Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Oczywiście, a teraz przytocz jakieś moje "wytłumaczenie" :)
-
Warto tutaj też dodać, że zgoda Wisły z Ruchem czy Widzewem (aktualnie uklad), to wszystko zatoczyło koło, bo zaczęło sie od silnej zgody w latach 80 (pamiętam jak przez mgłę jako szczawik tą zgode). Pamietam też jak duzo ludzi z Wisly (starszych) żyło sentymentem do byłej juz zgody z Ruchem a Ci wykroili flagę Chłopcy z Reymonta ;) W pozniejszych latach ja osobiście uważałem zgodę Wisly z Lechią jako cos nietykalnego, cos w rodzaju rodziny w dosłownym tego słowa znaczeniu, coś co nie miało prawa byc zerwane żadną siłą, a jednak. Teraz szlak kibicowski zatyczył wspomniane kolo i żyje się dalej. Przetasowania były są i będą.
-
Aaa i jeszcze jedno. Malo chyba tutaj osob o tym wie, ale w pewnym okresie (mniej wiecej okres wykrojenia chłopców z reymonta) narodziły sie kontakty na lini Cracovia - Ruch co nie wszystkim (wiekszosci jak mniemam) z Cracovii i Ruchu bylo to na rękę czego efektem byla slynna awantura na Kałuży z meczu Cracovia - Ruch. Pamietam nawet napisy na Prokocimiu Cracovia & Ruch przed tą zadymą ;) Albo kontakty Wisly z Zaglebiem Sosnowiec jakos pod koniec lat 90 i nawet odwiedziny ludzi w barwach Zaglebia na meczach przy Reymonta. Wtedy Zaglebie mialo mega kose z Cracovią podyktowaną przy okazji meczow hokejowych.
-
Coś mi świeci, że przy okazji meczu hokejowego Cracovii z Zagłębiem była akcja, że Ksc pojechało do Sosnowca dojeżdżać wracających z Zagłębia pod domami. Ale to dawno temu było.Taksepatrze pisze: ↑wczoraj, 13:23Aaa i jeszcze jedno. Malo chyba tutaj osob o tym wie, ale w pewnym okresie (mniej wiecej okres wykrojenia chłopców z reymonta) narodziły sie kontakty na lini Cracovia - Ruch co nie wszystkim (wiekszosci jak mniemam) z Cracovii i Ruchu bylo to na rękę czego efektem byla slynna awantura na Kałuży z meczu Cracovia - Ruch. Pamietam nawet napisy na Prokocimiu Cracovia & Ruch przed tą zadymą ;) Albo kontakty Wisly z Zaglebiem Sosnowiec jakos pod koniec lat 90 i nawet odwiedziny ludzi w barwach Zaglebia na meczach przy Reymonta. Wtedy Zaglebie mialo mega kose z Cracovią podyktowaną przy okazji meczow hokejowych.
-
Zgadza sie.
-
W ostatnim czasie nagły wzrost jakości i "pomysłowości" jeśli chodzi o sektorówki to chyba ChatGPTnavijaci88 pisze: ↑wczoraj, 08:30Mnie trapi od jakiegoś czasu czy grupy Ultras, które masowo robią oprawy praktycznie co kolejkę, a ich poziom jest coraz wyższy korzystają z usług profesjonalistów lub osób nie związanych z klimatem
-
Pogoń miała "od kilku lat" dobre kontakty z Wisłą?Siders pisze: ↑wczoraj, 11:42W dodatku ta od lat miała dobre kontakty z Widzewem, KKS Kalisz czy Wisłą. No ale jak wiadomo gdy kilka ekip coś boli potrafią rozdmuchać to na cały kibicowski kraj.
Lech zamienił Bałtyk na Arkę, Widzew na ŁKS, Ruch na Górnik i kilka innych kwiatków i nikt z tym problemu nie miał. Podwójne standardy.
-
To twoja ekipa korzysta z profesjonalnych usług ultras?navijaci88 pisze: ↑wczoraj, 08:30Mnie trapi od jakiegoś czasu czy grupy Ultras, które masowo robią oprawy praktycznie co kolejkę, a ich poziom jest coraz wyższy korzystają z usług profesjonalistów lub osób nie związanych z klimatem
Grubo tam macie.
Skąd u was pomysł na coś takiego?
-
A Slavia robi tak zajebiste oprawy co mecz to nie jest efekt osób z zewnątrz? Myślisz że klub nie sponsoruje opraw bądź nie ma tam osób trzecich? Oprawy szczególnie takie efektowne to praca kilkunastu osób dzień i noc więc daje do myśleniaIe_suiveur pisze: ↑wczoraj, 22:07To twoja ekipa korzysta z profesjonalnych usług ultras?navijaci88 pisze: ↑wczoraj, 08:30Mnie trapi od jakiegoś czasu czy grupy Ultras, które masowo robią oprawy praktycznie co kolejkę, a ich poziom jest coraz wyższy korzystają z usług profesjonalistów lub osób nie związanych z klimatem
Grubo tam macie.
Skąd u was pomysł na coś takiego?
A.C.A.B