Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Śnieżnobiały

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: Śnieżnobiały » 06.03.2025, 10:49

Ts06, wybaczcie mu. Przecież jakby dostał 5 czy 7 to by się nie rozjebał.

iparts.pl
katanaczio

Post autor: katanaczio » 06.03.2025, 12:39

w miare kumaty pisze:
06.03.2025, 09:01
Czyli jak grozi 15+ to można? Fajna nowa narracja.
Nikt chyba nie powiedział, że można.
Co innego podbić na psiarnie i się rozpruć, gdy grozi Ci maksymalnie dwa lata w zawiasach, a co innego rozjebać się, gdy jesteś recydywistą, przybijają Ci kierownice i wyjdziesz z kryminału po 60 roku życia.

Nikt nie pochwala, ale optyka jest "nieco" inna.

swrs1982

Post autor: swrs1982 » 06.03.2025, 13:45

No tak to brzmi. Dla mnie rozłączone gwiazdy i gangusy są najgorsze a konsekwencje ich zeznań najdalej idące.

katanaczio pisze:
06.03.2025, 12:39
w miare kumaty pisze:
Co innego podbić na psiarnie i się rozpruć, gdy grozi Ci maksymalnie dwa lata w zawiasach, a co innego rozjebać się, gdy jesteś recydywistą, przybijają Ci kierownice i wyjdziesz z kryminału po 60 roku życia.

pee

Post autor: pee » 06.03.2025, 15:17

katanaczio pisze:
06.03.2025, 12:39
w miare kumaty pisze:

Jak zarabiał w rok na nielegalu tyle co zwykli ludzie w 20 lat to mógł się liczyć z tym,że może ponieść tego grube konsekwencje.
Rozpierdala mnie takie usprawiedliwianie. Jak to brzmi „optyka" hahaha. c*** kogo jego optyka obchodzi. Mógł normalnie żyć, jeździć na mecze, bić się jak chuligan(za to w życiu by Mu nie groziło 15 lat w wzwyż i według tej waszej „optyki" i nie musiałby się rozpierdalać).
ku*** co się dzieje z dzisiejszym światem. Usprawiedliwianie konfidenctwa i kurewstwa praktycznie w każdym aspekcie życia jest przerażające. Nie ma już chyba ratunku dla tego skurwiałego społeczeństwa.

ts06

Post autor: ts06 » 06.03.2025, 17:33

ku***, ja go nie usprawiedliwiam. Dla mnie to postać z gatunku od bohatera do zera. Natomiast pisze jakie najpewniej było jego myślenie. Ludzie teraz rozpierdalają się hurtowo, za byle gówno. Dla mnie to jest dno. rozumiem że rozjebać się może 16 latek ale dorosły facet powinien wiedzieć jakie mogą być konsekwencje za swoje działania.

I dla mnie, takie myślenie w ekipach że jak raz się nie rozjebał, przesiedział kilka lat, to znak że to mocny gość. Jakieś menele, złodzieje co żyją z miesiąca na miesiąc itp. to jest większa szansa że się nie rozjebią, niż kolesie którzy kiedyś siedzieli jako bidaki, a po latach dorabiają się milionów, rodzina a tu 15 się szykuje. Niektórzy będą twardzi a niektórzy wymiękną, takie niestety jest życie.
Do samej sprawy zielonych 5 się rozjebało, takie tuzy jak metal, master, gdzie im pewnie mniej groziło, też się r******** a przecież to był legendy sąsiadki. można to tylko mnożyć. Smutne ale prawdziwe.

Bananowiec

Post autor: Bananowiec » 06.03.2025, 18:55

Jak w Wiśle misiek wzioł korone to tu był orgazm pejsów że Wisła konfidenci,jak oni mają wagony 60 i koronnych to cisza,cała Judovia młodsza siostra k**** legii.

Laguna

Post autor: Laguna » 06.03.2025, 20:13

Tacy to są hipokryci kolego.I to nie chodzi tylko o to forum a o wszystkich z obozu anty WRWE.
Do WRWE się przypierdalają o wszystko a bagna na własnym podwórku nie widzą.

ostr

Post autor: ostr » 06.03.2025, 20:14

Odbiegając od tematu. Która grupa "rządzi" teraz na Wiśle? Co się stało z Młodą Ferajną?
Pytanie bez spiny. Odpowiedź moze być na pw, żeby nie potrzebnie nie rozwalać tematu.
R1908 pisze:
13.02.2023, 20:16
Nerva1 pisze:
13.02.2023, 18:09
Jedyny czysty klub w Polsce to Ruch Chorzów i tyle.nigdy żadnego murzyna,chińczyka czy innego odmieńca
Nadrabiacie rozjebusami, ot czysty prawilnym klub.

obsetwator

Post autor: obsetwator » 06.03.2025, 21:46

twoja stara pedale rzadzi teraz na Wisle, 100procent postow o WISLE piszesz i niewiesz takich rzeczy

B. Ricci

Post autor: B. Ricci » 06.03.2025, 21:55

Bananowiec pisze:
06.03.2025, 18:55
Jak w Wiśle misiek wzioł korone to tu był orgazm pejsów że Wisła konfidenci,jak oni mają wagony 60 i koronnych to cisza,cała Judovia młodsza siostra k**** legii.
Czego nie rozumiesz? To jest Cracovia. Bliscy przyjaciele samozwańczych Ojców Chrzestnych zjednoczonej, wielkiej kibolskiej Polski. Tu nie ma co się śmiać, ze jest na Pasach kilkunastu - kilkudziesięciu rozjebusów, tylko trzeba ich klepać po plecach, żeby sie trzymali i wspólnie nagrywać kawałki przeciwko kurestwu oraz dopingować ich w jeździe z nimi. I co z tego, że gdy to samo się stało na Wiśle, to była beka, że 60 i tak jest do tej pory.

katanaczio

Post autor: katanaczio » 06.03.2025, 22:23

Nie chcę być niemiły, ale teraz Cracovia ma swoje 5 minut na ochronce, bo tą złą ekipą z Krakowa jest Wisła, i cała Polska się tasuje, że TSW nie wchodzi na mecze - to ta sama Polska, która śpiewa, że piłka nożna dla kibiców, no ale kto by się przejmował hipokryzją w tym środowisku.

Czekamy tylko na moment, gdy ta dobra Cracovia któregoś razu na trasie wyciągnie z bagażników arsenał, by nie dostać w p**** od kogoś, kto powie sprawdzam, i wtedy zrobi się wesoło, bo nie za bardzo będzie jak ciupać Wiśle, w i kilku miastach narracja o złej Wiśle się posypie.

Chwilowo Cracovia jest fajna i honorowa.

ostr

Post autor: ostr » 07.03.2025, 10:19

obsetwator pisze:
06.03.2025, 21:46
twoja stara pedale rzadzi teraz na Wisle, 100procent postow o WISLE piszesz i niewiesz takich rzeczy
Dzięki za odpowiedź, wracaj do lekcji głąbie. Przejrzyj sobie moje posty...
R1908 pisze:
Nerva1 pisze:
Jedyny czysty klub w Polsce to Ruch Chorzów i tyle.nigdy żadnego murzyna,chińczyka czy innego odmieńca

Jacula20

Post autor: Jacula20 » 07.03.2025, 15:42

BYRAH KILLA 2T4 RZADZI NA KATO POZDRO AVE W&R

Oldfreak

Post autor: Oldfreak » 07.03.2025, 17:55

Ten co po rusku i arabsku spiewa?

factoryproject

Post autor: factoryproject » 08.03.2025, 00:05

Admin się obudził i kasuje posty ?
Co nie pasowały by nabijać wyświetlenia?
Lepiej niech przygłupy dalej piszą i się żrą...

BekazWas

Post autor: BekazWas » 08.03.2025, 09:12

j**** tą kur.we skisłe

Raptor35

Post autor: Raptor35 » 08.03.2025, 14:00

Ehhh czytam sobie te wpisy i się zastanawiam ilu tu piszących latało ilu z was toczyło bitwy prawdziwe na sprzęty ja osobiście brzydzę się tym hihi ….a co do tej Ferajny to 60 ich tak gnębią że h** z nich został bandy na Wiśle nie ma obecnie jest zbieranina jakiś leszczy ja już tu kiedyś pisałem na nich wystarczy dwóch gości ze starego WSH i palą wrotki jedyne co to po ścianach piszą bzdury i coś zniszczą a tak to nic nie znaczą wyzywają tego biednego Marcina a chłop 12 czy ileś tam Lat przesiedział na sztywno Grypsujący itd czy B. Który też chyba siedział jak ta afera się zaczęła wjebali wszystkich do 1 worka a tak naprawdę chłopaki w większości po grubych wyrokach i wszyscy Grypsujący z poważnych puszek bo Mielencin czy Iława
Największą kurwą to jest Mani który był dogadany ze wszystkimi na DPK i nagle kurwie się odwidziało sprytnie sobie to wymyślił plus nagonka w sieci i poszło zadajcie sobie chociaż odrobinę trudu i ruszcie głowami z tego co wiem chłopaki papiery mogą pokazywać jak ktoś chce zobaczyć w obecnym składzie nie ma nikogo z dojebanymi papierami i jak widać nie chowają głowy w piasek tylko walczą o prawdę bo że Misiek się rozjebał i jeszcze ktoś tam te chłopaki też mają zarzuty do tego zaraz będą siedzieć.A W Ferajnie Pawełek też DPK wziął i to jest dojebane bo ktoś przez niego będzie miał wyrok ktoś chce temat zgłębić priv a co robi siedzi i nikt nic nie robi ….z tym wszystko przykryte pomówieniami bo żeby komuś zarzucić musi być papier. Nie ma to nie ma tematu zainteresowałem się to sprawą bo wiele było niedomówień itd dla mnie sprawa jest jasna.
A co krzykaczy j**** 60 itd…. Dlaczego jak spotkacie B. Czy G czy L to nie robicie nic tylko głową w dół i zero jazdy nic. Co jest z wami ? Także tak Mani znalazł sposób kurewski żeby przejąć władzę i opierdalac klub z kasy haloo budzimy się to Sharks były robił to samo z klubem co reszta i z ludźmi i jest ok ??? Zapomniane a kto piątki zbija z tym co h*** na gębie miał przecież to c*** nie ładnie Man dobrze wiedział że Pawełek dojebał z tym DPK nic nie zrobił kondon j***** tak samo powinien być j***** ….mysle ze dziś chłopaki co się zebrali żeby honoru bronić r******** by każdą bandę w mieście i strach powoduje to żeby ich spychać na margines i pomawiać wyzywać itp za plecami bo jak się gdzieś pojawią to cisza jakby nic się niestalo ziomeczki szkoda słów i piszę to jako kibic Wisły starszy już swoje też odsiedziałem to jest mój punkt widzenia.
Chyba że Macie papiery ktoś na kogoś z obecnego składu to podeślijcie proszę zweryfikuje sobie ja mogę wzamian podesłać na Pawełka i wyjaśnić o co tam chodzi tylko proszę nie wysyłajcie dokumentów na Bakstera czy skopka ich już nie ma dawno chodzi mi o tych co zostali pozdro i bez Spiny jak ktoś ma inne zdanie to proszę merytorycznie faktami itd bez ubliżania zaraz bo to mi tylko daje jeszcze większą pewność że dobrze myślę bo osoba bez argumentów właśnie tak reaguje

obsetwator

Post autor: obsetwator » 08.03.2025, 14:30

sluchaj jak masz papier na kogos to przyjdz ,w Niedziele jest mecz i podejdz do chlopakow.Placz w necie nic nie zmieni.Mozesz wziasc nawet tych kolegow ktorych kazdy sie boi,jesli poczujesz sie pewniej,zapraszamy

ts06

Post autor: ts06 » 08.03.2025, 23:07

Boli d*** raptorku że piszesz takie brednie. Najlepsze jest że sam ubliżasz a chcesz merytorycznej dyskusji bez ubliżania;). Tak więc - W********** na ten swój zmywak.

Father23

Post autor: Father23 » 08.03.2025, 23:59

https://www.youtube.com/watch?v=qu88SbufITM

Gustaw Teller Stanisławski - zaginiony hymn Wisły Kraków

Gustaw Teller-Stanisławski (1898–1972) był wybitnym krakowskim śpiewakiem operowym okresu międzywojennego. Jego liryczny tenor przyniósł mu przydomek „Słowik z Prądnika”, nawiązujący do dzielnicy, w której się wychował. Studiował w konserwatorium pod okiem prof. Adama Biernackiego, a jego talent szybko otworzył mu drogę na sceny Opery Krakowskiej oraz teatrów w Wiedniu, Pradze i Budapeszcie.

Po wybuchu II wojny światowej, obawiając się represji ze strony Niemców, Teller-Stanisławski w 1939 roku uciekł do okupowanego przez Sowietów Lwowa. Tam przez krótki czas występował w teatrach rewiowych i koncertował w klubach artystycznych. Jednak w 1941 roku, po wkroczeniu wojsk niemieckich, został aresztowany przez NKWD i zesłany do Borysoglebska w głębi Związku Radzieckiego. W obozie, mimo trudnych warunków, śpiewem podtrzymywał na duchu współwięźniów, co tylko umocniło jego legendę.

W 1946 roku powrócił do Krakowa, ale jego kariera operowa nie wróciła do dawnej świetności. W tym okresie nagrał hymn Wisły Kraków, który zaginął i przez lata uważano go za bezpowrotnie stracony. Dopiero w 2025 roku krakowscy archiwiści odnaleźli jego nagranie w zbiorach dawnej rozgłośni Polskiego Radia.

Teller-Stanisławski zmarł w 1972 roku, a jego głos na nowo zabrzmi dzięki odnalezionemu nagraniu, które Wisła Kraków planuje zaprezentować kibicom. Legenda „Słowika z Prądnika” powraca do pamięci mieszkańców miasta.

Laguna

Post autor: Laguna » 09.03.2025, 07:49

Przecież ten raptor to jakiś pogoniony rekin.

halodrol

Post autor: halodrol » 09.03.2025, 19:31

Odpowiem ci raptorku tylko na kilka kwestii a mógłbym w sumie na każdej cię zripostować, ale to nie na tym gejowskim forum bezklubowych pizd. Bez ubliżania.
1. M. w czasach okradania klubu odsiadywał dziesięcioletni wyrok za C.
2. Piszesz, że skopka i bakstera już z wami nie ma. JUŻ to słowo klucz. O piotruniu jeszcze zapomniałeś.
3. Sugerujesz, że trzeba było wziąć DPK? No ku*** nie. I tak na przykład Pi. nie przyznaje się do strzelaniny z Kor. i co? i zagoniliście go, bo jest wspólnikiem do sprawy w której potwierdziliście.
4. Pa. zły bo wziął DPK? helou ale ich tam było trzech i wszyscy trzej powiedzieli to samo i ty chcesz to porównywać do tego, za co macie jechane w kryminałach?
5. Ba. wiadomo o co chodzi, ja znam temat doskonale, ale cóż... Wybrał złą stronę. Czyż nie?

Diesel

Post autor: Diesel » 10.03.2025, 14:26

Wisła ma zgodę , układ z Kks Kalisz ?

eNGie

Post autor: eNGie » 10.03.2025, 15:42

Diesel pisze:
10.03.2025, 14:26
Wisła ma zgodę , układ z Kks Kalisz ?
Na razie dobre kontakty. Przecież to rodzina WRWE.

kaelowiec

Post autor: kaelowiec » 10.03.2025, 17:50

Laguna pisze:
09.03.2025, 07:49
Przecież ten raptor to jakiś pogoniony rekin.
jak możemy przeczytać niesłusznie

gregorian30

Post autor: gregorian30 » 11.03.2025, 20:42

W Krakowie dalej sa Sharksi Brodaty nr 1 chętnie z nim bym przy przybil pione to moj idol ostry zawodnik 💪🏻

Niepierdol

Post autor: Niepierdol » 12.03.2025, 23:07

p********* farmazony aż nie da się tego czytać. Mógłbyś pisać tak o bandzie Wisły kilka lat temu, kiedy faktycznie było bardzo cienko. Obecnie jest już dużo lepiej pod tym względem i kto jeździ na mecze to moze z łatwością to zauważyć. Oczywiście nadal sporo brakuje do starego WSH, ale potencjał jest już spory i skład rośnie z roku na rok.
Raptor35 pisze:
08.03.2025, 14:00
Ehhh czytam sobie te wpisy i się zastanawiam ilu tu piszących latało ilu z was toczyło bitwy prawdziwe na sprzęty ja osobiście brzydzę się tym hihi ….a co do tej Ferajny to 60 ich tak gnębią że h** z nich został bandy na Wiśle nie ma obecnie jest zbieranina jakiś leszczy ja już tu kiedyś pisałem na nich wystarczy dwóch gości ze starego WSH i palą wrotki jedyne co to po ścianach piszą bzdury i coś zniszczą a tak to nic nie znaczą wyzywają tego biednego Marcina a chłop 12 czy ileś tam Lat przesiedział na sztywno Grypsujący itd czy B. Który też chyba siedział jak ta afera się zaczęła wjebali wszystkich do 1 worka a tak naprawdę chłopaki w większości po grubych wyrokach i wszyscy Grypsujący z poważnych puszek bo Mielencin czy Iława
Największą kurwą to jest Mani który był dogadany ze wszystkimi na DPK i nagle kurwie się odwidziało sprytnie sobie to wymyślił plus nagonka w sieci i poszło zadajcie sobie chociaż odrobinę trudu i ruszcie głowami z tego co wiem chłopaki papiery mogą pokazywać jak ktoś chce zobaczyć w obecnym składzie nie ma nikogo z dojebanymi papierami i jak widać nie chowają głowy w piasek tylko walczą o prawdę bo że Misiek się rozjebał i jeszcze ktoś tam te chłopaki też mają zarzuty do tego zaraz będą siedzieć.A W Ferajnie Pawełek też DPK wziął i to jest dojebane bo ktoś przez niego będzie miał wyrok ktoś chce temat zgłębić priv a co robi siedzi i nikt nic nie robi ….z tym wszystko przykryte pomówieniami bo żeby komuś zarzucić musi być papier. Nie ma to nie ma tematu zainteresowałem się to sprawą bo wiele było niedomówień itd dla mnie sprawa jest jasna.
A co krzykaczy j**** 60 itd…. Dlaczego jak spotkacie B. Czy G czy L to nie robicie nic tylko głową w dół i zero jazdy nic. Co jest z wami ? Także tak Mani znalazł sposób kurewski żeby przejąć władzę i opierdalac klub z kasy haloo budzimy się to Sharks były robił to samo z klubem co reszta i z ludźmi i jest ok ??? Zapomniane a kto piątki zbija z tym co h*** na gębie miał przecież to c*** nie ładnie Man dobrze wiedział że Pawełek dojebał z tym DPK nic nie zrobił kondon j***** tak samo powinien być j***** ….mysle ze dziś chłopaki co się zebrali żeby honoru bronić r******** by każdą bandę w mieście i strach powoduje to żeby ich spychać na margines i pomawiać wyzywać itp za plecami bo jak się gdzieś pojawią to cisza jakby nic się niestalo ziomeczki szkoda słów i piszę to jako kibic Wisły starszy już swoje też odsiedziałem to jest mój punkt widzenia.
Chyba że Macie papiery ktoś na kogoś z obecnego składu to podeślijcie proszę zweryfikuje sobie ja mogę wzamian podesłać na Pawełka i wyjaśnić o co tam chodzi tylko proszę nie wysyłajcie dokumentów na Bakstera czy skopka ich już nie ma dawno chodzi mi o tych co zostali pozdro i bez Spiny jak ktoś ma inne zdanie to proszę merytorycznie faktami itd bez ubliżania zaraz bo to mi tylko daje jeszcze większą pewność że dobrze myślę bo osoba bez argumentów właśnie tak reaguje

Pasierb Bogdana

Post autor: Pasierb Bogdana » 13.03.2025, 20:08

Myślę że minie kolejnych 10 lat i nadal będzie sporo brakować do wsh...Zresztą gdzie ten potencjał masz skoro mf zostali dojebani przez sharks więc ci co jeszcze się ostali nie będą się wychylać. Piszę o potencjale typowo chuligańskim/ulicznym gdzie porównując ze starymi czasami to obecnie w Krakowie nie dzieje się nawet 1/20 tego co wtedy.To gdzie ty masz ten potencjał??

Niepierdol

Post autor: Niepierdol » 14.03.2025, 10:13

nie dzieje się 1/20 tego co kiedyś z jednego powodu. Psy. Każdy jest na oriencie i się nie wychyla, bo jeden numer i wszystkie strony Krakowa lecą na puchę.
O potencjał na Wiśle ty się nie martw, bo to co jest teraz a było kilka lat temu, to już spora różnica.
Pasierb Bogdana pisze:
13.03.2025, 20:08
Myślę że minie kolejnych 10 lat i nadal będzie sporo brakować do wsh...Zresztą gdzie ten potencjał masz skoro mf zostali dojebani przez sharks więc ci co jeszcze się ostali nie będą się wychylać. Piszę o potencjale typowo chuligańskim/ulicznym gdzie porównując ze starymi czasami to obecnie w Krakowie nie dzieje się nawet 1/20 tego co wtedy.To gdzie ty masz ten potencjał??

Stadionowy

Post autor: Stadionowy » 16.03.2025, 08:20

katanaczio pisze:
02.03.2025, 09:12
Streszczę klimat krakowski, krótko i w dosadnych słowach.

Terror na mieście 24/7, którego nigdy nie zrozumiecie - terror to był 20 lat temu, gdy większość tych, którzy niby ten terror teraz tworzą / opisują jeździło w głębokich wózkach pchanych przez babcie po krakowskich blokowiskach. To jest już przeszłość, która nigdy nie wróci, i to jest pierwsza prawda, a druga prawda jest taka, że apogeum tego terroru na pewno sprawiłoby, że wielu wojowników innych miast oglądałoby w domu mecze AC Milan, a nie kibicowało swoim klubom. Ale to już było, to se ne vrati

Sprzęt w Krakowie - owszem, nadal popularny, ale na zasadzie, że ma go każdy, to mam go i ja. Efekt jest taki, że biegają z nim dzieci i trafiają na innych dzieci, po czym oglądamy filmiki jak powyższy, gdzie zamiast sprzętu chłopaki równie dobrze mogli mieć drewniane, góralskie ciupaski z Krupówek. Sprzęt w Krakowie na dziś to straszak, do tego każdy ma ze sobą gaśnicę, i to jest główny "sprzęt". Sprzętem się macha, bo większość pewnie by nie miała jaj, by komuś zapierdolić po d****.

Sprzęt poza Krakowem
- dochodzimy do sedna sprawy w kontekście powyższym - o ile w samym mieście sprzętowość stała się karykaturalna, to nie brakuje jednak ludzi, którzy ten sprzęt mają nie od parady i są to już ostrzy zawodnicy, wychowani na sprzęcie, i do nich podjazdu nie mają ludzie wychowani w miastach niederbowych, gdzie jedynym problemem jest dostać w pysk raz w tygodniu, gdy pojedziesz na wyjazd i najebany pójdziesz w złą uliczkę lub ustawisz się w lesi. Jeśli tacy Panowie pojadą za swoją drużyną, to potem mamy, co mamy w pewnej małej miejscowości pod Tarnowem na literę R. - okazuje się, że salki to nie wszystko. Wtedy wychodzi cecha, której nie rozumieją poza Krakowem - wroga trzeba zrobić do spodu, bo to jest włąśnie spuścizna hardcorowych lat w mieście Kraków, gdy nie było zmiłuj. Niehonorowo? j**** to; ważne, że to nie Ty nie masz ręki.

Tyle.
Fajny ten fenomen .Taka Wisła nie nie czuje strachu przed nożem czy maczetą ale czuję przed wpierdolem na gołe łapy w lesie i powrotem na wyjazdowy szlak.

Pisanie ze osoby z innym miast by zrezygnowały z kibicowania rozumiem że jest równoznaczne z tym ze duzo osób w Krakowie by odpuściło bo w momencie stresu /przewagi przeciwnika nie byłoby maczety czy z butli z gazem pod ręką.

R1908

Post autor: R1908 » 16.03.2025, 08:43

Wstawać mongoły , Cracovia nadchodzi

katanaczio

Post autor: katanaczio » 16.03.2025, 10:14

Stadionowy pisze:
16.03.2025, 08:20

Fajny ten fenomen .Taka Wisła nie nie czuje strachu przed nożem czy maczetą ale czuję przed wpierdolem na gołe łapy w lesie i powrotem na wyjazdowy szlak.

Właśnie tego fenomenu nie zrozumiałeś.
Dokładnie tego samego ni rozumiał Śląska, gdy tracił flagi na rzecz Sewilli.
Dla niektórych napierdalanie sprzętem to norma i nie kminą logiki tych odmieńców, którzy bawią się w lasach w grupowe MMA.

Jak to leciało?

"Każdy walczy jak może - my walczymy na noże"? - właśnie tego fenomenu nie rozumiesz, i żeby była jasność, to zdecydowanie nie popieram.

matador88

Post autor: matador88 » 16.03.2025, 10:48

Ty to nazywasz fenomenem a to są zwykli odmieńcy odszczepieńcy. To większość dyktuje warunki i zasady dla wszystkich to normalne, więc skończcie się uzalac jak pizdy. Jesteście pe**łami polskiej sceny kibicowskiej, pierdoloną 3% społecznością lgbt na polskiej scenie kibicowskiej z tym że oni walą się w dupe a wy bocianonogie cipeusze na gaz i fiskarsy. Wyjdźcie do lasu i skończcie się osmieszac.
A co do waszego następnego pierdolenia o tym że do was się nie jeździ a do Ruchu czy na Widzew tak i że ich się wpuszcza - to nie wy o tym decydujecie, tylko większość. Większość bedzie jeździła i wpuszczała kogo zechce. Będziecie tracić na wyjazdach pod płot i na meczach bez gości. I kibicowskiej i finansowo. Wyjdźcie do lasu z Bielskim Zagłębiem pokażcie ten twardy krakowski charakter.

katanaczio

Post autor: katanaczio » 16.03.2025, 11:07

Nie jestem obrońcą ani oskarżycielem nikogo, to po pierwsze.
Po drugie ludzie z Krakowa mają wyjebane na całą resztę i ich zasady, i to jest właśnie ten fenomen, którego nie rozumieją ludzie, których życiem jest las, a nie ciężki w******* z dziurawieniem d*** na przystanku w poniedziałek o 12.

Rozmowa z grubsza nie ma sensu; jedni drugich nie rozumieją i nie zrozumieją nigdy.

OoU

Post autor: OoU » 16.03.2025, 12:47

cpcompany pisze:
16.03.2025, 12:43
Nie jestem adwokatem Krakowa ale jak słyszę, że sprzętem atakują cioty to śmiać mi się chce. Trzeba mieć dużo odwagi i szaleństwa w sobie. Zresztą tak samo samobójstwo. Każdy wyśmiewa, że tylko tchórze tak robią a większości jajek by brakło na taki krok. Ale co ja wymagam od społeczeństwa płaczków internetowych a na ulicy łeb w chodnik a w samochodzie kamerka 😅😅
Wytłumacz mi, co bohaterskiego jest w samobójstwie?

Bananowiec

Post autor: Bananowiec » 16.03.2025, 13:56

Ale jakie zasady ustalacie ,legia konfidenctwo na transach,wy współpraca z organami panstwowymi i policja ,stosowanie odpowiedzialnosci zbiorowej ,to są te wasze zasady? Jestescie bandą frajerów o chcecie ustalać zasady ,to zacznijcie to robic od siebie ,bo to co teraz proponujecie to jest klasyczna schisofremia.

ostr

Post autor: ostr » 16.03.2025, 14:54

cpcompany pisze:
16.03.2025, 13:28
Bohaterskiego może nic ale jeśli nie ma choroby psychicznej i jest pełna świadomość, to są wtedy są to wyżyny odwagi
A już kogos zabić to wogole jest szczyt męstwa, na który stać niewielu...
R1908 pisze:
Nerva1 pisze:

drA

Post autor: drA » 16.03.2025, 18:33

Jak tak dalej będzie z tym bojkotem to znajdziemy się w sytuacji jak w Argentynie. Nie będzie żadnych wyjazdów bo każdy każdemu coś znajdzie żeby nie wpuścić. Policji czy samorządom będzie to na rękę. Sami sobie kładziemy kłody pod nogi.

Philipsp

Post autor: Philipsp » 17.03.2025, 05:57

15 stron wątku i płaczu. Zaangażowany prezes i media piłkarze. Nie lepiej wyjść na tą ustawkę ? Bo to się robi żałosne… skoro tak się nienawidzicie to nie widzę lepszej okazji na wyjaśnienie spraw i wracacie. Amen!

obserwator17

Post autor: obserwator17 » 17.03.2025, 08:54

Philipsp pisze:
17.03.2025, 05:57
15 stron wątku i płaczu. Zaangażowany prezes i media piłkarze. Nie lepiej wyjść na tą ustawkę ? Bo to się robi żałosne… skoro tak się nienawidzicie to nie widzę lepszej okazji na wyjaśnienie spraw i wracacie. Amen!
Wychodzić do lasu bo takie jest dyktando honorowej ległej? Szkoda że nie byli tacy honorowi jak wjeżdżali polonistom do chałp
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków

ODPOWIEDZ