Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Parchu przecież wy zawsze macie kalkulatory uruchomione
-
Wygrana na osiedlu? Jeszcze się nie dowiedziałeś kto tam był od was czy wiesz i palisz c**** pajacu??bialy08 pisze: ↑18.09.2025, 20:36Żydzi wy to wstydu nie macie, albo żyjecie w swoim świecie nic nie zrobiliście co najmniej przez ostatnie 5 lat, jedna wygrana na osiedlu a wy się podniecacie, popytajcie lepiej kolegów albo wszystko wiedzącego Asussa ,kto z was w ostatnim tygodniu wypierał się kibicowania,a była to nie jedna osoba.Szkoda mi was internetowe cioty.
j**** was propagandzistki jebane.
j**** 60tki
-
Już pierwsze słowo w twoim wywodzie , świadczy o tym że wstydu nie masz ,za grosz. Przeczytaj sobie historię swojego klubu, potem idź na cmentarz , zapal znicze tam gdzie robili to juz twoi kumple po szalu, tak na tych żydowskich grobach, i miej chwilę na refleksję. Żydu.bialy08 pisze: ↑18.09.2025, 20:36Żydzi wy to wstydu nie macie, albo żyjecie w swoim świecie nic nie zrobiliście co najmniej przez ostatnie 5 lat, jedna wygrana na osiedlu a wy się podniecacie, popytajcie lepiej kolegów albo wszystko wiedzącego Asussa ,kto z was w ostatnim tygodniu wypierał się kibicowania,a była to nie jedna osoba.Szkoda mi was internetowe cioty.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
-
Nie no wygrałeś typ wpisem. Widzew stracił Bełchatów kto Ci sprzedał takie info ? Jest totalnie odwrotnie obecnie to FCB ma znaczną przewagę nad Gks-em Bełchatów jeśli chodzi o sprawy sportowe.
Miasta w których Widzew wzmocnił pozycję w stosunku do lat ubiegłych to Konstantynów, Lutomiersk, Pabianice oprócz tego są rewiry gdzie Rts nigdy nie miał wroga i tamtejsze FC był bardziej piknikowe a w ostatnich latach zrobiły progres w sprawach sportowych - Stryków, Głowno, Sulejów
-
To ja, tak trochę z boku zadam też pytanie.Karmaaa pisze: ↑17.09.2025, 05:47
Zadam więc konkretne pytanie....
Czy lepszą ekipą jest ta bardzo liczebna, rozsiana po całej Polsce, mająca ułożonych kibicow co rok kupujących karnet, jezdzacych regularnie na wyjazdy, ale w ogromnej mierze nie robiących nic pozatym???
...
czy moze lepsza ekipą jest ta, gdzie jest "garstka" duzo bardziej zdeterminowanych, swietnie zorganizowanych, i zajawionych fanatyków - dla których mecz to jest tylko wycinek i część kibicowskiego życia, bo kibolem w DERBOWYCH realiach jest się 24h na dobę..
Na to pytanie niech sobie odpowie każdy sam
Po chooja więc płakaliście o większy, nowocześniejszy stadion?
-
Na stary stadion potrafiło wejść nawet 40k ludzi, więc skąd ty wziąłeś te bzdety że ktoś chciał jeszcze większy stadion? Wyłącz ewstydzew, bo to taki tvn wśród kibicowskich portali.Adamowski pisze: ↑wczoraj, 14:16To ja, tak trochę z boku zadam też pytanie.Karmaaa pisze: ↑17.09.2025, 05:47
Czy lepszą ekipą jest ta bardzo liczebna, rozsiana po całej Polsce, mająca ułożonych kibicow co rok kupujących karnet, jezdzacych regularnie na wyjazdy, ale w ogromnej mierze nie robiących nic pozatym???
...
czy moze lepsza ekipą jest ta, gdzie jest "garstka" duzo bardziej zdeterminowanych, swietnie zorganizowanych, i zajawionych fanatyków - dla których mecz to jest tylko wycinek i część kibicowskiego życia, bo kibolem w DERBOWYCH realiach jest się 24h na dobę..
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
To skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle ?Old StyleRDG pisze: ↑wczoraj, 12:56Nie no wygrałeś typ wpisem. Widzew stracił Bełchatów kto Ci sprzedał takie info ? Jest totalnie odwrotnie obecnie to FCB ma znaczną przewagę nad Gks-em Bełchatów jeśli chodzi o sprawy sportowe.
Miasta w których Widzew wzmocnił pozycję w stosunku do lat ubiegłych to Konstantynów, Lutomiersk, Pabianice oprócz tego są rewiry gdzie Rts nigdy nie miał wroga i tamtejsze FC był bardziej piknikowe a w ostatnich latach zrobiły progres w sprawach sportowych - Stryków, Głowno, Sulejów
-
I po chooj rżniesz pawiana?MW10 pisze: ↑wczoraj, 15:17Na stary stadion potrafiło wejść nawet 40k ludzi, więc skąd ty wziąłeś te bzdety że ktoś chciał jeszcze większy stadion? Wyłącz ewstydzew, bo to taki tvn wśród kibicowskich portali.Adamowski pisze: ↑wczoraj, 14:16To ja, tak trochę z boku zadam też pytanie.Karmaaa pisze: ↑17.09.2025, 05:47
...
Wiesz, że mówię o jednej waszej trybunie i płacz o dobudowywanie reszty, bo macie taki zajebuisty potencjał kibicowski.
Dobra, z mojej strony ciach bajera.
Nie chcę się mieszać w wasze wojenki.
-
Ja nie płakałem. Płaczę za starym...Adamowski pisze: ↑wczoraj, 14:16To ja, tak trochę z boku zadam też pytanie.Karmaaa pisze: ↑17.09.2025, 05:47
...
-
Na tej trybunie było 5 tysięcy miejsc, a w ostatnich 4 latach mieliśmy następująca średnią: 7.6k, 6.6k, 9.8k, 9.1k. Ty serio pytasz więc po co każdy chciał dobudowy reszty trybun?Adamowski pisze: ↑wczoraj, 16:45I po chooj rżniesz pawiana?
Wiesz, że mówię o jednej waszej trybunie i płacz o dobudowywanie reszty, bo macie taki zajebuisty potencjał kibicowski.
Dobra, z mojej strony ciach bajera.
Nie chcę się mieszać w wasze wojenki.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!