Europejskie Puchary 2025/2026 !!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Europejskie Puchary 2025/2026 !!
Oceniajcie dalej zjeby po 5 sekundowych wycietych filmikach co i jak. Kozojebcy sa mistrzami propagandy, telefony naladowane zawsze zeby nagrywac te swoje tiktoki a jak mieli wystawionych jak na talerzu ludzi do bitki to nagle juz takiej nienawisci nie czuli.
-
Panie ,ekipa Jagi sobie samolotem wynajętym poleciała ,a zwykli kibice tłukli się autokarami w uj czasu i jak dzikusy z Albanii zaatakowały to nie miał kto wyjść .Dobre nie ,ekipa samolot ,szybko sprawie ,resztę jebał pies :/mada faka PL pisze: ↑29.08.2025, 20:14Od KODomitów tym bardziej.
Serio taka Jaga zła? Jeden typ sobie siura, drugi wykonał parę kopulacyjnych ruchów, żeby pokazać gdzie ma całą Albanię. Tyle.
Autobusy się nie zatrzymały, a którzy to niby kibole Jagi siedzieli za kierownicami i się nie zatrzymali? Czy któryś mocniej gaz nacisnął? Te Albańce w Białymstoku ile flag i szali skroiły?
Fajnie że 4 nasze drużyny są w LK (Legia mnie kiedyś wykończy). Będzie można wiele mądrych wpisów przeczytać;)
-
Dokładnie, Wisła nie odpuści takiej okazji na swoim stadionie.Januszex pisze: ↑29.08.2025, 20:48Jedna trybuna (lub kilka sektorów) podczas meczów Szachtara jest “zarezerwowana” tylko dla kibiców Wisły, to chyba była część umowy która miała zachęcić kibiców do przychodzenia na ich mecze. A okazji do wystawienia w jakiś sposób Legii na próbę pewnie nie zmarnują.yyyco pisze: ↑29.08.2025, 20:33Nie wiedziałem, że Wisła ma sztamę z Szachtarem, żeby chodzić na ich mecze.lubię czytać książki pisze: ↑29.08.2025, 20:15
Wisła pewnie będzie obecna na meczu, więc gdyby legioniści pojechali do sektora gości to napluliby w twarz ekipom, które do tej pory bojkotowały Wisłę. Legia powinna oglądać mecz w TV.
-
A wlasnie - dzieki za przypomnienie, w sumie zapomnialem o najwazniejszym - w tej Anglii pilka na najwyzszym poziomie jest na wyciagniecie reki. Kibice dwoch najwyszych lig zyja transferami, pilka - wszystkim co zwiazane ze sportem. A u nas? Czym masz sie jarac? Ze jakis szrot z zagranicy sciagaja? Ze jakis noname - Pululu - przychodzi ? Czy emeryci pokroju Podolski i Grosicki? A moze miales sie jarac ustawiona w wiekszosci liga (dla przykladu taka Korona potrafila kupic caly sezon w III lidze + sedziow, ktorzy beda gwizdzac przeciwko przeciwnikom, a Amica bezczelnie kupila Puchar Polski - polecam filmik z meczu finalowego z Aluminium Konin) ? W Anglii OFICJALNIE takich problemow nigdy nie bylo.
Najsmieszniejsze, ze od 5 lat jedyne transfery, ktore przykuwaja uwage przeprowadza ... Wieczysta Krakow.
Dlatego u nas rozwinela sie na trybunach zupelnie inna kultura - kultura ultras. Pamietam jak Cyberf@ni rozpoczynali swoja dzialalnosc - sektorowki (Panorama), Kartoniada Witamy w piekle, Wladcy Trybun i wiele innych - mimo calej antypatii robily niesamowite wrazenie. Pozniej inni dolaczyli i zylo sie tym co nowego pokaza jedni czy drudzy.
Fakt faktem na pewnym etapie zaczelo sie to robic troche "plastikowe" - i chyba zapoczatkowal to Lech - wszyscy ubrani na bialo-niebiesko, spiewajacy jedna przyspiewke - nie reagujac na wydarzenia boiskowe. Niestety gdzieniegdzie sie to przyjelo.
Podsumowujac: nie da sie porownac stylow polskiego i angielskiego. Oparte sa na zupelnie innych podstawach - zarowno mentalnie, ekonomicznie jak i sportowo.
Najsmieszniejsze, ze od 5 lat jedyne transfery, ktore przykuwaja uwage przeprowadza ... Wieczysta Krakow.
Dlatego u nas rozwinela sie na trybunach zupelnie inna kultura - kultura ultras. Pamietam jak Cyberf@ni rozpoczynali swoja dzialalnosc - sektorowki (Panorama), Kartoniada Witamy w piekle, Wladcy Trybun i wiele innych - mimo calej antypatii robily niesamowite wrazenie. Pozniej inni dolaczyli i zylo sie tym co nowego pokaza jedni czy drudzy.
Fakt faktem na pewnym etapie zaczelo sie to robic troche "plastikowe" - i chyba zapoczatkowal to Lech - wszyscy ubrani na bialo-niebiesko, spiewajacy jedna przyspiewke - nie reagujac na wydarzenia boiskowe. Niestety gdzieniegdzie sie to przyjelo.
Podsumowujac: nie da sie porownac stylow polskiego i angielskiego. Oparte sa na zupelnie innych podstawach - zarowno mentalnie, ekonomicznie jak i sportowo.
-
3) ok, możesz śmiało przytoczyć. Mieszkając tam pewnie masz bardziej na bieżąco wiedzę.navijaci88 pisze: ↑29.08.2025, 10:053) Myślę, że spokojnie znalazłbym ekipy IV-V ligowe, które miały dalej niż te 70 km i zaliczają wyjazdy po 1000 i więcej osób w miarę regularnie.
Podbijam, bo może ci umknęło po ciężkiej nocce jak musiałeś tutaj czuwać na forum.
To znajdziesz te ekipy i konkrety? „Regularnie” - to znaczy dla ciebie co ile?navijaci88 pisze: ↑29.08.2025, 10:05Chłopie to sobie wpisz w necie chociażby Bradford City, Grimsby, York City, Southend away lub jakieś highlights z meczów i zobaczysz jak jeżdżą za swoją wioską
Abstrahując to przecież angole są obijani po Europie, a u nich to już w ogóle typowo najebkowy powód by wyjść z domu i spierdolić brzydkiej angielce.
-
Dlatego śmieszą m ie te wszystkie pierdolenia, że kochamy swój klub, swoje barwy, za klubem jedziemy na drugi koniec Europy. Kto jedzie to jedzie, ale ekipy największych kumaczy mają wyjebany na wyniki, mają wyjebane na oglądanie meczów, mają wyjebane na barwy klubowe, bo wstyd biegać z szalikiem jak jakiś lamus.
Na meczach się bywa może na jedną połowę, bo trzeba podskoczyć na mecz zgody, no albo pojebać mecz SWOJEJE NIBY UKOCHANEJ, bo trzeba ryknąć dwa razy pod stadionem zgodowym, bo tam mocny kibicowsko zespół przyjechał. Na meczach się patrzy na trybuny, a nie na boisko, bo ważne jest, by zajebać ripostę na przedścieradle i rowno podnieść kartonik, a nie to, że właśnie pada gol - j**** to. Doping jak od linijki, wszędzie teatr, emocji coraz mniej, choreografia wyreżyserowana jak w teatrze.
Dzisiejszych "najwierniejszym" kibicom piłka nożna i klub nie jest potrzebna, liczy się tylko to, jak "wygladaja" kibicowsko w oczach innych. Gdyby na mirawie zamiast grajków była wystawa psów rasowych, to doping byłby ten sam, przyśpiewki te samo, o tej samej minucie poszłoby racowisko i tak naprawdę nie zmieniłoby się nic.
To jest karykatura kibicowania.
Na meczach się bywa może na jedną połowę, bo trzeba podskoczyć na mecz zgody, no albo pojebać mecz SWOJEJE NIBY UKOCHANEJ, bo trzeba ryknąć dwa razy pod stadionem zgodowym, bo tam mocny kibicowsko zespół przyjechał. Na meczach się patrzy na trybuny, a nie na boisko, bo ważne jest, by zajebać ripostę na przedścieradle i rowno podnieść kartonik, a nie to, że właśnie pada gol - j**** to. Doping jak od linijki, wszędzie teatr, emocji coraz mniej, choreografia wyreżyserowana jak w teatrze.
Dzisiejszych "najwierniejszym" kibicom piłka nożna i klub nie jest potrzebna, liczy się tylko to, jak "wygladaja" kibicowsko w oczach innych. Gdyby na mirawie zamiast grajków była wystawa psów rasowych, to doping byłby ten sam, przyśpiewki te samo, o tej samej minucie poszłoby racowisko i tak naprawdę nie zmieniłoby się nic.
To jest karykatura kibicowania.
-
[link]Ie_suiveur pisze: ↑wczoraj, 00:553) ok, możesz śmiało przytoczyć. Mieszkając tam pewnie masz bardziej na bieżąco wiedzę.navijaci88 pisze: ↑29.08.2025, 10:053) Myślę, że spokojnie znalazłbym ekipy IV-V ligowe, które miały dalej niż te 70 km i zaliczają wyjazdy po 1000 i więcej osób w miarę regularnie.
Podbijam, bo może ci umknęło po ciężkiej nocce jak musiałeś tutaj czuwać na forum.
To znajdziesz te ekipy i konkrety? „Regularnie” - to znaczy dla ciebie co ile?navijaci88 pisze: ↑29.08.2025, 10:05Chłopie to sobie wpisz w necie chociażby Bradford City, Grimsby, York City, Southend away lub jakieś highlights z meczów i zobaczysz jak jeżdżą za swoją wioską
Abstrahując to przecież angole są obijani po Europie, a u nich to już w ogóle typowo najebkowy powód by wyjść z domu i spierdolić brzydkiej angielce.
Średnia wyjazdowa 4 ligi angielskiej w tamtym sezonie... 8 siła ligi średnio 1000 osób na wyjazd pewnie u nas byliby top 3 w Ekstraklasie. Najlepszy oczywiście Bradford City, który zamykał wszystkie sektory gości nie ważne czy wyjazd był 50 czy 500 km. Liga jest ogólnonarodowa, więc jeździ się po całej Anglii. Adekwatnie jak wysilisz swoje szare komórki to znajdziesz inne ligi. I poziom piłkarski nie ma tutaj nic do rzeczy, bo Ekstraklasa ma wyższy poziom niż III, IV czy V liga.
-
Championship, czyli odpowiednik naszej pierwszej ligi. Stawkę zamyka Swansea, która jeździła najgorzej i miała zaledwie 900 osób na każdym wyjeździe
[link]
[link]
-
I co z tego. Na tym forum wystarczy, że Górnik Konin pokona HSV Hamburg 10x10 i wtedy wiadomo, która scena jest lepsza. To jest główny wyznacznik.navijaci88 pisze: ↑wczoraj, 07:05Championship, czyli odpowiednik naszej pierwszej ligi. Stawkę zamyka Swansea, która jeździła najgorzej i miała zaledwie 900 osób na każdym wyjeździe
[link]
Co do tego mitu angielskich chuliganów lat 70 czy 80. Nikt tam wtedy nie trenował. Po prostu wpadała na siebie banda na bandę 200 czy 300 osób często po używkach i się naparzali. Liczby tam robiły wrażenie, dlatego robili wszędzie rozpierdol, ale na pewno nie jakość poszczególnych zawodników
-
Analizując to na chłodno to nie żaden mit, tam się po prostu napierdalali pijani fanatycy. W międzyczasie takie sceny jak nasze poszły do lasu, a tam dalej napierdalają się pijani fanatycy. Dochodzi więc do spotkania dwóch światów - mamy jakieś EURO i w******* dostanie 20 pijanych Angoli z piwem w ręku, bo trafią ubraną na czarno połączoną ekipę JHYRVKLOOU, do tego układowicze z YKMN+KUOBHFN (dzięki za przybycie) oraz dwóch mistrzów Polski w MMA, siedmiu reprezentantów młodzieżówki w boksie i 30 chłopa z bramek, z których to zebranych 300 typa 10 wie, które macie miejsce w tabeli, ale napierdalają się ostro za swoje drużyny.
Werdykt - Angole to cipy.
Z grubsza to jest tak, jakby na zawody w kręceniu bączków pod galerią handlową w niedzielę przyjechał Kubica i powiedział, że wszyscy jesteście cipami i c**** wiecie o motoryzacji.
Pozdro dla kumatych.
-
Wrzuciłem zwykłą relację z meczu jakich wiele i rozpoczęła się draka na kilka stron jak ja mogłem pochwalić Szkotów. Zaliczyłem tych meczy przez ponad 20 lat wiele i umiem jeszcze odróżnić dobrą atmosferę od kiepskiej... Nie chodzę na Legię, ale jeżeli tutaj widzę oburzenie Legionistów i wpisy, że siedzieli na tłustych dupskach i zaprezentowali się słabo to ja chcę wiedzieć jaki rozpierdol musiała tam zrobić Stal Mielec, Korona Kielce, Cracovia i 90 procent polskich ekip, że ta prezentacja Hibernian była słaba, bo jak widziałem reakcje legijnych pikników, ilość nagrywek i to, że pikole się poderwały i przyłączyli się do banterku to co się musi dziać jak przyjedzie takie Zagłębie Lubin.
To nie jest krytyka polskiej sceny. To jest po prostu moje odczucie, że ocena na podstawie meczu typu Legia - Chelsea jest mocnym generalizowaniem o jakości danej sceny i tyle.
To nie jest krytyka polskiej sceny. To jest po prostu moje odczucie, że ocena na podstawie meczu typu Legia - Chelsea jest mocnym generalizowaniem o jakości danej sceny i tyle.
-
Kończąc już temat przedstawiania statystyk. Liczby wyjazdowe z ostatniego weekendu w całej Anglii od Championship ( 2 Liga ) do National League ( 5 Liga )Ie_suiveur pisze: ↑wczoraj, 00:553) ok, możesz śmiało przytoczyć. Mieszkając tam pewnie masz bardziej na bieżąco wiedzę.navijaci88 pisze: ↑29.08.2025, 10:053) Myślę, że spokojnie znalazłbym ekipy IV-V ligowe, które miały dalej niż te 70 km i zaliczają wyjazdy po 1000 i więcej osób w miarę regularnie.
[link]
Analogicznie możesz znaleźć tydzień w tydzień i prześledzić jak jeżdżą dane ekipy, ale myślę, że średnia wyjazdowa, która przedstawiłem wcześniej mniej więcej oddaje jak średnio jeździ dana ekipa ... Wiadomo, że mogą trafić się słabsze wyjazdy typu 600/800 osób, w środę na jakimś zadupiu, a inny wyjazd to 3000 na derby 50 km, ale myślę, że średnia mniej więcej oddaje to jak jeżdżą ekipy. Dokładniejszych statystyk Tobie nie znajdę, bo chyba nie sądzisz, że teraz będę siedział i analizował ponad 20 wyjazdów Grimsby czy Southend z tamtego sezonu i liczył ile to było kilometrów, ale uwierz mi, że dla takiego Grimsby czy Bradford pojechanie w dobrym terminie 500 km w 1500 czy 2000 to normalna liczba
-
Tylko fanów MMA, gangsterki i bojkotowania Wisły tak naprawdę to c*** obchodzi. Może jeździć tam 5 tys w 6 lidze i tak ważniejszą informacją jest czy te 30 osób Polonii Przemyśl trzyma z Wisłą albo kto od kogo kupił flagę. Stadion i piłka jest tutaj na 8 miejscu w hierarchii. Myślę,.że klimatem bliżej nam do ligi niemieckiej, a Wielka Brytania to jest tak inny kibicowsko świat, że tego się nie da kompletnie porównać
-
Masz rację panie suomi, nam o wiele, wiele bliżej do Niemców. Lub może im do nas? W zależności gdzie najpierw powstało środowisko. Tylko, że w tych Niemczech jest więcej akcji na stadionach i poza nimi niż u nas.suomi pisze: ↑wczoraj, 08:31Tylko fanów MMA, gangsterki i bojkotowania Wisły tak naprawdę to c*** obchodzi. Może jeździć tam 5 tys w 6 lidze i tak ważniejszą informacją jest czy te 30 osób Polonii Przemyśl trzyma z Wisłą albo kto od kogo kupił flagę. Stadion i piłka jest tutaj na 8 miejscu w hierarchii. Myślę,.że klimatem bliżej nam do ligi niemieckiej, a Wielka Brytania to jest tak inny kibicowsko świat, że tego się nie da kompletnie porównać
ŚMIERĆ RUSKIM k***** I PUTINOWI
-
Nie wiem komu do kogo bliżej, ale Niemcy świetnie łączą kumate klimaty z piknikami. Ekipy załatwiają sprawy między sobą, nikt się nie przypierdala do normalnych ludzi i wszyscy koegzystują między sobą. Nikt nie skatuje czy nawet nie wyzwie dzieciaka w koszulce Polonii Warszawa czy Cracovii, bo wszedł nie na swój teren. Na wyjazd możesz pojechać sam nad morze, posiedzieć nad wodą, wypić browara, pozwiedzać i pójść na mecz. Nie masz ochoty to nie jedziesz z pijakami w pociągu i nie idziesz przez środek lasu pochodem po błocie jak jakiś śmieć będąc nad morzem i nie widząc go. Kibic to nie patologia, a mecz to normalny sposób spędzania weekendu. Przy tym na stadionach dalej potrafi się dziać więcej niż u nas i nikt nie wpierdala tam zakazu wyjazdowego na cały sezon ... Już nie mówiąc, że zwykli kibice takiej Wisły Kraków nie mogą oglądać spotkań własnej drużyny, bo jakiś promil kumatych coś tam zrobił. I na stadion moze przyjść 50 tys, na sektorze gości siedzi 5 tys, jest atmosfera,.oprawy, czasami coś się dzieje. Wracając do tych Anglików przeciętny Angol poza swoją drużyną raczej nie widzi świata, ma wyjebane w jakaś Ligę Mistrzów i jego wiedza kibicowska kończy się na transferach swojego 5 ligowego zespołu i pojechaniu na mecz. Więc Polska nie jest żadną kibicowska potęga. Jest po prostu jaka jest, a te kilka ekip robi nam renomę w Europie... Bo gdy w 2/3 lidze niemieckiej czy angielskiej jest jakaś tam atmosfera.to u nas na większości spotkać wieje pizdąBekazWas pisze: ↑wczoraj, 09:02Masz rację panie suomi, nam o wiele, wiele bliżej do Niemców. Lub może im do nas? W zależności gdzie najpierw powstało środowisko. Tylko, że w tych Niemczech jest więcej akcji na stadionach i poza nimi niż u nas.suomi pisze: ↑wczoraj, 08:31Tylko fanów MMA, gangsterki i bojkotowania Wisły tak naprawdę to c*** obchodzi. Może jeździć tam 5 tys w 6 lidze i tak ważniejszą informacją jest czy te 30 osób Polonii Przemyśl trzyma z Wisłą albo kto od kogo kupił flagę. Stadion i piłka jest tutaj na 8 miejscu w hierarchii. Myślę,.że klimatem bliżej nam do ligi niemieckiej, a Wielka Brytania to jest tak inny kibicowsko świat, że tego się nie da kompletnie porównać
-
Typ sam sobie odpowiada i potwierdza z kilku kont . No kurde debil.
-
A może to Ty ? W końcu w nicku 88, a ktoś tutaj chyba wspominał, że każdy z nickiem 88 jest podejrzany :)leonidas88 pisze: ↑wczoraj, 09:30Typ sam sobie odpowiada i potwierdza z kilku kont . No kurde debil.
-
Muszę Cię zmartwić, ale na tym forum jest więcej osób niż Ty i suomi.leonidas88 pisze: ↑wczoraj, 09:30Typ sam sobie odpowiada i potwierdza z kilku kont . No kurde debil.
-
Odniosłem dokładnie to samo wrażenie. Druga opcja, że siedzą koło siebie na sklocie.leonidas88 pisze: ↑wczoraj, 09:30Typ sam sobie odpowiada i potwierdza z kilku kont . No kurde debil.
Ok podsumujmy - Anglia zajebista, bo jarają się piłka, Polska c******, bo piłki nawet nie oglądają. Angielska scena zajebista, bo jeżdżą 60letnie dziady, Polska c****** bo Dolcan Ząbki nie jeździ w 1000 osób. Misja spełniona, możecie wracać na skłot.
-
A ja odnoszę wrażenie, że to właśnie fani mieszanych sztuk walki jak tylko pochwali się jakaś ekipę z wysp wpadają w furie... Ile razy tutaj czytałem, że o k*** jaki wstyd Piast Gliwice w europejskich pucharach, ale to będzie wstyd dla Polski co sobie w Europie pomyślą i zaraz wysyp wpisów na portalach, że Piast to to i tamto, ale zobaczcie jakie mamy ekipy i non stop Legia, Widzew, Lech ...w miare kumaty pisze: ↑wczoraj, 09:59Odniosłem dokładnie to samo wrażenie. Druga opcja, że siedzą koło siebie na sklocie.leonidas88 pisze: ↑wczoraj, 09:30Typ sam sobie odpowiada i potwierdza z kilku kont . No kurde debil.
Ok podsumujmy - Anglia zajebista, bo jarają się piłka, Polska c******, bo piłki nawet nie oglądają. Angielska scena zajebista, bo jeżdżą 60letnie dziady, Polska c****** bo Dolcan Ząbki nie jeździ w 1000 osób. Misja spełniona, możecie wracać na skłot.
-
To jest akurat raczej dość skuteczny sposób stwarzania wrażenia, że jakiś pogląd jest powszechny, a przynajmniej niejednostkowy. Większość normalnych ludzi pierdoli tracić czas na odpowiadanie trollom - bo to faktycznie z pozoru nie ma sensu. Ale jak byś chciał żeby czytelnikom (a jest ich całkiem sporo, na dole jest napisane ile osób w danym momencie przegląda forum i niezarejestrowanych często widze >100) zasugerować ze jakas opinia nie jest jakimś odszczepionym wymysłem, tylko jakimś oddolnym, naturalnym poglądem - to podbijanie tego z różnych kont może być dość skuteczne.leonidas88 pisze: ↑wczoraj, 09:30Typ sam sobie odpowiada i potwierdza z kilku kont . No kurde debil.
A jak jeszcze ubierzesz to w argumenty populistyczne... no chlop przecież pisal w którymś momencie że "równość" i "demokracja" na trybunach. Dzieci kwiaty niemalże.
A że przy okazji w Anglii czy Niemczech nawet nie mogą pierdnąć z jakimś transparentem na trybunach ktory sie nie spodoba władzy, bo nie ma żadnych struktur, tylko grupki od 5 do 8 dziadków niezrzeszonych szerzej, niezdolnych do zadecydowania o czymś takim, a nawet gdyby byli, to klub bardzo chętnie sie wichrzycieli pozbędzie, a niezorganizowane środowisko sie za takimi nie ujmie (a przypominam że na poczatku fani wyspiarskiego stylu atakowali z pozycji ze kumaci niesprawiedliwie dziela bilety i powinien to robić klub) - no to akurat zupełny przypadek że akurat takie poglądy mają tu nasi niewinni, oddolni współforumowicze, którzy albo nie są kibicami tylko sobie chodzą na mecze czasami, albo nie wiadomo kogo są kibicami, bo tradycyjnie ignorują pytania o to komu kibicujące i na czym bazują te ich niesłychanie negatywne doświadczenia.
-
Mówisz o tych wspaniałych patriotycznych transparentach, pielgrzymkach i pięknych inicjatywach na fejsa, a za kulisami handel narkotykami, przerzucanie uchodźców, dymanie własnych kibiców na kasę, wyciąganie pieniędzy od podatników na funkcjonowanie klubow i ostatnio obszczanie pomnika w Albanii obrońcy wartości chrzescijanskich ? Uchodźcy jak przyjeżdżali do Polski tak dalej będą przyjeżdżać i żaden transparent tego nie zmieni jedynym czynnikiem, że nie ma u nas jeszcze drugich Niemiec to czynnik ekonomiczny. Te lewackie Niemcy, Anglia czy Norwegia dalej płacą swoim obywatelom 4 razy więcej niż Polski janusz, banki i deweloperzy w Polsce to najwięksi lichwiarze w Europie, a w lewackich norweskich klubach typu Bodo/Glimt gra 90 procent Norwegów, a nie kolorowych jak w Polsce.kivloff pisze: ↑wczoraj, 10:14A że przy okazji w Anglii czy Niemczech nawet nie mogą pierdnąć z jakimś transparentem na trybunach ktory sie nie spodoba władzy, bo nie ma żadnych struktur, tylko grupki od 5 do 8 dziadków niezrzeszonych szerzej, niezdolnych do zadecydowania o czymś takim, a nawet gdyby byli, to klub bardzo chętnie sie wichrzycieli pozbędzie, a niezorganizowane środowisko sie za takimi nie ujmie (a przypominam że na poczatku fani wyspiarskiego stylu atakowali z pozycji ze kumaci niesprawiedliwie dziela bilety i powinien to robić klub) - no to akurat zupełny przypadek że akurat takie poglądy mają tu nasi niewinni, oddolni współforumowicze, którzy albo nie są kibicami tylko sobie chodzą na mecze czasami, albo nie wiadomo kogo są kibicami, bo tradycyjnie ignorują pytania o to komu kibicujące i na czym bazują te ich niesłychanie negatywne doświadczenia.leonidas88 pisze: ↑wczoraj, 09:30Typ sam sobie odpowiada i potwierdza z kilku kont . No kurde debil.
-
Z ilu kont to jeszcze dzbanku napiszesz?W Anglii piłka nożna to świętość i bardzo długa tradycja stąd całe rodziny chodzą na mecze,godzina 15 w sobotę cała Anglia zasiada przed telewizorami coś jak w Polsce było za czasów Małysza gdy w każdą zimową niedzielę ulice,sklepy były opustoszałe bo wszyscy siedzieli przed telewizorami.suomi pisze: ↑wczoraj, 08:31Tylko fanów MMA, gangsterki i bojkotowania Wisły tak naprawdę to c*** obchodzi. Może jeździć tam 5 tys w 6 lidze i tak ważniejszą informacją jest czy te 30 osób Polonii Przemyśl trzyma z Wisłą albo kto od kogo kupił flagę. Stadion i piłka jest tutaj na 8 miejscu w hierarchii. Myślę,.że klimatem bliżej nam do ligi niemieckiej, a Wielka Brytania to jest tak inny kibicowsko świat, że tego się nie da kompletnie porównać
Inna kultura kibicowania.Zresztą w Niemczech jest podobnie.Tam nawet 80 letnia babcia kibicuje i jara się piłką.U nas 80 letnia babcia na ulicy by nie poznała Lewandowskiego czy Szczęsnego ale doskonale zna Karola Strasburgera i ''aktorów'' z paradokumentów a jak w sklepie by się natknęła na Michała Żebrowskiego to by mu opowiedziała o swoich problemach zdrowotnych i zapytała czy by jej nie ogarnął skierowania do szpitala w Leśnej Górze.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
W Anglii jest zakaz transmisji meczów o godzinie 15, więc żadna Anglia nie siedzi przed telewizorem tylko wszyscy ida na mecz swojego lokalnego klubu
-
Akurat w Anglii nie mozna pokazywac transmisji zadnego z meczow w sobote o 15. A prawo to powstalo, aby zwiekszyc frekwencje na slabszych pilkarsko meczach. Efekt widac do dzis, gdzie praktycznie wiekszosc stadionow od Premier League po 5 lige zapelnia sie. Natomiast mnostwo osob zasiada przed tv, aby ogladnac niedzielne podsumowanie kolejki.Prawilnyy pisze: ↑wczoraj, 10:34Z ilu kont to jeszcze dzbanku napiszesz?W Anglii piłka nożna to świętość i bardzo długa tradycja stąd całe rodziny chodzą na mecze,godzina 15 w sobotę cała Anglia zasiada przed telewizorami coś jak w Polsce było za czasów Małysza gdy w każdą zimową niedzielę ulice,sklepy były opustoszałe bo wszyscy siedzieli przed telewizorami.suomi pisze: ↑wczoraj, 08:31Tylko fanów MMA, gangsterki i bojkotowania Wisły tak naprawdę to c*** obchodzi. Może jeździć tam 5 tys w 6 lidze i tak ważniejszą informacją jest czy te 30 osób Polonii Przemyśl trzyma z Wisłą albo kto od kogo kupił flagę. Stadion i piłka jest tutaj na 8 miejscu w hierarchii. Myślę,.że klimatem bliżej nam do ligi niemieckiej, a Wielka Brytania to jest tak inny kibicowsko świat, że tego się nie da kompletnie porównać
Inna kultura kibicowania.Zresztą w Niemczech jest podobnie.Tam nawet 80 letnia babcia kibicuje i jara się piłką.U nas 80 letnia babcia na ulicy by nie poznała Lewandowskiego czy Szczęsnego ale doskonale zna Karola Strasburgera i ''aktorów'' z paradokumentów a jak w sklepie by się natknęła na Michała Żebrowskiego to by mu opowiedziała o swoich problemach zdrowotnych i zapytała czy by jej nie ogarnął skierowania do szpitala w Leśnej Górze.
-
Tak, piszę mniej wiecej o tych wspaniałych patriotycznych transparentach, o wyrażaniu zdania na temat nachodźców, Trzaskowskiego, reformie Nowackiej, stosunku do banderowców, Nitrasów, Lisów, Olejnik, Jaruzelskich i tak dalej. Dzięki czemu nawet widzowie TVNu, nie wspominając o innych, mają szansę dowiedzieć się z tych lamentujacych reportaży, że w Polsce jest cała masa ludzi nie poddanych praniu mózgu, mających swoje zdanie i przede wszystkim mających jaja je wyrazić i za nim stanąć, a nie ograniczyć sie do siedzenia przed tv.suomi pisze: ↑wczoraj, 10:31Mówisz o tych wspaniałych patriotycznych transparentach, pielgrzymkach i pięknych inicjatywach na fejsa, a za kulisami handel narkotykami, przerzucanie uchodźców, dymanie własnych kibiców na kasę, wyciąganie pieniędzy od podatników na funkcjonowanie klubow i ostatnio obszczanie pomnika w Albanii obrońcy wartości chrzescijanskich ? Uchodźcy jak przyjeżdżali do Polski tak dalej będą przyjeżdżać i żaden transparent tego nie zmieni jedynym czynnikiem, że nie ma u nas jeszcze drugich Niemiec to czynnik ekonomiczny. Te lewackie Niemcy, Anglia czy Norwegia dalej płacą swoim obywatelom 4 razy więcej niż Polski janusz, banki i deweloperzy w Polsce to najwięksi lichwiarze w Europie, a w lewackich norweskich klubach typu Bodo/Glimt gra 90 procent Norwegów, a nie kolorowych jak w Polsce.kivloff pisze: ↑wczoraj, 10:14A że przy okazji w Anglii czy Niemczech nawet nie mogą pierdnąć z jakimś transparentem na trybunach ktory sie nie spodoba władzy, bo nie ma żadnych struktur, tylko grupki od 5 do 8 dziadków niezrzeszonych szerzej, niezdolnych do zadecydowania o czymś takim, a nawet gdyby byli, to klub bardzo chętnie sie wichrzycieli pozbędzie, a niezorganizowane środowisko sie za takimi nie ujmie (a przypominam że na poczatku fani wyspiarskiego stylu atakowali z pozycji ze kumaci niesprawiedliwie dziela bilety i powinien to robić klub) - no to akurat zupełny przypadek że akurat takie poglądy mają tu nasi niewinni, oddolni współforumowicze, którzy albo nie są kibicami tylko sobie chodzą na mecze czasami, albo nie wiadomo kogo są kibicami, bo tradycyjnie ignorują pytania o to komu kibicujące i na czym bazują te ich niesłychanie negatywne doświadczenia.leonidas88 pisze: ↑wczoraj, 09:30Typ sam sobie odpowiada i potwierdza z kilku kont . No kurde debil.
To w zasadzie podobny mechanizm do tego najazdu trolli na forum, tylko prawdziwy, bo te dziesiątki, setki czy tysiace ludzi za transparentami są prawdziwi, a taki zamęt jak na forum, moze wykreować jedną osoba.
I zamknięcie 15 ludzi z np 7 tysięcznej trybuny niczego w odbiorze nie zmienia. Pomijam już że wrzucanie migrantów Niemcom - czyli przyczynianie sie do osłabiania tego panstwa, do rozsadzania jego systemu socjalnego, do kreowania tam napięć społecznych - nie jest sprzeczne z interesem Polski.
-
Chłopie w Szwajcarii obywatele zakazali w referendum ustalenia płacy minimalnej na poziomie 14 tys złotych na rękę, bo wiedzą jaki to ma wpływ na gospodarkę, a w Polsce PiS dzięki socjalowi PiS przejął władzę samodzielnie z rekordowym wynikiem. Czytelnictwo to ogon Europy. To jest ta Twoja masa nie ludzi nie poddanych praniu mózgu ? Przecież każdy kto teraz odbierze w Polsce socjal traci władze niezależnie od opcji politycznej nawet jeżeli to w późniejszym okresie poprawiłoby gospodarkę i majętność obywateli. To jest ta polska światłość. Dadzą Wam wywiesić transparent, a za kulisami dymają ze wszystkich stron, że nawet lewaki z zachodu nie miałyby na tyle jaj, żeby tak dymac swoich obywateli na lichwiarskie kredyty na podstawowe potrzebykivloff pisze: ↑wczoraj, 11:06Tak, piszę mniej wiecej o tych wspaniałych patriotycznych transparentach, o wyrażaniu zdania na temat nachodźców, Trzaskowskiego, reformie Nowackiej, stosunku do banderowców, Nitrasów, Lisów, Olejnik, Jaruzelskich i tak dalej. Dzięki czemu nawet widzowie TVNu, nie wspominając o innych, mają szansę dowiedzieć się z tych lamentujacych reportaży, że w Polsce jest cała masa ludzi nie poddanych praniu mózgu, mających swoje zdanie i przede wszystkim mających jaja je wyrazić i za nim stanąć, a nie ograniczyć sie do siedzenia przed tv.suomi pisze: ↑wczoraj, 10:31Mówisz o tych wspaniałych patriotycznych transparentach, pielgrzymkach i pięknych inicjatywach na fejsa, a za kulisami handel narkotykami, przerzucanie uchodźców, dymanie własnych kibiców na kasę, wyciąganie pieniędzy od podatników na funkcjonowanie klubow i ostatnio obszczanie pomnika w Albanii obrońcy wartości chrzescijanskich ? Uchodźcy jak przyjeżdżali do Polski tak dalej będą przyjeżdżać i żaden transparent tego nie zmieni jedynym czynnikiem, że nie ma u nas jeszcze drugich Niemiec to czynnik ekonomiczny. Te lewackie Niemcy, Anglia czy Norwegia dalej płacą swoim obywatelom 4 razy więcej niż Polski janusz, banki i deweloperzy w Polsce to najwięksi lichwiarze w Europie, a w lewackich norweskich klubach typu Bodo/Glimt gra 90 procent Norwegów, a nie kolorowych jak w Polsce.kivloff pisze: ↑wczoraj, 10:14
A że przy okazji w Anglii czy Niemczech nawet nie mogą pierdnąć z jakimś transparentem na trybunach ktory sie nie spodoba władzy, bo nie ma żadnych struktur, tylko grupki od 5 do 8 dziadków niezrzeszonych szerzej, niezdolnych do zadecydowania o czymś takim, a nawet gdyby byli, to klub bardzo chętnie sie wichrzycieli pozbędzie, a niezorganizowane środowisko sie za takimi nie ujmie (a przypominam że na poczatku fani wyspiarskiego stylu atakowali z pozycji ze kumaci niesprawiedliwie dziela bilety i powinien to robić klub) - no to akurat zupełny przypadek że akurat takie poglądy mają tu nasi niewinni, oddolni współforumowicze, którzy albo nie są kibicami tylko sobie chodzą na mecze czasami, albo nie wiadomo kogo są kibicami, bo tradycyjnie ignorują pytania o to komu kibicujące i na czym bazują te ich niesłychanie negatywne doświadczenia.
To w zasadzie podobny mechanizm do tego najazdu trolli na forum, tylko prawdziwy, bo te dziesiątki, setki czy tysiace ludzi za transparentami są prawdziwi, a taki zamęt jak na forum, moze wykreować jedną osoba.
I zamknięcie 15 ludzi z np 7 tysięcznej trybuny niczego w odbiorze nie zmienia. Pomijam już że wrzucanie migrantów Niemcom - czyli przyczynianie sie do osłabiania tego panstwa, do rozsadzania jego systemu socjalnego, do kreowania tam napięć społecznych - nie jest sprzeczne z interesem Polski.
-
Ten kivloff to jakiś troll, bo chyba nie można być aż tak głupim, że naród który od 20 lat wybiera tych samych złodzieji jest światły i mądry
-
Przecież to są argumenty w ogóle obok tematu. No i c*** z tego że ludzie wybrali socjal i PiS. I c*** z tego że elity pozwalają na dymanie nas kredytami. W KAŻDEJ KONFIGURACJI, ZA KAŻDYM JEBANYM RAZEM, JEŚLI ISTNIEJE REALNIE ODDOLNE, NIESTEROWANE PRZEZ POLITYCZNE STRONNICTWA, ŚRODOWISKO ZDOLNE WYRAŻAĆ SWÓJ NIEZALEŻNY POGLĄD TO JEST TO LEPSZE NIŻ BRAK TAKIEGO ŚRODOWISKA I KONTROLA WŁADZY NAD TYM JAKIE TRANSPARENTY SĄ WYWIESZANE W PRZESTRZENI PUBLICZNEJ. Przecież mógłbym wypisywać w jaki sposób sie dyma Brytyjczyków i Niemców. Tylko po co, skoro to nie ma żadnego znaczenia wobec powyższej zasady, bo jest ona uniwersalna. I gdyby we Wielkiej Brytanii i w Niemczech kibice byli w stanie sie organizować i wyrażać swoje zbiorowe zdanie społecznie to by działało na korzyść życia społecznego. Ale nie potrafią. Wiec nie wyrażają. Wiec nie mają akurat tego plusa który mamy my. I obojetnie jaki jest ogólny bilans dymania ludzi przez władze - lepiej taki plus mieć niż go nie miec. To po co to pierdolenie.suomi pisze: ↑wczoraj, 11:24Chłopie w Szwajcarii obywatele zakazali w referendum ustalenia płacy minimalnej na poziomie 14 tys złotych na rękę, bo wiedzą jaki to ma wpływ na gospodarkę, a w Polsce PiS dzięki socjalowi PiS przejął władzę samodzielnie z rekordowym wynikiem. Czytelnictwo to ogon Europy. To jest ta Twoja masa nie ludzi nie poddanych praniu mózgu ? Przecież każdy kto teraz odbierze w Polsce socjal traci władze niezależnie od opcji politycznej nawet jeżeli to w późniejszym okresie poprawiłoby gospodarkę i majętność obywateli. To jest ta polska światłość. Dadzą Wam wywiesić transparent, a za kulisami dymają ze wszystkich stron, że nawet lewaki z zachodu nie miałyby na tyle jaj, żeby tak dymac swoich obywateli na lichwiarskie kredyty na podstawowe potrzebykivloff pisze: ↑wczoraj, 11:06Tak, piszę mniej wiecej o tych wspaniałych patriotycznych transparentach, o wyrażaniu zdania na temat nachodźców, Trzaskowskiego, reformie Nowackiej, stosunku do banderowców, Nitrasów, Lisów, Olejnik, Jaruzelskich i tak dalej. Dzięki czemu nawet widzowie TVNu, nie wspominając o innych, mają szansę dowiedzieć się z tych lamentujacych reportaży, że w Polsce jest cała masa ludzi nie poddanych praniu mózgu, mających swoje zdanie i przede wszystkim mających jaja je wyrazić i za nim stanąć, a nie ograniczyć sie do siedzenia przed tv.suomi pisze: ↑wczoraj, 10:31
Mówisz o tych wspaniałych patriotycznych transparentach, pielgrzymkach i pięknych inicjatywach na fejsa, a za kulisami handel narkotykami, przerzucanie uchodźców, dymanie własnych kibiców na kasę, wyciąganie pieniędzy od podatników na funkcjonowanie klubow i ostatnio obszczanie pomnika w Albanii obrońcy wartości chrzescijanskich ? Uchodźcy jak przyjeżdżali do Polski tak dalej będą przyjeżdżać i żaden transparent tego nie zmieni jedynym czynnikiem, że nie ma u nas jeszcze drugich Niemiec to czynnik ekonomiczny. Te lewackie Niemcy, Anglia czy Norwegia dalej płacą swoim obywatelom 4 razy więcej niż Polski janusz, banki i deweloperzy w Polsce to najwięksi lichwiarze w Europie, a w lewackich norweskich klubach typu Bodo/Glimt gra 90 procent Norwegów, a nie kolorowych jak w Polsce.
-
Ale mam potężną beke, że forumowa śmietanka wyobraża sobie jednego chłopa przelogowującego się na 10 kont żeby stworzyć wrażenie, że jest więcej ludzi o jakichś tam poglądach. Jakby ktoś zapytał mnie czemu kibice to fani teorii spiskowych i pierdolenia głupot na dosłownie każdy temat to mu pokaże wypowiedź tego przygłupa który wymyslił spisek jednej osoby żeby potężne sto osób przeglądających forum w coś uwierzyło. Tylko w co? Czy ktoś tu wam wmawia lewackie poglądy? Ja tam lubię się trochę posmiać z Polskiej sceny kibicowskiej w którą kiedyś ja i wielu moich znajomych z różnych klubów byliśmy ślepo zapatrzeni tak jak wy teraz.
Mimo wszystko kibicuje Polskim ekipom w europie, i cieszą mnie takie zwycięstwa jak Lecha ostatnio. Co nie zmienia faktu śmietanko forumowa, że jednak trochę inny styl kibicowania mi siedzi i tyle, a forum jest od tego by sobie na luzie podyskutować. Spadam teraz na inne konto się przelogować.
Mimo wszystko kibicuje Polskim ekipom w europie, i cieszą mnie takie zwycięstwa jak Lecha ostatnio. Co nie zmienia faktu śmietanko forumowa, że jednak trochę inny styl kibicowania mi siedzi i tyle, a forum jest od tego by sobie na luzie podyskutować. Spadam teraz na inne konto się przelogować.
-
Może dlatego, że czytają książki i TVN nie mówi im co mają robić ? Chyba nie widziałeś jaki rozpierdol potrafią zrobić w lewackiej Francji i Belgii jak im zabiorą jakiś przywilej, gdy polski Janusz całuje szefa po rękach, że ma pracę, a bank był tak litościwy, że dał pół banki kredytu do spłaty 1 mln 200 tys. To, że Polska wygląda jak wygląda i obu wyglądała tak najdłużej to zasługa biedy ekonomicznej panującej przez wiele lat w tym kraju, a nie transparentów kibiców. Każdy średnio rozgarnięty człowiek umie sobie znaleźć w tych czasach różne informacje, a jak ktoś polega na tvnie i transparentach kibiców to jest głupkiem i nie powinien mieć praw wyborczych. Polacy też wyjeżdżali do Anglii za pracą, a nie do Rumunii to samo czarni i reszta hołoty.kivloff pisze: ↑wczoraj, 11:36Przecież to są argumenty w ogóle obok tematu. No i c*** z tego że ludzie wybrali socjal i PiS. I c*** z tego że elity pozwalają na dymanie nas kredytami. W KAŻDEJ KONFIGURACJI, ZA KAŻDYM JEBANYM RAZEM, JEŚLI ISTNIEJE REALNIE ODDOLNE, NIESTEROWANE PRZEZ POLITYCZNE STRONNICTWA, ŚRODOWISKO ZDOLNE WYRAŻAĆ SWÓJ NIEZALEŻNY POGLĄD TO JEST TO LEPSZE NIŻ BRAK TAKIEGO ŚRODOWISKA I KONTROLA WŁADZY NAD TYM JAKIE TRANSPARENTY SĄ WYWIESZANE W PRZESTRZENI PUBLICZNEJ. Przecież mógłbym wypisywać w jaki sposób sie dyma Brytyjczyków i Niemców. Tylko po co, skoro to nie ma żadnego znaczenia wobec powyższej zasady, bo jest ona uniwersalna. I gdyby we Wielkiej Brytanii i w Niemczech kibice byli w stanie sie organizować i wyrażać swoje zbiorowe zdanie społecznie to by działało na korzyść życia społecznego. Ale nie potrafią. Wiec nie wyrażają. Wiec nie mają akurat tego plusa który mamy my. I obojetnie jaki jest ogólny bilans dymania ludzi przez władze - lepiej taki plus mieć niż go nie miec. To po co to pierdolenie.suomi pisze: ↑wczoraj, 11:24Chłopie w Szwajcarii obywatele zakazali w referendum ustalenia płacy minimalnej na poziomie 14 tys złotych na rękę, bo wiedzą jaki to ma wpływ na gospodarkę, a w Polsce PiS dzięki socjalowi PiS przejął władzę samodzielnie z rekordowym wynikiem. Czytelnictwo to ogon Europy. To jest ta Twoja masa nie ludzi nie poddanych praniu mózgu ? Przecież każdy kto teraz odbierze w Polsce socjal traci władze niezależnie od opcji politycznej nawet jeżeli to w późniejszym okresie poprawiłoby gospodarkę i majętność obywateli. To jest ta polska światłość. Dadzą Wam wywiesić transparent, a za kulisami dymają ze wszystkich stron, że nawet lewaki z zachodu nie miałyby na tyle jaj, żeby tak dymac swoich obywateli na lichwiarskie kredyty na podstawowe potrzebykivloff pisze: ↑wczoraj, 11:06
Tak, piszę mniej wiecej o tych wspaniałych patriotycznych transparentach, o wyrażaniu zdania na temat nachodźców, Trzaskowskiego, reformie Nowackiej, stosunku do banderowców, Nitrasów, Lisów, Olejnik, Jaruzelskich i tak dalej. Dzięki czemu nawet widzowie TVNu, nie wspominając o innych, mają szansę dowiedzieć się z tych lamentujacych reportaży, że w Polsce jest cała masa ludzi nie poddanych praniu mózgu, mających swoje zdanie i przede wszystkim mających jaja je wyrazić i za nim stanąć, a nie ograniczyć sie do siedzenia przed tv.
-
A jakoś bardziej odwrócić kota ogonem, minąć się z tematem i przypalić głupa jesteś w stanie?
-
Ostatnio świetnie sytuację Polski i Polaków podsumował Krzysztof Bosak, który nie jest patriotą tylko na papierze jak wielu z Was. Polska tzw największy sojusznik USA, który pakuje najwięcej kasy w obronność jest pomijana w najważniejszych spotkaniach dotyczących porządku świata, w programach nuclear sharing i tego typu przedsięwzięciach, a Polak jak robak dalej musi dziadować o wizę dłużej niż 3 miesiące, gdy taki Fin jest tam mile widziany, nie dlatego, że ktoś o nas przypadkiem zapomniał czy rządzi Tusk. Jesteśmy dla największych krajem II ligowym, skorumpowanym z komunistyczną mentalnością przekonanym o swojej świetności i widzę, że tak samo myślimy we wszystkich kategoriach chociażby na temat poziomu polskich kibiców, bo wygrywamy w walkach 10x10.
-
Ty pedale z internetu c*** z politykami, natomiast jeżeli chodzi o nasz kraj, o kibiców, patriotów i szeroko pojętą prawą stronę to każdy w Europie nam zazdrości podejścia do pewnych spraw. Po marszach w Łodzi czy na Górnym Śląsku masa ludzi z zachodniej Europy gratulowała i zazdrościła. Turyści z całego świata odwiedzający Polskę zakochują się w naszym kraju i zazdroszczą, że jest tak pięknie, czysto i bezpiecznie.
Zamknij jadaczkę cwelu i W********** na wyborczą mącić i pisać swoje herezje pierdolony w d*** kompleksiarzu.
Zamknij jadaczkę cwelu i W********** na wyborczą mącić i pisać swoje herezje pierdolony w d*** kompleksiarzu.
-
jest tak właśnie dlatego że rządzi Tusk na zmianę z Kaczyńskim, którzy żyją dalej solidaruchowskim snem, że jak już zostaniemy częścią zachodu to już nic nie trzeba robić. a robić trzeba, trzeba się zbroić, stawiać na własny interes a nie jakieś mrzonki o wspólnym interesie zachodu i przede wszystkim nie można być zapatrzonym w zachód jak w obrazek, że to co na zachodzie jest lepsze niż u nas, że na zachodzie to umieją a u nas nie umieją. to jest przekaz Bosaka, i to jest coś dokładnie przeciwnego do tego co sam prezentujesznavijaci88 pisze: ↑wczoraj, 12:12Ostatnio świetnie sytuację Polski i Polaków podsumował Krzysztof Bosak, który nie jest patriotą tylko na papierze jak wielu z Was. Polska tzw największy sojusznik USA, który pakuje najwięcej kasy w obronność jest pomijana w najważniejszych spotkaniach dotyczących porządku świata, w programach nuclear sharing i tego typu przedsięwzięciach, a Polak jak robak dalej musi dziadować o wizę dłużej niż 3 miesiące, gdy taki Fin jest tam mile widziany, nie dlatego, że ktoś o nas przypadkiem zapomniał czy rządzi Tusk. Jesteśmy dla największych krajem II ligowym, skorumpowanym z komunistyczną mentalnością przekonanym o swojej świetności i widzę, że tak samo myślimy we wszystkich kategoriach chociażby na temat poziomu polskich kibiców, bo wygrywamy w walkach 10x10.
-
Co z tego wynika cwelu ? Po marszu ilu przerzuciłes czarnych przez granicę, przehandlowałeś prochów i flag ? Wyjebane mam w teŚnieżnobiały pisze: ↑wczoraj, 12:26Ty pedale z internetu c*** z politykami, natomiast jeżeli chodzi o nasz kraj, o kibiców, patriotów i szeroko pojętą prawą stronę to każdy w Europie nam zazdrości podejścia do pewnych spraw. Po marszach w Łodzi czy na Górnym Śląsku masa ludzi z zachodniej Europy gratulowała i zazdrościła. Turyści z całego świata odwiedzający Polskę zakochują się w naszym kraju i zazdroszczą, że jest tak pięknie, czysto i bezpiecznie.
pokazówki dla prasy. W tym jesteśmy mocni, ale kto ma patrzeć politykom na ręce jak sami kibole terroryzują samorządy o nowe stadiony z podatków, gdzie podczas takiej budowy rozkradanych jest masa pieniędzy, która mogłaby być przeznaczone na naukę, innowacje i inne rzeczy, które postawiliby nasz kraj w I lidze. Gon się lewaku
-
Przerzucić to mogę ciebie do jakiegoś burdelu i będziesz robił za c**** czyli to co lubisz.
-
I tak o to po raz kolejny temat został rozmyty i rozwalony. Nikt już nie pisze o kompromitacji Jagi czy wyjeździe do Belgii.Misja wykonana.
-
Finowie wjeżdżają na takich zasadach jak Polacy, ale USA bardzo poważnie traktuje ten kraj mimo, że jest nieliczny.navijaci88 pisze: ↑wczoraj, 12:12Ostatnio świetnie sytuację Polski i Polaków podsumował Krzysztof Bosak, który nie jest patriotą tylko na papierze jak wielu z Was. Polska tzw największy sojusznik USA, który pakuje najwięcej kasy w obronność jest pomijana w najważniejszych spotkaniach dotyczących porządku świata, w programach nuclear sharing i tego typu przedsięwzięciach, a Polak jak robak dalej musi dziadować o wizę dłużej niż 3 miesiące, gdy taki Fin jest tam mile widziany, nie dlatego, że ktoś o nas przypadkiem zapomniał czy rządzi Tusk. Jesteśmy dla największych krajem II ligowym, skorumpowanym z komunistyczną mentalnością przekonanym o swojej świetności i widzę, że tak samo myślimy we wszystkich kategoriach chociażby na temat poziomu polskich kibiców, bo wygrywamy w walkach 10x10.
My jesteśmy tak traktowani, bo sami wybieramy takich ludzi do rządzenia i zazwyczaj walka na transparentach się i materiałach dla TV Republika się kończy. Jak jest za kulisami wszyscy wiedzą. Nie widziałem, żeby ktoś protestował przeciw rozwalaniu publicznych pieniędzy na stadiony czy kluby piłkarskie. Jak właściciel Pogoni chciał zakazać kibicom rozprowadzania pamiątek, żeby klub miał większe dochody to wpadli w furie, że źródełko się skończy.
-
Przecież te wychwalane przez was anglie, Francje i Niemcy i ich polityka doprowadziła do tego, że muzułmaniacy politycy zaczynają wygrywać wybory w uk. Do tego jawnie mówią - gwalciciel, morderca czy pedofil, który modli się do allaha jest lepszym człowiekiem niż ten, który nic nie zrobił, ale do allaha się nie modli. Jarasz się sceną angielską, ale takie szczegóły pomijasz? USA to syf, bieda i narkomania. Niemcy i uk niewiele w tyle pod tym względem. Wolę kraj jednolity kulturowo, niż te wielkie kraje, które nie radzą sobie z przybyszami o innym kolorze skóry, którzy mają w d**** jakąkolwiek asymilacjęnavijaci88 pisze: ↑wczoraj, 12:12Ostatnio świetnie sytuację Polski i Polaków podsumował Krzysztof Bosak, który nie jest patriotą tylko na papierze jak wielu z Was. Polska tzw największy sojusznik USA, który pakuje najwięcej kasy w obronność jest pomijana w najważniejszych spotkaniach dotyczących porządku świata, w programach nuclear sharing i tego typu przedsięwzięciach, a Polak jak robak dalej musi dziadować o wizę dłużej niż 3 miesiące, gdy taki Fin jest tam mile widziany, nie dlatego, że ktoś o nas przypadkiem zapomniał czy rządzi Tusk. Jesteśmy dla największych krajem II ligowym, skorumpowanym z komunistyczną mentalnością przekonanym o swojej świetności i widzę, że tak samo myślimy we wszystkich kategoriach chociażby na temat poziomu polskich kibiców, bo wygrywamy w walkach 10x10.