Komentarze 26.10-28.10
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Widze ,że nikt nie zapodał jeszcze fotek z meczu Wisła-Legia więc pozwole sobie
[link] (znalezione na forum Wisły)
Oprawa Wiślaków jak dla mnie rewelacja
http://skwk.pl/news/show/253
http://skwk.pl/news/show/254

-
-
-
było , bati byłoBati pisze:Pierwsze słysze... u nas nic o takim czymś nie wiadomoHeniek pisze:Ktos wie co sie działo w Gliwicach?
W TVP3 pisza ze kibice Górnika w sile kilkuset zaatakowali policjantow zabezpieczajacych przemarsz pilkarskich fanow.
Ktos cos wie
[link]
zainteresowani jak będa chcieli to sie opisza , jak nie to nie
-
"Bogowie trybun"S.J. pisze:Widze ,że nikt nie zapodał jeszcze fotek z meczu Wisła-Legia więc pozwole sobie![]()

"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój,
Za każdy kamień twój stolico damy krew."
-
-
A mnie smieszy juz to walkowanie na kazdym kroku "Gieksa jest tylko jedna". Belchatowian raczej do zaprzestania uzywania tego zwrotu nie przekonacie, a chyba kazdy juz o tym slyszal. Wiec moglibyscie sobie darowac juz walke o "Giekse" przynajmniej tu, bo chyba juz nic wiecej w tej wojnie nie osiagniecie, a robi sie to nudne.Incognito. pisze:Przecież jemu chodzi o to że Gieksa jest tylko jedna, ta z Katowic, a w Bełchatowie jest GKSTifo77 pisze:Fighting Dragon Tokyo pisze:Oprawa Bełchatowa GIEKSA-DUKLA zaczyna mnie coraz bardziej bawić
Nie wiem co cie w niej tak bawi , oprawa jak oprawa...
-
I bardzo dobrze ze zbojkotowali ten wyjazd. j**** chory krakowski klimat.Cracovia pisze:No widzisz a wam nawet się dupska ruszyć nie chciało na wyjazd do Krakowa tylko jakiś bojkot zorganizowaliście.sikor(L) pisze: "Bogowie trybun"poza tym trochę im to nie wyszło... W ogóle nie widać co ma być w środku.
I bardzo dobrze cały Kraków ma was w d****.
-
To żeś powiedziałmic pisze:Ale pierdolicie z tym "nie przyjezdzamy bo nie wiemy co macie w kieszeniach".
Moze jednak Wisla powinna sie cieszyc ze "nie przyjezdzacie to cale miasto rozwalacie"...
Bez odbioru

Była to decyzja wszystkich grup kibicowskich na Legii, nie chcemy gadać z nożownikami a poza tym przy takim wyjeździe najbardziej mogłyby ucierpieć osoby przypadkowe, które jadą na własną rękę właśnie takie jak ten typ co go Wisła rozebrała.
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój,
-
Zgoda, nie chodzi mi tutaj o wasza decyzje.Dyczak pisze:Nie przyjechalismy i tyle..nasza decyzja i koniec tematu
Tylko dziwi mnie zachowanie Legii, ktora po Wilnie stwierdza ze sa kibice i zadymiarze, a po zabojstwie przez Wisle od razu uwaza ze wszyscy z Wisly to mordercy.
Koniec tematu
Pozdro dla normalnych
-
Jak zawsze Wiślacy czy Cracovianie mówia to samo...bo wszyscy kibice nie lataja z nozami. To do k**** nedzy jak jestescie większością toz robcie cos z tym, bo Ci idioci mieniacy sie chuliganami sa zwykłymi mordercami psujacy "dobre" imie Wisły i Cracovii, a takze wszystkich kibicow w Polsce !! Sory za wulgaryzmy ale juz nie moge czytac tej znieczulicy i umywania rak. 100% poparcia dla decyzji Legii i mam nadzieje, że inne ekipy wezma z nich przykład. " Używanie sprzętu nie jest wzorem, wystaw pięści walcz z honorem ! "
Ostatnio zmieniony 29.10.2007, 16:13 przez WiecznieMłody, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dlaczego takie prześmiewcze pokemony mają racje bytu na tym forum ?"Warszawka jak zwykle to samo caly czas Laughing Laughing Laughing tak to jest jak nie ma argumentow
I zeby nie bylo, nie jestem za Wisla
Laughing"
o czym w ogóle rozmowa ? kto o zdrowych zmysłach jedzie na nielegalu do miasta noży i tasaków ?!
zawsze najwięcej do powiedzenia mają jakieś ogórki z drużyn podwórkowych albo osoby , które dla zasady muszą się dojebać do nas
"Czym ludzie czynu wyżej stoją ? Ludzi czynu Bóg stwarza z osobnego , kosmicznego płynu"
-
Temat juz do zamkniecia bo wszystko napisane. Legia sie wypieła na wyjazd do Nas...ich decyzja...byli juz po wstępnych rozmowach z odpowiednimi osobami...i wiadomo że jakby było u Nas info przyjezdza Legia wchodzi na C dajemy im 300,400 biletów na meczu spokoj to tak tez by było. Wiec teraz nie płaczcie ze jakis legionista zostal rozkminiony na D i rozebrany
...niech sie cieszy że wyszedł z ztego cało...bo podobno przecież nie mieliscie przyjezdzac?

TYLKO WISŁA
-
A co Ty jako zwykły kibic byś zrobił? może byś podszedłbyś do chuliganów i powiedział:Boguś pisze:A co Wisla zrobila aby mogli uwazac inaczej?!mic pisze:Zgoda, nie chodzi mi tutaj o wasza decyzje.Dyczak pisze:Nie przyjechalismy i tyle..nasza decyzja i koniec tematu
Tylko dziwi mnie zachowanie Legii, ktora po Wilnie stwierdza ze sa kibice i zadymiarze, a po zabojstwie przez Wisle od razu uwaza ze wszyscy z Wisly to mordercy.
Koniec tematu
Pozdro dla normalnych
-Słuchajcie, mówie w imieniu 20 tys.kibiców " Prosze natychmiast przestać używać sprzętu bo się z wami policzmy "
Jesteśmy w bagnie i tyle. gdyby jakas grupa w Krakowie przestała tak owego używać to zaraz byłaby zadźgana przez przeciwników.
Wystarczy tylko sięgnąć troche pamięcią wstecz co Craxa robiła z Wiślakami kilkadziesiąt lat temu gdy ci nie używali noży....
Jest jak jest, na dzień dzisejeszy na te dwie grupy moga tylko wpłanąć ZGODY i to równomiernie na obie ekipy. ,ale moim zdaniem to nierealne, nawet Lech P. ma to w d**** więc co tu liczyć na reszte......
NOWA HUTA (BIEŻANÓW)
-
Misie drogie, czy do Legii z propozycją, aby ta usiadła na Reymonta, zwróciło się 95% spokojnych i niepopierających noży kibiców, czy też taką propozycję wystosowała wiślacka chuliganka, która chyba jakoś nie płacze z powodu tych noży? Nie pierdolcie głupot że Legia wrzuca wszystkich chodzących na Wisłę do jednego worka z naszywką "mordercy" bo sami sobie tak wmawiacie. Gdyby Legia chciała usiąść na meczu, musiałaby się dogadać nie z piknikami, tylko z wiadomymi grupami.
Widzę że niektórym czasami, zajebiście ciężko jest się wysilić i odrobine pomysleć.
Skończyć temat gdyż kilku trolli ma straszną pożywkę.
Widzę że niektórym czasami, zajebiście ciężko jest się wysilić i odrobine pomysleć.
Skończyć temat gdyż kilku trolli ma straszną pożywkę.
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
Boże, widzisz nie grzmiszkawał c**** pisze:Tak ku***, na bank dogadywali się z piknikami.Sam czasem pomyśl, a z resztą, c*** z tym.

EDIT:
Ale żeby żaden pokemon już nie wyskakiwał, wytłumacze to bardziej (widac dla sporej częsci tego forum, jezyk polski w szkole to była męczarnia) prostą metodą.
Kibice Wisły płaczą że Legia całej Wiśle dopieła łatke "morderców". Legia odmawiając przyjazdu odmówiła właśnie tym mordercom (bo chyba byle paź i piknik nie lata w Krakowie z bagnetem za pazuchą). A po reakcji tutaj i na forum Wisły, widzę lament że Legia olała przyjazd bo cała Wisła to mordercy. Tu jest ten problem, to Wislacy to sobie wmawiacie że Legia tak uważa.
Bez odbioru
-
-
To ja mam takie jedno pytanko.
Czy Wisła przed wydarzeniami w Kielcach była "czysta"?
Bo skoro Legia nie prowadzi rozmów z nożownikami i ich olewa to chciałbym sę dowiedzieć czemu te rozmowy normalnie były prowadzone a nawet były dywagacje czy proponowana ilośc biletów przez Wisłę zaspokoi Warszawiaków.
Czyli jak.
We wrześniu nożownicy sa partnerem do rozmów a w październiku już nie?
Bo skoro Legia nie prowadzi rozmów z nożownikami i ich olewa to chciałbym sę dowiedzieć czemu te rozmowy normalnie były prowadzone a nawet były dywagacje czy proponowana ilośc biletów przez Wisłę zaspokoi Warszawiaków.
Czyli jak.
-
Widzisz...o ile sobie przypominam to zadałeś parenaście dni temu to pytanie, nie napisali odpowiedzi...nie oczekuj że teraz ją dostaniesz.nikczemny pisze:To ja mam takie jedno pytanko.
Czyli jak.
Po prostu jak ktoś się nie ma do czego dojebać to pierdoli o nożownikach i c*** wie o czym jeszcze.
Śmiech ku*** na sali co tu czasami można wyczytać