Przyjdzie co do czego, to do utrzymania SYSTEMU oddelegowani są żołnierze....to są też psy na smyczy systemu.BekazWas pisze: 13.12.2025, 11:57 Wśród żołnierzy masz akurat sporo ludzi biegających w różnych ekipach, chyba w żadnej z nich nie uważają by taka osoba to był jakiś frajer czy potencjalny konfident. Chociaż z tymi wartami masz trochę racji, ale czy żołnierz ma obowiązek powiadomić policję? Myślę, że nie. Prędzej oficera dyżurnego lub żw.
Europejskie Puchary 2025/2026 !!
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Europejskie Puchary 2025/2026 !!
Adam zamknij mordę o tematach o których nie masz pojęcia.AdamKowalski77 pisze: 12.12.2025, 23:30Zamilcz i sie nie pogrążaj,mundurowi ,gady w ekipie ?Desmond_H pisze: 12.12.2025, 20:53 Czy ta banda kretynów nie znających realiów, nie ma świadomości jak wartościowe jest posiadanie swojej osoby (zwłaszcza płci przeciwnej) w ZK? :) na tym forum już serio muszą być przygłupy, mało świadome tego ilu Strażników Miejskich, strażników Granicznych, żołnierzy lata w ekipach. No ale wiadomo, forum się rządzi swoimi prawami, 99% osób awanturę widziało tylko jak im urywek nagrania na stadionowych oprawcach pokażą.
Skąd ty ku*** jesteś pajacu
Zenit widać duże ciśnienie na Legię skoro wybrali się za nimi taki kawał drogi.
-
AdamKowalski77
Pisałem Ci wyraźnie pajacu,nie ośmieszaj się.Desmond_H pisze: 13.12.2025, 12:57Adam zamknij mordę o tematach o których nie masz pojęcia.AdamKowalski77 pisze: 12.12.2025, 23:30Zamilcz i sie nie pogrążaj,mundurowi ,gady w ekipie ?Desmond_H pisze: 12.12.2025, 20:53 Czy ta banda kretynów nie znających realiów, nie ma świadomości jak wartościowe jest posiadanie swojej osoby (zwłaszcza płci przeciwnej) w ZK? :) na tym forum już serio muszą być przygłupy, mało świadome tego ilu Strażników Miejskich, strażników Granicznych, żołnierzy lata w ekipach. No ale wiadomo, forum się rządzi swoimi prawami, 99% osób awanturę widziało tylko jak im urywek nagrania na stadionowych oprawcach pokażą.
Życzę miłych wrażeń w zabawach ze służbami mundurowym.
Jesteś jeszcze widocznie za młody,bo ja pamiętam jak wojsko razem z milicja strzelało do Polaków w roku 80 i wcześniej.
No dziwne trochę...Desmond_H pisze: 13.12.2025, 12:57Adam zamknij mordę o tematach o których nie masz pojęcia.AdamKowalski77 pisze: 12.12.2025, 23:30Zamilcz i sie nie pogrążaj,mundurowi ,gady w ekipie ?Desmond_H pisze: 12.12.2025, 20:53 Czy ta banda kretynów nie znających realiów, nie ma świadomości jak wartościowe jest posiadanie swojej osoby (zwłaszcza płci przeciwnej) w ZK? :) na tym forum już serio muszą być przygłupy, mało świadome tego ilu Strażników Miejskich, strażników Granicznych, żołnierzy lata w ekipach. No ale wiadomo, forum się rządzi swoimi prawami, 99% osób awanturę widziało tylko jak im urywek nagrania na stadionowych oprawcach pokażą.
Zrozumiałym jeszcze CSKA i SPARTAKA , ale zenit? Pamiętam , że kiedyś były nawet jakieś kontakty bliskie. Za czasów wojny z ITI wywieszali wsparcie dla Legii.
-
DennisWise
Zgadza się tylko chodzi o tych zawodowych ci z przymusowego poboru oddelegowani za czasów komuny byli z narodem i system miał z nich mało pożytku. Psami systemu komunistycznego byli Polko, Jakubiak czy nie żyjący generał Skrzypczak ochotnicy do komunistycznego LWP i trzymania za mordy narodu polskiego a nie Seba powołany przez WKU który miał odwalić dwa lata za frajer.Rudy5555 pisze: 13.12.2025, 12:27Przyjdzie co do czego, to do utrzymania SYSTEMU oddelegowani są żołnierze....to są też psy na smyczy systemu.BekazWas pisze: 13.12.2025, 11:57 Wśród żołnierzy masz akurat sporo ludzi biegających w różnych ekipach, chyba w żadnej z nich nie uważają by taka osoba to był jakiś frajer czy potencjalny konfident. Chociaż z tymi wartami masz trochę racji, ale czy żołnierz ma obowiązek powiadomić policję? Myślę, że nie. Prędzej oficera dyżurnego lub żw.
Dziwię Ci się, że się dziwisz. Kilkanaście lat temu były prywatne kontakty, głównie jednej osoby z Legii. Podobnie, gdy po tym jak Lech się ułożył ze Spartakiem, ktoś tam z CSKA szukał u nas kolegów (nawet byli na Legia-Lech, gdy na poznańskim sektorze na meczu między nami Spartak pojawił się po raz pierwszy). W obu przypadkach kwestie zostały zamknięte z hasłem "ruska ku***". Wielokrotnie przez nas powtarzanym przy różnych okazjach. Niczego dziwnego w tym więc nie ma.Rudy5555 pisze: 13.12.2025, 13:28No dziwne trochę...Desmond_H pisze: 13.12.2025, 12:57 Zenit widać duże ciśnienie na Legię skoro wybrali się za nimi taki kawał drogi.
Zrozumiałym jeszcze CSKA i SPARTAKA , ale zenit? Pamiętam , że kiedyś były nawet jakieś kontakty bliskie. Za czasów wojny z ITI wywieszali wsparcie dla Legii.
Natomiast na pewno zwraca uwagę, że chciało im się pokonać kilka tysięcy kilosów. Może chcieli wykorzystać okazję, że przeciwnik był na terenie ruskiego mira. A sami tu przecież nie wjadą.
Tak samo jak oni pierwsi będą się napierdalać za ten kraj.Rudy5555 pisze: 13.12.2025, 12:27Przyjdzie co do czego, to do utrzymania SYSTEMU oddelegowani są żołnierze....to są też psy na smyczy systemu.BekazWas pisze: 13.12.2025, 11:57 Wśród żołnierzy masz akurat sporo ludzi biegających w różnych ekipach, chyba w żadnej z nich nie uważają by taka osoba to był jakiś frajer czy potencjalny konfident. Chociaż z tymi wartami masz trochę racji, ale czy żołnierz ma obowiązek powiadomić policję? Myślę, że nie. Prędzej oficera dyżurnego lub żw.
To o co mówisz to trochę podśmiarduje anarchistycznym podejściem do systemu. A przecież prawicowa utopia to silne służby, a nie jebanie na każdego kto założył mundur. Ja tam akurat jestem murem za żołnierskim mundurem.
ŚMIERĆ RUSKIM k***** I PUTINOWI
Tak, już widzę, że oni pierwsi będą napierdalać się za kraj...BekazWas pisze: 13.12.2025, 15:36Tak samo jak oni pierwsi będą się napierdalać za ten kraj.Rudy5555 pisze: 13.12.2025, 12:27Przyjdzie co do czego, to do utrzymania SYSTEMU oddelegowani są żołnierze....to są też psy na smyczy systemu.BekazWas pisze: 13.12.2025, 11:57 Wśród żołnierzy masz akurat sporo ludzi biegających w różnych ekipach, chyba w żadnej z nich nie uważają by taka osoba to był jakiś frajer czy potencjalny konfident. Chociaż z tymi wartami masz trochę racji, ale czy żołnierz ma obowiązek powiadomić policję? Myślę, że nie. Prędzej oficera dyżurnego lub żw.
To o co mówisz to trochę podśmiarduje anarchistycznym podejściem do systemu. A przecież prawicowa utopia to silne służby, a nie jebanie na każdego kto założył mundur. Ja tam akurat jestem murem za żołnierskim mundurem.
A inne służby już nie będą się napierdalać jako pierwsi za kraj?
Będzie w obliczu jakieś wojny podział - napierw napierdala się za kraj mundur wojskowy, potem jaki jest w kolejce?
Mundur to mundur! Żaden mundur nie powinien być tolerowany w ekipie!!! ŻADEN!
Teraz moda na flagi , transparenty PDW . Pytanie do charakterniaków z Jagielloni zrobicie płótno dla koleżanki z ekipy z pod znaku ( h ) ?
A z jakiej ekipy jestes.Przyznaj się.winer pisze: 13.12.2025, 19:29 Teraz moda na flagi , transparenty PDW . Pytanie do charakterniaków z Jagielloni zrobicie płótno dla koleżanki z ekipy z pod znaku ( h ) ?
Od kiedy to dziewuchy się biją w zasadzkach na trasach? Pewnie to czyjaś siostra albo kobita.winer pisze: 13.12.2025, 19:29 Teraz moda na flagi , transparenty PDW . Pytanie do charakterniaków z Jagielloni zrobicie płótno dla koleżanki z ekipy z pod znaku ( h ) ?
Albo zupełnie przypadkowa osoba.
Najwięcej, jak zwykle do powiedzenia mają goście z ekip, gdzie roi się od sprzedawczyków, handlarzy dragów ( notabene w większości ekip takie rzeczy się dzieją ) i innych przekrętów, ale u siebie nic nie widzą, tylko komuś, to pierwsi wytykać.
-
trzecigarnitur
No pewnie, przechodziła tam w środku nocy przypadkiem z tragarzami.Beha pisze: 13.12.2025, 20:38Od kiedy to dziewuchy się biją w zasadzkach na trasach? Pewnie to czyjaś siostra albo kobita.winer pisze: 13.12.2025, 19:29 Teraz moda na flagi , transparenty PDW . Pytanie do charakterniaków z Jagielloni zrobicie płótno dla koleżanki z ekipy z pod znaku ( h ) ?
Albo zupełnie przypadkowa osoba.
Sportowy Team wziął gada pewnie jako kierowce no bo trudno sobie wyobrazić by ona biegała z kijami na środku ekspresówki
Dla mnie to p********* jak anarchista i odpierdol się od wojska. Kto jak nie oni?Rudy5555 pisze: 13.12.2025, 18:11Tak, już widzę, że oni pierwsi będą napierdalać się za kraj...BekazWas pisze: 13.12.2025, 15:36Tak samo jak oni pierwsi będą się napierdalać za ten kraj.Rudy5555 pisze: 13.12.2025, 12:27
Przyjdzie co do czego, to do utrzymania SYSTEMU oddelegowani są żołnierze....to są też psy na smyczy systemu.
Będzie w obliczu jakieś wojny podział - napierw napierdala się za kraj mundur wojskowy, potem jaki jest w kolejce?
A ból cipska do każdej możliwej służby mundurowej ma wspomniany lewak anarchista albo k**** gangusy. j**** jednych i drugich.
ŚMIERĆ RUSKIM k***** I PUTINOWI
No to według ciebie pies może biegać w ekipie ?BekazWas pisze: 13.12.2025, 22:13Dla mnie to p********* jak anarchista i odpierdol się od wojska. Kto jak nie oni?Rudy5555 pisze: 13.12.2025, 18:11Tak, już widzę, że oni pierwsi będą napierdalać się za kraj...BekazWas pisze: 13.12.2025, 15:36
Tak samo jak oni pierwsi będą się napierdalać za ten kraj.
A ból cipska do każdej możliwej służby mundurowej ma wspomniany lewak anarchista albo k**** gangusy. j**** jednych i drugich.
-
ze stadionu
Serio porównujesz mundur żołnierza z milicyjnym?A co ze strażą pożarną? Chłopak z OSP może latać w ekipie?Rudy5555 pisze: 13.12.2025, 18:11Tak, już widzę, że oni pierwsi będą napierdalać się za kraj...BekazWas pisze: 13.12.2025, 15:36Tak samo jak oni pierwsi będą się napierdalać za ten kraj.Rudy5555 pisze: 13.12.2025, 12:27
Przyjdzie co do czego, to do utrzymania SYSTEMU oddelegowani są żołnierze....to są też psy na smyczy systemu.
Gościu za dużo denisa się nasłuchał.ze stadionu pisze: 13.12.2025, 22:52Serio porównujesz mundur żołnierza z milicyjnym?A co ze strażą pożarną? Chłopak z OSP może latać w ekipie?Rudy5555 pisze: 13.12.2025, 18:11Tak, już widzę, że oni pierwsi będą napierdalać się za kraj...BekazWas pisze: 13.12.2025, 15:36
Przede wszystkim, ekipy mają swoje podejście do tych spraw. "Postulaty" na tym forum są dość dziwne.
-
maczetatata
Widzimy ostatnio że jak grozi im więcej jak 5 lat to już mundur im nie straszny, zajadając się krakersami opowiadają swój życiorys przestępczy, a i jeśli pan prokurator uzna że wystarczająco powiedzieli to wtedy może i nawet uda się dostać 60 ;) Flagi pdw są tak ku*** długie że nie długo stadionu nie starczy, tu się trza zastanowić już panowie, jestem kibicem czy bandziorem bo to drugie nie lubi rozgłosu i świecznika ale co ja tam wiem.
Tak! Dla mnie to jeden c***...ze stadionu pisze: 13.12.2025, 22:52Serio porównujesz mundur żołnierza z milicyjnym?A co ze strażą pożarną? Chłopak z OSP może latać w ekipie?Rudy5555 pisze: 13.12.2025, 18:11Tak, już widzę, że oni pierwsi będą napierdalać się za kraj...BekazWas pisze: 13.12.2025, 15:36
Żołnierz też strzeże porządku i spokoju i zrozum ku***, że w razie jakiś zamieszek czy czegokolwiek, to ma obowiązek stanąć ramię w ramię z policją. Żołnierz jak widzi przestępstwo, to ma obowiązek ująć sprawcę i przekazać go w ręce policji. Ostatnio widziałem na peronie w Siedlcach wspólny patrol policjanta i żołnierki z karabinem większym od niej. Straż Pożarna? Też współpracuje z policją. Więc jak tolerujemy żołnierzy, to tolerujmy również Graniczną, celną, skarbową, miejską. Oni też współpracują z policją.
Tak jak ty pakujesz wszystkich żołnierzy do jednego worka z psami tak ktoś może mieć swoją rację , że wszyscy kibice to konfidenci . Nawet ci , którzy nie uczestniczą w tym frajerskim procederze sprzedawania innych. Jak będzie palił się twój dom i będą go próbowali gasić strażacy to jedź z nimi i nie wpuszczaj ich do budynku . Napierdalaj w nich z rakietnicy i rzucaj racami .
Żołnierz wykonuje rozkazy przełożonych , inaczej czeka go sąd . Pseudobandyterka wali z d*** bez rozkazu a z własnej potrzeby. To kogo bardziej tu pocisnąć?. Dziś nie ma większej wylęgarni konfitur niż trybuny a do tego doprowadzili ludzie z największych ekip w kraju tworząc koalicje upatrzone na zarobek a nie rywalizację sportową Tak dali przykład mniejszym ekipom , że pieniądz ponad honor. Największe "bandziory" w ekipach są bardziej potencjalnymi konfidentami niż zwykle Janki tracące barwy w rywalizacjach derbowych .
Żołnierz wykonuje rozkazy przełożonych , inaczej czeka go sąd . Pseudobandyterka wali z d*** bez rozkazu a z własnej potrzeby. To kogo bardziej tu pocisnąć?. Dziś nie ma większej wylęgarni konfitur niż trybuny a do tego doprowadzili ludzie z największych ekip w kraju tworząc koalicje upatrzone na zarobek a nie rywalizację sportową Tak dali przykład mniejszym ekipom , że pieniądz ponad honor. Największe "bandziory" w ekipach są bardziej potencjalnymi konfidentami niż zwykle Janki tracące barwy w rywalizacjach derbowych .
SĄDECKA DUMA
Jak tam farmazoniarzu, doinformowałeś się już z internetowych serwisów co i jak było? Czy sieć milczy i nie da się już kumatego zgrywać?R1908 pisze: 12.12.2025, 18:21Nie opiszę, bo nie mam gwarancji że nie jesteś kibicem wisły, który odrazu zagoni temat na komendzie.
Prawda jest taka że Legia wyłapała , jeśli jakieś ciołki o tym nie mają wiedzy to tylko świadczy o ich zainteresowaniu się tematem.
A nie, czekaj, ty na sztywniutko siedzisz cicho, żeby na psy nikogo nie zagonić.
Tfu! farmazoniaro
Z kronikarskiego obowiązku, bo jakoś tak nikt nie wspomniał, a chyba warto, zważywszy na to jak daleko od Warszawy rozgrywany był mecz- Legia na zakazie w 710 osób w Erywaniu (Armenia).
Wartości to podstawa
Mają sklepy po drodze. centrum Targówek i takie tam, a pewnie wpadli na hot dogi do ikei heheh(L)Warsaw pisze: 11.12.2025, 18:31Raczej uznało, że trudno byłoby im (zresztą chyba słusznie) przewieźć wystarczającą ilość sprzętu przez całą Europę.DennisWise pisze: 11.12.2025, 17:20Żadną naiwnością tylko konsekwencją w swoich działaniach i zasadach oraz tego że nie boi się porażki. To Rayo wykazało się naiwnością że wszystkie polskie ekipy są jak Lech.
Przecież z tego co wyszło w mediach pracowała w pionie administracyjnym więc to chyba co innego.AdamKowalski77 pisze: 12.12.2025, 23:30Zamilcz i sie nie pogrążaj,mundurowi ,gady w ekipie ?Desmond_H pisze: 12.12.2025, 20:53 Czy ta banda kretynów nie znających realiów, nie ma świadomości jak wartościowe jest posiadanie swojej osoby (zwłaszcza płci przeciwnej) w ZK? :) na tym forum już serio muszą być przygłupy, mało świadome tego ilu Strażników Miejskich, strażników Granicznych, żołnierzy lata w ekipach. No ale wiadomo, forum się rządzi swoimi prawami, 99% osób awanturę widziało tylko jak im urywek nagrania na stadionowych oprawcach pokażą.
-
Piknik1991
Ile Lech dostał biletów na czwartkowy mecz ? Chyba bez szans na tą trybunę za Bramką co dostają Slavia Sparta i chyba Banik ?
651 sztukPiknik1991 pisze: 15.12.2025, 19:02 Ile Lech dostał biletów na czwartkowy mecz ? Chyba bez szans na tą trybunę za Bramką co dostają Slavia Sparta i chyba Banik ?
Ale pojedzie leszków itp. więcej, niż Legii do Armenii na ... zakazie? ;)+1945+ pisze: 15.12.2025, 20:01651 sztukPiknik.1991 pisze: 15.12.2025, 19:02 Ile Lech dostał biletów na czwartkowy mecz? Chyba bez szans na tą trybunę za bramką, co dostają Slavia, Sparta i chyba Banik?
Nie wiem ale na.pewno to oni będą wilkiem:)
-
AdamKowalski77
ale masz kompleks Lecha,DZnr1 pisze: 16.12.2025, 13:40Ale pojedzie leszków itp. więcej, niż Legii do Armenii na ... zakazie? ;)+1945+ pisze: 15.12.2025, 20:01651 sztukPiknik.1991 pisze: 15.12.2025, 19:02 Ile Lech dostał biletów na czwartkowy mecz? Chyba bez szans na tą trybunę za bramką, co dostają Slavia, Sparta i chyba Banik?
nie zapomnij o cyklicznych wizytach w poradni zdrowia psychicznego
-
enterorokej
Liczba ponad 700osób z Legii Warszawa na jakims nieprestizowym i niepopularnym wyjezdzie w Armenii kozak. Rekord! Brawo.
Na Polsacie Sport 1 jest łączona transmisja ze wszystkich 4 polskich meczów ,a pozostałe osobno z tego co widzę, tylko na tych kanałach extra ,może coś przeoczyłem i są te mecze gdzieś na otwartych kanałach ?? A jak nie to może ktoś wrzucić linka gdzie można za darmo oglądać oddzielnie te mecze ;)
Nie ma na otwartych kanałach
m.livetv.sxS.J. pisze: 18.12.2025, 19:28 Na Polsacie Sport 1 jest łączona transmisja ze wszystkich 4 polskich meczów ,a pozostałe osobno z tego co widzę, tylko na tych kanałach extra ,może coś przeoczyłem i są te mecze gdzieś na otwartych kanałach ?? A jak nie to może ktoś wrzucić linka gdzie można za darmo oglądać oddzielnie te mecze ;)
Górnik Konin z Lechem w Czechach czy farmazon???
Nie jestem kumaty

FC Konin
Złote cytaty filozofów po łacinie obejmują sentencje takie jak
Cogito, ergo sum (René Descartes), Errare humanum est (błędem jest ludzką rzeczą) i Faber est quisque suae fortunae (każdy jest kowalem własnego losu), które odzwierciedlają mądrość starożytną i nowożytną.
Cogito, ergo sum (René Descartes), Errare humanum est (błędem jest ludzką rzeczą) i Faber est quisque suae fortunae (każdy jest kowalem własnego losu), które odzwierciedlają mądrość starożytną i nowożytną.
Tej flagi nie zauważyłem a wisiała test FC z ich Miasta.
Złote cytaty filozofów po łacinie obejmują sentencje takie jak