Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Szczerze ? To strasznie przeczulony jesteś bo skoro nic się nie stało i nikt o tym pisze i nie gada to po ch..j rozkminiać
Skad Cracovia miała wasze fanty
-
Alexander.
To przedstaw swoją wersję i tyle. Jeśli temat miał nie wyjść do internetu, to po co cokolwiek o tym pisałeś? Jeśli natomiast ktoś pisze farmazony to napisz jak było i ich wyjaśnij. Proste jak jebanie. Oczywiście jeśli c*** nie opada.Asusss pisze: 18.01.2026, 16:00Chłop z ŁKS napisał jako pierwszy,a tyle ile wczoraj i dzisiaj nasłuchałem się farmazonów to ręce z chujem opadają.PolowaPolski pisze: 18.01.2026, 15:56Ty jestes jakis przyjebany, narazie to najwiecej na ten temat ty napisalesAsusss pisze: 18.01.2026, 15:50 Nie pisałem nic w temacie Zakopca bo czekałem aż któryś z farmazoniarzy z białej części Łodzi coś napisze. Takich farmazonów,że zostaliśmy obici przez Cracovię,że jakieś K.O po Naszej stronie,że odmawiamy chłopcom z Częstochowy którzy również byli na obozie,dawno nie słyszałem. Śmiech mnie ogarnia,że macie taką fantazję a reszta Polski to łyka. Całe szczęście,że byłem akurat na tym obozie i wiem jak było i jak to wszystko wyglądało. A już jak puszczacie te swoje farmazony z koleżankami z Krakowa to byście chociaż mogli ustalić jedna wersję,bo wy ku*** nawet błędną godzinę Naszego treningu podajecie nie pisząc już o reszcie...
Nie za mądrą próba panie aspirancieAlexander. pisze: 18.01.2026, 23:50To przedstaw swoją wersję i tyle. Jeśli temat miał nie wyjść do internetu, to po co cokolwiek o tym pisałeś? Jeśli natomiast ktoś pisze farmazony to napisz jak było i ich wyjaśnij. Proste jak jebanie. Oczywiście jeśli c*** nie opada.Asusss pisze: 18.01.2026, 16:00Chłop z ŁKS napisał jako pierwszy,a tyle ile wczoraj i dzisiaj nasłuchałem się farmazonów to ręce z chujem opadają.PolowaPolski pisze: 18.01.2026, 15:56
Ty jestes jakis przyjebany, narazie to najwiecej na ten temat ty napisales
-
ŁKS1908ŁKS
Wiadomo wersja Widzewa jest zawsze najwłaściwsza. Wszyscy kłamią na ten Widzew tylko w jakim celu? Cracovia przyjechała pobiła parę osób, część uciekła. Łapali chłopaków od Was którzy krzyczeli że nie kibicują ale mieli ze sobą np rękawice z napisem Widzew. I takie są fakty. Bije Was Wisła Płock albo Cracovia na ręce a Wy twierdzicie zawsze że to nie tak, farmazony itp itd i piszecie że czekaliście tylko jak zaczniemy pisać farmazony bo jaka wersja pbnazajaca Widzew by nie padła to oczywiście farmazon.
-
Porto.Tekila
Tydzień ci zajęło wymyślanie i ustalanie jednej wersji?🤣🤣🤣 Coraz bardziejci się nogi rozjeżdżają.
Chłopie zrobiłeś mi weekend 🤣🤣🤣🤣🤣🤣ŁKS1908ŁKS pisze: 24.01.2026, 15:55 Wiadomo wersja Widzewa jest zawsze najwłaściwsza. Wszyscy kłamią na ten Widzew tylko w jakim celu? Cracovia przyjechała pobiła parę osób, część uciekła. Łapali chłopaków od Was którzy krzyczeli że nie kibicują ale mieli ze sobą np rękawice z napisem Widzew. I takie są fakty. Bije Was Wisła Płock albo Cracovia na ręce a Wy twierdzicie zawsze że to nie tak, farmazony itp itd i piszecie że czekaliście tylko jak zaczniemy pisać farmazony bo jaka wersja pbnazajaca Widzew by nie padła to oczywiście farmazon.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
-
Mareczek86
Na ręce, a w ręce przedłużacze;)?ŁKS1908ŁKS pisze: 24.01.2026, 15:55 Wiadomo wersja Widzewa jest zawsze najwłaściwsza. Wszyscy kłamią na ten Widzew tylko w jakim celu? Cracovia przyjechała pobiła parę osób, część uciekła. Łapali chłopaków od Was którzy krzyczeli że nie kibicują ale mieli ze sobą np rękawice z napisem Widzew. I takie są fakty. Bije Was Wisła Płock albo Cracovia na ręce a Wy twierdzicie zawsze że to nie tak, farmazony itp itd i piszecie że czekaliście tylko jak zaczniemy pisać farmazony bo jaka wersja pbnazajaca Widzew by nie padła to oczywiście farmazon.
-
ŁKS1908ŁKS
O czym Wy bredzicie , Cracovia na spotkaniu ogólnopolskim przyklepała się że w Polsce biją się na łapy jakby było inaczej to po pierwsze byście pisali o tym na każdym profilu że nie honorowa Cracovia bo sprzęt itd a po drugie ktoś od Was skończył by bez kończyny. Ja znam wersję od nich i jakoś ufam im bardziej niż Wam…
Aha czyli usłyszałeś od ''honorowej'' cracovii i napisałeś to tutaj przedstawiając to jako wiarygodną wersję bo ty im uwierzyłeś i im ufasz? Normalnie jajca co tu się wpisują za elementy.
Asuss który nie jest anonimową osobą przedstawił jak to wyglądało ale oczywiście Łks wierzy w wersję jude gangu. No tak żyd żydowi wierzy na słowo hehe.
Asuss który nie jest anonimową osobą przedstawił jak to wyglądało ale oczywiście Łks wierzy w wersję jude gangu. No tak żyd żydowi wierzy na słowo hehe.
-
Porto.Tekila
🤣🤣🤣ŁKS1908ŁKS pisze: 25.01.2026, 14:05 O czym Wy bredzicie , Cracovia na spotkaniu ogólnopolskim przyklepała się że w Polsce biją się na łapy jakby było inaczej to po pierwsze byście pisali o tym na każdym profilu że nie honorowa Cracovia bo sprzęt itd a po drugie ktoś od Was skończył by bez kończyny. Ja znam wersję od nich i jakoś ufam im bardziej niż Wam…
Kiedys byl taki blog o chuligance Lksu (geoicities com czy jakos tak) gdzie stezenie farmazonu albo wrecz wymyslania nieistniejacych historii wypier dalalo poza skale. Cracovia to akurat podobny stan umyslu do was ciesze sie ze sobie ufacie. To jak dwoch nacpanych odklejencow ktorzy ustalaja co kto byl.ŁKS1908ŁKS pisze: 25.01.2026, 14:05 O czym Wy bredzicie , Cracovia na spotkaniu ogólnopolskim przyklepała się że w Polsce biją się na łapy jakby było inaczej to po pierwsze byście pisali o tym na każdym profilu że nie honorowa Cracovia bo sprzęt itd a po drugie ktoś od Was skończył by bez kończyny. Ja znam wersję od nich i jakoś ufam im bardziej niż Wam…
Zobacz jak łatwo ci przychodzi wiara w jednych i niewiara w drugich.ŁKS1908ŁKS pisze: 25.01.2026, 14:05 O czym Wy bredzicie , Cracovia na spotkaniu ogólnopolskim przyklepała się że w Polsce biją się na łapy jakby było inaczej to po pierwsze byście pisali o tym na każdym profilu że nie honorowa Cracovia bo sprzęt itd a po drugie ktoś od Was skończył by bez kończyny. Ja znam wersję od nich i jakoś ufam im bardziej niż Wam…
Jak Cracovia powiedziała, że tak jest. To dla ciebie od razu pewnik... że tak jest. Cracoviak wyszedł prosto spod konfesjonału, więc nie może kłamać.
Jak Widzew powiedział, że tak jest. To dla ciebie od razu pewnik... że tak nie jest. Widzewiak bredzi.
Jak z tobą dyskutować?
Piotrków Trybunalski. Opisze ktoś podziały na dzielnice?
nie ma podziału w Piotrkowie ŁKS
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI
Z czego 80 % Piotrkowa , pierwszy swój mecz miała na Widzewie, charakterny fanclub
Nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj..
A na osiedlu Południe w Piotrkowie nie ma Widzewa?
-
Michał1990Polska
W Piotrkowie więcej Widzewa... szczególnie 40+ , osoby które jeżdżą na mecze ale nie angażują się w codzienność miasta jak młodzież z ŁKSu...
Nie malują bloków,nie spotykają się na kwadratach..
Nie malują bloków,nie spotykają się na kwadratach..
A osoby, które przerzuciły się na Widzew są w porządku?KoKolino pisze: 26.01.2026, 18:31 Z czego 80 % Piotrkowa , pierwszy swój mecz miała na Widzewie, charakterny fanclub
W uju to mam. Jak to śpiewał Kolejorz , jude cala Łódź
Nie ma takiego czegoś jak osiedle południe w Piotrkowie..Miasto zdominowane przez ŁKS.
Jednostka administracyjna…
Jestem starym chłopem 43 lata wychowany w Piotrkowie ale dawno już tam nie mieszkam. Byłem w okresie świąt w Piotrkowie niezależnie od sobie spotkałem dwóch kumpli jeden w czapce ŁKS z dzieciakiem, drugi smyczka i rękawiczki ŁKS. Obaj całe liceum chodzili w szalikach czy koszulkach ŁKS jeździli na mecze i jebali na nich ŁKS. Dziś są kibicami ŁKS wyśmiałem ich obu prosto w twarz. Fakt ŁKS przejął miasto ale co to za fanklub który powstał na takich fundamentach. Myślę że nadchodzące sukcesy i marazm ŁKS sprawia że moda na Widzew wróci nie będzie to za 5 czy 10 lat ale ten czas przyjdzieturysta99 pisze: 27.01.2026, 09:01 Nie ma takiego czegoś jak osiedle południe w Piotrkowie..Miasto zdominowane przez ŁKS.
Przeczytaj jeszcze raz co Ty napisałeś.makaron82 pisze: 27.01.2026, 19:44Jestem starym chłopem 43 lata wychowany w Piotrkowie ale dawno już tam nie mieszkam. Byłem w okresie świąt w Piotrkowie niezależnie od sobie spotkałem dwóch kumpli jeden w czapce ŁKS z dzieciakiem, drugi smyczka i rękawiczki ŁKS. Obaj całe liceum chodzili w szalikach czy koszulkach ŁKS jeździli na mecze i jebali na nich ŁKS. Dziś są kibicami ŁKS wyśmiałem ich obu prosto w twarz. Fakt ŁKS przejął miasto ale co to za fanklub który powstał na takich fundamentach. Myślę że nadchodzące sukcesy i marazm ŁKS sprawia że moda na Widzew wróci nie będzie to za 5 czy 10 lat ale ten czas przyjdzieturysta99 pisze: 27.01.2026, 09:01 Nie ma takiego czegoś jak osiedle południe w Piotrkowie..Miasto zdominowane przez ŁKS.
Fac Fideli Sis Fidelis
Faktycznie jest błąd chodziło mi o to że całe liceum aktywnie kibicowali Widzewowi a dziś są za ŁKSem
Jasne jasne…Jedyny argument jaki macie to przeżuty.Przecież takie historyjki to juz na nikogo nie działają.Wiem że po prawie 20 latach dalej boli stracenie miasta ale dalej brnąć w te brednie to już nudne serio.
Aha, nie wiem może jest jakaś inna potoczna nazwa tego osiedla używana w Piotrkowie, chociaż widziałem nawet ŁKS z Piotrkowa wymienia to rzekomo nieistniejące osiedle Południe na swoich gadżetach np tu: https://i.imgur.com/bharMk9.jpeg
Popatrzyłem na street view na tym osiedlu gdzie kiedyś był wyburzony stadion Piotrcovii i można tam zauważyć sporo napisów i nawet jakieś grafy Widzewa stąd było moje pytanie.
-
NoMatterWhat
Chcesz powiedzieć, że po tylu latach się nie liczy?turysta99 pisze: 27.01.2026, 20:54 Jasne jasne…Jedyny argument jaki macie to przeżuty.Przecież takie historyjki to juz na nikogo nie działają.Wiem że po prawie 20 latach dalej boli stracenie miasta ale dalej brnąć w te brednie to już nudne serio.
Brednie?
Jeśli liczba z nicku to rok urodzenia, to fakt możesz nie wiedzieć. Ktoś powtórzył 1000 raz kłamstwo i stało się prawdą.
Może powiesz dlaczego przez tyle lat nie potrafilicie zrobić turnieju w mieście, albo we wsi, bo przecież dla ełkaesiaków Piotrków to wiocha, prawda?
A może powiesz, że oprawa o dojeżdzających ze wsi, gdzie był umieszczony Piotrków to też historyjka i brednie? Zaprzeczysz, że była taka po stronie ŁKSu?
Może powiesz też dlaczego tak mało kibiców z Piotrkowa ma karnety na ten ŁKS, że np w Zgierzu, gdzie nic nie znaczycie, macie więcej kibiców uczęszczających na mecze?
"Przeżut" - szanuj język polski, rodowity łodzianinie z Piotrkowa.
Karnet to dla ciebie wyznacznik siły ?Na jakim świecie ty żyjesz?Miasto nasze i długo się to nie zmieni.(i to bez karnetów ) :-)
-
NoMatterWhat
A chodzenie/jeżdżenie na mecze to się jeszcze liczy?
Czy bycie tylko anty jest najważniejsze dla takiego ełkaesiaka?
Wiadomo, że się nie odniesiesz do pozostałego postu, bo wiemy jak jest i wiemy, że kłamiesz. Pasujesz do tutejszych swoich kolegów farmazoniarzy typu ŁKS1908ŁKS, czy tłuków typu exe.
No i jeszcze tak prywatnie zapytam. Udało ci się kiedyś poprawnie napisać zdanie po polsku?
Wiadomo, że się nie odniesiesz do pozostałego postu, bo wiemy jak jest i wiemy, że kłamiesz. Pasujesz do tutejszych swoich kolegów farmazoniarzy typu ŁKS1908ŁKS, czy tłuków typu exe.
No i jeszcze tak prywatnie zapytam. Udało ci się kiedyś poprawnie napisać zdanie po polsku?
A to bez karnetu nie można już na mecze chodzić ?Próbujesz się przyjebać na siłę do czegoś i ci nie wychodzi.Wy sobie kupujcie karnety a my bez karnetów ze zwykłymi biletami będziemy sobie dalej trzymać miasto przez kolejne lata.Lepiej zapytaj kolegów Widzewiaków z Piotrkowa czemu kupowanie karnetów nic im nie dało i musieli wyprowadzać się hurtowo do Łodzi i innych miejscowości.
-
Jan Barbados
Najlepszą odpowiedzią na wszystkie argumenty dotyczące porównania obu klubów:
- karnetowe,
- frekwencyjne,
- liczbowo-fanklubowe,
- sondażowo-pieniężne,
- transferowo-medialno-statystyczne...
...to prosty fakt, że do całkowitego zdominowania przez ŁKS drugiego co do wielkości miasta w województwie łódzkim doprowadził 1 (słownie - jeden) koleś. I wszystko w temacie. Tyle jesteście widzewiaki warci.
- karnetowe,
- frekwencyjne,
- liczbowo-fanklubowe,
- sondażowo-pieniężne,
- transferowo-medialno-statystyczne...
...to prosty fakt, że do całkowitego zdominowania przez ŁKS drugiego co do wielkości miasta w województwie łódzkim doprowadził 1 (słownie - jeden) koleś. I wszystko w temacie. Tyle jesteście widzewiaki warci.
Najlepszą odpowiedzią jest prężenie się na FENie, a ukochany (?) klub gra w tym czasie swój mecz i wiatr hula po trybunach. Innym razem odpuszcza się swój wyjazd, żeby pojechać za Widzewem do swojego zgodowicza. Tyle wart jest wasz klub.
-
ŁKS1908ŁKS
NoMatterWhat pisze: 27.01.2026, 23:03 A chodzenie/jeżdżenie na mecze to się jeszcze liczy?
Wymień jeden farmazon który tu napisałem. Dla Was wszyscy co się z nie zgadzają z Waszą „jedyną i najprawdziwszą wersją” to farmazoniarze. Może mówisz o tym jak się z Wami tu kłóciłem że Manu jest na naszych terenach z czym Wy się tu w wiekszosci nie zgadzacie wiec „jestem farmazoniarz” tak ??
Teraz na siłę próbujecie wmówić coś o Piotrkowie i jak ktoś daje Wam kontrargumenty to kłamca i farmazoniarz bo „na meczach koledzy mówili inaczej”. Trwajcie sobie w tej megalomani i poczuciu nieomylności. Później znowu trafi Was Płock, Cracovia albo Bełchatów i wszyscy będą farmazonami bo nie wolno mówić że ktoś pobił Widzew i za każdym razem piszecie to nie tak było- Farmazon itd. dyskusja z Wami to jest walka z wiatrakami. Z Widzewem w Internecie jeszcze nikt nie wygrał
-
ImperatorMistrz
Lks dal popis przy grafie PAOK pisząc "-6". Najwięksi greccy rywale, a później cała kibicowska europejska spolecznosc składa kondolencje.. jaką trzeba byc kurwą aby móc cos takiego zrobić. Szczególnie, ze pejsy nawet nie miały styczności z ludźmi z PAOK.
Jakim trzeba być zjebem żeby w kibicowskim świecie robić jakieś kondolencje a później na sektorze powtarzać za mlynowym pieśni że zajebiemy, rachu ciachu, życzenie śmierci itd.Czy to tak na niby tylko? 😅 Jedźcie na Barcelonę albo pielgrzymkę z nawrockim, żołnierzyki jebane na posyłki
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
Jan Barbados
j**** PAOk takich samych jak wy rozenbaumowskich czcicieli sierpa i młota
Kochajmy murzynow z brazylii