Widziałyście "Bonusa RPK" na meczu w W-wie z "anką dynia", czy po prostu w czasie waszego PMS szarpię wam nerwę fakt, że wobec dość powszechnego w kraju np. 3-mieście 'kurestwa' Legii Warszawa z ostatniej dekady musicie wciąż wypominać najwyżej takie "kopry" jak powyższy lub zatrzymanie i tupnięcie w murawę obok głowy nieposłusznego(, ale odesłanego w ... całości na trybunę) moczymordy albo jakiegoś renegata z ... Legii1926 [jedyna "rozkraka" na Ł3 (hANKA z bandy "t97")] to już temat sprzed lat nastu) itp., zagubione w nie waszej bajce kArGulenki z 'kaszëbëbskâ'? ;)ja.kuśka pisze: 11.01.2026, 19:12Z niego pewnie taki kibic, który 2 razy w życiu na meczu był, po prostu - internetowy celebryta, co jakiś czas temu nagrał kawałek z bananową pseudo-raperką, pseudo-ulicznico.aRka1908 pisze: 11.01.2026, 17:03 https://youtu.be/S7oSiCHk6ug?si=EEos2kyJ_s-wF6jH
Kolejna odsłona afery spod mojej spódnicy. Tym razem o hipokryzji znajomego kibiców Legii.
Poza tym, choć nie jestem melomanem i nie wiem, o czym rymuje "Boniek", to wg mnie raczej większym obciachem jest przytulanie się z lęborskimi obsrańcami pod ... logo "lewAtyw" niż ściskanie się nad ... sopockimi ... trzema siódemkami, gdyńskie gAłGany. :)

vs

I wracając do tematu ..., bo ha7inka-997 dawno nie próbowała załatwić na "komenda.net" stadionu z kilkunastoma tysiącami (wolnych?) miejsc siedzących przy K6 ...

:D