Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
rozpuszczalnik1906

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: rozpuszczalnik1906 » wczoraj, 13:06

Śnieżnobiały pisze:
17.07.2025, 21:19
rozpuszczalnik1906 pisze:
16.07.2025, 12:55
Cracovia, Wisła i Ruch przypadkiem nie przemycali nielegalnych?

Cracovia nie gościa niejednokrotnie murzynów z Ajaxu?

Wisła nie brała % od Gruzinów?

Tyle warte są wasze marsze.

Mógłbyś spokojnie pracować w wybiórczej albo tvnie.

To, że garstka osób z danej ekipy (kilku? kilkunastu?) była zamieszana w przemyt imigrantów to ma oznaczać, że środowisko kibicowskie ma nie uczestniczyć w marszach antyimigranckich i tolerować to co się odpierdala??

Jebnij się w głowę z taką rozkminą. Zresztą tu jest więcej takich, którzy środowisko kibicowskie oceniają przez pryzmat garstki gangusów.
Może jeszcze podasz mi % ile to było? Weź się nie ośmieszaj. Konfiturę się goni z trybun (chociaż nie wszędzie), to dlaczego nie goni się wrogów ojczyzny, którzy niszczą ten kraj i na nim żerują np. przemycając uchodźców?

Obok konfitury stoisz na stadionie, na sektorze, ma go banda Twojego klubu? Nie.
Szkoda, że przemytnicy nikomu nie przeszkadzają. Tyle warte są te opowieści o honorze i zasadach, o ojczyźnie i patriotyzmie.
Większość ekip by posprzedawała własne matki za pieniądze.

Teraz w całej Polsce się kibice organizują, a kto ich organizuje, kto daje ten przykaz z góry? Właśnie ci którzy przemycali, brali w tym udział, albo byli w bandach z takimi osobami, stali z nimi na trybunach i podawali im rękę. Nie mówię, że w całe Polsce tak jest. Dałem trzy przykłady, pierwsze z brzegu. Wisła, Cracovia, Ruch.

Żeby nie było: jestem przeciwnikiem imigracji, jakiejkolwiek. Ubolewam, że Polska nie jest już jednonarodowa (praktycznie takim krajem byliśmy). Multikulti nigdy nie działało i nigdy nie będzie działać - chyba, że pod batem, a to działa na krótką metę.

Tyle ode mnie. Następnym razem się odezwę pewnie znowu za x miesięcy/lat jak będziecie pier skrajne głupoty.

iparts.pl
kivloff

Post autor: kivloff » wczoraj, 13:27

Osobiście tak samo jak Polsce życzę żeby była biała, monoetniczna i suwerenna, tak Niemcom, Francuzom, Ruskim życzę żeby mieli u siebie wojnę domową białych z ciapatymi z Afryki, Kaukazu, Bliskiego, Środkowego czy Dalekiego Wschodu. A najlepiej jakby z Zachodu jeszcze wyrzucili wszystkich Polaków którzy tam pracują i mają dzieci, żeby musieli wrócić do Polski. A jak ktoś nie rozumie gdzie jest interes Polski, to ja mu nie będę tłumaczył, ale niech nie robi z siebie idioty, że podrzucanie imigrantów Niemcom jakoś specjalnie szkodzi Polsce.

kibiccc1

Post autor: kibiccc1 » wczoraj, 20:27

Siema, opisze mi ktoś obiektywnie, jak na dzisiejszy dzień wygląda sytuacja na Starym Podgórzu? Szczególnie okolice Korony i Kalwaryjskiej? Pustynia kibicowska czy któraś z ekip coś znaczy? Tak samo jak obecnie na Bohaterów Getta? Kiedyś chyba silna ekipa TSW, a dziś?

twierdza śródmieście

Post autor: twierdza śródmieście » wczoraj, 23:43

kibiccc1 pisze:
wczoraj, 20:27
sytuacja na Starym Podgórzu?
turyści, rodziny z dziećmi ;)
realnie tam juz nigdzie nic się nie dzieje, przynajmniej moim zdaniem.
:)

ODPOWIEDZ