wybiera, wybiera...Robert78 pisze: Ciekawe ile tych biletów będzie?
Ktoś z UK wybiera się na ten mecz?

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
tak jak już wcześniej pisałem.Robert78 pisze:Info ze strony PZPN-u
Bilety na mecz el. ME 2008 Serbia - Polska
Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, iż sprzedaż biletów na mecz el. ME 2008 Serbia – Polska (21 listopada, Belgrad – stadion FK Crvena Zvezda) będzie prowadzona w dniach 30 października – 9 listopada.
Organizatorzy przygotowali dla kibiców z Polski bilety w dwóch kategoriach cenowych – 35 i 90 złotych.
Oficjalnym, wyłącznym dystrybutorem jest z upoważnienia PZPN firma Eventim Sp. z o.o.
Zamówienia indywidualne są realizowane za pośrednictwem strony int. [link]
Zamówienia grupowe należy przesyłać mailem lub faksem.
e-mail: [email protected]
fax nr +48 22 621 93 83
lub składać telefonicznie pod numerem
tel. +48 22 621 94 54
tel. +48 22 353 93 93
Uwaga! Do każdego biletu konieczne jest podanie następujących danych: Imię i nazwisko, PESEL, nr paszportu lub dowodu osobistego osoby, dla której bilet jest przeznaczony.
Ciekawe ile tych biletów będzie?
pzpn to banda zwykłych złodziejów i krętaczy! Bileciki za 35 zł wyparowały - to się powoli staje polskim standartem! Chcąc nie chcą musiałem wywali 90zł...kawa1984 pisze:tak jak już wcześniej pisałem.Robert78 pisze:Info ze strony PZPN-u
Bilety na mecz el. ME 2008 Serbia - Polska
Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, iż sprzedaż biletów na mecz el. ME 2008 Serbia – Polska (21 listopada, Belgrad – stadion FK Crvena Zvezda) będzie prowadzona w dniach 30 października – 9 listopada.
Organizatorzy przygotowali dla kibiców z Polski bilety w dwóch kategoriach cenowych – 35 i 90 złotych.
Oficjalnym, wyłącznym dystrybutorem jest z upoważnienia PZPN firma Eventim Sp. z o.o.
Zamówienia indywidualne są realizowane za pośrednictwem strony int. [link]
Zamówienia grupowe należy przesyłać mailem lub faksem.
e-mail: [email protected]
fax nr +48 22 621 93 83
lub składać telefonicznie pod numerem
tel. +48 22 621 94 54
tel. +48 22 353 93 93
Uwaga! Do każdego biletu konieczne jest podanie następujących danych: Imię i nazwisko, PESEL, nr paszportu lub dowodu osobistego osoby, dla której bilet jest przeznaczony.
Ciekawe ile tych biletów będzie?
kumpel jak jechał w zeszłych eliminacjach..nie pamiętam ..na Armenię czy Azerbejdżan..to PZPNie też mówili że bilety tylko w Polsce i że na miejscu nie będzie..pojechali bez biletu i kupili bilety w kasach normalnie za cenę odpowiadającą naszym pięciu złotym..Serbia to nie Azerbejdżan co prawda..ale nie sądze aby bilety tam były po 90zeta
no to teraz relacja z rozmowy mojego ojca z firma Eventim:nagi pisze:dzwoniłem dziś do firmy Eventim,z pytanie czy mogę gdzieś sprawdzić status mojego zamówienia(tak jak to można było zrobić na Kupbilet).Pani mi odpowiedziała,że NIE!!!!!!!Potwierdzeniem np.wpłaty jest to..........................że otrzymałeś bilet!!!!!Nie ma możliwości potwierdzić podając nr zamówienia,czy kasa dotarła do nich,czy nie!!!!!!!!!!!Bilety będą wysyłane 12.11.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 49 gości