Może jeszcze podasz mi % ile to było? Weź się nie ośmieszaj. Konfiturę się goni z trybun (chociaż nie wszędzie), to dlaczego nie goni się wrogów ojczyzny, którzy niszczą ten kraj i na nim żerują np. przemycając uchodźców?Śnieżnobiały pisze: ↑17.07.2025, 21:19rozpuszczalnik1906 pisze: ↑16.07.2025, 12:55Cracovia, Wisła i Ruch przypadkiem nie przemycali nielegalnych?
Cracovia nie gościa niejednokrotnie murzynów z Ajaxu?
Wisła nie brała % od Gruzinów?
Tyle warte są wasze marsze.
Mógłbyś spokojnie pracować w wybiórczej albo tvnie.
To, że garstka osób z danej ekipy (kilku? kilkunastu?) była zamieszana w przemyt imigrantów to ma oznaczać, że środowisko kibicowskie ma nie uczestniczyć w marszach antyimigranckich i tolerować to co się odpierdala??
Jebnij się w głowę z taką rozkminą. Zresztą tu jest więcej takich, którzy środowisko kibicowskie oceniają przez pryzmat garstki gangusów.
Obok konfitury stoisz na stadionie, na sektorze, ma go banda Twojego klubu? Nie.
Szkoda, że przemytnicy nikomu nie przeszkadzają. Tyle warte są te opowieści o honorze i zasadach, o ojczyźnie i patriotyzmie.
Większość ekip by posprzedawała własne matki za pieniądze.
Teraz w całej Polsce się kibice organizują, a kto ich organizuje, kto daje ten przykaz z góry? Właśnie ci którzy przemycali, brali w tym udział, albo byli w bandach z takimi osobami, stali z nimi na trybunach i podawali im rękę. Nie mówię, że w całe Polsce tak jest. Dałem trzy przykłady, pierwsze z brzegu. Wisła, Cracovia, Ruch.
Żeby nie było: jestem przeciwnikiem imigracji, jakiejkolwiek. Ubolewam, że Polska nie jest już jednonarodowa (praktycznie takim krajem byliśmy). Multikulti nigdy nie działało i nigdy nie będzie działać - chyba, że pod batem, a to działa na krótką metę.
Tyle ode mnie. Następnym razem się odezwę pewnie znowu za x miesięcy/lat jak będziecie pier skrajne głupoty.