Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Przecież ciebie pajacu nawet w tej Macedonii nie było a tu szczekasz na ten temat.
A ogólnie to ja odnosilem się do twoich kłamstw że Ruch i Wisła spierdalali przed wami pod Tarnowem a w rzeczywistości wyszli się z wami bić mimo waszej liczebnej przewagi.
Szybciutko idioto zmieniłeś temat na Macedonię bo jesteś zwykłym manipulantem i kłamcą mającym dodatkowo chorobę psychiczną.
Na zylecie ci powinni transparent wywiesić dozo PDP(pozdrowienia do psychiatryka).
A ogólnie to ja odnosilem się do twoich kłamstw że Ruch i Wisła spierdalali przed wami pod Tarnowem a w rzeczywistości wyszli się z wami bić mimo waszej liczebnej przewagi.
Szybciutko idioto zmieniłeś temat na Macedonię bo jesteś zwykłym manipulantem i kłamcą mającym dodatkowo chorobę psychiczną.
Na zylecie ci powinni transparent wywiesić dozo PDP(pozdrowienia do psychiatryka).
-
Ciebie też nie było.
-
Re: Zgodo-układy i KOSY rts-u - reaktywacja.
Znasz ją, czy macie moralniaka, że nie ... uciekłyście w las z większością bandy 'psycho-shaRRaks'? Jeśli to pierwsze, to rozumiem, że zgodnie z waszymi wewnetrzymi, widzewskimi ustaleniami, połamiesz tę żydowską prujdupę, która ośmiesza tu siebie i resztę widzewiaków. ;)newTimesBadTimes pisze: ↑17.08.2025, 17:27Ciebie też nie było.la7uña pisze: ↑17.08.2025, 17:24Przecież ciebie wśród tych pięciu z (L) nawet w Skopje nie było, a ja tu szczekam na ten temat.DZnr1 pisze: ↑16.08.2025, 13:00
[...]
Byłaś w ogóle na tamtym wyjeździe, gdy po poWszechnej, staroŻakonnej mobilizacji dESTROYEDSów itp. pojawiła się was taM wyselekcjonowana, ponad stuosobowa banda (z ... małymi posiłkami od tzw "młodej eleni" i wiślaków, bo ... hitleRowcy z niebieskich pSYCHOfAJ1996 wspierają raczej naDal inną reprezeNtację - 'vide' wczorajszy "mecz przyjazni" ... na k6), gdzie musiałyście się wycofać przed m.in. częścią "paprykarzy", "kotwy" ..., rzeszowian itd., pomimo tego, że to wy chyba miałyście przewagę -/i z .... górki, czy znasz przebieg elementu waszej kompromitacji tylko z przekazów ustnych metodą ... usta - penis (tym razem - nie młoda załęcka), la7uniu? ;)
A ogólnie, to odnosiłam się do swoich kłamstw, że Ruch i Wisła nie spierdalały przed wami pod Tarnowem, a w rzeczywistości dopiero, gdy mieli już odcietą drogę ucieczki, wyszli się z wami bić, mimo waszej liczebnej przewagi (+/- 135 x ~150?).
Szybciutko jak idiotka zmieniłam temat na Macedonię, bo jestem zwykłą manipulatorką i kłamczuchą, mającą dodatkowo chorobę psychiczną.
Na "Żylecie" mi powinni transparent nowy wywiesić od DoZo: "PnP (czyt. pozdroWienia na poroDówkę)".
-
Jesteś największą prujdupą na tym forum i masz czelność wyzywać innych od prujdup.
Masz rozdwojenie jaźni debilu i tego nie zauważasz.Ile ci już moderatorzy tu kont wyjebali?Jak myślisz na czyją prośbę?Podpowiem, na prośbę chłopaków z Legii którym tu lipę przynosiłeś i dalej przynosisz choć teraz częstotliwość z jaką tu napierdalasz swoje chore wypociny znacznie spadła.Kiedyś siedziałeś tu od rana do późnych godzin nocnych.
Jesteś zakałą tego forum,zwykłą prowokatorką i manipulatorką która w każdym poście spierdala się do RTS.
Jadą ci tu ludzie praktycznie ze wszystkich ekip od Lecha,Łks po Górnik,Arkę,Lechię,Jagę.Nawet twoi kumple po szalu stąd się wstydzą i do ciebie nie przyznają.
Ja tu piszę we własnym imieniu a nie w imieniu kibiców Widzewa.Od pisania w imieniu Widzewa to są tu inne osoby.
Masz rozdwojenie jaźni debilu i tego nie zauważasz.Ile ci już moderatorzy tu kont wyjebali?Jak myślisz na czyją prośbę?Podpowiem, na prośbę chłopaków z Legii którym tu lipę przynosiłeś i dalej przynosisz choć teraz częstotliwość z jaką tu napierdalasz swoje chore wypociny znacznie spadła.Kiedyś siedziałeś tu od rana do późnych godzin nocnych.
Jesteś zakałą tego forum,zwykłą prowokatorką i manipulatorką która w każdym poście spierdala się do RTS.
Jadą ci tu ludzie praktycznie ze wszystkich ekip od Lecha,Łks po Górnik,Arkę,Lechię,Jagę.Nawet twoi kumple po szalu stąd się wstydzą i do ciebie nie przyznają.
Ja tu piszę we własnym imieniu a nie w imieniu kibiców Widzewa.Od pisania w imieniu Widzewa to są tu inne osoby.
-
Re: Zgodo-układy i KOSY rts-u - reaktywacja.
Skoro mamy już jasność, że próbując mnie obrazić to, jakbyś sama srała sobie do ryja, napisz pod swoim "wabikiem", z ... jakimi fanklubami eRTeeS-u obecnie widzewiaki mają układo-zgody, bo skonfliktowane jesteście rzekomo z "Połową Polski", ryzykantko. :)la7uña pisze: ↑17.08.2025, 21:25Jestem największą, żydowską 'spierdo7iną' na tym forum, a ty masz czelność wyzywać celnie takie od 'prujdup'.DZnr1 pisze: ↑17.08.2025, 19:44Znasz ją, czy macie moralniaka, że nie ... uciekałyście w las z większością bandy 'psycho-shaRRaks'? Jeśli to pierwsze, to rozumiem, że zgodnie z waszymi ... wewnetrzymi, widzewskimi ustaleniami, połamiesz tę "żyDoWską" 'prujdupę', która ośmiesza tu siebie i ... resztę widzewiaków. ;)
Mam rozdwojenie jaźni jak debilka i tego nie zauważałam. Ile ci już moderatorzy po naszych donosach tu kont 'wyjebali'? Jak myślisz, na czyją osobistą prośbę? Podpowiem, na prośbę chłopków z PGR-ów, którym tu lipę przynosisz i dalej przestać przynosić nie zamierzasz, choć teraz częstotliwość, z jaką tu w nas 'napierdalasz' swoje ciche wymiociny, znacznie spadła po przeoraniu jakichś widzewskich frajerów przez rozgarniętych z "mSz". Kiedyś siedziałam tu od rana do późnych godzin porannych, żeby pozostać anonimową pipką.
Jestem zakałą tego forum, zwykłą prowokatorką i manipulatorką, która w każdym "poście" 'spierdala' się jako RTS.
Jadą mi tu ludzie praktycznie ze wszystkich ekip, od Lecha i ŁKS po Górnik, Arkę, Lechię, babę jagę itp. itd. Nawet moje kumpele po szalu stąd się mnie wstydzą, ale nie przyznają, jak dobrze się bunkuję w chlewie.
PS Ja tu piszę we własnym imieniu, formalnie - bezklubowej pizdy, a nie w imieniu wszystkich kibiców widzewU. Od pisania w imieniu widzewiaków to są tu inne osoby postronne.
-
Panowie!Mowa tu o wszystkich.Przestańcie się wdawać z tym patafianem dozo w dyskusję,nie ma najmniejszego sensu gadka z nim.Niech sobie pisze te swoje dyrdymały a wy po prostu nie reagujcie i nie karmcie troLa.
Ja już od pewnego czasu przestałem reagować na wpisy tego przyjeba i wy także idźcie po rozum do głowy.
Jego nawet nie ma sensu obrażać bo jest chory.Należy po chrześcijańsku współczuć jego rodzinie.
Ja już od pewnego czasu przestałem reagować na wpisy tego przyjeba i wy także idźcie po rozum do głowy.
Jego nawet nie ma sensu obrażać bo jest chory.Należy po chrześcijańsku współczuć jego rodzinie.
-
dozlol przyznaj się ...stacjonujesz w Tworkach czy Choroszczy ?
zamiast pisać te pseudo kumate wypociny napisz jak wygląda twój dzień , jakie tabletki bierzesz ?
jakieś śmieszne może historie nam opisz np jak uciekasz przed sanitariuszami czy podglądasz pielęgniarki ?
pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dużo zdrowia .
zamiast pisać te pseudo kumate wypociny napisz jak wygląda twój dzień , jakie tabletki bierzesz ?
jakieś śmieszne może historie nam opisz np jak uciekasz przed sanitariuszami czy podglądasz pielęgniarki ?
pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dużo zdrowia .
-
https://m.youtube.com/watch?v=Q5CbK70hrkc
Rozmowa ze Śledziem z Lechii, pojawia się m.in wątek ocieplenia relacji na linii Lechia-Motor Lublin a także temat spalonej/kupionej flagi Arki.
Rozmowa ze Śledziem z Lechii, pojawia się m.in wątek ocieplenia relacji na linii Lechia-Motor Lublin a także temat spalonej/kupionej flagi Arki.
-
Że mu przez usta przeszło ze to nic złego....ślusarz pisze: ↑30.08.2025, 15:25https://m.youtube.com/watch?v=Q5CbK70hrkc
-
Szczur mu pocukrzyl w ksiazce jaki to honorowy ziomek.
Spailili kupione flage, ktora zrobila jego ciocia, a honorowy ziomek temu przyklasnal ;)
Spailili kupione flage, ktora zrobila jego ciocia, a honorowy ziomek temu przyklasnal ;)
-
Widać że już nawet stara gwardia chwali takie zachowania a tu jeszcze mamy do czynienia z legendą Lechii.Ostatnio były wpisy że stara gwardia to potępiła.No właśnie widać.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Siedzą typy i obśmiewają z kim to Arka ma zgody "jakieś ku*** KSZO, Górnik Wałbrzych", a sami mają zgodę z np. Gryfem Słupsk, Czarnymi Słupsk i mają we własnym młynie Jezioraka czy GKM...
Co to jest za żałosna retoryka...
Co to jest za żałosna retoryka...
-
Powiedział, że każda szmata w barwach zółto-niebieskich powinna spłonąć. Jako legenda trybun i mentor to zły przykład daje młodzieży biorąc pod uwagę fakt w jakich okolicznościach to flaga znalazła się w rękach Gdańszczan. I ten typ, który prowadzi rozmowę jakiś dziwny. W każdym zdaniu słodzi, ze wszystkim się zgadza, boi się, że władza weźmie się za jego rozmówcę, bo powiedział 3 zdania o Tusku i Komorowskim. No i to wyśmiewanie, że Arka ma zgodę z prawie całą Polską i obrażanie KSZO czy jakichś innych mniejszych ekip. Obraża KSZO a podnieca się, że Lechia dąży do ocieplenia stosunków z Motorem jakby Motor to była jakaś czołowa ekipa w Polsce. Bardzo słabe, tymbardziej, że Arka jest uważana za jedną z najbardziej honorowych ekip w kraju.
Mnie tylko ciekawi jakby na to wszystko zareagował Zbigniew Rybak gdyby żył i czy jemu też by Grzegorz powiedział, że normalna akcja. Przecież byli przyjaciółmi, więc przynajmniej ze względu na starą znajomość mógł się trochę pohamować w wygłaszaniu takich teorii.
Mnie tylko ciekawi jakby na to wszystko zareagował Zbigniew Rybak gdyby żył i czy jemu też by Grzegorz powiedział, że normalna akcja. Przecież byli przyjaciółmi, więc przynajmniej ze względu na starą znajomość mógł się trochę pohamować w wygłaszaniu takich teorii.
-
Temu Gryfowi to odmawiała i ta "szanowana wszędzie" Arka i Pogoń Szczecin.
-
To tłumaczy dlaczego GKM Grudziądz był na sektorach Lechii na czarno.Prawo i pięść pisze: ↑31.08.2025, 17:12Powiedział, że każda szmata w barwach zółto-niebieskich powinna spłonąć.
-
Retoryka człowieka, któremu jeszcze bardziej niż na zgodzie z Motorem, zależy na zrobieniu FC w Gdyni z Bałtyku. Odkleił się strasznie.
Szkoda, że zapomniał jak śmigał na siłkę do Gdyni i honorowo nie spadł mu włos z głowy/brody…
A wyśmiewanie KSZO stojąc przy fladze „prawe skrzydło” ludzi np z Iławy czy tam z Kwidzyna to wisienka na torcie w tych jego urojeniach :)
-
Zamiast coś działać w polepszeniu stosunków z Legią to z tym motorem się Lechia wąchąć będzie. Git stoją z Radomiakiem i Sosnowcem. Kosy nie ma chłopaki ich do siebie wpuścili na młyn a przez Śląska muszą mieć dobre relacje z Lublinem. Jeszcze do tego Lechia trzyma z Gryfem a ci trzymaja z kotwą gdzie kotwica trzyma z pogonia, dantejskie sceny dzieją sie w kibicowskim świecie ale wierzę że na lini Gdańsk-Warszawa kiedyś coś ruszyślusarz pisze: ↑30.08.2025, 15:25https://m.youtube.com/watch?v=Q5CbK70hrkc
-
KSZO Ostrowiec w swoim "prime time" zrobiło remis w ustawce z Destroyersami z Łodzi w ich "prime time".
Bez sensu licytowanie. Większość małych ekip zasługuje na słowa uznania, bo działają z reguły w trudnych warunkach na 3-5 ligowym poziomie.
-
Głupoty piszesz, ten remis, po 9 chyba osób, to z załogą dwóch naszych przypadkowych aut. Rewanż był szybko i walka, jak i to jak była umawiana, ośmieszyła raczej KSZO.RSD pisze: ↑02.09.2025, 11:15KSZO Ostrowiec w swoim "prime time" zrobiło remis w ustawce z Destroyersami z Łodzi w ich "prime time".
Bez sensu licytowanie. Większość małych ekip zasługuje na słowa uznania, bo działają z reguły w trudnych warunkach na 3-5 ligowym poziomie.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
-
farmazon?
-
I jak funkcjonowały takie wielkie przyjaźnie w trójmieście? Bo w innych rejonach kraju na ogół kończyły się wystawianiem nielubianych kolegów i pozbywaniem konkurencji w miejskiej dystrybucji. A jak w trójmieście? Dało się przez taką wielką przyjaźń radę jakąś flagę odzyskać? Albo szalik?Prawo i pięść pisze: ↑31.08.2025, 17:12Mnie tylko ciekawi jakby na to wszystko zareagował Zbigniew Rybak gdyby żył i czy jemu też by Grzegorz powiedział, że normalna akcja. Przecież byli przyjaciółmi, więc przynajmniej ze względu na starą znajomość mógł się trochę pohamować w wygłaszaniu takich teorii.
-
Motor na turnieju Lechii i ich flaga obok chwm, mocno się zmienia scena kibicowska...
-
-
Sekcja RTS taka aktywna, a ich zgoda zawody dziś zaliczyła.
-
-
Rok temu zapytałem na tym forum dlaczego Lechia nie pojechała na zakazie np. do Lublina w 1 lidze (mecz byl 16.12.2023).
Odpisali, że nie chcieli się prosić po kosach o wejście... ;)
Niecały rok później mecz w Gdansku bez bluzgów.
Radomiak jakoś uprosili w zeszlym sezonie o wejście.
-
czas walki tez robi wrażenie
-
Niemcy nie Polska.
-
Nie zapomnijcie o obecności Miedzi Legnica
Żyjąc w ciągłym stresie na ulicznym marginesie najwygodniej śmigać w dresie.
-
Jagiellonia z flaga obecną na turnieju w Łodzi
-
WIDZĘ ŻE TEN RAPER PEDALEK Z BYTOMIA PET Z FAMILOKU TYM RAZEM PRZYJMUJE KUTASY DO JAPY GDZIEŚ WE WŁOSZECH 

-
Wobec powyższych, powstaje pytanie, jakie są obecnie relacje na linii:
Motor-Jagiellonia
Motor-ŁKS
Motor-Jagiellonia
Motor-ŁKS
-
Jagiellonia idzie chyba bardziej w stronę Górnika Łęczna, jeżeli Łęcznianie latają w ich barwach oficjalnie na wyjazdach.
-
Jakie to ma znaczenie? Powstały koalicję , Jaga idzie w kierunku jednej , Motor jest w drugiej . Niech się dzieje :)
-
agkś ale obiektywnie patrząc to dawno takiej frajerskiej akcji nie było w Polsce. Kupić flagę, dać zarobić jakiemuś frajerowi 15 kafli i potem to zjarać na meczu, ja p*******. A już po Śledziu to się nie spodziewałem, że to pochwali i będzie tego bronił. Przecież starzy Lechiści to ze wstydu telefonów nie odbierają od ludzi z Polski, bo nie wiedzą co powiedzieć.
j**** 60tki
-
Przecież nie tak dawno Motor z Łęczna mieli chyba zgodę i tworzyli koalicje wschodnia :)
-
Jeżeli chodzi o Jaga - Motor to przecież tam był nieznoszący się z Jagą, Śląsk. Teraz Motor dołącza powoli do rodziny z Lechią, Lechia lata ze Stomilami i Łomżami, reszta sobie sam dodaj.
ŚMIERĆ RUSKIM k***** I PUTINOWI
-
Swego czasu chyba było nawet bardzo blisko układu, odwiedziny na meczach, turniejach. O czym było nawet wspominane w magazynie tmk.
TVN - NIE OGLĄDAM!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
-
Należy także wspomnieć o oficjalnych odwiedzinach na meczach, między Górnikiem Łęczna a Orlętami Radzyń. Czas pokaże jak się rozrośnie wschodnia flanka.