Kibicowska Warszawa

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Jakuszyn

Re: Kibicowska Warszawa

Post autor: Jakuszyn »

Myślę, że trochę odpłynąłeś odnośnie tego, że podjazd pod dom Mięśniaka był ustawiony. Po prostu podjechali i byli przekonani, że Łubkowski obsra zbroję i wykasuje materiały z hanką, ale nie pykło. Pomijając jego internetową karierę która opiera się na robieniu wywiadów z konfidentami i frajerami to kiedys był to konkretny zawodnik a nie jakiś pseudo gangus w stylu dzisiejszych internetowych krzykaczy, którzy z ulicą nie mają nic wspólnego.
hanior też nie latał w jakiejś podrzędnej 3 ligowej ekipce tylko u Szkatuły, więc w czołowej na tamte czasy grupy no i co by nie mówić nie był jakimś podrzędnym zawodnikiem tylko osobą, która była dosyć wysoko w hierarchii grupy spod znaku tb 95. A w tamtych czasach teddy boysiaki mieli sporo reprezentantów w kilku warszawskich grupach.

Co do gwiazdora z Torunia to sobie odpuszczę, bo nie chce mi się oglądać i słuchać tego pajaca.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
iparts.pl
johkowalsky

Post autor: johkowalsky »

Widać kolego że nie poddajesz się tej głupiej modzie umniejszania wszystkim tym którzy dokonali dziwnych lub zupełnie kulawych wyborów… duża część tych co zrobili szpagat to bardzo nieprzypadkowe osoby bo jakby gowno znaczyli to nikt by ich nie łamał, werbował etc.

Mnie zawsze zastanawia o ilu poukładanych z psami ludziach w ekipach na których psy za pewne informacje przymykają oko nikt nie wie… którzy nie dają na papier tylko od lat są na układzie a w każdej ekipie czy to gangsterskiej czy pseudo kibicowsko gangsterskiej nie wierzę że policja nie ma swoich ucholi… których przycięła na 30 kg towaru z małym dzieckiem i baba na tylnym siedzeniu na przykład…

Masa to tylko przykład gościa który od lat był na drucie… ale w ilu ekipach tak jest to inna sprawa… bo tam gdzie pojawiają się pieniądze tam kończy się koleżeństwo co w każdej ekipie miało jakiś swój epizod etc na większą lub mniejszą skalę gdzie brat brata potraktował jak szmata… ja w te brednie o honorze i zasadach przestałem wierzyć 30 lat temu ale niektórzy widać muszą się jeszcze na własnej skórze przekonać… najwięcej zasad jest tam gdzie ekipy nie parają się interesikami… i tak jest niestety prawda o tym środowisku w ostatnich latach
DennisWise

Post autor: DennisWise »

Jakuszyn pisze: 17.01.2026, 14:34 Myślę, że trochę odpłynąłeś odnośnie tego, że podjazd pod dom Mięśniaka był ustawiony. Po prostu podjechali i byli przekonani, że Łubkowski obsra zbroję i wykasuje materiały z hanką, ale nie pykło. Pomijając jego internetową karierę która opiera się na robieniu wywiadów z konfidentami i frajerami to kiedys był to konkretny zawodnik a nie jakiś pseudo gangus w stylu dzisiejszych internetowych krzykaczy, którzy z ulicą nie mają nic wspólnego.
hanior też nie latał w jakiejś podrzędnej 3 ligowej ekipce tylko u Szkatuły, więc w czołowej na tamte czasy grupy no i co by nie mówić nie był jakimś podrzędnym zawodnikiem tylko osobą, która była dosyć wysoko w hierarchii grupy spod znaku tb 95. A w tamtych czasach teddy boysiaki mieli sporo reprezentantów w kilku warszawskich grupach.

Co do gwiazdora z Torunia to sobie odpuszczę, bo nie chce mi się oglądać i słuchać tego pajaca.
Serio? O ile dobrze kojarzę to dziś reprezentant warsaw hooligans dał zarobić komisarzowi niezłą kasę. Skoro dają zarobić milicjantom przyjmując z nimi walki (bo chyba nie zmusili go siłą i mógł zmienić osobę) czemu nie Mięśniakowi który przecież w policji nie był? Gwiazdor z Torunia zaczął paplać i cała legenda którą tutaj na forum parę osób rozpowszechniało że jego sztywniejszy kolega go postawi do pionu legła w gruzach bo okazało się że brał pieniądze od niego za pajacowanie a więc przyzwolenie dawał żeby mieć parę złotych z tego freak fightowania. Podejrzewam że te drugi teraz zaczął im płacić więc mogli pozbyć się Denisa. Takie to środowiska AD 2026 zrobią wszystko byleby mieć dostęp do pieniędzy. Ten cały Denis jaki jest taki jest ale generalnie chlapie prawdę najbardziej mnie urzekło to że powiedział iż do żadnej pracy się nie nadaje i dla niego jedynie złodziejstwo, dilerka albo udawanie sportowca. Szczery gość.
Sensi_

Post autor: Sensi_ »

DennisWise pisze: 17.01.2026, 00:39
Jakuszyn pisze: 16.01.2026, 19:05 Ale po co mają za hanką jeździć skoro wolą wywiesić transparent, napisać na murze hanior c***, śmierć konfidentom i powrzucać na niego na meczu czy wystąpić w groźnym teledysku u Marka Kaczego. Za to pajda nie grozi. Pytanie tylko po co zgrywać bandziorów?
Myśleli, że podjadą w 20 czy 30 do Łubkowskiego pod dom i chłop się obsra i nie wrzuci materiału z haniorem a tu już wjechało spokojnie z 10 odcinków youtuberowi ''włos'' z głowy nie spadł a hanior po Polsce śmiga. Mocno Legia, do końca, do końca :D
Taki to warszawski kryminalny świat.
A kto ma za nim jeździć jak tam poszkodowanych przez niego w sumie było ze dwóch medialnych ludzi Dobrowolski i Staruchowicz, ludzie których dał na polityczne zamówienie może nawet od samego Tuska. Reszta taka sama jak on. Po prostu ich wyprzedził jak Masa zostając pierworodnym konfidentem. Na tych materiałach tego mięśniaka zresztą wymieniają chyba z 30 konfidentów z Warszawy od Bukaciaka co ludzi zakopywał przy rzece poprzez jakiś szeregowych z gangu mutantów aż po dawnych kolegów z trybuny. Niech zrobią specjalny program i podliczą ich wszystkich zaczynając od Żyda i tego grubego co okradał kolonistów (mnie też 2 dychy na koloniach w Łebie wyciągnął jakiś knur z plecaka pewnie warszawiak). Dzielnicami najlepiej niech ich jeszcze omówią będzie szansa na dwa programy youtube.
Druga sprawa to skąd ty czy my możemy wiedzieć czy sprawa tego słynnego podjazdu pod domu nie była ustawiona, dziś takie czasy że wystarczy zapłacić komu trzeba a potem opłacić media/portal jaki trzeba i rozdmuchać sprawę robią reklamę swoim materiałom oraz wyświetlenia. Dasz rękę sobie uciąć że oni nie współpracowali z tym tzw. Mięśniakiem biorąc parę złotych za autopromocję tych wywiadów z grubym? Albo on nie namówił jakiś kolegów na taki cyrk a potem nie poleciał do TVP czy TVN?
Posłuchaj sobie najnowszego wywiadu z gwiazdą z Torunia komu się regularnie opłacał za to swoje pajacowanie w tych freakfightach i programach i kto czerpał z tego korzyści oprócz niego.
Dobrze masz nasrane we łbie :)
Prawo i pięść

Post autor: Prawo i pięść »

Wczoraj gala ksw w Radomiu i znowu to żałosne ściąganie koszulek przez kibiców Legii. Czujecie się bardziej groźni i mocniejsi bez koszulek czy o co chodzi? Dla mnie idiotyczna moda.
Salowy_Choroszcz

Post autor: Salowy_Choroszcz »

Prawo i pięść pisze: 18.01.2026, 08:12 Wczoraj gala ksw w Radomiu i znowu to żałosne ściąganie koszulek przez kibiców Legii. Czujecie się bardziej groźni i mocniejsi bez koszulek czy o co chodzi? Dla mnie idiotyczna moda.
Wy na swoich paradach równości robicie gorsze rzeczy a nie zwracamy na to uwagi banderowski pampersie.
OoO Biały Honor Biała Duma
TadzioNorek

Post autor: TadzioNorek »

To jest takie pedalskie że szok. W marszach LGBT to oni chyba chodzą w pierwszym rzędzie. Już pisałem o tym kiedyś że oni się tylko ośmieszają takimi występkami. Ale co tu się dziwić jak to jest warszafka czyli najbardziej "tolerancyjne" miasteczko.
Stpne

Post autor: Stpne »

Zabawne, jak w ostatnim czasie ten wątek zdominowały czyjeś internetowe problemy do Legii. Cóż, przypomnisz może np. z jakiego miasteczka byli występujący w identycznej konwencji bohaterowie nie tak dawnej okładki "TMK"? :)
Kepi

Post autor: Kepi »

Mogliście do mięśniaka podjechać bez koszulek to może by się was przestraszył.
Sensi_

Post autor: Sensi_ »

Jest to jakaś myśl. Może niech taki Lech kolejny raz was zapraszając, założy jakieś luźne bluzy i wtedy się nie obsracie.
Marcin
Kontakt:

Post autor: Marcin »

KSW 114, Kibice Legii i Radomiaka

https://www.youtube.com/watch?v=Om1x0Q8Ovfg
Raiden

Post autor: Raiden »

Kruszynka też dostanie takie wsparcie na walce z DZ?
Jakuszyn

Panowie z L czy Michał ksywa Niedźwiedź był w tb? Bo jeśli tak to wychodzi na to, że hanior nie był jedynym teddy boysiakiem który się rozjebał.
Stpne

Ale dlaczego nas pytasz? W ostatnich dniach nie tylko świetnie sobie tu radzisz bez naszej pomocy, ale wręcz informujesz nas "jak jest" :)

Straszna nuda musi panować w tym 3-mieście.
DZnr1

Post autor: DZnr1 »

ja,kůrwA pisze: 19.01.2026, 18:58 Panowie z Legii, czy Michał ksywa "Niedźwiedź" był w 'TB'? Bo jeśli tak, to wychodzi mi na to, że "hanka" nie była jedyną turystKą97 itd., która się 'rozjebała'.
Brednie, ten pierwszy (z tego co się orientuję), nie ma w ogóle na imię Michał, ale wiem, że hANKA z "t97" już się odgrażała innym, że będzie publicznie oczernianiać jakichś (L)UDZI na yt u mIĘSNEJ od mASY, zwłaszcza takich, którzy gdzieś najbardziej podpadli jedynej konfiturze na Ł3, gdyńska naiwniAro. :D

A korzystając z okazji, czy to prawda, że jesteś córką ... czARNEJ z Gdyni? :)
htsk4

Post autor: htsk4 »

Stpne pisze: 19.01.2026, 19:06 Ale dlaczego nas pytasz? W ostatnich dniach nie tylko świetnie sobie tu radzisz bez naszej pomocy, ale wręcz informujesz nas "jak jest" :)

Straszna nuda musi panować w tym 3-mieście.
Nas też kiedyś informował jak jest, dlaczego Buła wyjechał, na kogo dał balon, a na kogo nie i dlaczego.
Może mu o tym opowiadają znajomi lechiści w Parku Świetokrzyskim w Warszawie?
Good Night Left Side
Jakuszyn

DZnr1 pisze: 19.01.2026, 19:30
ja,kůrwA pisze: 19.01.2026, 18:58 Panowie z Legii, czy Michał ksywa "Niedźwiedź" był w 'TB'? Bo jeśli tak, to wychodzi mi na to, że "hanka" nie była jedyną turystKą97 itd., która się 'rozjebała'.
Brednie, ten pierwszy (z tego co się orientuję), nie ma w ogóle na imię Michał, ale wiem, że hANKA z "t97" już się odgrażała innym, że będzie publicznie oczernianiać jakichś (L)UDZI na yt u mIĘSNEJ od mASY, zwłaszcza takich, którzy gdzieś najbardziej podpadli jedynej konfiturze na Ł3, gdyńska naiwniAro. :D

Skąd wiesz, że hanior o tym mówił? Nabijasz Mięśniakowi wyświetlenia? W sumie nie musiałeś odpowiadać, bo akurat ty prawdę napiszesz jak się pomylisz.
leonidas88

Post autor: leonidas88 »

Kałuszyn.. jak Ci się nudzić, to weź sobie do ręki dobry kalkulator, posiedz sobie całą noc i policz lepiej konfidentów z ekipy swoich braci z grodu Kraka.
Tyle.
DZnr1

ja,kondon pisze: 19.01.2026, 20:30
DZnr1 pisze: 19.01.2026, 19:30
ja,kondon pisze: 19.01.2026, 18:58 Panowie z Legii, czy Michał ksywa "Niedźwiedź" był w 'TB'? Bo jeśli tak, to wychodzi mi na to, że "hanka" nie była jedyną turystKą97 itd., która się 'rozjebała'.

Skąd wiesz, że ex'"hanior" o tym mówił? Nabijasz "mięśniakowi" wyświetlenia? W sumie nie musiałeś odpowiadać, bo akurat ty prawdę piszesz, jak się tylko pomylę.
Ale czego miałbym nie wiedzieć, tego, co gdzieś nazmyślała "hanka-mitomanka"? Przecież te bajki to mogą łyknąc tylko takie 'pizdy' jak ty, milicja, która może jej to wszystko ... podsuflowała, głupia prokuratura i część odrealnionych sądów. A my mamy na Legii jednego amatora kabaretów, który rozsyła nam najśmieszniejsze fragmenty zgranych filmików z ... fantasmagoriami samozwańczego "oficera mafii", który w ... rzeczywistości był najwyżej popychlem do osobistego przemycania narkotyków, co obok innych jej zbrodni [prowdopodobne zamieszanie w morderstwa, grożenie śmiercią, gwałt(y) itp. itd.], które w świetle prawa powinny dyskwalifikować dyspozycyjną wobec psów kłamczuchę w ... procedurze przyznwaania statusu świadka koronnego (ja nie słyszałem o nowych tego typu procedurach po kompromitacji służb właśnie z prezentem dla ex-"haniora", który wykorzystał nagonkę na kibiców i ciśnienie na efekty u ... tüSSka przed ... euro2012).

Ale wracając do twojego pytania, skoro udajesz, że nie widzisz cudzych - o bardzo wielu konfidentach wśród wrogich Legii, gdyńskich 'transeksualistów", wyginajacych się za ich banerem "7ady 69 gays', rzeczywiście nie wiem, ale jeśli coś tarchomiHanka ustaliła w tej kwestii ostatnio w Sopocie, to ... może zamówię ten wycinek właściwego odcinka u naszego kwerendarza. Chcesz tego?
;)

PS
Obrazek

;) :) :D
DennisWise

Jakuszyn pisze: 19.01.2026, 18:58 Panowie z L czy Michał ksywa Niedźwiedź był w tb? Bo jeśli tak to wychodzi na to, że hanior nie był jedynym teddy boysiakiem który się rozjebał.
Musisz sobie podkategorie zrobić na ekipa, ludzie przy ekipie, ludzie uważający się za ekipę (miastowi patrioci, wspólnicy biznesowi, karki z siłowni). Dozo ci rozrysuje planszę. Niech zacznie od gościa o ksywie Sproket.
DZnr1

danielAnisc pisze: 20.01.2026, 02:01
ja,kondon pisze: 19.01.2026, 18:58
viewtopic.php?f=1&t=27044&p=1464909#p1464909

Panowie z Legii, czy Michał (ksywa "Niedźwiedź") był w 'TB'? Bo jeśli tak, to wychodzi na to, że "hanka" nie była jedyną "turystKą97" itd., która się 'rozjebała'.
Musisz sobie podkategorie zrobić np. ekipa hfa, ludzie i te przy ekipie oraz ludzie uważający się za ekipę Legii (m.in.. "miastowi", patrioci, wspólnicy biznesowi, karki z siłowni itp.). DoZo ci rozrysuje planszę. Niech zacznie od gangusa o pseudonimie "sproket", który chyba nigdy na Legii nie był.
Poprosiłaś, to masz ...

- to ... 1995-ciu z 'WF-H' etc. + "RCh" z RKS-u itp. (z kategorii "C" i "B") na ostatnim wyjeździe Legii w zeszły weekend:

Obrazek
Obrazek

A tu wykropkowałem w widzewskim stylu m.in. schowanych ... pod szmAtą arkowców na ich niedawnym meczu sezonu wśród ... 1952 osób w ich młynie tj.:
- ludzie z Gdyni;
( ) - widzowie / kibice piłki nożnej (kategoria "A")
- te przy ekipie;
- ekipa hfa, która zrobiła sobie ten baner nawiązujący do ... osób niebędących kibicami w bandzie Rybaka, a nielubiących bardzo Legii Warszawa;

- nieoficjalne i potencjalne konfitury np. z gangu szCZURa;
- sPROKET.

Jeśli jesteście zadowolne, to teraz wyspowiadajcie się z już jawnych kapusiów z kręgów bywających wcześniej na waszej "górce" przy Ejsmonda i później na stadionie kadłuBów na ... Olimpijskiej ... albo zgódźcie się na rewanż, którego się boicie chyba już od ćwierćwiecza czyli od ... 'kuRewskiego' numeru "28" w trakcie ustalonych 21×21 przed starciem w Olsztynku. Tylko w odpowiednim miejscu, forumowe śmieciARY. ;)
Jakuszyn

farmazoniarz nr1 pisze: 19.01.2026, 22:00 z ... fantasmagoriami samozwańczego "oficera mafii", który w ... rzeczywistości był najwyżej popychlem do osobistego przemycania narkotyków, co obok innych jej zbrodni [prowdopodobne zamieszanie w morderstwa, grożenie śmiercią, gwałt(y) itp. itd.], które w świetle prawa powinny dyskwalifikować dyspozycyjną wobec psów kłamczuchę
No i co te jego zbrodnie nie przeszkadzały kolegom z teddy boys? Latali z gwałcicielem?? Popychle dostało dużą koronę? Te twoje wypociny nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Każdy kto ma choć odrobinę pojęcia o tamtych czasach wie, że konfidentka hanior zanim się rozjebała była wysoko w hierarchii w ekipie teddy boys. Bajeczki że był jakimś zwykłym popychlem to będziesz opowiadał wnukom na dobranoc dziadu.
Dobrze farmazonie wiesz, że jakiś zwykły szeregowy łeb na posyłki nie dostałby dużej koronki.
Gedania Gdansk

Post autor: Gedania Gdansk »

DZnr1 pisze: 20.01.2026, 14:00
ja,kondon pisze: 19.01.2026, 18:58
viewtopic.php?f=1&t=27044&p=1464909#p1464909

Panowie z Legii, czy Michał (ksywa "Niedźwiedź") był w 'TB'? Bo jeśli tak, to wychodzi na to, że "hanka" nie była jedyną "turystKą97" itd., która się 'rozjebała'.
Musisz sobie podkategorie zrobić np. ekipa hfa, ludzie i te przy ekipie oraz ludzie uważający się za ekipę Legii (m.in.. "miastowi", patrioci, wspólnicy biznesowi, karki z siłowni itp.). DoZo ci rozrysuje planszę. Niech zacznie od gangusa o pseudonimie "sproket", który chyba nigdy na Legii nie był.
Poprosiłaś, to masz ...

- to ... 1995-ciu z 'WF-H' etc. + "RCh" z RKS-u itp. (z kategorii "C" i "B") na ostatnim wyjeździe Legii w zeszły weekend:

Obrazek
Obrazek

A tu wykropkowałem w widzewskim stylu m.in. schowanych ... pod szmAtą arkowców na ich niedawnym meczu sezonu wśród ... 1952 osób w ich młynie tj.:
- ludzie z Gdyni;
- te przy ekipie;
- ekipa hfa, która zrobiła sobie ten baner nawiązujący do ... osób niebędących kibicami w bandzie Rybaka, a nielubiących bardzo Legii Warszawa;

- sPROKET.

Jeśli jesteście zadowolne, to teraz wyspowiadajcie się z już jawnych kapusiów z kręgów bywających wcześniej na waszej "górce" przy Ejsmonda i później na stadionie kadłuBów na ... Olimpijskiej ... albo zgódźcie się na rewanż, którego się boicie chyba już od ćwierćwiecza czyli od ... 'kuRewskiego' numeru "28" w trakcie ustalonych 21×21 przed starciem w Olsztynku. Tylko w odpowiednim miejscu, forumowe śmieciARY. ;)
Żartujesz?
DZnr1

Gedania Gdansk pisze: 20.01.2026, 18:07
[...]

Poprosiłaś, to masz ...

Obrazek
Obrazek

- ludzie z Gdyni;
- te przy ekipie;

- sPROKET.

Żartujesz?
Dopytaj zorientowAnych u was, czy przyświrowałem. :)
asmodeL

Post autor: asmodeL »

Gedania Gdansk pisze: 20.01.2026, 18:07
Poprosiłaś, to masz ...

Obrazek
Obrazek

- ludzie z Gdyni;
- te przy ekipie;

- sPROKET.

Żartujesz?
Czyli nic nie wiesz z obecnej sytuacji…
DennisWise

DZnr1 pisze: 20.01.2026, 14:00 Poprosiłaś, to masz ...

Obrazek
Obrazek

- ludzie z Gdyni;
- te przy ekipie;

- sPROKET.

Rozrysowane jak Jacek Gmoch przed meczem z Tunezją w 1978 roku. Bez Pijaczonki który chyba podał ci połowę konfidentów z trójmiasta sprzed trzech czy dwóch dekad na tych swoich całych podcastach byś nawet nie wiedział o istnieniu takich ludzi. Tak samo jak zadowolone by nie wiedziały bez niedziel z cholesterolem że Bonusa Rpk wystawili legioniści. I to nie jacyś przypadkowi jaracze zielska a pierwszy szereg miastowych.
Jakuszyn

Zeznania tzw. małego świadka koronnego pogrążyły Oliwiera R. znanego w świecie muzycznym jako Bonus RPK. Muzyk został skazany na pięć i pół roku więzienia. Musi też oddać pieniądze, które, zdaniem sądu, zarobił na sprzedaży marihuany. Prawie pół miliona złotych.

Proces, który w piątek zakończył się przed Sądem Rejonowym dla Warszawy-Woli to jeden z wątków działalności rozpracowanej przez policję grupy Marka Cz. ps. Rympałek. Cz. to jeden z najbardziej znanych gangsterów lat 90. ubiegłego wieku, który, zdaniem śledczych, po latach odsiadki wrócił do przestępczego fachu i na wielką skalę zorganizował handel narkotykami.
Arek, syn Stefana

Przed sądem zasiadło w sumie 12 osób, wśród nich znaleźli się Arkadiusz K. ps. Arek z Żoliborza (syn Stefana, szefa gangu żoliborskiego zastrzelonego w styczniu 2000 roku w wyniku walki o wpływy grup przestępczych) oraz właśnie Oliwier R. ps. Bonus RPK.

Akt oskarżenia, co przyznał w piątek sąd, oparty był na zeznaniach skruszonych gangsterów. Nie było bilingów, podsłuchanych rozmów, ani znalezionych narkotyków. Mimo to, sąd uznał, że opowieści "małych świadków koronnych", czyli tzw. sześćdziesiątek (od treści artykułu 60 kodeksu karnego) są wiarygodne.

Najważniejszym z nich był Michał Cz. ps. Niedźwiadek. - Świadek Cz., jako osoba wysoko postawiona w grupie Marka Cz. ("Rympałka" - red.), miał dużą wiedzę. Przekazał ją organom procesowym (policji i prokuraturze - red.), potwierdził to także przed sądem.

Dozo jana palił, że typ się nie nazywa Michał. Teraz będzie chója palił, że typ nie był teddy boysiakiem. Jeszcze niech ktoś przypomni ksywę tego typa z grupy żoliborskiej, który też się rozjebał i też kiedyś latał w tb.
w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty »

Daj spokój dozo. Chłop się zatrzymał w latach 90 i myśli, że jak napisze swoją wizję - jak w zinie, to wszyscy uwierzą, że jest tak jak on napisał. Będzie bronił Legii i w kółko pisał o Widzewie (choć widzę, że mu się zmieniło i o Arce zaczął nawijać). Legia nigdy nie przegrała, Legia zawsze honorowa, żaden legionista nigdy nie sprzedał, a jak sprzedał to był popychadłem (a może raz można?).
Stpne

A zauważyłeś może, że to goście z Arki po poznaniu materiałów z netu dzwonią w temacie warszawskim i informują nas "jak jest"? :)
Jakuszyn

W postach twojego przyjaciela dozo ciężko doszukać się prawdy, więc inni muszą pisać jak jest.
Stpne

No, jak muszą, to nic się nie poradzi - może chociaż w czymś im to pomoże. Forum k.net dźwignią dobrostanu. Wprawdzie mój ziomek odpowiedział na to pisanie, a nie je "sprowokował", ale przecież "w życiu nie chodzi o drobne" ;) Teraz już wiemy "jak jest". Z tematu warszawskiego oczywiście.
DennisWise

Stpne pisze: 21.01.2026, 21:42 No, jak muszą, to nic się nie poradzi - może chociaż w czymś im to pomoże. Forum k.net dźwignią dobrostanu. Wprawdzie mój ziomek odpowiedział na to pisanie, a nie je "sprowokował", ale przecież "w życiu nie chodzi o drobne" ;) Teraz już wiemy "jak jest". Z tematu warszawskiego oczywiście.
Chyba jak było nie jak jest. Bo chyba nikt nie wie co było przed erą Miśków, Maćków i Decemberów, najzabawniejsze to jest po latach to że w dobie internetu jak szef Górnika poszedł w gumowe ucho to taki ROW (bez urazy oczywiście) potrafił zerwać zgodę mając kilkudziesięciu czy ilu tam kiboli. A wy jak poszedł w gumowe ucho wasz dobry kolega szef zachodniopomorskich metalowców to nawet Dozo mu transu nie namalował na odchodne mimo że takie świetne prace maluje o Widzewie czy Arce.
Stpne

No, teraz w pełni pokazałeś jaki masz orient w temacie :))) Najzabawniejsza to jest ta wasza "inwazja" w tym wątku.
DennisWise

Stpne pisze: 22.01.2026, 00:54 No, teraz w pełni pokazałeś jaki masz orient w temacie :))) Najzabawniejsza to jest ta wasza "inwazja" w tym wątku.
Czyli trans jednak namalował mając tak doskonałe umiejętności graficzne, a nie kolidowało to z jego keLnerowaniem w baBylonie?
zgredzik

Post autor: zgredzik »

7 luty Arka Legia hahaha
Jakuszyn

Stpne pisze: 21.01.2026, 21:42 No, jak muszą, to nic się nie poradzi - może chociaż w czymś im to pomoże. Forum k.net dźwignią dobrostanu. Wprawdzie mój ziomek odpowiedział na to pisanie, a nie je "sprowokował", ale przecież "w życiu nie chodzi o drobne" ;) Teraz już wiemy "jak jest". Z tematu warszawskiego oczywiście.
Twój ziomek to wpierdala się w każdy temat i wszędzie szuka chója do d***, więc nie bądź taki skromny że tylko na coś odpowiada. Odrobinę obiektywnego podejścia. Ogarnij w końcu kto robi największy syf na tym forum.

To jak tam z tym ''Niedźwiadkiem'' bo dozo coś zaniemówił w tym temacie? Za to zainteresowało go racowisko Jagi.
Stpne

Jakuszyn pisze: 22.01.2026, 19:00 Twój ziomek to wpierdala się w każdy temat i wszędzie szuka chója do d***, więc nie bądź taki skromny że tylko na coś odpowiada.
W tym wątku odpowiedział i tyle.
Jakuszyn pisze: 22.01.2026, 19:00 Odrobinę obiektywnego podejścia. Ogarnij w końcu kto robi największy syf na tym forum.
Obiektywnie pewnie ci, którzy nic sami nie przeżyli, całe info biorą z netu i pisać muszą, bo inaczej się uduszą. Choćby w tym wątku jest mocne czarno-czerwone trio, a może i kwartet
Jakuszyn pisze: 22.01.2026, 19:00 To jak tam z tym ''Niedźwiadkiem'' bo dozo coś zaniemówił w tym temacie? Za to zainteresowało go racowisko Jagi.
Napisałem w pierwszej swojej odpowiedzi na ten temat. Sam piszesz tu z gotową tezą podbitą przez internet i... w zasadzie nie wiem, czego od nas oczekujesz. Nawet, gdybyśmy pisali na takie tematy (czego nie robimy), gdyby odpowiedź nie pasowała do tezy - napisałbyś, że to ściema, a jest tak jak twierdzisz :)

Zabawne to wszystko. Ale w drodze wyjątku, w tajemnicy napiszę jedną rzecz. Wytrzymałem pierwszy odcinek występów hanny u mięsnego... każdy średnio orientujący się w faktach z przełomu wieków (sam się na to powoływałeś) w kilku istotnych miejscach padłby ze śmiechu. W rozkminki na temat dopasowania rozmiaru korony do wielkości głowy koronowanego nie wchodzę.

Powtórzę, wasza "inwazja" w tym wątku to z mojej perspektywy jedna z większych egzotyk na tym forum w ostatnim czasie. No, ale - skoro musicie, no problemo :) Na potrzeby tej dyskusji możemy nawet uznać, że pobiliście Legię na kibice.net.
K_89

Post autor: K_89 »

Odłóżmy na bok kwestie 'kto kogo i gdzie' i wróćmy na moment do czegoś, co wymaga więcej niż dwóch zwojów mózgowych.

Jakiś czas temu pewien samozwańczy archiwista, specjalizujący się w historii alternatywnej z perspektywy czerwonych łódzkich kamienic, uznał, że powinniśmy traktować pewną internetową notatkę z 2016 roku z namaszczeniem równym objawieniu.
ImperatorMistrz pisze: 16.09.2025, 21:13 Potomkowie zbrodniarzy komunistycznych Bordzilowskiego, komunistów PRL i neokomunistow jak Walter powinni codziennie czytać ten tekst rano i wieczorem

https://www.polsatsport.pl/wiadomosc/20 ... esz-legii/

j**** was komuchy
Rozumiem, że dla niektórych bazowanie na jednym, dziurawym merytorycznie tekście to szczyt badawczych możliwości, ale warto czasem wyściubić nos poza własną bańkę. Żeby nieco poszerzyć horyzonty – zarówno nasze, jak i naszych czerwono-czarnych 'edukatorów' – zostawiam mój tekst, który prostuje te rewelacje:
https://legia.net/blog/blog-tak-jestem- ... nii/102702

W gruncie rzeczy to bardzo budujące, że mimo wszystko możemy wspólnie analizować fakty i wymieniać się argumentami. A nuż, szerokie horyzonty okażą się zaraźliwe.

Miłej i owocnej lektury.
Better Dead Than Red...
Kepi

Post autor: Kepi »

Przezabawne jest to co pisze stpne na temat (dz)bana nr1. Bo on to wszystko przeżył. Sporo ludzi przeżyło a jakoś nikt nie odpierdala takiego syfu na tym forum. Ktoś mu musiał mocno po głowie poskakać że jest taki niedojebany. Ja na miejscu kibiców Legii wstydziłbym się za takiego osobnika bo przecież to co tu pisze to idzie na wasze konto.
Stpne

I napisał to gość, któremu po kolejnych wypowiedziach na tematy, o których nie ma pojęcia, znany użytkownik z najlepszej zgody kazał się zamknąć i odpierdolić od ekipy jego klubu :) No, ale że internetowa czerwona armia nie zauważa na czyje konto idą jej
"harce", przecież na tym forum stwierdziliśmy wielokrotnie. Do tego do "recenzji" innych zawsze gotowi :)

To napiszesz nam w końcu, co tam przeżyłeś z Widzewem? Pytam o to już ponad pół roku.
ODPOWIEDZ