Europejskie Puchary 2025/2026 !!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Proof

Re: Europejskie Puchary 2025/2026 !!

Post autor: Proof »

Rakow vs zrjinski mostar 30 vs 30 wygrana Polakow
iparts.pl
navijaci88

Post autor: navijaci88 »

BKS_1920 pisze: 12.12.2025, 00:30 Wszyscy w Thor Steinerze i Ansgar Aryan, zero klubowych koszulek na kurtki, bo o to pytasz?
Nie, nie o to. Znajomość marek jak na kogoś kto kpi z tematu pierwsza klasa. Pewnie jesteś jednym z tych stu na czarno, który na tym zarabia i sam tak nie chodzi :) Ja w jakies marki mam wyjebane fashionisto w Ansgar Aryan. Taka Korona prezentuje się od Was o wiele lepiej jak już jesteś taki zaczepny.... Moze ta zgoda z Realem tak na Ciebie wpłynęła tam dużo Azjatów chodzi w koszulkach piłkarskich
navijaci88

Post autor: navijaci88 »

Ciekawe spostrzeżenie jak na kogoś kto oprawy poświęca ciuszkom

https://i.ibb.co/cKH9TnC3/czj.jpg

https://i.ibb.co/wrWRthp8/zczj.jpg
suomi

Post autor: suomi »

DennisWise pisze: 12.12.2025, 01:49 To GruppaOF nowa banda Realu.
Ewidentnie jest to flaga Ultras Sur i to nie żadna kupowana w sklepiku. Taka sama jest widywana na zdjęciach grupy Ultras Sur często na sektorze Olympique Lyon
Marceli

Post autor: Marceli »

Mainz w Poznaniu - 1595 osób
Za Lechem przemierzamy cały świat...
trzecigarnitur

Post autor: trzecigarnitur »

Sportowy Team zabiera gada na pozasportowe atrakcje? Ciekawe.
w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty »

trzecigarnitur pisze: 12.12.2025, 11:24 Sportowy Team zabiera gada na pozasportowe atrakcje? Ciekawe.
Z jednej strony ciekawe. Z drugiej: nie wierzę, że wiedzieli czym ona się zajmuje. Przecież nikt nie chwali się byciem gadem, bo i nie ma czym.
PolowaPolski

Post autor: PolowaPolski »

Starcie Legia vs Zenit w Armenii to prawda czy farmazon?
zetor

Post autor: zetor »

w miare kumaty pisze: 12.12.2025, 12:11
trzecigarnitur pisze: 12.12.2025, 11:24 Sportowy Team zabiera gada na pozasportowe atrakcje? Ciekawe.
Z jednej strony ciekawe. Z drugiej: nie wierzę, że wiedzieli czym ona się zajmuje. Przecież nikt nie chwali się byciem gadem, bo i nie ma czym.
Z pewnością nie wiedzieli. W miastach gdzie nie ma derbowego rywala pełno jest takich ciekawych przypadków, tylko nie ma im kto tego wyciągać na światło dzienne jak całe miasto gra w jednej drużynie. Wychodzi dopiero przypadkowo tak jak tutaj.
małyPolak

Post autor: małyPolak »

PolowaPolski pisze: 12.12.2025, 12:55 Starcie Legia vs Zenit w Armenii to prawda czy farmazon?
[/quote

Zenit wjechał w 80 osób. Doszło do walki po 50 osób. Wygrana Rosjan. Kolejne 30 osób chodziło po mieście i obijały grupki Polaków.
Ponoć Legia wyszła składem mieszanym... Nie było tam za dużo osób z ekipy sportowej... Wyszli i należy się szacunek. Legii sprawa jak się prezentują na europejskim szlaku ale porażka na całego to trzeba przyznać akurat w tym dniu.
Sensi_

Post autor: Sensi_ »

Bzdury.
Prawo i pięść

Post autor: Prawo i pięść »

Dziś rano u mnie w pracy była dyskusja na temat wczorajszych meczów jak również ataku na kibiców z Hiszpanii. Praktycznie wszyscy powiedzieli, że ciężka patologia, żeby jeszcze jakichś Hiszpanów atakować, którzy przyjechali na mecz. Nikt z kolegów nie ma pojęcia za co ten atak i czy to byli lewacy, antfa. Po prostu poszło w świat, że zaatakowano hiszpańskich kibiców.

Teraz pytanie. Czy Jaga jest pewna, że to byli ludzie z antify? Czy po prostu po głowach zebrali zwykli kibice? Pytam, bo w sumie jeśli to drugie to po co był sprzęt? Mieli to jakoś rozkminione, że w tym busie jedzie akurat ekipa chuligańska?

Jak to była antifa to nic nie napiszę, bo wiadomo jakie oni mają metody, natomiast jeśli to byli zwykli sympatycy piłkarscy no to po prostu lipa, bo co są winni ci nie związani z bojówką.
suomi

Post autor: suomi »

Prawo i pięść pisze: 12.12.2025, 15:50 Dziś rano u mnie w pracy była dyskusja na temat wczorajszych meczów jak również ataku na kibiców z Hiszpanii. Praktycznie wszyscy powiedzieli, że ciężka patologia, żeby jeszcze jakichś Hiszpanów atakować, którzy przyjechali na mecz. Nikt z kolegów nie ma pojęcia za co ten atak i czy to byli lewacy, antfa. Po prostu poszło w świat, że zaatakowano hiszpańskich kibiców.

Teraz pytanie. Czy Jaga jest pewna, że to byli ludzie z antify? Czy po prostu po głowach zebrali zwykli kibice? Pytam, bo w sumie jeśli to drugie to po co był sprzęt? Mieli to jakoś rozkminione, że w tym busie jedzie akurat ekipa chuligańska?

Jak to była antifa to nic nie napiszę, bo wiadomo jakie oni mają metody, natomiast jeśli to byli zwykli sympatycy piłkarscy no to po prostu lipa, bo co są winni ci nie związani z bojówką.
Ludzie to na ogół debile. Obejrzy telewizję, przeczyta artykuł i na tym jego dociekliwość się kończy. To co tam zobaczy jest święte. Nie oburza go, że dzielnica Vallekas jest w sierpach i młotach, że gloryfikuje się osoby, które być może są odpowiedzialne za śmierć i represje rodzin tych, którzy dzisiaj ich bronią. Mój kolega uważa się za wielkiego fana Realu od czasów Roberto Carlosa. Jak mu powiedziałem, że w Białymstoku była flaga Ultras Sur to on nawet nie wiedział o co chodzi.
R1908

Post autor: R1908 »

Sensi_ pisze: 12.12.2025, 14:28Bzdury.
Twój profil to jedna wielka bzdura.

Legia dostaje bęcki od ruskich, którzy wybrali się w tym celu do Armenii.
PanCodzito

Post autor: PanCodzito »

suomi pisze: 12.12.2025, 16:12
Prawo i pięść pisze: 12.12.2025, 15:50 Jak mu powiedziałem, że w Białymstoku była flaga Ultras Sur to on nawet nie wiedział o co chodzi.
Ile os. z ŁKS?
Stpne

Post autor: Stpne »

R1908 pisze: 12.12.2025, 16:18 Legia dostaje bęcki od ruskich, którzy wybrali się w tym celu do Armenii.
Od razu widać dobrze poinformowane konto. A skoro tak, opisz nam tu, jak te wydarzenia przebiegły.
Adamowski

Post autor: Adamowski »

A tyle tu się gadało akie to prawilne ekipy z zasadami.
Że kanar w bandzie to już skurwienie zasad.
Że żołnierz w ekipie to skurwienie zasad.
Że jakiś inny urzędnik czy SOK-ista to skurwienie zasad.
A tu twardziele z Jagi wożą na akcje pannę ze zwyżki.
Adamowski

w miare kumaty pisze: 12.12.2025, 12:11
Przeczytaj to co napisałeś i zastanów się raz jeszcze.
Qrwa, serio sądzisz, że ludzie z ekip są tak wyprane z szarych komórek, że do grupy biorą niesprawdzoną personę?
No qrwaaaaaaa, może w takim razie pluton psów następnym razem niech ktoś na dym weźmie.
Jedni do wyra ciągną psa, drudzy na akcję biorą klawisza.
I dalej udawajmy zdziwionych, że psy mają polewkę z tej całej chuliganki i wyciągają z band kogo chcą i kiedy chcą.
lobik

Post autor: lobik »

Prawo i pięść pisze: 12.12.2025, 15:50 Dziś rano u mnie w pracy była dyskusja na temat wczorajszych meczów jak również ataku na kibiców z Hiszpanii. Praktycznie wszyscy powiedzieli, że ciężka patologia, żeby jeszcze jakichś Hiszpanów atakować, którzy przyjechali na mecz. Nikt z kolegów nie ma pojęcia za co ten atak i czy to byli lewacy, antfa. Po prostu poszło w świat, że zaatakowano hiszpańskich kibiców.

Złożyłeś już deklu ze swoimi kretynami z pracy, notę protestacyjną na kibiców Jagi, ze wypłacili na pízdę hiszpańskim marksistom?
Płaczesz, jak na TVNie. Co teraz świat pomyśli o złych Polakach?
Ja jak bym atakował lewusów, takich zresztą jak ty, to biorę ze sobą "fiskarsa".
Przestań już się mazać , lewacka pìzdo, bo to za niedługo czeka was na ulucach.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
R1908

Post autor: R1908 »

Stpne pisze: 12.12.2025, 16:40
R1908 pisze: 12.12.2025, 16:18 Legia dostaje bęcki od ruskich, którzy wybrali się w tym celu do Armenii.
Od razu widać dobrze poinformowane konto. A skoro tak, opisz nam tu, jak te wydarzenia przebiegły.
Nie opiszę, bo nie mam gwarancji że nie jesteś kibicem wisły, który odrazu zagoni temat na komendzie. 👁️🗨️

Prawda jest taka że Legia wyłapała , jeśli jakieś ciołki o tym nie mają wiedzy to tylko świadczy o ich zainteresowaniu się tematem.
Stpne

No i tyle zostało z "poinformowania" :) Szybko poszło.
Prawo i pięść

Post autor: Prawo i pięść »

lobik pisze: 12.12.2025, 17:50

Złożyłeś już deklu ze swoimi kretynami z pracy, notę protestacyjną na kibiców Jagi, ze wypłacili na pízdę hiszpańskim marksistom?
Płaczesz, jak na TVNie. Co teraz świat pomyśli o złych Polakach?
Ja jak bym atakował lewusów, takich zresztą jak ty, to biorę ze sobą "fiskarsa".
Przestań już się mazać , lewacka pìzdo, bo to za niedługo czeka was na ulucach.
Nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, co mnie akurat nie dziwi.

Chodziło o to, że ludzie nie interesujący się tematami kibicowskimi nie znają powodu ataku na Hiszpanów. Nie zauważyłeś też, że nigdzie nie bronię antify. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że bojówki spod znaku Antify lubują się w sprzęcie.
Na koniec zapytałem czy Jagiellończycy mieli rozkminione, że to faktycznie jedzie bojówka czy po prostu był to przypadkowy bus z przypadkowymi kibicami.

Nie jesteś zbytnio rozgarnięty, więc następnym razem poproś kogoś mądrzejszego, żeby ci wytłumaczył.
Sensi_

R1908 pisze: 12.12.2025, 18:21
Nie opiszę, bo nie mam gwarancji że nie jesteś kibicem wisły, który odrazu zagoni temat na komendzie. 👁️🗨️

Prawda jest taka że Legia wyłapała , jeśli jakieś ciołki o tym nie mają wiedzy to tylko świadczy o ich zainteresowaniu się tematem.
W d**** byłeś, gówno widzialeś i bedziesz mi kondomie coś o faktach bredził.
-nie było żadnej umówionej walki 50/50
-ruscy mieli dużo ambitniejsze plany i mogło naprawde być dużo ciekawiej a, że padła im logistyka to po meczu skupili się na małych grupkach w które wjeżdżali sprzętem.
-jedyne większe starcie było pod knajpą od nas ok 25 osób mitycznego mieszanego składu które poradziło sobie na tyle dobrze, że dużo liczniejsza grupa ruskich potwierdziła że nie rozstrzygnięte.
lubię czytać książki

Post autor: lubię czytać książki »

Kiepska sprawa z tym klawiszem w Jadze. Ciekawe czy koledzy z trybun obracają ją w kryminale...
małyPolak

Sensi_ pisze: 12.12.2025, 18:59

-ruscy mieli dużo ambitniejsze plany i mogło naprawde być dużo ciekawiej a, że padła im logistyka to po meczu skupili się na małych grupkach w które wjeżdżali sprzętem.
-jedyne większe starcie było pod knajpą od nas ok 25 osób mitycznego mieszanego składu które poradziło sobie na tyle dobrze, że dużo liczniejsza grupa ruskich potwierdziła że nie rozstrzygnięte.
Nigdy nie mogę zrozumieć po co ktoś puszcza farmazony. Pomijając to czy w tej sytuacji Ruskie mocno sobie dopowiedziały czy nie to tak być nie powinno... powinien być teraz z dwóch stron stanowczy komunikat czy doszło do umawianej walki czy nie i tyle...

PS Jak dla mnie mocne zaskoczenie że doszło do umawianej walki Rakowa z ekipą Bałkańską i to jeszcze na gołe pięści. Brawo Raków. Kolejne międzynarodowe zwycięstwo i kolejne pewne. Gratulacje !
Stpne

małyPolak pisze: 12.12.2025, 20:36 Nigdy nie mogę zrozumieć po co ktoś puszcza farmazony. Pomijając to czy w tej sytuacji Ruskie mocno sobie dopowiedziały czy nie to tak być nie powinno... powinien być teraz z dwóch stron stanowczy komunikat czy doszło do umawianej walki czy nie i tyle...
Legia nie publikuje komunikatów na te tematy. Z ruskimi po wszystkim w realu nastąpiło podsumowanie sytuacji. Inne, niż napisałeś, nie podając źródła. W sumie nie wiem, dlaczego ktoś miałby dawać jakieś "stanowcze stanowiska". Ekipy w Polsce i w Rosji znały przebieg wydarzeń już w naście minut po nich. A internet... Serio? :)
Adamowski

małyPolak pisze: 12.12.2025, 20:36

Nigdy nie mogę zrozumieć po co ktoś puszcza farmazony. Pomijając to czy w tej sytuacji Ruskie mocno sobie dopowiedziały czy nie to tak być nie powinno... powinien być teraz z dwóch stron stanowczy komunikat czy doszło do umawianej walki czy nie i tyle...

PS Jak dla mnie mocne zaskoczenie że doszło do umawianej walki Rakowa z ekipą Bałkańską i to jeszcze na gołe pięści. Brawo Raków. Kolejne międzynarodowe zwycięstwo i kolejne pewne. Gratulacje !
Ano właśnie po top aby podbić swoją wiarygodność i kumatość.
Założył sobie, że jest duża szansa, że te jego bajki sprawdzą się, choćby w niewielkim stopniu aby mógł bronić swojej kosmatości.
Tym razem chłopu nie wyszło, podkuli ogon, zniknie na kilka dni aby znów wyskoczyć z "pewnym info" przy okazji jakiegoś zdarzenia.
Desmond_H

Post autor: Desmond_H »

Czy ta banda kretynów nie znających realiów, nie ma świadomości jak wartościowe jest posiadanie swojej osoby (zwłaszcza płci przeciwnej) w ZK? :) na tym forum już serio muszą być przygłupy, mało świadome tego ilu Strażników Miejskich, strażników Granicznych, żołnierzy lata w ekipach. No ale wiadomo, forum się rządzi swoimi prawami, 99% osób awanturę widziało tylko jak im urywek nagrania na stadionowych oprawcach pokażą.
małyPolak

Stpne pisze: 12.12.2025, 20:44
małyPolak pisze: 12.12.2025, 20:36 Nigdy nie mogę zrozumieć po co ktoś puszcza farmazony. Pomijając to czy w tej sytuacji Ruskie mocno sobie dopowiedziały czy nie to tak być nie powinno... powinien być teraz z dwóch stron stanowczy komunikat czy doszło do umawianej walki czy nie i tyle...
Legia nie publikuje komunikatów na te tematy. Z ruskimi po wszystkim w realu nastąpiło podsumowanie sytuacji. Inne, niż napisałeś, nie podając źródła. W sumie nie wiem, dlaczego ktoś miałby dawać jakieś "stanowcze stanowiska". Ekipy w Polsce i w Rosji znały przebieg wydarzeń już w naście minut po nich. A internet... Serio? :)
[/quote

Pewne zagraniczne forum kibicowskie to jest te źródło. Gościu z Bałkańskiej ekipy pisał o tym wydarzeniu jakoby miało dojść do takiej walki...
Sensi_

Myśle, że nie będą sobie dopowiadać, mieli kamerki wiec pewnie coś wypuszczą, ale raczej podejdą rzetelnie. Ogolnie dobra akcja i mega zorganizowani. Najciekawsze, że to nie sam Zenit a pewna egzotyczna koalicja.
w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty »

Desmond_H pisze: 12.12.2025, 20:53 Czy ta banda kretynów nie znających realiów, nie ma świadomości jak wartościowe jest posiadanie swojej osoby (zwłaszcza płci przeciwnej) w ZK? :) na tym forum już serio muszą być przygłupy, mało świadome tego ilu Strażników Miejskich, strażników Granicznych, żołnierzy lata w ekipach. No ale wiadomo, forum się rządzi swoimi prawami, 99% osób awanturę widziało tylko jak im urywek nagrania na stadionowych oprawcach pokażą.
Strażnik Graniczny, żołnierz - rozumiem. Nic się tu nie kłóci, ale klawisz, strażnik miejski czy pies? Niedopuszczalne.

Co innego wykorzystać klawisza do swoich celów, a co innego latać z klawiszem w ekipie.
uklad sloneczny

Post autor: uklad sloneczny »

Nigdy nie mogę zrozumieć po co ktoś puszcza farmazony.
Pierwszy raz? Jeden z lepszych przykładów Lechia wjeżdżająca pod kasy. Też tutaj ogłoszono wielką porażkę Legii. Na nieszczęście tutejszych pojawiło się nagranie :)
AdamKowalski77

Post autor: AdamKowalski77 »

Desmond_H pisze: 12.12.2025, 20:53 Czy ta banda kretynów nie znających realiów, nie ma świadomości jak wartościowe jest posiadanie swojej osoby (zwłaszcza płci przeciwnej) w ZK? :) na tym forum już serio muszą być przygłupy, mało świadome tego ilu Strażników Miejskich, strażników Granicznych, żołnierzy lata w ekipach. No ale wiadomo, forum się rządzi swoimi prawami, 99% osób awanturę widziało tylko jak im urywek nagrania na stadionowych oprawcach pokażą.
Zamilcz i sie nie pogrążaj,mundurowi ,gady w ekipie ?
Skąd ty ku*** jesteś pajacu
DennisWise

Post autor: DennisWise »

Desmond_H pisze: 12.12.2025, 20:53 Czy ta banda kretynów nie znających realiów, nie ma świadomości jak wartościowe jest posiadanie swojej osoby (zwłaszcza płci przeciwnej) w ZK? :)
Ty znasz widać realia i myślisz że klawisze którzy domy pobudowali za przysługi to dowozili skazanych na włamania, rozboje czy kradzieże po pracy. Nic głupszego tutaj w tym roku nie przeczytałem. Jedynie co ta idiotka może to trafić jako pensjonariuszka tam gdzie pracuje albo rozjebać się na wszystkich w zamian za odroczenie wykonania kary. No chyba że już od dawna rozpoznana pod obserwacją była wtedy wielkie młodzieżowo-gimbusowe XD. Jesteście głupsi niż była gimbaza można powiedzieć że chyba najgłupsze polskie pokolenie od czasów utraty suwerenności w 1795 rok. Pół debile wychowane na tiktoku, hodowane na teściu i ćwiczone do freakfightów. ku*** najlepiej jakby w ekipie latał generał policji to by dopiero było. Nikt by go nie rozpoznał na komendzie.
elokwętny_lizak

Post autor: elokwętny_lizak »

Desmond_H pisze: 12.12.2025, 20:53 Czy ta banda kretynów nie znających realiów, nie ma świadomości jak wartościowe jest posiadanie swojej osoby (zwłaszcza płci przeciwnej) w ZK? :)
Jeszcze nie widziałem kobiety w męskim ZK chyba że psycholog i pielęgniarkę.Ale kto wie
UrzadSkarbowy

Post autor: UrzadSkarbowy »

elokwętny_lizak pisze: 13.12.2025, 00:17
Jeszcze nie widziałem kobiety w męskim ZK chyba że psycholog i pielęgniarkę.Ale kto wie
W Białymstoku jest również damski ZK/AŚ
Obrazek
Krasa

Post autor: Krasa »

''Operacja specjalna'' zakończyła się łomotem dla Legii ... ale tu 80% wychwala tą operację czyli wszystko ok :) ... teraz bojkot dla ruskich za sprzęt czy dalej wasi kumple ? heheh
BekazWas

Post autor: BekazWas »

w miare kumaty pisze: 12.12.2025, 21:21
Strażnik Graniczny, żołnierz - rozumiem. Nic się tu nie kłóci, ale klawisz, strażnik miejski czy pies? Niedopuszczalne.

Co innego wykorzystać klawisza do swoich celów, a co innego latać z klawiszem w ekipie.
Strażnik graniczny rozumiesz? Przecież to formacja policyjna podlegającą pod MSW. Zatrzymują, wystawiają mandaty, walczą z przestępczością zorganizowaną etc.

Co do wojska to ich akurat w ekipach lata od c**** :)
No ale to jednak zupełnie inni rodzaj mundurowego, chyba, że byłby to żandarm.
ŚMIERĆ RUSKIM k***** I PUTINOWI
Rudy5555

Post autor: Rudy5555 »

w miare kumaty pisze: 12.12.2025, 21:21

Jak przygłupie Strażnik Graniczny i żołnierz się nie kłóci?

Graniczna wjeżdża dobrym chłopakom na "maszyny" razem z celną i policją. Graniczna łapie cię z kontrabandą! Też ma kajdanki, broń, też może wystawić ci mandat. Żołnierz podobnie! Jak widzi coś, to ma wręcz obowiązek sprzedać cię policji i oddać w twoje ręce. Często robi patrole Swego czasu jak do koleżanki zza miedzy wpadła w gościnę saragossa, to kilka osób zostało trafionych w okolicach grobu nieznanego żołnierza. Pierwszymi osobami, które wzywały milicje byli wartownicy - żołnierze.
BekazWas

Post autor: BekazWas »

Wśród żołnierzy masz akurat sporo ludzi biegających w różnych ekipach, chyba w żadnej z nich nie uważają by taka osoba to był jakiś frajer czy potencjalny konfident. Chociaż z tymi wartami masz trochę racji, ale czy żołnierz ma obowiązek powiadomić policję? Myślę, że nie. Prędzej oficera dyżurnego lub żw.
ŚMIERĆ RUSKIM k***** I PUTINOWI
ODPOWIEDZ