Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
Zawisza Bydgoszcz.
Juz po pytaniu widac, ze szukasz do czego by sie dojebac i zmienic temat tych kurewskich fan clubow, ktore tworza historie Lechii.
Nie martw sie, tez bym byl wkurwiony gdyby pare metrow ode mnie staly takie tuzy kibicostwa.Postawcie ich gdzies w ostatnich rzedach i temat przemilknie.
I koniecznie niech Gkm nie zabiera tego konfidenta z Polonii z Solca ktory sie kitra u nich w Grudziadzu :)
Juz po pytaniu widac, ze szukasz do czego by sie dojebac i zmienic temat tych kurewskich fan clubow, ktore tworza historie Lechii.
Nie martw sie, tez bym byl wkurwiony gdyby pare metrow ode mnie staly takie tuzy kibicostwa.Postawcie ich gdzies w ostatnich rzedach i temat przemilknie.
I koniecznie niech Gkm nie zabiera tego konfidenta z Polonii z Solca ktory sie kitra u nich w Grudziadzu :)
-
Spytałem, ponieważ wydaje mi się, że często wypowiadasz się nieprzychylnie na temat Lechii czy GKMu. Ok teraz widzę powód.
Odpowiedziałeś grzecznie, więc nie będę wypowiadał się na temat Zawiszy i np jego koalicjanta z Lęborka.
Iława, Kwidzyn i Grudziądz, to są stosunkowo nowe układy/znajomości, rozwija się to fajnie, stówka z GKMu w Łodzi pokazuje pewien potencjał, zobaczymy co przyniesie przyszłość. Po prostu weszliśmy jako BKS, na tereny gdzie nas nie było lub nic nie znaczyliśmy, siłą rzeczy naruszamy dotychczasowe układy i to wielu się nie podoba. Efekty tego widać, jest progres w tych kiepskich czasach. Zaraz ktoś pewnie napisze o Stomilu czy Jezioraku, ale cóż, zmieniają się czasy, zmieniają się układy, ludzie, sympatie.Nie mi to oceniać. Zawisza nie trzyma z Arką, Legia z Pogonią,Lechia z Wisła czy ksc z Koroną. ŁKS trzyma z Lechem, Wisła z Widzewem, Lechia z Rakowem, czy Pogoń wiesza flagę Ruchu. Czas płynie.. :)
Odpowiedziałeś grzecznie, więc nie będę wypowiadał się na temat Zawiszy i np jego koalicjanta z Lęborka.
Iława, Kwidzyn i Grudziądz, to są stosunkowo nowe układy/znajomości, rozwija się to fajnie, stówka z GKMu w Łodzi pokazuje pewien potencjał, zobaczymy co przyniesie przyszłość. Po prostu weszliśmy jako BKS, na tereny gdzie nas nie było lub nic nie znaczyliśmy, siłą rzeczy naruszamy dotychczasowe układy i to wielu się nie podoba. Efekty tego widać, jest progres w tych kiepskich czasach. Zaraz ktoś pewnie napisze o Stomilu czy Jezioraku, ale cóż, zmieniają się czasy, zmieniają się układy, ludzie, sympatie.Nie mi to oceniać. Zawisza nie trzyma z Arką, Legia z Pogonią,Lechia z Wisła czy ksc z Koroną. ŁKS trzyma z Lechem, Wisła z Widzewem, Lechia z Rakowem, czy Pogoń wiesza flagę Ruchu. Czas płynie.. :)
Good Night Left Side
-
Jeden jedyny co trochę prawdy napisał - fakt ze tylko w pierwszej cześci ale zawsze. Reszta to płacz i wylewanie frustracji. Nic nie muszą a już na pewno nie swoją. Liczebność Olimpii jest znana , 50 pojechało na gościnę do Suwałk w sobotę, każdy ogarnięty widział "młyn" jaki był w niedzielę z Hutnikiem. W niespełna 100tys mieście nikt normalny nie będzie ze sobą wojował skoro nie musi ba to gówno da a nie rozwój. Frustrację Arki czy Zawiszy są zrozumiałe - no na północy to magnesem nie są.
-
Znak czasu. Skoro Gumiorów pogodziliście z Jeziorakiem.. Ale proszę pani oni przecież też;)htsk4 pisze: ↑13.04.2025, 21:29Spytałem, ponieważ wydaje mi się, że często wypowiadasz się nieprzychylnie na temat Lechii czy GKMu. Ok teraz widzę powód.
Poza żużlofanami kogo teraz biznesowo ogarniecie? Hokejowo nie widzę, na siatce jest ktoś sensowny?
-
Znak czasu. W Gdyni bez zmiany, jeśli chodzi o ŁKS?
Biznesowo-a było o tym głośno kilka tygodni temu-to ogarniamy pewien klub zza Sopotu. Znak czasu. :)
Biznesowo-a było o tym głośno kilka tygodni temu-to ogarniamy pewien klub zza Sopotu. Znak czasu. :)
Good Night Left Side
-
W Gdyni z poczucia bezsilności nie możemy zasnąć ale, że w Bydgoszczy mają tak samo… ten Grudziądz działa na wyobraźnię ;)matador88 pisze: ↑14.04.2025, 00:08Jeden jedyny co trochę prawdy napisał - fakt ze tylko w pierwszej cześci ale zawsze. Reszta to płacz i wylewanie frustracji. Nic nie muszą a już na pewno nie swoją. Liczebność Olimpii jest znana , 50 pojechało na gościnę do Suwałk w sobotę, każdy ogarnięty widział "młyn" jaki był w niedzielę z Hutnikiem. W niespełna 100tys mieście nikt normalny nie będzie ze sobą wojował skoro nie musi ba to gówno da a nie rozwój. Frustrację Arki czy Zawiszy są zrozumiałe - no na północy to magnesem nie są.
-
Ciekawe że taka ekipa jak Lechia babrze się w takim gównie. I wiem na pewno że to co jest wyżej wymienione i opisane to tylko część śmiesznych historii związanych z nowymi kolegami Lechii.kmwtwpdk pisze: ↑13.04.2025, 17:59Ryzykanci a dokladnie kilka osob w wieku +/- 40 to wstyd dla Lechii aby ich zabierac bo po kilku upokorzeniach ze strony Wfcg przestali sie udzielac a gdy sytuacja w Grudziadzu zmienila sie o 180stopni, nagle zaczeli byc aktywni.
Lechia Kwidzyn ile ich tam bylo w Lodzi....bodajze 14 osob, polowa z nich wczesniej byla kilkukrotnie w Lodzi ale po stronie Widzewa.Z pozostalej reszty znajdzie sie ktos z watkiem legijnym.
To samo Ilawa. Byly zdjecia chlopow z Ilawy, jeden przyklad to typ co Arke zamienil na Lechie albo inny koles za czasow zgody z Elana w barwach Ruchu i Widzewa zapierdalal a potem stoi ze Slaskiem jako Lechia o krzyczy Rolik pamietamy. Wiecej smiechi niz pozytku z takich smiesznych fan clubow.
Kiedys ktos pisal ze Lechia jest jak kur*a i przyjmie kazdego 100%racji w tym
-
He he żebyś tylko wiedział kto co he hehatecore pisze: ↑14.04.2025, 00:16Znak czasu. Skoro Gumiorów pogodziliście z Jeziorakiem.. Ale proszę pani oni przecież też;)htsk4 pisze: ↑13.04.2025, 21:29Spytałem, ponieważ wydaje mi się, że często wypowiadasz się nieprzychylnie na temat Lechii czy GKMu. Ok teraz widzę powód.
Poza żużlofanami kogo teraz biznesowo ogarniecie? Hokejowo nie widzę, na siatce jest ktoś sensowny?
-
Goplania po reaktywacji to Goplania (Bardzo dużo 40+) . Zreszta juz dawno temu było tak , że Goplania i ZFCI to odrębne twory. W Inie generalnie walka tylko na murach , Duzo młodych na początku swojej kibicowskiej przygody wybiera Lecha , największy progres kibicowski na koszu na Noteci .
-
To może ja zadam pytanie
Dlaczego GKM nie ma OFICJALNEGO układu ani ze Stomilem ani ŁKS Łomża? O Lechii nie wspominam, bo dopiero początek takich oficjalnych kontaktów na większą skalę.
Stomil i GKM jeżdżą do siebie od kilkunastu lat, a nigdy nie przewinęła się informacja, że coś przybili. Na pewno nie zgodę. Do tego zarówno barwy Stomilu jak i ŁKSu są widywane na ich stadionie.
Dlaczego GKM nie ma OFICJALNEGO układu ani ze Stomilem ani ŁKS Łomża? O Lechii nie wspominam, bo dopiero początek takich oficjalnych kontaktów na większą skalę.
Stomil i GKM jeżdżą do siebie od kilkunastu lat, a nigdy nie przewinęła się informacja, że coś przybili. Na pewno nie zgodę. Do tego zarówno barwy Stomilu jak i ŁKSu są widywane na ich stadionie.
-
Kibice żużlowi z Torunia w asyście milicji, tylko tak mogli udać się do centrum miasta w
swoim mieście żeby zrobić focie, piękna współpraca, chcieli pochwalić się w necie
tylko pech chciał że wszystko nagrała milicja i wyszła d***.
https://www.youtube.com/watch?v=-WmtXMmrzBQ&t=36s
swoim mieście żeby zrobić focie, piękna współpraca, chcieli pochwalić się w necie
-
Nie nazywaj tego tworu "Notecią", ponieważ Notecią to nigdy nie było, nie jest i nie będzie. Banda dziwadeł tolerująca przerzutów nie powinna być wspominana nawet jako ekipa kibicowska. To, że ktoś założy koszulkę z napisem "Ultras", nie oznacza, że nim jest.samake999 pisze: ↑14.04.2025, 16:37Goplania po reaktywacji to Goplania (Bardzo dużo 40+) . Zreszta juz dawno temu było tak , że Goplania i ZFCI to odrębne twory. W Inie generalnie walka tylko na murach , Duzo młodych na początku swojej kibicowskiej przygody wybiera Lecha , największy progres kibicowski na koszu na Noteci .
c*** z podpisem
-
https://www.youtube.com/watch?v=PoYpQqyWxxcmarmar pisze: ↑14.04.2025, 19:25Kibice żużlowi z Torunia w asyście milicji, tylko tak mogli udać się do centrum miasta w
Akcja ustawiona jak UJJJ ... zacznijmy od nowa ... krok po kroku...
1.Apator "Władcy" Torunia wynajmuje autokary żeby we WŁASNYM mieście przyjechać w eskorcie Policji zaparkować w wyznaczonym miejscu i w eskorcie przejść na starówkę.
2. Krzyczą to co mogą bo jak cisną po Elanie to Policja ucisza ich i grozi powrotem do autokaru - w filmiku krążącym w internecie słuchać jak Apator krzyczy: " j**** ZKS" i po chwili słuchać Komendanta Toruńskiej Policji "... Panowie co mówiliśmy? chcecie wracać do autokaru "
3. Powrót przy eskorcie i szybka zawijka ... czasem pod prąd na bombach pod stadion żużlowy
4. ucieczka Apatora do rzeki przed Elaną - filmik krąży w necie
5. tacy odważni a zamaskowani jak ludzie z ANTIFY
FAKT jest taki mały pstryczek dla Elany, ale gdyby APATOR jednak chciał pokazać jaką są "honorową ekipą szukających wrażeń" to zapewne by nie powiadamiali Policji o ZORGANIZOWANYM przejeździe na starówkę i korzystali z "eskorty".
Takie moje zdanie choć nie jestem z Elany
-
A sprzęt był czy nie? Bo to aż niemożliwe palić wroty do rzeki
-
Zawsze ich ciągnęło do wody, kilka lat temu pod Golubiem Dobrzyniem ewakuowali się ale do jeziora w kilkunastu chłopa,
a jeszcze dużo wcześniej dwóch jegomościów z Apatora potraktowało stadion Łódzkiego Łks-u jak plażę nudystów, po prostu kabaret,
liczba konfidentów przekracza jakiekolwiek granice w tej ekipie.
a jeszcze dużo wcześniej dwóch jegomościów z Apatora potraktowało stadion Łódzkiego Łks-u jak plażę nudystów, po prostu kabaret,
liczba konfidentów przekracza jakiekolwiek granice w tej ekipie.
-
Zebrali się, pokazali - OK. Ale o co chodzi z tymi wynajętymi autokarami? i to we własnym mieście? Przecież ze starówki na stadion Apatora jest dojazd idealny tramwajami.
-
Odpowiedź jest oczywista, Elana zaczęła wędkować :)
-
Nie ten film, tamten też już krąży po necie
Nam też było w to trudno uwierzyć, na starówkę też dotarli ze swojej zbiórki autokarami.trzecigarnitur pisze: ↑15.04.2025, 11:20Zebrali się, pokazali - OK. Ale o co chodzi z tymi wynajętymi autokarami? i to we własnym mieście? Przecież ze starówki na stadion Apatora jest dojazd idealny tramwajami.
Żeby po własnym mieście się autokarami poruszać, tego jeszcze chyba nie grali
Jedyny sprzęt ostatnio był w rękach jednego z młodych wibreksów i nawet to nie dodało mu dość odwagi, żeby pomóc obrabianemu koledze.
A to wszystko w mniej niż 48 godzin od transparentu o "jedynej honorowej ekipie".
I co k**** konfidenci wibruńscy, warto było dla fajnego zdjęcia na facebook się tak ośmieszyć?
Dla poklasku downów w komentarzach najpierw się ośmieszyłście przed mieszkańcami miasta, a teraz psy umieścily kulisy operacji fotka.
Autokarem pod jordanki i zdjęcie pod kopcem, jak wycieczka szkolna podstawówki spod Żnina.
Szkoda że opiekunowie nie pozwolili wyskoczyć do maca, albo po pamiątki jakieś kupić :)
-
Dobra Denis, skoro film krąży po necie to dlaczego go nie wrzucisz?
-
Denis z Szachta od dawna was ośmiesza i c**** nic z tym nie robicie .witoldpyrkosz pisze: ↑15.04.2025, 13:09Nie ten film, tamten też już krąży po necieNam też było w to trudno uwierzyć, na starówkę też dotarli ze swojej zbiórki autokarami.trzecigarnitur pisze: ↑15.04.2025, 11:20Zebrali się, pokazali - OK. Ale o co chodzi z tymi wynajętymi autokarami? i to we własnym mieście? Przecież ze starówki na stadion Apatora jest dojazd idealny tramwajami.
Żeby po własnym mieście się autokarami poruszać, tego jeszcze chyba nie graliJedyny sprzęt ostatnio był w rękach jednego z młodych wibreksów i nawet to nie dodało mu dość odwagi, żeby pomóc obrabianemu koledze.
A to wszystko w mniej niż 48 godzin od transparentu o "jedynej honorowej ekipie".
I co k**** konfidenci wibruńscy, warto było dla fajnego zdjęcia na facebook się tak ośmieszyć?
Dla poklasku downów w komentarzach najpierw się ośmieszyłście przed mieszkańcami miasta, a teraz psy umieścily kulisy operacji fotka.
Autokarem pod jordanki i zdjęcie pod kopcem, jak wycieczka szkolna podstawówki spod Żnina.
Szkoda że opiekunowie nie pozwolili wyskoczyć do maca, albo po pamiątki jakieś kupić :)
-
Mocne słowa jak na d**** które nie potrafią zmusić jednego frajera do zakrycia dziary a drugiego dalej trzymająwitoldpyrkosz pisze: ↑15.04.2025, 13:09Nie ten film, tamten też już krąży po necieNam też było w to trudno uwierzyć, na starówkę też dotarli ze swojej zbiórki autokarami.trzecigarnitur pisze: ↑15.04.2025, 11:20Zebrali się, pokazali - OK. Ale o co chodzi z tymi wynajętymi autokarami? i to we własnym mieście? Przecież ze starówki na stadion Apatora jest dojazd idealny tramwajami.
Żeby po własnym mieście się autokarami poruszać, tego jeszcze chyba nie graliJedyny sprzęt ostatnio był w rękach jednego z młodych wibreksów i nawet to nie dodało mu dość odwagi, żeby pomóc obrabianemu koledze.
-
-
Gdybyś nie był pedałem z internetu, to by może już do ciebie doszedł.
Ale dam ci szanse zabłysnąć, pokaz dowód wpłaty 200 złotych na schronisko dla zwierząt(na pw) i ci go wyślę na maila, czy w jakiej tam sobie formie chcesz
-
Ja wiem, że ten lamus na liścia jest Twoim idolem.Od miesięcy, dzień w dzień śledzisz jego każdy krok.Ale daj spokój z pisaniem o nim, wrzucaniem jego fotek i filmików na forum.Zostaw to dla siebie.
-
Plus dla apatora za przygotowanie logistyczne tej skomplikowanej akcji. Wynajęcie autobusów, ustalenie trasy i jeszcze namalowany transparent hahah
W Toruniu tylko ELANA!
W Toruniu tylko ELANA!
-
Siema wybieram sie na Prajm Emema do Torunia, czy wydarzenie i walka wieczoru sie odbedzie czy Elana faktycznie zbojkotuje ta gale przez Natana Marconia? Prosze o krotki stejtment.
-
Pudło.Nie jestem z Zawiszy czy Arki i nie widzę też ich komentarzy. Może faktycznie źle napisałem,że muszą,bo nie muszą ale może powinni?Pogadamy za kilka lat w jaką stronę to poszło.matador88 pisze: ↑14.04.2025, 00:08Jeden jedyny co trochę prawdy napisał - fakt ze tylko w pierwszej cześci ale zawsze. Reszta to płacz i wylewanie frustracji. Nic nie muszą a już na pewno nie swoją. Liczebność Olimpii jest znana , 50 pojechało na gościnę do Suwałk w sobotę, każdy ogarnięty widział "młyn" jaki był w niedzielę z Hutnikiem. W niespełna 100tys mieście nikt normalny nie będzie ze sobą wojował skoro nie musi ba to gówno da a nie rozwój. Frustrację Arki czy Zawiszy są zrozumiałe - no na północy to magnesem nie są.
Widziałem zdjęcia i zwróciłem uwagę na wiek,stąd moje pytanie.Kibicowsko Goplania i fc Zawiszy z Inowrocławia to od zawsze przecież były te same osoby. Później jednak ZFCI urosło a Goplanii nie było na piłkarskiej mapie.Z Noteci też chłopaki jeździli do Bydgoszczy za starych czasów.samake999 pisze: ↑14.04.2025, 16:37Goplania po reaktywacji to Goplania (Bardzo dużo 40+) . Zreszta juz dawno temu było tak , że Goplania i ZFCI to odrębne twory. W Inie generalnie walka tylko na murach , Duzo młodych na początku swojej kibicowskiej przygody wybiera Lecha , największy progres kibicowski na koszu na Noteci .
Noteć Łabiszyn?co to za ekipka?
-
Zwsze mam coś o WAS do powiedzenia? Witku, odezwałem się 3 razy w tym temacie, daleko mi do obu toruńskich ekip, po prostu smieszą mnie pewne działania i "sposób aktywności" jednej czy drugiej ekipy i tyle. Moja rada, przestańcie tak się przejmować tym co piszą o was w internecie, bo dopóki sytuacja wygląda jak wygląda z waszymi celebrytami to nic dziwnego w tym, że ludzie podłapują temat i go grzeją.witoldpyrkosz pisze: ↑12.04.2025, 11:01
I ci tu napisać, co? :)
Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz, albo odświeża stadionowych oprawców w poszukiwaniu wiadomości
Baryłka coś tu zawsze ma o nas coś do powiedzenia i dużo wskazuję, że jest z ekipy wolącej plywanie zamiast bojki
Te, matador, a jebiący własny klub do kamery dalej latają na "GIT GKM"?
I co sztywni LUDZIE na Polonię Bydgoszcz?
-
Wyjdz z internetu.Napisałeś Apator z małej litery a Elana z wielkich i myslisz że rządzą.A tymczasem Elana to nawet przed Jarotą w Jarocinie musiała się bronić.Nie twierdzę że Apator rządzi w Toruniu,ale pisanie że w Toruniu tylko Elana to tak wskazuje że masz 15 lat.
-
A co ma do tego Jarocin? Tym bardziej nie trafiles, bo tam kilku Elanowców walczylo jak równy z równym z wieksza grupką miejscowych co np. Wam sie nie zdarza heheOldfreak pisze: ↑16.04.2025, 00:29Wyjdz z internetu.Napisałeś Apator z małej litery a Elana z wielkich i myslisz że rządzą.A tymczasem Elana to nawet przed Jarotą w Jarocinie musiała się bronić.Nie twierdzę że Apator rządzi w Toruniu,ale pisanie że w Toruniu tylko Elana to tak wskazuje że masz 15 lat.
-
Noteć Łabiszyn straciła flagę na rzecz Elany. Flagę odbiły psy i zwróciły Noteci. Po wszystkim kibice Noteci poskładali zeznania a ich miejscowy guru zaczął jeździć na Zawiszę.serwis pisze: ↑15.04.2025, 18:16Pudło.Nie jestem z Zawiszy czy Arki i nie widzę też ich komentarzy. Może faktycznie źle napisałem,że muszą,bo nie muszą ale może powinni?Pogadamy za kilka lat w jaką stronę to poszło.matador88 pisze: ↑14.04.2025, 00:08Jeden jedyny co trochę prawdy napisał - fakt ze tylko w pierwszej cześci ale zawsze. Reszta to płacz i wylewanie frustracji. Nic nie muszą a już na pewno nie swoją. Liczebność Olimpii jest znana , 50 pojechało na gościnę do Suwałk w sobotę, każdy ogarnięty widział "młyn" jaki był w niedzielę z Hutnikiem. W niespełna 100tys mieście nikt normalny nie będzie ze sobą wojował skoro nie musi ba to gówno da a nie rozwój. Frustrację Arki czy Zawiszy są zrozumiałe - no na północy to magnesem nie są.
Widziałem zdjęcia i zwróciłem uwagę na wiek,stąd moje pytanie.Kibicowsko Goplania i fc Zawiszy z Inowrocławia to od zawsze przecież były te same osoby. Później jednak ZFCI urosło a Goplanii nie było na piłkarskiej mapie.Z Noteci też chłopaki jeździli do Bydgoszczy za starych czasów.samake999 pisze: ↑14.04.2025, 16:37Goplania po reaktywacji to Goplania (Bardzo dużo 40+) . Zreszta juz dawno temu było tak , że Goplania i ZFCI to odrębne twory. W Inie generalnie walka tylko na murach , Duzo młodych na początku swojej kibicowskiej przygody wybiera Lecha , największy progres kibicowski na koszu na Noteci .
Noteć Łabiszyn?co to za ekipka?
-
a to jest zdjęcie z frikowej gali ?
-
Daj nr konta internetowy pedofilu to zrobimy zrzutkę po 5 zeta. Będziesz miał więcej niż za pisanie tutaj swoich wypocin cwelu. Ile ci płacą za post?cwelniekąpany pisze: ↑16.04.2025, 11:49[link]
Jak przedstawiciele śmietany odniosą się do jeżdżenia na gale dla przygłupów, wraz z Bartoszem Szachtą? Pierdolicie tutaj, że te friki nie mają nic wspólnego z kibicowaniem a tutaj takie kwiatkiJuż nie wspomnę o LPH które ochrania Fame MMA i wszystkie imprezy organizowane przez tych pedofilów. Dalej uważacie hipokrytki zajebane, że nie ma to nic wspólnego ze środowiskiem?
Wyrzucajcie dalej do puszek frajerzy
-
Denis uruchomił kontakty i nie będzie gali w Toruniu.
-
-
poprosił Tatę ;)
-
Przepraszam Denisa Rozrabiakę za wyśmiewanie go za słowa o odwołaniu gali, teraz widzę że jednak mówił serio i to gość z charakterem i kontaktami.
-
-
Denis Załęcki dotrzymał słowa. Zablokował walkę Natana Marconia i przy okazji całą galę PRIME 12 w Toruniu 
"Mówiłem od początku, że w Toruniu nie ma dla was miejsca. Nie macie szacunku do dzieci, do kobiet, do zmarłych ludzi. Nie macie szacunku do ludzi, nie będziecie walczyć u nas w mieście. Toruń to jest miasto z zasadami. Dla takich jak wy nie ma i nie będzie miejsca. Kiedy ja tutaj jestem, zrobię wszystko, żeby takie gn*je nie wystąpiły u mnie w mieście" - podsumował na swoich social mediach.
Parowo wiem, ze zaglądasz tutaj wiec zadam Ci pytanie- gdzie pisałeś? Do Prokuratora?
"Mówiłem od początku, że w Toruniu nie ma dla was miejsca. Nie macie szacunku do dzieci, do kobiet, do zmarłych ludzi. Nie macie szacunku do ludzi, nie będziecie walczyć u nas w mieście. Toruń to jest miasto z zasadami. Dla takich jak wy nie ma i nie będzie miejsca. Kiedy ja tutaj jestem, zrobię wszystko, żeby takie gn*je nie wystąpiły u mnie w mieście" - podsumował na swoich social mediach.
Parowo wiem, ze zaglądasz tutaj wiec zadam Ci pytanie- gdzie pisałeś? Do Prokuratora?
-
Chłop mówi o zasadach, a chce otworzyć klub dla swingersów, gdzie chłopy będą patrzeć jak im ktoś w trójkę babę posuwa, dajcie spokój już z tym gościem i całym wątkiem freaków w tym temacie.