Przecież 90% kibiców Wisły myśli że Cracovie założyli żydzi
90 może nie, ale większość, i tak się kręci w koło zydzi vs milicja.
W miastach derbowych zawsze będzie taka licytacja.
Nasze posty tutaj nic nie zmienią.
Ostatnio trwa cały czas sezon festynowy na podkrakowskich wioskach, a tam też sporo sie dzieje wojny krakowskie w dożynkowych sceneriach
Swego czasu jak pojechaliśmy na wyjazd do Wodzisławia to na Wiśle było więcej ludzi z FC niż Krakowa a połowa z tych FC to wsioki jak ja. Gdyby pozbierać tych chłopaków ze wsi to okazało by się że "wieś" ma więcej charakteru, siły i zasad niż "miastowi".
A na festynach jak wspomniałeś bywa różnie.
Dodam jeszcze że nie dawno na dniach Niepołomic groźne grupy nafuranej młodej Cracovii z torbami na ramieniu oraz w koszulkach „Młoda Brygada” na pełnym przypale na oczach tłumu leją się między sobą, a na dniach Węgrzc Wielkich pełna kultura oraz wiślacka młodzież z Krakowa bez sprzętu „patrolująca” miejsce imprezy przez pół nocy.
Na wycieczki zacząłem właśnie jeździć na wioski. Czego beznapletkowcy z niepołomic, rybnej, Rącznej i innych wioch typu rympałek i ten drugi łeb powyżej, nie są w stanie zrozumieć.
Jeżeli były ktoś tak uprzejmy uświadomić ochroniarzy z pod znaku h którzy obsługują fame, Że samochód z którego eskortują zawodników należy(zresztą co nie trudno zauważyć bo jest oklejony) do świadka koronnego klemensa i mogli byś sobie darować te filmiki które są np na socialach boxdela. Pieniądze to nie wszytsko panowie niektórzy jeszcze nie pokończyli wyroków a widze ze pamięć jest krótka u co poniektórych…
Jeżeli były ktoś tak uprzejmy uświadomić ochroniarzy z pod znaku h którzy obsługują fame, Że samochód z którego eskortują zawodników należy(zresztą co nie trudno zauważyć bo jest oklejony) do świadka koronnego klemensa i mogli byś sobie darować te filmiki które są np na socialach boxdela. Pieniądze to nie wszytsko panowie niektórzy jeszcze nie pokończyli wyroków a widze ze pamięć jest krótka u co poniektórych…
To jak jesteś taki charakterny podejdź i im to powiedz cymbale, a nie oglądasz gale dla dzieciaków i wpadasz na forum udawać kumatego, że Cię coś uciska
Jestem na tyle charakterny że napluł bym takiej 60 w twarz, a nie za parę stówek paradował przy jej logo i to reklamował a w dniu gali wyświetla się to wszędzie więc specjalnie nie trzeba było tego szukać
a co źle napisał ? Tak skończyło wasze (nasze...) skurwiałe środowisko i to jest fakt. Jeszcze ku*** chłop z wisły się tu wpisuje %-). Fajnie się z tego pośmiać z boku, ale jednak mdli.
Ale chłopie, równie dobrze zabroń komentarzy po hujowych meczach polskiej repry i pisz "a idz i zagraj, pokaz im jak sie gra". Te chłopy się same pchają w tzw przestrzeń medialną i na szkło. Dla mnie to jest obrzydliwe, ale też mam swoje lata już i wiem, że świat nie jest czarno-biały tak jak sie za gówniarza myślało.