„Doping” na kadrze / sektor d15
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: „Doping” na kadrze / sektor d15
To nie jest flaga reprezentacyjna Lechii, matoły nie siać fermentu. Janusze sobie powiesili flagę i tyle
-
Spaacerowicz
Dlaczego w liczbie mnogiej?Desmond_H pisze: 23.03.2025, 08:04 To nie jest flaga reprezentacyjna Lechii, matoły nie siać fermentu. Janusze sobie powiesili flagę i tyle
Polska - Litwa, 21.03.2025
https://www.youtube.com/watch?v=YE61GO4rm0k
-
obserwator17
szczerze? mega mocneMarcin pisze: 23.03.2025, 09:23 Polska - Litwa, 21.03.2025
-
navijaci88
Oglądam teraz Węgrów z Turkami, aż zazdrość chwyta jak to u nich wygląda. Wizualnie, wokalnie jak na warunki reprezentacji totalny top
Bo u nich nie ma podziałów, i kumateria nie wyśmiewa innych kibiców za dopingowanie swojej drużyny narodowej.navijaci88 pisze: 23.03.2025, 18:07 Oglądam teraz Węgrów z Turkami, aż zazdrość chwyta jak to u nich wygląda. Wizualnie, wokalnie jak na warunki reprezentacji totalny top
-
Prawo i pięść
Ten doping na meczu z Litwą taki sobie, ale lepszy taki niż żaden. Potrenują i za jakiś czas będzie o wiele lepiej. A kumaci niech siedzą i narzekają sami nic nie robiąc. Ehh jakie to polskie.
-
obserwator17
Jak pojadą na wyjazd i potrącą flagi to wtedy zmienicie zdanie, że jednak mogli siedzieć na utkanej
Swoją droga aktualnie poziom sportowy idealnie zgrał się z poziomem kibicowskim
Swoją droga aktualnie poziom sportowy idealnie zgrał się z poziomem kibicowskim
-
Porto.Tekila
Jak potrącą flagi to się powie po "kibolsku" ,nas tam nie było,to nie my, to się nie liczy. 

Ktoś ogarnięty z forum był blisko tej grupy? Widział jak to wygląda?
-
młodzieżowy
Dramat ten doping przez nich prowadzony
Czy ktoś wie który sektor w Kownie jest gości?
Z tego co się dowiedziałem dzis rusza sprzedaż biletów dla Litwinów na mecz z Polską, planuje zakupić bilety blisko naszego młyna, bo pewnie na bilety u nas sie nie załapie. Wiec pytanie czy ktoś wie gdzie bedzie sektor gości?
Z tego co się dowiedziałem dzis rusza sprzedaż biletów dla Litwinów na mecz z Polską, planuje zakupić bilety blisko naszego młyna, bo pewnie na bilety u nas sie nie załapie. Wiec pytanie czy ktoś wie gdzie bedzie sektor gości?
-
młodzieżowy
https://i.postimg.cc/wBK7bfxH/Screensho ... 172659.pngRZ1946 pisze: 05.09.2025, 09:41 Czy ktoś wie który sektor w Kownie jest gości?
Widzew z flaga na meczu z Finlandią
To nowa flaga " kadrowa" Widzewa?
Wnioskując, że herb Polski to raczej tak.
-
młodzieżowy
Widzew dziś się pojawi czy to była jednorazowa akcja?
Przyjdź sprawdzić
Abstrahując od sympatii czy antypatii, to najlepsza odpowiedź na tego typu pytania.
-
ApokaLipsa
Fajnie oflagowany mamy sektor i doping jeszcze przed wyjsciem tez zapowiada sie dobrze.
Piękna oprawa, race do tego mocny doping od początku, teraz porównać sobie to wszystko na tle narodowego czy Śląskiego... niesamowita przepaść.
-
chudyjurek
Oflagowanie dziś mega!
Trzeba przyznać, że w tv dzisiaj to pięknie wygląda i pięknie się słucha. Niczym z 15 lat temu. Bez animozji i antypatii, brawo panowie. Jechać ryżym i litwinami!
Trzeba tez pogratulowac UJB konkretnej oprawy.
Słychać pozdrowienia dla ruskich, upa i głośne dla izreaela. Doping z perspektywy TV taki jak trzeba. Dobrze robi mix polskich przyśpiewek, jak np. "i znowu wyjazdowy mecz...". Na takich meczach nie prezentujemy się gorzej od np Chorwatów. Brawa dla obecnych!
Najlepszy doping i klimat na meczu reprezentacji od...wielu lat. Szacunek UJB za oprawę i ogarnięcie dopingu, brawo Lechia Gdańsk za odpowiedni transparent! Pozdrowienia dla wszystkich obecnych na meczu- kawał dobrej roboty!
-
Piknik1991
I znowu wyjazdowy mecz i znowu śpiewać mi się chce …. Pięknie się to niosło , oflagowanie mega , brawo dla Jagielloni za ogarnięcie oprawy i dopingu
-
Orzeł Biały
Był klimat. Brawo!
Trochę o meczu w Kownie.
Podróż pociągiem z Krakowa do Wilna (13h) i powrót rowniez. Z większych ekip widocznych w pociagu Odra Wodzisław i Korona Kielce.
W Wilnie widziane różne ekipy szczególnie na Rossie, sporo zniczy z vlepkami i kwiatów. W dniu meczowym w Kownie Polacy przejęli miasto, Litwini próbowali cos kręcić, ale widząc sporo ekip w barach na miescie przechodzili na drugą strone ulicy. Policja bez prowokacji, stali nic nie robili. Sam.mecz to doping zajebisty, z przyśpiewek najlepiej i najdłużej ciągnęliśmy "gdybym jeszcze raz, miał urodzic sie.." oraz " i znowu wyjazdowy mecz, i znowu śpiewać mi sie chce.." były tez liczne obelgi na Tuska wraz z transparentem, obelgi na ruskich, Izrael, i upa i banderę. Z pozytywnych pozdrowienia dla Węgrów. Podziekowania dla Jagi za ogarniecie oprawy oraz prowadzenie dopingu.
Do zobaczenia na kolejnych meczach.
Podróż pociągiem z Krakowa do Wilna (13h) i powrót rowniez. Z większych ekip widocznych w pociagu Odra Wodzisław i Korona Kielce.
W Wilnie widziane różne ekipy szczególnie na Rossie, sporo zniczy z vlepkami i kwiatów. W dniu meczowym w Kownie Polacy przejęli miasto, Litwini próbowali cos kręcić, ale widząc sporo ekip w barach na miescie przechodzili na drugą strone ulicy. Policja bez prowokacji, stali nic nie robili. Sam.mecz to doping zajebisty, z przyśpiewek najlepiej i najdłużej ciągnęliśmy "gdybym jeszcze raz, miał urodzic sie.." oraz " i znowu wyjazdowy mecz, i znowu śpiewać mi sie chce.." były tez liczne obelgi na Tuska wraz z transparentem, obelgi na ruskich, Izrael, i upa i banderę. Z pozytywnych pozdrowienia dla Węgrów. Podziekowania dla Jagi za ogarniecie oprawy oraz prowadzenie dopingu.
Do zobaczenia na kolejnych meczach.
-
Rozsądnychultaj88
Co do "Gdybym jeszcze raz...", to też dziękuję Jadze. Naśladownictwo najwyższą formą uznania. :)
czy ty masz pojęcie ile piosenek kibicowkich klubowych ktoś podpierdzielił drugiej stronie? Po za tym jak juz sie czepiasz to nie tylko Legii piosenka tam była przerobiona ;). Przynajmniej jest jakies urozmaicenie na tej kadrze a nie 2 max 3 piosenki na caly mecz.Rozsądnychultaj88 pisze: 14.10.2025, 12:28 Co do "Gdybym jeszcze raz...", to też dziękuję Jadze. Naśladownictwo najwyższą formą uznania. :)
Tylko czekałem az sie ktos mądry przypierdoli.Rozsądnychultaj88 pisze: 14.10.2025, 12:28 Co do "Gdybym jeszcze raz...", to też dziękuję Jadze. Naśladownictwo najwyższą formą uznania. :)
-
Rozsądnychultaj88
ale jakie "przypierdoli"? przecież pochwaliłem. coś nie tak napisałem? jest to zajebista pieśń? no jest. naśladownictwo jest najwyższą formą uznania? no jest. Jaga prowadząc doping i zarzucając ją w ten sposób wyraziła tym samym uznanie wobec Legii? no wyraziła. doceniła kunszt? no doceniła. dlaczego miałbym się przypierdalać? po prostu napisałem tak jak uważam. to wy się przypierdalacie.
-
Rozsądnychultaj88
jakie "prosić się"? nikt się nie prosił żeby to ktoś zarzucił. a napisałem o "uznaniu" to o tym które zostało wyrażone samym zarzuceniem tej pieśni przez wrogą ekipę - w ramach reprezentacji, w mojej ocenie jakiegoś wspólnego dobra, więc nie mam problemu ani pola do szpilek. dalej to już tylko dyskusja z tymi, którzy jak mieliby coś pozytywnego o Legii przeczytać, to muszą dodać do tego ale bo tak bez to nie przejdzie. nihil novi sub sole żeby nie było że mnie to wzruszyło jakoś. sorry za rozmycie
Na meczu nie byłem, z perspektywy TV ( tak wiem jak to brzmi ) i materiałów mega. Fajnie, że ekipy dorzucają swoje cegiełki ku większemu dobru (oprawa J, trans Lechii). Brawo za pozdrowienia dla ruskich,upadlińców i icków!! Pokazaliśmy jasno stanowisko narodu bez zakłamania. Co do dopingu to miałem mega pozytywne odczucie, że był urozmaicony właśnie o dwie hitowe piosenki dwóch różnych klubów. O to chodzi. Jeśli to J kręciła doping, to tym bardziej czapki z głów, że użyli w repertuarze właśnie piosenki znienawidzonej L. Dla mnie mega poztywnie. Pokazuje to jaką możemy być siłą, jeśli jesteśmy ponad podziałami. Jaga bez dwóch zdań pretenduje za całokształt jako NR 1 ULTRAS w PL na chwilę obecną i nie chodzi tylko o oprawy, ale o cały kunszt tego ruchu.
Tylko legionista mógł się przyczepić do tego meczu, który pod względem kibicowskim wyszedł bardzo ciekawie.Rozsądnychultaj88 pisze: 14.10.2025, 12:28 Co do "Gdybym jeszcze raz...", to też dziękuję Jadze. Naśladownictwo najwyższą formą uznania. :)
-
w miare kumaty
Z ciekawości: zmieniło się coś w kwestii wywieszania flag innych niż nazwy klubów lub miast? Zdaje się, że od Mistrzostw Świata w 2006 flagi z innymi treściami były konfiskowane (zaczęło się od Mamo, tu jestem), a na Litwie w centralnym punkcie stadionu zawisła flaga: Gosia (herb Polski) Mario.
Zgaduje, że flaga z pozycji sektora nie była widoczna, więc pewnie stąd też brak reakcji.
Zgaduje, że flaga z pozycji sektora nie była widoczna, więc pewnie stąd też brak reakcji.