Już ci pisałem.... h*** wiesz
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Już ci tu pisali cioto że jesteś największym klaunem reprezentującym Ksg a ty dalej brniesz w swoje. Swoją wiedzę pokazałaś na początku grudnia. Opowiadaj co tam jeszcze na fb piszą ciekawego?
Katowickie cioty gnane i bite przez Kaniola jedną ręką. Nadal nie wstyd im się napinać 😅
https://zapodaj.net/plik-FcSc8tb19F
https://zapodaj.net/plik-FcSc8tb19FGŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Powiesz w końcu komu kibicujesz? Czy się wstydzisz ?cpcasual pisze: 29.01.2026, 13:04 Katowickie cioty gnane i bite przez Kaniola jedną ręką. Nadal nie wstyd im się napinać 😅
Fac Fideli Sis Fidelis
Wstydzę się bo nie jestem gangsterem w mokasynach. Obnażam kurestwo całej sceny
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
mati_1988ksg
Ty no nie mam w zwyczaju się tu wypowiadać, ale ku*** przyjeba* się do zdjęcia z dziecmi, rodzinami, na Jasnej Górze??s80 pisze: 11.01.2026, 09:32 https://www.facebook.com/share/p/1JrkVCV28j/
W opisie macie Ogólnopolska. To jak to jest z Wami jesteście Polakami czy nie?? Chyba nie bo barw, szalików, flag Polski na zdjęciu brak.
Wiele nas dzieli ale jedno nas łączy (KSG i ruch), jesteśmy ze Śląska, a Śląsk jest Polski.
Weź usuń to zamiast szukać polotu w rodzinnym zdjęciu z pielgrzymki
Znaleźli się haha. Pielgrzymki na Jasną Górę, was to już popierdoliło do końca. Środowisko przesiąknięte dziadostwem i hipokryzją. Ekipy dają główne flagi jakimś piknikom. Wszyscy pamiętają jak Legia potraktowała tam Polonie swego czasu. Banda zakłamanych skurwieli bitych
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Czyli nie mamy o czym rozmawiać, trzymaj się.cpcasual pisze: 29.01.2026, 13:31 Wstydzę się bo nie jestem gangsterem w mokasynach. Obnażam kurestwo całej sceny
Fac Fideli Sis Fidelis
No spierdalaj. Znalazł się kolejny idiota ze śmiesznego forum co gra szefa 😅😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
A sam tu przyleciałeś , cześć.cpcasual pisze: 29.01.2026, 14:02 No spierdalaj. Znalazł się kolejny idiota ze śmiesznego forum co gra szefa 😅😅
Fac Fideli Sis Fidelis
Napisz coś jeszcze i ostatnie zdanie jest twoje :) teraz odetchnij emerycie głęboko bo pompka wysiądzie i nici z jebania Żaboli19seba20 pisze: 29.01.2026, 12:14 Już ci tu pisali cioto że jesteś największym klaunem reprezentującym Ksg a ty dalej brniesz w swoje. Swoją wiedzę pokazałaś na początku grudnia. Opowiadaj co tam jeszcze na fb piszą ciekawego?
-
SilesiaStreets
Który z nich był bity przez Kaniola? Bo mi się wydaje że spokojnie ze 3-4 osoby ze zdjęcia by mu dały radęcpcasual pisze: 29.01.2026, 13:04 Katowickie cioty gnane i bite przez Kaniola jedną ręką. Nadal nie wstyd im się napinać 😅
Spokojnie gorolu z moją pompką wszystko ok na fb o tym niy pisali?Goral74 pisze: 29.01.2026, 14:15Napisz coś jeszcze i ostatnie zdanie jest twoje :) teraz odetchnij emerycie głęboko bo pompka wysiądzie i nici z jebania Żaboli19seba20 pisze: 29.01.2026, 12:14 Już ci tu pisali cioto że jesteś największym klaunem reprezentującym Ksg a ty dalej brniesz w swoje. Swoją wiedzę pokazałaś na początku grudnia. Opowiadaj co tam jeszcze na fb piszą ciekawego?
-
GieKSiarz00
Może się tu jebnąłem faktycznie, mogła to być jeszcze Halemba.AMF1948 pisze: 29.01.2026, 08:08Na Borowej wsi grafy Ruchu ? No toś poleciał trochę.GieKSiarz00 pisze: 29.01.2026, 04:57Mikołów to silny bastion Ruchu, jak bywałem na Borowej Wsi to raczej same grafy Ruchu, bardzo blisko do niebieskiej Halemby. Orzesze z przewagą Górnika.Obiektywnie01 pisze: 28.01.2026, 13:28 A jak to wygląda w powiecie mikołowskim?
Jest na tyle rozległy, podejrzewam, że zróżnicowanie ogromne.
Wiem, że centrum Mikołowa to Ruch, a jak to wygląda na takiej Recie, Kamionce czy Borowej Wsi?
Orzesze chyba też mocno wymieszane?
Dwóch tylko nie złapał, cała reszta spierdala a ta łysa chujoza uciekała w Obi między regałami i dostawał jedną ręką z liścia jak babaSilesiaStreets pisze: 29.01.2026, 14:20Który z nich był bity przez Kaniola? Bo mi się wydaje że spokojnie ze 3-4 osoby ze zdjęcia by mu dały radęcpcasual pisze: 29.01.2026, 13:04 Katowickie cioty gnane i bite przez Kaniola jedną ręką. Nadal nie wstyd im się napinać 😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Nie prowokujcie Adriana bo weźmie telefon i zacznie od nowa nagrywać bo widzę pamięć jest krótka i należy się przypomnienie…
-
prawdomównyziom
I nie zgrywajcie kozaków jakimiś pytaniami durnymi bo już lata jesteście bici i nic nie możecie zrobić z prostego powodu jesteście cioty i nic tego nie zmieni także nie wywołujcie Wilka z lasu bo zaś będziecie owieczki spierdalac po ulicach i wskakiwać do sklepów z myślą że ktoś was uratuje ale pamiętajcie,jak życie pokazuje Wilka nie zatrzymacie (a na pewno nie tego)i te sklepy nie pomogą także skleić pizdy frajery z pod znaku KGP bo będziecie zaś płakać,a tych dwóch to w ogóle chętni są czy za nich odpowiadacie bo myślę że jak by pan K stanął na przeciwko to trzeba by było pampersy kupić albo jakieś ściany postawić żeby nie spierdolili.TO TYLE JAZDA Z k****** CO MYŚLĄ ŻE SĄ KIBICAMI.WON k**** ZE STADIONOW.PSEUDOGANGSTERY.Gablota pisze: 29.01.2026, 15:48 Nie prowokujcie Adriana bo weźmie telefon i zacznie od nowa nagrywać bo widzę pamięć jest krótka i należy się przypomnienie…
PDW !!
Tutaj wielki szef ultrasów cyganów, niech się cieszy że wyłapał tylko liście bo w ekipie nie był. Cała reszta już była rozjebana lub uciekła
https://youtube.com/shorts/EpmCSBOa9hw? ... LqalPlPIV6
https://youtube.com/shorts/EpmCSBOa9hw? ... LqalPlPIV6
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
kumate info
cpcasual zaraz sprawdzimy twoja kumatosc. Jako ze wiesz tyle ile zobaczysz na filmikach kaniola to szybka weryfikacja. Podaj 1 literke ksywy tego lysego o ktorym wyzej piszesz.
prawdomowny ziom skoro tak tu sie na Kaniola powolujesz i piszesz ze to wilk to czemu nie idziesz jego sladami a zamiast tego walisz grozne posty na k.net? Przeciez jest tylko garstka ludzi do rozjebania a ty jestes przeciez kozak i masz ludzi za soba. Takze wpadaj i weryfikuj wariacie a nie z piana na mordzie na forum zgrywasz hooligansa.
prawdomowny ziom skoro tak tu sie na Kaniola powolujesz i piszesz ze to wilk to czemu nie idziesz jego sladami a zamiast tego walisz grozne posty na k.net? Przeciez jest tylko garstka ludzi do rozjebania a ty jestes przeciez kozak i masz ludzi za soba. Takze wpadaj i weryfikuj wariacie a nie z piana na mordzie na forum zgrywasz hooligansa.
Ciapek, cioto bita kolejna
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
kumate info
No i wlasnie potwierdziles ze jestes jedynie zwyklym szczochem z internetu. To nie C tylko J blaznie. Mozesz zakladac nowe konto ciulu.
-
prawdomównyziom
Posłuchaj kiepie zajebany wiesz co to jest powoływanie się na kogoś ty ku*** łbie już ci pisałem coś,ostatni raz się odnoszę do ciebie ty k****, posłuchaj to nie ja stoję z nimi na sektorze TYLKO ty i to nie mi jadą TYLKO tobie ty ku*** przygłupie i widzisz mój nick także nie p****** uposledzencu że ja się na kogoś powołuje ja popieram prawdę i walkę z takimi k****** jak ty co wstyd przynoszą taką kulawą bajera.won ty psie do budy.kumate info pisze: 29.01.2026, 18:03 cpcasual zaraz sprawdzimy twoja kumatosc. Jako ze wiesz tyle ile zobaczysz na filmikach kaniola to szybka weryfikacja. Podaj 1 literke ksywy tego lysego o ktorym wyzej piszesz.
PDW !!
Osmieszyles się. Możesz już zakładać nowe konto i udawać od nowa kumacza. Dupisz codziennie 5 postów o kaniolu ale wyszło że jesteś parówką.
Co wy spłakane cwele tam się plujecie? Która łysa dziwka uciekała między regałami jak nie ciapek? A co do zdjęcia to nie pisz parchu jakimiś skrótami J tylko to jest jagoda, chujoza następna
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
kumate info
Sklej juz pizdzisko uposledzony kmiocie. Zostalas wyjasniona cioto.
prawdomownyziom bardzo mnie cieszy ze konczysz odpowiadac na moje posty. Po prostu nie masz zadnych argumentow wiec usun konto bo i tak nikt cie tu nie bierze na powaznie poza szczochami typu casual.
prawdomownyziom bardzo mnie cieszy ze konczysz odpowiadac na moje posty. Po prostu nie masz zadnych argumentow wiec usun konto bo i tak nikt cie tu nie bierze na powaznie poza szczochami typu casual.
Jebana ciota miękkim chujem robiona z syndromem sztokholmskim. Ma was k******* to boleć że zawsze będzie bite i opluwane przez JEDNEGO typa
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
prawdomównyziom
Ty chcesz na argumenty gadać ty ku*** kiepie co cie w 10 sekund gasi pierwszy lepszy z ulicy już ci pisałem frajerzyno żebyś podjechał to ci te argumenty na czole wydziaram z takim logo co pasuje do ciebie z dwoma jajkami kojarzysz, mój argument jest taki jesteś c*** co zbija piony z gwalcielami i psiurami do tego zamiast zamknąć cipe zgrywasz tu h** wie kogo i robisz wstyd ale nie dziwi mnie twój brak zrozumienia no bo jak ty chcesz coś zrozumieć jak twój poziom inteligencji sięga mułu bo dno to za wysoko. CIĄG SIĘ ALBO DAJ JAKIŚ ARGUMENT PRAWDZIWY ŻE Z PSAMI NIE TRENOWALIŚCIE I ŻE GWALCIELE GRUPOWI NIE MACAJĄ CIĘ PO d****.kumate info pisze: 29.01.2026, 20:45 Sklej juz pizdzisko uposledzony kmiocie. Zostalas wyjasniona cioto.
PDW !!
-
JOKERJOKES
Podsumowanie Torcidy 1999-2026
- stracone dzielnice na Rudzie Slaskiej ( Fryna, Halemba, Wirek) cieb ekipy z poczatku lat 2000 TRSL
- stracone Gliwice , Piast gania Gornika
- Czerwionka - Leszczyny wybiera ROW
- ROW fan club pozniej zgoda kopie w dupe Torcide
- Laziska stracone jakiekolwiek wplywy
- zgoda z GKSem dala tyle ze GKS mocniejszy od Gornika zadne tereny GKS nie pomoglo odbic
-kompletny brak organizacji i brak planu jak wykorzustac to zgode
- w******* od Stomilu pod stadionem
-w******* za wpierdolem od Ruchiu
- w******* za wpierdolem od Zaglebia
-w******* od Arki
/p****** od Legii
JAK
MOZNA BYLO TO TAK SPIERDOLIC TO TYLKO MARA WIE
- stracone dzielnice na Rudzie Slaskiej ( Fryna, Halemba, Wirek) cieb ekipy z poczatku lat 2000 TRSL
- zgoda z GKSem dala tyle ze GKS mocniejszy od Gornika zadne tereny GKS nie pomoglo odbic
-w******* od Arki
/p****** od Legii
JAK
-
kumate info
Prawdomownyziom potwierdzi!!! Same wpierdole to ty wylapujesz.
-
enterorokej
Do budy! Psiury policyjne piszące z kilkunastu kont hehe
Ps. Odnośnie Lipin to zawsze sie żartowało że "Lipiny domagają sie dostępu do ...wody" :)
Ps. Odnośnie Lipin to zawsze sie żartowało że "Lipiny domagają sie dostępu do ...wody" :)
Jakiego klubu kibicem jesteś ?JOKERJOKES pisze: 30.01.2026, 00:12 Podsumowanie Torcidy 1999-2026
-w******* od Arki
/p****** od Legii
JAK
Kibicuje tej samej kurwie co ty, ale szacun do niego bo prawdę napisał 😉
-
SilesiaStreets
W sumie nie ma się do czego doczepić. Gieksa się wybiła na plecach zaboli i ich kopla w dupe hahaJOKERJOKES pisze: 30.01.2026, 00:12 Podsumowanie Torcidy 1999-2026
-w******* od Arki
/p****** od Legii
JAK
-
prawdomównyziom
Ty k**** bita na liścia może wymień w którym punkcie chłopak coś przekręcił skłamał,ty policyjny szczurze to są te twoje argumenty? weź ty W********** gimbusie do szkoły,słuchaj ku*** pomiocie komendanta daj se spokój bo to że jesteś niedorozwinięty to widać ale nie rób WSTYDU kibicom Górnika. Weź tabletki połóż się i se dychnij cioto.
PDW !!
Nie wspomniał jak spierdalałeś na Chebziu19seba20 pisze: 30.01.2026, 09:04 Kibicuje tej samej kurwie co ty, ale szacun do niego bo prawdę napisał 😉
Walcz dalej emerycie bo życia niewiele zostało a Żaboli ciągle więcej
Z jednej strony współpraca z psami i krzywe akcje, z drugiej strony internetowy celebryta robiący live na tiktoku o tym jak przejmie władzę w ekipie, straszne.prawdomównyziom pisze: 30.01.2026, 09:23Ty k**** bita na liścia może wymień w którym punkcie chłopak coś przekręcił skłamał,ty policyjny szczurze to są te twoje argumenty? weź ty W********** gimbusie do szkoły,słuchaj ku*** pomiocie komendanta daj se spokój bo to że jesteś niedorozwinięty to widać ale nie rób WSTYDU kibicom Górnika. Weź tabletki połóż się i se dychnij cioto.
Dokładnie. Kabaret.Jabollo pisze: 30.01.2026, 09:30Z jednej strony współpraca z psami i krzywe akcje, z drugiej strony internetowy celebryta robiący live na tiktoku o tym jak przejmie władzę w ekipie, straszne.prawdomównyziom pisze: 30.01.2026, 09:23Ty k**** bita na liścia może wymień w którym punkcie chłopak coś przekręcił skłamał,ty policyjny szczurze to są te twoje argumenty? weź ty W********** gimbusie do szkoły,słuchaj ku*** pomiocie komendanta daj se spokój bo to że jesteś niedorozwinięty to widać ale nie rób WSTYDU kibicom Górnika. Weź tabletki połóż się i se dychnij cioto.
-
Major_Bień
Warto też zrobić podsumowanie aktualnej śląskiej sceny kibicowskiej:JOKERJOKES pisze: 30.01.2026, 00:12 Podsumowanie Torcidy 1999-2026
-w******* od Arki
/p****** od Legii
JAK
- W miastach, mieścinach i wsiach coraz więcej grup przybyszy z egzotycznych zakątków (nie mowa tu o turystach) bez skrępowania śmigających sobie po ulicach.
- Młodzież Ruchu z ich naczelnym rapowym bardem Setą bujająca się w teledysku ciapaka Montany (Haram Masari, co panowie?)
- Towarzystwo Kunta Kinte spacerujący sobie w trójkolorowych szachownicach (przeznaczonych dla dopingujących na Torcidzie) pod stadionem przy Roosevelta w dniu meczu.
- Piast i Gieksa trenująca z Ukraińcami.
- Polonia Bytom przerzucająca imigrantów.
Już nie wspomnę o wysypie konfidentów, ludzi słabych - bez zasad i kręgosłupów moralnych. Kolejna generacja trybun przyniosła przyśpieszoną degrengoladę tej subkultury co właściwie jest odzwierciedleniem kondycji całego społeczeństwa.
Owocnej walki na oświadczenia i wyjaśniania spraw na IG. Bez pozdrowień.
-
prawdomównyziom
To już nie jest kabaret to jest tragedia którą normalni kibice muszą nosić na plegarach i wstydzić się za te pare kurewek z pod lampy do tego wjeżdża tu taka ku*** co żyje w bańce mydlanej i mówi że tamci be a ci dojebani cool CZEKAM Z UTĘSKNIENIEM KIEDY NORMALNI KIBICE SPUSZCZĄ IM w*******.I POGONIĄ TO KURESTWO ALE POWIEM WAM NORMALNI KIBICE KSG MACIE SILNĄ PSYCHIKĘ PATRZĄC NA TO I NIC.POZDRAWIAM .Gablota pisze: 30.01.2026, 09:37Dokładnie. Kabaret.Jabollo pisze: 30.01.2026, 09:30Z jednej strony współpraca z psami i krzywe akcje, z drugiej strony internetowy celebryta robiący live na tiktoku o tym jak przejmie władzę w ekipie, straszne.prawdomównyziom pisze: 30.01.2026, 09:23
Ty k**** bita na liścia może wymień w którym punkcie chłopak coś przekręcił skłamał,ty policyjny szczurze to są te twoje argumenty? weź ty W********** gimbusie do szkoły,słuchaj ku*** pomiocie komendanta daj se spokój bo to że jesteś niedorozwinięty to widać ale nie rób WSTYDU kibicom Górnika. Weź tabletki połóż się i se dychnij cioto.
PDW !!
-
ultravandals
Już jutro mecz w Zabrzu. Górnik Zabrze na lekko ponad dobę do meczu na liczniku ma już 23 tysiące, Piast już przekroczył 1400. Wszystko wskazuje na to, że kibice Piasta wypełnią sektor gości, a Górnik wypełni stadion. Zapowiada się bardzo ciekawy mecz.
Pogoda ma dopisać (ma być pogodnie, choć zimno). Jak mawia klasyk jest zima to musi być zimno. Na stadionie atmosfera będzie z pewnością gorąca.
Pogoda ma dopisać (ma być pogodnie, choć zimno). Jak mawia klasyk jest zima to musi być zimno. Na stadionie atmosfera będzie z pewnością gorąca.