Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
A jutra cyk i Piast rozwala sracze i serwerownie, a sektor gości zamknięty na rok.
Tak na pewno spierdalałem przed Ksg,ty to masz marzenia bita dziwko mary. Masz rację żaboli ciągle więcej na Rudzie ale tych płaczących do kamery ....nie bijcie mnie ,ja już nie kibicuję,j**** torcidę. Tych jest cała masa
A co do tego emeryta ...jeśli 74 to Twój rocznik bita dziwko to jestem od ciebie dużo młodszy.
A teraz napisz nam co tam jeszcze na fb wyczytałaś nic nie znacząca parówo
Chcę ci wysłać PW bo takie pisanie jest irytujące.. pokombinuj coś z kontem bo nie ma możliwości wysłania ci czegokolwiek19seba20 pisze: 30.01.2026, 11:27Tak na pewno spierdalałem przed Ksg,ty to masz marzenia bita dziwko mary. Masz rację żaboli ciągle więcej na Rudzie ale tych płaczących do kamery ....nie bijcie mnie ,ja już nie kibicuję,j**** torcidę. Tych jest cała masa
A co do tego emeryta ...jeśli 74 to Twój rocznik bita dziwko to jestem od ciebie dużo młodszy.
A teraz napisz nam co tam jeszcze na fb wyczytałaś nic nie znacząca parówo
Mozesz dac do tego kontekst?Major_Bień pisze: 30.01.2026, 10:21- Młodzież Ruchu z ich naczelnym rapowym bardem Setą bujająca się w teledysku ciapaka Montany (Haram Masari, co panowie?)JOKERJOKES pisze: 30.01.2026, 00:12 Podsumowanie Torcidy 1999-2026
- stracone dzielnice na Rudzie Slaskiej ( Fryna, Halemba, Wirek) cieb ekipy z poczatku lat 2000 TRSL
- stracone Gliwice , Piast gania Gornika
- Czerwionka - Leszczyny wybiera ROW
- ROW fan club pozniej zgoda kopie w dupe Torcide
- Laziska stracone jakiekolwiek wplywy
- zgoda z GKSem dala tyle ze GKS mocniejszy od Gornika zadne tereny GKS nie pomoglo odbic
-kompletny brak organizacji i brak planu jak wykorzustac to zgode
- w******* od Stomilu pod stadionem
-w******* za wpierdolem od Ruchiu
- w******* za wpierdolem od Zaglebia
-w******* od Arki
/p****** od Legii
JAK
MOZNA BYLO TO TAK SPIERDOLIC TO TYLKO MARA WIE
-
DennisWise
Ten pierwszy z lewej Ukrainiec to chyba prosto z kopalni przyszedł na trening.
https://zapodaj.net/plik-GBJl6oCjgq-
kumate info
Gablota kabaret to jest to ze taki prawdomowny... mieniacy sie kibicem Gornika cieszy morde ze Torcida gdzies tam zaliczyla plecy i podpisuje sie pod postem nie wiadomo kogo ze Gornik zbiera same wpierdole i stracil Rude Slaska. To ze jest to rejon derbowy i jest mnostwo akcji raz na plus innym razem na minus to juz nie napisze tylko bedzie cieszyl morde z tego. Za chwile moze bedzie latal z Sosnowcem albo Ruchem hehe.
Nastepny kabaret to jego ziomeczek przecpany leb bieniu ktory robi z siebie debila na internecie ale dla prawdomownegozloma to nic bo przeciez bieniu to chlop z zasadami c*** ze okradal swoich. Nastepny jego guru to Kaniol ktory sam mowi ze od lat nie ma nic wspolnego z kibicowaniem a to ze kogos tam gonil to juz jest bogiem dla niego i w ogole nie weryfikuje o co tam w tym konflikcie chodzi.
Kabaret bo jak smigali na Gornik to normalnie z mara zbijali piateczki a jak zostali odpuleni to nagle zaczeli jechac ze Torcida to policjanci. mara rozjebal sie i zostal pocisniety przez cala spolecznosc Gornika no ale dalej bedzie ze pierdolil ze trzeba kogos gonic. Sam ma podobno ekipe ale bedzie mowil ze zwykli kibice Gornika maja kogos gonic. To jest hit.
Nastepny kabaret to jego ziomeczek przecpany leb bieniu ktory robi z siebie debila na internecie ale dla prawdomownegozloma to nic bo przeciez bieniu to chlop z zasadami c*** ze okradal swoich. Nastepny jego guru to Kaniol ktory sam mowi ze od lat nie ma nic wspolnego z kibicowaniem a to ze kogos tam gonil to juz jest bogiem dla niego i w ogole nie weryfikuje o co tam w tym konflikcie chodzi.
Kabaret bo jak smigali na Gornik to normalnie z mara zbijali piateczki a jak zostali odpuleni to nagle zaczeli jechac ze Torcida to policjanci. mara rozjebal sie i zostal pocisniety przez cala spolecznosc Gornika no ale dalej bedzie ze pierdolil ze trzeba kogos gonic. Sam ma podobno ekipe ale bedzie mowil ze zwykli kibice Gornika maja kogos gonic. To jest hit.
Ty skurwielu, nie ukrywaj syfu na gieksie i nie zatajaj przed polską. Niby nikt nie wie o co chodzi z Kanią? O to skurwielu, że te pedały z bukowej chciały wykręcić mu afery a papierów i dowodów brak. Piszesz chuju bity, że KOGOŚ TAM GONIŁ? Ty zaklamana jebana dziwko, nie tyle gonił co bił i gonił jedną ręką często. Ta saga trwa już 7 lat. Rękawice ostatnio podjął JEDEN małolat który wyłapał w 13 sekund ale chociaż miał jaja. Ty zakłamany synu pedała, prawda zawsze się obroni
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
JOKERJOKES
Chlopie to ze jestem kibicem Gornika to nie znaczy ze bede zaktrzywial rzeczywistosc lata 2000-2005 to przynajmiej Gornik walaczyl na tej rudzie.kumate info pisze: 30.01.2026, 17:09 Gablota kabaret to jest to ze taki prawdomowny... mieniacy sie kibicem Gornika cieszy morde ze Torcida gdzies tam zaliczyla plecy i podpisuje sie pod postem nie wiadomo kogo ze Gornik zbiera same wpierdole i stracil Rude Slaska. To ze jest to rejon derbowy i jest mnostwo akcji raz na plus innym razem na minus to juz nie napisze tylko bedzie cieszyl morde z tego. Za chwile moze bedzie latal z Sosnowcem albo Ruchem hehe.
Od momentu GKS to jeszce spierdalali wtaz z GKS z Bykowiny i sie na w******* od Jagi zaliczyli.
Cala historia jest taka ze sztama z GKS dala nam wielkego c**** i jeszcze w Polsce wszystkie wazniekszy kontakty pogubione.
Moral z tego ze gorzej juz byc nie moze i czas sie obudzic i mysle ze zerwanientych zgod dlugoterminowo wplynie na jakos ekipy i mam nadzieje ze wylapia po kolei kazdego z Rowu i im spuszcza konktetny w*******
-
prawdomównyziom
Hit to jest twoje upośledzenie ty nawet nie rozumiesz co się pisze do ciebie ty ku*** łbie z gimnazjum,zajedz mi tu gdzie się cieszę że Górnik zaliczył plecy debilu zajebany na plaska nie rób WSTYDU ty ku*** tępy huju z pod dery na cwelownie won tam gdzie twoja buda.kumate info pisze: 30.01.2026, 17:09 Gablota kabaret to jest to ze taki prawdomowny... mieniacy sie kibicem Gornika cieszy morde ze Torcida gdzies tam zaliczyla plecy i podpisuje sie pod postem nie wiadomo kogo ze Gornik zbiera same wpierdole i stracil Rude Slaska. To ze jest to rejon derbowy i jest mnostwo akcji raz na plus innym razem na minus to juz nie napisze tylko bedzie cieszyl morde z tego. Za chwile moze bedzie latal z Sosnowcem albo Ruchem hehe.
PDW !!
-
prawdomównyziom
Joker jokes przecież ta ku*** nie rozumie co to jest rzeczywistość do tego h*** ma pojęcia gdzie był Górnik w 2005 bo to ku*** gimbus zajebany na liścia jest i później dziwota że Piast podjeżdża pod stadion gdzie wcześniej by im to nawet przez myśl nie przeszło ze strachu,ale jak teraz widzą takiego ku*** kiepa co pierdoli tu o jakiś akcjach w jedną drugą stronę gdzie życie pokazuje prawdę to czego tu się bać jak on tu pisze pierdoli o jakieś sile a w realu spierdala on nie zrozumie tego że kiedyś Górnik był top a teraz jest przez takie k**** między innymi jak ten c*** i te wszystkie frajery z dojebanymi papierkami wiadomo gdzie i aż serce się kraje, jak bym tą k**** złapał sam na sam to poszedł bym za niego siedzieć bez żadnego żalu bo taką k**** trzeba eliminować bo później młodzi myślą że oni ich obronią a pierwsze co zrobią to spierdolą i tak będzie także na kim oni mają się wzorować,młodzieży UWAŻAĆ NA TE k**** RÓBCIE SWOJĄ ZAŁOGĘ I ODETNIJCIE SIĘ OD TEGO KURESTWA.POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICÓW GÓRNIKA Z ZASADAMI.
PDW !!
-
kumate info
Ty przynajmniej potrafisz normalnie odpowiedziec bez bluzgow. Sluchaj jestes kibicem Gornika to po co srac do wlasnego gniazda? Ja wiem ze dzis to juz nie lata 2000-2010 ale nie wiem czego oczekujesz ze bedzie sie na osiedlach dzialo tyle co wtedy? Przeciez to jest nie do zrobienia. Dzis nadal sie dzieje ale nie tyle co wtedy z wiadomych przyczyn. Piszesz ze zgoda Gornik GKS nic nie dala? Prosze napisz ze zartujesz. Przeciez ta sztama byla w c*** mocna, Ruch sie w chujj bal tej sztamy a to chyba o czyms swiadczy. A gdzie teraz jest ten Ruch bo to cien ekipy sprzed lat a ty tu piszesz ze Gornik jest goniony. Co do Piasta to ze troche wyszli z cienia to nie rob z nich gladiatorow bo walczyc moga jedynie z TGliwice i tyle z roznym skutkiem a wy tu piszecie jakby mieli caly Gornik gonic. Nastepne bzdury ze Ruda Slaska stracona. Zyjecie czasami sprzed 8-10 lat gdzie faktycznie tam mieli sklad z L na czele ale to wszystko co sie dzialo to nie mialo niczego wspolnego z kibicowaniem i zasadami kibicowskimi.JOKERJOKES pisze: 30.01.2026, 18:11
Chlopie to ze jestem kibicem Gornika to nie znaczy ze bede zaktrzywial rzeczywistosc lata 2000-2005 to przynajmiej Gornik walaczyl na tej rudzie.
Od momentu GKS to jeszce spierdalali wtaz z GKS z Bykowiny i sie na w******* od Jagi zaliczyli.
Cala historia jest taka ze sztama z GKS dala nam wielkego c**** i jeszcze w Polsce wszystkie wazniekszy kontakty pogubione.
Moral z tego ze gorzej juz byc nie moze i czas sie obudzic i mysle ze zerwanientych zgod dlugoterminowo wplynie na jakos ekipy i mam nadzieje ze wylapia po kolei kazdego z Rowu i im spuszcza konktetny w*******
Torcida to byla jest i bedzie top marka ale wiadomo ze czasem zdarzaja sie gorsze czasy ale to w kazdej ekipie jest kryzys z roznych powodow.
kumate info pisze: 30.01.2026, 17:09 Gablota kabaret to jest to ze taki prawdomowny... mieniacy sie kibicem Gornika cieszy morde ze Torcida gdzies tam zaliczyla plecy i podpisuje sie pod postem nie wiadomo kogo ze Gornik zbiera same wpierdole i stracil Rude Slaska. To ze jest to rejon derbowy i jest mnostwo akcji raz na plus innym razem na minus to juz nie napisze tylko bedzie cieszyl morde z tego. Za chwile moze bedzie latal z Sosnowcem albo Ruchem hehe.
Nie odwracaj kota ogonem, chodzi o to że osoby trenujące i jeżdżące na zawody i obozy z PSEM KRYMINALNYM są dalej u was wśród czołówki. Że po szpagacie mary nie podziekowaliscie jego przydupasom co go bronili to tylko o was świadczy. Czemu Gieksa i Row was opluli?
-
JOKERJOKES
To juz nie moje gniazdo przynajmiej trybuny.kumate info pisze: 30.01.2026, 20:59Ty przynajmniej potrafisz normalnie odpowiedziec bez bluzgow. Sluchaj jestes kibicem Gornika to po co srac do wlasnego gniazda? Ja wiem ze dzis to juz nie lata 2000-2010 ale nie wiem czego oczekujesz ze bedzie sie na osiedlach dzialo tyle co wtedy? Przeciez to jest nie do zrobienia. Dzis nadal sie dzieje ale nie tyle co wtedy z wiadomych przyczyn. Piszesz ze zgoda Gornik GKS nic nie dala? Prosze napisz ze zartujesz. Przeciez ta sztama byla w c*** mocna, Ruch sie w chujj bal tej sztamy a to chyba o czyms swiadczy. A gdzie teraz jest ten Ruch bo to cien ekipy sprzed lat a ty tu piszesz ze Gornik jest goniony. Co do Piasta to ze troche wyszli z cienia to nie rob z nich gladiatorow bo walczyc moga jedynie z TGliwice i tyle z roznym skutkiem a wy tu piszecie jakby mieli caly Gornik gonic. Nastepne bzdury ze Ruda Slaska stracona. Zyjecie czasami sprzed 8-10 lat gdzie faktycznie tam mieli sklad z L na czele ale to wszystko co sie dzialo to nie mialo niczego wspolnego z kibicowaniem i zasadami kibicowskimi.JOKERJOKES pisze: 30.01.2026, 18:11
Chlopie to ze jestem kibicem Gornika to nie znaczy ze bede zaktrzywial rzeczywistosc lata 2000-2005 to przynajmiej Gornik walaczyl na tej rudzie.
Torcida to byla jest i bedzie top marka ale wiadomo ze czasem zdarzaja sie gorsze czasy ale to w kazdej ekipie jest kryzys z roznych powodow.
Nie oczekuje ze beda dziennie latac wiem ze czasu sie zmienily natomiast Gornik od lat jest w ciezkiej defensywie w RSL piszesz o L dlugo przed nim Gornik latal ze sprzetem po Rudzie przed Ruchem a ten sie dostosowal. I tylko to pokazuje sile Gornika z RSL jak 1 L tu cos porganizowal w 140tys miescie. W 2000-2005 Godula i Orzegow w primie 100 osob wystala na wjazd do na Bykowine. A zjebalo sie wtedy jak PF zaczelo whezsza na Rude po smierci R z Halemby ale nie TRSL twardo stala ze my pomocy z zewnatrz miasta nie potrzebuje i d*** zbita jak sam widzisz. Ostanio ja bylem w PL na Ruszie kiles w bluzid Ruchu na Oswiecenie chodzil czlowieku to jeszcze 15 lat dontylu to bym minuyy nie wytrzymal. I co od tego czasu jak L zostal zawiniety zrobilo sie na lepsE do TRSL oprocz tego ze wiecej Wirku straconego , co zostalo odbite . TRSL nawet tej wiochy Chebzia nie ogarnelo co jest 5tys ludzi tam albo mniej. Jedyne co KSG na Rudzie zrobilo to przejecie Rudy 1 ale to przed 2000 rokiem.
Czerwionka Leszcyny maly fan club ale chlopy tam byly konkretne jak mozna bylo dopuscic ze Row wybrali.
A Ty caly Bieniek jak juz tam dzialales preznie na tym zdjeciu z Kaplem to cos zes zrobil a no noc bo chajs sie zgadzal i tam jeden z drugim mielisxie wyjebane.
Gornik w ostanich 20 layach pogubil najwiecej terenow i tyle w temacie .
Zgoda z GKS w c*** mocna to na papierze albo ten kto to ogarnial nie rozumial potencjalu albo byl za glupi
-
JOKERJOKES
A Ty Bieniu wrzucam tam filmik ze ze Stomilem pod kasami w 1 szeregu byles Super ale co zrobiles z kolegami w czarnych kurteczlach Torcida co Cie tam zostawili , zabrales im czy dalej piony zbijales na nastepny weekend jak kurz opadl.
A i ta cala TRSL jak tam na Godule na treningi wbijalem 2011 o ile pamietam to chcieli mnie po 2 treningach na akcje brac… no serio
A i ta cala TRSL jak tam na Godule na treningi wbijalem 2011 o ile pamietam to chcieli mnie po 2 treningach na akcje brac… no serio
-
prawdomównyziom
On nie sra on te Gówno chce,, posprzątać" albo chociaż zmobilizować,ale to jest za trudne dla ciebie do ogarnięcia,bo z tego co widzę napierdala ci prawdą w ryj i co lepsze widać że ma pojęcie w przeciwieństwie do ciebie,i samokrytyka dla mobilizacji (znasz takie słowa) nie jest mu obca z prostego powodu gdzieś był i coś przeżył,a ty gimbusie co przeżyłeś z kim się biłes jak taka marka jesteś,co ty zrobiłeś dla Górnika,a ten hit że Ruch jest cieniem to ku*** brawo jak taki cień was dalej dojeżdża ostatnio ten cień tam z wami tańczył po pare osób i co,a te wjazdy na dzielnice też L robi teraz JEST TU KTOŚ ZDROWY Z GÓRNIKA CO MA TERAZ COŚ DO POWIEDZENIA NA STADIONIE? WEŹCIE GO BO ON NIKOGO NIE BRONI Z TEJ WASZEJ BANDY KGP JAK WAM SIĘ WYDAJE TYLKO JESZCZE SZKODZI NIE TYLKO WAM ALE WSZYSTKIM FANOM KSGkumate info pisze: 30.01.2026, 20:59Ty przynajmniej potrafisz normalnie odpowiedziec bez bluzgow. Sluchaj jestes kibicem Gornika to po co srac do wlasnego gniazda? Ja wiem ze dzis to juz nie lata 2000-2010 ale nie wiem czego oczekujesz ze bedzie sie na osiedlach dzialo tyle co wtedy? Przeciez to jest nie do zrobienia. Dzis nadal sie dzieje ale nie tyle co wtedy z wiadomych przyczyn. Piszesz ze zgoda Gornik GKS nic nie dala? Prosze napisz ze zartujesz. Przeciez ta sztama byla w c*** mocna, Ruch sie w chujj bal tej sztamy a to chyba o czyms swiadczy. A gdzie teraz jest ten Ruch bo to cien ekipy sprzed lat a ty tu piszesz ze Gornik jest goniony. Co do Piasta to ze troche wyszli z cienia to nie rob z nich gladiatorow bo walczyc moga jedynie z TGliwice i tyle z roznym skutkiem a wy tu piszecie jakby mieli caly Gornik gonic. Nastepne bzdury ze Ruda Slaska stracona. Zyjecie czasami sprzed 8-10 lat gdzie faktycznie tam mieli sklad z L na czele ale to wszystko co sie dzialo to nie mialo niczego wspolnego z kibicowaniem i zasadami kibicowskimi.JOKERJOKES pisze: 30.01.2026, 18:11
PDW !!
Już samo to że te cioty z Katowic opluly ksg to zakrawa na kpine 😅😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
JOKERJOKES
I tam mi chlopie piszesz o L ze on zlamal TRSL , zobacz Lipiny jak masz jaja jak oni to i Ci cala PF nie straszna , ale trzeba miec jaja a nie jak Lo z TRSL kutasem myslec
-
prawdomównyziom
Przecież ten LOTEK to największa ciota była zawszę s********* jak Ruch na Ruda wjezdzol albo zawsze gdzieś przypadkiem daleko był, później kreował się na numer 1,to mu chłopaki z Ruchu pokazali jaka był jedynką, do tego ta jedynka coś tam kulawo zeznała i potrzebne to było udawać kogoś kim się nie jest, co nie zmienia faktu że takie kurestwo trzeba tępić co zrobił Ruch czy Górnik,w świecie kibicowskim musi być walka na zdrowych zasadach na ręce nie na sprzęt,zdrowo dać se po ryju i iść spać a rano z obitą mordą do roboty na lajcie z uśmiechem przegraną czy wygraną ,a nie z myślą że kogoś się zabiło sprzętem i ile wyłapiemy bo później jest jak jest na komisariacie kto pierwszy 60 ten lepszy bo trzeba grzać 25 i nie zawsze ktoś kto koło ciebie stoi jest kibicem nie którzy przychodzą tylko coś opierdolic a jak przyjdzie co do czego to spierdoli bo przecież po co on ma ryzykować w******* jak on nie kocha Górnika on tu nie przyszedł się bić TYLKO ponapinac i wyrwać małolatę z sektora w koszulce arbani he z Turcji i skraść twoje pieniądze ze zbiórek biletów gadżetów ITD.JOKERJOKES pisze: 30.01.2026, 22:24 I tam mi chlopie piszesz o L ze on zlamal TRSL , zobacz Lipiny jak masz jaja jak oni to i Ci cala PF nie straszna , ale trzeba miec jaja a nie jak Lo z TRSL kutasem myslec
PDW !!
Ej kumaci 😅 jak coś to nie musicie pisać skrótami, psiarnia wszystkich zna. Jakby co to ja wam tej wiedzy tajemnej nie dałem
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Nie pamiętam kiedy się tak ostatnio uśmiałem. Przypomnę ci jak się was baliśmy po przybiciu tej komicznej sztamykumate info pisze: 30.01.2026, 20:59Ty przynajmniej potrafisz normalnie odpowiedziec bez bluzgow. Sluchaj jestes kibicem Gornika to po co srac do wlasnego gniazda? Ja wiem ze dzis to juz nie lata 2000-2010 ale nie wiem czego oczekujesz ze bedzie sie na osiedlach dzialo tyle co wtedy? Przeciez to jest nie do zrobienia. Dzis nadal sie dzieje ale nie tyle co wtedy z wiadomych przyczyn. Piszesz ze zgoda Gornik GKS nic nie dala? Prosze napisz ze zartujesz. Przeciez ta sztama byla w c*** mocna, Ruch sie w chujj bal tej sztamy a to chyba o czyms swiadczy. A gdzie teraz jest ten Ruch bo to cien ekipy sprzed lat a ty tu piszesz ze Gornik jest goniony. Co do Piasta to ze troche wyszli z cienia to nie rob z nich gladiatorow bo walczyc moga jedynie z TGliwice i tyle z roznym skutkiem a wy tu piszecie jakby mieli caly Gornik gonic. Nastepne bzdury ze Ruda Slaska stracona. Zyjecie czasami sprzed 8-10 lat gdzie faktycznie tam mieli sklad z L na czele ale to wszystko co sie dzialo to nie mialo niczego wspolnego z kibicowaniem i zasadami kibicowskimi.JOKERJOKES pisze: 30.01.2026, 18:11
https://youtu.be/BXhTb19sKZc?si=dZVZQatVLp7DCSw0
Zakwasy i zdarte gardło mam do dzisiaj od nawoływania was do starcia 🙃
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Sebastian75
Ten cały JokerJokes nie jest z Gornika .prawdomównyziom pisze: 30.01.2026, 22:04On nie sra on te Gówno chce,, posprzątać" albo chociaż zmobilizować,ale to jest za trudne dla ciebie do ogarnięcia,bo z tego co widzę napierdala ci prawdą w ryj i co lepsze widać że ma pojęcie w przeciwieństwie do ciebie,i samokrytyka dla mobilizacji (znasz takie słowa) nie jest mu obca z prostego powodu gdzieś był i coś przeżył,a ty gimbusie co przeżyłeś z kim się biłes jak taka marka jesteś,co ty zrobiłeś dla Górnika,a ten hit że Ruch jest cieniem to ku*** brawo jak taki cień was dalej dojeżdża ostatnio ten cień tam z wami tańczył po pare osób i co,a te wjazdy na dzielnice też L robi teraz JEST TU KTOŚ ZDROWY Z GÓRNIKA CO MA TERAZ COŚ DO POWIEDZENIA NA STADIONIE? WEŹCIE GO BO ON NIKOGO NIE BRONI Z TEJ WASZEJ BANDY KGP JAK WAM SIĘ WYDAJE TYLKO JESZCZE SZKODZI NIE TYLKO WAM ALE WSZYSTKIM FANOM KSGkumate info pisze: 30.01.2026, 20:59Ty przynajmniej potrafisz normalnie odpowiedziec bez bluzgow. Sluchaj jestes kibicem Gornika to po co srac do wlasnego gniazda? Ja wiem ze dzis to juz nie lata 2000-2010 ale nie wiem czego oczekujesz ze bedzie sie na osiedlach dzialo tyle co wtedy? Przeciez to jest nie do zrobienia. Dzis nadal sie dzieje ale nie tyle co wtedy z wiadomych przyczyn. Piszesz ze zgoda Gornik GKS nic nie dala? Prosze napisz ze zartujesz. Przeciez ta sztama byla w c*** mocna, Ruch sie w chujj bal tej sztamy a to chyba o czyms swiadczy. A gdzie teraz jest ten Ruch bo to cien ekipy sprzed lat a ty tu piszesz ze Gornik jest goniony. Co do Piasta to ze troche wyszli z cienia to nie rob z nich gladiatorow bo walczyc moga jedynie z TGliwice i tyle z roznym skutkiem a wy tu piszecie jakby mieli caly Gornik gonic. Nastepne bzdury ze Ruda Slaska stracona. Zyjecie czasami sprzed 8-10 lat gdzie faktycznie tam mieli sklad z L na czele ale to wszystko co sie dzialo to nie mialo niczego wspolnego z kibicowaniem i zasadami kibicowskimi.JOKERJOKES pisze: 30.01.2026, 18:11
Pisze glupoty !
Przypomnij sobie jak nam Ruch wjazdy robil min na treningi teraz napisz gdzie to bylo frajerze jak wiesz gdzie to bylo !
Ale ty widac jakas jestes z Piasta albo z Ruchu ze takie glupoty piszesz specjalnie rozglos tu robia anty KSGKS.
Najlepsze akcje byly z GieKSa min . Jak Ruch siedzial w 70 w lesie na Podkarpaciu bo wiedzieli ze jestesmy zebrani dobra bandą to samo w innych sytuacjach wtedy KSGKS byli silniejsi niz byli osobno kilkukrotne wjazdy do Chorzowa . Sporo akcji wspolnych i to bilismy sie jak z rownym chyba ze bylo nas o 10 razy mniej.
Juz walki na Giszowcu gdzie Ruch uciekł i od odwetu na Stadionie w Świetochlowicach za Myszków bylo dobrze i Dabrowki Malej jak byla w sumie sama GieKSa bylo konkretnie. Ruch wtedy przegrał walke .
Teraz ważne pytanie JokrerJokes jak jestes z KSG
Napisz jak KSGKS zrobilo akcje na auostradzie na autobusy gdzie to bylo i na kogo . Zaraz sprawdzimy co to za frajer ze takie glupoty pisze. Napisz jakie interesy poprzejmowali gdzie bili sie nie na pokaz a w walkach o ktorych nikt nie woedzial gdzie pozniej ekipa przeciwnikow musiala wjechac w 300 ze zgodami zeby zrobic jakis odwet.
Akcji bylo w c*** Ligota konkretnej bamdy to samo autostrada w 300 naposz JokerJokes gdzie to bylo 🤣🤣🤣
Pewnie internetowy napinacz z Piasta albo konfident jestes.
-
kumate info
No i ladnie ich wyjasniles kolego. Jokerjokes czekamy na odpowiedzi bo od prawdomownegozioma to nie ma co oczekiwac bo on tylko bluzgami rzuca takze jemu podziekujemy. Joke skoro twierdzisz ze latales w ekipie to powinienes wiedziec o roznych sytuacjach o ktore zapytal sebastian.
-
kumate info
I jeszcze jedno bo zauwazylem wpis zioma ze Lot to byl ciota. Taki jestes kozak a jakbys naprzeciwko Lot stanal to bys sie w gacie posral. Ruch go w kilkunastu zrobil i na tym opierasz jego charakter czy sile ty lbie??
"kumaty" dej se spokoj..
Pytanie odnośnie Katowic:
Jak obiektywnie wygląda sytuacja w mieście, Gieksa twierdzi że Ruch już tam nic nie znaczy, Ruch uważa że jest dalej mocny w Katowicach, chociaż twierdzą niektórzy że proporcja to 80/20 na korzyść GKS, ale nie ilość mnie interesuje. Czy Ruch naprawdę ma mocną ekipę z Katowic że mogą odeprzeć ataki Gieksy czy już pozamiatane, czy takie dzielnice jak Szopienice są mocnymi bastionami Ruchy że potrafią się obronić czy raczej potrzebują wsparcia innych FC i czy jest tam w miarę spokój czy GKS ich tam gnębi ?
Jak obiektywnie wygląda sytuacja w mieście, Gieksa twierdzi że Ruch już tam nic nie znaczy, Ruch uważa że jest dalej mocny w Katowicach, chociaż twierdzą niektórzy że proporcja to 80/20 na korzyść GKS, ale nie ilość mnie interesuje. Czy Ruch naprawdę ma mocną ekipę z Katowic że mogą odeprzeć ataki Gieksy czy już pozamiatane, czy takie dzielnice jak Szopienice są mocnymi bastionami Ruchy że potrafią się obronić czy raczej potrzebują wsparcia innych FC i czy jest tam w miarę spokój czy GKS ich tam gnębi ?
Przecież nikt poważny nie będzie ci tu pisać proporcji czy jakiś analiz.
Nie jest ruch tak słaby jak twierdzi gieksa.
Nie jest też tak mocny jak sami twierdzą.
Kto rządzi to wiadoma sprawa.
Nie jest ruch tak słaby jak twierdzi gieksa.
Nie jest też tak mocny jak sami twierdzą.
Kto rządzi to wiadoma sprawa.
Gablota, kumate info - za kim jesteś(cie) ? Bo, że cpcasual jest bezklubową ciotą to już wszyscy wiedzą, ale jeszcze nie wiemy jak was kategoryzować
Możesz mnie kategoryzować jak uważasz. Nie kibicuję już od lat nikomu, interesuje się sceną kibicowską. Jeśli nie rozmawiasz z osobami które się nie zdeklarowały za kim są, to oczywiście masz do tego pełne prawo, a ja mam prawo być na tym forum, odrazu mówię że nie jestem tu do napinania i do wyzywania.
-
Major_Bień
Na Kaufhausie popytaj.Lucymek pisze: 30.01.2026, 14:38Mozesz dac do tego kontekst?Major_Bień pisze: 30.01.2026, 10:21- Młodzież Ruchu z ich naczelnym rapowym bardem Setą bujająca się w teledysku ciapaka Montany (Haram Masari, co panowie?)JOKERJOKES pisze: 30.01.2026, 00:12 Podsumowanie Torcidy 1999-2026
- stracone dzielnice na Rudzie Slaskiej ( Fryna, Halemba, Wirek) cieb ekipy z poczatku lat 2000 TRSL
- stracone Gliwice , Piast gania Gornika
- Czerwionka - Leszczyny wybiera ROW
- ROW fan club pozniej zgoda kopie w dupe Torcide
- Laziska stracone jakiekolwiek wplywy
- zgoda z GKSem dala tyle ze GKS mocniejszy od Gornika zadne tereny GKS nie pomoglo odbic
-kompletny brak organizacji i brak planu jak wykorzustac to zgode
- w******* od Stomilu pod stadionem
-w******* za wpierdolem od Ruchiu
- w******* za wpierdolem od Zaglebia
-w******* od Arki
/p****** od Legii
JAK
MOZNA BYLO TO TAK SPIERDOLIC TO TYLKO MARA WIE
-
Andrzej Kolikowski
Sebastian75, na Dąbrówce GieKSa nie była sama bez Górnika. Ale fakt, tam niebiescy obskoczyli mocny w#ierdol. Mertens, tam też miałeś zakwasy i zdarte gardło?
A tak poza tym, dziwie się, że chce Wam się tutaj spinać. Żeby to chociaż było z kim. A każdy wie, że bień to przećpany śmieć.
A tak poza tym, dziwie się, że chce Wam się tutaj spinać. Żeby to chociaż było z kim. A każdy wie, że bień to przećpany śmieć.
Może podaj jakie były proporcje na tej Dąbrówce? Bo ktoś pomyśli że było po równoAndrzej Kolikowski pisze: 31.01.2026, 12:12 Sebastian75, na Dąbrówce GieKSa nie była sama bez Górnika. Ale fakt, tam niebiescy obskoczyli mocny w#ierdol. Mertens, tam też miałeś zakwasy i zdarte gardło?
-
Andrzej Kolikowski
Nikt tak nie pomyśli - was jest zawsze mniej, choć wtedy istotnie było.
Zadziwiające tym bardziej, że szczyciliście się zawsze, że w godzinę potraficie zebrać 2-3 stówy chłopów do bicia.
Udanej soboty, bez chrypki ;)
Zadziwiające tym bardziej, że szczyciliście się zawsze, że w godzinę potraficie zebrać 2-3 stówy chłopów do bicia.
Udanej soboty, bez chrypki ;)
Nie rozumiesz pewnej rzeczy. Ja nigdzie nie piszę, że my nigdy nie obskoczyliśmy wpierdolu. Sam Górnik i sama Gieksa to silne ekipy nikt tego nie neguje, razem ta siła była jeszcze większa bezapelacyjnie. Ale zabawne jest kiedy ktoś pisze, że Ruch trząsł portkami przed śląską sztamą, bo każdy chociaż trochę zorientowany w górnośląskim temacie wie, że nijak miało się to do rzeczywistości.Andrzej Kolikowski pisze: 31.01.2026, 12:12 Sebastian75, na Dąbrówce GieKSa nie była sama bez Górnika. Ale fakt, tam niebiescy obskoczyli mocny w#ierdol. Mertens, tam też miałeś zakwasy i zdarte gardło?
Nikt nie napisał ze Ruch nic nie znaczy sa na dalszych dzielnicach Katowic na Szopienicach, Nikiszowiec,Janów ,Panewnikach ,Piotrowice.Pewnie tez sa na 1000 leciu,Załeże, Burowiec ale to juz mniejsze ilosci lub jednostki w kazdych tych dzielnicach jest tez GKS w duzych liczbach . Na 22 dzielnice Ruch ma 3 GieKSa jest wszedzie i ma opanowane cale duze centrum .Gablota pisze: 31.01.2026, 10:42 Pytanie odnośnie Katowic:
To o kibicach .
Teraz cos o zadymach
Teraz kazdy mysli zeby przyciagnac piknikow zeby nie byly puste stadiony do tego jak cie trafi psiarnia to za kraty i to nie mało .
Zadym praktynie nie ma to juz nie te czasy gdzie sie caly tramwaj trafiało teraz piknik rządzi i dobrze bo kazda ekipa chce miec dobrą opinie a nie ze ktos trafil busa z dzieciakami i ich okradnie . Lepiej bic sie na walkach boks , walki wschodu , mma itd . albo w malych ekipach co tego chca .
Sa male akcje raz na rok z obu stron ale to wyglada tak ze 20 konkretow wjezdza i leje albo kroi kogo popadnie w tym nawet dzieci czy dziewczyny a pozniej psiarnia robi wjazd i albo siedza albo ktos sie posprzedaje.
.
-
MałoMiasteczkowy
ŁKS jedzie za tydzień do Bytomia?
Wybierają się, tutaj oficjalny komunikat :
"WRACAMY NA WYJAZDOWY SZLAK!
Pora obudzić się z zimowego snu. Już za chwilę znów ruszymy w Polskę za Łódzkim Klubem Sportowym. Bez zbędnego gadania - zapisujcie datę w kalendarzach i widzimy się w kolejnym sektorze gości. WSZYSCY DO BYTOMIA!
Zapisy na wyjazd prowadzone będą w środę (4 lutego) od 16 do 18 w Sklepie Kibiców ŁKS. Ze względu na małą pulę biletów wprowadzony został podział - od 16 do 17 zapisują się osoby regularnie jeżdżące na wyjazdy. Jeżeli zostaną jeszcze wolne miejsca, będzie można się na nie zapisać od 17 do 18. Koszt biletu będzie podany później.
ŁKS on Tour!"
Najlepiej odpowiedzieć na pytanie o Katowice gdzie widać jakie barwy bo to jest wyznacznik. Ruch ma bezapelacyjnie Nikiszowiec i Szopienice, tam są tylko ich barwy. Na Załężu kiedyś mocni a teraz zero barw i są schowani, zresztą tam się wszyscy znają. Piotrowice, tam ruch jest starej daty, barwy nie widoczne. Tysiąclecia to ruch został na tzw Dolnym Tauzenie, to jest od strony Chorzowa i graniczą z nim, chodzą w barwach tam gdzie mieszka Frontal którego gieksa panicznie się boi. Górny i środkowy Tauzen to widoczna tylko gieksa. Ligota, tam trochę starszego ruchu zostało ale raczej barwy ciężko trafić. Reasumując to ruch ma dwie swoje dzielnice, swoją drogą najbardziej patologiczne z ojca na syna i stąd poniekąd ich siła i zgranie. Jeszcze jest dzielnica Janów która praktycznie przylega do Nikiszowca i jest ruchu
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Pierwsza rzecz Ruch z dużej litery ,druga kiepskie masz info jak twierdzisz że Frontal dalej mieszka na tauzenie
-
SilesiaStreets
Barwy Ruchu można w MCd spotkać na tauzenie coraz częściej. W ogóle coraz więcej osób się objawiło na Tauzenie jak Ruch zaczął grać na SScpcasual pisze: 31.01.2026, 15:18 Najlepiej odpowiedzieć na pytanie o Katowice gdzie widać jakie barwy bo to jest wyznacznik. Ruch ma bezapelacyjnie Nikiszowiec i Szopienice, tam są tylko ich barwy. Na Załężu kiedyś mocni a teraz zero barw i są schowani, zresztą tam się wszyscy znają. Piotrowice, tam ruch jest starej daty, barwy nie widoczne. Tysiąclecia to ruch został na tzw Dolnym Tauzenie, to jest od strony Chorzowa i graniczą z nim, chodzą w barwach tam gdzie mieszka Frontal którego gieksa panicznie się boi. Górny i środkowy Tauzen to widoczna tylko gieksa. Ligota, tam trochę starszego ruchu zostało ale raczej barwy ciężko trafić. Reasumując to ruch ma dwie swoje dzielnice, swoją drogą najbardziej patologiczne z ojca na syna i stąd poniekąd ich siła i zgranie. Jeszcze jest dzielnica Janów która praktycznie przylega do Nikiszowca i jest ruchu
Nie odpisuj mu. To jakiś pogoniony flet co myśli, że tu kogoś wyjaśnia. Nie odpisujcie temu zjebowi i sam odpuści. Teraz sobie odpisuje z konta Silesia Streets i myśli że sie nikt nie jorgnie.Natiste pisze: 31.01.2026, 15:26 Pierwsza rzecz Ruch z dużej litery ,druga kiepskie masz info jak twierdzisz że Frontal dalej mieszka na tauzenie