Puchar Polski -2024/2025 !!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
w miare kumaty

Re: Puchar Polski -2024/2025 !!

Post autor: w miare kumaty » wczoraj, 00:47

obsetwator pisze:
03.05.2025, 20:38
a ja ci napisze ze obserwator bylo zajete,to cos zmieni geniuszu,Nie ja pierszy zaczalem ublirzac,debilowi odpisalem na jego poziomie
Ubliżać też było zajęte?

iparts.pl
navijaci88

Post autor: navijaci88 » wczoraj, 07:30

Brawo Legia. Ostatnie transparenty na Trzaskowskiego i barwy tracone na rzecz bezmózgich pikoli i zapełniaczy puszek to wspaniała wiadomość i ostatki oldschoolu w Polsce ... Pamiętam te piękne czasy gdy pojechałem na wyjazd bez barw, bo postanowiłem mieć swój mózg i w razie kłopotów jako pikniczek być incognito i dostałem pytanie "A co Ty chuligan jesteś ? " Myślę haha co to za pojebane myślenie wydaje się, że to właśnie Pan chuligan powinien mieć na tyle jaj, że chodzi wszędzie w barwach, a ludzie którzy jadą oglądać mecz i nie zamierzają walczyć o jakieś szmaty z Chin powinni być casuals, ale w tym kraju jak widać wszystko jest na odwrót i dla zysku sprzedaje się barwy ludziom, którzy nie powinni ich nosić

Tutaj na Wyspach przyjeżdżasz sobie na meczyk casuals, potem wtapiasz się w tłum i jeszcze zaliczasz po meczyku pub i clubbing, a Polski pikol chowa szmaty w reklamówce z biedronki, bo musi wyrwać się z kordonu, bo jutro musi iść na magazyn w Wawie beka

[link]

Pozdro. Szacun Legia

Venzis

Post autor: Venzis » wczoraj, 08:13

Nie zesraj się tak tymi wyspami bo jeszcze chwila i sam będziesz gdzieś na uboczu siedział, i się chował by cię czasem żaden ciapak nie pobił. Więc, od jutra znowu wstawaj i maszeruj do ciapaka na zmywak, i słuchaj grzecznie poleceń szefa.

factoryproject

Post autor: factoryproject » wczoraj, 08:33

navijaci88 pisze:
wczoraj, 07:30
Brawo Legia. Ostatnie transparenty na Trzaskowskiego i barwy tracone na rzecz bezmózgich pikoli i zapełniaczy puszek to wspaniała wiadomość i ostatki oldschoolu w Polsce ... Pamiętam te piękne czasy gdy pojechałem na wyjazd bez barw, bo postanowiłem mieć swój mózg i w razie kłopotów jako pikniczek być incognito i dostałem pytanie "A co Ty chuligan jesteś ? " Myślę haha co to za pojebane myślenie wydaje się, że to właśnie Pan chuligan powinien mieć na tyle jaj, że chodzi wszędzie w barwach, a ludzie którzy jadą oglądać mecz i nie zamierzają walczyć o jakieś szmaty z Chin powinni być casuals, ale w tym kraju jak widać wszystko jest na odwrót i dla zysku sprzedaje się barwy ludziom, którzy nie powinni ich nosić

Tutaj na Wyspach przyjeżdżasz sobie na meczyk casuals, potem wtapiasz się w tłum i jeszcze zaliczasz po meczyku pub i clubbing, a Polski pikol chowa szmaty w reklamówce z biedronki, bo musi wyrwać się z kordonu, bo jutro musi iść na magazyn w Wawie beka

[link]

Pozdro. Szacun Legia
Jaki Ty jesteś niedojebany to głowa mała ;)
Ja myślę ze to kolejna reinkarnacja tego debila co znał Łysego z Huty :)
Jak by po meczach u nas ludzie ne iszli na piwo a potem do klubów, co za zryty ku*** łeb.

suomi

Post autor: suomi » wczoraj, 08:40

factoryproject pisze:
wczoraj, 08:33
navijaci88 pisze:
wczoraj, 07:30

[link]

Pozdro. Szacun Legia
Jaki Ty jesteś niedojebany to głowa mała ;)
Ja myślę ze to kolejna reinkarnacja tego debila co znał Łysego z Huty :)
Jak by po meczach u nas ludzie ne iszli na piwo a potem do klubów, co za zryty ku*** łeb.
Widziałeś w Polsce po wyjeździe, żeby w takim Gdańsku jak w jakimś Brighton kibice wychodzili po meczu z sektora gosi i szli na miasto albo nad morze ? Pogon poszła sobie na piwko i dostali bęcki

obserwator17

Post autor: obserwator17 » wczoraj, 09:50

Dorabiacie niepotrzebne ideologie do bardzo prostych rzeczy - rok temu Wisła była zupełnie neutralna w stosunku do Pogoni i w drugą stronę to samo przez co kibice mogli bez przeszkody siedzieć ze sobą w ogródkach czy w kolejce do żabek bez żadnej spiny.
Pogoń dołączając do obozu WRWE mogła się liczyć z tym że przechadzki miastem mogą skończyć się w ten sposób.
U nas kibicowanie to nie jest żaden casual pikol sobie bierze koszulkę, czapkę, szalik i rusza w miasto jakby szedł na mecz kadry.
Potracili to potracili na pewno będą mieli nauczkę na przyszłość.
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków

navijaci88

Post autor: navijaci88 » wczoraj, 09:56

obserwator17 pisze:
wczoraj, 09:50
Dorabiacie niepotrzebne ideologie do bardzo prostych rzeczy - rok temu Wisła była zupełnie neutralna w stosunku do Pogoni i w drugą stronę to samo przez co kibice mogli bez przeszkody siedzieć ze sobą w ogródkach czy w kolejce do żabek bez żadnej spiny.
Pogoń dołączając do obozu WRWE mogła się liczyć z tym że przechadzki miastem mogą skończyć się w ten sposób.
U nas kibicowanie to nie jest żaden casual pikol sobie bierze koszulkę, czapkę, szalik i rusza w miasto jakby szedł na mecz kadry.
To po co zmuszać kogoś przy kupowaniu do biletu do kupowania 10 koszulki w tych samych barwach ? Kupujesz bilet i dostajesz info jaka jest sytuacja, że w razie założenia barw licz się z konsekwencjami, a nie masz jaj to ich nie zakładasz, a nie kaska zarobiona, kumaci w czarnych koszulkach spędzają czas ze sobą, a reszta pozostawiona sama sobie

obserwator17

Post autor: obserwator17 » wczoraj, 10:15

navijaci88 pisze:
wczoraj, 09:56
obserwator17 pisze:
wczoraj, 09:50
To po co zmuszać kogoś przy kupowaniu do biletu do kupowania 10 koszulki w tych samych barwach ? Kupujesz bilet i dostajesz info jaka jest sytuacja, że w razie założenia barw licz się z konsekwencjami, a nie masz jaj to ich nie zakładasz, a nie kaska zarobiona, kumaci w czarnych koszulkach spędzają czas ze sobą, a reszta pozostawiona sama sobie
No jak po co? Chyba wszyscy znamy odpowiedź. Ja to jeszcze jestem z tego pokolenia w którym się mówiło "nie umiesz obronić barw to ich nie zakładaj" - więc po prostu sam tego nie rozumiem, że im większy leszcz to więcej na siebie założy, tym bardziej we wrogim mieście.
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków

traffic2

Post autor: traffic2 » wczoraj, 10:57

w miare kumaty pisze:
wczoraj, 00:47
obsetwator pisze:
03.05.2025, 20:38
a ja ci napisze ze obserwator bylo zajete,to cos zmieni geniuszu,Nie ja pierszy zaczalem ublirzac,debilowi odpisalem na jego poziomie
Ubliżać też było zajęte?
Ubiegłeś mnie :)..... aż się prosiło przecież.

Amok-rts

Post autor: Amok-rts » wczoraj, 13:17

WRWE obecne w liczbach:

Ruch 170
Wisła 80
Widzew 70

eNGie

Post autor: eNGie » wczoraj, 13:19

Amok-rts pisze:
wczoraj, 13:17
WRWE obecne w liczbach:

Ruch 170
Wisła 80
Widzew 70
Brakuje "E". :)

lukasz83

Post autor: lukasz83 » wczoraj, 16:00

BillHodges pisze:
03.05.2025, 23:49
Taksepatrze pisze:
03.05.2025, 20:25
Jakie liczby po obu stronach zgodowiczów/układowiczów/dobrych relacji? :)
pogoń z murzynami na sektorze 😂🍿
Zagłębia bylo więcej niż te cale Ww gowno

umulung

Post autor: umulung » wczoraj, 16:54

lukasz83 pisze:
wczoraj, 16:00
BillHodges pisze:
03.05.2025, 23:49
Taksepatrze pisze:
03.05.2025, 20:25
Jakie liczby po obu stronach zgodowiczów/układowiczów/dobrych relacji? :)
pogoń z murzynami na sektorze 😂🍿
Zagłębia bylo więcej niż te cale Ww gowno
dobrze, ze Was tylu na wyjazdy jezdzi, gownie

Prawilnyy

Post autor: Prawilnyy » wczoraj, 17:15

Brawo Legia za transparent skierowany do tęczowego i jego funfla narkomana.Na innych stadionach niby też się transparenty pojawiają ale te legijne mają konkretny przekaz i pierdolnięcie.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''

DziadekPS

Post autor: DziadekPS » wczoraj, 19:58

Tak kibole, huligani z pierwszych rzędów.
Umoralniajcie dalej całą Polskę, a później krójcie dzieciaki 👌

le_suiveur pisze:
03.05.2025, 19:07
Kibole Pogoni płaczą dalej w necie, że Legia ich potraktowała jak trzeba... Za chwilę będą zaganiać sami na psiarnie
[link]

suomi

Post autor: suomi » wczoraj, 20:15

DziadekPS pisze:
wczoraj, 19:58

le_suiveur pisze:
Kibole Pogoni płaczą dalej w necie, że Legia ich potraktowała jak trzeba... Za chwilę będą zaganiać sami na psiarnie
[link]
To może czas nauczyć dzieciaki jak za starych dobrych czasów, że nie nosisz barw jeżeli nie umiesz ich obronić ... Ale dzisiaj barwy to tylko bajeczka dla naiwnych chodzi po prostu o zysk. Stracą i kupią nowe, bo dzisiaj produkuje się tyle tego chińskiego badziewia, że już wszystko traci wartość

le_suiveur

Post autor: le_suiveur » wczoraj, 21:12

suomi pisze:
wczoraj, 20:15
DziadekPS pisze:
wczoraj, 19:58

le_suiveur pisze:
[link]
To może czas nauczyć dzieciaki jak za starych dobrych czasów, że nie nosisz barw jeżeli nie umiesz ich obronić ... Ale dzisiaj barwy to tylko bajeczka dla naiwnych chodzi po prostu o zysk. Stracą i kupią nowe, bo dzisiaj produkuje się tyle tego chińskiego badziewia, że już wszystko traci wartość
Dokładnie. Najpierw ugrzecznianie trybun w zamian za hajs z kibice razem itd. A teraz płacz bo Legia jako jedna z nielicznych ekip podtrzymuje duch starej dobre kibolki gdzie najsłabsi odpadali. A tu znane z trybun Pogoni typu od 2 dni płaczą na necie jak jakieś społeczniaki... [link]

zetor

Post autor: zetor » wczoraj, 21:26

Pogoni to może wyjść tylko na dobre, bo sentyment do Legii był tam nadal dosyć silny wśród wielu kibiców, ale masowe obijanie pikników w Warszawie raczej ich już z tego wyleczyło.

North!

Post autor: North! » 5 min temu

Ja tylko przypomnę, że rok temu PS chodziła wszędzie bez problemu. Aktualnie obrali nowy kierunek, który nie będzie tolerowany w Warszawie i tyle. Jak widać za słabo poinformowali swoich kibiców którzy chyba jeszcze żyli w matrixie i myśleli że będzie powtórka z ubiegłego roku. Zresztą sporo osób za to zawiniętych bo tajnych w okolicy stadionu w opór.

ODPOWIEDZ