Ubliżać też było zajęte?obsetwator pisze: ↑03.05.2025, 20:38a ja ci napisze ze obserwator bylo zajete,to cos zmieni geniuszu,Nie ja pierszy zaczalem ublirzac,debilowi odpisalem na jego poziomie
Puchar Polski -2024/2025 !!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Puchar Polski -2024/2025 !!
-
Brawo Legia. Ostatnie transparenty na Trzaskowskiego i barwy tracone na rzecz bezmózgich pikoli i zapełniaczy puszek to wspaniała wiadomość i ostatki oldschoolu w Polsce ... Pamiętam te piękne czasy gdy pojechałem na wyjazd bez barw, bo postanowiłem mieć swój mózg i w razie kłopotów jako pikniczek być incognito i dostałem pytanie "A co Ty chuligan jesteś ? " Myślę haha co to za pojebane myślenie wydaje się, że to właśnie Pan chuligan powinien mieć na tyle jaj, że chodzi wszędzie w barwach, a ludzie którzy jadą oglądać mecz i nie zamierzają walczyć o jakieś szmaty z Chin powinni być casuals, ale w tym kraju jak widać wszystko jest na odwrót i dla zysku sprzedaje się barwy ludziom, którzy nie powinni ich nosić
Tutaj na Wyspach przyjeżdżasz sobie na meczyk casuals, potem wtapiasz się w tłum i jeszcze zaliczasz po meczyku pub i clubbing, a Polski pikol chowa szmaty w reklamówce z biedronki, bo musi wyrwać się z kordonu, bo jutro musi iść na magazyn w Wawie beka
[link]
Pozdro. Szacun Legia
Tutaj na Wyspach przyjeżdżasz sobie na meczyk casuals, potem wtapiasz się w tłum i jeszcze zaliczasz po meczyku pub i clubbing, a Polski pikol chowa szmaty w reklamówce z biedronki, bo musi wyrwać się z kordonu, bo jutro musi iść na magazyn w Wawie beka
[link]
Pozdro. Szacun Legia
-
Nie zesraj się tak tymi wyspami bo jeszcze chwila i sam będziesz gdzieś na uboczu siedział, i się chował by cię czasem żaden ciapak nie pobił. Więc, od jutra znowu wstawaj i maszeruj do ciapaka na zmywak, i słuchaj grzecznie poleceń szefa.
-
Jaki Ty jesteś niedojebany to głowa mała ;)navijaci88 pisze: ↑wczoraj, 07:30Brawo Legia. Ostatnie transparenty na Trzaskowskiego i barwy tracone na rzecz bezmózgich pikoli i zapełniaczy puszek to wspaniała wiadomość i ostatki oldschoolu w Polsce ... Pamiętam te piękne czasy gdy pojechałem na wyjazd bez barw, bo postanowiłem mieć swój mózg i w razie kłopotów jako pikniczek być incognito i dostałem pytanie "A co Ty chuligan jesteś ? " Myślę haha co to za pojebane myślenie wydaje się, że to właśnie Pan chuligan powinien mieć na tyle jaj, że chodzi wszędzie w barwach, a ludzie którzy jadą oglądać mecz i nie zamierzają walczyć o jakieś szmaty z Chin powinni być casuals, ale w tym kraju jak widać wszystko jest na odwrót i dla zysku sprzedaje się barwy ludziom, którzy nie powinni ich nosić
[link]
Pozdro. Szacun Legia
Ja myślę ze to kolejna reinkarnacja tego debila co znał Łysego z Huty :)
Jak by po meczach u nas ludzie ne iszli na piwo a potem do klubów, co za zryty ku*** łeb.
-
Widziałeś w Polsce po wyjeździe, żeby w takim Gdańsku jak w jakimś Brighton kibice wychodzili po meczu z sektora gosi i szli na miasto albo nad morze ? Pogon poszła sobie na piwko i dostali bęckifactoryproject pisze: ↑wczoraj, 08:33Jaki Ty jesteś niedojebany to głowa mała ;)navijaci88 pisze: ↑wczoraj, 07:30Brawo Legia. Ostatnie transparenty na Trzaskowskiego i barwy tracone na rzecz bezmózgich pikoli i zapełniaczy puszek to wspaniała wiadomość i ostatki oldschoolu w Polsce ... Pamiętam te piękne czasy gdy pojechałem na wyjazd bez barw, bo postanowiłem mieć swój mózg i w razie kłopotów jako pikniczek być incognito i dostałem pytanie "A co Ty chuligan jesteś ? " Myślę haha co to za pojebane myślenie wydaje się, że to właśnie Pan chuligan powinien mieć na tyle jaj, że chodzi wszędzie w barwach, a ludzie którzy jadą oglądać mecz i nie zamierzają walczyć o jakieś szmaty z Chin powinni być casuals, ale w tym kraju jak widać wszystko jest na odwrót i dla zysku sprzedaje się barwy ludziom, którzy nie powinni ich nosić
[link]
Pozdro. Szacun Legia
Ja myślę ze to kolejna reinkarnacja tego debila co znał Łysego z Huty :)
Jak by po meczach u nas ludzie ne iszli na piwo a potem do klubów, co za zryty ku*** łeb.
-
Dorabiacie niepotrzebne ideologie do bardzo prostych rzeczy - rok temu Wisła była zupełnie neutralna w stosunku do Pogoni i w drugą stronę to samo przez co kibice mogli bez przeszkody siedzieć ze sobą w ogródkach czy w kolejce do żabek bez żadnej spiny.
Pogoń dołączając do obozu WRWE mogła się liczyć z tym że przechadzki miastem mogą skończyć się w ten sposób.
U nas kibicowanie to nie jest żaden casual pikol sobie bierze koszulkę, czapkę, szalik i rusza w miasto jakby szedł na mecz kadry.
Potracili to potracili na pewno będą mieli nauczkę na przyszłość.
Pogoń dołączając do obozu WRWE mogła się liczyć z tym że przechadzki miastem mogą skończyć się w ten sposób.
U nas kibicowanie to nie jest żaden casual pikol sobie bierze koszulkę, czapkę, szalik i rusza w miasto jakby szedł na mecz kadry.
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków
-
To po co zmuszać kogoś przy kupowaniu do biletu do kupowania 10 koszulki w tych samych barwach ? Kupujesz bilet i dostajesz info jaka jest sytuacja, że w razie założenia barw licz się z konsekwencjami, a nie masz jaj to ich nie zakładasz, a nie kaska zarobiona, kumaci w czarnych koszulkach spędzają czas ze sobą, a reszta pozostawiona sama sobieobserwator17 pisze: ↑wczoraj, 09:50Dorabiacie niepotrzebne ideologie do bardzo prostych rzeczy - rok temu Wisła była zupełnie neutralna w stosunku do Pogoni i w drugą stronę to samo przez co kibice mogli bez przeszkody siedzieć ze sobą w ogródkach czy w kolejce do żabek bez żadnej spiny.
-
No jak po co? Chyba wszyscy znamy odpowiedź. Ja to jeszcze jestem z tego pokolenia w którym się mówiło "nie umiesz obronić barw to ich nie zakładaj" - więc po prostu sam tego nie rozumiem, że im większy leszcz to więcej na siebie założy, tym bardziej we wrogim mieście.navijaci88 pisze: ↑wczoraj, 09:56To po co zmuszać kogoś przy kupowaniu do biletu do kupowania 10 koszulki w tych samych barwach ? Kupujesz bilet i dostajesz info jaka jest sytuacja, że w razie założenia barw licz się z konsekwencjami, a nie masz jaj to ich nie zakładasz, a nie kaska zarobiona, kumaci w czarnych koszulkach spędzają czas ze sobą, a reszta pozostawiona sama sobieobserwator17 pisze: ↑wczoraj, 09:50Dorabiacie niepotrzebne ideologie do bardzo prostych rzeczy - rok temu Wisła była zupełnie neutralna w stosunku do Pogoni i w drugą stronę to samo przez co kibice mogli bez przeszkody siedzieć ze sobą w ogródkach czy w kolejce do żabek bez żadnej spiny.
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
-
Ubiegłeś mnie :)..... aż się prosiło przecież.w miare kumaty pisze: ↑wczoraj, 00:47Ubliżać też było zajęte?obsetwator pisze: ↑03.05.2025, 20:38a ja ci napisze ze obserwator bylo zajete,to cos zmieni geniuszu,Nie ja pierszy zaczalem ublirzac,debilowi odpisalem na jego poziomie
-
WRWE obecne w liczbach:
Ruch 170
Wisła 80
Widzew 70
Ruch 170
Wisła 80
Widzew 70
-
-
Zagłębia bylo więcej niż te cale Ww gownoBillHodges pisze: ↑03.05.2025, 23:49pogoń z murzynami na sektorzeTaksepatrze pisze: ↑03.05.2025, 20:25Jakie liczby po obu stronach zgodowiczów/układowiczów/dobrych relacji? :)![]()
-
dobrze, ze Was tylu na wyjazdy jezdzi, gownielukasz83 pisze: ↑wczoraj, 16:00Zagłębia bylo więcej niż te cale Ww gownoBillHodges pisze: ↑03.05.2025, 23:49pogoń z murzynami na sektorzeTaksepatrze pisze: ↑03.05.2025, 20:25Jakie liczby po obu stronach zgodowiczów/układowiczów/dobrych relacji? :)![]()
-
Brawo Legia za transparent skierowany do tęczowego i jego funfla narkomana.Na innych stadionach niby też się transparenty pojawiają ale te legijne mają konkretny przekaz i pierdolnięcie.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Tak kibole, huligani z pierwszych rzędów.
Umoralniajcie dalej całą Polskę, a później krójcie dzieciaki
le_suiveur pisze: ↑03.05.2025, 19:07Kibole Pogoni płaczą dalej w necie, że Legia ich potraktowała jak trzeba... Za chwilę będą zaganiać sami na psiarnie
[link]
-
To może czas nauczyć dzieciaki jak za starych dobrych czasów, że nie nosisz barw jeżeli nie umiesz ich obronić ... Ale dzisiaj barwy to tylko bajeczka dla naiwnych chodzi po prostu o zysk. Stracą i kupią nowe, bo dzisiaj produkuje się tyle tego chińskiego badziewia, że już wszystko traci wartośćDziadekPS pisze: ↑wczoraj, 19:58Tak kibole, huligani z pierwszych rzędów.
le_suiveur pisze: ↑03.05.2025, 19:07Kibole Pogoni płaczą dalej w necie, że Legia ich potraktowała jak trzeba... Za chwilę będą zaganiać sami na psiarnie
[link]
-
Dokładnie. Najpierw ugrzecznianie trybun w zamian za hajs z kibice razem itd. A teraz płacz bo Legia jako jedna z nielicznych ekip podtrzymuje duch starej dobre kibolki gdzie najsłabsi odpadali. A tu znane z trybun Pogoni typu od 2 dni płaczą na necie jak jakieś społeczniaki... [link]suomi pisze: ↑wczoraj, 20:15To może czas nauczyć dzieciaki jak za starych dobrych czasów, że nie nosisz barw jeżeli nie umiesz ich obronić ... Ale dzisiaj barwy to tylko bajeczka dla naiwnych chodzi po prostu o zysk. Stracą i kupią nowe, bo dzisiaj produkuje się tyle tego chińskiego badziewia, że już wszystko traci wartośćDziadekPS pisze: ↑wczoraj, 19:58Tak kibole, huligani z pierwszych rzędów.
[link]
-
Pogoni to może wyjść tylko na dobre, bo sentyment do Legii był tam nadal dosyć silny wśród wielu kibiców, ale masowe obijanie pikników w Warszawie raczej ich już z tego wyleczyło.
-
Ja tylko przypomnę, że rok temu PS chodziła wszędzie bez problemu. Aktualnie obrali nowy kierunek, który nie będzie tolerowany w Warszawie i tyle. Jak widać za słabo poinformowali swoich kibiców którzy chyba jeszcze żyli w matrixie i myśleli że będzie powtórka z ubiegłego roku. Zresztą sporo osób za to zawiniętych bo tajnych w okolicy stadionu w opór.