Przecież ten Amok-rts, to zwykły dzban jest.Szkoda takiemu w ogóle odpisywać.
A ty kur.wo milicyjna z której komendy nadajesz ? Pochwal się psie jeb.any.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Przecież ten Amok-rts, to zwykły dzban jest.Szkoda takiemu w ogóle odpisywać.
A ty kur.wo milicyjna z której komendy nadajesz ? Pochwal się psie jeb.any.
Przecież Row jako klub ledwo zipie. Za chwilę to upadnie i zostaną kolejnym fc tym razem Gieksy.Soczek01 pisze: 15.12.2025, 15:32 ROW ma zgodę z Concordią i Naprzodem, a to są FC Górnika czyli po prostu Żabole z Knurowa i Rydułtowów i co teraz padły te zgody?
Widziałem te jakosc na meczu w Łaziskach.Desmond_H pisze: 15.12.2025, 17:50
ROW miał więcej do powiedzenia w temacie końca tej zgody niż sobie wyobrażasz. Pod względem jakościowym to ciągle bardzo dobra banda.
Wiem, że wstyd ci się przyznać, rozumiem totak tylko pytam pisze: 15.12.2025, 13:56A ja kur.wa milicyjna z której komendy nadaję ? Pochwaliłam się psom jeb.anym.
Pisz pedale z której komendy nadajesz.Nawet jak na psa jesteś totalnym mongołem.
Nie dziwię się.tak tylko pytam pisze: 18.12.2025, 11:13Piszę z pedałem, z której komendy nadaję.Nawet jak na psa jestem totalnym mongołem i boję się przyznać, nawet jako totalny anonim na internetowym forum, za kim jestem.
Widzę frajerze, że masz nocki w tym tygodniu na komendzie.Zdychaj tam cwelu na raka.
Jakie relacje pomiędzy Arką Gdynia a Pogonią Lębork?gumisiowytoudi pisze: 22.12.2025, 20:48 Kotwica obiera po raz kolejny "nową" drogę. Sami podziękowali Kaliszowi. Jedno jest pewne - na północy będziesz ciekawie. Z jednej strony Gdańsk, Olsztyn, Chojnice, Malbork, Słupsk, Kołobrzeg, a z drugiej Gdynia, Tczew, Koszalin, Wejherowo, Lębork, Bydgoszcz
takie jak Zawiszy i Arki - idą w dobrą stronę i chyba wiadomo jak to może się skończyćStanisława Worcella pisze: 23.12.2025, 13:51Jakie relacje pomiędzy Arką Gdynia a Pogonią Lębork?gumisiowytoudi pisze: 22.12.2025, 20:48 Kotwica obiera po raz kolejny "nową" drogę. Sami podziękowali Kaliszowi. Jedno jest pewne - na północy będziesz ciekawie. Z jednej strony Gdańsk, Olsztyn, Chojnice, Malbork, Słupsk, Kołobrzeg, a z drugiej Gdynia, Tczew, Koszalin, Wejherowo, Lębork, Bydgoszcz
A może Lechii w stronę Gryfa?
Lechia to aktualnie dno kibicowskich standardów. Po tym jak spalili nabytą niczym "maklerskie giełdowi" flagę to Kotwice tez "kupią". Jeziorak u ich boku to najlepszy przykład.
A Tobie nie przeszkadzało jak Bosak spotykał się ukraińskimi nacjonalistami?Juri1910 pisze: 04.01.2026, 10:08 Pytanie do kibicow Wigry Suwałki. Wasz uklad(?) Zalgiris to nie byla przypadkiem najbardziej antyPolska ekipa na Litwie? Coś im sie pozmieniało? Hehe I czy nie przeszkadzają wam ich ukrainscy koledzy, którzy obnosza sie z banderą?
Mastif pisze: 22.07.2024, 12:24Jak nie wiesz o czym mówisz to zamilcz i nie zabieraj głosu.zodiak_na_melanzu pisze: 10.01.2024, 16:21Cracovia - Korona neutral przez dawne czasu a z KSZO kosanonameboy pisze: 11.12.2023, 17:03 Pogoń jako jedna z nielicznych po sytuacji z Radłowa nie wywieszala, ani wogole nie odnosiła się do tego wydarzenia. Pewnie też jakby mieli możliwość to by do Krakowa na mecz pojechali, takie moje zdanie. Ogólnie po przetasowaniach w zgodach, nic ich nie dzieli. Także pewnie takiej kosy jak za czasów TKWM i zgody Pogoni z Legią nie ma.
A jak sytuacja obecnie na linii Cracovia- Korona i Cracovia-KSZO ?
Tak jest “panie” znawco hahah
Cracovia nie ma kosy z KSZO. Stosunki neutralne - pozytywne.
Myślę, że zarówno Ruch i Górnik patrzy na nich z przymrużeniem oka.Banditosdod pisze: 10.01.2026, 12:46 Jakie są relacje między Ruchem Chorzów, Górnikiem Zabrze w stosunku do Ruchu Radzionków i Szombierek Bytom
Bardziej mi chodziło że obie ekipy RR i Szombry będące kosa Poloni Bytom jakby nie było. Czy szły w kierunku wrogów Poloni Bytom.eNGie pisze: 10.01.2026, 15:05Myślę, że zarówno Ruch i Górnik patrzy na nich z przymrużeniem oka.Banditosdod pisze: 10.01.2026, 12:46 Jakie są relacje między Ruchem Chorzów, Górnikiem Zabrze w stosunku do Ruchu Radzionków i Szombierek Bytom
Zarówno u nas i pewnie też w Szombierkach Bytom są osoby, które sympatyzują czy to z Górnikiem Zabrze, Ruchem Chorzów czy Gieksą Katowice ale oczywiście nie ma mowy o oficjalnych kontaktach. Jesteśmy zbyt małą ekipą w stosunku do tych ekip w/w. więc jedynie co, to można odczuć te przymrużenie oka, chociaż z Górnikiem Zabrze to różnie bywało.Banditosdod pisze: 10.01.2026, 15:44Bardziej mi chodziło że obie ekipy RR i Szombry będące kosa Poloni Bytom jakby nie było. Czy szły w kierunku wrogów Poloni Bytom.eNGie pisze: 10.01.2026, 15:05Myślę, że zarówno Ruch i Górnik patrzy na nich z przymrużeniem oka.Banditosdod pisze: 10.01.2026, 12:46 Jakie są relacje między Ruchem Chorzów, Górnikiem Zabrze w stosunku do Ruchu Radzionków i Szombierek Bytom
Dzięki za odp. Jeszcze mam pytanie jak u was jest traktowana Odra Wodzisław Śląski, czy w w historii mieliście z nimi jakieś relacje na plus bądź negatywne czy zupełnie obojętna wam jest ta ekipaŁagodny pisze: 10.01.2026, 16:46Zarówno u nas i pewnie też w Szombierkach Bytom są osoby, które sympatyzują czy to z Górnikiem Zabrze, Ruchem Chorzów czy Gieksą Katowice ale oczywiście nie ma mowy o oficjalnych kontaktach. Jesteśmy zbyt małą ekipą w stosunku do tych ekip w/w. więc jedynie co, to można odczuć te przymrużenie oka, chociaż z Górnikiem Zabrze to różnie bywało.Banditosdod pisze: 10.01.2026, 15:44Bardziej mi chodziło że obie ekipy RR i Szombry będące kosa Poloni Bytom jakby nie było. Czy szły w kierunku wrogów Poloni Bytom.
Lata temu skroili nam flagi w ramach "Kary", jak został wywieszony transparent w ich kierunku po tym, jak został zabity kibic Ruchu Chorzów. Późniejsze lata, już te nowsze, to kolejna próba skrojenia nam flag na meczu Gwarek Tarnowskie Góry - Ruch Radzionków.
W Tarnowskich Górach Górnik też wybiegł w naszą stronę na bocznym boisku. Była też pamiętna awantura na meczu Concordia Knurów - Ruch Radzionków i każdy wie jak to się niestety skończyło.
Były też tematy związane z "Fan Clubowaniem" Górnikowi Zabrze, ale nikt się u nas nie zgodził na takie rozwiązanie i również było to bardzo dawno temu.
Jakieś tam relacje były z Odrą Wodzisław raz lepsze i raz gorsze. Te pozytywne zostały zakończone po turnieju kibiców na który zaprosiła nas Odra Wodzisław. Zostaliśmy wystawieni na powrocie Polonii Bytom. Później jeszcze Odra bywała na meczach w Bytomiu i tak to się wszystko potoczyło. W późniejszym czasie dopiero w sezonie 2010/2011 trafiliśmy na siebie w I lidze i było sporo bluzg na obydwóch meczach.Banditosdod pisze: 11.01.2026, 11:29Dzięki za odp. Jeszcze mam pytanie jak u was jest traktowana Odra Wodzisław Śląski, czy w w historii mieliście z nimi jakieś relacje na plus bądź negatywne czy zupełnie obojętna wam jest ta ekipaŁagodny pisze: 10.01.2026, 16:46Zarówno u nas i pewnie też w Szombierkach Bytom są osoby, które sympatyzują czy to z Górnikiem Zabrze, Ruchem Chorzów czy Gieksą Katowice ale oczywiście nie ma mowy o oficjalnych kontaktach. Jesteśmy zbyt małą ekipą w stosunku do tych ekip w/w. więc jedynie co, to można odczuć te przymrużenie oka, chociaż z Górnikiem Zabrze to różnie bywało.Banditosdod pisze: 10.01.2026, 15:44
Bardziej mi chodziło że obie ekipy RR i Szombry będące kosa Poloni Bytom jakby nie było. Czy szły w kierunku wrogów Poloni Bytom.
Lata temu skroili nam flagi w ramach "Kary", jak został wywieszony transparent w ich kierunku po tym, jak został zabity kibic Ruchu Chorzów. Późniejsze lata, już te nowsze, to kolejna próba skrojenia nam flag na meczu Gwarek Tarnowskie Góry - Ruch Radzionków.
W Tarnowskich Górach Górnik też wybiegł w naszą stronę na bocznym boisku. Była też pamiętna awantura na meczu Concordia Knurów - Ruch Radzionków i każdy wie jak to się niestety skończyło.
Były też tematy związane z "Fan Clubowaniem" Górnikowi Zabrze, ale nikt się u nas nie zgodził na takie rozwiązanie i również było to bardzo dawno temu.
Przeciez zgody/ konakty polsko niemieckie są od wielu lat, w szafie spałes?
Z ruskimi się bratają więc w czym problem?
R1908 pisze: 16.02.2026, 05:08 Panowie z Szczecina, powinniście zaprzestać wieszać flagi o tematyce narodowej.
Pomyśleć, że jeszcze kilka lat temu taka pogoń była sama, poniewierana, wyśmiewana - a dziś na sektorze pejs, niemiec, smród, celEbryta i szczypiory z młodej frajerni.