Komentarze 2.11 - 4.11 2007r
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
19MYSLOWICE64
Swego czasu też miałem taką kontrole.Niewiem jakim sposobem ale pies powąchał mnie i od razu zostałem wzięty do rewizji.Przetrzepali mnie całego, na bosaka stałem na ulicy telefon na części rozebrali.I jeszcze miałem taki motyw, że dzień wcześniej zajadałem się orzeszkami ziemnymi z kumplem.W kieszeni pozostały małe łupinki i rozpoczęlo się - Gdzie to kur..masz Co to jest..Ja całkowicie zgłupiałem na szczeście nie byłem w zadnej ich kartotece i mnie puścili.Aha byłbym zapomniał skonfiskowali mi fajki na koniec tłumacząc że to do kontroli.Dlatego radze wszystkim lepiej nic z takich rzeczy nie brac na mecz, ja ktory raczej nie jestem zwolennikiem narkotyków czułem się jak w ,,Procesie: Kafki.
-
Magister Blokers
-
Magister Blokers
No tak do Gdynii macie 1000 km więc ekipa jest już w drodze i nie zdążyła wesprzeć ziomali dopiero jutro dotrzecie ,jedynie Ci zamożniejsi którzy polecieli tam samolotem zdołali wspomóc GryfaPrzemek pisze:Magister Blokers pisze:Dziwi tylko liczba w jakiej wspomagaliście swoich przyjaciół ze Słupska wkońcu do Gdynii macie niedaleko
Jutro mecz z Arką, więc pomyśl czemu pojechało nas tak mało.
-
kiwa jako tako
-
KS Cracovia
Zagłebia Lubin z Odrą 60-80 osob z 2 flagami (wroca napiszą)
my bez opravy, flag,
w odpowiedzi na wywiady prasowe trenera Majewskiego (ze podobno nie jestesmy kibicami) pojawil sie doping skierowany do piłkarzy (jestesmy z wami piłkarze jestesmy z wami, czy wygrywasz czy nie, i inne tego typu)
widzow 3 500
my bez opravy, flag,
w odpowiedzi na wywiady prasowe trenera Majewskiego (ze podobno nie jestesmy kibicami) pojawil sie doping skierowany do piłkarzy (jestesmy z wami piłkarze jestesmy z wami, czy wygrywasz czy nie, i inne tego typu)
widzow 3 500
-
Magister Blokers
A kogo niby dziś Arka miała dopingować ? Poza tym nie szukałem zaczepki poprostu napisałem to co myśle (chyba nie tylko ja).Fighting Dragon Tokyo pisze:To może stanę po stronie BKS-u i zapytam. Ile Arki dzisiaj w młynie? Na kibice.net wszyscy kumaci, to pewnie wiedzieli, że Lechia przyjedzie.jersey pisze:Co nie zmienia faktu, że w Gdyni grała wasza zgoda i wypadałoby ją wesprzeć "troszkę" większą liczbą niż 30 osób. Tym bardziej, że na derby od was wybiera się +/- 400 osób. No ale nie mój cyrk, nie moje małpy.Przemek pisze:
Jutro mecz z Arką, więc pomyśl czemu pojechało nas tak mało.
Co to za płakanie,w ile osób wspomagamy Gryf??!
Nasza sprawa gdzie i kiedy jedziemy,a widze,że dużo ludzi lubi tu sie podniecac naszymy liczbami.
Jutro po derbach tez napiszcie dlaczego nas bylo tak malo na tak waznym meczu,przeciez ekipa "X" czy "Y" potrafi pojechac na wyjazd w 1.500 czy 4.000 a na derby to juz wogóle w milion...
Nasza sprawa gdzie i kiedy jedziemy,a widze,że dużo ludzi lubi tu sie podniecac naszymy liczbami.
Jutro po derbach tez napiszcie dlaczego nas bylo tak malo na tak waznym meczu,przeciez ekipa "X" czy "Y" potrafi pojechac na wyjazd w 1.500 czy 4.000 a na derby to juz wogóle w milion...
-
niepodjebywalny
- ostatnie ostrzeżenie
-
Tricolores
Ciężko było się po prostu zorganizować i tyle. Większość myślała o dzisiejszym meczu, uwierzcie, że gdyby nie dzisiejsze derby, Lechii było by o wiele więcej z Gryfem. To na tyle tłumaczeń.
PS. Nie chcę się napinać, ale myślałem, że Bałtyk to dość poważna ekipa i potrafi upilnować napinające się dzieci, bo to co można było zaobserwować na wczorajszym meczu było żenujące.
Pozdro.
PS. Nie chcę się napinać, ale myślałem, że Bałtyk to dość poważna ekipa i potrafi upilnować napinające się dzieci, bo to co można było zaobserwować na wczorajszym meczu było żenujące.
Pozdro.
-
Michał z Łodzi
-
el rodowitos
B. pisze:Śląsk Wrocław - TSP
Nas 42 osoby (autokar +auto). Śląska w młynie koło 450. Staramy sie prowadzić doping w przerwach Śląska. Zajmujemy miejsce na trybunei krytej.
http://www.slasknet.com/galeria/sez07-0 ... 103_16.jpg
http://www.slasknet.com/galeria/sez07-0 ... 1103_2.jpg
450? Pod samym zegarem, a jeszcze dwa sektory obok.
jak dlamnie to ty robisz napinka-euforia moze byc 2-3 wyjazdy a RUCH jezdzi cały czas w dobrej ilosci i niezachwyca przytym dobra gra wiec jednak te liczby nie sa przypadkoweHezbollah pisze:Ruch na razie jeździ na euforii poawansowej. Jak pojeździ z trzy sezony w takich liczbach to będzie się mógł porównywać do najlepszych bo na razie to zwykła napinka i
Wracając do tematu przyzwoita liczba Wisły i rewelacyjna Lecha
a jak bys orietowal sie w tych sprawach to bys wiedzial ze RUCH zawsze mial dobre liczny na wyjazdach nie najleprze ale w czołowce wyjazdowej był zawsze...