Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

yurez

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: yurez »

asmodeL pisze: 31.01.2026, 12:32
yurez pisze: 31.01.2026, 10:30 Jakie wy macie ego hipergalaktycznie wywalone ego w kosmos. Niepokonani Spartanie, chuligani siejący postrach i popłoch w całej Polsce, Defendersi Europy.
Gdyby w najbliższych latach wybuchł konflikt zbrojny, to wiemy że ŁKS będzie w pierwszej linii i zwycięsko odeprze atak nieproszonych gości na naszych terenach.
Chłopie nie rozumiesz różnicy w żadnych większych starciach nie wykazaliście się nie tylko z Ełk są ale nawet z nami . Jak więc można nie mieć wobec was wyjebanego ego ? Nie przepadam za oboma ekipami ale ostatnio jesteście w ciemnej d**** , a zydki z ŁKS-u ( tak żeby trzymać odpowiedni dystans między nami ) trzymają was w szachu . Jesteście na poziomie Wisły Kraków , pomimo nienawiści współczuje Ruchowi bo oni jakiś poziom jednak reprezentują pomimo kryzysu. Zęby nie było domówień Jude , Jude Cala Łòdz
Zaznaczony fragment wiele wyjaśnia co wiesz, a co ego nie wiesz.
Powtórzę tylko raz jeszcze to, co pisałem tu kiedyś, że w ciemnej dolinie to my byliśmy , obecnie jest zupełnie inaczej, i tyle niech Ci wystarczy.
Dalej życie i ulica będzie weryfikowała.
iparts.pl
StaryWyga1234

Post autor: StaryWyga1234 »

yurez pisze: 31.01.2026, 13:41
yurez pisze: 31.01.2026, 10:30 Jakie wy macie ego hipergalaktycznie wywalone ego w kosmos. Niepokonani Spartanie, chuligani siejący postrach i popłoch w całej Polsce, Defendersi Europy.
Gdyby w najbliższych latach wybuchł konflikt zbrojny, to wiemy że ŁKS będzie w pierwszej linii i zwycięsko odeprze atak nieproszonych gości na naszych terenach.
Chłopie nie rozumiesz różnicy w żadnych większych starciach nie wykazaliście się nie tylko z Ełk są ale nawet z nami . Jak więc można nie mieć wobec was wyjebanego ego ? Nie przepadam za oboma ekipami ale ostatnio jesteście w ciemnej d**** , a zydki z ŁKS-u ( tak żeby trzymać odpowiedni dystans między nami ) trzymają was w szachu . Jesteście na poziomie Wisły Kraków , pomimo nienawiści współczuje Ruchowi bo oni jakiś poziom jednak reprezentują pomimo kryzysu. Zęby nie było domówień Jude , Jude Cala Łòdz
Powtórzę tylko raz jeszcze to, co pisałem tu kiedyś, że w ciemnej dolinie to my byliśmy , obecnie jest zupełnie inaczej, i tyle niech Ci wystarczy.

Kupiłem już popcorn , nowy fotel zamówiony i będę czekał na wielki Widzew. Chłopaki tylko pod komendę nie uciekajcie 😉
Jan Barbados

Post autor: Jan Barbados »

yurez pisze: 31.01.2026, 10:30 życie i ulica będzie weryfikowała.
Jakie życie, jaka ulica?? Próbowałem już uprzejmie tłumaczyć. Nie tylko nie ta liga, ale nawet nie ta sama dyscyplina sportowa.
DZnr1

Re: ŁKS Łódź i woj. łódzkie rts-u - kibicowsko

Post autor: DZnr1 »

ŁKS.1908.Łódź pisze: 29.01.2026, 12:51
niggaLIVEmatters pisze: 29.01.2026, 12:17
ŁKS.1908.Łódź pisze: 29.01.2026, 09:20
[...]

Twierdzisz, że na Chojnach się rozeszłyście, a zostało was tam dobrze ponad 100 szt., to ile tych osób już odeszło, aż 20, a może 30? Sprawdź, bo 'spierdalałyście' tak szybko, że ciężko mi było was policzyć. Faktycznie, takie niby farmazony 'zajebalem', że masakra.

Odnośnie następnego mojego „farmazonu”, na 96% sWoich meczów jeździcie tak, jak napisałem, nikt u nas nie wróży z kuli, że akurat na ten albo kolejny wyjazd wypada te 3% - faktycznie, 'zajebałem' następny "farmazon”.

Odnośnie kibiców z tzw. 'Abramki' - może ty masz lepsze informacje, niż ja i wiesz dokładniej, ile osób lata na awantury. Napisałem wprost, że z całego Śródmieścia nie mamy więcej niż 30-tu chuliganów, a co dopiero z samego Abramowitza, Faktycznie kolejny mój gigantyczny "farmazon". Nie mierzyłem też tej ulicy miarką, jeśli ma więcej niż 209 m, to przemierzę.

Widzicie drzazgę w czyimś kakaowym oku, a w swoich wypowiedziach nie widzicie belki we własnym odbycie, rozumiem i rzeczywiście 'najebałem' rzekomo na tym forum tyle OGROMNYCH farmazonów, że głowa mała.
Nie chodzi o to, ilu zaatakowaliście, bo to nie Ty dałeś tę relację, tylko o to, że napisałeś, iż nie zaatakowaliście przy peronie, gdzie nas było więcej, bo tam były psy. Nie było ich dużo. Rozumiesz teraz moje kŁamstWa?

Jeżeli nie na wszystkie wyjazdy jeździłyśmy autokarami czy pociągami, to dlaczego piszesz, że w ogóle potem nie byłyśmy autami bez milicji i masz pretensje, bo nie możecie się ustawić?
Teraz robisz jakieś wyliczenia, ile procentowo jeździmy bez psiego ogona, czyli dostrzegłeś moje kłamstwa, nieprawdy?

Czyli nadal twierdzisz, że kibice z ww. "Abramki" to zwykli "janusze" jak nasi, co to najwyżej pomachają sobie szalikiem na stadionie, a do zdjęć w gadżetach anty... pozują inni kibice? Ulicę też im ktoś wymalował w "h" i anty, i oberwali niesprawiedliwie? To chcesz przekazać?

A, no i kolejne moje kłamstwo, że ŁKS atakuje chuliganów, a widzewiaki - przypadkowych nastolatków. No to, jeśli chuligany rts-u noszą np. szaliki "modnego widzewU", które dumnie wrzucacie jako zdobycz do neta, to OK, nie skłamałeś. Jesteś w porządku.

Tylko, dlaczego mam ludzi za debili?
Stwierdziłaś, że na dworcu nie było żadnej radiolki? Helikopter też latał z pogotowia najwyraźniej ... Masz ludzi za debili. Piszecie takie rzeczy, żeby umniejszać nam zwycięstwa, bo jakby np. te 20 osób było więcej, to byście nam dopiero pokazali, prawda?

Napisałem, że na wszystkie wyjazdy jeździliście autokarami lub pociągami w obstawie, ktoś od was - że nieprawda, bo potem w Gliwicach byliście autami. Miałem prawo tego nie wiedzieć, bo w 96% jeździcie tak, jak napisałem, a ty mi zarzucasz kłamstwo, zamiast znaleźć szerszy kontekst. Ale wiadomo, farmazon.

Jeśli ktoś ma ciuchy anty... (dostępne na stadionowym stoisku), to znaczy, że jest 'kumaty', albo się udziela? Znów masz ludzi za debili?! Jak pomalujemy na jednym z widzewskich osiedli „ŁKS [h]”, to znaczy, że tam mieszkają sami chuligani ŁKS-u? Znowy masz ludzi za debili?!!! Na podstawie tego, co jest napisane na płocie, oceniasz potencjał chuligański jednej ulicy? Ponownie masz ludzi za debili???

Nie przypominam sobie, żebym napisał, że my atakujemy samych chuliganóW (może to wyciągnięte z jakiegoś kontekstu), bo robiąc akcje na szaliki, wszyscy wiemy, jak to wygląda. Pewnie chodziło mi o to, że my, robiąc polowanie na was, próbujemy złapać właśnie bandę waszych chuliganów (nie mówię o jeżdżeniu po mieście, bo to też kończy się różnie), a wy najczęściej próbujecie złapać naszych pojedynczych malarzy, albo ustawiacie się zbieraniną z całego miasta, żeby uprzykrzyć powrót z meczu grupce kibiców z jednej ulicy na Śródmieściu, i takie są fakty.

Niech sobie ludzie sami ocenią, czy jestem rzeczywiście farmazoniarzem, czy to jednak wy manipulujecie fikcjami, żeby tylko widzewskie było na wierzchu.
Znalazłem sytuację, gdzie widzewiaki są górą:

https://ibb.co/pvZRV0rJ

yanusZ pisze: 31.01.2026, 13:41
ASmodeL pisze: 31.01.2026, 12:32
yanusZ pisze: 31.01.2026, 10:30 Jakie my mamy ego hipergalaktycznie wywalone w kosmos. I ci niepokonani "Spartanie", chuligani siejący w 'litzmannstadt' postrach/popłoch oraz w całej Wielkopolsce, "Defendersi Europy".
Gdyby w najbliższych latach w kraju wybuchł jakiś konflikt zbrojny, to wiemy, że ŁKS będzie w pierwszej linii i zwycięsko odeprze atak nieproszonych gości na naszych terenach, a nasze - nie.
Ale, chłopku, nie widzisz różnicy, że w żadnych większych starciach się nie wykazałyście, nie tylko regularnie z eŁKSą, ale nawet parokrotnie z nami. Jak więc można nie mieć i wobec was 'wyjeban-ego' ... ego? Nie przepadam za obiema ekipami, ale od dawna jesteście w czarnej důPie , a "żydki" z ŁKS-u (tak, żeby trzymać odpowiedni dystans między nami) trzymają wasze w szacHu. Jesteście na poziomie bandy gts-u, pomimo niechęci współczuję rucHOOLom, bo oni jakiś średni poziom jednak wciąż reprezentują pomimo kolejnych kryzysów. Żeby nie było niedomówień: "jude, jude, cała Łódź!".
Zaznaczony fragment wiele wyjaśnia, co wiesz, a czego jeszcze nie.
Powtórzę tylko raz jeszcze to, co pisałem tu kiedyś, że w ciemnym dupsku to my byłyśmy, a obecnie jest zupełnie inaczej, i tyle niech Ci wystarczy.
Dalej resztę - życie i ulica będzie nadal weryfikowały.
Zauważyłem też, że widzewiaki pasują idealnie do wiślaków itp., wszędzie tam jest już po chwilowych problemach, młode mocno progresują itd., a lada chwila, lada dzień wszyscy to dopiero zobaczą, jakie one nie są groźne.
Nie wspominając szerzej o nieDobitkach z 'destroyed жопа wankers 2000', których około 30 szt. (z wcześniejszych kilkuset ... wg sądowych wyjaśnień członków tej grupy) cWelebrowało okrągłe 25-lecie przemianowania z dAhOwCÓW'96 lub 30-tą rocznicę śmierci czerWonych 'dRed warriors'.

Obrazek
Eternidad

Post autor: Eternidad »

Przecież u was teraz jeszcze większe sranie i znów chyba nie najlepiej bardzo łagodnie pisząc między starymi a młodymi co? Ptaszki ćwierkają że ktoś tam się nie popisał.
DZnr1

Re: ŁKD Łódź i woj. łódzkie rts-u - kibicowsko

Post autor: DZnr1 »

EternitDad pisze: 31.01.2026, 19:41
yanusZ pisze: 31.01.2026, 13:41
ASmodeL pisze: 31.01.2026, 12:32
Ale, chłopku, nie widzisz różnicy, że w żadnych większych starciach się nie wykazałyście, nie tylko regularnie z eŁKSą, ale nawet parokrotnie z nami. Jak więc można nie mieć i wobec was 'wyjeban-ego' ... ego? Nie przepadam za obiema ekipami, ale od dawna jesteście w czarnej důPie , a "żydki" z ŁKS-u (tak, żeby trzymać odpowiedni dystans między nami) trzymają wasze w szacHu. Jesteście na poziomie bandy gts-u, pomimo niechęci współczuję rucHOOLom, bo oni jakiś średni poziom jednak wciąż reprezentują pomimo kolejnych kryzysów. Żeby nie było niedomówień: "jude, jude, cała Łódź!".
Zaznaczony fragment wiele wyjaśnia, co wiesz, a czego jeszcze nie.
Powtórzę tylko raz jeszcze to, co pisałem tu kiedyś, że w ciemnym dupsku to my byłyśmy, a obecnie jest zupełnie inaczej, i tyle niech Ci wystarczy.
Dalej resztę - życie i ulica będzie nadal weryfikowały.
Przecież u was teraz jeszcze większe sranie i znów chyba nie najlepiej, bardzo łagodnie pisząc, między starymi a młodymi, pieski szczekają, że ktoś tam się nie popisał, co?
Obrazek

Czyżby dAhOwCY-2000 "wzbogaciły się" o nowych ..., oficjalnych frajerów (poza już ... "wyświetlonymi" zŁOTĄ oraz gEBE7Sową), aby niedługo mieć w bandzie więcej 'kůreW', niż ma lat ich zorganizowana grupa przestępcza, czym zdystansują niebieskie pSYCHOfAJE1996, ale ... chyba szybko nie dościgną wiślackich potWierdzaczek m.in. z szARAKSów itd.?
serce miasta

Post autor: serce miasta »

za powielanie i rozpowszechnianie ww.lisy nalezy ci sie c*** do d***.wbijasz sobie sam palancie:)
cpcasual

Post autor: cpcasual »

Na tym forum dla ułomnych też się grypsuje tryglodyci? Wbijcie mi też 😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Leoś Kotwica

Post autor: Leoś Kotwica »

Dozo przekaż mi wszystkie papiery na priv i będziemy to rozkminiać na comiesięcznym spotkaniu PZGNW. Niedawno do ekipy dołączył Malicha a decydujący głos mają Heniek i Maks Czapka ze Szczecina.
cpcasual

Jeszcze jedno pytanko do sztywnych. Co to jest ta cała płachta co kryminał podpisuje? Komendant też składa podpis? Tylko proszę tylko o wyjaśnienie przez kogoś kumatego który ma 15 zajechane sztywno bo to dla mnie największy autorytet. Chyba, że mam już wbite przez grono LUDZI to sorry wariaci.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
bialy08

Post autor: bialy08 »

Asusss pisze: 31.01.2026, 12:38
To jak nie jesteś z wyżej wymienionych ekip to na c*** się wpierdalasz w coś co Cię nie dotyczy? Piszesz,że jesteśmy w ciemnej d**** bo tak wielki lks pisze i puszcza w świat te swoje farmazony jak z Cracovią bądź Wisłą? Misiu kolorowy,tyle się dzieje,że nawet połowa tego,nie jest puszczana do neta.
Weź już wyjdź z tego neta ,bo już kolejny rok czytamy o waszym wielkim odrodzeniu.Ty nieomylny wieszczu czerwonej propagandy internetowej pejsów.
Jan Barbados

zdeptany trawnik pisze: 31.01.2026, 10:52 2 osoby z Olchowa miały rany cięte głowy " J " ( nie Jesteś c***) i M . Tyle co powinno wystarczyć. Nie dość że mieliście sprzęt to nabraliscie ludzi z miasta, bramek itp co nigdy na meczu nie byli .
Hahaha, tylko widzewiok jest w stanie pisać "J", "M", "LGBT" o uczestnikach ustawki sprzed 27 lat, po której zresztą nie było żadnych konsekwencji i nikt specjalnie nie miał problemów oraz od której (czyli powtarzam - od 1999 roku) panicznie boicie się z ŁKS-em umówić.
cpcasual

Tutaj jest dużo łbów co jakiś skrótów ksywek używają i myślą, że sa kumaci i mają tajemną wiedzę 😅
Otóż drodzy imbecyle z internetu na śmiesznym forum. Takie strony to milicja przeglądała 25 lat temu jak internet był w początkowej fazie, obecnie trochę się zmieniło nie uważacie? Komendy mają już swoje wydziały do kibiców/pseudo gangsterów 24/h gdzie zajmują się wyłącznie tym. Wszystkich znają z nazwisk, ksyw i melin gdzie pomieszkują. Forum kibice net jest ostatnim gdzie zaglądają. Jednak skąd takie debile po 4 klasach podstawówki mają widzieć. Kmtw, jp
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Jan Barbados

Zgadzam się, ale jeszcze mogę zrozumieć jakieś zdarzenia sprzed 3 czy nawet 5 lat i że dalej ktoś może w tym grzebać. No ale ja pierd, niektórzy weterani z Parku 3 Maja są już pod sześćdziesiątkę - to znaczy, że teraz ostatnio pajac składał życzenia na Dzień Dziadka swojemu drogiemu "M" czy "J"? Kumatość internetowa widzewska to specjalny stan umysłu.
yalla

Post autor: yalla »

PAOK to jest lewica?
Jordan22

Post autor: Jordan22 »

Moje pytanie jak człowieka spoza Łodzi
Czy ŁKS przejął jakieś osiedla w ostatnich 5 latach gdzemamy kryzys Widzewa????
No właśnie.inpodejrzewam że w ciągu najbliższych 20nlat też nie przejmie.taka specyfika Łodzi.moasto wyraźnie o mocno podzielone.mozna gadać o ustawkach dziś czy jutro ale łódź była jeśli będzie po połowie podzielona i nikt nie przejmie nic.
To nie czasy lat 90
Jan Barbados

To że "człowiek spoza Łodzi" raczej właśnie uprawdopodobnia za kim jesteś, a dalsza treść twojego posta wręcz upewnia :)
Wasza logika - na Pietrynie i w Manu nie możemy już imprezować, zgody gościmy w Zgierzach i Parzęczewach, umówić z rywalami się boimy, no ale osiedla nam jeszcze nie przejęli w ostatnich 5 latach, hahaha. "Straciłem pracę, jestem bezdomny, panna mnie olała, kumple zostawili, nie mam już oszczędności, czwarty raz w ciągu dnia mi ryj obili, no ale wciąż koszula na grzbiecie i ja wam jeszcze pokażę"...
yalla

Ponowię pytanie do osób z Widzewa - czy PAOK to lewica? W necie nie brakuje flag ich fotek ze znakami antify. Czy też może to jakaś grupa?
oldies years

Post autor: oldies years »

yalla pisze: 04.02.2026, 13:01 Ponowię pytanie do osób z Widzewa - czy PAOK to lewica? W necie nie brakuje flag ich fotek ze znakami antify. Czy też może to jakaś grupa?
Tak, lewica, chcoiaz nie przepadam za poitycznymi uogolnieniami na trybunach zwlaszcza w klubach, gdzie jest wiecej grup kibicowskich niz jedna, a tak jest w PAOK-U i innych duzych klubach greckich. Grupa Gate Four jest na pewno lewicowa, ale Livorno to na pewno nie jest czyli nie tak skrajnie.
cpcasual

Tak jest podobnie jak we Włoszech, jeden wielki burdel i poplątanie z tymi grupami. U nas się układacie kurwiszony z klubami, żeby nie było awantur w zamian za hajs i tam jest podobnie. W takich Włoszech czy Serbii to byście dopiero przycinali i okradali zwykłych kibiców i później chodzili dumni w mokasynach 😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
yalla

oldies years pisze: 04.02.2026, 14:28
yalla pisze: 04.02.2026, 13:01 Ponowię pytanie do osób z Widzewa - czy PAOK to lewica? W necie nie brakuje flag ich fotek ze znakami antify. Czy też może to jakaś grupa?
Tak, lewica, chcoiaz nie przepadam za poitycznymi uogolnieniami na trybunach zwlaszcza w klubach, gdzie jest wiecej grup kibicowskich niz jedna, a tak jest w PAOK-U i innych duzych klubach greckich. Grupa Gate Four jest na pewno lewicowa, ale Livorno to na pewno nie jest czyli nie tak skrajnie.
Czyli Widzew trzyma się z jawnie lewacką ekipą? Chyba pierwszy taki przypadek w Polsce.
KoKolino

Post autor: KoKolino »

Ogólnie to mam to w uju , ale wolałbym lewackie Paok niż murzynow z brazylii
Jan Barbados

Dzwoniłem przed chwilą do Bate Anda i powiedzieli, że jest im przykro w związku z twoją opinią, rozważają porzucenie bjj i rozwiązanie bandy.
Leoś Kotwica

Post autor: Leoś Kotwica »

''Wielu kibiców jest patriotami i wiele ekip jest (PAOK MAKEDONES, PAOK Northeners, PAOK BEM, PAOK PATRIARXEIO, PAOK Kilkis itd.), ale nie są nacjonalistami ani nie myślą politycznie. PAOK G4 i PAOK Panhellenic (Klub Ateński) są w większości ekipami anarchistycznymi, ale generalnie apolitycznymi.''

Wpis kibica PAOK w dyskusji na temat poglądów greckich kibiców.
Radigoszcz1910

Post autor: Radigoszcz1910 »

Jan Barbados pisze: 04.02.2026, 16:38 Dzwoniłem przed chwilą do Bate Anda i powiedzieli, że jest im przykro w związku z twoją opinią, rozważają porzucenie bjj i rozwiązanie bandy.
W chuju tu mamy gdzie dzwoniłeś spierdalaj do swojego tematu bo i czarni z Brazyli wam nie przeszkadzają ani czarni z ajaxu a Żydzi to już wogóle.I nie pisz już nic o Łodzi jak tu nie mieszkasz bo farmazony Żydów to mogą łykać wasze baby aczkolwiek Żydów baby łykają od was co innego
Eternidad

Post autor: Eternidad »

Radigoszcz1910 pisze: 04.02.2026, 21:19
Jan Barbados pisze: 04.02.2026, 16:38 Dzwoniłem przed chwilą do Bate Anda i powiedzieli, że jest im przykro w związku z twoją opinią, rozważają porzucenie bjj i rozwiązanie bandy.
W chuju tu mamy gdzie dzwoniłeś spierdalaj do swojego tematu bo i czarni z Brazyli wam nie przeszkadzają ani czarni z ajaxu a Żydzi to już wogóle.I nie pisz już nic o Łodzi jak tu nie mieszkasz bo farmazony Żydów to mogą łykać wasze baby aczkolwiek Żydów baby łykają od was co innego
Słuchaj gówniarzu, zniknąłeś jakoś i się nie odniosłeś do wieści o tym co się z waszymi młodymi w Łodzi podziało za sprawą starych. O koledze który kleksa puścił też nic? W Łodzi nie znaczycie nic.
oldies years

Post autor: oldies years »

yalla pisze: 04.02.2026, 15:14
Czyli Widzew trzyma się z jawnie lewacką ekipą? Chyba pierwszy taki przypadek w Polsce.
Konczac temat polityczny w tym watku - poniewaz jestes kulturalny i ogarniety, wiec Ci odpowiadam i wyjasniam, choc sam tez pewnie to wiesz.
Po pierwsze nie lewacka ekipa.
po drugie - jezeli na stadionie jest np. kilkanascia tysiecy ludzi, to sa tam mlodzi, starzy, grubi, lysi, owlosieni niscy i wysocy itp
sa zwolennicy prawicy, lewicy, narodowcy, katolicy, adwentysci, jehowi itp
to, ze wiodaca grupa kilkudziesieciu czy stuosobowa ma "poglady", to nie znaczy ze cala spolecznosc ma obowiazek miec takie poglady lub je ma. Ekip skrajnych jest w Europie bardzo niewiele, reszta to mieszanka, ew. z jakims lekko wiodacym trendem. Wiec smieszne sa dyskusje o pogladach. Na St. Pauli tez sa przeciwnicy uchodzcow i sympatcy AFD. Za proste by to bylo wszystko, jak sobie niektorzy by chcieli wyobrazac swiat.
serce miasta

Fifek ten co mieszkał na Śródmieściu na Kamińskiego?Wstyd byłoby mi wspominać o tym parchhu który został poniżony i sponiewierany jak zwykła szmata,skończył osikany pod sklepem róg Pomorskiej i Zacisze.Na solówki przegrywał z młodszymi od siebie a starzy go obijali jak balon
Thor1910

Post autor: Thor1910 »

Eternidad pisze: 05.02.2026, 06:19
Radigoszcz1910 pisze: 04.02.2026, 21:19
Słuchaj gówniarzu, zniknąłeś jakoś i się nie odniosłeś do wieści o tym co się z waszymi młodymi w Łodzi podziało za sprawą starych. O koledze który kleksa puścił też nic? W Łodzi nie znaczycie nic.
Misiu kolorowy nie zgrywaj kumacza, bo już raz zostałeś zweryfikowany ;)

Jacy młodzi? Szajka? Już jest kolejne pokolenie młodzieży i nasza młodzież ma się bardzo dobrze, chłopaki jeżdżą, trenują i robią akcje.
I kto niby puścił kleksa? O czym ty piszesz?
:mrgreen:
yalla

oldies years pisze: 05.02.2026, 08:18
yalla pisze: 04.02.2026, 15:14

Konczac temat polityczny w tym watku - poniewaz jestes kulturalny i ogarniety, wiec Ci odpowiadam i wyjasniam, choc sam tez pewnie to wiesz.
po drugie - jezeli na stadionie jest np. kilkanascia tysiecy ludzi, to sa tam mlodzi, starzy, grubi, lysi, owlosieni niscy i wysocy itp
to, ze wiodaca grupa kilkudziesieciu czy stuosobowa ma "poglady", to nie znaczy ze cala spolecznosc ma obowiazek miec takie poglady lub je ma. Ekip skrajnych jest w Europie bardzo niewiele, reszta to mieszanka, ew. z jakims lekko wiodacym trendem. Wiec smieszne sa dyskusje o pogladach. Na St. Pauli tez sa przeciwnicy uchodzcow i sympatcy AFD. Za proste by to bylo wszystko, jak sobie niektorzy by chcieli wyobrazac swiat.
No właśnie nie wiedziałem, dlatego pytałem. Nie znam greckiej sceny pod kątem upodobań politycznych, ogólnie mało się nią interesuję, mimo że jest bardzo mocna i ciekawa. Oczywistym jest to, że na trybunach są różni ludzie, ale jednak jest różnica między chowaniem poglądów do kieszeni a jawnym wywieszaniem różnych flag. W necie pojawiły mi się jakieś płótna z napisami "Antifa PAOK", ale to nie jest żaden wyznacznik, natomiast kolega wyżej napisał że Gate4 to lewica. Ty że nie.
.:FC*SP:.

Post autor: .:FC*SP:. »

[/quote]

[/quote]

No właśnie nie wiedziałem, dlatego pytałem. Nie znam greckiej sceny pod kątem upodobań politycznych, ogólnie mało się nią interesuję, mimo że jest bardzo mocna i ciekawa. Oczywistym jest to, że na trybunach są różni ludzie, ale jednak jest różnica między chowaniem poglądów do kieszeni a jawnym wywieszaniem różnych flag. W necie pojawiły mi się jakieś płótna z napisami "Antifa PAOK", ale to nie jest żaden wyznacznik, natomiast kolega wyżej napisał że Gate4 to lewica. Ty że nie.
[/quote]

Chociaż to nie odpowiedni wątek i nie mam zamiaru udawać Greka, ale…
PAOK to nie lewica! Ich główna grupa to „Gate 4” a hardkory z nich to „Gate 4A”, przyczym to „A” jest w kółku, czyli anarchiści. Nienawidzą państwa i psiarni. Totalny dziki chaos, zero opraw, (prawie) żadnych machajek. A ich patriotyzm polega na tym, że tęskną za wielką Grecją i terenami okupowanymi przez np. Macedonię, Turcję itd. Itp. Taki mały fun fact: z Tesalonik nie ma żadnych połączeń kolejowych czy lotniczych do Istambułu, ale są do Konstantynopola…
O St. Pauli masz racje, ale nie będę się rozpisywał, bo zrobiłem to kilka lat temu w innym temacie. I nie chodzę tam od prawie sześciu lat…
Obrazek
5. Liga, obecnie...
Daniel2345

Post autor: Daniel2345 »

serce miasta pisze: 05.02.2026, 08:33 Fifek ten co mieszkał na Śródmieściu na Kamińskiego?Wstyd byłoby mi wspominać o tym parchhu który został poniżony i sponiewierany jak zwykła szmata,skończył osikany pod sklepem róg Pomorskiej i Zacisze.Na solówki przegrywał z młodszymi od siebie a starzy go obijali jak balon
Z tego co opisujesz, to można być na takiej dzielnicy jak Śródmieście marnym leszczem i nie wychodzić z domu. Jak jesteś za spokojny , nie mieć kolegów, koleżanek . Na takich prężnych rewirach jak Limanka , Wojska Polskiego , Grabowa , Górniak itd .
Jan Barbados

Daniel2345 pisze: 05.02.2026, 12:25
serce miasta pisze: 05.02.2026, 08:33 Fifek ten co mieszkał na Śródmieściu na Kamińskiego?Wstyd byłoby mi wspominać o tym parchhu który został poniżony i sponiewierany jak zwykła szmata,skończył osikany pod sklepem róg Pomorskiej i Zacisze.Na solówki przegrywał z młodszymi od siebie a starzy go obijali jak balon
Z tego co opisujesz, to można być na takiej dzielnicy jak Śródmieście marnym leszczem i nie wychodzić z domu. Jak jesteś za spokojny , nie mieć kolegów, koleżanek . Na takich prężnych rewirach jak Limanka , Wojska Polskiego , Grabowa , Górniak itd .
Zupełnie rozwalony łeb (nie od pięści) po Parku 3 Maja mieli też od nas Słoik i Bednarski, a mimo to razem z całym tamtym składem tak zmasakrowali waszą główną bandę, że od 27 lat boli aż do dzisiaj, traktujecie tamtą tragiczną dla was ustawkę jako wymówkę, żeby się nie sprawdzać i właśnie temat zaczął się od jakiegoś widzewskiego szczyla teraz w 2026 roku wciąż obrażonego za 1999 rok: "Niepotrzebnie się podzieliliśmy na dwie grupy" - hahaha! Co do osoby Fify i jego dalszych losów to zluzuj, w życiu różnie się układa i zobaczymy co ty będziesz sobą reprezentował za ćwierć wieku.
Jan Barbados

CSKA w Łodzi napotkało, Atletico u siebie, ostatnio Partizan, to i lewaki z PAOK zapewne kiedyś spotkają ŁKS na swojej drodze...
Old StyleRDG

Post autor: Old StyleRDG »

Jan Barbados pisze: 05.02.2026, 13:46
Zupełnie rozwalony łeb (nie od pięści) po Parku 3 Maja mieli też od nas Słoik i Bednarski, a mimo to razem z całym tamtym składem tak zmasakrowali waszą główną bandę, że od 27 lat boli aż do dzisiaj, traktujecie tamtą tragiczną dla was ustawkę jako wymówkę, żeby się nie sprawdzać i właśnie temat zaczął się od jakiegoś widzewskiego szczyla teraz w 2026 roku wciąż obrażonego za 1999 rok: "Niepotrzebnie się podzieliliśmy na dwie grupy" - hahaha! Co do osoby Fify i jego dalszych losów to zluzuj, w życiu różnie się układa i zobaczymy co ty będziesz sobą reprezentował za ćwierć wieku.
Co za głupoty gościu piszesz.
Tragicznie to masz w głowie. Popytaj kolegów dlaczego doszło do wielu walk między Widzewm a Łks od tamtego czasu bo widać że sam nic nie wiesz. Były to dogadywane starcia (nie spontaniczne) bo inaczej by do nich w ogóle nie doszło.
Jan Barbados

Ale to przeleć dwie strony tego tematu do tyłu i wytłumacz pyskatym dzieciom w twoich barwach Radigoszcz i Kokolino, bo mi nie trzeba.
serce miasta

Barbadosie takie kity to możesz wciskać swoim ziemniaczanym kumplom ew.ekipie kanara.W Parku 3 mają wygraliście bo zachowaliscie się się nie honorowo i mimo wcześniejszych ustaleń mieliście sprzęt.Po tej sytuacji wielokrotnie zachowaliscie się nie honorowo więc Widzew się z wami nie ustawia.W dzisiejszych czasach też jesteście niehonorowi i pewnie dlatego Widzew z wami nie chce się umawiac.Wielokrotnie po parku 3 mają dostaliście smary od Widzewa więc nie kłam i nie zakłamuje rzeczywistości te Lech Cracovia ŁKS 😭😭😭😭gdzie te pasie z Apteczki?
Jan Barbados

serce miasta pisze: 05.02.2026, 15:39 W Parku 3 mają wygraliście bo zachowaliscie się się nie honorowo więc Widzew się z wami nie ustawia.W dzisiejszych czasach też jesteście niehonorowi i pewnie dlatego Widzew z wami nie chce się umawiac
Ale to przeleć dwa posty do tyłu i wytłumacz swojemu koledze po szalu. Haha, co widzewiok to inna wersja. 27 lat to dzieciaka można zrobić i nawet dziadkiem zostać. Dlatego może was ten rozenbaum dopada czy tam alzheimer.
KoKolino

Post autor: KoKolino »

Po co wy temu trollowi odpisujecie , jego zgodiowicz grał wczoraj mecz a on w tym czasie posty na kibice net napierdalal , jeszcze coś pieprzy, że do ziomków z Brazylii ma kontakty ... j***** napinacz fantasta internetowy
Radigoszcz1910

Post autor: Radigoszcz1910 »

Jan Barbados pisze: 05.02.2026, 14:43 Ale to przeleć dwie strony tego tematu do tyłu i wytłumacz pyskatym dzieciom w twoich barwach Radigoszcz i Kokolino, bo mi nie trzeba.
Ostatni raz ci odpisze debilu w d**** byłeś i widziałeś.A co do naszych potyczek później o ile mnie pamięć nie myli to nie były to żadne umawiane walki.Jak już ktoś napisał miało do takiej dojść (za duże słowa) były rozmowy o takiej walce ale na tym się skończyło.A teraz żyjcie tymi klubami na Piotrkowskiej i czym tam jeszcze.
ODPOWIEDZ