Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

wojtaz_chojny

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: wojtaz_chojny »

Jan Barbados pisze: 28.01.2026, 22:24 j**** PAOk takich samych jak wy rozenbaumowskich czcicieli sierpa i młota
Nosisz już gadżety jude gang czy jeszcze się wstydzisz garbaty nosie?
iparts.pl
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

ŁKS1908ŁKS pisze: 28.01.2026, 21:19
NoMatterWhat pisze: 27.01.2026, 23:03 A chodzenie/jeżdżenie na mecze to się jeszcze liczy?

Czy bycie tylko anty jest najważniejsze dla takiego ełkaesiaka?

Wiadomo, że się nie odniesiesz do pozostałego postu, bo wiemy jak jest i wiemy, że kłamiesz. Pasujesz do tutejszych swoich kolegów farmazoniarzy typu ŁKS1908ŁKS, czy tłuków typu exe.

No i jeszcze tak prywatnie zapytam. Udało ci się kiedyś poprawnie napisać zdanie po polsku?

Wymień jeden farmazon który tu napisałem. Dla Was wszyscy co się z nie zgadzają z Waszą „jedyną i najprawdziwszą wersją” to farmazoniarze. Może mówisz o tym jak się z Wami tu kłóciłem że Manu jest na naszych terenach z czym Wy się tu w wiekszosci nie zgadzacie wiec „jestem farmazoniarz” tak ??
Teraz na siłę próbujecie wmówić coś o Piotrkowie i jak ktoś daje Wam kontrargumenty to kłamca i farmazoniarz bo „na meczach koledzy mówili inaczej”. Trwajcie sobie w tej megalomani i poczuciu nieomylności. Później znowu trafi Was Płock, Cracovia albo Bełchatów i wszyscy będą farmazonami bo nie wolno mówić że ktoś pobił Widzew i za każdym razem piszecie to nie tak było- Farmazon itd. dyskusja z Wami to jest walka z wiatrakami. Z Widzewem w Internecie jeszcze nikt nie wygrał
Ale tylko jeden? Bo mogę więcej.

Twierdziłeś, że na Chojnach przy stacji były psy, dlatego tam nie zaatakowaliście, tylko jak już część się rozeszła i była mniejsza liczba. Nie przeszkodzilo to jednak wam podać, że zaatakowaliście wszystkich, którzy byli na meczu.

Kolejny farmazon, gdzie zarzucałeś, że my tylko jeździmy pociągami lub autokarami, a nie samochodami i nie ma jak nas zaatakować. Gdy się okazało, że do Gliwic pojechaliśmy autami, to pisałeś, że nie wiedzieliście o tym. Szkoda, tylko że ktoś tam próbował coś wykręcić, no ale nie wiedziałeś, tzn że nie było.

No i jeszcze, że kibice z Abramki to zwykli kibice, a sama ulica ma 200 metrów.

Dante89 pisze: 28.01.2026, 20:45 Najlepszą odpowiedzią jest prężenie się na FENie, a ukochany (?) klub gra w tym czasie swój mecz i wiatr hula po trybunach. Innym razem odpuszcza się swój wyjazd, żeby pojechać za Widzewem do swojego zgodowicza. Tyle wart jest wasz klub.
Rok temu Widzew grał w Poznaniu, to był piątek - ŁKS pojechał na ten mecz w około 300 osób.
Wcześniej, ŁKS pojechał na wyjazd do Rzeszowa w liczbie 215 - sobota.
Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila »

Po co odpisujesz frajerowi który ledwo wrócił ze szpitala i jak widać ręką się zrosła ale w głowie zaszły nieodwracalne zmiany.
ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS »

NoMatterWhat pisze: 29.01.2026, 07:07
NoMatterWhat pisze: 27.01.2026, 23:03 A chodzenie/jeżdżenie na mecze to się jeszcze liczy?

Czy bycie tylko anty jest najważniejsze dla takiego ełkaesiaka?

Wiadomo, że się nie odniesiesz do pozostałego postu, bo wiemy jak jest i wiemy, że kłamiesz. Pasujesz do tutejszych swoich kolegów farmazoniarzy typu ŁKS1908ŁKS, czy tłuków typu exe.

No i jeszcze tak prywatnie zapytam. Udało ci się kiedyś poprawnie napisać zdanie po polsku?

Wymień jeden farmazon który tu napisałem. Dla Was wszyscy co się z nie zgadzają z Waszą „jedyną i najprawdziwszą wersją” to farmazoniarze. Może mówisz o tym jak się z Wami tu kłóciłem że Manu jest na naszych terenach z czym Wy się tu w wiekszosci nie zgadzacie wiec „jestem farmazoniarz” tak ??
Teraz na siłę próbujecie wmówić coś o Piotrkowie i jak ktoś daje Wam kontrargumenty to kłamca i farmazoniarz bo „na meczach koledzy mówili inaczej”. Trwajcie sobie w tej megalomani i poczuciu nieomylności. Później znowu trafi Was Płock, Cracovia albo Bełchatów i wszyscy będą farmazonami bo nie wolno mówić że ktoś pobił Widzew i za każdym razem piszecie to nie tak było- Farmazon itd. dyskusja z Wami to jest walka z wiatrakami. Z Widzewem w Internecie jeszcze nikt nie wygrał

Twierdziłeś, że na Chojnach przy stacji były psy, dlatego tam nie zaatakowaliście, tylko jak już część się rozeszła i była mniejsza liczba. Nie przeszkodzilo to jednak wam podać, że zaatakowaliście wszystkich, którzy byli na meczu.

Kolejny farmazon, gdzie zarzucałeś, że my tylko jeździmy pociągami lub autokarami, a nie samochodami i nie ma jak nas zaatakować. Gdy się okazało, że do Gliwic pojechaliśmy autami, to pisałeś, że nie wiedzieliście o tym. Szkoda, tylko że ktoś tam próbował coś wykręcić, no ale nie wiedziałeś, tzn że nie było.

Dante89 pisze: 28.01.2026, 20:45 Najlepszą odpowiedzią jest prężenie się na FENie, a ukochany (?) klub gra w tym czasie swój mecz i wiatr hula po trybunach. Innym razem odpuszcza się swój wyjazd, żeby pojechać za Widzewem do swojego zgodowicza. Tyle wart jest wasz klub.
Rok temu Widzew grał w Poznaniu, to był piątek - ŁKS pojechał na ten mecz w około 300 osób.
Twierdzisz że na Chojnach się rozeszliście a zostało Was tam dobrze ponad 100 to ile Tych osób się rozeszło 20? 30? Sorry ale spierdalaliscie tak szybko że ciężko mi było Was policzyć. Faktycznie takie farmazon zajebalem że masakra.

Odnośnie kolejnego mojego „farmazonu”, na 98% swoich meczów jeździcie tak jak napisałem, nikt nie wróży z kuli że akurat na ten albo następny wyjazd wypada to 2%- faktycznie zajebalem kolejny „farmazon”.

Odnośnie kibiców z Abramki może Ty masz lepsze informacje niż ja i wiesz dokładniej ile osób lata na awantury. Napisałem wprost że z całego Śródmieścia nie mamy 30 chuliganów a co dopiero z Abramki. Faktycznie kolejny mój gigantyczny farmazon. Nie mierzyłem też ulicy miarką jeśli ma 369metrow to przepraszam.

Widzicie drzazgę w kogoś oku a w swoich wypowiedziach nie widzicie belki, rozumiem i faktycznie najebalem na tym forum tyle OGROMNYCH farmazonów że głowa mała.
KoKolino

Post autor: KoKolino »

Ogólnie to 90% kibiców lksu zostało poczętych na melinie , więc nie wiem po co dyskutujecie z tymi synami Gortata z IQ 20
ŁKS1908ŁKS

Ooo farmazoniarz z Widzewa :(
Kolejny twierdzi że chłopak od nas poszedł na współpracę ale wtedy to nie farmazoniarz tylko brat po szalu.
Pociśniecie ich teraz od farmazoniarzy czy to działa w jedną stronę ?
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

ŁKS1908ŁKS pisze: 29.01.2026, 09:20
NoMatterWhat pisze: 29.01.2026, 07:07

Twierdzisz że na Chojnach się rozeszliście a zostało Was tam dobrze ponad 100 to ile Tych osób się rozeszło 20? 30? Sorry ale spierdalaliscie tak szybko że ciężko mi było Was policzyć. Faktycznie takie farmazon zajebalem że masakra.

Odnośnie kolejnego mojego „farmazonu”, na 98% swoich meczów jeździcie tak jak napisałem, nikt nie wróży z kuli że akurat na ten albo następny wyjazd wypada to 2%- faktycznie zajebalem kolejny „farmazon”.

Odnośnie kibiców z Abramki może Ty masz lepsze informacje niż ja i wiesz dokładniej ile osób lata na awantury. Napisałem wprost że z całego Śródmieścia nie mamy 30 chuliganów a co dopiero z Abramki. Faktycznie kolejny mój gigantyczny farmazon. Nie mierzyłem też ulicy miarką jeśli ma 369metrow to przepraszam.

Widzicie drzazgę w kogoś oku a w swoich wypowiedziach nie widzicie belki, rozumiem i faktycznie najebalem na tym forum tyle OGROMNYCH farmazonów że głowa mała.
Nie chodzi o to ilu zaatakowaliście, bo to nie Ty dałeś do relacji, tylko o to, że napisałeś, że nie zaatakowaliście przy peronie, gdzie nas było więcej, bo tam były psy. Nie było. Rozumiesz teraz swoje kłamstwo?

Jeżeli nie na wszystkie wyjazdy jeździmy autokarami czy pociągami, to czemu piszesz, że w ogóle nie jeździmy autami i masz pretensje, bo nie możecie się ustawić?
Teraz robisz jakieś wyliczenia ile procentowo jeździmy, czyli dostrzegłeś swoje kłamstwo, prawda?

Czyli nadal twierdzisz, że kibice z abramki to zwykli janusze, co to najwyżej machają sobie szalikiem na stadionie, a do zdjęć w gadżetach anty pozują inni kibice? Ulicę też im ktoś wymalował w "h" i anty, i obrywają niesprawiedliwie? To chcesz przekazać?

A no i kolejne kłamstwo, że ŁKS atakuje chuliganów, Widzew zaś nastolatków. No to jeśli chuligani Widzewa noszą np szaliki Młodego Widzewa, które dumnie wrzucacie jako zdobycz do neta, to ok, nie skłamałeś. Jesteś w porządku.

Tylko czemu masz ludzi za debili?
exe

Post autor: exe »

Czlowieku zamknij ryj wasza banda bidna którą się zbierała jechała a nie zwykli kobice została na przestrzeni tyle razy pogoniona rozjebana ze w tym temacie po prostu milcz
KoKolino

exe pisze: 29.01.2026, 12:37 Czlowieku zamknij ryj wasza banda bidna którą się zbierała jechała a nie zwykli kobice została na przestrzeni tyle razy pogoniona rozjebana ze w tym temacie po prostu milcz
Weź napisz jeszcze raz , tylko po mału , masz opcje wspomagania w telefonie . Yebane Gortaty kaleki umysłowe , szyfrem piszą
ŁKS1908ŁKS

Twierdzisz że na dworcu nie było żadnej radiolki ? Helikopter też latał z pogotowia najwyraźniej ? Masz ludzi za debili ? Piszecie takie rzeczy żeby umniejszać nam zwycięstwo bo jakby te 20 osób było więcej to byście nam dopiero pokazali prawda?

Napisałem że na wszystkie wyjazdy jeździcie autokarami lub pociągami ktoś od Was że nie prawda bo w Gliwicach byliście autami. Miałem prawo tego nie wiedzieć bo w 98% jeździcie tak jak napisałem a Ty mi zarzucasz kłamstwo zamiast znaleźć szerszy kontekst. Ale wiadomo farmazon.

Jeśli ktoś ma ciuchy anty (dostępne na stadionowym stoisku) to znaczy że jest kumaty albo się udziela ? Masz ludzi za debili ? Jak napiszemy na jednym z osiedli Widzewa „ŁKS h” to znaczy że tam mieszkają chuligani ŁKSu ? Masz ludzi za debili ? Na podstawie tego co jest napisane na płocie oceniasz potencjał chuligański jednej ulicy ? Masz ludzi za debili ?

Nie przypominam sobie żebym napisał że my atakujemy samych chuliganów (może to wyciągnięte z jakiegoś kontekstu) bo robiąc akcje na szaliki wszyscy wiemy jak to wygląda. Pewnie chodziło mi o to że my robiąc akcje na Was próbujemy złapać chuliganów (nie mówię o jeżdżeniu po mieście bo to też kończy się różnie), Wy najczęściej próbujecie złapać naszych malarzy albo ustawiacie się zbieranina z całego miasta żeby uprzykrzyć powrót z meczu grupce kibiców z jednej ulicy na Śródmieściu i takie są fakty.

Niech sobie ludzie sami ocenią czy jestem farmazoniarzem czy Wy manipulujecie faktami żeby Wasze było na wierzchu.
Decimus

Post autor: Decimus »

Nie rozumie tych kłótni. Umówcie się np po 50 i rozwiążcie sprawę raz na zawsze.
KoKolino

Widzew nie umówić się z ŁKS-em po spotkaniu w parku 3 maja, gdzie na umawiane spotkanie ŁKS przyszedł ze sprzętem , od tej pory tylko spontan
ŁKS1908ŁKS

Widać że gówno wiesz bo już byliśmy umówieni parę lat temu ale zaczęli Was zatrzymywać do przemytów i temat umarł.
KoKolino

Nie przypominam sobie by w Radomsku były jakieś zatrzymania za przemyt kvrwiu ty. Ja nie z Widzewa
floydfloyd

Post autor: floydfloyd »

ŁKS1908ŁKS pisze: 29.01.2026, 13:22 Widać że gówno wiesz bo już byliśmy umówieni parę lat temu ale zaczęli Was zatrzymywać do przemytów i temat umarł.
Masz rację, były telefony, nawet trzy i trzy razy była zmieniana/zmniejszana liczba potencjalnych uczestników, aż finalnie stwierdziliście, że jednak macie inne plany i temat umarł. Później te zatrzymania u nas.
MCMX
Jan Barbados

Post autor: Jan Barbados »

KoKolino pisze: 29.01.2026, 13:18 Widzew nie umówić się z ŁKS-em po spotkaniu w parku 3 maja, gdzie na umawiane spotkanie ŁKS przyszedł ze sprzętem , od tej pory tylko spontan
27 lat temu. Rozumiecie? Słownie dwadzieścia siedem lat temu była ta ustawka. I oni ciągle się boją xD Co do sprzętu, brednie. Normalne tłumaczenie przegrywów. To były takie czasy, że z jednej i drugiej strony znalazła się butelka i ćwierć deski (nie wykorzystanej), więc nie jęczcie już nad losem waszych ojców.
Jan Barbados

Zatem zapytaj starego, niech w kapciach wygodnie rozsiądzie się w fotelu, podkręci pejsa i przypomni sobie inicjał chociaż jednego pierdzewiaka z tej ustawki, który odniósł obrażenia od ostrego sprzętu. Z naszej strony Fifa miał rojebane całe czoło od jakiegoś głazu.
Dżolo Rypandolo

Post autor: Dżolo Rypandolo »

Dla rozluźnienia atmosfery ;) ta Ewelinka od noża z taxi to z ŁKSu czy z RTSu ? ;)
Thor1910

Post autor: Thor1910 »

ŁKS1908ŁKS pisze: 29.01.2026, 12:51 Twierdzisz że na dworcu nie było żadnej radiolki ? Helikopter też latał z pogotowia najwyraźniej ? Masz ludzi za debili ? Piszecie takie rzeczy żeby umniejszać nam zwycięstwo bo jakby te 20 osób było więcej to byście nam dopiero pokazali prawda?

Napisałem że na wszystkie wyjazdy jeździcie autokarami lub pociągami ktoś od Was że nie prawda bo w Gliwicach byliście autami. Miałem prawo tego nie wiedzieć bo w 98% jeździcie tak jak napisałem a Ty mi zarzucasz kłamstwo zamiast znaleźć szerszy kontekst. Ale wiadomo farmazon.

Jeśli ktoś ma ciuchy anty (dostępne na stadionowym stoisku) to znaczy że jest kumaty albo się udziela ? Masz ludzi za debili ? Jak napiszemy na jednym z osiedli Widzewa „ŁKS h” to znaczy że tam mieszkają chuligani ŁKSu ? Masz ludzi za debili ? Na podstawie tego co jest napisane na płocie oceniasz potencjał chuligański jednej ulicy ? Masz ludzi za debili ?

Nie przypominam sobie żebym napisał że my atakujemy samych chuliganów (może to wyciągnięte z jakiegoś kontekstu) bo robiąc akcje na szaliki wszyscy wiemy jak to wygląda. Pewnie chodziło mi o to że my robiąc akcje na Was próbujemy złapać chuliganów (nie mówię o jeżdżeniu po mieście bo to też kończy się różnie), Wy najczęściej próbujecie złapać naszych malarzy albo ustawiacie się zbieranina z całego miasta żeby uprzykrzyć powrót z meczu grupce kibiców z jednej ulicy na Śródmieściu i takie są fakty.

Niech sobie ludzie sami ocenią czy jestem farmazoniarzem czy Wy manipulujecie faktami żeby Wasze było na wierzchu.
Widzę, że lubisz przeinaczać fakty by było na twoje/wasze. Na Liściastej na urodziny gdzie były osoby praktycznie z jednego osiedla i tylko paru hools zebraliście kogo się dało, żeby tylko była wygrana. A i tak nie mogliście dać im łatwo rady. Zapomniałeś hipokrytko czy nie pasuje do twoich manipulacji?
To tak odnośnie naszej zbieraniny na tą piknikową abramkę. 😉
:mrgreen:
Radigoszcz1910

Post autor: Radigoszcz1910 »

Jan Barbados pisze: 29.01.2026, 14:56 Zatem zapytaj starego, niech w kapciach wygodnie rozsiądzie się w fotelu, podkręci pejsa i przypomni sobie inicjał chociaż jednego pierdzewiaka z tej ustawki, który odniósł obrażenia od ostrego sprzętu. Z naszej strony Fifa miał rojebane całe czoło od jakiegoś głazu.
Nie p****** farmazonów nikt tu nie pisze że ostry sprzęt a sprzęt.Mieliscie kastety i nie tylko plus cegły i pałki nasz błąd że wam zaufaliśmy i sprzęt zostawiliśmy oraz na dwie grupy się podzieliliśmy i tyle.Co do tego że parę lat temu był temat no był ktoś dał za was gwarancję tylko jak już ktoś tu pisał ciągle zmienialiscie wszystko a później temat upadł wiadomo czemu a wy wyrosliscie w piórka.I jeśli ktoś pisze że to miasto jest dalej wasze i będzie przez lata to ja tylko tu zrobię screena 🤣🤣🤣🤣bo wy już wiecie że to co u nas było już nie jest a wy i tak c**** zrobiliście i już nic nie zrobicie
ŁKS1908ŁKS

c**** zrobiliśmy ?
Uciekacie ze swojego treningu pod Strykowem
Uciekacie w las ze swojej chuligańskiej zbiórki (akcja z banerem)
Stoicie przy autokarach gdy atakujemy Was na autostradzie i uznajecie to za sukces.
w******* na Chojnach (przy następnej takiej sytuacji jesteście tak zesrani że Ruch z pociągu odprowadzał Was w asyście psów do aut)
w******* w parku
w******* na treningu na Widzewie
w******* w Pabianicach
Ucieczka w Kanzasie
w******* i ucieczka pod Cocolino
w******* na urodzinach
Na większość wspierania zgód jeździcie osobno bo wiecie że się gdzieś na Was czaimy i czujecie nasz oddech na plecach a Ty piszesz że nic nie zrobiliśmy. Mocno
Oprócz tego biliśmy się w Polsce i Europie na liczby.

Jeszcze na pewno coś pominąłem. A to akcje z ostatnich paru lat, Wy w tym czasie złapaliście naszych malarzy, pobiliście chłopaków z dwóch osiedli pod szkołą i zrobiliście akcje na Abramke, w Polsce dostaliście w łeb od Legii bodajże w Rawie i na trasie (zaraz napiszecie że nie prawda ale jak Legia dzwoniła o dogrywkę to 3 dni oddzwanialiście) Od Płocka i od Cracovii. To Wasze osiągnięcia a Wy piszecie że się odradzacie…
1925

Post autor: 1925 »

Tak serio ..... To daje Wam coś takie przekrzykiwanie się w necie ?
Bo rozumiem że zdajecie sobie sprawę z tego że informacje z tego forum nie mają wpływu na sytuację kibicowska w Łodzi i okolicy ..... Choćbyście nie wiem jak bardzo próbowali i jak bardzo tego chcieli ? :)
Z Panem Bogiem, panowie
:arrow:
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

1925 pisze: 30.01.2026, 09:05 Tak serio ..... To daje Wam coś takie przekrzykiwanie się w necie ?
Bo rozumiem że zdajecie sobie sprawę z tego że informacje z tego forum nie mają wpływu na sytuację kibicowska w Łodzi i okolicy ..... Choćbyście nie wiem jak bardzo próbowali i jak bardzo tego chcieli ? :)
Z Panem Bogiem, panowie
ja tylko dodam że ci od was którzy szydzą że Widzew jest słaby są gamoniami tak samo jak ci od nas którzy twierdzą że Łks jest na wymarciu .
wy już wymieracie od kilkudziesięciu lat a im bliżej wam do grobu tym jesteście silniejsi .
jest w tym szaleństwie pewna metoda .
tak samo jak nowa teoria względem nas : czyli im więcej tracimy w mieście i w FC tym jest nas więcej . Bo tak jest!

tu trzeba by ku*** zgłosić obie teorie do gremium rozpatrującego wręczanie nagród Nobla ...może by coś z tego było :-)
kategoria : socjologia społeczna
Jan Barbados

Nie o to chodzi. Wiele osób w Polsce, zwłaszcza mniej zorientowanych, nadal wyobraża sobie rywalizację na łódzkich ulicach jako podobną do Krakowa, Katowic/Chorzowa czy Trójmiasta.
Ale tak było może kilkanaście lat temu, ale jest zupełnie inaczej przynajmniej od dekady. Widzew nie ma absolutnie żadnego podjazdu do ŁKS pod względem chuligańskim. Kompletnie i bezapelacyjnie żadnego.
W ciągu iks lat wyszła im jedna bitka na jednej ulicy z rzeczywistym udziałem kilkunastu osób z zaskoczenia, no ludzie to w czasie rekolekcji większe bandy wystawią przeciwko sobie podstawówki w każdym polskim mieście.
Zastanawiam się więc, z czym porównać ten łódzki klimat obecnie. Może wyobraźcie sobie, że aktualnym rywalem Rodowitych jest uznany i dopingowany powszechnie siatkarski klub z 15 tysiącami kibiców w barwach i rodzinami na każdym meczu, ładnymi oprawami i sklepikami z gadżetami. Przełożenie na ulice żadne. Może jeszcze trochę grafów widocznych dla przejezdnych. I tyle.
Thor1910

Post autor: Thor1910 »

Żyj dalej w tym przeświadczeniu, że nie mamy do was podjazdu ;)
:mrgreen:
Jan Barbados

Przez ostatnich 15 lat dzwoni chłop do baby:
"- przygotowalem kolacje, kwiatki, a tak serio znowu mam na ciebie ochote, taka fajna jestes, może podjedziesz?
- nie moge
- moze jednak przyjedziesz, zabiore osobiscie albo taksowke wysle
- nic z tego
- podjedziesz jednak? na twoich warunkach, u ciebie,w hotelu, u mnie, nawet kuzwa w parku?
- nie, nie, nie i kropka".

Po pięciuset takich romantycznych pogawędkach chłop pozostaje niepocieszony, a baba po odłożeniu mruczy pod nosem: "żyj dalej w przeświadczeniu, że nie mam do ciebie podjazdu"
KoKolino

Typ dopiero co założył konto w celu walki z Widzewiaka mi , literkami . Zablokujcie ta kvrwe to będzie spokój
maxforte

Post autor: maxforte »

Jan Barbados pisze: 30.01.2026, 16:45Widzew nie ma absolutnie żadnego podjazdu do ŁKS pod względem chuligańskim. Kompletnie i bezapelacyjnie żadnego.
W ciągu iks lat wyszła im jedna bitka na jednej ulicy z rzeczywistym udziałem kilkunastu osób z zaskoczenia, no ludzie to w czasie rekolekcji większe bandy wystawią przeciwko sobie podstawówki w każdym polskim mieście.
juz ochlon typie bo w jednym zdaniu opisujesz co to nie wy a w drugim sam przypominasz ze kilkanascie osob waszej niezniszczalnej bandy wyj ebalo kite bo 'wzieli was z zaskoczenia' . no przeciez to jest komedia. tak jak wy byscie czasem slyneli z samych akcji po 50 osob.
Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila »

Ile wy macie lat że wchodzicie w dyskusję z jakimś błaznem do którego się nawet Ełkaesiacy nie przyznają? Widzicie jakie ma pojęcie przy każdym jego wpisie a mimo to mu odpisujecie.Może kolejne wcielenie kowkicknakolano który wiadomo jak skończył a może kolejny myk adminów by to forum istniało.
Jan Barbados

Jprdl, już widze gdzie się znalazłem, wystarczyło napisać 6 czy 8 postów, w których nikomu nie ubliżyłem, a zostałem "garbatym nosem, jeb@nym gortatem, kaleką umysłową poczętą na melinie, kurviem itp". I jeszcze agentem admina. Tutaj sami 13-latkowie, jak widzę, dzięki, dalej walczcie.
Radigoszcz1910

ŁKS1908ŁKS pisze: 30.01.2026, 08:18 c**** zrobiliśmy ?
Uciekacie ze swojego treningu pod Strykowem
Uciekacie w las ze swojej chuligańskiej zbiórki (akcja z banerem)
Stoicie przy autokarach gdy atakujemy Was na autostradzie i uznajecie to za sukces.
w******* na Chojnach (przy następnej takiej sytuacji jesteście tak zesrani że Ruch z pociągu odprowadzał Was w asyście psów do aut)
w******* w parku
w******* na treningu na Widzewie
w******* w Pabianicach
Ucieczka w Kanzasie
w******* i ucieczka pod Cocolino
w******* na urodzinach
Na większość wspierania zgód jeździcie osobno bo wiecie że się gdzieś na Was czaimy i czujecie nasz oddech na plecach a Ty piszesz że nic nie zrobiliśmy. Mocno
Oprócz tego biliśmy się w Polsce i Europie na liczby.

Jeszcze na pewno coś pominąłem. A to akcje z ostatnich paru lat, Wy w tym czasie złapaliście naszych malarzy, pobiliście chłopaków z dwóch osiedli pod szkołą i zrobiliście akcje na Abramke, w Polsce dostaliście w łeb od Legii bodajże w Rawie i na trasie (zaraz napiszecie że nie prawda ale jak Legia dzwoniła o dogrywkę to 3 dni oddzwanialiście) Od Płocka i od Cracovii. To Wasze osiągnięcia a Wy piszecie że się odradzacie…
I wszystko co wymieniłeś tylko z tą Cracovia to poleciałes 🤣🤣to wasze sukcesy od momentu naszego rozjebania ekipy przez psy albo konflikt (oczywiście nie wasz problem ).Nasze negujecie że ciągle dzieci nie kibice a wasze akcje ciągle że h łapiecie gonicie i zapomniałeś że jakoś od września to chyba do przodu ma ktoś inny niż wy te potyczki czy znowu farmazonik będzie leciał jak z cracovia 🤣🤣.Jak dla mnie bądźcie władcy świata jak piszesz i jak pisałem mieliście szansę jak my kiedyś bas stłamsić a teraz to już za późno i tak tak wiem wy rządzicie i nic się nie zmieni przez lata 😁i dlatego jestem spokojny
exe

Post autor: exe »

My też jesteśmy spokojnie nie martw się natomiast nigdy w historii Polski moze poza latami 70 nie było tak żeby jedna ekipa sruga tak zdominowała więc naprawdę bądź spokojny dalej
yurez

Post autor: yurez »

Jakie wy macie ego hipergalaktycznie wywalone ego w kosmos. Niepokonani Spartanie, chuligani siejący postrach i popłoch w całej Polsce, Defendersi Europy.
Gdyby w najbliższych latach wybuchł konflikt zbrojny, to wiemy że ŁKS będzie w pierwszej linii i zwycięsko odeprze atak nieproszonych gości na naszych terenach.
zgierska

Post autor: zgierska »

Pierwsza sprawa Widzew jak i łks ma zbyt Dużalą społeczność a swoich osiedlach aby na ten moment przejąć dane osiedle .łks miał ku temu ogromne możliwości w ciągu ostatnich kilku lat jednak nie wykorzystał kryzysu na Widzewie.Faktem jest i jest niestety Słabość Widzewa ze po takich akcjacj jak np flaga narodowa czy łamanie ustaleń na marszu teraz w Łodzi Widzew nie umie pokazać że lks to k****.Czy to się zmieni chyba nie a na pewno nie teraz
zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik »

Jan Barbados pisze: 29.01.2026, 14:56 Zatem zapytaj starego, niech w kapciach wygodnie rozsiądzie się w fotelu, podkręci pejsa i przypomni sobie inicjał chociaż jednego pierdzewiaka z tej ustawki, który odniósł obrażenia od ostrego sprzętu. Z naszej strony Fifa miał rojebane całe czoło od jakiegoś głazu.
No to słuchaj Jonaszu nie wymienię całych ksywek ale powiem ci że z 2 osoby z Olchowa miały rany cięte głowy " J " ( nie Jesteś c***) i M . Tyle co powinno wystarczyć. Nie dość że mieliście sprzęt to nabraliscie ludzi z miasta, bramek itp co nigdy na meczu nie byli .
Radigoszcz1910

exe pisze: 31.01.2026, 10:14 My też jesteśmy spokojnie nie martw się natomiast nigdy w historii Polski moze poza latami 70 nie było tak żeby jedna ekipa sruga tak zdominowała więc naprawdę bądź spokojny dalej
[/quot
Co wy bierzecie to ja nie wiem.Czlowieku już nie raz było w ta lub tamtą stronę zapomniało się w latach 90 jak was prawie zniszczylismy no ta pamięć krótka.Tutaj mieliście swój czas i nic nie wskoraliscie tereny jak były tak da a do tego my się mamy dobrze jakoś nas nie zniszczyliście.Oczywiscie ostatnie lata są dla was i nikt tu tego nie neguje.Ja to tylko czekam jak wam kalkulator wkoncu nie wypali jakie będzie tłumaczenie
ŁKS1908ŁKS

Narazie to Wam się załączył kalkulator na naszym powrocie z Łęcznej i te Wasze tłumaczenia że my się rozjechaliśmy każdy w inną stronę jak my wręcz przeciwnie zjechaliśmy się żeby jechać wszyscy razem i jechaliśmy w kolumnie 80km na h autostradą ale nas przeliczyliście i wyszła kupa. Nawet na tym mitycznym już pucharze Polski co pojechaliście MEGA składem autokarami i dzwoniliscie do jakiś ekip żeby się bić (nie wiem ile w tym prawdy ale słyszałem taką wersję) to jak Wy chcieliście się autokarami teleportować do lasu ?
Asusss

Post autor: Asusss »

ŁKS1908ŁKS pisze: 31.01.2026, 12:07 Narazie to Wam się załączył kalkulator na naszym powrocie z Łęcznej i te Wasze tłumaczenia że my się rozjechaliśmy każdy w inną stronę jak my wręcz przeciwnie zjechaliśmy się żeby jechać wszyscy razem i jechaliśmy w kolumnie 80km na h autostradą ale nas przeliczyliście i wyszła kupa. Nawet na tym mitycznym już pucharze Polski co pojechaliście MEGA składem autokarami i dzwoniliscie do jakiś ekip żeby się bić (nie wiem ile w tym prawdy ale słyszałem taką wersję) to jak Wy chcieliście się autokarami teleportować do lasu ?
Naprawdę,skończ już pisać te swoje farmazony, poważnie. Już zostało ustalone,jesteście lepsi, rządzicie Łodzią, My nie mamy nic do powiedzenia w mieście,do tego leje Nas Cracovia i Wisła Płock. Tego się trzymaj i niech tak zostanie.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
asmodeL

Post autor: asmodeL »

yurez pisze: 31.01.2026, 10:30 Jakie wy macie ego hipergalaktycznie wywalone ego w kosmos. Niepokonani Spartanie, chuligani siejący postrach i popłoch w całej Polsce, Defendersi Europy.
Gdyby w najbliższych latach wybuchł konflikt zbrojny, to wiemy że ŁKS będzie w pierwszej linii i zwycięsko odeprze atak nieproszonych gości na naszych terenach.
Chłopie nie rozumiesz różnicy w żadnych większych starciach nie wykazaliście się nie tylko z Ełk są ale nawet z nami . Jak więc można nie mieć wobec was wyjebanego ego ? Nie przepadam za oboma ekipami ale ostatnio jesteście w ciemnej d**** , a zydki z ŁKS-u ( tak żeby trzymać odpowiedni dystans między nami ) trzymają was w szachu . Jesteście na poziomie Wisły Kraków , pomimo nienawiści współczuje Ruchowi bo oni jakiś poziom jednak reprezentują pomimo kryzysu. Zęby nie było domówień Jude , Jude Cala Łòdz
Asusss

Post autor: Asusss »

asmodeL pisze: 31.01.2026, 12:32
yurez pisze: 31.01.2026, 10:30 Jakie wy macie ego hipergalaktycznie wywalone ego w kosmos. Niepokonani Spartanie, chuligani siejący postrach i popłoch w całej Polsce, Defendersi Europy.
Chłopie nie rozumiesz różnicy w żadnych większych starciach nie wykazaliście się nie tylko z Ełk są ale nawet z nami . Jak więc można nie mieć wobec was wyjebanego ego ? Nie przepadam za oboma ekipami ale ostatnio jesteście w ciemnej d**** , a zydki z ŁKS-u ( tak żeby trzymać odpowiedni dystans między nami ) trzymają was w szachu . Jesteście na poziomie Wisły Kraków , pomimo nienawiści współczuje Ruchowi bo oni jakiś poziom jednak reprezentują pomimo kryzysu. Zęby nie było domówień Jude , Jude Cala Łòdz
To jak nie jesteś z wyżej wymienionych ekip to na c*** się wpierdalasz w coś co Cię nie dotyczy? Piszesz,że jesteśmy w ciemnej d**** bo tak wielki lks pisze i puszcza w świat te swoje farmazony jak z Cracovią bądź Wisłą? Misiu kolorowy,tyle się dzieje,że nawet połowa tego,nie jest puszczana do neta.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
ODPOWIEDZ