Europejskie Puchary 2025/2026 !!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Europejskie Puchary 2025/2026 !!
Nie bede bronil angoli bo do nas nie maja podjazdu w niczym.
Ale faktem jest te jechanie spiewek cale 90 min i mlynowy zmienia repertuar co 5 min jest troche nudne. Tam to niema jako takich mlynowych rozne grupki zaczynaja doping raz gora raz dol itd. No i wiecej reakcji na mecz. Bylem na meczach w Szkocji Angli Irlandii to tam kazdy zakochany w zespole ich poza meczowe atrakcje nie interesuja jak nas. I to jak oni sie po golu zachowuja to ku*** jeden na ziemi drugi na nim trzeci pod krzeslem itp.
Inne dwa swiaty nie ma co rownac.
Ale faktem jest te jechanie spiewek cale 90 min i mlynowy zmienia repertuar co 5 min jest troche nudne. Tam to niema jako takich mlynowych rozne grupki zaczynaja doping raz gora raz dol itd. No i wiecej reakcji na mecz. Bylem na meczach w Szkocji Angli Irlandii to tam kazdy zakochany w zespole ich poza meczowe atrakcje nie interesuja jak nas. I to jak oni sie po golu zachowuja to ku*** jeden na ziemi drugi na nim trzeci pod krzeslem itp.
Inne dwa swiaty nie ma co rownac.
To decyzja klubu z Olomunca ktory sektor udostepnia gosciom a ktory wezma na bufor, czesc ekip dostaje za bramka a czesc tafia do sektora gosci na skraju trybuny. Zobaczymy ile biletow dostana i ktory sektor. Ten ogrodzny sektor gosci to max 250-350 krzeselek.le_suiveur pisze: 29.08.2025, 15:26
Ciekawy wyjazd do Czech na Sigme Ołomuniec ma Lech i Raków. Bliski wyjazd dla obu ekip na specyficzny sektor gości gdzie możliwości prezentacji jest sporo.
-
WodaGazowanaZpluszem
Jak dobrze teraz sprawdziłem ,to w tej lidze konferencji grają takie ogórki ,że nawet o niektórych klubach nigdy nie słyszałem ,chyba 2 polskie kluby trafiły na Sigmę z Czech ,to ten czeski klub co ma tą trybunę taką w kształcie muszli ,nie wiem jak tam z sektorem gości .A Legia z Ukrami na stadionie Wisły ,chyba raczej pojadą ,czy nie ?? :)
Lubimy generalizować. My jesteśmy potęgą, tamci to grubasy i temat może zakończyć. Nie da się jednoznacznie ocenić danej sceny na przykładzie Legii ekipy top w Polsce i Europie, a taką Chelsea, która została zniszczona przez komercjalizację i nie ma praktycznie nic wspólnego z wyspiarskim stylem kibicowania jak i większość Premier League.... Równie dobrze możemy porównać 3/4 ligę angielską i okaże się, że większość ekip wykręca lepsze liczby niż u nas ekstraklasa, a atmosfera tam przebija hity typu Zagłębie Lubin z Koroną Kielce. Naszą scenę drążą problemy, które po prostu woli się zakrzyczeć, że my mamy swój styl i tyle. Stolica nie ma porządnych derbów, bo najważniejsze to wytępić przeciwnika do zera, a po drugie chyba sama Polska mentalność jest taka, że najłatwiej kibicować najlepszym i nie ma mowy, żeby jakiś klub z 3 lub 4 ligi robił regularnie frekwencję po kilka tysięcy i jeździł na wyjazdy w 1000 osób będąc 3 czy 4 klubem w mieście. Polska scena została zmonopolizowana przez duże ekipy i triady i już nawet ekipy z 50 tysięcznych miasteczek nie są samodzielne. O dopingu zostało już tutaj napisane.
Jest to temat i spór, który nie ma rozstrzygnięcia, bo każdy moze znaleźć jakieś argumenty za i przeciw. Zresztą nawet nie chodzi, żeby kogoś kopiować, a raczej wprowadzić jakieś pozytywne elementy z innej sceny. Bo chyba oprócz Legii każdy sobie życzyłby kopii z Wysp, że Polonia regularnie chodzi na stadion w komplecie i jeździ w dwa koła na wyjazdy, a Hutnik i inne ekipy z Warszawy mają liczne i oddzielne ekipy.
Jest to temat i spór, który nie ma rozstrzygnięcia, bo każdy moze znaleźć jakieś argumenty za i przeciw. Zresztą nawet nie chodzi, żeby kogoś kopiować, a raczej wprowadzić jakieś pozytywne elementy z innej sceny. Bo chyba oprócz Legii każdy sobie życzyłby kopii z Wysp, że Polonia regularnie chodzi na stadion w komplecie i jeździ w dwa koła na wyjazdy, a Hutnik i inne ekipy z Warszawy mają liczne i oddzielne ekipy.
-
Rozsądnychultaj88
ja to żeby Bozia wróciła rozum wszystkim skłotersom, i żeby przestali wierzyć że Trzaskowski to lepszy wybór od Nawrockiego i żeby przestali mylić narodowców i nacjonalistów z faszystami, najbardziej bym sobie życzył
-
katanaczio
No jeśli ktoś ma "88" w nicku, to spodziewasz się czegoś mądrego?suomi pisze: 29.08.2025, 18:00Napisałeś chłopie coś normalnego na tym forum ?Rozsądnychultaj88 pisze: 29.08.2025, 17:46 ja to żeby Bozia wróciła rozum wszystkim skłotersom, i żeby przestali wierzyć że Trzaskowski to lepszy wybór od Nawrockiego i żeby przestali mylić narodowców i nacjonalistów z faszystami, najbardziej bym sobie życzył
Średnio chce mi się wierzyć, że to data urodzenia.
-
WodaGazowanaZpluszem
Legia już nie mogła gorzej trafić ,Raków to samo .Jaga ,Lech troszkę lepiej ,ale też bez rewelacji ,czemu ku*** nikt nie trafił na AEK Ateny :/ PS .Ten stadion w Czechach to serio jest wyjebany w kosmos ,w szczególności ta trybuna co jest młyn Czachów ;)
Czemu niby Legia by miała nie jechać do Krakowa na mecz z Szachtarem?
Reymont nikogo chyba nie zabił.
W jakim celu Jagiellonia zbeszczesciła pomnik katolickiego dowódcy albańskiego zasłużonego również dla Polski ? I mimo, że dzisiaj Albania jest krajem muzułmańskim to dalej ta osoba mimo, że chrześcijanin jest tam bohaterem. Pewnych rzeczy można nie wiedzieć, ale w czasach dostępu do internetu chyba nie jest ciężko wygooglować co to jest za pomnik ... No chyba, że to jakiś lewicowy odłam to rozumiem
Jak dla mnie . Najlepszy mecz u siebie to : Lech Poznań vs FSV Mainz 05 . Ogólnie najlepsze losowanie, dla Rakowa Częstochowa !
Wiadomo. Nie spodziewam sie od pisodebili zadnych refleksji.
-
lubię czytać książki
Wisła pewnie będzie obecna na meczu, więc gdyby legioniści pojechali do sektora gości to napluliby w twarz ekipom, które do tej pory bojkotowały Wisłę. Legia powinna oglądać mecz w TV.yyyco pisze: 29.08.2025, 19:10 Czemu niby Legia by miała nie jechać do Krakowa na mecz z Szachtarem?
Nie wiedziałem, że Wisła ma sztamę z Szachtarem, żeby chodzić na ich mecze.lubię czytać książki pisze: 29.08.2025, 20:15Wisła pewnie będzie obecna na meczu, więc gdyby legioniści pojechali do sektora gości to napluliby w twarz ekipom, które do tej pory bojkotowały Wisłę. Legia powinna oglądać mecz w TV.yyyco pisze: 29.08.2025, 19:10 Czemu niby Legia by miała nie jechać do Krakowa na mecz z Szachtarem?
Jedna trybuna (lub kilka sektorów) podczas meczów Szachtara jest “zarezerwowana” tylko dla kibiców Wisły, to chyba była część umowy która miała zachęcić kibiców do przychodzenia na ich mecze. A okazji do wystawienia w jakiś sposób Legii na próbę pewnie nie zmarnują.yyyco pisze: 29.08.2025, 20:33Nie wiedziałem, że Wisła ma sztamę z Szachtarem, żeby chodzić na ich mecze.lubię czytać książki pisze: 29.08.2025, 20:15Wisła pewnie będzie obecna na meczu, więc gdyby legioniści pojechali do sektora gości to napluliby w twarz ekipom, które do tej pory bojkotowały Wisłę. Legia powinna oglądać mecz w TV.yyyco pisze: 29.08.2025, 19:10 Czemu niby Legia by miała nie jechać do Krakowa na mecz z Szachtarem?
Po raz kolejny od początku aktywności na tym wspaniałym forum nie skorzystałeś z okazji, by jednak nie pisać :) Na razie zdaniem kibiconetowców już napluliśmy będąc w Chorzowie, czy Łodzi (Wisła na sektorach Ruchu i Widzewa). Więksi rozkminiacze stwierdzili, że na meczu z Kaliszem (Wisła na sektorze gości) Zagłębie napluło... nam :) (na meczu liczna delegacja z Warszawy).lubię czytać książki pisze: 29.08.2025, 20:15Wisła pewnie będzie obecna na meczu, więc gdyby legioniści pojechali do sektora gości to napluliby w twarz ekipom, które do tej pory bojkotowały Wisłę. Legia powinna oglądać mecz w TV.yyyco pisze: 29.08.2025, 19:10 Czemu niby Legia by miała nie jechać do Krakowa na mecz z Szachtarem?
Hmmm... w zasadzie to pisz dalej - twoja logika mieści się w forumowym mainstreamie. Włącznie z komunikatem, co Legia powinna :)))
-
uklad sloneczny
Już któryś raz narzekasz w podobnym tonie.navijaci88 pisze: 29.08.2025, 08:55
Byłem na tym meczu i dopiero obsiedli po drugiej bramce dla Legii. Zależy co to dla Ciebie doping. Jazda Nie poddawaj kto głosniej wyje się 30 minut bez chwili na oddech ? Wiadomo jak to Wyspiarze każdy wślizg, jakaś akcję to zaraz przerwa, oh, ah, reakcje na boiskowe wydarzenia, do tego jakiś koleś non stop się napinał i jechali go od grubasów. To nie jest doping w stylu klapki na oczy i jedziemy jak roboty tylko spontaniczny. Na Wyspach często jeden sektor się wycisza, żeby sektor gości mógł odpowiedzieć na zaczepkę. U nas nie do pomyślenia. Kazdy się przekrzykuje kto głosniej i tyle .Do tego była tam mała grupka Ultrasów, która zarzucała pieśni i takie połączenie Ultras z Wyspiarskim stylem fajnie wyszło... A najlepszym przykładem były komentarze kibiców Legii z piknikowych sektorów,.którym wyraźnie to się podobało i się przyłączyli do banterku. Poleciało trochę wankersow, trochę browarów, ale wszystko z humorem bez spiny. Więc więcej luzu
Pozdrawiam
Masz w sumie dwa wyjścia - albo się pogodzić z tym, jak wygląda polski styl, albo przerzucić się całkiem na ligi brytyjskie i odpuścić polską.
Wieczne narzekanie na kibice.net raczej nic nie zmieni.
-
uklad sloneczny
Inna sprawa, że to zabawne ilu influencerów z wysp przyjeżdża co kolejkę do Polski na mecze i się zachwyca, bynajmniej nie poziomem sportowym (w komentarzach i zasięgach to samo).
Trawa u sąsiada zawsze bardziej zielona.
Trawa u sąsiada zawsze bardziej zielona.
-
lubię czytać książki
Dokładnie, Wisła nie odpuści takiej okazji na swoim stadionie.Januszex pisze: 29.08.2025, 20:48Jedna trybuna (lub kilka sektorów) podczas meczów Szachtara jest “zarezerwowana” tylko dla kibiców Wisły, to chyba była część umowy która miała zachęcić kibiców do przychodzenia na ich mecze. A okazji do wystawienia w jakiś sposób Legii na próbę pewnie nie zmarnują.yyyco pisze: 29.08.2025, 20:33Nie wiedziałem, że Wisła ma sztamę z Szachtarem, żeby chodzić na ich mecze.lubię czytać książki pisze: 29.08.2025, 20:15
Wisła pewnie będzie obecna na meczu, więc gdyby legioniści pojechali do sektora gości to napluliby w twarz ekipom, które do tej pory bojkotowały Wisłę. Legia powinna oglądać mecz w TV.
-
w miare kumaty
A wlasnie - dzieki za przypomnienie, w sumie zapomnialem o najwazniejszym - w tej Anglii pilka na najwyzszym poziomie jest na wyciagniecie reki. Kibice dwoch najwyszych lig zyja transferami, pilka - wszystkim co zwiazane ze sportem. A u nas? Czym masz sie jarac? Ze jakis szrot z zagranicy sciagaja? Ze jakis noname - Pululu - przychodzi ? Czy emeryci pokroju Podolski i Grosicki? A moze miales sie jarac ustawiona w wiekszosci liga (dla przykladu taka Korona potrafila kupic caly sezon w III lidze + sedziow, ktorzy beda gwizdzac przeciwko przeciwnikom, a Amica bezczelnie kupila Puchar Polski - polecam filmik z meczu finalowego z Aluminium Konin) ? W Anglii OFICJALNIE takich problemow nigdy nie bylo.
Najsmieszniejsze, ze od 5 lat jedyne transfery, ktore przykuwaja uwage przeprowadza ... Wieczysta Krakow.
Dlatego u nas rozwinela sie na trybunach zupelnie inna kultura - kultura ultras. Pamietam jak Cyberf@ni rozpoczynali swoja dzialalnosc - sektorowki (Panorama), Kartoniada Witamy w piekle, Wladcy Trybun i wiele innych - mimo calej antypatii robily niesamowite wrazenie. Pozniej inni dolaczyli i zylo sie tym co nowego pokaza jedni czy drudzy.
Fakt faktem na pewnym etapie zaczelo sie to robic troche "plastikowe" - i chyba zapoczatkowal to Lech - wszyscy ubrani na bialo-niebiesko, spiewajacy jedna przyspiewke - nie reagujac na wydarzenia boiskowe. Niestety gdzieniegdzie sie to przyjelo.
Podsumowujac: nie da sie porownac stylow polskiego i angielskiego. Oparte sa na zupelnie innych podstawach - zarowno mentalnie, ekonomicznie jak i sportowo.
Najsmieszniejsze, ze od 5 lat jedyne transfery, ktore przykuwaja uwage przeprowadza ... Wieczysta Krakow.
Dlatego u nas rozwinela sie na trybunach zupelnie inna kultura - kultura ultras. Pamietam jak Cyberf@ni rozpoczynali swoja dzialalnosc - sektorowki (Panorama), Kartoniada Witamy w piekle, Wladcy Trybun i wiele innych - mimo calej antypatii robily niesamowite wrazenie. Pozniej inni dolaczyli i zylo sie tym co nowego pokaza jedni czy drudzy.
Fakt faktem na pewnym etapie zaczelo sie to robic troche "plastikowe" - i chyba zapoczatkowal to Lech - wszyscy ubrani na bialo-niebiesko, spiewajacy jedna przyspiewke - nie reagujac na wydarzenia boiskowe. Niestety gdzieniegdzie sie to przyjelo.
Podsumowujac: nie da sie porownac stylow polskiego i angielskiego. Oparte sa na zupelnie innych podstawach - zarowno mentalnie, ekonomicznie jak i sportowo.
-
navijaci88
https://footballgroundguide.com/news/wh ... owing.htmlIe_suiveur pisze: 30.08.2025, 00:553) ok, możesz śmiało przytoczyć. Mieszkając tam pewnie masz bardziej na bieżąco wiedzę.navijaci88 pisze: 29.08.2025, 10:05 3) Myślę, że spokojnie znalazłbym ekipy IV-V ligowe, które miały dalej niż te 70 km i zaliczają wyjazdy po 1000 i więcej osób w miarę regularnie.
Podbijam, bo może ci umknęło po ciężkiej nocce jak musiałeś tutaj czuwać na forum.
To znajdziesz te ekipy i konkrety? „Regularnie” - to znaczy dla ciebie co ile?navijaci88 pisze: 29.08.2025, 10:05 Chłopie to sobie wpisz w necie chociażby Bradford City, Grimsby, York City, Southend away lub jakieś highlights z meczów i zobaczysz jak jeżdżą za swoją wioską
Abstrahując to przecież angole są obijani po Europie, a u nich to już w ogóle typowo najebkowy powód by wyjść z domu i spierdolić brzydkiej angielce.
Średnia wyjazdowa 4 ligi angielskiej w tamtym sezonie... 8 siła ligi średnio 1000 osób na wyjazd pewnie u nas byliby top 3 w Ekstraklasie. Najlepszy oczywiście Bradford City, który zamykał wszystkie sektory gości nie ważne czy wyjazd był 50 czy 500 km. Liga jest ogólnonarodowa, więc jeździ się po całej Anglii. Adekwatnie jak wysilisz swoje szare komórki to znajdziesz inne ligi. I poziom piłkarski nie ma tutaj nic do rzeczy, bo Ekstraklasa ma wyższy poziom niż III, IV czy V liga.
-
navijaci88
Championship, czyli odpowiednik naszej pierwszej ligi. Stawkę zamyka Swansea, która jeździła najgorzej i miała zaledwie 900 osób na każdym wyjeździe
https://i.ibb.co/FLFRRVRV/Screenshot-20 ... e-edit.jpg
I co z tego. Na tym forum wystarczy, że Górnik Konin pokona HSV Hamburg 10x10 i wtedy wiadomo, która scena jest lepsza. To jest główny wyznacznik.navijaci88 pisze: 30.08.2025, 07:05 Championship, czyli odpowiednik naszej pierwszej ligi. Stawkę zamyka Swansea, która jeździła najgorzej i miała zaledwie 900 osób na każdym wyjeździe
Co do tego mitu angielskich chuliganów lat 70 czy 80. Nikt tam wtedy nie trenował. Po prostu wpadała na siebie banda na bandę 200 czy 300 osób często po używkach i się naparzali. Liczby tam robiły wrażenie, dlatego robili wszędzie rozpierdol, ale na pewno nie jakość poszczególnych zawodników
-
navijaci88
Wrzuciłem zwykłą relację z meczu jakich wiele i rozpoczęła się draka na kilka stron jak ja mogłem pochwalić Szkotów. Zaliczyłem tych meczy przez ponad 20 lat wiele i umiem jeszcze odróżnić dobrą atmosferę od kiepskiej... Nie chodzę na Legię, ale jeżeli tutaj widzę oburzenie Legionistów i wpisy, że siedzieli na tłustych dupskach i zaprezentowali się słabo to ja chcę wiedzieć jaki rozpierdol musiała tam zrobić Stal Mielec, Korona Kielce, Cracovia i 90 procent polskich ekip, że ta prezentacja Hibernian była słaba, bo jak widziałem reakcje legijnych pikników, ilość nagrywek i to, że pikole się poderwały i przyłączyli się do banterku to co się musi dziać jak przyjedzie takie Zagłębie Lubin.
To nie jest krytyka polskiej sceny. To jest po prostu moje odczucie, że ocena na podstawie meczu typu Legia - Chelsea jest mocnym generalizowaniem o jakości danej sceny i tyle.
To nie jest krytyka polskiej sceny. To jest po prostu moje odczucie, że ocena na podstawie meczu typu Legia - Chelsea jest mocnym generalizowaniem o jakości danej sceny i tyle.
-
navijaci88
Kończąc już temat przedstawiania statystyk. Liczby wyjazdowe z ostatniego weekendu w całej Anglii od Championship ( 2 Liga ) do National League ( 5 Liga )Ie_suiveur pisze: 30.08.2025, 00:553) ok, możesz śmiało przytoczyć. Mieszkając tam pewnie masz bardziej na bieżąco wiedzę.navijaci88 pisze: 29.08.2025, 10:05 3) Myślę, że spokojnie znalazłbym ekipy IV-V ligowe, które miały dalej niż te 70 km i zaliczają wyjazdy po 1000 i więcej osób w miarę regularnie.
Podbijam, bo może ci umknęło po ciężkiej nocce jak musiałeś tutaj czuwać na forum.
To znajdziesz te ekipy i konkrety? „Regularnie” - to znaczy dla ciebie co ile?navijaci88 pisze: 29.08.2025, 10:05 Chłopie to sobie wpisz w necie chociażby Bradford City, Grimsby, York City, Southend away lub jakieś highlights z meczów i zobaczysz jak jeżdżą za swoją wioską
Abstrahując to przecież angole są obijani po Europie, a u nich to już w ogóle typowo najebkowy powód by wyjść z domu i spierdolić brzydkiej angielce.
https://fanbanter.co.uk/away-attendance ... gust-2025/
Analogicznie możesz znaleźć tydzień w tydzień i prześledzić jak jeżdżą dane ekipy, ale myślę, że średnia wyjazdowa, która przedstawiłem wcześniej mniej więcej oddaje jak średnio jeździ dana ekipa ... Wiadomo, że mogą trafić się słabsze wyjazdy typu 600/800 osób, w środę na jakimś zadupiu, a inny wyjazd to 3000 na derby 50 km, ale myślę, że średnia mniej więcej oddaje to jak jeżdżą ekipy. Dokładniejszych statystyk Tobie nie znajdę, bo chyba nie sądzisz, że teraz będę siedział i analizował ponad 20 wyjazdów Grimsby czy Southend z tamtego sezonu i liczył ile to było kilometrów, ale uwierz mi, że dla takiego Grimsby czy Bradford pojechanie w dobrym terminie 500 km w 1500 czy 2000 to normalna liczba
-
navijaci88
W Anglii jest zakaz transmisji meczów o godzinie 15, więc żadna Anglia nie siedzi przed telewizorem tylko wszyscy ida na mecz swojego lokalnego klubu
-
Rozsądnychultaj88
jest tak właśnie dlatego że rządzi Tusk na zmianę z Kaczyńskim, którzy żyją dalej solidaruchowskim snem, że jak już zostaniemy częścią zachodu to już nic nie trzeba robić. a robić trzeba, trzeba się zbroić, stawiać na własny interes a nie jakieś mrzonki o wspólnym interesie zachodu i przede wszystkim nie można być zapatrzonym w zachód jak w obrazek, że to co na zachodzie jest lepsze niż u nas, że na zachodzie to umieją a u nas nie umieją. to jest przekaz Bosaka, i to jest coś dokładnie przeciwnego do tego co sam prezentujesznavijaci88 pisze: 30.08.2025, 12:12 Ostatnio świetnie sytuację Polski i Polaków podsumował Krzysztof Bosak, który nie jest patriotą tylko na papierze jak wielu z Was. Polska tzw największy sojusznik USA, który pakuje najwięcej kasy w obronność jest pomijana w najważniejszych spotkaniach dotyczących porządku świata, w programach nuclear sharing i tego typu przedsięwzięciach, a Polak jak robak dalej musi dziadować o wizę dłużej niż 3 miesiące, gdy taki Fin jest tam mile widziany, nie dlatego, że ktoś o nas przypadkiem zapomniał czy rządzi Tusk. Jesteśmy dla największych krajem II ligowym, skorumpowanym z komunistyczną mentalnością przekonanym o swojej świetności i widzę, że tak samo myślimy we wszystkich kategoriach chociażby na temat poziomu polskich kibiców, bo wygrywamy w walkach 10x10.
-
Porto.Tekila
I tak o to po raz kolejny temat został rozmyty i rozwalony. Nikt już nie pisze o kompromitacji Jagi czy wyjeździe do Belgii.Misja wykonana.
Przepraszam że przeszkadzam w tej kolejnej niezwykle pasjonującej politycznej dyskusji ale chciałbym ponowić pytanie związane z tematem: jaka liczba Rakowa w Bułgarii?
39 osób. Jest podana na ich oficjalnym profilu Wieczny Raków.Hujtras pisze: 30.08.2025, 13:45 Przepraszam że przeszkadzam w tej kolejnej niezwykle pasjonującej politycznej dyskusji ale chciałbym ponowić pytanie związane z tematem: jaka liczba Rakowa w Bułgarii?
Ktoś wcześniej pisał - ok 40 osób, ale czy to prawda to już sami zainteresowani muszą napisać.
tutaj masz przebitkę na ich sektor, czy część była w kiblach czy wpierdalali w tym czasie banice czy inne sałatki szopskie to już nie wiem:
https://i.ibb.co/WNhXCprG/aaaaa.jpg
tutaj masz przebitkę na ich sektor, czy część była w kiblach czy wpierdalali w tym czasie banice czy inne sałatki szopskie to już nie wiem:
https://i.ibb.co/WNhXCprG/aaaaa.jpg
Góral Żywiec wspierał Zyline podczas dwumeczu z Rakowem?
Może słabo szukalem, jednak nie znalazłem żadnego info czy zdjęć.
Kibice Zyliny bojkotują mecze swojej drużyny, a co za tym idzie nie było ani ich ani Górala w dwumeczu z Rakowem (nie licząc jakichś pikników).Zajad pisze: 02.09.2025, 11:41 Góral Żywiec wspierał Zyline podczas dwumeczu z Rakowem?
-
Spaacerowicz
Też nie śledziłem ale sądziłem, że bojkotują tylko u siebie.Boni8 pisze: 02.09.2025, 11:47Kibice Zyliny bojkotują mecze swojej drużyny, a co za tym idzie nie było ani ich ani Górala w dwumeczu z Rakowem (nie licząc jakichś pikników).Zajad pisze: 02.09.2025, 11:41 Góral Żywiec wspierał Zyline podczas dwumeczu z Rakowem?
-
pizgacz_rurkowcow
Wiem że spóźnione, ale szacun dla Rakowa za atak na autokar i próbę zmielenia żydowskich szmat, oraz dla dużego faceta z Jagi, za to że postawił się kilku Albanacom co atakowali go jakimiś pasami itp.!
Poprawka: Lech w Belgradzie 1034 i 828 w Genk
wiadomo już gdzie dokładnie gracie na wyjazdach?
-
Spaacerowicz
https://messages.google.com/9be3c311-1a ... a4b03882db
Rayo Vallecano, Lincoln Red Imps F.C., Sigma Ołomuniec.
Z kim to wiem od dawna, ale pytanie było gdzie?
bo były problemy z 2 stadionami...
-
Spaacerowicz
No to żeśmy się nie zrozumieli ;)Bugi2017 pisze: 16.09.2025, 17:07 Z kim to wiem od dawna, ale pytanie było gdzie?
Z Rayo gramy na ich stadionie (czuje w kościach cyrki z wejściem); z Lincoln nie wiadomo.
Ps. Wyobraźcie sobie reakcje UEFA gdyby takie cyrki ze stadionami dotyczyły polskich drużyn.
Ps. Wyobraźcie sobie reakcje UEFA gdyby takie cyrki ze stadionami dotyczyły polskich drużyn.