Toruń i kujawsko-pomorskie

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

kmwtwpdk

Re: Toruń i kujawsko-pomorskie

Post autor: kmwtwpdk » 13.04.2025, 20:30

Zawisza Bydgoszcz.

Juz po pytaniu widac, ze szukasz do czego by sie dojebac i zmienic temat tych kurewskich fan clubow, ktore tworza historie Lechii.

Nie martw sie, tez bym byl wkurwiony gdyby pare metrow ode mnie staly takie tuzy kibicostwa.Postawcie ich gdzies w ostatnich rzedach i temat przemilknie.
I koniecznie niech Gkm nie zabiera tego konfidenta z Polonii z Solca ktory sie kitra u nich w Grudziadzu :)

iparts.pl
htsk4

Post autor: htsk4 » 13.04.2025, 21:29

Spytałem, ponieważ wydaje mi się, że często wypowiadasz się nieprzychylnie na temat Lechii czy GKMu. Ok teraz widzę powód.
Odpowiedziałeś grzecznie, więc nie będę wypowiadał się na temat Zawiszy i np jego koalicjanta z Lęborka.
Iława, Kwidzyn i Grudziądz, to są stosunkowo nowe układy/znajomości, rozwija się to fajnie, stówka z GKMu w Łodzi pokazuje pewien potencjał, zobaczymy co przyniesie przyszłość. Po prostu weszliśmy jako BKS, na tereny gdzie nas nie było lub nic nie znaczyliśmy, siłą rzeczy naruszamy dotychczasowe układy i to wielu się nie podoba. Efekty tego widać, jest progres w tych kiepskich czasach. Zaraz ktoś pewnie napisze o Stomilu czy Jezioraku, ale cóż, zmieniają się czasy, zmieniają się układy, ludzie, sympatie.Nie mi to oceniać. Zawisza nie trzyma z Arką, Legia z Pogonią,Lechia z Wisła czy ksc z Koroną. ŁKS trzyma z Lechem, Wisła z Widzewem, Lechia z Rakowem, czy Pogoń wiesza flagę Ruchu. Czas płynie.. :)
Good Night Left Side

matador88

Post autor: matador88 » 14.04.2025, 00:08

serwis pisze:
13.04.2025, 14:57
Nie zgodzę się z Tobą.Z tego co wiem Olimpia nie będzie miała relacji z Zawiszą własnie dlatego że podają rękę GKM-owi.
Juz kiedyś pisałem, że Grudziądz jest specyficzny ale dla rozwoju jednych czy drugich muszą iść swoją drogą. Czyli wyjść ze strefy komfortu.
Jeden jedyny co trochę prawdy napisał - fakt ze tylko w pierwszej cześci ale zawsze. Reszta to płacz i wylewanie frustracji. Nic nie muszą a już na pewno nie swoją. Liczebność Olimpii jest znana , 50 pojechało na gościnę do Suwałk w sobotę, każdy ogarnięty widział "młyn" jaki był w niedzielę z Hutnikiem. W niespełna 100tys mieście nikt normalny nie będzie ze sobą wojował skoro nie musi ba to gówno da a nie rozwój. Frustrację Arki czy Zawiszy są zrozumiałe - no na północy to magnesem nie są.

hatecore

Post autor: hatecore » 14.04.2025, 00:16

htsk4 pisze:
13.04.2025, 21:29
Spytałem, ponieważ wydaje mi się, że często wypowiadasz się nieprzychylnie na temat Lechii czy GKMu. Ok teraz widzę powód.
Odpowiedziałeś grzecznie, więc nie będę wypowiadał się na temat Zawiszy i np jego koalicjanta z Lęborka.
Iława, Kwidzyn i Grudziądz, to są stosunkowo nowe układy/znajomości, rozwija się to fajnie, stówka z GKMu w Łodzi pokazuje pewien potencjał, zobaczymy co przyniesie przyszłość. Po prostu weszliśmy jako BKS, na tereny gdzie nas nie było lub nic nie znaczyliśmy, siłą rzeczy naruszamy dotychczasowe układy i to wielu się nie podoba. Efekty tego widać, jest progres w tych kiepskich czasach. Zaraz ktoś pewnie napisze o Stomilu czy Jezioraku, ale cóż, zmieniają się czasy, zmieniają się układy, ludzie, sympatie.Nie mi to oceniać. Zawisza nie trzyma z Arką, Legia z Pogonią,Lechia z Wisła czy ksc z Koroną. ŁKS trzyma z Lechem, Wisła z Widzewem, Lechia z Rakowem, czy Pogoń wiesza flagę Ruchu. Czas płynie.. :)
Znak czasu. Skoro Gumiorów pogodziliście z Jeziorakiem.. Ale proszę pani oni przecież też;)
Poza żużlofanami kogo teraz biznesowo ogarniecie? Hokejowo nie widzę, na siatce jest ktoś sensowny?

htsk4

Post autor: htsk4 » 14.04.2025, 06:44

Znak czasu. W Gdyni bez zmiany, jeśli chodzi o ŁKS?
Biznesowo-a było o tym głośno kilka tygodni temu-to ogarniamy pewien klub zza Sopotu. Znak czasu. :)
Good Night Left Side

Gedania Gdansk

Post autor: Gedania Gdansk » 14.04.2025, 06:50

matador88 pisze:
14.04.2025, 00:08
serwis pisze:
Nie zgodzę się z Tobą.Z tego co wiem Olimpia nie będzie miała relacji z Zawiszą własnie dlatego że podają rękę GKM-owi.
Juz kiedyś pisałem, że Grudziądz jest specyficzny ale dla rozwoju jednych czy drugich muszą iść swoją drogą. Czyli wyjść ze strefy komfortu.
Jeden jedyny co trochę prawdy napisał - fakt ze tylko w pierwszej cześci ale zawsze. Reszta to płacz i wylewanie frustracji. Nic nie muszą a już na pewno nie swoją. Liczebność Olimpii jest znana , 50 pojechało na gościnę do Suwałk w sobotę, każdy ogarnięty widział "młyn" jaki był w niedzielę z Hutnikiem. W niespełna 100tys mieście nikt normalny nie będzie ze sobą wojował skoro nie musi ba to gówno da a nie rozwój. Frustrację Arki czy Zawiszy są zrozumiałe - no na północy to magnesem nie są.
W Gdyni z poczucia bezsilności nie możemy zasnąć ale, że w Bydgoszczy mają tak samo… ten Grudziądz działa na wyobraźnię ;)

trzecigarnitur

Post autor: trzecigarnitur » 14.04.2025, 12:13

kmwtwpdk pisze:
13.04.2025, 17:59
Ryzykanci a dokladnie kilka osob w wieku +/- 40 to wstyd dla Lechii aby ich zabierac bo po kilku upokorzeniach ze strony Wfcg przestali sie udzielac a gdy sytuacja w Grudziadzu zmienila sie o 180stopni, nagle zaczeli byc aktywni.

Lechia Kwidzyn ile ich tam bylo w Lodzi....bodajze 14 osob, polowa z nich wczesniej byla kilkukrotnie w Lodzi ale po stronie Widzewa.Z pozostalej reszty znajdzie sie ktos z watkiem legijnym.

To samo Ilawa. Byly zdjecia chlopow z Ilawy, jeden przyklad to typ co Arke zamienil na Lechie albo inny koles za czasow zgody z Elana w barwach Ruchu i Widzewa zapierdalal a potem stoi ze Slaskiem jako Lechia o krzyczy Rolik pamietamy. Wiecej smiechi niz pozytku z takich smiesznych fan clubow.

Kiedys ktos pisal ze Lechia jest jak kur*a i przyjmie kazdego 100%racji w tym
Ciekawe że taka ekipa jak Lechia babrze się w takim gównie. I wiem na pewno że to co jest wyżej wymienione i opisane to tylko część śmiesznych historii związanych z nowymi kolegami Lechii.

GREEN2016

Post autor: GREEN2016 » 14.04.2025, 13:27

hatecore pisze:
14.04.2025, 00:16
htsk4 pisze:
13.04.2025, 21:29
Znak czasu. Skoro Gumiorów pogodziliście z Jeziorakiem.. Ale proszę pani oni przecież też;)
Poza żużlofanami kogo teraz biznesowo ogarniecie? Hokejowo nie widzę, na siatce jest ktoś sensowny?
He he żebyś tylko wiedział kto co he he

samake999

Post autor: samake999 » 14.04.2025, 16:37

Goplania po reaktywacji to Goplania (Bardzo dużo 40+) . Zreszta juz dawno temu było tak , że Goplania i ZFCI to odrębne twory. W Inie generalnie walka tylko na murach , Duzo młodych na początku swojej kibicowskiej przygody wybiera Lecha , największy progres kibicowski na koszu na Noteci .

Soczek01

Post autor: Soczek01 » 14.04.2025, 17:05

To może ja zadam pytanie

Dlaczego GKM nie ma OFICJALNEGO układu ani ze Stomilem ani ŁKS Łomża? O Lechii nie wspominam, bo dopiero początek takich oficjalnych kontaktów na większą skalę.

Stomil i GKM jeżdżą do siebie od kilkunastu lat, a nigdy nie przewinęła się informacja, że coś przybili. Na pewno nie zgodę. Do tego zarówno barwy Stomilu jak i ŁKSu są widywane na ich stadionie.

marmar

Post autor: marmar » 14.04.2025, 19:25

Kibice żużlowi z Torunia w asyście milicji, tylko tak mogli udać się do centrum miasta w
swoim mieście żeby zrobić focie, piękna współpraca, chcieli pochwalić się w necie
tylko pech chciał że wszystko nagrała milicja i wyszła d***.

https://www.youtube.com/watch?v=-WmtXMmrzBQ&t=36s

BezimiennyCzłek

Post autor: BezimiennyCzłek » 14.04.2025, 22:21

samake999 pisze:
14.04.2025, 16:37
Goplania po reaktywacji to Goplania (Bardzo dużo 40+) . Zreszta juz dawno temu było tak , że Goplania i ZFCI to odrębne twory. W Inie generalnie walka tylko na murach , Duzo młodych na początku swojej kibicowskiej przygody wybiera Lecha , największy progres kibicowski na koszu na Noteci .
Nie nazywaj tego tworu "Notecią", ponieważ Notecią to nigdy nie było, nie jest i nie będzie. Banda dziwadeł tolerująca przerzutów nie powinna być wspominana nawet jako ekipa kibicowska. To, że ktoś założy koszulkę z napisem "Ultras", nie oznacza, że nim jest.
c*** z podpisem

ICAO

Post autor: ICAO » 15.04.2025, 10:12

marmar pisze:
14.04.2025, 19:25
Kibice żużlowi z Torunia w asyście milicji, tylko tak mogli udać się do centrum miasta w
swoim mieście żeby zrobić focie, piękna współpraca, chcieli pochwalić się w necie
tylko pech chciał że wszystko nagrała milicja i wyszła d***.

https://www.youtube.com/watch?v=-WmtXMmrzBQ&t=36s
https://www.youtube.com/watch?v=PoYpQqyWxxc

Akcja ustawiona jak UJJJ ... zacznijmy od nowa ... krok po kroku...
1.Apator "Władcy" Torunia wynajmuje autokary żeby we WŁASNYM mieście przyjechać w eskorcie Policji zaparkować w wyznaczonym miejscu i w eskorcie przejść na starówkę.
2. Krzyczą to co mogą bo jak cisną po Elanie to Policja ucisza ich i grozi powrotem do autokaru - w filmiku krążącym w internecie słuchać jak Apator krzyczy: " j**** ZKS" i po chwili słuchać Komendanta Toruńskiej Policji "... Panowie co mówiliśmy? chcecie wracać do autokaru "
3. Powrót przy eskorcie i szybka zawijka ... czasem pod prąd na bombach pod stadion żużlowy
4. ucieczka Apatora do rzeki przed Elaną - filmik krąży w necie
5. tacy odważni a zamaskowani jak ludzie z ANTIFY

FAKT jest taki mały pstryczek dla Elany, ale gdyby APATOR jednak chciał pokazać jaką są "honorową ekipą szukających wrażeń" to zapewne by nie powiadamiali Policji o ZORGANIZOWANYM przejeździe na starówkę i korzystali z "eskorty".

Takie moje zdanie choć nie jestem z Elany

Soczek01

Post autor: Soczek01 » 15.04.2025, 10:50

A sprzęt był czy nie? Bo to aż niemożliwe palić wroty do rzeki

marmar

Post autor: marmar » 15.04.2025, 11:03

Zawsze ich ciągnęło do wody, kilka lat temu pod Golubiem Dobrzyniem ewakuowali się ale do jeziora w kilkunastu chłopa,
a jeszcze dużo wcześniej dwóch jegomościów z Apatora potraktowało stadion Łódzkiego Łks-u jak plażę nudystów, po prostu kabaret,
liczba konfidentów przekracza jakiekolwiek granice w tej ekipie.

trzecigarnitur

Post autor: trzecigarnitur » 15.04.2025, 11:20

Zebrali się, pokazali - OK. Ale o co chodzi z tymi wynajętymi autokarami? i to we własnym mieście? Przecież ze starówki na stadion Apatora jest dojazd idealny tramwajami.

marmar

Post autor: marmar » 15.04.2025, 11:42

Odpowiedź jest oczywista, Elana zaczęła wędkować :)

witoldpyrkosz

Post autor: witoldpyrkosz » 15.04.2025, 13:09

cpcompany pisze:
15.04.2025, 11:31
W której minucie są słowa komendanta milicji, że inaczej się umawiali?
Nie ten film, tamten też już krąży po necie
trzecigarnitur pisze:
15.04.2025, 11:20
Zebrali się, pokazali - OK. Ale o co chodzi z tymi wynajętymi autokarami? i to we własnym mieście? Przecież ze starówki na stadion Apatora jest dojazd idealny tramwajami.
Nam też było w to trudno uwierzyć, na starówkę też dotarli ze swojej zbiórki autokarami.
Żeby po własnym mieście się autokarami poruszać, tego jeszcze chyba nie grali
Soczek01 pisze:
15.04.2025, 10:50
Jedyny sprzęt ostatnio był w rękach jednego z młodych wibreksów i nawet to nie dodało mu dość odwagi, żeby pomóc obrabianemu koledze.
A to wszystko w mniej niż 48 godzin od transparentu o "jedynej honorowej ekipie".

I co k**** konfidenci wibruńscy, warto było dla fajnego zdjęcia na facebook się tak ośmieszyć?
Dla poklasku downów w komentarzach najpierw się ośmieszyłście przed mieszkańcami miasta, a teraz psy umieścily kulisy operacji fotka.

Autokarem pod jordanki i zdjęcie pod kopcem, jak wycieczka szkolna podstawówki spod Żnina.
Szkoda że opiekunowie nie pozwolili wyskoczyć do maca, albo po pamiątki jakieś kupić :)

490

Post autor: 490 » 15.04.2025, 14:36

Dobra Denis, skoro film krąży po necie to dlaczego go nie wrzucisz?

winer

Post autor: winer » 15.04.2025, 14:42

witoldpyrkosz pisze:
15.04.2025, 13:09
cpcompany pisze:
trzecigarnitur pisze:
Nam też było w to trudno uwierzyć, na starówkę też dotarli ze swojej zbiórki autokarami.
Soczek01 pisze:
Jedyny sprzęt ostatnio był w rękach jednego z młodych wibreksów i nawet to nie dodało mu dość odwagi, żeby pomóc obrabianemu koledze.
A to wszystko w mniej niż 48 godzin od transparentu o "jedynej honorowej ekipie".

I co k**** konfidenci wibruńscy, warto było dla fajnego zdjęcia na facebook się tak ośmieszyć?
Dla poklasku downów w komentarzach najpierw się ośmieszyłście przed mieszkańcami miasta, a teraz psy umieścily kulisy operacji fotka.

Autokarem pod jordanki i zdjęcie pod kopcem, jak wycieczka szkolna podstawówki spod Żnina.
Szkoda że opiekunowie nie pozwolili wyskoczyć do maca, albo po pamiątki jakieś kupić :)
Denis z Szachta od dawna was ośmiesza i c**** nic z tym nie robicie .

xxxlecia

Post autor: xxxlecia » 15.04.2025, 14:53

witoldpyrkosz pisze:
15.04.2025, 13:09
cpcompany pisze:
trzecigarnitur pisze:
Soczek01 pisze:

Mocne słowa jak na d**** które nie potrafią zmusić jednego frajera do zakrycia dziary a drugiego dalej trzymają

maystero

Post autor: maystero » 15.04.2025, 15:14

490 pisze:
15.04.2025, 14:36
Przecież wrzucił :)

[link]

witoldpyrkosz

Post autor: witoldpyrkosz » 15.04.2025, 15:26

490 pisze:

Gdybyś nie był pedałem z internetu, to by może już do ciebie doszedł.
Ale dam ci szanse zabłysnąć, pokaz dowód wpłaty 200 złotych na schronisko dla zwierząt(na pw) i ci go wyślę na maila, czy w jakiej tam sobie formie chcesz

tak tylko pytam

Post autor: tak tylko pytam » 15.04.2025, 16:16

maystero pisze:
15.04.2025, 15:14
490 pisze:
Przecież wrzucił :)
Ja wiem, że ten lamus na liścia jest Twoim idolem.Od miesięcy, dzień w dzień śledzisz jego każdy krok.Ale daj spokój z pisaniem o nim, wrzucaniem jego fotek i filmików na forum.Zostaw to dla siebie.

Juri1910

Post autor: Juri1910 » 15.04.2025, 16:38

Plus dla apatora za przygotowanie logistyczne tej skomplikowanej akcji. Wynajęcie autobusów, ustalenie trasy i jeszcze namalowany transparent hahah

W Toruniu tylko ELANA!

Jacula20

Post autor: Jacula20 » 15.04.2025, 17:43

Siema wybieram sie na Prajm Emema do Torunia, czy wydarzenie i walka wieczoru sie odbedzie czy Elana faktycznie zbojkotuje ta gale przez Natana Marconia? Prosze o krotki stejtment.

serwis

Post autor: serwis » 15.04.2025, 18:16

matador88 pisze:
serwis pisze:
Pudło.Nie jestem z Zawiszy czy Arki i nie widzę też ich komentarzy. Może faktycznie źle napisałem,że muszą,bo nie muszą ale może powinni?Pogadamy za kilka lat w jaką stronę to poszło.

samake999 pisze:
Widziałem zdjęcia i zwróciłem uwagę na wiek,stąd moje pytanie.Kibicowsko Goplania i fc Zawiszy z Inowrocławia to od zawsze przecież były te same osoby. Później jednak ZFCI urosło a Goplanii nie było na piłkarskiej mapie.Z Noteci też chłopaki jeździli do Bydgoszczy za starych czasów.

Noteć Łabiszyn?co to za ekipka?

Baryła90s

Post autor: Baryła90s » 15.04.2025, 20:28

witoldpyrkosz pisze:
12.04.2025, 11:01
Prawilnyy pisze:
11.04.2025, 21:25
Pyrkosz jak jesteś z Torunia to zapytaj się kogoś z młodej Elany kiedy ostatnim razem coś wykręcili,gdzie pojechali,na kogo się ustawili.Zapytaj czy pojechali chociażby do Bydgoszczy zrobić jakąś pokazówkę.

I ci tu napisać, co? :)

Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz, albo odświeża stadionowych oprawców w poszukiwaniu wiadomości

Baryłka coś tu zawsze ma o nas coś do powiedzenia i dużo wskazuję, że jest z ekipy wolącej plywanie zamiast bojki

Te, matador, a jebiący własny klub do kamery dalej latają na "GIT GKM"?
I co sztywni LUDZIE na Polonię Bydgoszcz?
Zwsze mam coś o WAS do powiedzenia? Witku, odezwałem się 3 razy w tym temacie, daleko mi do obu toruńskich ekip, po prostu smieszą mnie pewne działania i "sposób aktywności" jednej czy drugiej ekipy i tyle. Moja rada, przestańcie tak się przejmować tym co piszą o was w internecie, bo dopóki sytuacja wygląda jak wygląda z waszymi celebrytami to nic dziwnego w tym, że ludzie podłapują temat i go grzeją.

Oldfreak

Post autor: Oldfreak » 16.04.2025, 00:29

Juri1910 pisze:
15.04.2025, 16:38
Plus dla apatora za przygotowanie logistyczne tej skomplikowanej akcji. Wynajęcie autobusów, ustalenie trasy i jeszcze namalowany transparent hahah

W Toruniu tylko ELANA!
Wyjdz z internetu.Napisałeś Apator z małej litery a Elana z wielkich i myslisz że rządzą.A tymczasem Elana to nawet przed Jarotą w Jarocinie musiała się bronić.Nie twierdzę że Apator rządzi w Toruniu,ale pisanie że w Toruniu tylko Elana to tak wskazuje że masz 15 lat.

Juri1910

Post autor: Juri1910 » 16.04.2025, 06:20

Oldfreak pisze:
16.04.2025, 00:29
Juri1910 pisze:
15.04.2025, 16:38

W Toruniu tylko ELANA!
Wyjdz z internetu.Napisałeś Apator z małej litery a Elana z wielkich i myslisz że rządzą.A tymczasem Elana to nawet przed Jarotą w Jarocinie musiała się bronić.Nie twierdzę że Apator rządzi w Toruniu,ale pisanie że w Toruniu tylko Elana to tak wskazuje że masz 15 lat.
A co ma do tego Jarocin? Tym bardziej nie trafiles, bo tam kilku Elanowców walczylo jak równy z równym z wieksza grupką miejscowych co np. Wam sie nie zdarza hehe

nieuchwytny_uchwyt

Post autor: nieuchwytny_uchwyt » 16.04.2025, 11:16

serwis pisze:
15.04.2025, 18:16
matador88 pisze:
serwis pisze:
Pudło.Nie jestem z Zawiszy czy Arki i nie widzę też ich komentarzy. Może faktycznie źle napisałem,że muszą,bo nie muszą ale może powinni?Pogadamy za kilka lat w jaką stronę to poszło.

samake999 pisze:
Widziałem zdjęcia i zwróciłem uwagę na wiek,stąd moje pytanie.Kibicowsko Goplania i fc Zawiszy z Inowrocławia to od zawsze przecież były te same osoby. Później jednak ZFCI urosło a Goplanii nie było na piłkarskiej mapie.Z Noteci też chłopaki jeździli do Bydgoszczy za starych czasów.

Noteć Łabiszyn?co to za ekipka?
Noteć Łabiszyn straciła flagę na rzecz Elany. Flagę odbiły psy i zwróciły Noteci. Po wszystkim kibice Noteci poskładali zeznania a ich miejscowy guru zaczął jeździć na Zawiszę.

Blablabla11

Post autor: Blablabla11 » 16.04.2025, 19:59

a to jest zdjęcie z frikowej gali ?

Śnieżnobiały

Post autor: Śnieżnobiały » 16.04.2025, 20:08

cwelniekąpany pisze:
16.04.2025, 11:49
[link]

Jak przedstawiciele śmietany odniosą się do jeżdżenia na gale dla przygłupów, wraz z Bartoszem Szachtą? Pierdolicie tutaj, że te friki nie mają nic wspólnego z kibicowaniem a tutaj takie kwiatki 😅 Już nie wspomnę o LPH które ochrania Fame MMA i wszystkie imprezy organizowane przez tych pedofilów. Dalej uważacie hipokrytki zajebane, że nie ma to nic wspólnego ze środowiskiem? 😅 Wyrzucajcie dalej do puszek frajerzy
Daj nr konta internetowy pedofilu to zrobimy zrzutkę po 5 zeta. Będziesz miał więcej niż za pisanie tutaj swoich wypocin cwelu. Ile ci płacą za post?

hools28

Post autor: hools28 » 17.04.2025, 12:23

Denis uruchomił kontakty i nie będzie gali w Toruniu.

Rudy5555

Post autor: Rudy5555 » 17.04.2025, 20:03

hools28 pisze:
17.04.2025, 12:23
Jakie on może mieć kontakty do uruchomienia
Weź się nie ośmieszaj.

Blablabla11

Post autor: Blablabla11 » 17.04.2025, 22:32

poprosił Tatę ;)

Jacula20

Post autor: Jacula20 » 17.04.2025, 23:39

Przepraszam Denisa Rozrabiakę za wyśmiewanie go za słowa o odwołaniu gali, teraz widzę że jednak mówił serio i to gość z charakterem i kontaktami.

Czarny1946

Post autor: Czarny1946 » 18.04.2025, 10:22

hools28 pisze:
17.04.2025, 12:23
Które kontakty? Tam gdzieś pisał prośby że zrobi wszystko? Może faktycznie 😃

Obserwator1946

Post autor: Obserwator1946 » 18.04.2025, 11:07

Denis Załęcki dotrzymał słowa. Zablokował walkę Natana Marconia i przy okazji całą galę PRIME 12 w Toruniu ❌

"Mówiłem od początku, że w Toruniu nie ma dla was miejsca. Nie macie szacunku do dzieci, do kobiet, do zmarłych ludzi. Nie macie szacunku do ludzi, nie będziecie walczyć u nas w mieście. Toruń to jest miasto z zasadami. Dla takich jak wy nie ma i nie będzie miejsca. Kiedy ja tutaj jestem, zrobię wszystko, żeby takie gn*je nie wystąpiły u mnie w mieście" - podsumował na swoich social mediach.

Parowo wiem, ze zaglądasz tutaj wiec zadam Ci pytanie- gdzie pisałeś? Do Prokuratora?

Soczek01

Post autor: Soczek01 » 18.04.2025, 14:41

Chłop mówi o zasadach, a chce otworzyć klub dla swingersów, gdzie chłopy będą patrzeć jak im ktoś w trójkę babę posuwa, dajcie spokój już z tym gościem i całym wątkiem freaków w tym temacie.

ODPOWIEDZ