Komentarze 2.11 - 4.11 2007r
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Mój znajomy dostał oficjalne zawiadomienie o planowym przeszukaniu domu w około dwa miesiące wcześniej. Zawiesił się i podczas przeszukania miał w kurtce co nieco więcej nie do końca legalnych "preparatów" i nie wpadli na to żeby przeszukać kurtki. Ogólnie milicja "ruls"com pisze:buahahaha ale to są barany robią taką akcje ze sprawdzają czy ktoś ma dragi, to po chuju element zaskoczenia będą mieli jak wsześniej o tym informują. Co za kretyni z tej policji buahaha

-
Swego czasu też miałem taką kontrole.Niewiem jakim sposobem ale pies powąchał mnie i od razu zostałem wzięty do rewizji.Przetrzepali mnie całego, na bosaka stałem na ulicy telefon na części rozebrali.I jeszcze miałem taki motyw, że dzień wcześniej zajadałem się orzeszkami ziemnymi z kumplem.W kieszeni pozostały małe łupinki i rozpoczęlo się - Gdzie to kur..masz Co to jest..Ja całkowicie zgłupiałem na szczeście nie byłem w zadnej ich kartotece i mnie puścili.Aha byłbym zapomniał skonfiskowali mi fajki na koniec tłumacząc że to do kontroli.Dlatego radze wszystkim lepiej nic z takich rzeczy nie brac na mecz, ja ktory raczej nie jestem zwolennikiem narkotyków czułem się jak w ,,Procesie: Kafki.
-
-
Co nie zmienia faktu, że w Gdyni grała wasza zgoda i wypadałoby ją wesprzeć "troszkę" większą liczbą niż 30 osób. Tym bardziej, że na derby od was wybiera się +/- 400 osób. No ale nie mój cyrk, nie moje małpy.Przemek pisze:Magister Blokers pisze:Dziwi tylko liczba w jakiej wspomagaliście swoich przyjaciół ze Słupska wkońcu do Gdynii macie niedaleko
Jutro mecz z Arką, więc pomyśl czemu pojechało nas tak mało.
-
No tak do Gdynii macie 1000 km więc ekipa jest już w drodze i nie zdążyła wesprzeć ziomali dopiero jutro dotrzecie ,jedynie Ci zamożniejsi którzy polecieli tam samolotem zdołali wspomóc GryfaPrzemek pisze:Magister Blokers pisze:Dziwi tylko liczba w jakiej wspomagaliście swoich przyjaciół ze Słupska wkońcu do Gdynii macie niedaleko

-
Magister Blokers pisze:No tak do Gdynii macie 1000 km więc ekipa jest już w drodze i nie zdążyła wesprzeć ziomali dopiero jutro dotrzecie ,jedynie Ci zamożniejsi którzy polecieli tam samolotem zdołali wspomóc GryfaPrzemek pisze:Magister Blokers pisze:Dziwi tylko liczba w jakiej wspomagaliście swoich przyjaciół ze Słupska wkońcu do Gdynii macie niedaleko
Nie moja sprawa, ile Lechii na Gryfie było, ale tłumaczenie że jutro mecz z Arką, jest głupie... i co z tego, że jest mecz z Arką???
Pzdr.
-
a moderator zamiast uciac glupia rozmowe to jeszcze podjudza. To Lechii sprawa czemu tyle a nie wiec albo mniej i koniec tematu. Arka niech zacznie pilnowac swojego podworka a nie patrzy na rywali. Tak mial sie zaostrzyc regulamin i mialy nie byc tlerowane rozmowy o liczbach ale od kogo brac przyklad jak czlowiek z zielonym napisem pod nickiem tego nie przestrzega
-
To może stanę po stronie BKS-u i zapytam. Ile Arki dzisiaj w młynie? Na kibice.net wszyscy kumaci, to pewnie wiedzieli, że Lechia przyjedzie.jersey pisze:Co nie zmienia faktu, że w Gdyni grała wasza zgoda i wypadałoby ją wesprzeć "troszkę" większą liczbą niż 30 osób. Tym bardziej, że na derby od was wybiera się +/- 400 osób. No ale nie mój cyrk, nie moje małpy.Przemek pisze:Magister Blokers pisze:Dziwi tylko liczba w jakiej wspomagaliście swoich przyjaciół ze Słupska wkońcu do Gdynii macie niedaleko
-
-
-
Zagłebia Lubin z Odrą 60-80 osob z 2 flagami (wroca napiszą)
my bez opravy, flag,
w odpowiedzi na wywiady prasowe trenera Majewskiego (ze podobno nie jestesmy kibicami) pojawil sie doping skierowany do piłkarzy (jestesmy z wami piłkarze jestesmy z wami, czy wygrywasz czy nie, i inne tego typu)
widzow 3 500
my bez opravy, flag,
w odpowiedzi na wywiady prasowe trenera Majewskiego (ze podobno nie jestesmy kibicami) pojawil sie doping skierowany do piłkarzy (jestesmy z wami piłkarze jestesmy z wami, czy wygrywasz czy nie, i inne tego typu)
widzow 3 500
HEJ HEJ CRACOVIA
-
A kogo niby dziś Arka miała dopingować ? Poza tym nie szukałem zaczepki poprostu napisałem to co myśle (chyba nie tylko ja).Fighting Dragon Tokyo pisze:To może stanę po stronie BKS-u i zapytam. Ile Arki dzisiaj w młynie? Na kibice.net wszyscy kumaci, to pewnie wiedzieli, że Lechia przyjedzie.jersey pisze:Co nie zmienia faktu, że w Gdyni grała wasza zgoda i wypadałoby ją wesprzeć "troszkę" większą liczbą niż 30 osób. Tym bardziej, że na derby od was wybiera się +/- 400 osób. No ale nie mój cyrk, nie moje małpy.Przemek pisze:
-
To chyba sa komentarze, wiec kazdy ma prawo do wlasnej opinii.osfp pisze:a moderator zamiast uciac glupia rozmowe to jeszcze podjudza. To Lechii sprawa czemu tyle a nie wiec albo mniej i koniec tematu. Arka niech zacznie pilnowac swojego podworka a nie patrzy na rywali. Tak mial sie zaostrzyc regulamin i mialy nie byc tlerowane rozmowy o liczbach ale od kogo brac przyklad jak czlowiek z zielonym napisem pod nickiem tego nie przestrzega
Moim zdaniem, jesli uwazaja sie za bardzo dobra ekipe, najlepsza na pomorzu, to liczba 30 jest conajmniej smieszna. Tym bardziej, ze jedzie sie na terytorium glownego wroga.
A tlumaczenie derbami jest rowniez glupie, nie lepiej po prostu napisac:
"Było nas 30 osob, c*** wam do tego. Takie mamy mozliwosci, taki potencjał. Wiecej bedzie kiedy indziej". Wtedy polowa z wypowiadajacych sie nie pisala by glupich komentarzy. Choc glupich to zle slowo... zbednych komentarzy.
www.PolscyPatrioci.pl
www.facebook.com/DlaPatriotow
www.facebook.com/DlaPatriotow
-
Czytaj uważnie - napisałem że to nie moja sprawa i nie wnikam ile ich było, tylko że akurat to wyjaśnienie się zupełnie kupy nie trzyma. A czy ich jest 30, 300, czy 3000 to nie moja broszka.neversummer pisze:To chyba sa komentarze, wiec kazdy ma prawo do wlasnej opinii.osfp pisze:a moderator zamiast uciac glupia rozmowe to jeszcze podjudza. To Lechii sprawa czemu tyle a nie wiec albo mniej i koniec tematu. Arka niech zacznie pilnowac swojego podworka a nie patrzy na rywali. Tak mial sie zaostrzyc regulamin i mialy nie byc tlerowane rozmowy o liczbach ale od kogo brac przyklad jak czlowiek z zielonym napisem pod nickiem tego nie przestrzega
Moim zdaniem, jesli uwazaja sie za bardzo dobra ekipe, najlepsza na pomorzu, to liczba 30 jest conajmniej smieszna. Tym bardziej, ze jedzie sie na terytorium glownego wroga.
A tlumaczenie derbami jest rowniez glupie, nie lepiej po prostu napisac:
"Było nas 30 osob, c*** wam do tego. Takie mamy mozliwosci, taki potencjał. Wiecej bedzie kiedy indziej". Wtedy polowa z wypowiadajacych sie nie pisala by glupich komentarzy. Choc glupich to zle slowo... zbednych komentarzy.
Pzdr.
-
Co to za płakanie,w ile osób wspomagamy Gryf??!
Nasza sprawa gdzie i kiedy jedziemy,a widze,że dużo ludzi lubi tu sie podniecac naszymy liczbami.
Jutro po derbach tez napiszcie dlaczego nas bylo tak malo na tak waznym meczu,przeciez ekipa "X" czy "Y" potrafi pojechac na wyjazd w 1.500 czy 4.000 a na derby to juz wogóle w milion...
Nasza sprawa gdzie i kiedy jedziemy,a widze,że dużo ludzi lubi tu sie podniecac naszymy liczbami.
Jutro po derbach tez napiszcie dlaczego nas bylo tak malo na tak waznym meczu,przeciez ekipa "X" czy "Y" potrafi pojechac na wyjazd w 1.500 czy 4.000 a na derby to juz wogóle w milion...
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
Lechii z Gryfem ok. 30 i wszystko na ten temat. Gryf i Lechia wie co jest pięć a reszcie h** do tego.
Pozdro i dzięki za wsparcie.
Pozdro i dzięki za wsparcie.
[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear
-
- ostatnie ostrzeżenie
Ciężko było się po prostu zorganizować i tyle. Większość myślała o dzisiejszym meczu, uwierzcie, że gdyby nie dzisiejsze derby, Lechii było by o wiele więcej z Gryfem. To na tyle tłumaczeń.
PS. Nie chcę się napinać, ale myślałem, że Bałtyk to dość poważna ekipa i potrafi upilnować napinające się dzieci, bo to co można było zaobserwować na wczorajszym meczu było żenujące.
Pozdro.
PS. Nie chcę się napinać, ale myślałem, że Bałtyk to dość poważna ekipa i potrafi upilnować napinające się dzieci, bo to co można było zaobserwować na wczorajszym meczu było żenujące.
Pozdro.
-
Jeszcze sie kolejka jak i cala runda nieskonczyla,przypomne ze Ruch ma 3 wyjazdy powyzej 1 tys pod rzad dzis Stolica.Guzi pisze:Bez kitu. Ale Lech jest chyba najlepiej i najrowniej jezdzaca ekipa w tej rundzie. Brawo!Total pisze:Lech w Białymstoku 1200. Cała nabita klatka.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub Ks Ruch Chorzow
-