Z tego co ja słyszałem to z Polonii na Muranowie została tylko opowieść.Nurni F. pisze: ↑31.05.2025, 10:18Jeśli nawet Muranów, to jedno jedyne miejsce w Warszawie, które przynajmniej miało opinię w jakimś stopniu miejsca, gdzie Polonia ma (czy też miała) cokolwiek do powiedzenia, wygląda tak jak wygląda- jest cały w graffiti Legii, chłopaki z (L) z tej dzielnicy robią zbiórkę i jadą na mecz w trzycyfrowej liczbie dobrego składu, organizowany jest na dużą skalę dzień dziecka, przez który przewija się masa ludzi, no to chyba odpowiedz na takie pytanie nasuwa się sama.

Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Kibicowska Warszawa
-
Każda z derbowych ekip chciałaby zapewnie wprowadzenia w życie naszego hasła : Jedno miasto , jeden klub od kołyski aż po grób . Patrzcie i podziwiajcie jak wygląda to w realnym życiu . Garstka odmieńców zawsze się trafi vide AKS Zły . Pamiętajcie zazdrość to negatywne uczucie ….
-
A ja słyszałem ostatnio opinie, że nudne jest życie kibica w mieście gdzie jest tylko jeden klub.asmodeL pisze: ↑01.06.2025, 12:55Każda z derbowych ekip chciałaby zapewnie wprowadzenia w życie naszego hasła : Jedno miasto , jeden klub od kołyski aż po grób . Patrzcie i podziwiajcie jak wygląda to w realnym życiu . Garstka odmieńców zawsze się trafi vide AKS Zły . Pamiętajcie zazdrość to negatywne uczucie ….
-
Ale taki radziecki/socjalistyczny klub jak CWKS Legia nie może inaczej, mają to w swoich komuszych genach. Hasła w stylu ""Partia przewodnią siłą narodu" są im niezwykle bliskie dlatego hołdują hasłu: "jedno miasto, jeden klub"kibiccc1 pisze: ↑02.06.2025, 14:36A ja słyszałem ostatnio opinie, że nudne jest życie kibica w mieście gdzie jest tylko jeden klub.asmodeL pisze: ↑01.06.2025, 12:55Każda z derbowych ekip chciałaby zapewnie wprowadzenia w życie naszego hasła : Jedno miasto , jeden klub od kołyski aż po grób . Patrzcie i podziwiajcie jak wygląda to w realnym życiu . Garstka odmieńców zawsze się trafi vide AKS Zły . Pamiętajcie zazdrość to negatywne uczucie ….
-
A ten znowu innych mierzy swoją miarą :) Przywoływałeś niedawno Dezertera. Że też forumowy fan pierwszego klubu milicyjnego w PRL nie zacytował tu jeszcze swojego credo: "Spytaj milicjanta, on ci prawdę powie..." :)
-
Pyt do Legii bez napinki ani ale ta afera z Czeczenami i hala albo gruzinami co maja swoje bramy ulice czemu nie robicie z tym nic a tyle gadacie o patriotyzmie ??????
-
zDeZorientowany był przetrzymywany w piwni na woli , przez czeczenów. Właśnie go puścili i się pruje do GIT ludzie.
-
nie odpisujcie panowie celebrycie z Elany.
-
Oni nie potrafili wpłynąć na mięsnego,żeby nie wrzucał wywiadu z haniorką a ty oczekujesz,że zrobią porządek z Czeczenami i Gruzinami?
Chłopie,kpisz czy o drogę pytasz? :)
Nie ta liga.
-
-
-
Cześć. Byłby ktoś w stanie wymienić, dziś już w zasadzie historyczne i odległe kosy ekip ze Stolicy, jak i ościennych miejscowości podwarszawskich?
Pytanie również o zgody i to, czy jakaś padła w dość kontrowersyjnych okolicznościach, na podobę ŁKSu Łomża i Olimpii Warszawa.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pytanie również o zgody i to, czy jakaś padła w dość kontrowersyjnych okolicznościach, na podobę ŁKSu Łomża i Olimpii Warszawa.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
c*** z podpisem
-
Łomża chciała być bardzo niezależna sodówka uderzyła do głowy bo kilku grillach z Jagiellonią
-
Myślę, że to hasło zwyczajnie oddaje to jak wygląda sytuacja w Warszawie, ale oczywiście zawsze warto coś dorzucić o radzieckim / socjalistycznym klubie CWKS Legia, przez który to klub trwa od lat dramat Polonii i jej fanów.Hal9000 pisze: ↑02.06.2025, 15:02Ale taki radziecki/socjalistyczny klub jak CWKS Legia nie może inaczej, mają to w swoich komuszych genach. Hasła w stylu ""Partia przewodnią siłą narodu" są im niezwykle bliskie dlatego hołdują hasłu: "jedno miasto, jeden klub"kibiccc1 pisze: ↑02.06.2025, 14:36A ja słyszałem ostatnio opinie, że nudne jest życie kibica w mieście gdzie jest tylko jeden klub.asmodeL pisze: ↑01.06.2025, 12:55Każda z derbowych ekip chciałaby zapewnie wprowadzenia w życie naszego hasła : Jedno miasto , jeden klub od kołyski aż po grób . Patrzcie i podziwiajcie jak wygląda to w realnym życiu . Garstka odmieńców zawsze się trafi vide AKS Zły . Pamiętajcie zazdrość to negatywne uczucie ….
Zresztą lista podmiotów / osób, przez które od kilkudziesięciu lat trwa martyrologia "Dumy Stolicy" ostatnio się wysłużyła, podaje zaktualizowaną listę:
- Hanna Gronkiewicz- Waltz
- komuna
- Rafał Trzaskowski
- kradnąca piłkarzy wojskowa Legia
- koncern ITI
- budowniczy nowego stadionu Legii
- cwe7e
- radziecki / socjalistyczny klub CWKS Legia
- producent Toi- Toi
- Andrzej Halicki
- Mariusz Walter
- kana7arze
- Wisła Płock
Wartości to podstawa
-
Próbujesz być sarkastyczny a dotykasz poza kilkoma debilizmami prawdy.Nurni F. pisze: ↑wczoraj, 17:00Myślę, że to hasło zwyczajnie oddaje to jak wygląda sytuacja w Warszawie, ale oczywiście zawsze warto coś dorzucić o radzieckim / socjalistycznym klubie CWKS Legia, przez który to klub trwa od lat dramat Polonii i jej fanów.
Zresztą lista podmiotów / osób, przez które od kilkudziesięciu lat trwa martyrologia "Dumy Stolicy" ostatnio się wysłużyła, podaje zaktualizowaną listę:
- Hanna Gronkiewicz- Waltz
- komuna
- Rafał Trzaskowski
- kradnąca piłkarzy wojskowa Legia
- koncern ITI
- budowniczy nowego stadionu Legii
- cwe7e
- radziecki / socjalistyczny klub CWKS Legia
- producent Toi- Toi
- Andrzej Halicki
- Mariusz Walter
- kana7arze
- Wisła Płock
Do listy dopisz jeszcze niepodmytego wiecznie prawnika, który jest po dziś dzień bożyszczem waszych trybun.
Jak tam „wykup” waszego klubiku z rąk tajnych współpracowników przez równie szemrane postaci „prawników”, gdzie jeden, koralik, przez trybuny cewukaesu jest ciągle postrzegany jak jakiś półbóg.
Ciągnie swój do swego.
Proszę oto prelekcja w muzeum Polin waszego guru.
[link]
A tu guru chwalący Dupiarza i Sikorskiego w klubie Mentzena.
[link]
Komuna i neokomuna waszą matką.
POLONIA TO HISTORIA I STOLICY DUMA, WAS BY NIE BYŁO GDYBY NIE KOMUNA
-
Jak kiedyś wreszcie przestaniecie użalać się nad własnym losem i zwalać wszystko na czasy, w których większości osób, które nadają ton dzisiejszym trybunom na Legii nie było na świecie (osobna kwestia to to na ile te żale w ogóle są uzasadnione- czytelnicy tego tematu powinni mieć już wyrobione zdanie w tej sprawie), i zrozumiecie, że zamiast wiecznie bredzić o komunie, ITI i Andrzeju Hailickim trzeba zakasać rękawy i brać sprawy w swoje ręce, to może coś się u was kiedyś zmieni. Ale zakładam, że szybko to nie nastąpi, bo ta rola ostatniej sprawiedliwej, wiecznie pokrzywdzonej Polonii chyba bardzo wam pasuje.
Co do Bogusia- gwarantuje Ci, że nie jest to człowiek z bajki ogromnej części ludzi na Legii, a przy tym choćby tylko na forum kibiców Legii często jest określany mianem Kodziarza. Zresztą słusznie. Nie zauważyłem jednocześnie, by ten człowiek być dziś postrzegany przez trybuny jako "półbóg", przeciwnie- z czasem stracił bardzo wiele w oczach kibiców Legii.
Co do Bogusia- gwarantuje Ci, że nie jest to człowiek z bajki ogromnej części ludzi na Legii, a przy tym choćby tylko na forum kibiców Legii często jest określany mianem Kodziarza. Zresztą słusznie. Nie zauważyłem jednocześnie, by ten człowiek być dziś postrzegany przez trybuny jako "półbóg", przeciwnie- z czasem stracił bardzo wiele w oczach kibiców Legii.
Wartości to podstawa
-
Swoją drogą gdyby porównać ile pracy włożyli w walkę przeciw wynikowi Trzaskowskiemu kibice Legii, a ile kibice KSP - to by chyba wyszło że Trzaskowski jest znienawidzony na Legii a kibicom Polonii niby zalazł za skórę a jakoś nie za bardzo byli zaangażowani w walkę z nim. Może to taki cichy sojusznik. Chyba że o czymś nie wiem. Jak tam HALYNA, może pochwal się jak tam Polonia walczyła z Trzaskowskim. Bo o transparentach wieszanych przez Legionistów chyba słyszałeś...
-
Widać nie wiecie ile zabiegów jest wykonywanych przez klub i kibiców na Polonii aby dotrzeć do ratusza i Trzaskowskiego by coś ruszyło się wreszcie w sprawie budowy stadionu, ale tam nie ma jakiegokolwiek zainteresowania, ani czasu by choćby porozmawiać o zagospodarowaniu tego w jakim stanie jest obecny obiekt.
[link]
[link]
-
Chwała Wam za to, ale chyba nie masz bladego pojęcia jak wygląda stanowisko trybun na Polonii. W czasie kampanii kilkukrotnie były transy na Trzaskowskiego ( na pół ogrodzenia kamiennej) i na każdym meczu słowne wrzuty, także na meczu w Płocku. Każdy szanujący się Polonista j**** tego oszusta.kivloff pisze: ↑wczoraj, 18:16Swoją drogą gdyby porównać ile pracy włożyli w walkę przeciw wynikowi Trzaskowskiemu kibice Legii, a ile kibice KSP - to by chyba wyszło że Trzaskowski jest znienawidzony na Legii a kibicom Polonii niby zalazł za skórę a jakoś nie za bardzo byli zaangażowani w walkę z nim. Może to taki cichy sojusznik. Chyba że o czymś nie wiem. Jak tam HALYNA, może pochwal się jak tam Polonia walczyła z Trzaskowskim. Bo o transparentach wieszanych przez Legionistów chyba słyszałeś...
-
Racja, należy j**** te ruskie k****