właśnie wam powinno najbardziej zależeć aby to zmienić.
-
w miare kumaty
Przyjebac Wisle -10 punktów i milion złotych kary za celowe niestawienie się na meczu i próbę szantażu. Ciekawe czy wtedy prezes będzie miał jaja.
Ty se ku*** przejeb łbem w ścianę. Ja wiem że to teraz mega kosa ale po Śląsku bym się tego nie spodziewał. Dawno wcześnie trzeba to było odpulić. Cieszcie się k****. Brawo Jaro, albo konfitury będą blokować, albo pzpn się zesra i nie awansujemy, Ogólnie wszyscy jesteście takimi hipokrytkami że szkoda gadać;).
Kulesza powiedział ,że bardzo prawdopodobny jest „ obopólny walkower”,Wisła ma taką przewagę w tabeli ,że może sobie na to pozwolić ,dobra beka będzie jak Śląskowi zabraknie tych pkt czy tam goli (bo nie wiem jak to wygląda w takim przypadku ) do awansu do ekstraklasy :)
-
Porto.Tekila
Czekaj czekaj, a to nie Śląsk zaczął ten szantaż? Czytaj ( słuchaj) co mówią prezesi,ludzie z Śląska czy pzpn.🤣w miare kumaty pisze: 06.03.2026, 01:01 Przyjebac Wisle -10 punktów i milion złotych kary za celowe niestawienie się na meczu i próbę szantażu. Ciekawe czy wtedy prezes będzie miał jaja.
Śląsk dostanie ładnie po rajtach, -3 pkt i jeszcze Komisja Europejska się za nich weźmie.
To już jest szczyt odklejenia, sprania mózgu i impotencji umysłowej. Brawo, wygrałeś możesz już zaniechać treningów.w miare kumaty pisze: 06.03.2026, 01:01 Przyjebac Wisle -10 punktów i milion złotych kary za celowe niestawienie się na meczu i próbę szantażu. Ciekawe czy wtedy prezes będzie miał jaja.
Najjaśniejsza z wszystkich Gwiazd.
-
Porto.Tekila
Policja stanowczo. By sobie Śląsk nimi mordy nie wyciął, oni byli gotowi i nie widzieli problemu i jest to decyzją tylko i wyłącznie klubu.😂Niezłe jaja.
Widzę, że temat Cię bardzo emocjonuje i odjeżdżasz coraz bardziej.w miare kumaty pisze: 06.03.2026, 01:01 Przyjebac Wisle -10 punktów i milion złotych kary za celowe niestawienie się na meczu i próbę szantażu. Ciekawe czy wtedy prezes będzie miał jaja.
Czas na wyznanie komu kibicujesz?
Chodzą słuchy, że sam Trump miał interweniować ale papież go udobruchał.Gablota pisze: 06.03.2026, 07:12 Śląsk dostanie ładnie po rajtach, -3 pkt i jeszcze Komisja Europejska się za nich weźmie.
Wezcie ochłońcie.
Modern football vs old fashion
Kiedy w rękach kibiców Wisły , Widzewa i Pogoni pojawia się nieodłączne rekwizyty " nowoczesnych kibiców" , czyli wuwuzele ?
Kiedy w rękach kibiców Wisły , Widzewa i Pogoni pojawia się nieodłączne rekwizyty " nowoczesnych kibiców" , czyli wuwuzele ?
Rekwizyty klasycznych kibiców Wam przeszkadzają.Ujmujm pisze: 06.03.2026, 13:08 Modern football vs old fashion
To się zdecyduj.
Wisła Kraków
Pojebana sytuacja dalej Slask idzie w zaparte by Wisly nie wpuscic a w tym wszystkim maczaja palce kibice. Nie do pomyslenia to jest kibol kibola nie chce w sektorze gosci...brawo dla Wisly za ich prezesa ma jaja.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
Wuwuzele to relikt mundialu 2010, więc coś ci się pomyliło.Teraz nadchodzi moda na przekreślone Gwiazdy na ciuchach, najlepiej torebce.Ujmujm pisze: 06.03.2026, 13:08 Modern football vs old fashion
Slask mam pytanie do was przez wiele wiele lat nie przeszkadzalo wam jak Wisla z zabawkami biegala np kosujac Arkowca na grabiszynskiej? Nawet po tym zgody nie zerwaliscie ! A tera udajecie ku*** kumatych ze wy nie chcecie nozownikow w sektorze gosci. Wasza hipokryzja nie zna granic. Bo taka moda nie jak inni nie wpuszczaja to wy tez. Kibolski modern football. Proponuje polowy gornego slaska nie wpuszczac tez i innych co lubia od czasu do czasu kogos pokosowac. Nie dziwie sie ze wiele osob odbija od tych szemranych interesow dzisiejszej kibicowskiej Polski.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
Jan Barbados
Re: Relacje / Foto-Video / Komentarze dot. 06-09.03.2026 r.
Gdzie tu masz jakieś chwalenie ty czerwona histeryczko? Tu jest tylko pogarda dla waszych, którzy wyciągnęli kolegę na "fajną akcję" a potem go zostawili. ŁKS tylko zrobił to co każdy by zrobił z tymi, którzy się ustawili i chcieli być "drapieżnikami". Jakby z tego Netflix nakręcił film, to wszyscy widzowie by trzymali kciuki za ŁKS. Dobro zwyciężyło, agresorzy dostali słuszny i ciężki w*******, a jeden miał szczególnego pecha, bo widzewskiej czołówce przerażenie odjęło rozum. Napisy końcowe. Kolacja. Spać.Old StyleRDG pisze: 05.03.2026, 20:29Ty śmieciu masz tupet chwaląc się że Łks w Poddębicach zrobił to co zrobił z Górnikiem z Chojen!! Oby karma szybko wróciła do Ciebie szmato.Jan Barbados pisze: 05.03.2026, 14:17Rolika brechami, a swojego Górnika w Poddębicach nawet lekkim kopniakiem nie przewrócili na bok jak się bez sprzętu "uderzył o drzewo" i zachłysnął wydzielinami próbując wcześniej z rozpędu atakować ŁKS. Jak widać można się wyprostować z winy własnych kolegów. Ale potem odpalą ci piękne race nad trumną.
abstrahując od racji obu stron.
Fajnie, że Wisła ma prezesa który stoi murem za kibicami.
Fajnie, że Śląsk ma prezesa który stoi murem za kibicami (albo tak się ich boi:).
Kibice Śląska twardo solidarni z całą resztą - szacunek.
Póki co to takie przedbiegi, w ekstraklasie będzie ciekawiej 15-2 / 14-3 w kwestii wpuszczania/ nie wpuszczania. Ciekawe jak to się skończy, bo w walkowery i rozwalenie ligi w ten sposób przecież nikt nie wierzy.
Fajnie, że Wisła ma prezesa który stoi murem za kibicami.
Fajnie, że Śląsk ma prezesa który stoi murem za kibicami (albo tak się ich boi:).
Kibice Śląska twardo solidarni z całą resztą - szacunek.
Póki co to takie przedbiegi, w ekstraklasie będzie ciekawiej 15-2 / 14-3 w kwestii wpuszczania/ nie wpuszczania. Ciekawe jak to się skończy, bo w walkowery i rozwalenie ligi w ten sposób przecież nikt nie wierzy.
Rak zjadający organizm wchodzi w kolejną fazę. Zdrowej tkanki już nie zostało zbyt wiele. Zasadowcy z Wrocławia gdyby naprawdę tacy byli zerwali by zgodę z wiślakami najpóźniej dzień po tragicznej Grabiszyńskiej. To samo tyczy się zgód cracovii. Polska kibolska swoimi działaniami sama doprowadzi(ła) do całkowitego upadku środowiska. Paski z morfiną klejone do ciała na długo nie wystarczą. Sami się zaoraliśmy pytanie teraz ile czasu i czy w ogóle Polska scena będzie wstanie się odbudować ? 2-3 pokolenia to minimum czyli te 20-30 lat. I to nie ma pewności że będzie lepiej. Choć spoglądając na Niemców jakaś tam szansa jest. Ratuj się kto może obecnie jeszcze.
PS znakiem tych (wspaniałych czasów) są choćby obecni tu legioniści, których tu najwięcej, a jeszcze 10-15 lat temu mieli embargo na internet i żaden poza 2-3 osobami by się tu nie wychylił na tym "zacnym" forum.
PS znakiem tych (wspaniałych czasów) są choćby obecni tu legioniści, których tu najwięcej, a jeszcze 10-15 lat temu mieli embargo na internet i żaden poza 2-3 osobami by się tu nie wychylił na tym "zacnym" forum.
jezu, co za bełkot
Ludzie piszący że Śląskowi nie przeszkadzał sprzęt przez tyle lat. Nikomu nie przeszkadzał skoro krakowskie ekipy się na to zgodziły sytuacja jest całkiem inna, że Wisła wyskoczyła z tym sprzętem do ekipy spoza Krakowa. Brawo Śląsk. Wisła będzie mogła wchodzić tylko trzeba wyjść jak mężczyzna na pięści do BKS
czy Lech wchodzi na Widzew ??
Wchodzi + 150 głów z Łksu
-
Porto.Tekila
Czyli chcesz powiedzieć że cracovia ze sprzętem nie wyskakuje do ekip spoza Krakowa :) Ciekawe.Braun2025 pisze: 06.03.2026, 15:07 Ludzie piszący że Śląskowi nie przeszkadzał sprzęt przez tyle lat. Nikomu nie przeszkadzał skoro krakowskie ekipy się na to zgodziły sytuacja jest całkiem inna, że Wisła wyskoczyła z tym sprzętem do ekipy spoza Krakowa. Brawo Śląsk. Wisła będzie mogła wchodzić tylko trzeba wyjść jak mężczyzna na pięści do BKS
Re: Relacje / Foto-Video / Komentarze dot. 06-09.03.2026 r.
Jan Barbados pisze: 06.03.2026, 14:02Gdzie tu masz jakieś chwalenie ty czerwona histeryczko? Tu jest tylko pogarda dla waszych, którzy wyciągnęli kolegę na "fajną akcję" a potem go zostawili. ŁKS tylko zrobił to co każdy by zrobił z tymi, którzy się ustawili i chcieli być "drapieżnikami". Jakby z tego Netflix nakręcił film, to wszyscy widzowie by trzymali kciuki za ŁKS. Dobro zwyciężyło, agresorzy dostali słuszny i ciężki w*******, a jeden miał szczególnego pecha, bo widzewskiej czołówce przerażenie odjęło rozum. Napisy końcowe. Kolacja. Spać.Old StyleRDG pisze: 05.03.2026, 20:29Ty śmieciu masz tupet chwaląc się że Łks w Poddębicach zrobił to co zrobił z Górnikiem z Chojen!! Oby karma szybko wróciła do Ciebie szmato.Jan Barbados pisze: 05.03.2026, 14:17
Rolika brechami, a swojego Górnika w Poddębicach nawet lekkim kopniakiem nie przewrócili na bok jak się bez sprzętu "uderzył o drzewo" i zachłysnął wydzielinami próbując wcześniej z rozpędu atakować ŁKS. Jak widać można się wyprostować z winy własnych kolegów. Ale potem odpalą ci piękne race nad trumną.
Parę dni temu rzuciło mi się w oczy , że kibice Widzewa dorzucają się do zrzutki dla chorego młodego kibica Olka , kibica Łksu, czytając co ty wypisujesz , aż się im dziwie , mając taką patologie u boku ... To jest właśnie ta różnica mentalności .
-
Porto.Tekila
po co mu odpisujecie ? Skończy tak samo jak jago kolega lowkick, dojechany przez Łks następnie przez Widzew i spacery ze strachu tylko z mamą lub siostrą.
Czytając wypociny niektórych osób to śmiem wątpić w ich logiczne myślenie, trąci tu na kilometr polityczną wojną moherów a tak kibole lubią się wywyższać że oni wiedzą lepiej. A zaznaczam że to co robią ekipy zmuszając do nie wpuszczania Wisły to jawna współpraca ze służbami kiedyś nie do pomyślenia takie kurewskie zachowanie ale lobby niektórych jest na tyle silne że temat jest przemilczany tak samo jak transy Legii zaraz po całej sytuacji... Polska scena kibicowska pikuje w dół drodzy państwo widać to gołym okiem szwaby już nas przegoniły dawno temu tam jest o wiele ciekawiej niż u nas. Teraz to są kółka wzajemnej adoracji licząc tylko pliki pieniędzy ehh smutne to.
A i oczywiście Wisła nie jest święta ale jest mnóstwo przykładów chujowych akcji I nawet zabójstw patrz Legia czy Motor czy akcje na GŚ katowanie się nawzajem, najśmieszniejsze jest to że z Cracovią nie ma problemu tak wiem ten śmieszny pakt ale co z tego jak oni z nimi się nie bili od lat? Swoją drogą Wisła dobrze zrobiła że tam nie pojechała bo to było właśnie jedno z tych kółek, i oni maja wyznaczać co dobre a co nie? A sami odpierdalają w c*** krzywe akcje...
Reasumując mój wywód szkoda że w taka stronę to idzie dojeżdżani są kibole z każdej strony jeszcze my sami sobie dołki kopiemy na trybunach nudy jak flaki z olejem przy zwykłym szarpaniu płotem robi się akcja roku, no i oprawy swoją drogą bardzo ładne ale bez ciekawych rozwiązań jak choćby Sparta czy inne ekipy w Europie które robią pomysłowe oprawy u nas raczej wszystko na jedno kopyto...
Cóż czas pokaże co z tego wyniknie ale nie wygląda to za dobrze
A i oczywiście Wisła nie jest święta ale jest mnóstwo przykładów chujowych akcji I nawet zabójstw patrz Legia czy Motor czy akcje na GŚ katowanie się nawzajem, najśmieszniejsze jest to że z Cracovią nie ma problemu tak wiem ten śmieszny pakt ale co z tego jak oni z nimi się nie bili od lat? Swoją drogą Wisła dobrze zrobiła że tam nie pojechała bo to było właśnie jedno z tych kółek, i oni maja wyznaczać co dobre a co nie? A sami odpierdalają w c*** krzywe akcje...
Reasumując mój wywód szkoda że w taka stronę to idzie dojeżdżani są kibole z każdej strony jeszcze my sami sobie dołki kopiemy na trybunach nudy jak flaki z olejem przy zwykłym szarpaniu płotem robi się akcja roku, no i oprawy swoją drogą bardzo ładne ale bez ciekawych rozwiązań jak choćby Sparta czy inne ekipy w Europie które robią pomysłowe oprawy u nas raczej wszystko na jedno kopyto...
Cóż czas pokaże co z tego wyniknie ale nie wygląda to za dobrze
A ty idioto czasem nie jesteś z ekipy która wyskoczyła ze sprzętem jak Piast i Jastrzębie im wjechali na obóz. I to było już po Radłowie i ustaleniach tych prawilniaków co teraz współpracują z służbami i prezesami by nie wpuszczać kibiców gościBraun2025 pisze: 06.03.2026, 15:07 Ludzie piszący że Śląskowi nie przeszkadzał sprzęt przez tyle lat. Nikomu nie przeszkadzał skoro krakowskie ekipy się na to zgodziły sytuacja jest całkiem inna, że Wisła wyskoczyła z tym sprzętem do ekipy spoza Krakowa. Brawo Śląsk. Wisła będzie mogła wchodzić tylko trzeba wyjść jak mężczyzna na pięści do BKS
On nawet nie wie, kto wymusil na nich potem pakt. Jak blisko było wyjebania jego ekipy z reprezentacji.
W zła stronę to już dawno poszło. Kuźwa kiedyś najwęższym wrogiem była policja i długo długo nic.Byly hasła pilka nożna dla kibiców.a dziś ......dosyć ze coraz wiecej inwigilacji obostrzeń zakazow to kibiców dziś sami sobie robią zakazy.kiedys nie do pomyślenia że policja i wojewoda nie robią przypali to takie ekipy jak Śląsk robi zakaz.a już bieganie kibiców do policji żeby nie wpuścić Wisły to już totalny syf. Nie gadamy z policją ale jak trzeba wpuścić Wiśle to już lecę kuźwa hipokryzja.
Za 10 lat jak nasz ruch kibicowski będzie na poziomie Anglii to c niektórzy będą sobie płuc w brodę.Ale bedie za późno
Za 10 lat jak nasz ruch kibicowski będzie na poziomie Anglii to c niektórzy będą sobie płuc w brodę.Ale bedie za późno
Ruch kibicowski będzie na poziomie Anglii dokładnie w wyniku postawy takiej jak Wisła. Czyli albo ktoś im wjeżdża po flagi, od sprzętu spada głowa, od spadniętej głowy dwa wagony aktywnych chuliganów udaje się na wakacje lub emigrację. Albo nikt nie wjeżdża im po flagi, bo nikt nie chce narażać się na spadniętą głowę. Z chuligaństwa pozostaje tylko ubieranie się jak chuligan, i można robić biznesy. Trzeba być półgłówkiem, żeby nie rozumieć, że to właśnie takiego scenariusza chcą uniknąć ekipy, które się na ten obecny układ dogadały. Chodzi o to, żeby się coś działo i żeby się coś w ogóle mogło dziać. Nie ma znaczenia kto co ma za uszami do tej pory, więc te wasze tu kolejne wyliczanki nie mają żadnego znaczenia. Chodzi o to, żeby stworzyć jakieś reguły żeby chuligańskie akcje miały szansę zaistnieć. To właśnie postawa wiślaków jest w poprzek tej chęci. To że się ich nie wpuszcza akurat w ogóle nie robi różnicy dla przyszłości ruchu kibicowskiego.
Nie jestem z żadnej ekipy. Wyśmiewam "nowych chuliganów". Mam już za dużo lat na te wasze "ekipy"Parti1000 pisze: 06.03.2026, 19:47A ty idioto czasem nie jesteś z ekipy która wyskoczyła ze sprzętem jak Piast i Jastrzębie im wjechali na obóz. I to było już po Radłowie i ustaleniach tych prawilniaków co teraz współpracują z służbami i prezesami by nie wpuszczać kibiców gościBraun2025 pisze: 06.03.2026, 15:07 Ludzie piszący że Śląskowi nie przeszkadzał sprzęt przez tyle lat. Nikomu nie przeszkadzał skoro krakowskie ekipy się na to zgodziły sytuacja jest całkiem inna, że Wisła wyskoczyła z tym sprzętem do ekipy spoza Krakowa. Brawo Śląsk. Wisła będzie mogła wchodzić tylko trzeba wyjść jak mężczyzna na pięści do BKS
Powie mi ktoś, co się stało na przestrzeni lat z ekipą Śląska? Lata temu dobra honorowa ekipa, obecnie? Jakaś aktywność? Tworzenie gadżetów i jechanie przyśpiewkami o akcji sprzed 12 lat na mniejszą od siebie ekipę to szczyt ambicji? Co by nie mówić pod względem organizacji, opraw zmiana o 180* bo prezentują się bardzo dobrze u siebie i na wyjazdach, oprawy naprawdę bardzo dobre co kiedyś było nie do pomyślenia bo pod tym względem to było kiepsko. Bywały mecze, że młyn wyglądał tragicznie czy na Oporowskiej czy parę lat temu jeszcze na nowym, pod tym względem widać, że odrobili lekcje i jest swego rodzaju "moda na Śląsk". Trochę zalatuje hipokryzją sytuacją z Wisła, przez tyle lat zgody było ok, nagle przeciwko nożownikom? Jakoś nie przekłada sie to wszystko na jakość chuligańską.
to ja dorzucę pytanie.........jakas poważna akcja Śląska była w ostatnich latach. bo mam wrażenie ze jada na opini sprzed lat.Całe miasto ich a gdzie im poziomem do Lecha czy Łks Legii czy duzo mniejszych ekipLIPTON18 pisze: 06.03.2026, 21:21 Powie mi ktoś, co się stało na przestrzeni lat z ekipą Śląska? Lata temu dobra honorowa ekipa, obecnie? Jakaś aktywność? Tworzenie gadżetów i jechanie przyśpiewkami o akcji sprzed 12 lat na mniejszą od siebie ekipę to szczyt ambicji? Co by nie mówić pod względem organizacji, opraw zmiana o 180* bo prezentują się bardzo dobrze u siebie i na wyjazdach, oprawy naprawdę bardzo dobre co kiedyś było nie do pomyślenia bo pod tym względem to było kiepsko. Bywały mecze, że młyn wyglądał tragicznie czy na Oporowskiej czy parę lat temu jeszcze na nowym, pod tym względem widać, że odrobili lekcje i jest swego rodzaju "moda na Śląsk". Trochę zalatuje hipokryzją sytuacją z Wisła, przez tyle lat zgody było ok, nagle przeciwko nożownikom? Jakoś nie przekłada sie to wszystko na jakość chuligańską.
.ZIWPJB. pisze: 06.03.2026, 13:52 Slask mam pytanie do was przez wiele wiele lat nie przeszkadzalo wam jak Wisla z zabawkami biegala np kosujac Arkowca na grabiszynskiej? Nawet po tym zgody nie zerwaliscie ! A tera udajecie ku*** kumatych ze wy nie chcecie nozownikow w sektorze gosci. Wasza hipokryzja nie zna granic. Bo taka moda nie jak inni nie wpuszczaja to wy tez. Kibolski modern football. Proponuje polowy gornego slaska nie wpuszczac tez i innych co lubia od czasu do czasu kogos pokosowac. Nie dziwie sie ze wiele osob odbija od tych szemranych interesow dzisiejszej kibicowskiej Polski.
Zaatakowali Polaków w Marsylii pomimo wiadomych ustaleń. Po drodze obwieścili, że z ekipami z Polski biją się tylko i wyłącznie na ręce. Zagłębie i Bielsko powiedziało sprawdzam i jak to się skończyło każdy wie. Wyskoczyli z całym arsenałem pomimo wcześniej danego słowa. Gdyby nie wcześniejsze oświadczenie Wisły pewnie nikt by ich nie chciał sprawdzać i nie doszłoby do tragedii. Mieli okazję zakończyć bojkot wychodząc do lasu i nie skorzystali z okazji, ich sprawa. Każda inna ekipa zostałaby we Wrocławiu wpuszczona.
Jordan22 pisze: 06.03.2026, 21:28to ja dorzucę pytanie.........jakas poważna akcja Śląska była w ostatnich latach. bo mam wrażenie ze jada na opini sprzed lat.Całe miasto ich a gdzie im poziomem do Lecha czy Łks Legii czy duzo mniejszych ekipLIPTON18 pisze: 06.03.2026, 21:21 Powie mi ktoś, co się stało na przestrzeni lat z ekipą Śląska? Lata temu dobra honorowa ekipa, obecnie? Jakaś aktywność? Tworzenie gadżetów i jechanie przyśpiewkami o akcji sprzed 12 lat na mniejszą od siebie ekipę to szczyt ambicji? Co by nie mówić pod względem organizacji, opraw zmiana o 180* bo prezentują się bardzo dobrze u siebie i na wyjazdach, oprawy naprawdę bardzo dobre co kiedyś było nie do pomyślenia bo pod tym względem to było kiepsko. Bywały mecze, że młyn wyglądał tragicznie czy na Oporowskiej czy parę lat temu jeszcze na nowym, pod tym względem widać, że odrobili lekcje i jest swego rodzaju "moda na Śląsk". Trochę zalatuje hipokryzją sytuacją z Wisła, przez tyle lat zgody było ok, nagle przeciwko nożownikom? Jakoś nie przekłada sie to wszystko na jakość chuligańską.
Lubinki w tamtym sezonie, wygrana z Tyskimi&Górnikiem Wałbrzych atakującymi Śląsk podczas ich wycieczki na Motor do Tych, wcześniej wygrana z Legią. Nie wszystko trafia do internetu.
-
ImperatorMistrz
Śląska na komendzie błagał policję aby nie wpuszczała bandziorow z Wisły i nawet juz tam ich wyśmiali.