Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Amilcarw

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Amilcarw » 18.09.2025, 20:48

Parchu przecież wy zawsze macie kalkulatory uruchomione

iparts.pl
Wielki Widzew

Post autor: Wielki Widzew » 18.09.2025, 21:12

bialy08 pisze:
18.09.2025, 20:36
Żydzi wy to wstydu nie macie, albo żyjecie w swoim świecie nic nie zrobiliście co najmniej przez ostatnie 5 lat, jedna wygrana na osiedlu a wy się podniecacie, popytajcie lepiej kolegów albo wszystko wiedzącego Asussa ,kto z was w ostatnim tygodniu wypierał się kibicowania,a była to nie jedna osoba.Szkoda mi was internetowe cioty.
Wygrana na osiedlu? Jeszcze się nie dowiedziałeś kto tam był od was czy wiesz i palisz c**** pajacu??

j**** was propagandzistki jebane.
j**** 60tki

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 18.09.2025, 21:15

bialy08 pisze:
18.09.2025, 20:36
Żydzi wy to wstydu nie macie, albo żyjecie w swoim świecie nic nie zrobiliście co najmniej przez ostatnie 5 lat, jedna wygrana na osiedlu a wy się podniecacie, popytajcie lepiej kolegów albo wszystko wiedzącego Asussa ,kto z was w ostatnim tygodniu wypierał się kibicowania,a była to nie jedna osoba.Szkoda mi was internetowe cioty.
Już pierwsze słowo w twoim wywodzie , świadczy o tym że wstydu nie masz ,za grosz. Przeczytaj sobie historię swojego klubu, potem idź na cmentarz , zapal znicze tam gdzie robili to juz twoi kumple po szalu, tak na tych żydowskich grobach, i miej chwilę na refleksję. Żydu.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

strazaksam

Post autor: strazaksam » wczoraj, 03:06

Amilcarw pisze:
18.09.2025, 18:28
ŁKS to kalkulatory wystarczy zobaczyć ile flag na wyjazdy zabierali i zabierają
Wy k**** z czym do ludzi jak nawet akcji nie potraficie zrobić jak ŁKS jedzie lekko w ponad 100 na wyjazd, a p********* cos o flagach

Old StyleRDG

Post autor: Old StyleRDG » wczoraj, 12:56

Północ86 pisze:
18.09.2025, 19:14
W ostatnich latach Widzew stracił takie miasta jak Grudziądz, Piotrków, Bełchatów. Są jakieś miasta w których wzmocnili swoją pozycję?
Nie no wygrałeś typ wpisem. Widzew stracił Bełchatów kto Ci sprzedał takie info ? Jest totalnie odwrotnie obecnie to FCB ma znaczną przewagę nad Gks-em Bełchatów jeśli chodzi o sprawy sportowe.

Miasta w których Widzew wzmocnił pozycję w stosunku do lat ubiegłych to Konstantynów, Lutomiersk, Pabianice oprócz tego są rewiry gdzie Rts nigdy nie miał wroga i tamtejsze FC był bardziej piknikowe a w ostatnich latach zrobiły progres w sprawach sportowych - Stryków, Głowno, Sulejów

Adamowski

Post autor: Adamowski » wczoraj, 14:16

Karmaaa pisze:
17.09.2025, 05:47

Zadam więc konkretne pytanie....

Czy lepszą ekipą jest ta bardzo liczebna, rozsiana po całej Polsce, mająca ułożonych kibicow co rok kupujących karnet, jezdzacych regularnie na wyjazdy, ale w ogromnej mierze nie robiących nic pozatym???
...
czy moze lepsza ekipą jest ta, gdzie jest "garstka" duzo bardziej zdeterminowanych, swietnie zorganizowanych, i zajawionych fanatyków - dla których mecz to jest tylko wycinek i część kibicowskiego życia, bo kibolem w DERBOWYCH realiach jest się 24h na dobę..
Na to pytanie niech sobie odpowie każdy sam
To ja, tak trochę z boku zadam też pytanie.
Po chooja więc płakaliście o większy, nowocześniejszy stadion?

MW10

Post autor: MW10 » wczoraj, 15:17

Adamowski pisze:
wczoraj, 14:16
Karmaaa pisze:

Czy lepszą ekipą jest ta bardzo liczebna, rozsiana po całej Polsce, mająca ułożonych kibicow co rok kupujących karnet, jezdzacych regularnie na wyjazdy, ale w ogromnej mierze nie robiących nic pozatym???
...
czy moze lepsza ekipą jest ta, gdzie jest "garstka" duzo bardziej zdeterminowanych, swietnie zorganizowanych, i zajawionych fanatyków - dla których mecz to jest tylko wycinek i część kibicowskiego życia, bo kibolem w DERBOWYCH realiach jest się 24h na dobę..
Na stary stadion potrafiło wejść nawet 40k ludzi, więc skąd ty wziąłeś te bzdety że ktoś chciał jeszcze większy stadion? Wyłącz ewstydzew, bo to taki tvn wśród kibicowskich portali.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

małyPolak

Post autor: małyPolak » wczoraj, 16:10

Old StyleRDG pisze:
wczoraj, 12:56
Północ86 pisze:
18.09.2025, 19:14
W ostatnich latach Widzew stracił takie miasta jak Grudziądz, Piotrków, Bełchatów. Są jakieś miasta w których wzmocnili swoją pozycję?
Nie no wygrałeś typ wpisem. Widzew stracił Bełchatów kto Ci sprzedał takie info ? Jest totalnie odwrotnie obecnie to FCB ma znaczną przewagę nad Gks-em Bełchatów jeśli chodzi o sprawy sportowe.

Miasta w których Widzew wzmocnił pozycję w stosunku do lat ubiegłych to Konstantynów, Lutomiersk, Pabianice oprócz tego są rewiry gdzie Rts nigdy nie miał wroga i tamtejsze FC był bardziej piknikowe a w ostatnich latach zrobiły progres w sprawach sportowych - Stryków, Głowno, Sulejów
To skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle ?

Adamowski

Post autor: Adamowski » wczoraj, 16:45

MW10 pisze:
wczoraj, 15:17
Adamowski pisze:
Karmaaa pisze:

...
Na stary stadion potrafiło wejść nawet 40k ludzi, więc skąd ty wziąłeś te bzdety że ktoś chciał jeszcze większy stadion? Wyłącz ewstydzew, bo to taki tvn wśród kibicowskich portali.
I po chooj rżniesz pawiana?
Wiesz, że mówię o jednej waszej trybunie i płacz o dobudowywanie reszty, bo macie taki zajebuisty potencjał kibicowski.
Dobra, z mojej strony ciach bajera.
Nie chcę się mieszać w wasze wojenki.

Karmaaa

Post autor: Karmaaa » wczoraj, 18:13

Adamowski pisze:
Karmaaa pisze:

...
Ja nie płakałem. Płaczę za starym...

MW10

Post autor: MW10 » wczoraj, 19:03

Adamowski pisze:
wczoraj, 16:45
MW10 pisze:
wczoraj, 15:17
Adamowski pisze:

I po chooj rżniesz pawiana?
Wiesz, że mówię o jednej waszej trybunie i płacz o dobudowywanie reszty, bo macie taki zajebuisty potencjał kibicowski.
Dobra, z mojej strony ciach bajera.
Nie chcę się mieszać w wasze wojenki.
Na tej trybunie było 5 tysięcy miejsc, a w ostatnich 4 latach mieliśmy następująca średnią: 7.6k, 6.6k, 9.8k, 9.1k. Ty serio pytasz więc po co każdy chciał dobudowy reszty trybun?
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

ODPOWIEDZ