„Doping” na kadrze / sektor d15
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
młodzieżowy
Re: „Doping” na kadrze / sektor d15
Widzew dziś się pojawi czy to była jednorazowa akcja?
Przyjdź sprawdzić
Abstrahując od sympatii czy antypatii, to najlepsza odpowiedź na tego typu pytania.
-
ApokaLipsa
Fajnie oflagowany mamy sektor i doping jeszcze przed wyjsciem tez zapowiada sie dobrze.
Piękna oprawa, race do tego mocny doping od początku, teraz porównać sobie to wszystko na tle narodowego czy Śląskiego... niesamowita przepaść.
-
ImperatorMistrz
Tusk pozdrowiony? Tak kanalia sobie na mecz pojechała...
-
chudyjurek
Oflagowanie dziś mega!
Trzeba przyznać, że w tv dzisiaj to pięknie wygląda i pięknie się słucha. Niczym z 15 lat temu. Bez animozji i antypatii, brawo panowie. Jechać ryżym i litwinami!
Bym już nigdy nie zaufał żadnej fałszywej dziwce....
Trzeba tez pogratulowac UJB konkretnej oprawy.
-
PanCodzito
Lechia ogarnęła.
Słychać pozdrowienia dla ruskich, upa i głośne dla izreaela. Doping z perspektywy TV taki jak trzeba. Dobrze robi mix polskich przyśpiewek, jak np. "i znowu wyjazdowy mecz...". Na takich meczach nie prezentujemy się gorzej od np Chorwatów. Brawa dla obecnych!
Najlepszy doping i klimat na meczu reprezentacji od...wielu lat. Szacunek UJB za oprawę i ogarnięcie dopingu, brawo Lechia Gdańsk za odpowiedni transparent! Pozdrowienia dla wszystkich obecnych na meczu- kawał dobrej roboty!
-
Piknik1991
I znowu wyjazdowy mecz i znowu śpiewać mi się chce …. Pięknie się to niosło , oflagowanie mega , brawo dla Jagielloni za ogarnięcie oprawy i dopingu
-
Orzeł Biały
Był klimat. Brawo!
Trochę o meczu w Kownie.
Podróż pociągiem z Krakowa do Wilna (13h) i powrót rowniez. Z większych ekip widocznych w pociagu Odra Wodzisław i Korona Kielce.
W Wilnie widziane różne ekipy szczególnie na Rossie, sporo zniczy z vlepkami i kwiatów. W dniu meczowym w Kownie Polacy przejęli miasto, Litwini próbowali cos kręcić, ale widząc sporo ekip w barach na miescie przechodzili na drugą strone ulicy. Policja bez prowokacji, stali nic nie robili. Sam.mecz to doping zajebisty, z przyśpiewek najlepiej i najdłużej ciągnęliśmy "gdybym jeszcze raz, miał urodzic sie.." oraz " i znowu wyjazdowy mecz, i znowu śpiewać mi sie chce.." były tez liczne obelgi na Tuska wraz z transparentem, obelgi na ruskich, Izrael, i upa i banderę. Z pozytywnych pozdrowienia dla Węgrów. Podziekowania dla Jagi za ogarniecie oprawy oraz prowadzenie dopingu.
Do zobaczenia na kolejnych meczach.
Podróż pociągiem z Krakowa do Wilna (13h) i powrót rowniez. Z większych ekip widocznych w pociagu Odra Wodzisław i Korona Kielce.
W Wilnie widziane różne ekipy szczególnie na Rossie, sporo zniczy z vlepkami i kwiatów. W dniu meczowym w Kownie Polacy przejęli miasto, Litwini próbowali cos kręcić, ale widząc sporo ekip w barach na miescie przechodzili na drugą strone ulicy. Policja bez prowokacji, stali nic nie robili. Sam.mecz to doping zajebisty, z przyśpiewek najlepiej i najdłużej ciągnęliśmy "gdybym jeszcze raz, miał urodzic sie.." oraz " i znowu wyjazdowy mecz, i znowu śpiewać mi sie chce.." były tez liczne obelgi na Tuska wraz z transparentem, obelgi na ruskich, Izrael, i upa i banderę. Z pozytywnych pozdrowienia dla Węgrów. Podziekowania dla Jagi za ogarniecie oprawy oraz prowadzenie dopingu.
Do zobaczenia na kolejnych meczach.
-
Rozsądnychultaj88
Co do "Gdybym jeszcze raz...", to też dziękuję Jadze. Naśladownictwo najwyższą formą uznania. :)
czy ty masz pojęcie ile piosenek kibicowkich klubowych ktoś podpierdzielił drugiej stronie? Po za tym jak juz sie czepiasz to nie tylko Legii piosenka tam była przerobiona ;). Przynajmniej jest jakies urozmaicenie na tej kadrze a nie 2 max 3 piosenki na caly mecz.Rozsądnychultaj88 pisze: 14.10.2025, 12:28 Co do "Gdybym jeszcze raz...", to też dziękuję Jadze. Naśladownictwo najwyższą formą uznania. :)
Tylko czekałem az sie ktos mądry przypierdoli.Rozsądnychultaj88 pisze: 14.10.2025, 12:28 Co do "Gdybym jeszcze raz...", to też dziękuję Jadze. Naśladownictwo najwyższą formą uznania. :)
-
Rozsądnychultaj88
ale jakie "przypierdoli"? przecież pochwaliłem. coś nie tak napisałem? jest to zajebista pieśń? no jest. naśladownictwo jest najwyższą formą uznania? no jest. Jaga prowadząc doping i zarzucając ją w ten sposób wyraziła tym samym uznanie wobec Legii? no wyraziła. doceniła kunszt? no doceniła. dlaczego miałbym się przypierdalać? po prostu napisałem tak jak uważam. to wy się przypierdalacie.
A mi się wydaje, że Was tam nie było, to sobie chociaż musicie ego podkręcać w taki sposób i trochę tak Twój post mozna było odczytać, zwłaszcza w kontekście Jagi. Mi się zawsze śmiać chce, jak ktoś mysli, że "inteligentnie" wbija szpilę, jest za to z****** (bo to głupota ciężka) i nagle tłumaczy, że wcale nie o to chodzi. Prosić się tak o "uznanie", czy manifestowanie tego w taki sposób musi na Ciebie sprwadzić taką, a nie inną reakcję i dobrze o tym wiesz, bo teraz sięgłupio tłumaczysz, a przed klawiaturą klasyk: boli? ma boleć, nie?Rozsądnychultaj88 pisze: 14.10.2025, 16:07 ale jakie "przypierdoli"? przecież pochwaliłem. coś nie tak napisałem? jest to zajebista pieśń? no jest. naśladownictwo jest najwyższą formą uznania? no jest. Jaga prowadząc doping i zarzucając ją w ten sposób wyraziła tym samym uznanie wobec Legii? no wyraziła. doceniła kunszt? no doceniła. dlaczego miałbym się przypierdalać? po prostu napisałem tak jak uważam. to wy się przypierdalacie.
Sorry za rozmycie.
A my wciąż o tym samym, a my wciąż tacy sami! Charakternie z zasadami, z pierdolnięciem jak dynamit!
-
Rozsądnychultaj88
jakie "prosić się"? nikt się nie prosił żeby to ktoś zarzucił. a napisałem o "uznaniu" to o tym które zostało wyrażone samym zarzuceniem tej pieśni przez wrogą ekipę - w ramach reprezentacji, w mojej ocenie jakiegoś wspólnego dobra, więc nie mam problemu ani pola do szpilek. dalej to już tylko dyskusja z tymi, którzy jak mieliby coś pozytywnego o Legii przeczytać, to muszą dodać do tego ale bo tak bez to nie przejdzie. nihil novi sub sole żeby nie było że mnie to wzruszyło jakoś. sorry za rozmycie
Na meczu nie byłem, z perspektywy TV ( tak wiem jak to brzmi ) i materiałów mega. Fajnie, że ekipy dorzucają swoje cegiełki ku większemu dobru (oprawa J, trans Lechii). Brawo za pozdrowienia dla ruskich,upadlińców i icków!! Pokazaliśmy jasno stanowisko narodu bez zakłamania. Co do dopingu to miałem mega pozytywne odczucie, że był urozmaicony właśnie o dwie hitowe piosenki dwóch różnych klubów. O to chodzi. Jeśli to J kręciła doping, to tym bardziej czapki z głów, że użyli w repertuarze właśnie piosenki znienawidzonej L. Dla mnie mega poztywnie. Pokazuje to jaką możemy być siłą, jeśli jesteśmy ponad podziałami. Jaga bez dwóch zdań pretenduje za całokształt jako NR 1 ULTRAS w PL na chwilę obecną i nie chodzi tylko o oprawy, ale o cały kunszt tego ruchu.
Tylko legionista mógł się przyczepić do tego meczu, który pod względem kibicowskim wyszedł bardzo ciekawie.Rozsądnychultaj88 pisze: 14.10.2025, 12:28 Co do "Gdybym jeszcze raz...", to też dziękuję Jadze. Naśladownictwo najwyższą formą uznania. :)
TVN - NIE OGLĄDAM!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
-
w miare kumaty
Z ciekawości: zmieniło się coś w kwestii wywieszania flag innych niż nazwy klubów lub miast? Zdaje się, że od Mistrzostw Świata w 2006 flagi z innymi treściami były konfiskowane (zaczęło się od Mamo, tu jestem), a na Litwie w centralnym punkcie stadionu zawisła flaga: Gosia (herb Polski) Mario.
Zgaduje, że flaga z pozycji sektora nie była widoczna, więc pewnie stąd też brak reakcji.
Zgaduje, że flaga z pozycji sektora nie była widoczna, więc pewnie stąd też brak reakcji.
brzydko sie pierwsze posty zestarzaly
Gniazdowy Jagiellonii prowadził doping w pierwszej połowie.
-
Spaacerowicz
Rozjaśnisz?
-
Ie_suiveur
Ktoś da radę przetłumaczyć o co chodzi z tymi jego szpilkami i pogrubione?Rozsądnychultaj88 pisze: 15.10.2025, 14:48 więc nie mam problemu ani pola do szpilek. dalej to już tylko dyskusja z tymi, którzy jak mieliby coś pozytywnego o Legii przeczytać, to muszą dodać do tego ale bo tak bez to nie przejdzie
-
bez-napinki
Toć sam sobie odpisz z kolejnego konta debilu.
-
Piknik1991
Które stowarzyszenie dostało jeszcze bilety na Polska - Holandia ? Z tego co widziałem Lechia dostała 300 biletów
Widziałem, że chyba ŁKS się mobilizuje
Dużo ekip się mobilizuje, informacje będą się pojawiać na bieżąco.
-
WodaGazowanaZpluszem
Może w końcu i na meczach u siebie zapanuje taka atmosfera jaką tworzą Węgrzy na domowych meczach ,bardzo trzymam za to kciuki ,ale jak takie poważne ekipy jak Lechia czy ŁKS już teraz robią mobilizację na ten mecz to zwiastuje coś bardzo fajnego :)Desmond_H pisze: 21.10.2025, 22:13 Dużo ekip się mobilizuje, informacje będą się pojawiać na bieżąco.
-
Spaacerowicz
Co teraz Kulesza zrobi z "ekipą d15"? Trudne sprawy.
Gówno... Przecież te chłopaki tak czy siak jeżdżą na kadrę czy to na wyjazd czy u siebie. W Litwie pomagali Jadze prowadzić doping ale to trzeba być na miejscu czasem a nie zgrywać kumatego przez neta, chociaż w galeriach ogólnodostępnych też ich widać
-
HalaMadrid06
Kto poza Lechia i ŁKS się mobilizuje
Moja ciotka i koło gospodyń z Rzepczyna
W sumie nie kojarzę tych FC, ale brzmi trochę jakby Widzew też się mobilizował