Serio chcesz dyskutować o wypowiedziach gościa który popadł w mitomanię, paranoje i opowiada o tygodniowych ciągach mefedronowych? Ja nie mówię, że wszystko co opowiada na instagramie to bzdury, bo może w tym jego monologu dopalaczowym coś tam się faktycznie wydarzyło, ale serio - przecież to jawne że 3/4 rzeczy to w jego snach mefeliksowych się wydarzyło. Chłop zresztą sam mówi że wali kryształ na potęgę. Słucha się go całkiem przyjemnie, idealny wywiad do pusczenia w nudnym korku na S8, ale no szanujmy się :) To już nawet Hanior który wygląda na wywiadach u Miśka na trzeźwego myli co 5 sekund fakty, daty, generalnie dużo rzeczy mu się pierdoli, a co dopiero jakieś Dżigi ;)ts06 pisze: 16.09.2025, 17:30 Te, pomawiaczki ze Stolicy. Prawdą jest co mówi ten zjeb 'Wisła sharks'(który zresztą wspólnego z szarksami miał tylko to że dostał od nich w*******), że wystawił wam miejsce, gdzie leżą flagi Wisły i raz, obsraliście się w ostatnim momencie, dwa, jeszcze przed obsraniem, góra nie wiedziała o tym że ex wiślak wam te flagi wystawia;)?
Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Kibicowska Warszawa
-
Śnieżnobiały
Teraz sobie pomyślcie, że takich naćpanych/przećpanych dzigich jest w Krakowie pełno. Na trzeźwo to by nawet nie mieli odwagi latać z tym swoim sprzętem.
''Jestem najmocniejszy na sprzęt w Krakowie'' hahahah.
''Jestem najmocniejszy na sprzęt w Krakowie'' hahahah.
-
Rozsądnychultaj88
te łby co jego opowieści o TB słyszeli i chcą komenotwać a opowieści o WS i MF jakoś akurat ominęli też intelektualnie nie lepsi... :D
-
Obserwatorobiektywny
Mieli zakaz.Nurni F. pisze: 17.09.2025, 09:14 Rozumiem, że nie dowiemy się ilu kibiców Polonii wspierało swój klub na wyjeździe w Legnicy. OK.
Za co ten zakaz? Gdzie tak strasznie narozrabiali?Obserwatorobiektywny pisze: 17.09.2025, 19:21Mieli zakaz.Nurni F. pisze: 17.09.2025, 09:14 Rozumiem, że nie dowiemy się ilu kibiców Polonii wspierało swój klub na wyjeździe w Legnicy. OK.
Wartości to podstawa
-
WarszawskaPolonia
Ja wiem, że wy tu ciężko cokolwiek trybicie i zamiast najpierw coś sprawdzić to szczekacie tu czy powielacie farmazony.
Mieliśmy zakaz na wyjazd do Legnicy za wyjazd od Łodzi gdzie pomimo wielokrotnych próśb przez spikera i władze klubu nie zdjęliśmy falangi wiszącej na naszym sektorze. Kara totalnie z d*** ale niestety tak funkcjonuje ten kurewski związek.
Na serio ktoś tutaj poważnie traktuje tego nacpanego szczura z Krakowa i wierzy w to co ten pet opowiada, mimo, całej nienawiści to takiej atencjuszki jak on czy mięśniak albo ten gruby rozjebus co u niego gada bzdury powinni być jechani przez wszystkich a te osoby które są rzekomo z Polonii i tu sobie cytują tych frajerów to zwykłe balasy i nie wchodźcie z nimi w jakiekolwiek dyskusje.
Mieliśmy zakaz na wyjazd do Legnicy za wyjazd od Łodzi gdzie pomimo wielokrotnych próśb przez spikera i władze klubu nie zdjęliśmy falangi wiszącej na naszym sektorze. Kara totalnie z d*** ale niestety tak funkcjonuje ten kurewski związek.
Na serio ktoś tutaj poważnie traktuje tego nacpanego szczura z Krakowa i wierzy w to co ten pet opowiada, mimo, całej nienawiści to takiej atencjuszki jak on czy mięśniak albo ten gruby rozjebus co u niego gada bzdury powinni być jechani przez wszystkich a te osoby które są rzekomo z Polonii i tu sobie cytują tych frajerów to zwykłe balasy i nie wchodźcie z nimi w jakiekolwiek dyskusje.
Jest nas niewielu ale w konkretnym celu.
Projekty: http://www.myportfolio.com.pl
Gadżety i flagi: http://www.szycieflag.pl/
-
Towariszcz Komandir
Dzigi powinien zostać twarzą kampanii antynarkotykowej w ośrodkach terapii uzależnień. Kiedyś był podobny typ z Łodzi ale go ustawili do pionu, był też taki pacjent co z psychiatryka nadawał tytuując się jako król GKM Grudziądz ale to był króciutki epizod, bo mu chyba internet wyłączyli i skończył karierę. Internet potrzebuje takich pacjentów, żeby niedojebki miały się do czego brandzlować.
Skończy się seria z bajkopisarką haniorką to mięśniak dzigiego zaprosi, żeby mógł poopowiadać baśnie tysiąca i jednej nocy. Potem moźe jakaś kariera we frikach. Kto wie.
Skończy się seria z bajkopisarką haniorką to mięśniak dzigiego zaprosi, żeby mógł poopowiadać baśnie tysiąca i jednej nocy. Potem moźe jakaś kariera we frikach. Kto wie.
-
BillHodges
No i jak tam „władcy Muranowa” ? Jak się czujemy ? 

Dzięki za wyjaśnienie Legnicy. Jakbyście jeszcze może temu Hal900 odcięli internet (o ile wiecie kto to jest) to może by ten temat wrócił na właściwe tory, z początku jego istnienia.WarszawskaPolonia pisze: 19.09.2025, 16:13 Ja wiem, że wy tu ciężko cokolwiek trybicie i zamiast najpierw coś sprawdzić to szczekacie tu czy powielacie farmazony.
-
WarszawskaPolonia
Po przeczytaniu tego co tu napisałeś, musiałem popisać do kilku osób żeby w ogóle dowiedzieć się o co Ci w ogóle chodzi bo wczoraj po meczu nic kompletnie się nie działo. Wysypaliscie się na małolatów, którzy rozwalali grafy i psikaliście gazem. Tak czy siak akcja dla was na plus ale żeby od razu z takim wyczynem lecieć na kibice. Net i siać narrację jakby c*** wie co się wydarzyło to grubo.
Yalla ja nie wiem kto to jest tak jak pewnie Ty nie wiesz kim są tutaj ludzie piszący z waszej strony i dlatego to forum wygląda jak wygląda.
Zaczyna się.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
Ale jak to?Najbardziej honorowa ekipa pod słońcem psika gazem??
a przybili się do paktu ?
Właśnie, obrońcy zasad, ojcowie chrzestni wielkiej Polski kibolskiej z gazem? No niemożliwe.
I znowu kibiconetowe WRWE nam się w temacie wzburza :) W podejściu do KSP nic się w Warszawie nie zmienia od 2004, ale w związku z dość szerokim w Polsce bojkotem morderców wielkie "halo". Poczytajcie sobie ten temat przed komentami. Gaz z drugiej strony był wcześniej. I nie tak dawno. Życie. A czy był z tej? "Tego jeszcze nie wie nikt" :)
-
DennisWise
A menager/trener tego warszawskiego Bjornssona to czasem nie miał kiedyś jakiś związków z Wisłą/Resovią? Bo Dżaga to wiadomo że teraz z krakowską torbą stoi pod stadionem Legii.ts06 pisze: 16.09.2025, 17:30 Te, pomawiaczki ze Stolicy. Prawdą jest co mówi ten zjeb 'Wisła sharks'(który zresztą wspólnego z szarksami miał tylko to że dostał od nich w*******), że wystawił wam miejsce, gdzie leżą flagi Wisły i raz, obsraliście się w ostatnim momencie, dwa, jeszcze przed obsraniem, góra nie wiedziała o tym że ex wiślak wam te flagi wystawia;)?
-
BillHodges
Chodziło mi o tego małolata co się zeszczał w gacie w Ożarowie ale okWarszawskaPolonia pisze: 21.09.2025, 15:35Po przeczytaniu tego co tu napisałeś, musiałem popisać do kilku osób żeby w ogóle dowiedzieć się o co Ci w ogóle chodzi bo wczoraj po meczu nic kompletnie się nie działo. Wysypaliscie się na małolatów, którzy rozwalali grafy i psikaliście gazem. Tak czy siak akcja dla was na plus ale żeby od razu z takim wyczynem lecieć na kibice. Net i siać narrację jakby c*** wie co się wydarzyło to grubo.
Yalla ja nie wiem kto to jest tak jak pewnie Ty nie wiesz kim są tutaj ludzie piszący z waszej strony i dlatego to forum wygląda jak wygląda.
-
lubię czytać książki
Co za czasy, że Legia szczyci się obiciem małolata na Ożarowie czy jakiejś tam ulicy Muranowa...
A jak jest temu dużemu miłośnikowi sweet foteczek? Bo jakby miałprzypadkiem zdjęcie z "trenerem-managerem" na jakichś social mediach to aż sprawdzę, bo mnie to zaciekawiło.DennisWise pisze: 22.09.2025, 01:36A menager/trener tego warszawskiego Bjornssona to czasem nie miał kiedyś jakiś związków z Wisłą/Resovią? Bo Dżaga to wiadomo że teraz z krakowską torbą stoi pod stadionem Legii.ts06 pisze: 16.09.2025, 17:30 Te, pomawiaczki ze Stolicy. Prawdą jest co mówi ten zjeb 'Wisła sharks'(który zresztą wspólnego z szarksami miał tylko to że dostał od nich w*******), że wystawił wam miejsce, gdzie leżą flagi Wisły i raz, obsraliście się w ostatnim momencie, dwa, jeszcze przed obsraniem, góra nie wiedziała o tym że ex wiślak wam te flagi wystawia;)?
Daniel Karaszewski.
Ostatnio w internecie zaczął też brylować Kruszyna mma który ma jakieś propozycje ze świata freak fight.
Ostatnio w internecie zaczął też brylować Kruszyna mma który ma jakieś propozycje ze świata freak fight.
-
Spaacerowicz
Nie chcę tu być jakimś adwokatem Legii ale na litość boską, gdzie się Legia szczyci? Jakiś anonim wrzucił posta na kibice.net a Ty piszesz, że Legia się szczyci, no litości.lubię czytać książki pisze: 22.09.2025, 17:05 Co za czasy, że Legia szczyci się obiciem małolata na Ożarowie czy jakiejś tam ulicy Muranowa...
A to nie wiedziałem. Za to dziś już chyba na szczęście nic nie stanie na przeszkodzie, byście licznie stawili się na wyjeździe swojej drużyny w Słupsku.WarszawskaPolonia pisze: 19.09.2025, 16:13 (...) Mieliśmy zakaz na wyjazd do Legnicy za wyjazd od Łodzi gdzie pomimo wielokrotnych próśb przez spikera i władze klubu nie zdjęliśmy falangi wiszącej na naszym sektorze. (...)
Wartości to podstawa
-
WarszawskaPolonia
Odświeżaj stadionowych oprawców to się dowiesz ;)Nurni F. pisze: 23.09.2025, 14:01A to nie wiedziałem. Za to dziś już chyba na szczęście nic nie stanie na przeszkodzie, byście licznie stawili się na wyjeździe swojej drużyny w Słupsku.WarszawskaPolonia pisze: 19.09.2025, 16:13 (...) Mieliśmy zakaz na wyjazd do Legnicy za wyjazd od Łodzi gdzie pomimo wielokrotnych próśb przez spikera i władze klubu nie zdjęliśmy falangi wiszącej na naszym sektorze. (...)
Sprzęt w Warszawie jest od zawsze, w obie strony, teraz się obudziłeś? Polonia szybko wyłamała się z Paktu Poznańskiego.B. Ricci pisze: 21.09.2025, 23:11 Właśnie, obrońcy zasad, ojcowie chrzestni wielkiej Polski kibolskiej z gazem? No niemożliwe.
-
Pasierb Bogdana
Najlepsze jest to, że Polonia nie płacze o sprzę i gaz tylko ich internetowi obrońcy. Kabaret.
-
gitnawolnosci
Sprzęt jest od zawsze. "c*** z zasadami, potniemy Legię nożami", w drugą stronę podobnie. Mimo to trafi się masa czereśniaków co nigdy za klatke nie wyszła i pierdoli coś o zasadach. w Warszawie nie ma zasad tak samo jak w Łodzi, Krakowie, Gdańsku i każdym "derbowym" rejonie.
Mnie śmieszy, że Legia mająca pod sobą całe miasto i większość województwa musi się posiłkować gazem i sprzętem w potyczkach z Polonią a potem płacze, że Polonia nie honorowa bo ich trafili kiedyś na stacji Warszawa stadion. A taki kretyn jak Bill Hodges jeszcze tu przychodzi i się chwali, że jakiś małolat zlał się w gacie. Masakra to nowe pokolenie kibiców. W starych czasach gdy panowały jeszcze zasady ani jedna ani druga strona nie pozwoliłaby na takie krzywe akcje. Chodzi mi o czasy do roku 95, czyli przed przejęciem w bandycki sposób władzy na Legii przez młodych. Skąd to wiem? Mieszkałem w Warszawie przez lata i miałem kontakt z wieloma kibicami Legii jak równiez Polonii. Różne opowieści krążyły w jaki sposób młodzi załatwiali konflikty ze starszyzną, oczywiście mowa o tych, którzy nie chcieli się podporządkować.
Teraz jeszcze kilka zdań na temat Haniora. Pospolity bandzior, który teraz udaje nawróconego a słychać w każdym jego zdaniu jak dalej żyje swoją bandycką karierą. Przy okazji młodzież i ludzie spoza klimatu mogą się dowiedzieć jak wyglądała chuliganka wtedy. Większość to były zwykłe bandziorki łączące karierę na mieście z tą na Legii. Zresztą na Polonii też tak było, Beniciak itd.
Ja się cieszę, że jestem zwykłym kibicem, sympatykiem. Mam taki apel do młodzieży. Nie wchodźcie na bandycką ścieżkę, bo to się szybko kończy. Kibicujcie, jeździjcie na wyjazdy, ale trzymajcie się z dala od chłopaków z ekipy. Pracujcie uczciwie, dbajcie o swoje rodziny, to zawsze popłaca. Nadejdzie taki moment w życiu, że przypomnicie sobie to co napisałem i mi w myślach podziękujecie. A ci nie posłuchają skończą za kilka lat w kryminale a potem będą mieli ciężko wrócić do normalnego życia. Raz, że w kryminale im zryją głowy, dwa, że ciężko potem znaleźć dobrą pracę. Pozdrawiam normalnych.
Teraz jeszcze kilka zdań na temat Haniora. Pospolity bandzior, który teraz udaje nawróconego a słychać w każdym jego zdaniu jak dalej żyje swoją bandycką karierą. Przy okazji młodzież i ludzie spoza klimatu mogą się dowiedzieć jak wyglądała chuliganka wtedy. Większość to były zwykłe bandziorki łączące karierę na mieście z tą na Legii. Zresztą na Polonii też tak było, Beniciak itd.
Ja się cieszę, że jestem zwykłym kibicem, sympatykiem. Mam taki apel do młodzieży. Nie wchodźcie na bandycką ścieżkę, bo to się szybko kończy. Kibicujcie, jeździjcie na wyjazdy, ale trzymajcie się z dala od chłopaków z ekipy. Pracujcie uczciwie, dbajcie o swoje rodziny, to zawsze popłaca. Nadejdzie taki moment w życiu, że przypomnicie sobie to co napisałem i mi w myślach podziękujecie. A ci nie posłuchają skończą za kilka lat w kryminale a potem będą mieli ciężko wrócić do normalnego życia. Raz, że w kryminale im zryją głowy, dwa, że ciężko potem znaleźć dobrą pracę. Pozdrawiam normalnych.
Skąd ty się gościu urwałeś? :)Raiden pisze: 25.09.2025, 17:57 Mnie śmieszy, że Legia mająca pod sobą całe miasto i większość województwa musi się posiłkować gazem i sprzętem w potyczkach z Polonią a potem płacze, że Polonia nie honorowa bo ich trafili kiedyś na stacji Warszawa stadion.
-
Matteunhos
To chyba o Płudy chodziłoRaiden pisze: 25.09.2025, 17:57 Mnie śmieszy, że Legia mająca pod sobą całe miasto i większość województwa musi się posiłkować gazem i sprzętem w potyczkach z Polonią a potem płacze, że Polonia nie honorowa bo ich trafili kiedyś na stacji Warszawa stadion.
Oczywiście. O Płudy, a nie Stadion. Nikt nie płakał, tylko się śmiał, bo w czasie propagandy, że czarny sprzęt i konfitury sobie wymyślamy nastąpił atak sprzętem na ludzi wracających z meczu na Legii pociągiem podmiejskim, po czym wzajemne posprzedawanie się napastników :)
wrzucisz papiery?Stpne pisze: 25.09.2025, 21:45 Oczywiście. O Płudy, a nie Stadion. Nikt nie płakał, tylko się śmiał, bo w czasie propagandy, że czarny sprzęt i konfitury sobie wymyślamy nastąpił atak sprzętem na ludzi wracających z meczu na Legii pociągiem podmiejskim, po czym wzajemne posprzedawanie się napastników :)
-
WarszawskaPolonia
No tak fajna narracjaStpne pisze: 25.09.2025, 21:45 Oczywiście. O Płudy, a nie Stadion. Nikt nie płakał, tylko się śmiał, bo w czasie propagandy, że czarny sprzęt i konfitury sobie wymyślamy nastąpił atak sprzętem na ludzi wracających z meczu na Legii pociągiem podmiejskim, po czym wzajemne posprzedawanie się napastników :)
Co do plud, kilka osób tam się rozjebało i nikt tego nie ukrywa, osoby zostały pogionione i tyle. Piszesz jakby u was coś takiego miejsca nie miało a pół Polski ogląda materiały z waszym celebrytą zresztą teraz jest chyba nowa bardzo świeżutka sprawa…
Napisałem wyłącznie o tym, co miejsce miało. W Płudach. Jeżeli coś przekłamałem, wystarczy wskazać, w którym punkcie.
Haniora j**** cała kibolska Polska, za Staruchem czy Maćkiem stawiały się ekipy takie jak chociażby Lech i wspierały Legie w ciężkich chwilach. U was banda dzieciaków bawi się w chuliganke i chciała latać na ostro, a potem szybko skończyła się ich kariera. Chociażby jak po Płudach. Nie dziwnę, że was zgody pogoniły.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
Hal9000 niepotrzebnie przeniósł do wątku dedykowanego Europejskim Pucharom wracający co jakiś czas temat oceny tego, na ile Polonia musi mieć pilnie, na wczoraj, na już, zbudowany stadion na 20.000 osób z rozsuwanym dachem, podczas gdy spokojnie można o tym rozmawiać jak do tej pory w tym wątku, nie zaśmiecając forum. A życie daje kolejne argumenty w tej sprawie- klub podał szczegółowe dane dotyczące frekwencji za weekendowy domowy mecz ze Stalą Rzeszów- i tak po odjęciu kibiców gości na stadionie zameldowało się 1518 osób, z czego 475 osób było na meczu pierwszy raz, za darmo, w ramach akcji rozdawania darmowych wejściówek meczowym debiutantom, a dodatkowo 110 osób było na meczu w ramach akcji "otwarty stadion" (jak rozumiem również w tym wypadku się nie płaci), a zatem około tysiąca osób to byli ludzie, którzy już kiedyś wcześniej na meczu byli, i zapłacili za bilet / karnet. Jednocześnie ewidentnie widać jedną prawidłowość- na każdym meczu jest te 400- 600 osób debiutujących, nie płacących za bilet, ale ci ludzie nie wracają potem na stadion, traktując ten jeden raz jako ciekawostkę, coś co jest za darmo, więc można skorzystać, ale tylko raz, bez chęci uczestniczenia w kolejnych meczach.
Wartości to podstawa
Jakby w was były takie warunki do oglądania meczy jak u nas, to też przychodziłoby was przysłowiowe tysiąc pińcet.
Zapewniam cię.
Zapewniam cię.
Jeśli już, to ‘meczów’. Wiem, że Gawkowski w wielu swoich publikacjach pisał podobnie jak Ty, ale ‘Wielki słownik poprawnej polszczyzny’ wyraźnie wskazuje, że forma ‘meczy’ jest niepoprawna.Hal9000 pisze: 06.10.2025, 15:32 Jakby w was były takie warunki do oglądania meczy jak u nas, to też przychodziłoby was przysłowiowe tysiąc pińcet.
Zapewniam cię.
Taka ciekawostka. Rok 1930:
https://polona.pl/item-view/51fe5171-b2 ... 76c?page=0
Better Dead Than Red...
Pokrętna logika.
Sto lat temu to ludzie nie mieli bieżącej wody w domu i wychodka i wyjście na taki stadion (ultranowoczesny na owe czasy) był wydarzeniem i luksusem.
Czasy się zmieniły i to mocno. W Warszawie, najbogatszym mieście w Polsce, gdzie żyje się naprawdę dobrze, na nikim nie robi już wrażenia pobyt na tak przestarzały stadionie jak nasz.
Sto lat temu to ludzie nie mieli bieżącej wody w domu i wychodka i wyjście na taki stadion (ultranowoczesny na owe czasy) był wydarzeniem i luksusem.
Czasy się zmieniły i to mocno. W Warszawie, najbogatszym mieście w Polsce, gdzie żyje się naprawdę dobrze, na nikim nie robi już wrażenia pobyt na tak przestarzały stadionie jak nasz.