Komentarze 26.10-28.10

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Johny84

Post autor: Johny84 » 29.10.2007, 20:07

HooliganWDuszyPolaka pisze:" ...niech sie cieszy że wyszedł z ztego cało... "-speed a co takiego masz na mysli?domyślam się-rzeczywiście miał szczescie,
chyba sam nie wie jakie.nie odpowiadaj.
No ku***, bez przesady, koles elki do kamery stroi, moze go jeszcze mieli nakaramic napoic i przenocowac?? Moim zdaniem, powinien dostac liscia i stracic koszulke, jakby go wyczaili incognito to co innego, ale jeszcze z elka wyskakiwac...

Jakos dziwnie dychotomicznie to wyglada "w Wilnie grupka chuliganow..." a tu nagle "wszyscy mordercy" :roll: A co z ekipami spoza Kraka, z rak ktorych przy uzyciu sprzetu ktos zginal? Oczywiscie - decyzja Legii i ich sprawa, tylko wyrazilem swoje zdanie w temacie.

Pzdr.
Per aspera ad astra.

Oh-lay-knee-chuck: http://www.youtube.com/watch?v=Cef-xQ3Tdjc :lol:

iparts.pl
Kiju

Post autor: Kiju » 29.10.2007, 20:09

nikczemny pisze:To ja mam takie jedno pytanko.
Czy Wisła przed wydarzeniami w Kielcach była "czysta"?
Bo skoro Legia nie prowadzi rozmów z nożownikami i ich olewa to chciałbym sę dowiedzieć czemu te rozmowy normalnie były prowadzone a nawet były dywagacje czy proponowana ilośc biletów przez Wisłę zaspokoi Warszawiaków.

Czyli jak.
We wrześniu nożownicy sa partnerem do rozmów a w październiku już nie?

Widzisz,wczesniej cieli sie ,rąbali i zabijali we wlasnym gronie,we własnym miescie.
Ostatnia akcja miała juz jednak miejsce W Kielcach...ten cały syf zaczyna wychodzic poza Karków.

Akcja Legii,jest medialna...nie wiem czy w czyms to pomoze,ale choc została zwrocona uwaga na ten problem.
Obrazek

nikczemny

Post autor: nikczemny » 29.10.2007, 20:12

Kiju a Grabiszyńska?
Tak jest prawda że my (Wisła-jestem z Wisły) już od długiego czasu mamy za uszami, łatkę nożowników mamy przybitą do dobrych paru lat, w pakcie nas nie ma, wędrowaliśmy z różnymi rzezcami tu i tam już długi czas.
Mimo to przed Kielcami Legia z nami rozmawiała i to normalnym tonem bez żadnych "nożowników" i takie tam.
Nagle po Kielcach i to raczej nie znając do końca tematu nie ma rozmów hehe
Sorry ale nie trafia to do mnie.

nikczemny

Post autor: nikczemny » 29.10.2007, 20:17

A w kwestii tego wyczajonego chłopa to nie róbcie scen jak baby ku*** bo Legia kiedyś wykąpała chłopa z Lecha w toi toiu ŁKS rozebrał dwóch gości z Torunia do naga a tu ku*** nagle gośc z Legii "klturalnie" hehe dostaję propozycje wyboru i wybiera stumetrową przebieżkę w majtkach, butach, rzeczy swoje w tym koszulak Legii zostaje u niego i potem jest kulturalnie odprowadzony za stadion żeby komuś nerowowemu nie wpadł jakiś głupi pomysł do głowy.
A tak wogóle to wyczajonych zostalo bodaj 6 Legionistów a to chyba jedyna "ofiara" i ja uważam naprawdę że temat powinien być skwitowany uśmiechem i nauczką dla chłopaka żeby nie srać wyżej niż się ma d*** i jeśli już się wpada na pomysł bycia incognito to pzrynajmniej nie starać się lansować na siłę "elkując" do fotoreporterów

sikor(L)

Post autor: sikor(L) » 29.10.2007, 20:22

nikczemny - jak dla mnie to normalne, że koleś powinien dostać w ryj i stracić koszulkę tym bardziej, że nie uszanował naszej decyzji. I nikt z nas nie płacze, że musiał sobie pobiegać.
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój,
Za każdy kamień twój stolico damy krew."

Danzing-chwm

Post autor: Danzing-chwm » 29.10.2007, 21:18

Boguś pisze:WiecznieMłody ma racje. (L) nie przyjechala do was bo c*** wie co wy tam po kieszeniach chowacie, a nie dla tego ze im sie nie chcialo.

Co do oprawy Wisly to mi osobiscie sie podoba.

Pozdrawiam
Tak jakbyście się o tym dopiero dowiedzieli! Jeździliście na Wisłę i Cracovię od lat a teraz wymyśliliście bojkot.

HPL

Post autor: HPL » 29.10.2007, 21:42

skończcie tu pierdzieć 3 strony o tym samym załóżcie se nowy temat a nie zaśmiecacie komentarze jakby w Polsce byly tylko 2 kluby WISLA I LEGIA

nikczemny

Post autor: nikczemny » 29.10.2007, 21:55

To jest ku*** komentarz do meczu tej kolejki więc Ty przestań pierdzieć o jakiś 3 stronach.
Boguś Ty też tak piszesz byle coś napisać-pisałem już że swoją "renomę" mamy już długo, zarówno w Krakowie jaki na wyjazdach.
Nawet na meczach Legia-TS rok czy dwa lata temu słyszeliśmy przyśpiewkę nożownicy c*** wam w d*** itd i raczej nie mieli Legioniści na myśli samego Krakowa bo na to każdy ma wyjebane.

Przestań na siłę tłumaczyć czegoś czego sam nie wiesz bo ejst to śmieszne.

hedonista demetriusz

Post autor: hedonista demetriusz » 29.10.2007, 22:08

Tak jakbyście się o tym dopiero dowiedzieli! Jeździliście na Wisłę i Cracovię od lat a teraz wymyśliliście bojkot.
Co innego wypad na nielegalu , gdzie jedzie się w ciemno. Człowiek nie zna miasta , w okolicy dwie chore ekipy.

Craxa nie tak dawno machała kozikami i chłopak z Zagłębia S. na naszym wyjeździe został lekko pocięty...

p******* te wasze zabawy[/quote]
"Czym ludzie czynu wyżej stoją ? Ludzi czynu Bóg stwarza z osobnego , kosmicznego płynu"

nikczemny

Post autor: nikczemny » 29.10.2007, 22:22

Legioner pisze:...W związku z tym mieli sobie walczyc na swoim podwórku z wykluczeniem osób trzecich, ale spraw wyszła poza ich rewiry...
Dobry post, ale to jest jakaś nadinterpretacja.
Skoro ekipy przez Ciebie wymienione nie były w wiadomym momencie w Poznaniu to ktoś za nich to ustalił?
Bo one same (a napewno Wisła) niczego takiego nie deklarowała.
Pomiędzy paktem a Kielcami, było parę różnych, innych wydarzeń nawet dotyczących Wisły i np jednej z waszych zgód podczas których nie stosowano żadnych reguł.
I nie pisze tu o Krakowie co podkreślam żeby znów któryś mądry nie wyskoczył z wyjściem na zewnątrz.
Pomimo tego propozycja rozwiązania polubownego na mecz TS-L była przez Legionistów przyjęta pozytywnie a nawet były jak już chyba wspomniałem tematy większej puli biletów itd
Oczywiście mieli się prawo rozmyśleć, zmienić zdanie ale do mnie i wielu osób zupełnie nie trafia wymyślone nagle jakieś oświadczenie, w którym opieracie się na dodatke na zdarzeniach o których macie niestety blade pojęcie - wprost z gazet.
Tyle.
Nikt nie ma pretensji o absencje, nikt nie ma pretensje o zaprzestanie rozmów bo kto jak kto ale my z Wami to zawsze mieliśmy pod górkę żeby się dogadać nawet za czasów koalicji na reprezentacji, ale denerwuje to co napisałem już wyżej zawarte w oświadczeniu.
Moim zdaniem powód absencji był nieco inny a oświadczenie fajnym, chwytliwym pretekstem.

speed

Post autor: speed » 29.10.2007, 22:57

hooliganwduszypolaka....jestes kolejnym przykładem który pokazuje ...a pocisne mu wposcie bede fajny...najpierw pytasz potem piszesz nie odpowiadaj..zastanow sie wkoncu...ale odpowiem co mi tam :)...namysli miałem poprostu w*******...na ktory sie nie załapał poniewaz taka była decyzja....z elką przegiął tyle...kare dostał i poszło....a jak juz sie tak wsyzscy rozpisali że niby to nagle wyszlismy poza swoje podwórko ze sprzetem itp...o grabiszynskiej nie bede pisał bo czym tu sie chwalic....ale co drodzy Legionisci pretensji do Zagłebia S. o sprzet nie macie juz?....nie bede przypominał jaki przebieg miał nasz powrót w poprzednim sezonie z Lechii która grala w Bielsku....z pustymi rękami to oni nie czekali wiecej sie rozpisywał nie bede....tak samo ta awantura z petrą i górnikiem .... http://youtube.com/watch?v=FYW7JqTaGJs jedziemy poza miasto i co...są kosy ale tym razem nie po naszej stronie a to co robił typ w białej czapce niewiem czy to petra czy ksg...ale skonczie pierdolenie ze nagle to My wyjechalismy ze sprzetem i na dodatek poza rejon...
TYLKO WISŁA

mic

Post autor: mic » 29.10.2007, 22:58

Rozumiem ze Legia w nastepnym sezonie tez nie zawita do "nozownikow" ? Chodzi o oba mecze, i z Wisla i Cracovia

MBTCh

Post autor: MBTCh » 29.10.2007, 23:13

mic pisze:Rozumiem ze Legia w nastepnym sezonie tez nie zawita do "nozownikow" ? Chodzi o oba mecze, i z Wisla i Cracovia
Póki co Legia ma zakaz na 3 lata więc sam sobie spróbuj odpowiedzieć, jeżeli taki jestes dociekliwy.

Johny84

Post autor: Johny84 » 30.10.2007, 04:57

Po to został uchwalony pakt poznański żeby właśnie od tego sprzętu sie odciąc
... i pomysłodawca ma zgodę z ekipą, która ten sprzęt na szeroką skalę w Kraku wprowadził... nie przypierdalam się tu bynajmniej do Lecha, ale tak to wygląda...

Pzdr.

PS. Co do dyskusji, to jak dla mnie może się ciągnąć jeszcze przez x stron... jeśli ktoś nie zauważa różnicy pomiędzy gadka taką a "było nas 502" - "nie, było was 476" itd., to przykro mi...
Per aspera ad astra.

Oh-lay-knee-chuck: http://www.youtube.com/watch?v=Cef-xQ3Tdjc :lol:

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 30.10.2007, 07:40

coz.. latwo krytykowac sie nawzajem bo widze ze glownie temu komentarze sa poswiecone.. ale Johny - obiektywnie jeszcze rok temu Wy sie waliliscie sprzetem miedzy soba - w tym momencie wg.mnie przeszliscie i Pasy i Wisle wiec slowa krytyki z deka nie na miejscu..?
Obrazek

osfp

Post autor: osfp » 30.10.2007, 08:38

ja ze swojej strony powiem tyle. Wisła tak placze ze jak odlozy sprzet to Cracovia to to a Cracovia tamto. Ale czy Korona, Sandecja, Tychy itd to Cracovia? Czy przeciwko tym ekipom nie mozecie odlozyc sprzetu? Bedac w pakcie mozna uzywac sprzet prezciw ekipom ktore go uzywaja ( Hutnik moze ciac obie krakowskie ekipy). Co Wam da np skrojenie szala czy flagi jakiejs ekipy zpoza Krakowa za pomoca sprzetu? Skrojenie to powinna byc oznka wyzszosci w danym momencie, wiekszych umiejetnosci a nie lepszego uzbrojenia. Jesli wyskoczycie w 10 na 10 i oklepiecie kogos na gole rece to wtedy zdobycz ma jakas wartosc a w przeciwnym wypadku rownie dobrze na plocie moglibyscie reczniki powiesic i spalic - tyle te zdobycze sa warte

Fanatyk_1946

Post autor: Fanatyk_1946 » 30.10.2007, 09:05

Nie zamierzalismy nic pisac na temat sobotnich wydarzen, bo nie opisujemy na necie takich spraw ale zostalismy do tego zmuszeni ze wzgledu na bzdury i przeklamania przedstawione przez kibicow z Plocka.
Sprostowanie co do opisu Wisly Plock (Kolejne, bo pierwsze napisane przez kogo innego zostalo wykasowane -amigoksg?).
Co do przejazdu pod kasami Wisly to znalazlo sie tam tylko pare aut. Reszta przejechala wczesniej lub inna trasa eskortowana przez policje, ktora przejela czesc z nas w miescie. Nikt w ogole nie widzial praktycznie tego waszego komitetu powitalnego. Jak ja przejezdzalem pod stadionem (przed tym wydarzeniem), to pod kasami bylo jakies 20 osob wchodzacych na stadion i odwroconych tylem do ulicy. Skoro mowicie, ze ucieklismy (takie slowa slyszelismy na stadionie), to rownie dobrze my mozemy powiedziec ze to wy uciekliscie, bo nie wyszliscie za rog gdzie stala reszta naszych nic nie wiedzaca o calej sytuacji. Jak widac, takie stawianie sprawy nie ma sensu.
Ale interesuje nas inna sprawa. Skoro juz robicie opis, to dlaczego nie opiszecie tego jaka dostaliscie propozycje telefoniczna zaraz po tym jak sie od was dowiedzielismy ze niby ucieklismy i dlaczego nie napiszecie jaka otrzymalismy od was odpowiedz i argumentacje :lol: ?
Opis robil chyba jakis malolat, bo osoba, z ktora rozmawialismy zaprzeczala temu, jakoby ktos z Wisly stwierdzil ze ucieklismy.
Tyle z naszej strony.
BCH
ZAWISZA TO NIE SPRAWA ŻYCIA LUB ŚMIERCI - TO COŚ WIĘCEJ!!!

nikczemny

Post autor: nikczemny » 30.10.2007, 10:07

Legioner.
W dywagacje bawić bym się mógł jakby towarzystwo tu było bardziej rozgarnięte ale przy takim poziomie pokemoństwa jakie tu niestety panuje chyba należy sobie odpuścić.
Tutaj na poważne tematy nie da się tak naprawdę gadać.
Ja napiszę swoje przypuszczenie a jakiś gośc z pięcioma wyjazdami i tysiącem postów na koncie, co trybuny obserwuje przez szkiełko od 5 maximum lat zacznie mi tu jechać.
Nie wiem czy jest sens.
Tymbardziej że jak zaznaczyłem to jest tylko moje zdanie.
Po prostu nie chce mi się wierzyć że tak diametralnie mógło się zmienić podejście do tego wyjazdu po jednym (wcale nie wyjątkowym na przestrzeni paru ost lat) wydarzeniu.
Wygląda mi na to że Kielce akurat wydarzyły się w takim momencie że stały się dobrym pretekstem zasłaniającym być może inne mniejsze przyczyny.
Konkluzja taka wynika u mnie też trochę z obserwacji przebiegu tych rozmów na przestrzeni przed i po Kielcowej.
Jeśli oświaczenie rzezcywiście było prawdziwe to już totalna porażka jak dla mnie bo żeby wydawać oficjalne oświadczenia na całą Polskę, ferrować wyroki to nalezy zapoznać się z wersjami obu stron, poznać przebieg jakiegoś wydarzenia by stanowiło ono argument w dyskusji a nie zatrzymać się na wersji gazetowej.

nikczemny

Post autor: nikczemny » 30.10.2007, 10:12

I tak na szybko jeśli jesteśmy przy dywagacjach Legioner to popatrz na przykład tego znalezionego Legionisty na trybunach Wisły.
Takich było 6 czy 7 tego dnia.
Dało by się znaleźć więcej chociażby nie zwracając mu uwgi na meczu tylko śledząc go po cichu po meczu do auta.
I teraz co by było gdyby wasza ścisła delegacja była na tym meczu (dajmy na to 100 osób) oficjalnie a takei niesforne jednostki były odnajdowane i traktowane nieco inaczej, tak jak być może wasze frakcje się mogą sopodziewać po Wiśle?
Jak miałaby zareagować at stu osobowa delgacja widząc takie coś?

Może właśnie takiego czegoś min obawiali się Legioniści i w momencie gdy kminili nad takimi sprawami wyskoczyły Kielce
:?:

nikczemny

Post autor: nikczemny » 30.10.2007, 10:18

OnionLP pisze:
Johny84 pisze:
Po to został uchwalony pakt poznański żeby właśnie od tego sprzętu sie odciąc
... i pomysłodawca ma zgodę z ekipą, która ten sprzęt na szeroką skalę w Kraku wprowadził... nie przypierdalam się tu bynajmniej do Lecha, ale tak to wygląda...

Pzdr.

PS. Co do dyskusji, to jak dla mnie może się ciągnąć jeszcze przez x stron... jeśli ktoś nie zauważa różnicy pomiędzy gadka taką a "było nas 502" - "nie, było was 476" itd., to przykro mi...
tylko widzisz, Lech robi bardzo dużo, żeby Cracovię odzwyczaić od używania różnorakich sprzętów i "ucywilizować chuligańsko", a ostatnio także kibicowsko, ale o tym wiedzą tylko nie liczni...
Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia.
Być może z drugiej strony też sa podobne działania.
Wytłumacz mi czemu w innym wypadku racjonalnie Wisła na reprze w Płocku była bez noży itp?
Być może jednak wyadrzenia takie jak np powrót Lechii z Bielska i spotkanie z pewną ekipą osłabią chęć takich moralnych nauk.
I jeszcze jedno pytanie, nie złośliwe bo nie jestem hipokrytą, mecz GKS Katowice-Śląsk to chyba porażka nauczycieli bo skoro w zdecydowanej przewadze dwie ekipy w tym jedna paktowa atakują sprzętem inną też paktową to widać że to raczej Pasy występują dla niektórych w roli nauczyciela.
Podobnie jak w Warszawie przy okazji meczu Polonia W - Lechia ?Gdańsk.

chora_krowa

Post autor: chora_krowa » 30.10.2007, 10:43

nikczemny pisze: Może właśnie takiego czegoś min obawiali się Legioniści i w momencie gdy kminili nad takimi sprawami wyskoczyły Kielce
:?:
a moze jednak nie?
speed pisze:bo podobno przecież nie mieliscie przyjezdzac?
mielismy i nie pojechalismy, jesli ktos jechal to na wlasna reke to liczyl sie z konsekwencjami.
mic pisze:Warszawka jak zwykle to samo caly czas :lol: :lol: :lol: tak to jest jak nie ma argumentow

I zeby nie bylo, nie jestem za Wisla

:lol:
Warszawka to przyjachala do stolicy za praca z takich miescin jak Twoja
Obrazek

wladyslaw_gomulka

Post autor: wladyslaw_gomulka » 30.10.2007, 10:52

• Konkluzja taka wynika u mnie też trochę z obserwacji przebiegu tych rozmów na przestrzeni przed i po Kielcowej.
    Jeśli oświaczenie rzezcywiście było prawdziwe to już totalna porażka jak dla mnie bo żeby wydawać oficjalne oświadczenia na całą Polskę, ferrować wyroki to nalezy zapoznać się z wersjami obu stron, poznać przebieg jakiegoś wydarzenia by stanowiło ono argument w dyskusji a nie zatrzymać się na wersji gazetowej.
sorry ze sie wtrace
to jak pan, panie nikczemny traktuje to wydarzenie z Kielc ?
bo dla mnie to bylo morderstwo i chyba w wersji gazetowej tez jak pamietam a dla ciebie to co to bylo?wypadek przy pracy?przypadek?pech?
nie dzga sie ludzi na wysokosci klatki piersiowej aby go wystraszyc tylko zabic
a najgorsze jest to ze ze to nie byl wypadek przy pracy,malolaty nie chcialy zaistniec bylo to zaplanowane tylko komus puscily nerwy

mds

Post autor: mds » 30.10.2007, 10:54

Pytanie do Onion LP

Czy wywieszanie na swoim stadionie skradzionych z magazynu flag Wisly,jest tez forma "ucywilizowania "kibicow Cracovii.

WiecznieMłody

Post autor: WiecznieMłody » 30.10.2007, 11:15

mds pisze:Pytanie do Onion LP

Czy wywieszanie na swoim stadionie skradzionych z magazynu flag Wisly,jest tez forma "ucywilizowania "kibicow Cracovii.
Popieram i dodam swoje 3 grosze, całe podkarpacie uzywa sprzetu, malo sie czyta ze ten czy ten uzył sprzetu? Prawie wszystkie ekipy z tych rejonow sa chore pod tym wzgledem, a zawsze jest ta sama argumentacja, że Ci uzyli 2 tygodnie temu przeciwko im, a bo Ci napewno beda miec spzret itd. Jak Lech nie zrobi porzadku z Cracovia, to bedzie tak cały czas, mniejsze ekipy typu Sandecja bierze przyklad z Craxy i to idzie jak łańcuszek. Pozdrawiam normalnych.

mzks1963

Post autor: mzks1963 » 30.10.2007, 11:32

WiecznieMłody pisze:
mds pisze:Pytanie do Onion LP

Popieram i dodam swoje 3 grosze, całe podkarpacie uzywa sprzetu, malo sie czyta ze ten czy ten uzył sprzetu? Prawie wszystkie ekipy z tych rejonow sa chore pod tym wzgledem, a zawsze jest ta sama argumentacja, że Ci uzyli 2 tygodnie temu przeciwko im, a bo Ci napewno beda miec spzret itd. Jak Lech nie zrobi porzadku z Cracovia, to bedzie tak cały czas, mniejsze ekipy typu Sandecja bierze przyklad z Craxy i to idzie jak łańcuszek. Pozdrawiam normalnych.
Nie prawda! Chodzi mi o Podkarpacie, NIE WSZYSTKIE ekipy używają sprzętu, ekipy które używają nie robią tego tak jak ekipy krakowskie choć były wyjątki :) Sandecja to nie Podkarpacie jeśli to miałeś na myśli w swoim poście. I co do drugiej połowy Twojej wypowiedzi jestem w stanie się z Tobą zgodzić, ja jestem ciekaw co przykładowy nożownik myśli czytając post, że sprzęt jest zły etc. że cała Polska żałuje, że są tacy ludzie ... Czy się śmieje czy wyciąga czasem jakieś wnioski :roll:
A.C.A.B

allegro

Post autor: allegro » 30.10.2007, 11:39

Opis ze strony Wisly Plock:
Tuż po pierwszym gwizdku samochodowa ekipa Zawiszy robi sobie wycieczkę pod naszymi kasami jednak widząc nasz "komitet powitalny" nie zdecydowała się zatrzymać. Chwilę później następuje nasz atak przez sektor bufforowy - wyłamujemy swoją bramkę, dobiegamy do sektora gości i "wymieniamy się argumentami" z fanami GieKSy. "Dyskusję", w której to nasze argumenty okazały się silniejsze szybko przerywają ci co zawsze i od tej pory obie grupy zajmują się dopingiem

Bylem na tym meczu towarzysko wracajac z pracy i zaprzeczam tym bzdurom.
Moim zdaniem Zawisza nie robil zadnej wycieczki, bo co to za wjazd pod kasy 2, czy 3 autami. Jaki komitet powitalny? Piszesz chyba o ludziach, ktorzy kupywali bilety. Nikogo innego tam nie widzialem, a pod kasami stalem dlugo.
Tego tekstu "w której to nasze argumenty okazały się silniejsze" nie bede komentowal, bo musze podniesc sie z podlogi.

Generalnie na sektorze Jastrzebia byla dobra ekipa. Szkoda, ze nie napisales w relacji, ze odmowiliscie spotkania po meczu.

A Wisle radze ogarnac tego Michasia, co wymysla opisy, bo osmieszacie sie, a wiem ze w ekipie Petry sa powazni ludzie.
Ja uwielbiam Ją, Ona tu jest i tańczy dla mnie...

WiecznieMłody

Post autor: WiecznieMłody » 30.10.2007, 11:58

Do mzks1963. Napisalem prawie wszystkie ekipy to raz, 2 piszac podkarpacie mialem na mysli ekipy z woj. małopolskiego, podkarpackiego itd. ( 3liga grupa IV + 4 ligi z tych rejonow). pozdrawiam
Ps. co do relacji Petry dobrze ze postronna osoba sie wpisła (allegro), bo szkoda czasu i miejsca na tym forum na wyklucanie sie z kibicami z Plocka. My swoje wiemy i nam to starczy. Po przeczytaniu relacji zareagowalem w taki sam sposób co allegro.

tosh

Post autor: tosh » 30.10.2007, 12:34

czemu nie opisu wyjazdu do Plocka kibicow GKS Jastrzebie
kolesiu allegro wez sie ogarnij i nie pisz bzdur

WiecznieMłody

Post autor: WiecznieMłody » 30.10.2007, 12:39

tosh pisze:czemu nie opisu wyjazdu do Plocka kibicow GKS Jastrzebie
kolesiu allegro wez sie ogarnij i nie pisz bzdur
Jezeli soba upowazniona do pisania relacji w imieniu kibicow GKS'u Jastrzębie bedzie chciala napsiac relacje to napisze. Jesli jestes z plocka to widziales co i jak :wink:

ERNESTO

Post autor: ERNESTO » 30.10.2007, 12:45

WiecznieMłody pisze: to bedzie tak cały czas, mniejsze ekipy typu Sandecja bierze przyklad z Craxy i to idzie jak łańcuszek. Pozdrawiam normalnych.
Nie pisz o czyms o czym nie masz pojecia. Dotychczas wszyscy, ktorzy nas zaatakowali ze sprzetem argumentowali, ze to dlatego, ze trzymamy z Cracovia. Jesli masz watpliwosci lub pytania to PW

Pozdrawiam

Head

Post autor: Head » 30.10.2007, 13:15

allegro pisze:Opis ze strony Wisly Plock:
Tuż po pierwszym gwizdku samochodowa ekipa Zawiszy robi sobie wycieczkę pod naszymi kasami jednak widząc nasz "komitet powitalny" nie zdecydowała się zatrzymać. Chwilę później następuje nasz atak przez sektor bufforowy - wyłamujemy swoją bramkę, dobiegamy do sektora gości i "wymieniamy się argumentami" z fanami GieKSy. "Dyskusję", w której to nasze argumenty okazały się silniejsze szybko przerywają ci co zawsze i od tej pory obie grupy zajmują się dopingiem

Bylem na tym meczu towarzysko wracajac z pracy i zaprzeczam tym bzdurom.
Moim zdaniem Zawisza nie robil zadnej wycieczki, bo co to za wjazd pod kasy 2, czy 3 autami. Jaki komitet powitalny? Piszesz chyba o ludziach, ktorzy kupywali bilety. Nikogo innego tam nie widzialem, a pod kasami stalem dlugo.
Tego tekstu "w której to nasze argumenty okazały się silniejsze" nie bede komentowal, bo musze podniesc sie z podlogi.

Generalnie na sektorze Jastrzebia byla dobra ekipa. Szkoda, ze nie napisales w relacji, ze odmowiliscie spotkania po meczu.

A Wisle radze ogarnac tego Michasia, co wymysla opisy, bo osmieszacie sie, a wiem ze w ekipie Petry sa powazni ludzie.
Nie bedzie nikt z tobą dyskutowal na ten temat z Płocka.Kolo h*** nam to lata co masz do powiedzenia i czy byles pod kasa jak jechali czy nie.Nasza wersja jest taka ze:
Zawisza sie nie zatrzymala i wszystko,co do bramki buforowej to lepiej tez nie pisz skoro nie wiesz.Co do tego ze odmówilismy spotkania po meczu to juz bez komentarza lepiej...
Jak masz jakies pytania albo swoje aluzje to priv.To tyle nikt z Płocka ma sie nie wypowiadac!.
Petrochemia Płock

JasiuZ

Post autor: JasiuZ » 30.10.2007, 13:43

No ku*** nie wiedziałem ze tu jeszcze sie kiedys wpisze, ale podnosice nam ciśnienie.
Czy u was w Płocku nie ogarniacie co kto pisze w necie? Byle kto moze pisac byle jakie bzdury. A kolegów z Płocka prosze o odpowiedz na własciwym forum a nie na kibice.net
Head wątpie abyś był kumaty ale moze warto spróbowac....
jak było na gali?
[1962]

Head

Post autor: Head » 30.10.2007, 13:57

JasiuZ pisze:No ku*** nie wiedziałem ze tu jeszcze sie kiedys wpisze, ale podnosice nam ciśnienie.
Czy u was w Płocku nie ogarniacie co kto pisze w necie? Byle kto moze pisac byle jakie bzdury. A kolegów z Płocka prosze o odpowiedz na własciwym forum a nie na kibice.net
Head wątpie abyś był kumaty ale moze warto spróbowac....
jak było na gali?
Wogule mial nikt nie pisac na necie,ale jak sie widzi takie bzdury co wypisują to trzeba to krotko "strescic".Co ty ja nie kumaty...
To tyle.Jak cos to priv.
Petrochemia Płock

Michał_Płock

Post autor: Michał_Płock » 30.10.2007, 16:53

Sam się ogarnij - to raz.

A dwa... Co tam jest nieprawdziwego?

Zawisza pod kasami przejechał? - Przejechał.
Nie zatrzymał się? - Nie zatrzymał.
Rozjebaliśmy bramkę i dobiegliśmy do sektora gości - tak.
W tym samym czasie GKS moim zdaniem nie dążył do starcia, ponadto przyjęli więcej ciosów przez kraty. Stąd mój tekst o " mocniejszych argumentach", ale nikt tam nie napisał, że to jakiś sukces, czy wielkie zwycięstwo.
Więc jak jesteś obiektywny niby, to oceniaj obiektywnie (chociaż nie wiem jak możesz oceniać coś w czym nie brałeś udziału, bo nawet jeśli byłeś na meczu, to chyba z nami nie biegłeś?), a nie tak jak Ci wygodnie bo rozdmuchujesz tą sprawę więcej niż to warte.
(tymbardziej, że na tym forum tej relacji nie pisałem)

Z mojej strony koniec,
Pozdrawiam normalnych
[link] - Serdecznie zapraszam!

allegro

Post autor: allegro » 30.10.2007, 17:14

Michał_Płock pisze: Sam się ogarnij - to raz.

A dwa... Co tam jest nieprawdziwego?

Zawisza pod kasami przejechał? - Przejechał.
Nie zatrzymał się? - Nie zatrzymał.
Rozjebaliśmy bramkę i dobiegliśmy do sektora gości - tak.
W tym samym czasie GKS moim zdaniem nie dążył do starcia, ponadto przyjęli więcej ciosów przez kraty. Stąd mój tekst o " mocniejszych argumentach", ale nikt tam nie napisał, że to jakiś sukces, czy wielkie zwycięstwo.
Więc jak jesteś obiektywny niby, to oceniaj obiektywnie (chociaż nie wiem jak możesz oceniać coś w czym nie brałeś udziału, bo nawet jeśli byłeś na meczu, to chyba z nami nie biegłeś?), a nie tak jak Ci wygodnie bo rozdmuchujesz tą sprawę więcej niż to warte.
(tymbardziej, że na tym forum tej relacji nie pisałem)

Z mojej strony koniec,
Pozdrawiam normalnych
Nie bede z Toba rozmawial na tym forum. Za te bzdury dostaniesz stosowna reprymende od kogo trzeba. Mieliscie nie pisac o tym zdarzeniu na necie i jak zawsze Michas sie wylamal. Gwarantuje Ci, ze tym razem stosowne osoby z Plocka tak tego nie zostawia. Za duzo szczekasz.
Ja uwielbiam Ją, Ona tu jest i tańczy dla mnie...

Michał_Płock

Post autor: Michał_Płock » 30.10.2007, 17:24

Weź się lepiej za sprzedawanie perfum na allegro i jak nie masz zamiaru odpowiadać na pytania, to sam kłapnij dziobem i nie podbijaj na siłe.

Bez odbioru, jak coś to prv
[link] - Serdecznie zapraszam!

zwierzak

Post autor: zwierzak » 30.10.2007, 17:34

Ilu kibiców:
- Motoru w Gdyni
- Lechii w Stalowej
- Odry w Turku??
"Nawet po obcej ziemi chodze własnymi ścieżkami!!" - GieKSa On Tour

ODPOWIEDZ