Toruń i kujawsko-pomorskie

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Pasierb Bogdana

Re: Toruń i kujawsko-pomorskie

Post autor: Pasierb Bogdana »

maczetatata pisze: 04.10.2025, 23:09 Zobaczcie jak Denis powiedział że nie zależy mu na pieniądzach jaka ten łysy minę zrobił :) a tak poważnie to troszkę dziwne ze psy zawinęły Denisa akurat jak tam R jechał, serio Elana powinna nie tylko zawiesić działalność ale też zniknąć w pizdu, tyle krzywych akcji że to serio trza se dać spokoj. W Toruniu tylko Apator!
No i ten jego tekst, że nie jest za freak fightami i nie będzie hahah. To jest klasyczny przykład łba, który co innego mówi a co innego robi. Jak tylko wszedł do świata freaków to już go powinna wtedy Elana pogonić, właśnie za to że jest nie słowny.
iparts.pl
maczetatata

Post autor: maczetatata »

Jeszcze w tym cyrku brakuje teraz żeby się rozpierdolil na ta cała koalicję ;)
bez-napinki

Post autor: bez-napinki »

Wy jak zwykle trzymacie kciuki za to, co?
marJo

Post autor: marJo »

No pewnie, bo co to ma wspólnego z kibicowaniem ?
JAGIELLONIA PONAD WSZYSTKO !!
bez-napinki

Post autor: bez-napinki »

Aha. Nie mam więcej pytań. PS. Ostatni jestem do bronienia tych "pseudo-kibiców".
maczetatata

Słuchaj ku***, tam odpierdala się takie kurestwo że oni nawet na rodziny i kobiety wjeżdżają że sprzętem ;) tak że stul pizde,bo to z kibicowaniem c*** ma wspolnego. Niechce mi się pisać ale krzywych akcji to ci w Toruniu dostatek.
R1908

Post autor: R1908 »

No to blok techniczny, piórnik z długopisami i będą pisane listy do Drogiego Proroka
maczetatata

Proponuję założyć nowy temat Bydgoszcz i kujawsko pomorskie a ten zamknac lub zmienić nazwę na taka która bd odpowiadała tematyce kryminalnej i wyjebać to do Hyde parku ;)
Baryła90s

Post autor: Baryła90s »

Ten temat pierwotnie się właśnie tak nazywał, ale ktoś kiedyś stwierdził że Elana przerosła Zawiszę jako ekipa (haha) i postanowił zmienić nazwę na taką jaką jest obecnie.
Stanisław_Anioł

Post autor: Stanisław_Anioł »

Kamil95 pisze: 05.10.2025, 14:32 Denisek i Bartuś podobno na 3 miesięczne sanki.
Będziemy obserwować z wielką ciekawością ,jak sztywny będzie toruński charakterniak.
yyyco

Post autor: yyyco »

Baryła90s pisze: 05.10.2025, 15:11 Ten temat pierwotnie się właśnie tak nazywał, ale ktoś kiedyś stwierdził że Elana przerosła Zawiszę jako ekipa (haha) i postanowił zmienić nazwę na taką jaką jest obecnie.
Dokładniej to było tak, że był wątek "Bydgoszcz i kuj-pom", ale jak Młoda Elana zaczęła swoją medialną działalność, to toruńscy internetowi chuligani zaczęli robić taką napinkę i chlew, że nawet admini tego forum zareagowali i wątek zamknęli, a jakiś zakompleksiony toruńczyk założył nowy pod obecną nazwą.
Nie pojmuję, jak moderacja mogła do tego dopuścić i zwyczajnie nie zmieniła tej nazwy na normalną, ale tak już zostało...
maczetatata

Problem bedzie jak chłopaki się stęsknią za widzami, to podejrzewam że tam któryś może załapać apetyt na makowca ;)
saha07

Post autor: saha07 »

Elegancko bydgoskie CBŚP wjechało i sprzątnęli oprócz Deniska jeszcze Bartusia i Sanderke. Ciekawe czy przyjadą też po stare....
Czytałem wypociny różnych pajacy na tym forum ale czegoś takiego sobie nie przypominam .....frajer i pała to tak na szybko ... NIE DO WIARY że takie coś jest na forum kibicowskim
yurez

Post autor: yurez »

Przecież Denis to ma tak długi język gdziekolwiek się nie wypowiada i z kimkolwiek że jest pewne to, że on kogoś walnie z tyłka, nawet nie wiedząc że to zrobił. Można cytować ten post za jakiś czas.
Gaduła wypaple tam wiele.
saha07

Post autor: saha07 »

Kamil95 to frajer i pała !!! Nie odpisuj pało i frajerze
maczetatata

Nie no jeszcze jedno, ja uważam że ten Denis jeśli chodzi o ulice to jest mocny bo jak by nie było trzeba mu oddać że sam pognal ekipę której pół Polski odmówiło ;) ale niestety no w czasach gdzie kamery już są takie że twarz rozpoznają nawet po oczach, jeszcze na siebie kablowac na instagramie to już też trzeba mieć najebane. Ogólnie spotkają się nie długo z Kuźma bo psy jak to psy pewnie ich razem koło siebie posadzą po złości ;) to se wyjaśnia to i owo ;) Młoda elana na bank się cieszy że go posadzili, szampany były w Toruniu otwierane.
yurez

maczetatata pisze: 05.10.2025, 17:36 Nie no jeszcze jedno, ja uważam że ten Denis jeśli chodzi o ulice to jest mocny bo jak by nie było trzeba mu oddać że sam pognal ekipę której pół Polski odmówiło ;) ale niestety no w czasach gdzie kamery już są takie że twarz rozpoznają nawet po oczach, jeszcze na siebie kablowac na instagramie to już też trzeba mieć najebane. Ogólnie spotkają się nie długo z Kuźma bo psy jak to psy pewnie ich razem koło siebie posadzą po złości ;) to se wyjaśnia to i owo ;) Młoda elana na bank się cieszy że go posadzili, szampany były w Toruniu otwierane.
Przecież to słynne oświadczenie o ekipie której pół Polski odmówiło,to właśnie przez niego pisane było.
Foremny

Post autor: Foremny »

Ziomek o czym mowa, był czas, że sporo ekip im odmawiało i taka jest prawda a jak sądzisz inaczej to świadczy o wiedzy
R1908

Post autor: R1908 »

Foremny pisze: 05.10.2025, 19:18 Ziomek o czym mowa, był czas, że sporo ekip im odmawiało i taka jest prawda a jak sądzisz inaczej to świadczy o wiedzy
Że co?
Chyba za długo w trójkącie z słynną parą siedziałeś, pisząc takie głupoty.
A teraz miotła w rękę i sprzątać do denisa
yurez

Foremny pisze: 05.10.2025, 19:18 Ziomek o czym mowa, był czas, że sporo ekip im odmawiało i taka jest prawda a jak sądzisz inaczej to świadczy o wiedzy
Czytaj ze zrozumieniem ziomek, post dotyczy tego kto to pisał, i przez kogo stało się hasłem wręcz memicznym w środowisku.
Gdzie tam widzisz narrację o jakimś negowaniu o odmawianiu.
Foremny

Post autor: Foremny »

I zrozumiałem już pozdro, a R1908 zwykły łeb podkręcony influenceriadą chyba musi się wyżywać pajac :)
serwis

Post autor: serwis »

Kolejny srogi wyjazd Elany. Dziesięciu was było? Solidne wsparcie Pogoni w 3 dyszki.
Jak Apator będzie miał jaka to wykorzysta sytuację.
Soczek01

Post autor: Soczek01 »

Kamil95 pisze: 06.10.2025, 17:38 Zalecki złożył obszerne wyjaśnienia, a Szachta pseudo prawilniak odmówił zeznań.
Farmazon
serwis

Post autor: serwis »

Co to ma wspólnego z tematem? Jarasz się tym jak baba komentując wszystko a nikogo tu to nie interesuje.
Jak 95 to Twój rok urodzenia to powinieneś być bystrzejszy i w tym cyrku nie uczestniczyć.
Śnieżnobiały

Post autor: Śnieżnobiały »

Wypierdolcie stąd tę bladź kamilę oraz jej drugie konto zubek. Szmata tu loda robi cebeeś, więc j**** chujoze do spodu.
Nill

Post autor: Nill »

Soczek01 pisze: 06.10.2025, 18:07
Kamil95 pisze: 06.10.2025, 17:38 Zalecki złożył obszerne wyjaśnienia, a Szachta pseudo prawilniak odmówił zeznań.
Farmazon
akurat prawda o której już wiadomo od wczoraj..
halodrol

Post autor: halodrol »

A skąd wiesz ? z fejsbunia?
Nill

Post autor: Nill »

halodrol pisze: 06.10.2025, 18:52 A skąd wiesz ? z fejsbunia?
Wszystko, czego nie masz, znajduje się po drugiej stronie.
maystero

Post autor: maystero »

znawcakopernika81 pisze: 29.09.2025, 21:23 inaczej powiem, zupełnie nie jestem z tego świata, połączyły mnie z jednym i drugim sprawy nazwijmy to legalno biznesowe, bez żadnego prania pieniędzy, handlu używkami, bramek, sutenerstwa czy czegokolwiek takiego. Ja jestem z totalnie innego świata, bliżej mi do Rozbratu niż ruchu kibicowskiego, nie wnikałem w ich życiorysy, sytuacje o których dowiedzialem się później, albo teraz (te maczety Krystiana czy sprawa z psem) Czy Kuźma realnie chciał zrobić szkołę dla dzieciaków - i owszem. Czy wychowywałby tam dzieciaki na lepszych ludzi - co do tego nie jestem przekonany. Ale intencje tam miał czyste, tak samo jak zajawkę na Elanę i jego na pewno nazwałbym KIBICEM. Co do Denisa nie jestem przekonany, czy w latach 90 nie był zwykłym gangusem robiącym krzywdę ludziom bez afiliacji klubowej. Natomiast matka jego dziecka, była partnerka z która robił The War - wspaniała kobieta i wielka klasa. By nie było, że potępiam w czambuł Denisa - jest świetnym ojcem i jak się zakochuje to naprawdę robi dla partnerki wszystko
No i ci sie narracja posypała. Lenka jednak nie taka świeta hehe
Ie_suiveur

Post autor: Ie_suiveur »

maystero pisze: 07.10.2025, 21:32
znawcakopernika81 pisze: 29.09.2025, 21:23 inaczej powiem, zupełnie nie jestem z tego świata, połączyły mnie z jednym i drugim sprawy nazwijmy to legalno biznesowe, bez żadnego prania pieniędzy, handlu używkami, bramek, sutenerstwa czy czegokolwiek takiego. Ja jestem z totalnie innego świata, bliżej mi do Rozbratu niż ruchu kibicowskiego, nie wnikałem w ich życiorysy, sytuacje o których dowiedzialem się później, albo teraz (te maczety Krystiana czy sprawa z psem) Czy Kuźma realnie chciał zrobić szkołę dla dzieciaków - i owszem. Czy wychowywałby tam dzieciaki na lepszych ludzi - co do tego nie jestem przekonany. Ale intencje tam miał czyste, tak samo jak zajawkę na Elanę i jego na pewno nazwałbym KIBICEM. Co do Denisa nie jestem przekonany, czy w latach 90 nie był zwykłym gangusem robiącym krzywdę ludziom bez afiliacji klubowej. Natomiast matka jego dziecka, była partnerka z która robił The War - wspaniała kobieta i wielka klasa. By nie było, że potępiam w czambuł Denisa - jest świetnym ojcem i jak się zakochuje to naprawdę robi dla partnerki wszystko
No i ci sie narracja posypała. Lenka jednak nie taka świeta hehe
Co innego jest hitem tego gamonia ; D
znawcakopernika81 pisze: 29.09.2025, 21:23 Co do Denisa nie jestem przekonany, czy w latach 90 nie był zwykłym gangusem robiącym krzywdę ludziom bez afiliacji klubowej.
Co?
Penis Załęcki to rocznik 97. I on cię wtedy terroryzował? 🙃
Malolat_93

Post autor: Malolat_93 »

Denis w latach 90 jedyne co to mógł starego terroryzować ze głody jest a nie ulice..🤦 Charakter się skończy jak przyjdzie do odpowiedzialności i kryminału. Już wcześniej pisząc do prokuratury pokazał klasę bo bał się odsiadki..
A.C.A.B
Soczek01

Post autor: Soczek01 »

Polonia mobilizuje się na derby z Zawiszą II. Mecz o 16 w sobotę gdzie o 19 są derby Zawisza-Elana. Przekaz taki że teraz to przyjdą prawdziwi fanatycy bo się skończył żużel ale nie skończył się sezon na kibicowanie. Czyli pełno policji i duże wsparcie zgód na mecz z ekipą która w tym czasie będzie w innym miejscu. A na końcu okaże się że już nigdzie się w tym roku nie pojawią.
1925

Post autor: 1925 »

Soczek01 pisze: 14.10.2025, 13:19 Polonia mobilizuje się na derby z Zawiszą II. Mecz o 16 w sobotę gdzie o 19 są derby Zawisza-Elana. Przekaz taki że teraz to przyjdą prawdziwi fanatycy bo się skończył żużel ale nie skończył się sezon na kibicowanie. Czyli pełno policji i duże wsparcie zgód na mecz z ekipą która w tym czasie będzie w innym miejscu. A na końcu okaże się że już nigdzie się w tym roku nie pojawią.
hmm, a w którym miejscu będzie wtedy Zawisza, oświeć Nas znawco :) ?
:arrow:
Ciekawyswiata

Post autor: Ciekawyswiata »

Napisał przeciez ze beda na meczu z żołnierzami szachty a nie z polonia
trzecigarnitur

Post autor: trzecigarnitur »

Soczek01 pisze: 14.10.2025, 13:19 Polonia mobilizuje się na derby z Zawiszą II. Mecz o 16 w sobotę gdzie o 19 są derby Zawisza-Elana. Przekaz taki że teraz to przyjdą prawdziwi fanatycy bo się skończył żużel ale nie skończył się sezon na kibicowanie. Czyli pełno policji i duże wsparcie zgód na mecz z ekipą która w tym czasie będzie w innym miejscu. A na końcu okaże się że już nigdzie się w tym roku nie pojawią.

doinfomuj sie gdzie i kto bedzie, no i o ktorej godzinie bo twoje informacje sa troszeczke nieaktualne
1925

Post autor: 1925 »

Ciekawyswiata pisze: 14.10.2025, 15:51 Napisał przeciez ze beda na meczu z żołnierzami szachty a nie z polonia
Aha. I skoro on tak napisał tzn. że tak będzie ?
Tzn. że Zawisza nie mobilizuje się na jedno i drugie spotkanie, tylko na mecz z Elaną ? Aha :)
:arrow:
gumisiowytoudi

Post autor: gumisiowytoudi »

Kolumna fur Zawiszy zatrzymana przez psy na moście drogowym w Toruniu
ślusarz

Post autor: ślusarz »

gumisiowytoudi pisze: 16.10.2025, 20:21 Kolumna fur Zawiszy zatrzymana przez psy na moście drogowym w Toruniu

Dajcie spokój panowie z Z, starczy już Elanie upokorzeń w tym roku. Po za tym już ME pokazała ile jest warta, uciekając przed jednym ćwierćinteligentem który ich od paru lat ośmieszał.
Torunianinoldschool

Post autor: Torunianinoldschool »

ślusarz pisze: 16.10.2025, 20:39
gumisiowytoudi pisze: 16.10.2025, 20:21 Kolumna fur Zawiszy zatrzymana przez psy na moście drogowym w Toruniu

Dajcie spokój panowie z Z, starczy już Elanie upokorzeń w tym roku. Po za tym już ME pokazała ile jest warta, uciekając przed jednym ćwierćinteligentem który ich od paru lat ośmieszał.
Dziwne to dziwnym trafem zawsze was psy kminiom,czyżby **** dzwonił pizdy,qrwa 3razy z rzędu
qwepoi

Post autor: qwepoi »

Koniec końców Polonia Bydgoszcz była obecna pod stadionem na derbach bądź próbowała się "zebrać" ?
Złote cytaty filozofów po łacinie obejmują sentencje takie jak
Cogito, ergo sum (René Descartes), Errare humanum est (błędem jest ludzką rzeczą) i Faber est quisque suae fortunae (każdy jest kowalem własnego losu), które odzwierciedlają mądrość starożytną i nowożytną.
ODPOWIEDZ