Tak ja się wybieram z Tarnowskich Gór!! ( Pociągiem z Krakowa )Wybiera sie ktos na ten mecz se Slaska glównie chodzi mi o Mysłowice i Katowice
Serbia - POLSKA !
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Bartek_KSG
Bilety po 35 sa chyba na zamówienia grupowe tylko. My takie zamówilismy bez problemu.
EDIT: A jednak też trzeba było zmienić na te po 90. No nic i tak nie jest najdrożej.
EDIT: A jednak też trzeba było zmienić na te po 90. No nic i tak nie jest najdrożej.
Ostatnio zmieniony 31.10.2007, 18:19 przez corthess, łącznie zmieniany 1 raz.
Potwierdzam słowa poprzednika. Nie ma biletów za 35 zł, kobieta w trakcie rozmowy tel nie potrafiła mi wyjaśnić dlaczego...
Nie trzeba się logować na ich stronie, wysyłacie maila na ich adres z zamówieniem i jest o.k.
A tak na marginesie bilety w Belgradzie powinny być w kasach i będą w przeliczeniu na polskie po 30 zł.
Nie trzeba się logować na ich stronie, wysyłacie maila na ich adres z zamówieniem i jest o.k.
A tak na marginesie bilety w Belgradzie powinny być w kasach i będą w przeliczeniu na polskie po 30 zł.
-
RKS1910RKS
-
Wrocławianin
-
Wrocławianin
-
Bartek_KSG
-
szczena_uns
- Kontakt:
-
czeladzianin
- Kontakt:
-
Wrocławianin
dzwoniłem dziś do firmy Eventim,z pytanie czy mogę gdzieś sprawdzić status mojego zamówienia(tak jak to można było zrobić na Kupbilet).Pani mi odpowiedziała,że NIE!!!!!!!Potwierdzeniem np.wpłaty jest to..........................że otrzymałeś bilet!!!!!Nie ma możliwości potwierdzić podając nr zamówienia,czy kasa dotarła do nich,czy nie!!!!!!!!!!!Bilety będą wysyłane 12.11. 
no to teraz relacja z rozmowy mojego ojca z firma Eventim:nagi pisze:dzwoniłem dziś do firmy Eventim,z pytanie czy mogę gdzieś sprawdzić status mojego zamówienia(tak jak to można było zrobić na Kupbilet).Pani mi odpowiedziała,że NIE!!!!!!!Potwierdzeniem np.wpłaty jest to..........................że otrzymałeś bilet!!!!!Nie ma możliwości potwierdzić podając nr zamówienia,czy kasa dotarła do nich,czy nie!!!!!!!!!!!Bilety będą wysyłane 12.11.
-pierwszy telefon- kobieta mimo podania numeru rezerwacji i adresu na ktory maja zostac wyslane bilety nie wie czy kasa doszla, nie wie czy doszla rowniez lista osob z peselami i numerami paszportow... tlumaczy sie tym, ze moze znalezc dane w systemie TYLKO PO PODANIU DOKLADNEJ KWOTY na jaka zrobiono rezerwacje!!! ale to nie koniec
-drugi telefon (po godz. 11.00)- bardziej rozgarnieta kobieta potrafila znalezc zamowienie na bilety i potwierdzic, ze kasa do nich juz doszla. Na pytanie kiedy bilety beda wysylane powiedziala, ze WE WTOREK lub SRODE bo dzis tj. w poniedzialek WLASNIE SIE DRUKUJA!!!...
Czy ja dobrze pamietam, ze ten mecz jest w Belgradzie a nie w Polsce??? To teraz pzpn drukuje bilety (a moze nawet ustala ceny) na spotkania wyjazdowe??? Czy w calej pieknej Polsce nie ma jednej kompetentnej firmy, ktora moze rozpoczac sprzedaz biletow z odpowiednim wyprzedzeniem i dostarczyc je pod wskazany adres na dwa tygodnie a nie dwa dni przed meczem???
P.S. nasze bilety maja byc wyslane do Szkocji... wybralismy opcje dostarczenia ich w ciagu 7dni. Kosztowalo nas to dodatkowe 15PLN, moze byc, w sumie grosze. Jednak po przeczytaniu informacji, ze moze jasnie panstwo zaczna wysylac je 12.11 noz sie w kieszeni otwiera, ze nie wybralismy opcji dostawy w 3 dni... Tylko KUR** to juz kosztowalo 130 PLN!!!
-
Fan_Gwardii
-
Wrocławianin
Witam
Chłopaki z okolic Rybnika na Śląsku organizują wyjazd na mecz Serbia – Polska. Mamy zamówione ponad 20 biletów + osoby, które już wcześniej same kupiły bilety. Szukamy pozostałych chętnych. Autokar jest na 47 osób. Koszt samego przejazdu ok. 200zł (transport + ubezpieczenie).
Kto ma już bilet i chce jechać – może się z nami zabrać.
Kto jeszcze biletu nie ma – może sobie spokojnie sam zamówić, bo jeszcze są w sprzedaży.
Chętnych proszę o wysłanie maila na adres [email protected]
Jest możliwość, byśmy najpierw jechali przez kilka miast na Śląsku (m.in. Knurów, Gliwice, Zabrze).
Proszę nie wysyłać PW, korzystam tylko z uprzejmości kumpla, bo sam nie mogłem się już na forum.kibice załogować.
Ważne informacje.
Planujemy wyjeżdżać we wtorek 20 listopada ok. 20:00 – 22:00.
Powrót od razu po meczu, by być jak najszybciej w domu (czwartek po południu).
Nie zamawiamy żadnego noclegu by było taniej.
Czasu jest bardzo mało, bo musimy opłacić autokar.
Wyjazd szykuje się bardzo ciekawy, koszt niski, szukamy pewnych ludzi.
Czekam na maile.
PS Organizowaliśmy kilka lat temu wyjazd do Austrii do Wiednia na mecz biało-czerwonych. Było bardzo fajnie, ekipa była mocno wymieszana, nie tylko z województwa śląskiego i wszystkim się podobało.
Chłopaki z okolic Rybnika na Śląsku organizują wyjazd na mecz Serbia – Polska. Mamy zamówione ponad 20 biletów + osoby, które już wcześniej same kupiły bilety. Szukamy pozostałych chętnych. Autokar jest na 47 osób. Koszt samego przejazdu ok. 200zł (transport + ubezpieczenie).
Kto jeszcze biletu nie ma – może sobie spokojnie sam zamówić, bo jeszcze są w sprzedaży.
Jest możliwość, byśmy najpierw jechali przez kilka miast na Śląsku (m.in. Knurów, Gliwice, Zabrze).
Proszę nie wysyłać PW, korzystam tylko z uprzejmości kumpla, bo sam nie mogłem się już na forum.kibice załogować.
Ważne informacje.
Czekam na maile.
PS Organizowaliśmy kilka lat temu wyjazd do Austrii do Wiednia na mecz biało-czerwonych. Było bardzo fajnie, ekipa była mocno wymieszana, nie tylko z województwa śląskiego i wszystkim się podobało.
Ze strony www.eventim.pl:
Przedstawienie El. ME 2008 Mecz Serbia-Polska
Miasto Stadion FK Crvena Zvezda (STADION MARAKANA)
Ljutice Bogdana 1
SRB - 11000 Belgrad
Data i godzina 21.11.2007
20:45
Kategorie i ceny
Kat. 2 Siedzące
Przedsprzedaż 35,00 PLN
i znalazły się bilety za 35 złotych.
Najpierw wyprzedali te za 90 złotych, a teraz rzucili do sprzedaży te po 35.
Przedstawienie El. ME 2008 Mecz Serbia-Polska
Miasto Stadion FK Crvena Zvezda (STADION MARAKANA)
Ljutice Bogdana 1
SRB - 11000 Belgrad
Data i godzina 21.11.2007
20:45
Kategorie i ceny
Kat. 2 Siedzące
Przedsprzedaż 35,00 PLN
i znalazły się bilety za 35 złotych.
Najpierw wyprzedali te za 90 złotych, a teraz rzucili do sprzedaży te po 35.
kremol pisze:Witam
Ważne informacje.
Czekam na maile.
Mamy jeszcze wolne miejsca. Kto chętny pisać na maila [email protected]
Dziś ostatni dzień, gdy możecie bilety kupić, więc do piątku kompletujemy listę. Jadą osoby nie tylko ze Śląska, będzie fajna ekipa.
Ello
jadę sport travel z Krakowa
może jak zwykle ostatnio (w innych krajach) umówimy się
w jednym miejscu, w Belgradzie
szczególnie że nie będziemy mile widzianymi gośćmi
więc w grupie "raźniej" będzie i weselej
może ktoś zna Belgrad gdzie można się spotkać
w miarę blisko stadionu
co Wy na to
pozdro
jadę sport travel z Krakowa
może jak zwykle ostatnio (w innych krajach) umówimy się
w jednym miejscu, w Belgradzie
szczególnie że nie będziemy mile widzianymi gośćmi
więc w grupie "raźniej" będzie i weselej
może ktoś zna Belgrad gdzie można się spotkać
w miarę blisko stadionu
co Wy na to
pozdro
Sprzedaż biletów przez eventim praktycznie zakończona. My mamy jeszcze 10 wolnych miejsc w autokarze. Mam nadzieję, że uda nam się skompletować skład.kremol pisze:kremol pisze:Witam
Ważne informacje.
Czekam na maile.
Mamy jeszcze wolne miejsca. Kto chętny pisać na maila [email protected]
Dziś ostatni dzień, gdy możecie bilety kupić, więc do piątku kompletujemy listę. Jadą osoby nie tylko ze Śląska, będzie fajna ekipa.
Zapraszamy chętnych. Pisać na maila [email protected]
Koszt TYLKO 200zł.
Bilety będą raczej na miejscu więc zapisywać się bo warto !!Sprzedaż biletów przez eventim praktycznie zakończona. My mamy jeszcze 10 wolnych miejsc w autokarze. Mam nadzieję, że uda nam się skompletować skład.
Zapraszamy chętnych. Pisać na maila [email protected]
Koszt TYLKO 200zł.
-
Wrocławianin