Jest i on. Typ odpalając swoje mądrości w internecie.UltrasCzarni1947 pisze: 13.01.2026, 13:58htsk4 pisze: 10.01.2026, 20:30Człowiek zagląda tutaj po czasie, z nudów i.. jak zawsze się nie zawiedzie.
Niech tam sobie koleżanki piszą co chcą, że na księżycu też są i jeżdżą, jak te słynne fc lubelskie.
Fan page z Kartuz zamieścił informację, że na meczu w Łodzi z powiatu kartuskiego było 40 osób. Dla ścisłości powiat kartuski według chata gpt liczy 153 tyś, a same Kartuzy ok 14 tyś. Naciągane liczb powiatu pod miasto? - nowe nie znałem.
I żeby nie było, pewnie są jacyś arkowcy w Kartuzach, tylko ważny jest kontekst.Np grubo ponad 300 osób LG z Tczewa na derbach(i to z miasta, nie powiatu) nie świadczy przecież o tym, że dominujemy w mieście.
I tak na marginesie innych postów o Lechii na tym forum-istnieje przepaść pomiędzy tym co tutaj niektórzy wypisują a realnym życiem. Arczanin, który sugerował że Buła strzela z ucha powinien zniknąć na zawsze, prawdą natomiast jest, że chyba aktualnie mamy najlepsze stosunki w historii, z dawną koalicja Gks/Ksg :), co oczywiście nic nie oznacza.
Siwy 123, jak tam, kupiliśmy już Kotwicę? Jak tam standardy kibiców się twojej drużyny?
Jest i on. Kumaty kibol lechii, odpala swe mądrości w internecie. Najlepiej wie ktore fc istnieje, a które nie.
FC Lubelskie istnieje i ma sie dobrze
Chyba nie sądzisz, że mając taką odległości będą na każdym meczu? Albo by pokazać że istnieją, bedą niszczyć grafy motoru lub legii?
Jest kilku, młodych kibiców ktorzy z roku na rok są coraz bardziej aktywni i jeżdżą do Gdyni na mecze jak i na wyjazdy.
Lepiej zajmijcie sie osobami, ktore byly pogonione, ale przez rozprucie sie balona, dostali drugą szanse, bo ogromne braki macie. I nie mów, ze tak nie jest bo sami znajomi Lechiści mowią o tym i ze to ich wkurwia tym co sie dzieje na lechii.
Co prawda, jak sam napisał, ich słynne fc wybierają sobie mecze na które pojadą ("chyba nie sądzisz, że mając takie odległości, będą na każdym meczu?), siedzą cicho pod butem Motoru/Legii( nie będą niszczyć grafów-ciekawe dlaczego nie :)), ale za to mają kilku młodych kibiców (trzech? pięciu?), którzy są coraz bardziej aktywni i pojadą sobie nawet na mecz do Gdyni i na wyjazd. (trzy mecze?, pięć meczy?)
Mi ,znajomi arczanie mówią, że Czarni 1947 to zwykłe łby i pety i wkurwia ich to, co się tam dzieje.
A teraz serio. Pisząc nazwy klubów z małej litery, pokazujesz tylko, że jesteś idiotą. Nie wiem, co tam wyczytałeś na forach internetowych w kwestii balona, braków czy jakiś innych bzdur, które sobie masowo produkujecie. I całkiem serio, kompletnie mnie to nie interesuje. Argument o znajomych lechistach-pokazuje tylko, że nie masz żadnych argumentów i jest tutaj zawsze przywoływany, gdy jakimś typkom jak ty, wydaje się, jak powinni zareagować kibole Lechii.
Dla kontrastu-mi znajomi śledzie mówią, że w Gdynii bez zmiany jeśli chodzi o ŁKS i wkurzył ich niedawny transparent,tak jak wkurzył ich transparent HFA poświęcony Szczurowi. Tylko co to za argument.
Na koniec-szacunek dla każdego kibola, który jeździ z dalekiego fc, dla tych z fc Lubelskiego też. Beka z takich postów jak twój i takiej hipokryzji. Z mojej strony koniec tematu.