No i ten jego tekst, że nie jest za freak fightami i nie będzie hahah. To jest klasyczny przykład łba, który co innego mówi a co innego robi. Jak tylko wszedł do świata freaków to już go powinna wtedy Elana pogonić, właśnie za to że jest nie słowny.maczetatata pisze: 04.10.2025, 23:09 Zobaczcie jak Denis powiedział że nie zależy mu na pieniądzach jaka ten łysy minę zrobił :) a tak poważnie to troszkę dziwne ze psy zawinęły Denisa akurat jak tam R jechał, serio Elana powinna nie tylko zawiesić działalność ale też zniknąć w pizdu, tyle krzywych akcji że to serio trza se dać spokoj. W Toruniu tylko Apator!
Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Pasierb Bogdana
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
-
maczetatata
Jeszcze w tym cyrku brakuje teraz żeby się rozpierdolil na ta cała koalicję ;)
-
bez-napinki
Wy jak zwykle trzymacie kciuki za to, co?
No pewnie, bo co to ma wspólnego z kibicowaniem ?
JAGIELLONIA PONAD WSZYSTKO !!
-
bez-napinki
Aha. Nie mam więcej pytań. PS. Ostatni jestem do bronienia tych "pseudo-kibiców".
-
maczetatata
Słuchaj ku***, tam odpierdala się takie kurestwo że oni nawet na rodziny i kobiety wjeżdżają że sprzętem ;) tak że stul pizde,bo to z kibicowaniem c*** ma wspolnego. Niechce mi się pisać ale krzywych akcji to ci w Toruniu dostatek.
No to blok techniczny, piórnik z długopisami i będą pisane listy do Drogiego Proroka
-
maczetatata
Proponuję założyć nowy temat Bydgoszcz i kujawsko pomorskie a ten zamknac lub zmienić nazwę na taka która bd odpowiadała tematyce kryminalnej i wyjebać to do Hyde parku ;)
Ten temat pierwotnie się właśnie tak nazywał, ale ktoś kiedyś stwierdził że Elana przerosła Zawiszę jako ekipa (haha) i postanowił zmienić nazwę na taką jaką jest obecnie.
-
Stanisław_Anioł
Będziemy obserwować z wielką ciekawością ,jak sztywny będzie toruński charakterniak.
Dokładniej to było tak, że był wątek "Bydgoszcz i kuj-pom", ale jak Młoda Elana zaczęła swoją medialną działalność, to toruńscy internetowi chuligani zaczęli robić taką napinkę i chlew, że nawet admini tego forum zareagowali i wątek zamknęli, a jakiś zakompleksiony toruńczyk założył nowy pod obecną nazwą.Baryła90s pisze: 05.10.2025, 15:11 Ten temat pierwotnie się właśnie tak nazywał, ale ktoś kiedyś stwierdził że Elana przerosła Zawiszę jako ekipa (haha) i postanowił zmienić nazwę na taką jaką jest obecnie.
Nie pojmuję, jak moderacja mogła do tego dopuścić i zwyczajnie nie zmieniła tej nazwy na normalną, ale tak już zostało...
-
maczetatata
Problem bedzie jak chłopaki się stęsknią za widzami, to podejrzewam że tam któryś może załapać apetyt na makowca ;)
Elegancko bydgoskie CBŚP wjechało i sprzątnęli oprócz Deniska jeszcze Bartusia i Sanderke. Ciekawe czy przyjadą też po stare....
Czytałem wypociny różnych pajacy na tym forum ale czegoś takiego sobie nie przypominam .....frajer i pała to tak na szybko ... NIE DO WIARY że takie coś jest na forum kibicowskim
Czytałem wypociny różnych pajacy na tym forum ale czegoś takiego sobie nie przypominam .....frajer i pała to tak na szybko ... NIE DO WIARY że takie coś jest na forum kibicowskim
Przecież Denis to ma tak długi język gdziekolwiek się nie wypowiada i z kimkolwiek że jest pewne to, że on kogoś walnie z tyłka, nawet nie wiedząc że to zrobił. Można cytować ten post za jakiś czas.
Gaduła wypaple tam wiele.
Gaduła wypaple tam wiele.
Kamil95 to frajer i pała !!! Nie odpisuj pało i frajerze
-
maczetatata
Nie no jeszcze jedno, ja uważam że ten Denis jeśli chodzi o ulice to jest mocny bo jak by nie było trzeba mu oddać że sam pognal ekipę której pół Polski odmówiło ;) ale niestety no w czasach gdzie kamery już są takie że twarz rozpoznają nawet po oczach, jeszcze na siebie kablowac na instagramie to już też trzeba mieć najebane. Ogólnie spotkają się nie długo z Kuźma bo psy jak to psy pewnie ich razem koło siebie posadzą po złości ;) to se wyjaśnia to i owo ;) Młoda elana na bank się cieszy że go posadzili, szampany były w Toruniu otwierane.
Przecież to słynne oświadczenie o ekipie której pół Polski odmówiło,to właśnie przez niego pisane było.maczetatata pisze: 05.10.2025, 17:36 Nie no jeszcze jedno, ja uważam że ten Denis jeśli chodzi o ulice to jest mocny bo jak by nie było trzeba mu oddać że sam pognal ekipę której pół Polski odmówiło ;) ale niestety no w czasach gdzie kamery już są takie że twarz rozpoznają nawet po oczach, jeszcze na siebie kablowac na instagramie to już też trzeba mieć najebane. Ogólnie spotkają się nie długo z Kuźma bo psy jak to psy pewnie ich razem koło siebie posadzą po złości ;) to se wyjaśnia to i owo ;) Młoda elana na bank się cieszy że go posadzili, szampany były w Toruniu otwierane.
Ziomek o czym mowa, był czas, że sporo ekip im odmawiało i taka jest prawda a jak sądzisz inaczej to świadczy o wiedzy
Że co?Foremny pisze: 05.10.2025, 19:18 Ziomek o czym mowa, był czas, że sporo ekip im odmawiało i taka jest prawda a jak sądzisz inaczej to świadczy o wiedzy
Chyba za długo w trójkącie z słynną parą siedziałeś, pisząc takie głupoty.
A teraz miotła w rękę i sprzątać do denisa
Czytaj ze zrozumieniem ziomek, post dotyczy tego kto to pisał, i przez kogo stało się hasłem wręcz memicznym w środowisku.Foremny pisze: 05.10.2025, 19:18 Ziomek o czym mowa, był czas, że sporo ekip im odmawiało i taka jest prawda a jak sądzisz inaczej to świadczy o wiedzy
Gdzie tam widzisz narrację o jakimś negowaniu o odmawianiu.
I zrozumiałem już pozdro, a R1908 zwykły łeb podkręcony influenceriadą chyba musi się wyżywać pajac :)
Kolejny srogi wyjazd Elany. Dziesięciu was było? Solidne wsparcie Pogoni w 3 dyszki.
Jak Apator będzie miał jaka to wykorzysta sytuację.
Jak Apator będzie miał jaka to wykorzysta sytuację.
FarmazonKamil95 pisze: 06.10.2025, 17:38 Zalecki złożył obszerne wyjaśnienia, a Szachta pseudo prawilniak odmówił zeznań.
Co to ma wspólnego z tematem? Jarasz się tym jak baba komentując wszystko a nikogo tu to nie interesuje.
Jak 95 to Twój rok urodzenia to powinieneś być bystrzejszy i w tym cyrku nie uczestniczyć.
Jak 95 to Twój rok urodzenia to powinieneś być bystrzejszy i w tym cyrku nie uczestniczyć.
-
Śnieżnobiały
Wypierdolcie stąd tę bladź kamilę oraz jej drugie konto zubek. Szmata tu loda robi cebeeś, więc j**** chujoze do spodu.
A skąd wiesz ? z fejsbunia?
Wszystko, czego nie masz, znajduje się po drugiej stronie.
No i ci sie narracja posypała. Lenka jednak nie taka świeta heheznawcakopernika81 pisze: 29.09.2025, 21:23 inaczej powiem, zupełnie nie jestem z tego świata, połączyły mnie z jednym i drugim sprawy nazwijmy to legalno biznesowe, bez żadnego prania pieniędzy, handlu używkami, bramek, sutenerstwa czy czegokolwiek takiego. Ja jestem z totalnie innego świata, bliżej mi do Rozbratu niż ruchu kibicowskiego, nie wnikałem w ich życiorysy, sytuacje o których dowiedzialem się później, albo teraz (te maczety Krystiana czy sprawa z psem) Czy Kuźma realnie chciał zrobić szkołę dla dzieciaków - i owszem. Czy wychowywałby tam dzieciaki na lepszych ludzi - co do tego nie jestem przekonany. Ale intencje tam miał czyste, tak samo jak zajawkę na Elanę i jego na pewno nazwałbym KIBICEM. Co do Denisa nie jestem przekonany, czy w latach 90 nie był zwykłym gangusem robiącym krzywdę ludziom bez afiliacji klubowej. Natomiast matka jego dziecka, była partnerka z która robił The War - wspaniała kobieta i wielka klasa. By nie było, że potępiam w czambuł Denisa - jest świetnym ojcem i jak się zakochuje to naprawdę robi dla partnerki wszystko
-
Ie_suiveur
Co innego jest hitem tego gamonia ; Dmaystero pisze: 07.10.2025, 21:32No i ci sie narracja posypała. Lenka jednak nie taka świeta heheznawcakopernika81 pisze: 29.09.2025, 21:23 inaczej powiem, zupełnie nie jestem z tego świata, połączyły mnie z jednym i drugim sprawy nazwijmy to legalno biznesowe, bez żadnego prania pieniędzy, handlu używkami, bramek, sutenerstwa czy czegokolwiek takiego. Ja jestem z totalnie innego świata, bliżej mi do Rozbratu niż ruchu kibicowskiego, nie wnikałem w ich życiorysy, sytuacje o których dowiedzialem się później, albo teraz (te maczety Krystiana czy sprawa z psem) Czy Kuźma realnie chciał zrobić szkołę dla dzieciaków - i owszem. Czy wychowywałby tam dzieciaki na lepszych ludzi - co do tego nie jestem przekonany. Ale intencje tam miał czyste, tak samo jak zajawkę na Elanę i jego na pewno nazwałbym KIBICEM. Co do Denisa nie jestem przekonany, czy w latach 90 nie był zwykłym gangusem robiącym krzywdę ludziom bez afiliacji klubowej. Natomiast matka jego dziecka, była partnerka z która robił The War - wspaniała kobieta i wielka klasa. By nie było, że potępiam w czambuł Denisa - jest świetnym ojcem i jak się zakochuje to naprawdę robi dla partnerki wszystko
Co?znawcakopernika81 pisze: 29.09.2025, 21:23 Co do Denisa nie jestem przekonany, czy w latach 90 nie był zwykłym gangusem robiącym krzywdę ludziom bez afiliacji klubowej.
Penis Załęcki to rocznik 97. I on cię wtedy terroryzował?
-
Malolat_93
Denis w latach 90 jedyne co to mógł starego terroryzować ze głody jest a nie ulice..
Charakter się skończy jak przyjdzie do odpowiedzialności i kryminału. Już wcześniej pisząc do prokuratury pokazał klasę bo bał się odsiadki..
A.C.A.B
Polonia mobilizuje się na derby z Zawiszą II. Mecz o 16 w sobotę gdzie o 19 są derby Zawisza-Elana. Przekaz taki że teraz to przyjdą prawdziwi fanatycy bo się skończył żużel ale nie skończył się sezon na kibicowanie. Czyli pełno policji i duże wsparcie zgód na mecz z ekipą która w tym czasie będzie w innym miejscu. A na końcu okaże się że już nigdzie się w tym roku nie pojawią.
hmm, a w którym miejscu będzie wtedy Zawisza, oświeć Nas znawco :) ?Soczek01 pisze: 14.10.2025, 13:19 Polonia mobilizuje się na derby z Zawiszą II. Mecz o 16 w sobotę gdzie o 19 są derby Zawisza-Elana. Przekaz taki że teraz to przyjdą prawdziwi fanatycy bo się skończył żużel ale nie skończył się sezon na kibicowanie. Czyli pełno policji i duże wsparcie zgód na mecz z ekipą która w tym czasie będzie w innym miejscu. A na końcu okaże się że już nigdzie się w tym roku nie pojawią.
-
Ciekawyswiata
Napisał przeciez ze beda na meczu z żołnierzami szachty a nie z polonia
-
trzecigarnitur
Soczek01 pisze: 14.10.2025, 13:19 Polonia mobilizuje się na derby z Zawiszą II. Mecz o 16 w sobotę gdzie o 19 są derby Zawisza-Elana. Przekaz taki że teraz to przyjdą prawdziwi fanatycy bo się skończył żużel ale nie skończył się sezon na kibicowanie. Czyli pełno policji i duże wsparcie zgód na mecz z ekipą która w tym czasie będzie w innym miejscu. A na końcu okaże się że już nigdzie się w tym roku nie pojawią.
doinfomuj sie gdzie i kto bedzie, no i o ktorej godzinie bo twoje informacje sa troszeczke nieaktualne
Aha. I skoro on tak napisał tzn. że tak będzie ?Ciekawyswiata pisze: 14.10.2025, 15:51 Napisał przeciez ze beda na meczu z żołnierzami szachty a nie z polonia
Tzn. że Zawisza nie mobilizuje się na jedno i drugie spotkanie, tylko na mecz z Elaną ? Aha :)
-
gumisiowytoudi
Kolumna fur Zawiszy zatrzymana przez psy na moście drogowym w Toruniu
gumisiowytoudi pisze: 16.10.2025, 20:21 Kolumna fur Zawiszy zatrzymana przez psy na moście drogowym w Toruniu
Dajcie spokój panowie z Z, starczy już Elanie upokorzeń w tym roku. Po za tym już ME pokazała ile jest warta, uciekając przed jednym ćwierćinteligentem który ich od paru lat ośmieszał.
-
Torunianinoldschool
Dziwne to dziwnym trafem zawsze was psy kminiom,czyżby **** dzwonił pizdy,qrwa 3razy z rzęduślusarz pisze: 16.10.2025, 20:39gumisiowytoudi pisze: 16.10.2025, 20:21 Kolumna fur Zawiszy zatrzymana przez psy na moście drogowym w Toruniu
Dajcie spokój panowie z Z, starczy już Elanie upokorzeń w tym roku. Po za tym już ME pokazała ile jest warta, uciekając przed jednym ćwierćinteligentem który ich od paru lat ośmieszał.
Koniec końców Polonia Bydgoszcz była obecna pod stadionem na derbach bądź próbowała się "zebrać" ?
Złote cytaty filozofów po łacinie obejmują sentencje takie jak
Cogito, ergo sum (René Descartes), Errare humanum est (błędem jest ludzką rzeczą) i Faber est quisque suae fortunae (każdy jest kowalem własnego losu), które odzwierciedlają mądrość starożytną i nowożytną.
Cogito, ergo sum (René Descartes), Errare humanum est (błędem jest ludzką rzeczą) i Faber est quisque suae fortunae (każdy jest kowalem własnego losu), które odzwierciedlają mądrość starożytną i nowożytną.